Teinin takaa-ajo yössä?

Päättyi ikävästi!

14

1027

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllitädi

      Mikäkö vaivaa? KURINPUUTE! Kotona ei oo rajoja ollenkaan, joten saavat tehdä mitä lystäävät ja jos ulkopuolinen puuttuu käytökseen, auta armias että kuulet vanhemmiltakin syytöksiä.
      Olisivat vanhemmat saaneet jo 10v sitten käydä iltaisin puistoissa, tanssilavalla ym katsomassa mitä ne kullanmurut siellä puuhaa kaljojen kans!

    • Vapaa kasvatus

      Vapaan kasvatuksen satoa ja se mitä tv:stä katsotaan.
      Tv sarjoilla ja tosielämällä ei ole tekemistä toistensa kanssa.
      Kun tv:n sarjassa rikolliset kaahaavat poliiseja karkuun kaupungin keskustassa, niin siinähän ei yleensä kukaan loukkaannu, vaikka autot törmäilevät toisiinsa.
      Sarjassa pidetään yleensä rikollisten puolta, jolloin poliisit jäävät tien päälle, kun heidän autonsa rikkoontuu ja rikolliset pääsevät karkuun.
      Eivätkä rikolliset edes loukkaannu, vaikka ovat törmäilleet kymmeniin autoihin.
      Eikä niiden rikollisten törmäysten kohteiksi joutuneetkaan ole sen kummemmin loukkaantuneet, eikä kukaan ole edes kuollut, kun elokuvaahan se on.

      Elokuvassahan ihminen on kuolematon, vaikka häneen törmäisi auto 200 km nopeudessa, tämä vain lentäisi näyttävän lennon ja elokuvassa näytettäisiin, kun törmäyksen uhri lähee jälleen juoksemaan, kuin mitään ei olisi tapahtunut.
      Sitten tällaiset teinit katselee niitä ja toteaa, et eihän tossa käynyt kuinkaan.
      Teinit saa päähänsä, että mennään pöllimään auto ja kaahaillaan sillä kuten elokuvissakin, kun eihän kukaan loukkaannu, eikä kuole, vaikka jäisi auton alle.

      Kaikki tuolaiset teinit pitäis laittaa jonkun rallikuskin kyydille suljetulle radalle ja antaa rallikuskin kaahata niin lujaa, kuin autosta lähtee, kyllä siinä teini vapisee rallikyydin jälkeen ja monta kertaa pyytää rallikuskia hidastaan, kun alkaa hirvitämään kova nopeus.

    • Faktaa rattiin

      Huumekuskit ei halua jäädä kiinni vaan lähtevät kaahaan ja heittävät täydestä vauhdista huumeet pöpeliköön ettei poliisi huomaisi niin tuomio liikennerikkomuksesta on silti pienempi kuin suuren määrän kannabiksen ja huumelääkkeiden hallussapidosta josta voi tulla huumekauppaamis tuomiokin jos määrä on suuri.

    • Haiskahtava juttu

      Oliko ne koko perhe siellä pakomatkalla kerta siinä autossa istunu seurue saatiin kiinni vasta sieltä asunnolta ja miten se alaikänen osas jättää poliisit jäläkeensä.

      • Ihan tosi?

        Luuletko että juopuneet vanhemmat laittais kortittoman poikansa ajamaan?


      • juupajoohfhj
        Ihan tosi? kirjoitti:

        Luuletko että juopuneet vanhemmat laittais kortittoman poikansa ajamaan?

        Hohhoh mitä juttuja, jumaliste ehkä se lähti karkuun koska oli alaikänen ilman korttia?! Kyllä on ajotaidot hallussa ku jälkeen poliisit jätti. Harmi että ilmianto oli tehty ja poliiseilla oli rekisterinumero ylhäällä, ilmeisesti sen perusteella nuorisoporukka löytyi?


    • Thisisrussia

      aivan sama vittu nynnyuutisia! Kun mitään ei tapahdu eikä kuole niin ei ole uutinen! Minun kotimaassa Mexikossa ei nunnuilu ole juutinen!

      • hyvä

        Pientähän tuo nyt oli ja kyllä vaan hyvä kuski oli!! Lähti karkuun ko pieru saharaan ja poliisit jäi ! Kultaa kuskille.. :)


    • Tappaja autoilijoita

      Toivottavasti ei saa ajokorttia koskaan joku olisi voinut kuolla ja luitteko muuten jo uutisista miten vähän vanhempia kilpa-ajajia ajettiin takaa pitkin pyöräteitä tuolla Öjan kupeessa vauhtia oli pahimmillaan 156 km/h on siinä kuskeilla hullunhuvit.
      http://www.kp24.fi/uutiset/362380/Vaarallista-kaahaamista-iltahämärässä

      • Kylkimyyrääjiä

        No mut toihan ny oli vallan hirveetä ralliautoilua tollasilta pitäs ruuvata autoista pysyvästi kilvet pois ja tehä niistä peltoautoja tai jotain.


      • Nähty monet kerrat

        Sanotaan näin, että tuo taipale Hickarö - Jeppiksenristeys on ollut kiihdytyssuoraa jo ijätajat sinne pitäisi asentaa vähintään 4 peltipoliisitolppaa niin kyllä valtion kassa kilisisi kotvan aikaa ja siihen loppuisivat kaahaamisetkin.


    • KalmanSuoralla

      Ennenvanhaan oli sellasia kojelautaan läiskästäviä valistustarroja mihnäs ne on hävinny huoltsikoilta? Sellanen tarra ois hyvä missä on ihte pirunkuva ja teksti muista olla kaahaamatta helevettiin tai kaaharin tie vie hornaan :)

    • ITSEKKIN SAANUT

      Suosinkin tässä asiassa että kylmästi selkään ja jos vielä tekee niin koivun herrasta persuksille. niin se oli omas nuoruudes ja kyllä oli kilttiä toimintaa siin vaihees eikä tehnyt mieli mennä enää tekeen kolttosia.

      kyllä pariin otteeseen kun saa niin että verestävä perskannikka on ja joutuu istuun pehmusteil niin johan alkaa lyyti kirtjoittaa...
      mutta nykyään laki on aivan älytön kun ei saa edes antaa korvatillikkaa koska sekin on kauhia rikos.

      Vanha tapa parempi tapa kuin uusi tapa. eihän nykyään enää mitään muuta saa kuin sanoa että tässä on satku että saat lisää tehtyä ilkeyttä.

      myös kouluun pitäis saada vanha kuri ja kotia niin johan nuoriso paranee.

    • Teinit ruotuun

      Se on ihn hyvä tarkkailla nykkö ihmisiä on liikenteessä paljo minkä ikäsiä siel autoissa luuraa ollaan tarkkanako porkkana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2606
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1179
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1143
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe