löytyykö vielä voimaa marssille ???

vastausta kaivataan

löytyykö suomen työväenpuolueelta vielä voimaa vappumarssille ja jos löytyy niin mitkä ovat tämänhetkiset vallitsevat epäkohdat mihin olisi heti saatava muutos ?? ? . vastauksia kaivataan pikaisesti .

14

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PS palkansaajapuolue

      KYLLÄ LÖYTYY TYÖVÄKI TAISTELEE

      Työtätekevä kansa äänestää EU-vaaleissa
      Sampo Terho
      Jussi Halla-aho

      Ei voida kuvitella, että sosialisti Eetu Salin olisi sosialidemokraattien
      1903 Forssan kokouksessa hyväksynyt ilmaisen rahan jakamista elintasosiirtolaisille
      ja siten suomalaisen sosiaaliturvan romuttamisen arvoltaan vähäpätöiseksi.

      Siksi Perussuomalaiset on moderni SDP
      Työtätekevien puolue, jota työväki äänestää EU-vaaleissa

      Liittovaltiokehitys pitää pysäyttää tähän päivään

      EU:HUN LÄHETELTYSTÄ EUROSTA SAADAAN KAIKKI HAUT HUOMIOONOTTAEN PUOLET TAKAISIN SUOMEEN, VAIKKA MITÄ
      TUKIA HAETTAISIIN. Suomi on selkeästi nettomaksaja EU:hun.

      Kun lähetämme satasen Brysseliin, kuusi euroa menee hallintoon, muutama kymppi menee muihin maihin, koska olemme nettomaksaja. Jäljelle jäävää rahaa voimme anoa takaisin kankeilla menetelmillä, jotka rajoittavat rahan käyttöä niin pahasti, että takaisin saadunkin euron arvo on jopa vain 50 senttiä euroa kohti.

      Liittovaltiokehitys eli poliittinen harmonisointi ei useinkaan vastaa Suomen etua, koska sääntely tehdään keskieurooppalaisesta näkökulmasta. Suomi on nettomaksaja ja eroaa olosuhteiltaan, mm. pitkien etäisyyksien ja harvan asutuksen vuoksi aika oleellisesti keskieurooppalaisesta toimintaympäristöstä.

      KATSO SAMPO TERHON JA JUSSI HALLA-AHON HAASTATTELU
      http://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/khel3h7l











      Perussuomalaisten eurovaaliehdokkaiden kanta EU:hun on selkeä. Sampo Terho ja Jussi Halla-aho totesivat haastattelussa kuin yhdestä suusta, että poliittisen vallan siirtämiselle pois Suomesta on tultava loppu.
      EU:n kiihtyvä liittovaltioistuminen on kaikkea muuta kuin hyväksi Suomen taloudelle ja turvallisuudelle. Kehitys pitää pysäyttää tähän päivään, sanoo istuva europarlamentaarikko Sampo Terho.

      - Kun lähetämme satasen Brysseliin, kuusi euroa menee hallintoon, muutama kymppi menee muihin maihin, koska olemme nettomaksaja. Jäljelle jäävää rahaa voimme anoa takaisin kankeilla menetelmillä, jotka rajoittavat rahan käyttöä niin pahasti, että takaisin saadunkin euron arvo on jopa vain 50 senttiä euroa kohti, Terho tiiviistää.

      Halla-aho: Kauasko integraatio päästetään?
      Euroehdokas Jussi Halla-aho pitää kysymystä siitä, tuleeko EU:sta liittovaltio vai ei, jo vanhentuneena. EU:sta on hänen mukaansa jo tullut monella tavalla liittovaltio.
      - Oleellisempi kysymys on, kuinka pitkälle poliittisen keskittämisen ja vallan integraation annetaan mennä, hän katsoo.

      Liittovaltiokehitys eli poliittinen harmonisointi ei useinkaan vastaa Suomen etua, koska sääntely tehdään keskieurooppalaisesta näkökulmasta. Suomi on nettomaksaja ja eroaa olosuhteiltaan, mm. pitkien etäisyyksien ja harvan asutuksen vuoksi aika oleellisesti keskieurooppalaisesta toimintaympäristöstä.

      - Esimerkiksi elintarvikkeiden kuljetusten säätely voi olla järkevää Keski-Euroopassa, mutta tappaa pienyrittäjyyden Suomessa, Halla-aho mainitsee.

      EU:ssa on hyviä alakohtaisia työkaluja, jotka tuottavat lisäarvoa jäsenmaille, mutta yleinen poliittinen harmonisointi sopii Suomelle huonosti.

      Terho: Raja tähän päivään
      Terhon mukaan rajan voi vetää tähän hetkeen: joka haluaa liittovaltioistua ja edistää vahvempaa unionia vielä tästä enemmän, on käytännössä federalisti eli liittovaltion kannattaja.
      - Eteenpäin ei enää pääse ilman liittovaltion rakentamista, Terho näkee

      • marssilla nähdään

        kylläpä oli asiallinen vastaus ja mitään ei jäänyt epäselväksi . nyt ei muuta kun puhalletaan samaan hiileen ja marssimaan vappuna .


    • kyltit valmiina

      Leikkaa lapsilta,, sorra sairaita, työttömät kuseen, eläkeläiset mieroon. Ei kun marsille!

    • nensi

      Halla-aho> Alituinen ulkolaisten ihmisten parjaaminen epäihmisiksi.
      Terho> Palkkoja ja eläkkeitä alennettava. Ammattiyhdiystysliike kiellettävä.
      Molemmat> Marxilaisuus on hävitettävä maasta.

      Mikään näistä ei kelpaa työväenluokalle. Persut saavat kilpailla työläisten oikeuksien alasajosta Kokoomuksen kanssa. Työläiset lähtevät vappumarssille aivan erilaisten tunnusten puolesta.
      Yksi niistä. Halla-ahon ja Terhon tukema talouskuripolitiikka on kumottava. Tilalle elvytys ja veronkiertäjäkonnat tilille.

    • fuda

      Halla-ahon ja Terhon lapualaistyyliset ohjelmat tulee paljastaa kansalle kaikessa avoimuudessaan.

    • romon

      Linkissä Halla-aho ja Terho eivät puhu sanaakaan työväen eduista ja niiden turvaamisesta. Mistä he sitten puhuvat?
      Näennäisen spekulatiivisen höpötyksen takana on kapitalistiluokan ensisijaiset edut ja taustalla häämöttää yltiöisänmaallisuus. Työläisten pitäisi ryhtyä tappelemaan sen tai tuon maan kapitalistien etujen puolesta mutta katastrofien runtelemia alueita ei saisi mennä auttamaan. Persuilla on konkreettiset ehdotukset mm. kehitysavun pienentämisestä (lakkauttamisesta!)
      Mainitut tyypit eivät kelpaa vappupuhujiksemme eikä edustajiksemme mihinkään instanssiin.

    • vern

      Terhon ja Halla-ahon marssit marssitaan mustien lippujen alla. Niitä tunnuksia ovat ammattiliittojen nujertaminen ja työväen oikeuksien polkeminen.

      Työväen vappumarssit marssitaan punaisten lippujen alla ja lauletaan "Kansainvälistä".
      Samalla kehotetaan työkansaa lukemaan Marxia ja Leniniä. Ne antavat itsetuntoa rahvaan oikeuksista.

    • guolmo

      Toukokuun ensimmäisenä proletaarit ja demokraatit asettuvat punaisten lippujen alle ja asettavat tunnuksia omien elinehtojensa puolesta.
      On upeaa kuulua marxilaiseen työväenliikkeeseen.

    • foron

      Kommunisten ja demokraattien tulee asettaa vappukulkueeseen rauhan maailman, työkansan oikeuksien ja työläisten kansainvälisten yhteisten etujen tunnukset.
      Nato ei kuulu rauhanprojektiin. Se on sotaliitto.
      "Kaikkien maiden proletaarit, liittykää yhteen".

      • Rauhan asia

        Nato on puolustusliitto, jonka tarkoitus oli jäsentensä puolustaminen kommunistien hyökkäyksiltä. Suomessa koko vasemmisto oli ja on edelleenkin Natoa vastaan.
        Varsovanliitto oli kommunististen maiden vastaava liito Natoa vastaan.
        Kummallista oli, että vasemmisto piti Varsovanliittoa rauhan ja ystävyyden asialla olevana ja ajoi Suomenkin liittämistä siihen. Varsovanliiton aseet , ohjukset, ydinpommit etc. eivät kuulemma olleet mikään uhka tai vaara maailmanrauhalle, vaan rauhan tae.
        Rauhan takaamiseksi sitten miehitettiin "itsenäiset" Unkari ja Tsekkoslovakia. Ja nekin suurin osa vasemmistoa hyväksyi rauha asiana.
        Kommunismin ja Varsovanliiton romahdettua mm. Baltian maat liittyivät Natoon. Kertokaas miksi?
        Kun ette kuitenkaan pysty, niin minä kerron: Taatakseen itselleen rauhan ja itsenäisyyden. Taatakseen sen, että koskaan enää ei valloittaja miehitä noita maita.

        Semmosta se rauhan kanssa toimiminen on. Naapurin haulikko on vaarallinen, mutta minun hirvikivääri ei?


    • kyyhky voittaa

      "Nato on puolustusliitto, jonka tarkoitus oli jäsentensä puolustaminen kommunistien hyökkäyksiltä."

      Mainio tunnustus. Luokkatietoinen porvari ymmärtää Naton lännen kapitalismin luokkajärjestöksi luokkataistelussa työväenluokkaa ja sosialismia vastaan.
      Sen päätehtävä on yhdistä asevoimalla lännen lahoamassa oleva kapitalismi. Naton pääpykälä on kaikkien sen jäsenten voimien yhdistäminen uhkaavaa sosialismia vastaa tai siihen viittavien liikeiden tukahduttamiseen.
      Natolla liberaalin sananhelinän alla ei ole muuta tehtävää kuin pitää jäsenmaidensa työväenluokka kurissa ja varmistaa lännen kapitalismille uskolliset raaka-ainetuottajat niiden ulkopuolelta.

      Voiko Nato estää työväen tulevaa rynnistystä? Ei.
      Kun kansat haluavat vapauden riistokapitalismista, siinä ei naton aseet auta. Naton aseet kääntyvät sitä itseään vastaan. Työkansat ottavat ne haltuunsa, kierättävät ne sulatusuuneissa ja takovat niistä koneita, tarvekaluja, vanhainkoteja yms.

      Rehdille porvarille "Rauhan asia" suurkiitos avoimesta tunnustuksesta Natosta luokkaliittona ja kapitalismin asejärjestönä työn ihmisiä vastaan. Lausunto on nappi naulan kantaan.

    • kyyhky lentää

      Työväki vappumarssille punaisten lippujen taakse.
      Porvareiden mustat liput jääkööt heille. Työväki tarvitsee työtä, palkkaa, toimeentuloa, rauhan maailmaa, ja vapautta naton kaltaisista sotaliitoista.

    • arcel

      "Varsovanliiton aseet , ohjukset, ydinpommit etc. eivät kuulemma olleet mikään uhka tai vaara maailmanrauhalle, vaan rauhan tae. "

      Eivät olleetkaan uhka rauhalle. Miten kävi Varsovan liiton ja reaalisosialismin kaatumisen jälkeen! Lakkasiko nato olemasta. Loppuiko sota kapitalismissa. Vastaukset ovat "ei".
      Päinvastoin. Sodat ovat lisääntyneet ja kapitalismi uhittelee suursodan uhkalla.

      Rauhan asian takiakin vappumarssille punaisten lippujen kera.
      Olkoon vanha ja hyvä tunnus mukana "USA JA NATO - RAUHAN PERIKATO".
      Olletikin mukaan myös vaatimus hallituksen päätöksen kumoamista, jossa se luovutti maaperäämme ja teollisuuttamme Nato-sotakoneen käyttöön.

    • poll

      Punaisten lippujen vappumarssilla olisi hyvä olla tunnukset ostovoiman kohottamisesta.
      Kataisen hallitus on tehnyt enemmän kuin mikään muu hallitus aikaisemmin ostovoiman alentamiseksi. Se merkitsee pienyritysten vararikkoja ja työttömyyden lisääntymistä.
      Työttömyys hipookin 400.000 työttömän rajaa. Se oli sitä jo 90 luvun alussa ja seurausta Kokoomuksen Holkerin hallituksen väärästä talouspolitiikasta. Silloinkin valtionvarainministerinä oli sosiaalidemokraatti (Erkki Liikanen). Liikasen nimi on seurannut sittemmin EU:n virkamiehenä ja nyttemmin Suomen Pankissa ja aina häneltä tulee linja :kun rikkaille annetaan verohelpotuksia, työllisyys paranee.
      Eipä ole parantunut. Tulonjako on muuttunut reilusti rikkaiden hyväksi ja syrjäytyneiden nuorten sukupolvia on syntynyt.

      Työväen punaisten lippujen vappumarsseille. Se olkoon lähin päämäärä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe