Lopun alku

Puuharyhmä

Suomen ensimmäinen saaristolomakohde lopettamassa?
Airiston kaunis matkailukeskus on nykyomistuksessa ajautunut täydelliseen alennustilaan. Rannalla kyltti jossa mainostetaan uusia saunoja on päivettynyt vuosien saatossa harmaaksi ja ponttoonilaiturit pysyvät pinnalla niin kauan kuin sähkölaskulle on tappiollisessa yhtiössä maksaja..

Luonnonkaunis matkailukohde ansaitsi parempaa, nykykomento tuhoaa paikan lopullisesti?

12

559

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 500.000 miinuksella

      Lukekaa alla oleva kommentti ja viime vuoden tulos mistä tahansa julkisesta mediasta..

      Yritystä kasvatetaan voimakkaasti

      Uudet omistajat tuovat Strandbo Groupiin uutta pääomaa ja suunnitelmia aletaan hioa elokuussa. Uudet omistajat aikovat kasvattaa yrityksen liikevaihdon muutamassa vuodessa nykyisestä kuudesta miljoonasta eurosta kymmeneen miljoonaan.

      - En ole ikinä ollut mukana karsimassa yritysten toimintaa, vaan aina on pyritty eteenpäin, vakuuttaa Lindström, joka on aiemmin toiminut pääomasijoittajana mm. Curt Lindbomin vetämässä Primaco Partnersissa. Sen sijoituksia ovat Solifer, Finndom ja Axo.

      • jfdhvjllj

        Pirun hyviä ainakin nuo aiemmat sijoitukset ;)


    • 8+15
    • harmi airistolle

      Legendaarinen paikka on ja mahdollisuuksia varmasti olis, mutta uutta rahaa todella tarvitaan ja paljon. Nykyinen infra on tiensä päässä ja kaipaa kipeästi uudistamista.
      Eikä ruokakaan viime kesänä niin hyvää ollut et tulis tulevana kesänä uudestaan syömässä käytyä.

    • Pysykää kaukana

      Tarvitaan normaalia yrittäjyyttä ja yhteistyöhalua ja mitä olen muilta yrittäjiltä kuulunut niin nuo loppuivat Ölanderin mukana - Nykyomistus pikemminkin haluaa eroon kaikista yhteistyökumppaneista ja ilmeisesti myös EU tukiaisista sillä niitä ei enää myönnetä kuin verkottomishalukkaille yrittäjille..

    • 1209

      Húono paikka kun on avoin länteen. Aina tuulee ja veneiden parkkeeraaminen on hankalaa.Lomakeskuksena jees mutta ei satamana. Vältän paikkaa, ehkä en ole niin taitava veneen käsittelijä, mutta ei ole muutkaan kun sitä souvia joskus kesällä seuraa.

      • sammuneet valot

        Paikasta on tullut vuokraveneiden ja yksityisten veneiden kotisatama. Ärsyttää, kun muutaman kerran olen päättänyt paikkaan mennä ja löytänyt "vapaan" paikan. Kun sitten saan ahtaassa paikassa veneen lähelle aikomaani paikkaa niin huomaan paikan varatuksi pienestä lapusta. Näitä lappuja on paljon. Miksei näitä paikkoja voi merkitä esim. Tötsillä, jotka näkyvät kauas selvemmin. Asiakaspalvelua ei paikasta enää saa. Saunat aivan onnettomat, viime kesänäkin lähes viikon vastuksia paskana. Lopun alkuako?


      • Rotta kotona
        sammuneet valot kirjoitti:

        Paikasta on tullut vuokraveneiden ja yksityisten veneiden kotisatama. Ärsyttää, kun muutaman kerran olen päättänyt paikkaan mennä ja löytänyt "vapaan" paikan. Kun sitten saan ahtaassa paikassa veneen lähelle aikomaani paikkaa niin huomaan paikan varatuksi pienestä lapusta. Näitä lappuja on paljon. Miksei näitä paikkoja voi merkitä esim. Tötsillä, jotka näkyvät kauas selvemmin. Asiakaspalvelua ei paikasta enää saa. Saunat aivan onnettomat, viime kesänäkin lähes viikon vastuksia paskana. Lopun alkuako?

        Huhupuheiden mukaan nuokin rotat ovat viimein jättämässä uppoavan laivan..


    • Rotta kotona

      Paikasta on nimeenomaan tullut ahneen yrittäjän kotisatama, ainoa ongelma on kotiveneilijät joita ei ole eikä nykymenolla tule.

      Saunat ja vessat haisevat eikä uusia saunoja ole näkynyt vaikka niitä on monta vuotta mainostettu - Rotat jättävät uppoavan laivan?

    • Treelta tai ei

      paikalla ja itse asiassa koko organisaatiolla uusi vetäjä joka vuosi?
      Toisaalta harvemmin on saaristokohdetta vedetty nääs meiningillä...

      • new boat man

        Sosiaalinen media pitää huolen niin hyvässä kuin huonossakin huudossa...valitettavasti se huono kuuluu kauemmas sen on maailma opettanut!
        Yrittäjien ketä sitten ovatkin pitäisi ymmärtää tuo..pyyhe pitäisi ymmärtää heittää ajoissa kehään eli luopua ennen kuin on myöhäistä tai sitten katsoa kortit ja pelata toisella tavalla yhteisön mukana.Eipä nykyisen kaltaiset viestit houkuttele minua uutena tulevana veneilijänä ajamaan kyseiseen paikkaan kun uutisointi paikasta on huonoa.


    • Sinäänsä

      Paikka hajoaa käsiin tätä menoa, sääli...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1716
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1337
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      4
      1230
    4. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1230
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1198
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1096
    7. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1075
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1052
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      997
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      884
    Aihe