Suhteesta joka kesti 5kk

eveliana_82

Suhteessa mies halusi lähes joka tapaamiskerralla seksiä..joskus jopa vaati seksiä.
Lähti äitinsä luo usein.
Ei auttanut minua kotitöissä, tiskeissä, imuroinnissa, missään päivittäisissä askareissa.
Ei tullut oma aloitteisesti kauppaan kanssani kuin 4-6kertaa. Silloinkin usein hänen piti saada kondomit.
Hänen luonaan sain olla tasan 1 kerran yötä. Mun luona hän oli 12 kertaa yötä.
Sain miehistä tosi huonon kuvan hänen takiaan. Kotitöitä en nähnyt hänen tekevän hänen asunnossaan kuin 2-3 kertaa. Ruokaa hän ei tehnyt omassa asunnossaan kertaakaan(kun siellä kävin, ainakaan silloin ei tehnyt ruokaa koskaan), vaan söimme valmis-ruokia :D :D

14

301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinkkumies.

      Annas kun arvaan. Se oli komea ja pelimies ja siltin annoit seksiä joka kerta. Itse en valmis ruokia syö kuin tosi harvoin jos ei ole aikaa kokata. Tänäänkin tein makaroonilaatikkoa. Kotitöitä tekevä tavis mies ei kelpaa naisille joten joudut tyytymään jatkossakin komeisiin seksin vonkaajiin.

    • oppia ikä kaikki

      Sähän vasta kirjanpitäjä olet. Laskenut kuin monesti olette yökyläilleet toisillanne, monestiko ruokaa laitettu, monestiko kaupassa yhdessä käyty. Huh.
      Monet miehet ja myös naiset ei yksinasuessaan laita ruokaa. Vähän turhauttavaa monelle alkaa vain itselleen kokata. Kotityöt. Miksi hänen olisi sun luona pitänyt tehdä kotitöitä? Ettehän asuneet yhdessä vaan vasta seurustelitte. Ei yksineläjällä niin paljon kotitöitä ole etteikö niistä selviäisi yksinkin. Eikös niin?

      Seksiä joka kerta. Vaatimalla vaati. Ja sä annoit. Annahan kun arvaan, komea mies ja taitava puhumaan? Sä lankesit hänen ulkonäköön?

      Ei parisuhde ihan oikeasti toimi, jos toinen vaatii ja toinen kiltisti antaa vastoin tahtojaan. Olipa kyseessä asia kuin asia. Ei kaikki miehet ole tuollaisia. Sulla ei liene kamalasti kokemusta seurustelusta ja miehistä? Seuraavan kerran älä lankea siihen komeimpaan, kaikkien haluamaan mieheen. Ota se, joka kohtelee sua hyvin ja kuuntelee myös sun haluja seksin suhteen. Eikä tarvitse heti ekana iltana sänkyyn hypätä.

    • 15+10

      huvittavaa miten aina tämä sama juttu, naiset valitsee paskoja ja sitten ihmettelvät että kuinkas näin kävi..

    • kiltti mies.

      Kotitöitä tekevä mies ei ole suosittu eikä naisten mieleen.

    • hohhoijakkaa2

      Miksi jatkoit seurustelua tuollaisen kanssa?
      Kuulostaa siltä että hän halusi sulta vain seksiä ja huomiota välillä. Sitten kun et enää antanut hän jätti sinut. Eikö vaan?

    • eveliana_82

      no kun parempaakaan miestä ei ollut tarjolla.. Siksi jatkoin suhdetta tämän kyseisen henkilön kanssa.

      Jätkä ei oma-aloitteisesti auttanut missään, paitsi kondomit osti 1-2 kertaa : D : D

    • piia_lina_85

      kuulostaa perus- mulkulta. Älä huoli, niitä mulkkuja on yli 30v. miehissäkin. Tosin omalle kohdalle sattunut ainoastaan 2 mulkkua. Toinen mulkku vinku seksii joka päivä ja elätin hänet ja itseni..toinen mulkku petti minua KOLMEN eri naisen kanssa. Ja vielä myönsi jokaisen pettämisen : D : D Yksin olen ollut nyt vuosia ja ystävä-piiriin kuuluu sekä naisia että miehiä..tosin naisia paskojen kokemusten takia enemmän. Mutta tiedän kaveri piiristäni naisia joilla on enemmän miehiä kavereina, joiden kanssa menevät juomaan juhlimaan, laivalle.. mutta heillä ehkä vähemmän huonoja kokemuksia miehistä..

    • mies81espoo

      Mä en alota parisuhdetta enää. Olen päättänyt että yksin ja tyytyväisenä muutamasta aidosta kaverista kuin parisuhteessa jossa toisella "eri säännöt " kuin minulla.
      Kuulostaa pahasti siltä että kuvailemasi jätkä ei ottanut sinua tosissaan.
      Mutta tommosia ihmisiä on myös naisissa. Tosin, miksi jatkoit koko juttua 5 kk ajan jos kerran mies ei tehnyt mitään sun hyväksi?

    • 28v_girl

      Tommosia paskoja jätkiä riittää. Parempi olla ilman suhdetta kun roikkua tommosten kanssa jotka ei auta edes ruoka-kuluissa.
      Mutta voin sanoa että kun on elämää nähnyt, niin niitä miehiä on vaikeampi enää yli 30 vuotiaana löytää.. Ulkomailta ehkä löytäisi semmosen "kunnollisen" miehen. Vaikka tuo jätkä haluaisi sun kanssa kaveerata, älä ole tommosen kaveri!
      Pillua se haluaa susta! Ei nuorilla miehillä voi olla muita haluja mihinkään kuin seksiin! Mä voin kokemuksesta sanoa että miehet pystyy sitoutuu vasta yli 25-vuotiaina.

    • täältätampereeltmies

      kuulostaa siltä että se jätkä piti sua pillu-koneena : D nuoret miehet haluaa pillua, sori niin se vaan on..mutta nainen päättää suostuuko seksiin vai ei.Toisaalta olitte yhdessä joten sen ymmärtää et sä suostuit.

    • mies_hki_76

      1. Tiedät, mitä kumppanisi tarvitsee tunteakseen itsensä rakastetuksi, vaikka hänen tarpeensa olisivat erilaiset kuin omasi.

      Toiset rakastavat saada aamulla kupillisen kahvia, toiset taas haluavat kumppaniltaan kehuja ja kohteliaisuuksia. Toisille rakkaus on yhtä kuin fyysinen kosketus ja seksi. Jokaisella on erilaiset mieltymykset, mitä tulee rakkauden osoittamiseen ja vastaanottamiseen.

      - Kumppani täytyy opettaa rakastamaan haluamallaan tavalla eikä odottaa hänen lukevan ajatuksia. Tiedät olevasi oikean ihmisen kanssa, kun hän kertoo, mikä saa hänet tuntemaan olonsa rakastetuksi ja sinä toteutat hänen toiveensa ilolla. Ja samaa pätee toisinpäin. Hän tekee sinulle samoin, parisuhdeasiantuntija Tammy Nelson neuvoo.

      2. Osaatte riidellä

      Riidat ovat luonnollinen osa jokaista suhdetta. Se, miten riidat ratkotaan, ennustaa suhteen tulevaisuutta.

      - Se, miten käyttäydytte erimielisyyksien hetkellä osoittaa, miten tulette (tai ette tule) ongelmia tulevaisuudessa ratkomaan. Hyvässä suhteessa riidellään oikeudenmukaisesti. Silloin ei tarvitse huutaa, kiroilla, vaientaa toista, lähteä kävelemään tai käskeä häntä häipymään, asiantuntija Terri Orbuch summaa.

      3. Tunnette fyysistä vetovoimaa toisiinne

      Keskinäinen fyysinen vetovoima piristää itsetuntoa.

      - Seksuaalinen vetovoima ja viehättäväksi itsensä tunteminen antaa enemmän elinvoimaa kuin mikään muu. Ihminen, joka sytyttää sinut sisäisesti, kohottaa itsetuntoasi ja antaa myös ulkoista nautintoa, on ehdottomasti kumppani, jota ei kannata päästää menemään, sanoo kirjailija Iris Krasnow.

      4. Olette tarpeeksi erilaisia ja samanlaisia

      Sanotaan, että vastakohdat kiehtovat, mutta pitkässä suhteessa liika erilaisuus on rasite.

      Tutkimuksen mukaan vahvimpien suhteiden taustalla on usein samanlaiset arvot ja uskomukset. Asioista pitää olla eri mieltä, jotta suhde pysyy mielenkiintoisena, mutta tärkeimmistä asioista on hyvä olla samanlainen näkemys.

      - On ok, että on kiinnostunut eri harrastuksista tai elokuvista. Mutta samanlaiset näkemykset esimerkiksi rahasta, uskonnon merkityksestä tai lasten kasvatuksesta pitävät pariskunnat yhdessä varmemmin, Terri Orbuch kertoo.

      5. Muut hyväksyvät suhteenne

      Perheen ja ystävien hyväksyntä sekä tuki on tärkeää liiton onnistumisen kannalta.

      - Ystävät ja perhe näkevät usein kumppanisi objektiivisemmin kuin sinä itse. Pariskunnat, joilla on tukenaan vanhemmat, sukulaiset ja ystävät, eivät etäänny toisistaan helposti, avioliittoasiantuntija W. Bradford Wilcox sanoo.

      6. Ette kangistu kaavoihin sängyssä

      Turvallisessa ja vakaassa suhteessa spontaanit intiimit hetket eivät ole harvinaisia ja kumpikin haluaa kokeilla välillä uusia juttuja lakanoiden välissä.

      - Paras resepti hyvään seksielämään ei ole opetella oppaista, kuinka saada toistaan suurempia orgasmeja. Tärkeämpää on virittäytyä samalle aaltopituudelle ja se, että uskaltaa heittäytyä nautintoihin, kun siltä tuntuu, psykologi Sue Johnson selittää.

      7. Parisuhde tulee ensin

      Se, että tekee päätöksensä parisuhteen hyvinvointia ajatellen eikä pelkästään itseään ajatellen, ennustaa suhteelle pitkää tulevaisuutta. Jaetut unelmat, yhteiset arvot ja suhteen laittaminen omien halujen edelle ovat asioita, jotka saavat suhteen kukoistamaan.

      8. Kaipaat kumppaniasi

      - "Poissa silmistä, poissa mielestä", ei ennusta suhteelle hyvää. Mutta jos saat tunnereaktion, kun kumppanisi on poissa, on se merkki siitä, että todellakin haluat olla hänen kanssaan.

    • piia__turku82

      Kuulostaa jätkältä joka ei osaa ottaa vastuuta, ja sit toi että ei auttanu sua kotitöissä tai missään muutenkaan osottaa sen että sitä ei kiinnosta paskaakaan auttaa muita..en usko että tommonen edes omia perheenjäseniään auttaa..tai mene ja tiedä? Mutta jos ei edes omaa naistaan auttanu niin miksi auttais omia sisaruksia?? : D : D
      Omalla kohdalla vain 1 jätkä ollut täys mulkku.. just tommonen samanlainen.. ei auttanu ruoka kuluissa.. mä maksoin aina kaiken.. tällä hetkellä en halua suhdetta mutta kesällä tilanne voi olla toinen.
      Älä ole missään yhteyksissä tommoseen, tsemppiä.

    • mies_hki_76

      minun mielipiteeni on että älä ole tommosen miehen kanssa missään yhteydessä.
      Niin moni nainen voi masentua tommoisesta kohtelusta.

      Tosin kyllä sitä yli 30-vuotiaissa ihmisissäkin mahtuu kaikenlaista paskaa sakkia moneen eri junaan.. Jo ihan työelämässä. JA toki muuallakin.

    • grow up!

      Jaaha ja taas täällä käy joku trolli keskustelua itsensä kanssa. Niin on samanlaiset kirjoitustyylit ja nimimerkit vastaajilla! Nelikymppisen naisen huomio tämä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe