Traktoripalsta

tttfff

Miksi se sijaitsee Autot ja liikenne-osastossa?

Luulisi sopivan paremmin maatalouspuolelle. Toki tiedän että ostetaan trakuja myös maatalouden ulkopuolella mutta suhteellisen vähän kuitenkin.

4

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kustaa Lärvätsalo

      Joo, sitä olen itsekin ihmetellyt. Takavuosina se oli erillään, ja sen löysi helposti. Toki nytkin, kun tietää mistä kautta mennään. Taisi tuolloin keskustelu käydä niin kuumana maataloudesta, joten se hajotettiin muiden otsakkeiden alle.

    • Satunnainen seuraaja

      Tämä traktoripalsta täällä on enempi muiden käytössä, kuin ihan maanviljelijöiden ja ammattilaisten. Viesteistä päätellen, erilaiset harrastelijat mm. mökkitraktorien omistajat ovat ongelmineen näiden vanhojen traktorien kanssa. Uudemmista traktoreista taas lähinnä innokkaat koulupojat laittelevat viestejään ja youtube videoita.

      Muutenkin nämä suomi24 palstan jutut on aika lystikkäitä, mm. historia on käytännössä vain vapaus- talvi- ja jatkosotaan liittyvää keskustelua, joukossa taas ne innokkaat koulupojat panssarivaunujen paremmuudesta kiistelemässä.
      Maataloustukien keskustelu ei ole keskustelua lainkaan ja sitä pitävät llä vain katkeroituneet mitään ymmärtämättömät kaupunkilaiset.
      Viljelystä käydään keskustelua lähinnä kotipuutarhojen viljelystä ja viljelijöiden "myrkkyruiskutuksista", varma kevään merkki, kun joku hörhö alkaa pommittamaan palstalle kysymyksiä myrkytyksistä.
      Matkailu puolella on parasta antia, oli kyseessä lähes kohde mikä hyvänsä, niin pakettimatkaajat ja omatoimisesti matkaavat kiistelevät. Varsinkin tavisten matkakohteista on parhaat kommentit ja aivan uskomattomia juttuja.

      Vaan eipä näitä juttuja täällä voi tosissaan ottaa, jotain hupia kuitenkin.

      • Valmet 805 (hobby)

        Napakymppi, juuri näin on. Tämän päivän ammattimaisen tuottajan ei juuri pahemmin näiltä palstoilta tarvitse apuja hakea, siihen heillä on omat fooruminsa ja ammattilaisensa käytössä, olipa kysymys sitten tekninen, byrokraattinen, taloudellinen tai muu.

        Tärkeää on kuitenkin, että jossain voivat myös keskustella ne, jotka käyttävät traktoreitaan puoliammattimaisesti tai aivan täysin harrasteena. He eivät yleensä voi tai edes halua hakea maksullista ammatiapua, vaan luottavat vanhaan kunnon omatoimisuuteen - niin kauan kuin se nyt vielä on sallittua. Ja ovat kiitollisia hyvästä kokemusperäisestä vinkistä. Jonka saa joskus sellaiselta, joka on ihan aikuisten oikeasti joskus repinyt leipänsä maanjuuresta näillä rakkineilla. Jos vain malttaa kuunnella ja kuullun ymmärtää.

        Tyhmän kysymyksen tekemisen oikeus meille amatööreille suotakoon, siitä ei ole kansakunnan leipä kiinni toisin kuin ammattituottajien tapauksessa on.


    • Ämätööri123

      No mistäs löytäisin korjauskirjan John Deere 2140 koneeseen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe