AUTOASI Juvanmalmi

taksari3

Varokaa ko. pajaa. Vaimo korjautti vanhan Yariksen jossa piti vaihtaa jarrupaineventtiili ja vakaajan kumit. Merkkiliikkeessä remontin hinta olisi ollut noin 450,- omalla venttiilillä. Autoaasi veloitti 970,- jonka vaimo ehti maksamaan autoa hakiessa. Olen ikäni touhunnut autojen kanssa ja korjauttanut eri korjaamoissa autoja mutta missään ei ole näin törkeitä hintoja.

35

4966

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kåpokpjo

      Se ei ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa. Kannattaisiko ehkä vähän kysellä hintaa etukäteen että mitä remppa maksaa?

    • skeidaa, suurta sell

      klassikko tarina omasta tyhmyydestä tai trollin jutusta.
      Korjaamot antavat hinta-arvion jota ei voi ylittää ilman asiakkaalta kysyttyä lupaa.

      • Anonyymi

        Höpö höpö höpö! Kyllä voivat, kun ymmärrätkös liikenneturvallisuus vaati että laitetaan saman tien kuntoon jne jne. Tämä firma osaa kaikki selitykset, huomaa heti kun omistajan kanssa keskustelee, että on tottunut selittelemään mustan valkoiseksi.


    • aasi autoasi

      Ko. korjaamo lupailee risteilyt Tukholmaan kun varataan huollot, samana päivänä kun lasku maksettiin ja saatiin varaustunnus risteilya varten sellaista ei ollut olemassakaan.

    • gjfjfgj

      Tuolla on kalliimmat hinnat mitä esim. Delta huollossa. Lisäksi eivät vastaa sähköposteihin kun pyytää huoltotarjousta.

      • onko ihme? mieti

        Mainostavatko vastaavansa sähköpostissa huoltotarjouskyselyihin?
        Taitaa olla oikeasti melko turhaa touhua vastailla kaikenlaisiin tinkaajien ja loisijoiden kyselyihin.


    • Pärnästen juttu

      Hehee, olikohan halpa tuntitaksa ja perkeleesti tunteja laskulla?

    • vanhanauto

      Mulle väittivät, että autoni tullut tiensä päähän. Sain jättää autoni sinne, että vievät romuttamolle.

      Selasin vanhan autoni rekisteritiedosta huvikseen, että onkohan poistunut rekisteristä. Huomasin autoni olevan uudella omistajalla. Kannattaa tarkistaa onko sinunkin auto myyty eteenpäin kun väitetty autosi tulleen tiensä päähän ja olet jättänyt autosi sinne. Tosiaan ei kannata mennä varsinkaan naisihmisen tai jos et tiedä autoista tarpeeksi. Onneksi halvalla saa kännykkään rekisteritiedot. Tosiaan netin kautta saa sanan leviämään. Säästyy muutkin samalta. Saa käytetty auto arvoisansa kohtelun kun vie muualle ja autonsa takaisin.

      Ajattelevat varmaan, että kannattaa vedättää ihmisiä. Ei tiedä nykytekniikasta mitään, että internet on olemassa. Tämmönen peli paljastuu nykymaailmassa. Ennen oli varmaan toisin. Kummallista touhua kun valehdellaan. Kannattaa varoa tätä paikkaa. Jäi tosiaan paskanmaku suuhun.

      • vanhannauto

        Suomeksi sanottuna edellinen. Missään muussa korjaamossa ei jankuteta puhelimessa, että ei kannata korjata. Vaan kysytään, että korjataanko ja jos vastaus on että korjataan niin sitä ei lähetä muuttelemaan. Asiakas on aina oikeassa ja asiakasta ei koskaan petetä. Tuolla esim. Delta-huollossa tuo oltaisiin tehty eikä kitisty että ei nyt kannata. Siellä on autoja omasta takaa niin ei tarvii "koplailla" muiden ihmisten autoja. :D Joku landepaukku ajalee sitä nykyään. Voi vittu! Ei voi tosiaan korjata; eikä kannata. Sellasta touhua, että harvoin törmää.

        Täällä yksi esimerkki toisenlaisesta tyhmyydestä. Ei olisi käynyt näin edellisissä korjaamoissa vaan laitettu auto taas kuntoon. Ja jälkiviisaana voi netin uumenissa perehtyä automekaniikkaan ja osien todellisiin hintoihin. Kaikki on löydettävissä. Huonoa tuuria, kun astuin liikkeeseen sisään. En astu toista kertaa. En varmasti! :D Tyhmyydestä ja tietämättömyydestä rankaistiin oikein olan takaa! Tuli oikein isän kädestä! Ei voi kun nauraa miten tyhmä sitä on! xD

        Olisi Hannu Karpolle asiaa! :D Olo on kuin sketsihahmo Einari Kesikipörhölällä. "En minä valita, mutta kyrsiihän se..". Poropaisti kainaloon vaan. :D

        Eiköhän tämä ollut tässä. En tiedä mitä tuolla korjaamolla tapahtui mutta tarkkana pitää olla jos mielii mennä tonne. Ihan ummikkona en menisi. Minä se idiootti olin kun menin ja suostuin niiden jekkuihin. Luulisi, että auto hoidetaan kuntoon. Eikä myydä eteenpäin! Oli sillä oikeasti myyntiarvoa - sen verran hyvässä kunnossa oli. Eivät vaan korjanneet asiakkaalle autoa 4h työ. Saivat varmaan hyvän hinnan myymällä eteenpäin! :D

        Menee rahat ja autot tuolla! Ja jäljelle jää syvä ja jäytävä vitutus. Sen kanssa tässä on elettävä! Yksi parhaimmista käytetyistä autoista ikinä mitä mulla on koskaan ollut on nyt myyty jonnekin kauas pois. Kiitos vaan ja TOISTE EN MENE KUSETETTAVAKSI! SE ON VARMA!

        Ei varmaan kannata korjata vaan myydä kannattaa eteenpäin. Ovelaa sakkia. 4h homma jos korjanneet. Ei voi kun nauraa omaa tyhmyyttään! Äänestän tosiaan jaloillani ja menen muualle. Kierrän kyseisen puljun kaukaa.

        Kiitos ja näkemiin!


      • vanhanauto

        Eipä tuossa ollu muuta kun auton luovutin sinne. Sen jälkeen se onkin ollut heidän asia mitä he sille tekevät. Varaosat ja korjaus tosi kallis niin ”uusi” kiesi alle. Tämä ”uusi” auto on sitten hiljalleen maksellut saman kuin vian korjaaminen ja vähän enemmän. Silleen autoni myyminen herätti kysymyksiä ja alkoi kismittämään. Käytetyt autot tämmösiä. Pitää puntaroida korjatako vaiko ostaa ”uusi”. Päätin sitten jättää korjaamatta ja hankkia ”uuden” käytetyn tilalle. Olin kahden vaihella niin moni taho jo pitkään ollut tuon entisen auton luovuttamisen suhteen. Arvoitus on vaan että jos olisin tehnyt toisin. Olisiko korjaus muuttanut mitään? Olisiko taas tullut jotain?

        Kannattaa miettiä jos saat korjauksen hinnalla jo ”uuden” käytetyn niin kannattaako vaihtaa autoa vai korjauttaa. Tosin ”uusi” käytetty maksaa ja äkkiä hurahtaa rahaa siihenkin. Tosin jos korjauttaa vanhan ”uuden” auton hinnalla niin tuleeko kalliin rempan jälkeen autosta parempi versio. Kolikolla on kaksi puolta.


      • sdjkfksdlfsjfk

        Olisit vaatinut romutustodistuksen autostasi niin sitä ei sen jälkeen saa enää milloinkaan uudestaan rekisteriin ja liikenteeseen.
        Yksi mahdollisuus on että he todella romuttivat autosi mutta kyseinen rekisteritunnus ehkä päätyi jo johonkin toiseen autoon koska vapaana? Tarkistitko oliko auton merkki, malli ja vuosimalli sama kuin luovuttamasi?
        Kyllä nykyään tulee semmoisia tapauksia vastaan että vaikuttaa siltä kuin moraali ja oikeudenmukaisuus olisi heitetty täysin menemään, kyllä nykyään tehdään niin härskejä temppuja ilman mitään häpyä että ei ennen olisi kehdattu!


      • Anonyymi

        Oli se minun auto. Sama auto mitä rekkari näytti. Kyllä edelleen harmittaa kun erehdyin viemään auton kyseiseen lafkaan. Eikä paljoa lämmittänyt kun möivät minulle käsiin lahoavan auton mihin sitten upposi rahaa paljon korjauksiin. Tosin jos enemmän viisaampi ja autoista enemmän ymmärtävämpi oisin ollut niin oisin luopunut tuostakin. Tosin sen minkä saivat multa revittyä ja myytyä eteenpäin oli tosi hyvässä kunnossa oleva auto. Jos oot nainen, etkä tiedä autoista mitään, älä mene tuonne. Kierrä kaukaa! Minua edelleen vituttaa kyseinen kokemus, niin jos haluat mieliharmilta välttää niin älä vie autoasi tuonne ja älä tosiaan mene kysymään voitteko auttaa, kun voivat myydä autosi käsistä. Oikea arvio ja tunne paikasta on paskan maku, mikä jäi suuhuni. Toivottavasti tuollainen paska firma saa arvoisensa lopun. Asiakasta ei kohdella kuin paskaa. Minua kohdeltiin kuin roskaa tuolla, niin muistan sen ikuisesti sen kokemuksen ja en itse halua, että sinulle lukija käy kuin minulle, niin älä mene sinne. Kukaan ei ansaitse tulla huonosti kohdelluksi.

        t, vanhan auto

        ps. edelleen vuosien jälkeen vituttaa kun muistelen kokemusta. Lähtemätön vaikutus! Ihmettelen että miksi kyseinen paskafirma vielä on pystyssä?


      • Anonyymi

        Toinen ratkaisu olisi tosiaan petrata toimintaa silleen, että asiakkaan ottaa huomioon paremmin. Mieleeni muistuu hiljattain kuulevani tarina Al Caponesta, joka kieltäytyi myymästä homeista olutta, koska ei halunut nimeään liitettävän siihen. Eli ottakaa asiakas paremmin huomioon. On oikeasti raskasta muistella huonoa kohtelua. Bisnestähän tämä on, nothing personal, mutta kun diili on asiakkaan kohdalle huono, niin koira älähtää kun kalikka siihen kolahtaa tai jotain, ja nähtävästi muistaa pitkään. Anteeksi avautumiseni, mutta ei näin. Itsekin erehdyin myymään matot suoraan lattialta, ja puhelin pärähti soimaan. Pitää pelata reilusti. Kaikkea hyvää kuitenkin! T, vanhan auto


      • Anonyymi

        Pieni lisäys, kun vein autoni LänsiAuto-huoltoon ja seuraavana vuonna katsastukseen, niin "Ei tässä oo kun tuo lamppu palanut, mutta muuten kaikki kunnossa.". Huollatan autoni tuolla, missä se saadaan kuntoon ja se hyvä mieli mikä tuli katsastuksessa käydessä, niin kiitos kuuluu LänsiAutoon. Juuri näin. Suussani on näin kesällä mansikan maku, kun on hyvin huollettu auto alla. Kiitos sinne! Suosittelen henkilökohtaisesti LänsiAuto-liikettä. Sieltä jäi mansikan maku suuhun. Siellä kai muistaakseni olin lukevani arvoista, että siellä asiakas on etusijalla, ja auto laitetaan kuntoon. ISO KIITOS JA SUOSITUS LÄNSIAUTO:on!

        t, vanhan-auto
        ps, siellä ei tosiaan tarvitse tietää autoista hölkäsen pölähtämään ja etenkin jos olet nainen, niin sinne vaan. Ero yöllä ja päivällä.. En tainnut saada keksiä ja kahvia, vaan erittäin hyvää palvelua ja auton ihan superhyvään kuntoon ja kohtuu hintaan. Kiitos


      • Anonyymi

        eli mallia tuosta! Mukavempi antaa hyvää palautetta ja negatiivisesta palautteesta ottakaa oppia.. Ihminen on vähän kuin eläin, niin välttää kipua. Luultavasti kun otatte oppia niistä jotka tekee asiat hyvin ja oikein, niin kyllä se siitä.

        t, vanhan-auto

        ps. pyrkikää mansikan makuun ja tyytyväisiin asiakkaisiin! Tulevat varmasti takaisin ja palaute erilaista. Asiakkaan sana on paljon vahvempi kuin hyvin laadittu mainos.


    • Peliteoria

      En ole kuullut yhtä ainutta positiivista palautetta tästä Juvanmalmin huijauslaitoksesta. Koulupoikia töissä, päästä keksittyjä korjaustunteja yms. Onneksi on vaihtoehtoja ja suosittelen muille jättämään tämän "nyrkkipajan" omaan arvoonsa.

    • ne-tais-vetää-nenästä

      Joo, ne otti mun 2014 mallisen Audin ja myivät sen vaikka piti huoltaa. Ne anto mulle 2300€ ja Jopon että pääsen kotiin. Mä näin myöhemmin mun auton Helsingis, sitä ajo joku juppi, ja kun kysyin että paljon maksoit autosta se sano että 38500 euroa, eli aika ero mun saamaani 2300 euroon. En huollata enää sielä mitää, no, Jopoa joutuu sielä huollattaa kun muuten loppuu takuu, ja ketjuja täytyy kuiteski välillä kiristää.

    • 184

      Pelkästään hyviä kokemuksia ko. yrityksestä! Hinta-arvio korjauksesta pitänyt paikkansa ja soitettu perään jos on ilmennyt muutakin korjattavaa. Löytyy myös asiantuntemusta Volvo merkille!

      • Anonyymi

        Taitaa puheenaihe itse olla täällä taas kirjoittelemassa HAHAHAHAH


    • ahneille.paskaloppu

      Autoja ei näytä kannattavan korjauttaa enää, moraali on laskenut suomessa jo niin alas että ei korjaamotkaan vastaa enää tarkoitustaan. Ajaa autolla niin kauan kuin se liikkuu eikä tee mitään sille, paalaa vaan suoraan jos tulee ajoa haittaava vika tai ei mene katsastuksesta läpi eikä itse saa laitettua. Korjaamoita pitää välttää kuin ruttoa, kaatukoot saatana konkurssiin vaikka kaikki!

    • raidetangonpää

      Varokaa tätä Autoasi/Dynawatt nahkatakkista kusettaja hujoppia.Vuosi sitten vaihdatin ulommat ja sisemmät raidetangonpäät katsastukseen.10000km ajoin eikä mennyt ulommat läpi katsastuksesta.No valittamaan tietysti huijjarille joka arveli heti että hammastanko varmaan väljä.90000 ajettu auto??Enpä uskaltanut antaa niitten hajottaa autoa enempää vaan vein ulommat vaihdettavaksi muualle jossa todettiin molempien olevan väljät.Ja leima tuli vaihdon jälkeen.Nyt 3kk myöhemmin rupesi etupää kolisemaan ja taas tarkastukseen asialliseen korjaamoon.No toinen sisempi aivan paskana.Että tällaisia osia Dynawatt asentaa jotka kestää 11000km.Kolme neljästä paskoja nyt..Aurauskulmien säätöjen kanssa mennyt nyt yli 500e ylimääräistä vaiva katsastuksessa ja uusintakäynnit.Osat on nyt auton lattialla ja vaihtotyö kuvattu videolle.Seuraavaksi kuluttajaasiamieheen yhteys ja Autoasi ketjun ylimpään johtoon.Kait niilläkin on joku kuri laittaa näille paskafirmoille jotka sen mainetta tahraa.ÄLKÄÄ IKINÄ MENKÖ TÄNNE EDES KYSYMÄÄN MITÄÄN..KONKURSSIIN KOKO LAFKA JA HUJOPPI LEIPÄJONOON!!!!!!

      • mitro

        Olen täysin samaa mieltä raidetangonpään kanssa .Aivan sika vedätystä tuossa firmassa ja johtaja kohtelee varsinkin tällaista vanhempaa naista tosi törkeästi.Vaihtavat ilmeisesti vanhoja osia ,koska ne ei kestä edes seuraavaan katsastukseen vaikka autoa ajetaan tosi vähän vuodessa. Ihan selvästi ikärasistista ja naisia aliarvostavaa porukkaa ,joka tekee todella huonoa työn jälkeä.Kyllä pitäisi ketjun pomojen puuttua asiaan .Tämähän pilaa muidenkin firmojen maineen samassa ketjussa.


    • raidetangonpää

      Laitoin reklamaation Autoasi ketjuun.Vastasivat ripeästi että laita kuiteista ja osista kuvat että he tutkivat asiaa.Nyt sitten mielenkiinnolla odotan mitä vastaavat.Yksi neljästä on vielä hajoamatta.sisempi raidetangonpää eli siitäkin vielä joku 250€ lasku tulossa.

    • JepulisJee662454

      Annettu kustannusarvio yli tuplaantui eikä oltu yhteydessä vaikka ohjeistin jos arvio uhkaa ylittyä. En alkanut tappelemaan kuluttaja-asiamiehen kanssa vaikka tod.näk olisin saanut enemmän alennusta, kuin firma lopuksi antoi. Lopputuloksena maksoin paljon enemmän kuin kustannusarvio oli ja jonka perusteella tein päätöksen käyttää korjaamoa. Olisi pitänyt lueskella näitä ennen kuin vein auton. Jäi paska maku suuhun - kierrän vastaisuudessa kaukaa!

      • varaosamyyjä

        Lopullinen veloitus ei saa tuplaantua kustannusarviosta, lupaa kysymättä.
        Ei kannata ensimmäisenä maksaa, kun tällainen hurjasti sovitusta poikkeava lasku heitetään nenän eteen, vaan vaatii ensin AUNE-ehdot nähtäväksi ja kysyy huoltoneuvojalta, että tunteeko sisällön.


      • JepulisJee662454

        Lisäkommenttina voin kertoa, että tämän pärnäsen korjaamon purkkaviritys petti 1,5 kk kuluttua "korjauksesta". Huijarifirma, pysykää kaukana.


    • Veinpä minäkin fordini korjattavaksi jarruvian takia kun nopeasti pääsi sisään. Jarrupääsylinteri oli hajalla, jarrutti vain kahdella pyörällä. Saivat vian "korjattua" eli painetta polkimen taakse. Väittivät vaihtaneensa pääsylinterin mutta tuskin vaihtoivat kun kahden kuukauden jälkeen lomareissulla vika uusiutui. Vein Suomussalmella vastuunsa tuntevalle pajalle jossa vaihtoivat pääsylinterin. AUTOASI kyllä laskutti sen pääsylinterin vaikkei vaihtanutkaan. Juvanmalmilla kyllä juttu luistaa mutta lopputuloksesta ei ole mitään takeita. Kannattaa varoa.

    • yrih

      Autoasi on nyrkkipajaketju, lukekaa kertomuksia facebook sivuilta

      • nytrahaton

        Juu ei siel tehdä ku iso lasku muuta ei tapahdu. Tahraa vaan koko ketjun maineen. Kohtelu töykeää


    • Blondi

      Postilaatikkoon tulleen mainoksen perusteella ajattelin viedä autoni tuonne huoltoon. Onneksi luin nämä kommentit. Enpä taida viedä :)

      • Anonyymi

        Parasta mainontaa on asiakkaan omat kokemukset ja ilmaista yritykselle


    • Anonyymi

      Käytimme auton määräaikaishuolloista. Koska oli tullut tarjous vuosihuollosta, jossa oli lähes samat mitä määräaikaishuolto sisältää, sovimme paikan kanssa tämän tarjouksen ja tarjoukseen kuulumattoman osan hinta ja vaihdosta erillisen työhinnan.
      Huolto maksoi lopulta 2,5kertaa siitä mitä oli sovittu.
      Auto ei mennyt katsastuksessa läpi tukivarressa olevan kuluman vuoksi, joka olisi Juvanmalmin Autoasi autoliikkeen pitänyt tarkistaa huoltolistauksen mukaan, ja informoida viasta. Ei oltu mainittu mitään edes laskussa. Eikä ollut ensimmäinen kerta kun tehdään hutiloiden työt ja laskutetaan enemmän mitä sovittu. Ei enää tänne.

    • Anonyymi

      Kusettavat
      Hinautin autoni korjaamolle.
      Sammui kesken matkan.
      Sanoivat että bensapumppu rikki.
      Samalla sanoin että katsovat vilkun. Bensapumppu vaihdettiin...
      Kassa sanoi että tankattiin 3lbensaa ,siinä on bens
      amittari rikki . Samalla sanoivat että vilkunvarsi on poikki ja uusi asennettuna 300€ sanoin ei korjata .uusi maksoi 14€ No eihän se poikki ollutkaan vaan sulake palanut ...
      Että semmosta korjausta se 3litraa bensaa maksoi sitten 550€

      • Eiköhän tuo ko. firma tällä mainonnalla mene konkkaan. Toivoa sopii.


    • Anonyymi

      Täysi huijaus "korjaamo?" automme Ford Fiesta sai moottori pesun jälkeen vettä sähkölaitteisiin sammui kesken ajon jätimme Motonet Lommila Espoo tutkittavaksi kun vieressä, ei osanneet tehdä mitään emme ymmärrä-osaa korjata?, soitimme "ammattikorjaamo sähkö" osaisiko siellä korjata selvittää vikaa? Heti vastaus ehdottomasti korjataan nopeasti, edullinen hinaus järjestetään oma sopimus liike?, auto meni hinauksella korjaukseen? vielä että kyllä saadaan kuntoon, auto 2 kk korjauksessa lomia välissä?, viestiä ei korjattavissa emme osaa korjata, emme korjaa, kustannus arvio moottorin ohjainlaite, johtosarja uusittava arvio 2700e emme korjaa vaikka maksetaan?, sitten ilmaantui joku kaveri joka ostaisi auton muutamalla satasella pois? Auto pois laskua 100e jostain?, "edullinen hinaus oma" 400e n.5km matka melkoinen hinta?, viereinen perus korjaamo teki korjauksen päivässä poisti kosteuden ohjain laitteesta kustannus 1100e erikois säätöineen, auto edelleenkin ajossa päivittäin Dynawatt esitti puristimeen autoa tai tutulle kaverille? myykää pois? Haiskahtaa hyvin pahasti täysin ammattitaidottomalta, "huijaus korjaamo?" tuo autosi hajotamme sen ja ostamme romuna edullisesti omaan myyntiin ja asiakas saa hyvästellä kalliinkin autonsa pilkka hinnalla jollekin kaverille??? Älä vie autoasi sinne saat järjettömän kustannus tarjouksen autostasi jotta kaveri ostaa romuautosi jossa ei vikaa jota ei kannattaisi korjata jossain muualla oikeassa korjaamossa ja rehellisin kustannuksin moninkertaisesti edullisemmin. Ensin hehkutetaan kyllä meillä korjataan nopeasti-edullisesti, sitten vietyäsi autosi sinne saat viestiä ei osata-ei korjata, meillä kaveri ostaisi autosi pois muutamalla satasella vai tilataanko meidän edullinen oma hinaus romuttamolle josta vielä tarkistus laskun lisäksi jopa 400e hinaus laskua, tarkistus laskukin voi olla useita satoja euroja ja auto ei saa muuta kuin hetken valohuoltoa sisällä käyden ja romuksi asiakkaalle? Automme oli 2kk "korjauksessa?" ei onneksi ollut tarvetta autolla mutta ilmeisesti seisottamis laskua pihalla lisätty laskuun siitäkin valohuollon lisänä?Kallis opetus tuli tästä "korjaamosta?" auto toimii erittäin hyvin edelleenkin mitään osia ei vaihdettu vain kuivaus, ohjelmointi uudestaan "romuauton hinta" edelleenkin nyt myytäessä n.3000e!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe