Palsta YHDEN kirjoittajan foorumi..

44334

Minuutin välein joku huuto-otsikko.

Poistuu myös täältä. Ei tätä mölyä jaksa.

87

340

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eikö mitään rajaa

      Niin, tämä huutaja (LL) kuvittelee olevansa palstan valtias omine puolustushuutoineen, lisäksi kuvittelee ettei ihmiset itse osaa lukea ja etsiä itselleen mielenkiintoisia artikkeleita julkaistavista medioista.

      Sitten se artikulointi löytämästään uutisesta, siis todella sairasta, ylittää törkeästi palstan säännötkin, saatika kyseessä olevan henkilön intimiteettiä loukkaavana. Siis todella sairas huutaja.

    • kumpikampi

      Yksi "huuto-otsikko", joka kirjoittaa laveasti ja monipuolisesti ja seitsemän punafasistista provokaattoria, jotka pilkkaa USA:ta.
      Kumpi parempi???

      • Onko pakko sietää

        Miten niin yksi, tämän aamun saldo ainakin 12 "huuto-otsikkoa" samalta huutajalta, eikä ole mitään laveita, todella törkeitä henkilökohtaisuuksiin meneviä loukkauksia.

        Täällä voisi keskustella sivistyneesti, mutta sitähän tuo huutaja ei näköjään osaa vieläkään.


    • tod. näk.

      Tarkoitat varmaankin sitä kylähullua ja akkamaista valittajaa lapista.

      • toivo turusta

      • Hentta Krause

        Lapin mies kirjoittaa kuitenkin 174 kertaa enemmän asiaa, kuin te räkänokat yhteensäkään !


      • Tuo kuvahan on
        toivo turusta kirjoitti:

        http://1000funnypictures.com/wp-content/uploads/Ugly-Women-9.jpg

        Kuvassa minä turun toivo heti kauneusleikkauksen jäljiltä, kyllä on toivo edelleen itsensä näköinen, mutta paljonkohan on maksanut tuo vetysuperoksidi valkaisu???

        kaupunkipalstojen kauhu, vapaamuurarisolvaaja Pia Rask Savonlinnasta.


    • en kuule

      mitään ääntä täällä,vaikka kuulo oilein hyvä. mahtanetko olla oikeissa lääkkeissä?

    • Tosi on

      uups.

    • Suoi24 ylläpito

      Eipä mennyt kuin tovi niin huutaja jo tähänkin ketjuun osallistui, tosin toisella nimimerkillä, feikkaamallaan turun toivolla.

      • dtfhudruer

        drthu6er


    • SSSS!!!

      Hanki KUULOSUOJAIMET!

      • iisakki inarista

        Ja henkselit!


    • miinuksia kehiin

      Yksi mielenvikainen saa palstalaiset takajaloilleen, ei se nyt niin voi mennä. Ei se mielenvikainen mikään kunkku ole, joten miinuksia reippaasti vaan ja ilmoituksia asiattomista viesteistä. Kannattaa myös jättää kommentoimatta sen raapustuksiin.
      Tämän huutajan raapustukset paljastuu tuosta huutomerkistä (!).

    • heipä hei,

      Jaa? En tiedä keitä tänne kirjoittaa, mutta eipä ole tämä foorumi tehnyt ylläpito ainakaan mitään häiriköinnin kitkemiseksi...Laittanut kyllä itsekin merkille, että joku tai jotkut häiriköi ihan tosissaan tätä Maailman Menoa -palstaa, eikä häirikkö tai häiriköt havaitusti piittaa yhtään mitään esimerkiksi minkäänlaisesta kunnianloukkauslaindäänännöstä. Tyypillistä häiriköille näkyy olevan laatia aloituksia, joissa aina herjataan todella törkeästi joitakin yksittäisiä julkisuuden henkilöitä, elikkä häiriköintialoitukset on näköjään laadittu tarkoituksessa vain ja ainoastaan herjata ja myös tahallisesti osallistaa keskusteluun ja julkiseen herjaamiseen kirjoittajia jotka eivät tiedä kirjoitusten motiiveja JA, lisäksi en usko että häiriköivät kirjoittelevat omilta koneiltaan, koska tuskin kukaan kehtaisi sellaista törkyä kirjoittaa mitä keskustelunavauksia täällä näkee jos on täysissä järjissään, kun sen verran vakavia herjauksia monet, että oikeasti saattaisi tippua ihan tuomioitakin joillekin tekstisisällöistä, jos jäisivät kiinni kirjoittelustaan.


      Tietysti jos joku on ihan mieleltään häiriintynyt, niin eiväthän sellaiset sen sortin kansalaiset tietenkään ymmärrä, että jotakin merkitystä ja vaikutusta on myös sillä, miten he käyttäytyvät netin näillä keskustelupalstoilla. Itse veikkaan palstahäirikön olevan tyyppi, joka katsoo että hänellä ei ole mitään menetettävää, että miten päin vain herjaisi; sellainen ei piittaa siitä, että millaisen pelotevaikutuksen antaa keskusteluissa ja sellainen kuvittelee nettikirjoittelun olevan vain jopakin peliä kenties.

      Irrallaan siis todellisuudentajusta ja hakevat myös huomiota nettihäiriköt ja heille kelpaa kaikenlainen huomio havaitusti, myös negatiivinen. Helsingissäkin kun joku taannoin uutisoidun mukaan kävi bussissa jonkun ruotsia puhuneen kimppuun repimään sitä viatonta hiuksista, niin sellaiset lienee juuri niitä tapauksia jotka tällaisillekin nimettömille palstoille kirjoittaa ja jotka ovat täysin seonneet virtuaalisesta todellisuudesta, mistä syystä voitte mahdolliset lukijat uskoa, että minuakin usein ihan pelottaa kirjoitella tänne, minä kun en kuvittele, että netti olisi täysin irrallaan todellisuudesta, vaikka hyvin moni netistä luettava asia ei olekaan totta eikä pidä paikkaansa..

      Tyypillistä häirikölle on myös käydä uhkailemaan laittomasti näissä kesksteluissa, jos jotenkin tai mitenkään kritisoi kirjoituksia tai jos lukija loukkaantuu elämänarvojensa solvaamisesta. Ikävää, että Suomi24 ylläpito ei tee mitään kitkeäkseen häiriköintiä, mutta ehkäpä tämäkin palsta sitten olisi sen verran hilajsiempi, jos sekopäisimmät ihmisvihaajien jutut poistettaisiin, että ehkä ne bisneksen vuoksi antaa laittomien kirjoittajien meuhkata...

      ?

      • oikeassa olet

        freeeuroproxy.com

        Tuolta häiriköimään, jos tarvetta on ja uskallusta astua ansaan. Jostain 'kummallisesta' syystä tuon osoitteen annetaan olla häiriköiden käytössä, vaikka muut kymmenet proxyt on estetty...

        Suosittelen tuon kautta kirjoittamista myös kiellettyjen totuuksien puhujille, joita varten nämä proxyt ylipäänsä ovat olemassa.

        Täälläkin olemme kuulleet useamman henkilön tilityksen kuinka tämä nykyvalta on alkanut vainoamaan ja häiriköimään heitä täysin asiallisten viestien jälkeen.


      • ;-)))

        Kukaan ei solvannut ketään niin raskaasti kuin sinä joka ainoaa sinun aloitukseesi vastannutta.
        Ei ole ihan yksi eikä kaksi kertaa, kun olet haukkunut sinulle tuntemattomia ihmisiä rikollisiksi ja mielisairaiksi natseiksi.

        Satuit osumaan sopivasti paikalle, kun halusin tilannekuvan asuntolan edestä, rikki revittyine pizzerian mainoksineen ja taisit vetää pultit? Ainakin siltä näytät viimeisessä kuvassa, jonka zoomasin lähikuvaksi, kun huomasin, että nyt saattaa tapahtua jotain. Ilmeesi on suoraan sanottuna karmea. Hullunkiilto silmissä. Onneksi ymmärsin lähteä, vaikka en ilmettäsi silloin kännykän näytöltä kunnolla nähnytkään.
        Kuva on minulla suurennettuna ja kehystettynä seinällä, koska keräilen omituisuuksia.
        Uskallan tunnustaa, kun teko on jo vanhantunut, vaikka en mielestäni rikosta tehnytkään. Olet varmaan ihan kaunis meikattuna, mutta sinä aamuna meistä kumpikaan ei ollut parhaimmillaan.


      • sulle outo nimetön:
        ;-))) kirjoitti:

        Kukaan ei solvannut ketään niin raskaasti kuin sinä joka ainoaa sinun aloitukseesi vastannutta.
        Ei ole ihan yksi eikä kaksi kertaa, kun olet haukkunut sinulle tuntemattomia ihmisiä rikollisiksi ja mielisairaiksi natseiksi.

        Satuit osumaan sopivasti paikalle, kun halusin tilannekuvan asuntolan edestä, rikki revittyine pizzerian mainoksineen ja taisit vetää pultit? Ainakin siltä näytät viimeisessä kuvassa, jonka zoomasin lähikuvaksi, kun huomasin, että nyt saattaa tapahtua jotain. Ilmeesi on suoraan sanottuna karmea. Hullunkiilto silmissä. Onneksi ymmärsin lähteä, vaikka en ilmettäsi silloin kännykän näytöltä kunnolla nähnytkään.
        Kuva on minulla suurennettuna ja kehystettynä seinällä, koska keräilen omituisuuksia.
        Uskallan tunnustaa, kun teko on jo vanhantunut, vaikka en mielestäni rikosta tehnytkään. Olet varmaan ihan kaunis meikattuna, mutta sinä aamuna meistä kumpikaan ei ollut parhaimmillaan.

        Ilmoitaisin ton nimettömän viestin poliisille, mutta valitettavasti en voi, kun sitten pitäisi ilmoittaa koko keskusteluketju ja kaikki tänne kirjoittavat eivät välttämättä (en tiedä asiasta) ole asiattomia... Kummallinen softa täällä Suomi24:ssa, kun täällä ei enää voi linkittää vaikkapa ylläpidolle yksittäisiä asiattomia viestejä keskusteluketjusta, tai minä ainakaan en osaa... Mitä se hyödyttää, että jokaisen viestin kohdalla on ilmoitusnappula ylläpidolle, mutta kun ei voi tietää nimettömän keskustelun ollessa kyseessä, että ketjä täällä häiriköi?

        Vai että jonkun "ilme" on karmea. Kenelle sä leikit nimettömästi ja naamattomasti tuttavaa tässä herjaamalla? Toivottavasti et mulle! Yksityiskansalaisten kuvaaminen kännykällä on muuten laitonta, jos et tiedä. Minusta ainakaan ei kyllä todellakaan sellaisia kuvia edes saisi, missä repisin mitään pizzerian tai muitakaan asiallisia mainosjulisteita, kun en harjoita sellaista käytöstä, enkä mitään muutakaan laittomuutta.


        Ja kuka muka on solvannut "ihmisiä" rikollisiksi ja natseiksi tässä Suomi24:ssa? En minä ainakaan, koska tiedän, että sellaisesta asiattomasta kirjoittelusta voisi tippua jopa kunnnianloukkaussyyte, jos olisi tilanne että ihminen todella todistetusti ei ole natsi eikä rikollinen, jolle sellaista keskustelupalstajulkisuudessa sanoisi. Te nimettömästi ja naamattomasti näillä Suomi24-palstoilla mulle ja muuten kirjoittelevat ette kuitenkaan ole mulle mitään "ihmisiä", koska herjatakseen "ihmistä" pitäisi tietää keiden kanssa kiirjoittelee ja minä en tiedä, enkä ole koskaan tiennyt tämän Suomi24n osalta, että keitä tänne kirjoittavat olette. Mauttomasti olen ehkä pari kertaa sanonut joistakin sairaalla tavalla ylistämistänne, pääosin persupoliitikoista, mutta osaan kyllä kiitos pitää huolen, että lakia minä en koskaan kirjoittelullani tänne Suomi24:n riko. Enkä ole tuttavasi, vaikka kuinka kieli pitkällä siellä sinä mikä lie herjaaja toivoisit, että voisit valehdella ja muokata keskustelupalstajulkisuuden koskemaan erheellisesti reaalielämää, tarkoituksessasi herjata minua täysin viatonta ainoastaan keskustelupalstalle Suomi24 harmittomasti nimettömästi teille tuntemattomille kirjoittavaa...


        Tosin sitä en tiedä, että haukutko minua vaiko jotakin muuta, mutta oletan sillä perusteella sun herjaavan minua, koska mä olen ainoa, joka olen tähän ketjuun kirjoittanut pitkiä mielipidekirjoituksia aiheesta Suomi24- keskustelupalstahäiriköinti, johon siis minä en ole missään määrin osallinen, vaan teidän tyystin tuntemattomien näissä julkisissa keskusteluissa asiattomasti ahdistelema...


      • en ole aiempi
        sulle outo nimetön: kirjoitti:

        Ilmoitaisin ton nimettömän viestin poliisille, mutta valitettavasti en voi, kun sitten pitäisi ilmoittaa koko keskusteluketju ja kaikki tänne kirjoittavat eivät välttämättä (en tiedä asiasta) ole asiattomia... Kummallinen softa täällä Suomi24:ssa, kun täällä ei enää voi linkittää vaikkapa ylläpidolle yksittäisiä asiattomia viestejä keskusteluketjusta, tai minä ainakaan en osaa... Mitä se hyödyttää, että jokaisen viestin kohdalla on ilmoitusnappula ylläpidolle, mutta kun ei voi tietää nimettömän keskustelun ollessa kyseessä, että ketjä täällä häiriköi?

        Vai että jonkun "ilme" on karmea. Kenelle sä leikit nimettömästi ja naamattomasti tuttavaa tässä herjaamalla? Toivottavasti et mulle! Yksityiskansalaisten kuvaaminen kännykällä on muuten laitonta, jos et tiedä. Minusta ainakaan ei kyllä todellakaan sellaisia kuvia edes saisi, missä repisin mitään pizzerian tai muitakaan asiallisia mainosjulisteita, kun en harjoita sellaista käytöstä, enkä mitään muutakaan laittomuutta.


        Ja kuka muka on solvannut "ihmisiä" rikollisiksi ja natseiksi tässä Suomi24:ssa? En minä ainakaan, koska tiedän, että sellaisesta asiattomasta kirjoittelusta voisi tippua jopa kunnnianloukkaussyyte, jos olisi tilanne että ihminen todella todistetusti ei ole natsi eikä rikollinen, jolle sellaista keskustelupalstajulkisuudessa sanoisi. Te nimettömästi ja naamattomasti näillä Suomi24-palstoilla mulle ja muuten kirjoittelevat ette kuitenkaan ole mulle mitään "ihmisiä", koska herjatakseen "ihmistä" pitäisi tietää keiden kanssa kiirjoittelee ja minä en tiedä, enkä ole koskaan tiennyt tämän Suomi24n osalta, että keitä tänne kirjoittavat olette. Mauttomasti olen ehkä pari kertaa sanonut joistakin sairaalla tavalla ylistämistänne, pääosin persupoliitikoista, mutta osaan kyllä kiitos pitää huolen, että lakia minä en koskaan kirjoittelullani tänne Suomi24:n riko. Enkä ole tuttavasi, vaikka kuinka kieli pitkällä siellä sinä mikä lie herjaaja toivoisit, että voisit valehdella ja muokata keskustelupalstajulkisuuden koskemaan erheellisesti reaalielämää, tarkoituksessasi herjata minua täysin viatonta ainoastaan keskustelupalstalle Suomi24 harmittomasti nimettömästi teille tuntemattomille kirjoittavaa...


        Tosin sitä en tiedä, että haukutko minua vaiko jotakin muuta, mutta oletan sillä perusteella sun herjaavan minua, koska mä olen ainoa, joka olen tähän ketjuun kirjoittanut pitkiä mielipidekirjoituksia aiheesta Suomi24- keskustelupalstahäiriköinti, johon siis minä en ole missään määrin osallinen, vaan teidän tyystin tuntemattomien näissä julkisissa keskusteluissa asiattomasti ahdistelema...

        Voit ilmoittaa yhdenkin viestin painamalla tuota "kerro kaverille url" ja ottamalla siitä sen viestin osoitteen nettivinkkiä varten.

        Ja kyllä sinä olet täällä solvannut muita natseiksi ja rikollisiksi. Nyt kiellät jo ihmisarvommekin..


      • sinulle nimetön:
        en ole aiempi kirjoitti:

        Voit ilmoittaa yhdenkin viestin painamalla tuota "kerro kaverille url" ja ottamalla siitä sen viestin osoitteen nettivinkkiä varten.

        Ja kyllä sinä olet täällä solvannut muita natseiksi ja rikollisiksi. Nyt kiellät jo ihmisarvommekin..

        Minä en voi "kertoa" mitään "kaverille url", koska minä en ole Suomi24-yhteisön jäsen. En tunne tänne kirjoittavia. Eikä pitäisi edes alentua kommentoimaan tuollaista viestiä, missä joku väittää minua persoonana sellaiseksi, että olisin muka ihmisarvon kieltäjän tyyppinen luonteeltani, mutta kun tuollaista julkisesti jää näkyville, pakkohan siihen on sanoa, ettei vaan kukaan luule, että minulle mielikuvituksellisia tahallisia pelotteluviestejä kirjoittelevien jutut jotenkin liittyisivät minuun tai olisivat missään määrin todellisuuspohjaisia. Vakavasti sanoen: tänne kirjoittelee oikeasti todella häiriityneitäkin tänne Suomi24:n. En minä usko, että se mikään vahinko häiriköltä on kirjoitella juuri minun viestiini soopaa, että minä muka olisin joku pistoolia laukussa kantava pizzeriajulisteiden repijä (kuten mulle oli kirjoiteltu), vaan kyllä niin sairasta tekstiä tuntemattomalle nimettömällä palstalla kirjoittava on joko vakavasti mielenterveysongelmainen tai joku tahallinen rikollinen, joka haluaa pelotella ihan viatonta tällä keskustelupalstalla. En tosin tiedä, että tarkoittiko häirikkö pelottelujuttunsa minulle vaiko kenelle, mutta minua jokatapauksessa vainoaa, koska jatkoi keskustelua ja mielikuvitustarinoitansa sen jälkeen, kun olin viestiin ottanut kantaa.


        En todellakaan pidä siitä, että täällä Suomi24:ssa saa tuntemattomat nettiin kirjoittavat ihmiset ilmeisen täysin vapaasti valehdella sivullisen keskustelupalstakirjoittajan olevan osa muka joitakin häiriköinti- tai jopa rikollisia porukoita.


        Ja jos poliisillekin tietoa uhkailuviesteistä laittaisi, ne niiden ilmoituslomakkeet ovat niin monimutkaisia, ettei niistä taviksen nettitaidoilla ota mitään tolkkua.


        Häiritsee, että täällä Suomi24:ssa ei tunnu olevan mitään muuta ylläpitomoderointia, kuin palstoille kirjoittavien omat ilmoitukset asiattomista viesteistä... Sehän johtaa vaan siihen, että niiden joiden mielipiteet ovat aktiivisimpia, niin koko keskustelut muodostuu niiden määräilyn mukaan.

        Jos täällä muka ei kirjoita melkein pelkästään häiriköitä, niin miksi Suomi24- keskustelupalstoille kirjoittavista enemmistö sitten pitää sellaisesta kirjoittelutyylistä, joka on normaali-ihmisten mielestä karmeaa ja pelottavaa?


        Annapa nyt sinäkin mun sivullisen taviskansalaisen ihan vaan olla. En tiedä mitä mölinää näillä palstoilla on.


      • en minäkään ole jäse
        sinulle nimetön: kirjoitti:

        Minä en voi "kertoa" mitään "kaverille url", koska minä en ole Suomi24-yhteisön jäsen. En tunne tänne kirjoittavia. Eikä pitäisi edes alentua kommentoimaan tuollaista viestiä, missä joku väittää minua persoonana sellaiseksi, että olisin muka ihmisarvon kieltäjän tyyppinen luonteeltani, mutta kun tuollaista julkisesti jää näkyville, pakkohan siihen on sanoa, ettei vaan kukaan luule, että minulle mielikuvituksellisia tahallisia pelotteluviestejä kirjoittelevien jutut jotenkin liittyisivät minuun tai olisivat missään määrin todellisuuspohjaisia. Vakavasti sanoen: tänne kirjoittelee oikeasti todella häiriityneitäkin tänne Suomi24:n. En minä usko, että se mikään vahinko häiriköltä on kirjoitella juuri minun viestiini soopaa, että minä muka olisin joku pistoolia laukussa kantava pizzeriajulisteiden repijä (kuten mulle oli kirjoiteltu), vaan kyllä niin sairasta tekstiä tuntemattomalle nimettömällä palstalla kirjoittava on joko vakavasti mielenterveysongelmainen tai joku tahallinen rikollinen, joka haluaa pelotella ihan viatonta tällä keskustelupalstalla. En tosin tiedä, että tarkoittiko häirikkö pelottelujuttunsa minulle vaiko kenelle, mutta minua jokatapauksessa vainoaa, koska jatkoi keskustelua ja mielikuvitustarinoitansa sen jälkeen, kun olin viestiin ottanut kantaa.


        En todellakaan pidä siitä, että täällä Suomi24:ssa saa tuntemattomat nettiin kirjoittavat ihmiset ilmeisen täysin vapaasti valehdella sivullisen keskustelupalstakirjoittajan olevan osa muka joitakin häiriköinti- tai jopa rikollisia porukoita.


        Ja jos poliisillekin tietoa uhkailuviesteistä laittaisi, ne niiden ilmoituslomakkeet ovat niin monimutkaisia, ettei niistä taviksen nettitaidoilla ota mitään tolkkua.


        Häiritsee, että täällä Suomi24:ssa ei tunnu olevan mitään muuta ylläpitomoderointia, kuin palstoille kirjoittavien omat ilmoitukset asiattomista viesteistä... Sehän johtaa vaan siihen, että niiden joiden mielipiteet ovat aktiivisimpia, niin koko keskustelut muodostuu niiden määräilyn mukaan.

        Jos täällä muka ei kirjoita melkein pelkästään häiriköitä, niin miksi Suomi24- keskustelupalstoille kirjoittavista enemmistö sitten pitää sellaisesta kirjoittelutyylistä, joka on normaali-ihmisten mielestä karmeaa ja pelottavaa?


        Annapa nyt sinäkin mun sivullisen taviskansalaisen ihan vaan olla. En tiedä mitä mölinää näillä palstoilla on.

        tuossahan se painike on missä on fb, twitter, mailiosoite ja kerro kaverille.


      • sinulle nimetön:
        en minäkään ole jäse kirjoitti:

        tuossahan se painike on missä on fb, twitter, mailiosoite ja kerro kaverille.

        Niin mutta kun minä en ole Facebookin jäsen, en ole Twitterin jäsen, en omista Suomi24-sähköpostiosoitetta enkä ole koskaan omannut sellaista käytössäni, enkä ole myöskään Suomi24:n yhteisöjen minkään jäsen! Tässä siis kaikki henkilökohtaisuuksiin menevät mulle kirjoitetut valheet ja persoonani vääristely on tässä Suomi24:ssa ollut käytännössä sitä, että minulle näkyen täysin anonyymit nettihäiriköt roikkuvat yhden kirjoittajan eli = minun kimpussani tässä nettipalstajulkisuudessa jopa uhkailuilla. Ymmärtänette, että kun olen täysijärkinen ja aikuinen ihminen, en pidä todellakaan siitä, että nimettömät ja naamattomat kirjoittelee mulle, ikäänkuin mulla olisi mitään tekemistä yhdenkään kirjoittajan kanssa täällä. En pidä siitä, että tässä Suomi24:ssa sallitaan näitä nimettömiä keskustelupalstoja häiriköivien leimata esimerkiksi minua ja motiivejani kirjoittaa tai muuta täysin siten, etten mitenkään voi puolustautua. Minunko siis pitäisi sietää sitä, että ihmiset joiden edes nimiä en tiedä, ottavat tällaisilla keskustelupalstoilla hampaisiinsa minut herjaamiseen? Ei mulla ole käsittääkseni mitään vihamiehiä, ja kun en koskaan ole esimerkiksi nettideittailuakaan tai mitään hörhöilyä tahi suhteita tuntemattien kanssa harjoittanut, en ymmärrä mitä p*skaa minulle tässä russutetaan.


        Minua on vakavasti loukannut se, että tuntemattomat yrittää leimata minut hulluksi Suomi24:ssa ja että ilman ylläpidon mitään puuttumista täällä on sallittu mulle kirjoitella täysin perättömyyksiä tekemisistäni. En oikeastaan enää edes viitsi mistään asioistani normaalisti avautua täällä Suomi24:ssa, kun arvaan, että joku ällöttävä roikkuu mun perässä ja kyttää minua täällä Suomi24-palstoilla laittomasti, joka käyttää kaikkea mielipiteen ilmaisuani minun ja elämänarvojeni ja persoonani herjaamiseen...


        Olis kiva tietää, että kuinka paljon tänne Suomi24:n on aikojen saatossa kirjoitellut kaltaisiani taviksia, joille on käynyt samaa ällöttävää kuin mulle, että palstoja dominoivat nettihäiriköt on käyneet vääristelemään palstatodellisuutta ja nettikiusaamaan tahallisesti... Uskon, että jos niitä ihmisiä olisi paljonkin, niin varmaan moni ei niistä kokemuksistaan kehtaa puhua. Mullekin oli aikoinaan tosi iso kynnys soittaa edes nettipoliisille, että saan jopa tappouhkauksia tms. jne. uhkailua hulluilta kirjoitellessani nimettömästi tänne Suomi24-keskustelupalstoille ihmisiltä, joiden mielestä rehellitä lainkuuliaista akateemista yliopisto-opiskelijaa joka kirjoittaa taviksesti vaan kotikoneeltaan, saa muka syytellä mistä lie näiden palstojen laittomuuksia kirjoitavien hörhöjen muka "kiusaamisesta", vaikkei itsellä ole mitään osuutta mihinkään nettikaveruuksiin täällä eikä yhteisöihin tai yksityisviestintään ikinä.


        Mulla ei täällä kavereita ole, enkä sellaisia ole hakenutkaan. Tuntemattomille normaalijärkiset kirjoittelee netin nimettömillä tällaisilla keskustelupalstoilla siksi, että se on ajanvietettä, eikä mitään sometyyppistä hörhöilyä nimettömänä, koska jos henkilöiden kanssa haluaa keskustella, voi netissä varmaan mennä paikkoihin missä on henkilöitä ja siellä keskustella henkilöiden kanssa ja täällä Suomi24:ssa ei ole kuin nimimerkkejä kirjoittelemassa.

        Eniten v*tuttaa ehkä just se häiriköiden mahdollisuus levittää tätä nimetöntä keskustelua jopa some-paikkoihin, missä on henkilöitä. Mun järki ei käsitä, että mihin sellaista mahdollisuutta edes tarvitaan. Itse en koskaan ole levittänyt yhtäkään viestiä täältä mihinkään, mua kun ei tuntemattomien nettijorinat kiinnosta luontaisesti missään tai mitenkään siihen määrään asti.


      • kysyn kun en tiedä
        sinulle nimetön: kirjoitti:

        Niin mutta kun minä en ole Facebookin jäsen, en ole Twitterin jäsen, en omista Suomi24-sähköpostiosoitetta enkä ole koskaan omannut sellaista käytössäni, enkä ole myöskään Suomi24:n yhteisöjen minkään jäsen! Tässä siis kaikki henkilökohtaisuuksiin menevät mulle kirjoitetut valheet ja persoonani vääristely on tässä Suomi24:ssa ollut käytännössä sitä, että minulle näkyen täysin anonyymit nettihäiriköt roikkuvat yhden kirjoittajan eli = minun kimpussani tässä nettipalstajulkisuudessa jopa uhkailuilla. Ymmärtänette, että kun olen täysijärkinen ja aikuinen ihminen, en pidä todellakaan siitä, että nimettömät ja naamattomat kirjoittelee mulle, ikäänkuin mulla olisi mitään tekemistä yhdenkään kirjoittajan kanssa täällä. En pidä siitä, että tässä Suomi24:ssa sallitaan näitä nimettömiä keskustelupalstoja häiriköivien leimata esimerkiksi minua ja motiivejani kirjoittaa tai muuta täysin siten, etten mitenkään voi puolustautua. Minunko siis pitäisi sietää sitä, että ihmiset joiden edes nimiä en tiedä, ottavat tällaisilla keskustelupalstoilla hampaisiinsa minut herjaamiseen? Ei mulla ole käsittääkseni mitään vihamiehiä, ja kun en koskaan ole esimerkiksi nettideittailuakaan tai mitään hörhöilyä tahi suhteita tuntemattien kanssa harjoittanut, en ymmärrä mitä p*skaa minulle tässä russutetaan.


        Minua on vakavasti loukannut se, että tuntemattomat yrittää leimata minut hulluksi Suomi24:ssa ja että ilman ylläpidon mitään puuttumista täällä on sallittu mulle kirjoitella täysin perättömyyksiä tekemisistäni. En oikeastaan enää edes viitsi mistään asioistani normaalisti avautua täällä Suomi24:ssa, kun arvaan, että joku ällöttävä roikkuu mun perässä ja kyttää minua täällä Suomi24-palstoilla laittomasti, joka käyttää kaikkea mielipiteen ilmaisuani minun ja elämänarvojeni ja persoonani herjaamiseen...


        Olis kiva tietää, että kuinka paljon tänne Suomi24:n on aikojen saatossa kirjoitellut kaltaisiani taviksia, joille on käynyt samaa ällöttävää kuin mulle, että palstoja dominoivat nettihäiriköt on käyneet vääristelemään palstatodellisuutta ja nettikiusaamaan tahallisesti... Uskon, että jos niitä ihmisiä olisi paljonkin, niin varmaan moni ei niistä kokemuksistaan kehtaa puhua. Mullekin oli aikoinaan tosi iso kynnys soittaa edes nettipoliisille, että saan jopa tappouhkauksia tms. jne. uhkailua hulluilta kirjoitellessani nimettömästi tänne Suomi24-keskustelupalstoille ihmisiltä, joiden mielestä rehellitä lainkuuliaista akateemista yliopisto-opiskelijaa joka kirjoittaa taviksesti vaan kotikoneeltaan, saa muka syytellä mistä lie näiden palstojen laittomuuksia kirjoitavien hörhöjen muka "kiusaamisesta", vaikkei itsellä ole mitään osuutta mihinkään nettikaveruuksiin täällä eikä yhteisöihin tai yksityisviestintään ikinä.


        Mulla ei täällä kavereita ole, enkä sellaisia ole hakenutkaan. Tuntemattomille normaalijärkiset kirjoittelee netin nimettömillä tällaisilla keskustelupalstoilla siksi, että se on ajanvietettä, eikä mitään sometyyppistä hörhöilyä nimettömänä, koska jos henkilöiden kanssa haluaa keskustella, voi netissä varmaan mennä paikkoihin missä on henkilöitä ja siellä keskustella henkilöiden kanssa ja täällä Suomi24:ssa ei ole kuin nimimerkkejä kirjoittelemassa.

        Eniten v*tuttaa ehkä just se häiriköiden mahdollisuus levittää tätä nimetöntä keskustelua jopa some-paikkoihin, missä on henkilöitä. Mun järki ei käsitä, että mihin sellaista mahdollisuutta edes tarvitaan. Itse en koskaan ole levittänyt yhtäkään viestiä täältä mihinkään, mua kun ei tuntemattomien nettijorinat kiinnosta luontaisesti missään tai mitenkään siihen määrään asti.

        Oletko tosissasi vai trollaatko? Ei tästä ota selvää.


      • vhcfyhfxdyhsrtd

        xthxfgh


      • noh,..
        kysyn kun en tiedä kirjoitti:

        Oletko tosissasi vai trollaatko? Ei tästä ota selvää.

        No voi miettiä, että millaiset kansalaiset ovat niitä, joiden mielestä sellaisia laittomia tekstejä saa muka kirjoitella yksittäiselle nimettömälle kirjoittajalle, kuin mulle on kirjoiteltu täällä Suomi24:ssa ja millaiset eivät... Se on ainoastaan keskustelussa takertumista ja sääntöjen vastaista kirjoittelua, että kun ihminen kirjoittaa normaalisti kommentin keskustelupalstakeskusteluun tuntemattomille, niin että tuntemattomat käy herjaamaan ja pelottelemaan... En minä ole mikään hullu. Hulluja sen sijaan on mulle kirjoitellut täällä Suomi24-palstoilla, koska mun ilmaisutyylin kirjoittajalle ei ole yhdelläkään mitään oikeutta kirjoitella uhkauksia, eikä mitään pelotteluita. Samaten se tai ne hyypiöt voivat _ystävällisesti_ olla häiritsemättä keskustelupalstoja kokonaan, joiden motiivina on vaan keräillä talteen ensin laittomia uhkailuviestejä ja mielikuvitustarinoita mulle tässä palstoilla kirjoiteltuaan, että mitä minä sanon tai jos minä provosoidun keskustelussa... En minä ole niin tyhmä, etten minä tajuaisi, että täällä jotkut käy tässä anonyymissa Suomi24:ssa keskustelupalstoilla ilmeisesti kirjoittelemassa ihan muiden (asiattomien) syiden vuoksi, kuin ainakaan normaalin tavallisen keskustelupalstakeskustelun vuoksi. Ja sen asian soisi viimeinkin tajuavan myös tämän Suomi24:n ylläpito, ettei täällä tarttis sivullisen olla täysin häiriityneitä ja epäeettisiä viestejä postailevien pelottelun kohde ilman mitään syytä...


        V*tun sairasta, että rikollisia tekstejä kirjoittelevat ahdistelee täällä taviskansalaisia. Minä en ainakaan halua mitään asejuttuja tai uhkailuja joutua edes näkemään. Pelottaa nää palstat! Ei ihme, ettei tänne Suomi24:n enää kirjoita monetkaan normaalit. Tavallisen ihmisen huvituksiin, ei kenenkään, ei kuulu käydä keskustelupalstoilla uhkailemassa muita kirjoittajia ja ihan oikeasti jokainen aikuinen ihminen varmasti kyllä tietää, että lainsäädännösäkin jo on kiellettyä horista aseista ja sellaisista asioista. Jos ja mikäli täällä on joitakin saastaisia rikollisia, niin v*ttu saisivat jättää normaalit rauhaan pelottelultaan.


        Sitäkään en ymmärrä, että miksi jollakin täällä Suomi24:ssa päivystävällä nettihäiriköllä on ollut pakkomielle herjata minua hulluksi. Jos vois edes ajatella, että se aktiivisin herjaaminen muka ei kohdistu minuun, mutta kun mä sivullinen olen todellakin todennäköisesti tän Suomi24:n keskustelupalstojen kiusatuin kirjoittaja ikinä. Miksi, kun mulla ei koskaan ole ollut tänne edes mitään profiilia, EIKÄ tänne kirjoita yksikään mun henkilöltä tuntema ihminen.


      • noniin,
        noh,.. kirjoitti:

        No voi miettiä, että millaiset kansalaiset ovat niitä, joiden mielestä sellaisia laittomia tekstejä saa muka kirjoitella yksittäiselle nimettömälle kirjoittajalle, kuin mulle on kirjoiteltu täällä Suomi24:ssa ja millaiset eivät... Se on ainoastaan keskustelussa takertumista ja sääntöjen vastaista kirjoittelua, että kun ihminen kirjoittaa normaalisti kommentin keskustelupalstakeskusteluun tuntemattomille, niin että tuntemattomat käy herjaamaan ja pelottelemaan... En minä ole mikään hullu. Hulluja sen sijaan on mulle kirjoitellut täällä Suomi24-palstoilla, koska mun ilmaisutyylin kirjoittajalle ei ole yhdelläkään mitään oikeutta kirjoitella uhkauksia, eikä mitään pelotteluita. Samaten se tai ne hyypiöt voivat _ystävällisesti_ olla häiritsemättä keskustelupalstoja kokonaan, joiden motiivina on vaan keräillä talteen ensin laittomia uhkailuviestejä ja mielikuvitustarinoita mulle tässä palstoilla kirjoiteltuaan, että mitä minä sanon tai jos minä provosoidun keskustelussa... En minä ole niin tyhmä, etten minä tajuaisi, että täällä jotkut käy tässä anonyymissa Suomi24:ssa keskustelupalstoilla ilmeisesti kirjoittelemassa ihan muiden (asiattomien) syiden vuoksi, kuin ainakaan normaalin tavallisen keskustelupalstakeskustelun vuoksi. Ja sen asian soisi viimeinkin tajuavan myös tämän Suomi24:n ylläpito, ettei täällä tarttis sivullisen olla täysin häiriityneitä ja epäeettisiä viestejä postailevien pelottelun kohde ilman mitään syytä...


        V*tun sairasta, että rikollisia tekstejä kirjoittelevat ahdistelee täällä taviskansalaisia. Minä en ainakaan halua mitään asejuttuja tai uhkailuja joutua edes näkemään. Pelottaa nää palstat! Ei ihme, ettei tänne Suomi24:n enää kirjoita monetkaan normaalit. Tavallisen ihmisen huvituksiin, ei kenenkään, ei kuulu käydä keskustelupalstoilla uhkailemassa muita kirjoittajia ja ihan oikeasti jokainen aikuinen ihminen varmasti kyllä tietää, että lainsäädännösäkin jo on kiellettyä horista aseista ja sellaisista asioista. Jos ja mikäli täällä on joitakin saastaisia rikollisia, niin v*ttu saisivat jättää normaalit rauhaan pelottelultaan.


        Sitäkään en ymmärrä, että miksi jollakin täällä Suomi24:ssa päivystävällä nettihäiriköllä on ollut pakkomielle herjata minua hulluksi. Jos vois edes ajatella, että se aktiivisin herjaaminen muka ei kohdistu minuun, mutta kun mä sivullinen olen todellakin todennäköisesti tän Suomi24:n keskustelupalstojen kiusatuin kirjoittaja ikinä. Miksi, kun mulla ei koskaan ole ollut tänne edes mitään profiilia, EIKÄ tänne kirjoita yksikään mun henkilöltä tuntema ihminen.

        selvisi, terveiset vaan sinne S.:on.


      • aha?
        noniin, kirjoitti:

        selvisi, terveiset vaan sinne S.:on.

        Minulle taas ei selvinnyt. Eli älä kommentoi mun viestejä kiitos. Haluaisin tietää yhden asian: kuka ja ketkä täällä uhkailee mua viatonta Suomi24-keskustelupalstalle kirjoittavaa nimetömyyden takaa. Katsos, kun tavallinen ihminen ei pidä siitä, että kun ei ole osallinen esimeriksi rikollisuuteen, että tavalliselle ihmiselle kirjoitellaan nimetömästi tämän olevan muka pistoolia laukussa kantava pizzeriajulisteiden rikkoja. Vaiko ovatko kaikki lainkuuliaiset kansalaiset kun kirjoittavat netin keskustelupalstalla harmittomasti tuntemattomille nimetöntö ajanveiteviestintää, mielestäsi velvollisia sietämään sellaista em. ko keskustelupalstalla tapahtuvaa julkista häirintää?

        Kyllä niitä varmaan kaikenlaisia radikaaliryhmiäkin ja hörhöjä on, mutta menee herjauksen puolelle, jos mulle kirjoitellaan sellaista ja jos sellainen kirjoittelu sallitaan, mitä olen joutunut kommentteihini tässä vastanottamaan.

        Tavallinen ihminen ei tiedä, miksi tässä yritetään kirjoitella törkyä.


    • Tosi on

      Osuit just oikeaan " Heipä hei " .

      • heipä hei,

        No. Sen verran vielä tähän keskusteluun, että muun muassa tuo - jokin -, on täysin sairas nettivainoaja, joka on tässä keskustelussa ja joka kirjoittelee järjettömyyksiä joistakin pizzerian julisteiden rikkomisesta. Sairas tyyppi, jos (?) yrittää väittää nimettömälle keskustelupalstalle kirjoittavaa minua nimettömänä osalliseksi joihinkin reaalielämän lainrikkomisiin. Ketkä täällä Suomi24:ssa palstoille kirjoittavat eivät tiedä, että väärien tietojen levittäminen nettijulkisuudessa on rikollista? Kun täällä lisäksi pelotellaan ainakin minua, että muka "tiedettäisiin" jopa kuka olen: ei sitten millään muotoa kenellekään täällä kuulu mitä minä olen, ja minä en ole mikään rikollinen, puhumattakaan että rasisti. Etsisivät muita kuin kunniallisia kansalaisia herjaamiseensa, hörhöt... Etenkin jos eivät osaa pysyä faktoissa.


        Ja minä ainakaan en ole todellakaan tänä vuonna laatinut yhtäkään keskustelun aloitusta tänne Suomi24:n millekään keskustelupalstalle, että lopettakaa kaikkinainen muhun kohdistettu vainoaminen ja pelottelu. Täällä ei ole mitään oikeutta kenelläkään käydä ahdistelemaan keskusteluissa yksittäisiä kirjoittajia siten, kuin minua on ahdisteltu näillä Suomi24-keskustelupalstoilla. Eikä yhdenkään tartte leikkiä täällä mulle mitään tuttavaa: en omaa mitään kaveri- tai tuttavuussuhteita tällaisten nimettömien netin keskustelupalstojen kirjoittajien kanssa, joista en tiedä edes keitä ovat, kun eipä täällä kirjoittajien naamoja tai henkilöitä ole mulle esitelty, vaikka p*skapuheilla ällöttävästi niin tuttavallista leikkineetkin monet näissä keskusteluissa herjatessaan minua.


        Ja mistä asuntolasta tuo ahdistelija puhuu? Idioottejako tänne kirjoittaa, kun ei mihinkään yleiseen netikettiin kuulu keskusteleminen siitä, että missä nimettömille keskustelupalstoille kirjoittavat asuu, kysyn vain? On kyllä minunkin asuinpaikassani jotkut sekopäät repineet joitakin ihan asiallisia julisteita, mutta ei todellakaan ole tietoa sellaisten mielisairaiden henkilöistä, jotka mitään häiriköintiä harjoittaa.. Enkä ole ikinä täällä tehnyt tiettäväksi missä asun, KUN en koskaan ole kirjoittanut enkä kirjoita henkilöllä.Kukaan täysjärkinen ei uskaltaisikaan tulla nimellään kirjoittelemaan näille palstoille, kun täällä on täysin pimeitä tyyppejä kirjoittelemassa, jotka jopa uhkailee ja ainakin pelottelee kaltaisiani viattomia vakavasti.


        Jos olisi normaaleita keskustelijoita täällä, ei varmaankaan tarvitsis käyttää sanaa natsi niin usein, mutta lukutaitoiselle kyllä käy selväksi minkä sortin tekstejä esim. tänne Maailman Menoa -palstalle jotkut kirjoittelee.


        Mä ainakin alan olla ja olen ollut hyvin kyllästynyt siihen, että ilmeisen oikeasti joku häiriintynyt yrittää koko ajan syyllistää minua omasta häiriköinnistään nettipalstoilla tässä Suomi24:ssa, tekee sen röyhkeästi julkisesti ja jos oikein huonosti on, niin ehkä (?) jostakin muustakin kenties(?), mistä todellakaan en tiedä. Se sikailu on jatkunut vuosia, että mä kirjoitan satunnaisesti kommmenttejani näihin muiden mulle tuntemattomien laatimiin näihin julkisiin Suomi24- keskusteluketjuihin ja kirjoittajat täällä tulee syyttelemään minua niistä kirjoituksista, jos otan osaa keskusteluihin - sairasta... Ja vaikka en kirjoita tänne edes joka viikko, niin aina kun tulen palstalle, mitä mielikuvituksellisimpia ja sairaimpia herjauksia mun teksteihin havaitusti kirjoitellaan.


        Keille ja millaisille ihmisille ei mene kaaliin, että minä en ole mikään henkilö tässä Suomi24:ssa? Ketkä ja millaiset ihmiset ovat sitä mieltä, että kun tuntematon kirjoittelee ajanvietteeksi nimettömiä mielipidekirjoituksia Suomi24:n palstoille, että tässä saisi alkaa leikkiä muka joitakin tuttavaleikkejä? V*tuttaa, jos jotkut lukijat edes luulee häiriköiden valheiden vuoksi, että mä muka olisin jotenkin jossakin Suomi24- kirjoittajaporukassakin tai muka tänne kirjoittavien yhdenkään minkäänlainen tuttava.


        Otin osaa jonkun aloitukseen, koska olen samaa mieltä sikäli, että vaikka en uskokaan täällä olevan vain yhden keskustelupalstahäirikön, niin erityisen aktiivinen on joku pimeä, joka tai jotka luultavasti tahallaan spämmää muiden kuin omalta koneeltaan satoja vihatekstejä tänne palstoille päivittäin...


        Mä ihan oikeasti kohta suutun, jos täällä jatketaan julkista valehtelua näillä palstoilla, että mä olisin kirjoittajien tuttava. Ensimmäisenkään Suomi24- palstoille kirjoittavan henkilöä en tiedä, enkä totta puhuen halua tietääkään. Mulla on kuitenkin oikeus kirjoitella tänne siinä missä muillakin. Niin kauaa, kun tänne ei vaadita pakollista rekisteröitymistä, täällä ei yksikään hyypiö saa tulla valehtelemaan minun persoonastani tai mistään minuun liittyvistä asioista. Oonko mä liian hyvä kirjoittaja kenties, kun jotkut sekopäät eivät muuta kiusattavaa ja häirittävää täältä löydä, kuin minut näissä keskusteluissa?

        Outo, outo foorumi tää Suomi24.


      • ;-)))
        heipä hei, kirjoitti:

        No. Sen verran vielä tähän keskusteluun, että muun muassa tuo - jokin -, on täysin sairas nettivainoaja, joka on tässä keskustelussa ja joka kirjoittelee järjettömyyksiä joistakin pizzerian julisteiden rikkomisesta. Sairas tyyppi, jos (?) yrittää väittää nimettömälle keskustelupalstalle kirjoittavaa minua nimettömänä osalliseksi joihinkin reaalielämän lainrikkomisiin. Ketkä täällä Suomi24:ssa palstoille kirjoittavat eivät tiedä, että väärien tietojen levittäminen nettijulkisuudessa on rikollista? Kun täällä lisäksi pelotellaan ainakin minua, että muka "tiedettäisiin" jopa kuka olen: ei sitten millään muotoa kenellekään täällä kuulu mitä minä olen, ja minä en ole mikään rikollinen, puhumattakaan että rasisti. Etsisivät muita kuin kunniallisia kansalaisia herjaamiseensa, hörhöt... Etenkin jos eivät osaa pysyä faktoissa.


        Ja minä ainakaan en ole todellakaan tänä vuonna laatinut yhtäkään keskustelun aloitusta tänne Suomi24:n millekään keskustelupalstalle, että lopettakaa kaikkinainen muhun kohdistettu vainoaminen ja pelottelu. Täällä ei ole mitään oikeutta kenelläkään käydä ahdistelemaan keskusteluissa yksittäisiä kirjoittajia siten, kuin minua on ahdisteltu näillä Suomi24-keskustelupalstoilla. Eikä yhdenkään tartte leikkiä täällä mulle mitään tuttavaa: en omaa mitään kaveri- tai tuttavuussuhteita tällaisten nimettömien netin keskustelupalstojen kirjoittajien kanssa, joista en tiedä edes keitä ovat, kun eipä täällä kirjoittajien naamoja tai henkilöitä ole mulle esitelty, vaikka p*skapuheilla ällöttävästi niin tuttavallista leikkineetkin monet näissä keskusteluissa herjatessaan minua.


        Ja mistä asuntolasta tuo ahdistelija puhuu? Idioottejako tänne kirjoittaa, kun ei mihinkään yleiseen netikettiin kuulu keskusteleminen siitä, että missä nimettömille keskustelupalstoille kirjoittavat asuu, kysyn vain? On kyllä minunkin asuinpaikassani jotkut sekopäät repineet joitakin ihan asiallisia julisteita, mutta ei todellakaan ole tietoa sellaisten mielisairaiden henkilöistä, jotka mitään häiriköintiä harjoittaa.. Enkä ole ikinä täällä tehnyt tiettäväksi missä asun, KUN en koskaan ole kirjoittanut enkä kirjoita henkilöllä.Kukaan täysjärkinen ei uskaltaisikaan tulla nimellään kirjoittelemaan näille palstoille, kun täällä on täysin pimeitä tyyppejä kirjoittelemassa, jotka jopa uhkailee ja ainakin pelottelee kaltaisiani viattomia vakavasti.


        Jos olisi normaaleita keskustelijoita täällä, ei varmaankaan tarvitsis käyttää sanaa natsi niin usein, mutta lukutaitoiselle kyllä käy selväksi minkä sortin tekstejä esim. tänne Maailman Menoa -palstalle jotkut kirjoittelee.


        Mä ainakin alan olla ja olen ollut hyvin kyllästynyt siihen, että ilmeisen oikeasti joku häiriintynyt yrittää koko ajan syyllistää minua omasta häiriköinnistään nettipalstoilla tässä Suomi24:ssa, tekee sen röyhkeästi julkisesti ja jos oikein huonosti on, niin ehkä (?) jostakin muustakin kenties(?), mistä todellakaan en tiedä. Se sikailu on jatkunut vuosia, että mä kirjoitan satunnaisesti kommmenttejani näihin muiden mulle tuntemattomien laatimiin näihin julkisiin Suomi24- keskusteluketjuihin ja kirjoittajat täällä tulee syyttelemään minua niistä kirjoituksista, jos otan osaa keskusteluihin - sairasta... Ja vaikka en kirjoita tänne edes joka viikko, niin aina kun tulen palstalle, mitä mielikuvituksellisimpia ja sairaimpia herjauksia mun teksteihin havaitusti kirjoitellaan.


        Keille ja millaisille ihmisille ei mene kaaliin, että minä en ole mikään henkilö tässä Suomi24:ssa? Ketkä ja millaiset ihmiset ovat sitä mieltä, että kun tuntematon kirjoittelee ajanvietteeksi nimettömiä mielipidekirjoituksia Suomi24:n palstoille, että tässä saisi alkaa leikkiä muka joitakin tuttavaleikkejä? V*tuttaa, jos jotkut lukijat edes luulee häiriköiden valheiden vuoksi, että mä muka olisin jotenkin jossakin Suomi24- kirjoittajaporukassakin tai muka tänne kirjoittavien yhdenkään minkäänlainen tuttava.


        Otin osaa jonkun aloitukseen, koska olen samaa mieltä sikäli, että vaikka en uskokaan täällä olevan vain yhden keskustelupalstahäirikön, niin erityisen aktiivinen on joku pimeä, joka tai jotka luultavasti tahallaan spämmää muiden kuin omalta koneeltaan satoja vihatekstejä tänne palstoille päivittäin...


        Mä ihan oikeasti kohta suutun, jos täällä jatketaan julkista valehtelua näillä palstoilla, että mä olisin kirjoittajien tuttava. Ensimmäisenkään Suomi24- palstoille kirjoittavan henkilöä en tiedä, enkä totta puhuen halua tietääkään. Mulla on kuitenkin oikeus kirjoitella tänne siinä missä muillakin. Niin kauaa, kun tänne ei vaadita pakollista rekisteröitymistä, täällä ei yksikään hyypiö saa tulla valehtelemaan minun persoonastani tai mistään minuun liittyvistä asioista. Oonko mä liian hyvä kirjoittaja kenties, kun jotkut sekopäät eivät muuta kiusattavaa ja häirittävää täältä löydä, kuin minut näissä keskusteluissa?

        Outo, outo foorumi tää Suomi24.

        Jos et ole herjannut ketään rikolliseksi, mielisairaaksi natsiksi, niin olen erehtynyt henkilöstä. Sitten anteeksi, jos niin on, mutta en usko, että olen erehtynyt. Tyylisi kirjoittaa on niin käsittämättömän kummallista, että toista samanlaista ei voi olla.

        Mistäpä minä tiedän, että kuka mitäkin kirjoittaa? Nimimerkkiä ei voi loukata. Rekisteröi itsesi tänne omalla nimelläsi, niin pidetään yhteyttä ja sovitaan asiat. Ei sellaista voi anonyyminä hoitaa. Vai sopiiko tulla käymään? En tiedä, että asutko vielä siellä, vai olenko nyt ihan väärässä henkilössäkin? Arvausta kaikki tyynni.

        Olisin jäänyt juttelemaan, mutta en uskaltanut. Joku voi nimittäin pelätä sinuakin. Ties vaikka vetäisit pistoolin laukusta, kun tunnut olevan niin kireä.
        Löysää vähän pipoa.


      • heipä hei,
        ;-))) kirjoitti:

        Jos et ole herjannut ketään rikolliseksi, mielisairaaksi natsiksi, niin olen erehtynyt henkilöstä. Sitten anteeksi, jos niin on, mutta en usko, että olen erehtynyt. Tyylisi kirjoittaa on niin käsittämättömän kummallista, että toista samanlaista ei voi olla.

        Mistäpä minä tiedän, että kuka mitäkin kirjoittaa? Nimimerkkiä ei voi loukata. Rekisteröi itsesi tänne omalla nimelläsi, niin pidetään yhteyttä ja sovitaan asiat. Ei sellaista voi anonyyminä hoitaa. Vai sopiiko tulla käymään? En tiedä, että asutko vielä siellä, vai olenko nyt ihan väärässä henkilössäkin? Arvausta kaikki tyynni.

        Olisin jäänyt juttelemaan, mutta en uskaltanut. Joku voi nimittäin pelätä sinuakin. Ties vaikka vetäisit pistoolin laukusta, kun tunnut olevan niin kireä.
        Löysää vähän pipoa.

        Tuokin viesti kuuluisi poliisille. Jos puhutaan keskustelupalstalle kirjoittavalle nimetömälle mulle jopa aseista, on aivan selvää että tässä vainoavat rikolliset. Olis toisaalta tosi hyvä juttu, jos mä tekisin vaikka ihan julkisen asian siitä, että miten mua on ahdisteltu ja peloteltu näillä Suomi24:n keskustelupalstoilla, joita mielisairaat nimittää tavallisiksi rupattelupalstoiksi, vaikka täällä havaitusti vääritestellään ja otetaan laittomasti käyttöön palstoille kirjoittavien tavisten identiteettejä.


        Minulla ei ole mitään motiivia tai syytä ei nyt eikä koskaan ole ollut rekisteörityä tänne millään identiteetillä, enkä ole tehnyt sellaista. Eikä minulla ole mitään syytä "sopia2 mitään asioita kenenkään kanssa, koska kuten ei varmaan vaikapa Iltasanomien uutispalstoillakaan jotka ovat esimoderoituja ei kukaan saa alkaa leikkiä herjaten tuttavuusleikkejä toisiin kirjoittajiin, ei sitä saa harjoittaa myöskään täällä, missä havaitusti ei kukaan moderoi. V*ttu hörhö vainoaa täällä ajanvietteeksi nimettömästi keskustelupalstoille kirjoittavia anonyymeja taviksia, sairasta!!!:D


        Niin joo, kun nimimerkkiä ei voi loukata, juuri minä en ole loukannut ketään, mutta minua on loukattu tässä. Minut tuntevat olisi pöyristyneitä aivan varmasti, jos tietäisivät miten mua pelotellaan ja vainotaan täysin hörhöjen toimesta ainoastaan nimettömän keskustelupalstalle kirjoittamisen perusteella. Taistelen koko ajan itseni kanssa, etten kokisi turhaa häpeää, koska en todellakaan ole vastuussa mistään sellaisista asioista, että muut kirjoittavat käy tällasilla valvomattomilla palstoilla levittämään väärää tietoa tahallisesti.


        Mikä minussa sinua niin kiinnostaa, että sinä katsot oikeudeksesi yrittää sotkea mut henkilökirjoitteluun? Kerro nyt, kun täytyyhän ton vaatia paljon pokkaa, että tässä Suomi24:ssa julkisesti naamattomasti ja nimetömästi esität kirjoittajan kommenttiin valheita kirjoittajan reaalielämästä?


        Hakeudu psykiatriseen hoitoon. Pelottaa noi jutut että "tulla käymään". S*keli tää ei ole mikään some, vaan nimetön keskustelupalsta ja mä olen sun valhetelun uhri täysin ilman mitään syytä. Ällöttä, kun ikinä en rikollisten kanssa halua mihinkään tekemisiin, enkä tunne sellaisia, enkä ikinä ole ketään vastaan rikkonut elämässäni.


        Juttele oman kaltaisillesi, älä mulle. Toisaalta hyvä, että toi jää tähän julkisuuteen: näin valvomattomia siis ovat nämä Suomi24-keskustelupalstat, että tyystin tuntematonta keskustelijaa annetaan havaitusti pelotella tuolla tavalla. Hörhöiletkö laajemminkin noin, että joriset jokaiselle rehelliselle yliopisto-opisielijalle uhkailuja? Varmaan olet nimittäin laittomasti asioita minusta selvittänyt, kun riekut minun kimpussani oudosti.


      • Njaah :/
        heipä hei, kirjoitti:

        Tuokin viesti kuuluisi poliisille. Jos puhutaan keskustelupalstalle kirjoittavalle nimetömälle mulle jopa aseista, on aivan selvää että tässä vainoavat rikolliset. Olis toisaalta tosi hyvä juttu, jos mä tekisin vaikka ihan julkisen asian siitä, että miten mua on ahdisteltu ja peloteltu näillä Suomi24:n keskustelupalstoilla, joita mielisairaat nimittää tavallisiksi rupattelupalstoiksi, vaikka täällä havaitusti vääritestellään ja otetaan laittomasti käyttöön palstoille kirjoittavien tavisten identiteettejä.


        Minulla ei ole mitään motiivia tai syytä ei nyt eikä koskaan ole ollut rekisteörityä tänne millään identiteetillä, enkä ole tehnyt sellaista. Eikä minulla ole mitään syytä "sopia2 mitään asioita kenenkään kanssa, koska kuten ei varmaan vaikapa Iltasanomien uutispalstoillakaan jotka ovat esimoderoituja ei kukaan saa alkaa leikkiä herjaten tuttavuusleikkejä toisiin kirjoittajiin, ei sitä saa harjoittaa myöskään täällä, missä havaitusti ei kukaan moderoi. V*ttu hörhö vainoaa täällä ajanvietteeksi nimettömästi keskustelupalstoille kirjoittavia anonyymeja taviksia, sairasta!!!:D


        Niin joo, kun nimimerkkiä ei voi loukata, juuri minä en ole loukannut ketään, mutta minua on loukattu tässä. Minut tuntevat olisi pöyristyneitä aivan varmasti, jos tietäisivät miten mua pelotellaan ja vainotaan täysin hörhöjen toimesta ainoastaan nimettömän keskustelupalstalle kirjoittamisen perusteella. Taistelen koko ajan itseni kanssa, etten kokisi turhaa häpeää, koska en todellakaan ole vastuussa mistään sellaisista asioista, että muut kirjoittavat käy tällasilla valvomattomilla palstoilla levittämään väärää tietoa tahallisesti.


        Mikä minussa sinua niin kiinnostaa, että sinä katsot oikeudeksesi yrittää sotkea mut henkilökirjoitteluun? Kerro nyt, kun täytyyhän ton vaatia paljon pokkaa, että tässä Suomi24:ssa julkisesti naamattomasti ja nimetömästi esität kirjoittajan kommenttiin valheita kirjoittajan reaalielämästä?


        Hakeudu psykiatriseen hoitoon. Pelottaa noi jutut että "tulla käymään". S*keli tää ei ole mikään some, vaan nimetön keskustelupalsta ja mä olen sun valhetelun uhri täysin ilman mitään syytä. Ällöttä, kun ikinä en rikollisten kanssa halua mihinkään tekemisiin, enkä tunne sellaisia, enkä ikinä ole ketään vastaan rikkonut elämässäni.


        Juttele oman kaltaisillesi, älä mulle. Toisaalta hyvä, että toi jää tähän julkisuuteen: näin valvomattomia siis ovat nämä Suomi24-keskustelupalstat, että tyystin tuntematonta keskustelijaa annetaan havaitusti pelotella tuolla tavalla. Hörhöiletkö laajemminkin noin, että joriset jokaiselle rehelliselle yliopisto-opisielijalle uhkailuja? Varmaan olet nimittäin laittomasti asioita minusta selvittänyt, kun riekut minun kimpussani oudosti.

        Keuhkoat siis täälläkin? En jaksa enää lukea, ehkä huomenna sitten, mutta joku on ilmeisesti selvittänyt henkilöllisyytesi, kun uskot, että tietojasi on selvitetty laittomasti?
        Se kiinnostaisi kuitenkin tietää, että miten tietoja selvitetään "laittomasti"?

        Sinulla taitaa olla täällä suomi24:llä laaja ihailijajoukko, joten en ihmettele, että olet niin vaikeasti lähestyttävä. Taitaa olla turha pyytää nykyistä puhelinnumeroasi?


      • aha?
        Njaah :/ kirjoitti:

        Keuhkoat siis täälläkin? En jaksa enää lukea, ehkä huomenna sitten, mutta joku on ilmeisesti selvittänyt henkilöllisyytesi, kun uskot, että tietojasi on selvitetty laittomasti?
        Se kiinnostaisi kuitenkin tietää, että miten tietoja selvitetään "laittomasti"?

        Sinulla taitaa olla täällä suomi24:llä laaja ihailijajoukko, joten en ihmettele, että olet niin vaikeasti lähestyttävä. Taitaa olla turha pyytää nykyistä puhelinnumeroasi?

        Taitaa olla nimetömälle naamattomalle nimimerkille "Njaah" siellä vaikeaa olla kirjoittelematta puppujuttuja julkisella nettipalstalla... Missä täälläkin: mä en kirjoita netissä missään muualla, kuin satunnaisesti nimettömänä Suomi24-keskustelupalstoilla, enkä ole ensimmäisenkään tai minkään nettiyhteisön jäsen missään. Ja mitä täällä kenellekään mun puhelinnumero kuuluisi, hui? Ei täällä mitään kaverikeskusteluita olla käymässä tällaisella julkisella nimettömällä Suomi24 KESKUSTELUPALSTALLA. Pelottavia kirjoittajia täällä...


        Ja sinulleko arvon anonyymi keskustelupalstailmaisija on jotenkin epäselvääkin, että mikä on laitonta tietojenselvittelyä netissä yksityiskansalaisten toimesta? Voin selventää ja selvittää sinulle, että sitä on esimerkiksi sellainen, että kun mä tulen nimettömästi tänne Suomi24:n kirjoittelemaan erilaisia asioita aihealueillaan erilaisilla palstoilla tässä Suomi24:ssa ja kertoen jopa itsestäni nimettömänä jotakin tai mitään, niin että jos vaikka sä mun ip-osoitteen laittomasti tai muuten tietämällä alkaisit koostaa jotakin tietomateriaalia siitä, että mitä minä olen missäkin Suomi24-keskustelussa todennut. Erityisen laitonta olisi, jos - selvitän asiaa vielä lisää - sä sillä perusteella, esimerkiksi, vielä rekisteröisit mulle tänne jonkun profiilin tai nimimerkin, koska mä olen kirjoitellut nimettömästi siksi, että kukaan muu esimerkiksi mun läpipiirissä ja tuntemissani ihmisissä ei ole vastuussa niistä mielipiteistä tai osallinen niihin mielipiteisiin, mitä minä sanon spontaanisti Suomi24:n palstoille ajanvietteeksi kirjoittaessani. Lisäksi minulla, siinä missä kaikilla, on oikeus yksityisyyteen, eli kun en ole koskaan tehnyt valintaa tulla tällaisille palstoille henkilönä, en halua, että minun mielipiteitäni jotka ovat aina hyvin tulkinnanvaraisia kun en tiedä keille kirjoitan näillä palstoilla, että niitä mielipiteitäni tulkittaisiin tiukasti minun henkilöni mielipiteinä. Kirjoitan Suomi24:n vain siksi, että en halua olla netissä persoona ja arvostan itseni ja kaikkien läheisteni ja tuntemieni yksityisyyttä.


        Minua on yrjöttänyt, että täällä jotkut pelottelee jopa kommenteilla, että muka "tietäisivät" ulkonäkönikin. minä kun en internettiin ole ELÄMSSÄNI yhtäkään kuvaa laittanut, en itsestäni enkä muista.


        Enkä ole vailla sellaisia "ihailijoita" netin käyttäjistä, joiden niinsanottu "ihailu" perustuu minun laittomaan leimaamiseen herjaamisella julkisella palstalla rikolliseksi vain siksi, että kirjoitan netin keskustelupalstalla Suomi24-tuntemattomille. En ole koskaan ollut enkä ole osallinen minkäänlaiseen häiriköintiin en netissä enkä missään. Enkä tunne rikostaustaisia ihmisiä, en ketään. Enkä tunne ihmisiä en ensimmäistäkään ole koskaan tuntenut, jotka rikkovat lakia tai jotka olisivat mitenkään fanaattisia tai outoja.

        V*tuttaa, että kaikki hulluimmat Suomi24:ssa edes kommentoi mun tekstejä!

        Mene keksimään tarinoita muista, kuin minusta rehellisestä kansalaisesta, joka olen täysin ilman syytä ja syyttä tässä sinun anonyymin herjaamisesi ja roikkumisesi uhrina.


    • tehkäämme näin

      Jos ja kun tämä huutaja ilmestyy palstalle niin jättäkäämme vastaamatta sen huutoihin.

    • Tosi on

      uups.

    • ei vastata

      Olkaa nyt ihmeessä vastaamatta tuo huutajan aivópieruihin.

      • mutta kun se

        Se vastailee itse itselleen milloin milläkin nimimerkillä.


    • niihin ei vastailla

      Siis kuka perrrkele tuon huutajan pieruihin vastailee

      • Rauno Raumalta

        Minä en edes avaa noita laten juttuja, koska tiedän mitä pasKaa ne on..

        Sen huomaan että paljon on palstatilaa vienyt,, voi olla että latellakin olis JOSKUS ihan asiaakin,, mutta tyhjän saa pyytämättäkin.


    • ei vastailla

      Ei aikaakaan niin huutaja taas ilmestyy palstalle, muistakaamme ettei vastailla huutoihin.

    • Sen se teki

      Hyvinpä taas arvasit, huutaja palasi haaskalle.

      • Tosi on

        Että silleen, Piste


    • on se pelle

      Taas se on alkanut keskustelemaan itsensä kanssa nostelemalla omia vuodatuksiaan ja valituksiaan palstan alkuun.

      • varmaan hullu

        Huomasitko, että tämä hullu kirjoittaa aivopieruja aamusta iltaan ja joka päivä. Normaali ihminen ei jaksaisi. Mutta hänen on pakko tapella koko ajan. Säälittävä tyyppi.


      • pelle se on
        varmaan hullu kirjoitti:

        Huomasitko, että tämä hullu kirjoittaa aivopieruja aamusta iltaan ja joka päivä. Normaali ihminen ei jaksaisi. Mutta hänen on pakko tapella koko ajan. Säälittävä tyyppi.

        Kyllä normaali ihminen jaksaisi mutta ei normaalilla ihmisellä ole tarvetta.
        Mutta tuo huutaja ei vieläkään tajua olevansa idiootti vaikka siitä on mainittu usein.


      • hoh hoijaa...
        varmaan hullu kirjoitti:

        Huomasitko, että tämä hullu kirjoittaa aivopieruja aamusta iltaan ja joka päivä. Normaali ihminen ei jaksaisi. Mutta hänen on pakko tapella koko ajan. Säälittävä tyyppi.

        Hullu olet kyllä sinä. 'Mielenkiintoinen' keskusteluympäristö tämä Suomi24, kun terveiden ja tavallisten kirjoitukset täällä leimataan häiriköinniksi ja rikolliset jotka anonyymeina spämmää vihaa satoja viestialoituksia päivässä keskustelupalstan aiheesta piittaamatta, niin niitä kirjoittajia täällä pidetään normaaleinakin. Kuka siis on hullu ja kuka ei... Ainakin minun tänne Suomi24:n kirjoittamistani teksteistä varmasti jokainen ymmärtää, että kun ne ovat niin pitkiä ja pohdittuja aina, ei minula todellakaan jäisi siinä aikaa enää laatia satoja parin lauseen ihmisvihakeskustelunaloituksia päivittäin. Enkä tosin kyllä laadi keskustelunaloituksiakaan juuri koskaan, esimerkiksi tänä vuonna en ole laatinut yhtäkään. Enkä kirjoita tänne Suomi24:n edes joka viikko.


        Ihmettelen niitä, joilla on pokkaa viha-aloituksia tässä Suomi24- nimettömillä nimimerkkipalstoilla poliitikoista. Mulla pokka ei ikinä riittäisi siihen, koska keskusteluketjujen aloittajat tekstin muotoiluineen ovat aina suurimmassa vastuussa siitä, että jos keskustelu menee asiattomaksi tai jos ei. Samaten ihmettelen jokseenkin tän Suomi24:n ylläpidon moderoinnin linjaa: millä ne kuvittelee, että täällä voisi olla asiallista keskusteupalstakeskustelua, kun lähes jokaikinen keskustelunaloitus on asiaton tekstisisällöltä...


        Älkääs nyt hörhöt vastuuttako viattomia siitä, että täällä Suomi24:ssa kirjoittaa todennäköisesti Suomen häiriintyneimmät ihmisvihaajat. Se on valehtta aina, jos väitätte yksittäisten häiriköivän. Ei koko keskustelufooruia mikään yksi tai muutama pysty pilaamaan, vaan yllä se on nettiin kirjoitavan kansanosan sivistystaso, mikä keskusteluiden tason määrittää.


      • varmaan hullu
        pelle se on kirjoitti:

        Kyllä normaali ihminen jaksaisi mutta ei normaalilla ihmisellä ole tarvetta.
        Mutta tuo huutaja ei vieläkään tajua olevansa idiootti vaikka siitä on mainittu usein.

        Idiootti ei koskaan itse tajua olevansa idiootti. Jonkun pitäisi sanoa se hänelle. Jos hän ei tajua, menköön tutkimukseen. Siellä hänet vakuutetaan, että hän on idiootti. Hyvää matkaa tutkimukseen meidän idiootille!


      • meidän hullulle
        hoh hoijaa... kirjoitti:

        Hullu olet kyllä sinä. 'Mielenkiintoinen' keskusteluympäristö tämä Suomi24, kun terveiden ja tavallisten kirjoitukset täällä leimataan häiriköinniksi ja rikolliset jotka anonyymeina spämmää vihaa satoja viestialoituksia päivässä keskustelupalstan aiheesta piittaamatta, niin niitä kirjoittajia täällä pidetään normaaleinakin. Kuka siis on hullu ja kuka ei... Ainakin minun tänne Suomi24:n kirjoittamistani teksteistä varmasti jokainen ymmärtää, että kun ne ovat niin pitkiä ja pohdittuja aina, ei minula todellakaan jäisi siinä aikaa enää laatia satoja parin lauseen ihmisvihakeskustelunaloituksia päivittäin. Enkä tosin kyllä laadi keskustelunaloituksiakaan juuri koskaan, esimerkiksi tänä vuonna en ole laatinut yhtäkään. Enkä kirjoita tänne Suomi24:n edes joka viikko.


        Ihmettelen niitä, joilla on pokkaa viha-aloituksia tässä Suomi24- nimettömillä nimimerkkipalstoilla poliitikoista. Mulla pokka ei ikinä riittäisi siihen, koska keskusteluketjujen aloittajat tekstin muotoiluineen ovat aina suurimmassa vastuussa siitä, että jos keskustelu menee asiattomaksi tai jos ei. Samaten ihmettelen jokseenkin tän Suomi24:n ylläpidon moderoinnin linjaa: millä ne kuvittelee, että täällä voisi olla asiallista keskusteupalstakeskustelua, kun lähes jokaikinen keskustelunaloitus on asiaton tekstisisällöltä...


        Älkääs nyt hörhöt vastuuttako viattomia siitä, että täällä Suomi24:ssa kirjoittaa todennäköisesti Suomen häiriintyneimmät ihmisvihaajat. Se on valehtta aina, jos väitätte yksittäisten häiriköivän. Ei koko keskustelufooruia mikään yksi tai muutama pysty pilaamaan, vaan yllä se on nettiin kirjoitavan kansanosan sivistystaso, mikä keskusteluiden tason määrittää.

        Paljon onnea tutkimukseen!


      • ketkähän hulluja?
        meidän hullulle kirjoitti:

        Paljon onnea tutkimukseen!

        Mitäs jos olisit herjaamatta? Ettei tässä tarvitsisi minun ahdistellun korjata julkisuuskuvaa, jota valehtelet. Minä en ole täällä mikään "meidän" ( en tiedä kuka sinä olet, tai että keitä ketkään ovat täällä jotka kirjoittelee), enkä ole myöskään hullu, vaan realistinen ja siis totuus tästä julkisesta keskustelutilanteesta on kylläkin se, että tuntemattomt anonyymit nimettömästi, mutta tuolla tavalla julkisesti keskustelupalstajulkisudessa vääristelevät persoonaani. Ja herjaavat perättömyyksillä. Käsittääkseni näissä Suomi24:n säännöissä ei missään lue, että nimettömänä saisi alkaa valehdella keskustelupalstalla olevansa jollekin keskusteluun osaa ottavalle kirjoittajalle muka tuttu.


        Ja mikä "tutkimus"? Jos näitäkin tekstejä joku käyttäisi tutkimuskäyttöön, niin paree pitää huoli, ettei minua esitetä yhteisön jäsenenä, koska lähes kaikki mitä muka persoonastani on täällä kirjoiteltu, on p*skapuhetta. Ihan sairasta, että joku vihaa minua niin paljon, että haluaa leimata minut täysin valheilla. Raivostuttanut kaikkein eniten se asia, että v*ttu ihminen ei saa nimettömälle netin keskustelupalstalle kirjoittaa tuntemattomien välisiin keskustelupalstakeskusteluihin ilman, että täällä käydään leikkimään perättömiä tuttavuusleikkejä mun kanssa, röyhkeästi kirjoitellen mun viesteihin muka siten, että muka olisin täällä mihinkään yhteisöön osallinen. Minäpä en ole yksityiselämääni tai mitään kaveruussuhteita internetin keskustelupalstoilla koskaan harjoittanut enkä esitellyt persoonaani tai ysityiselämääni enkä kiusaa ketään, joten lopeta tuo häiriintynyt kirjoittelu...


        Oletteko koskaan huomanneet, että MINÄ en missään määrin ole koskaan ollut utelias näiden palstojen kirjoittajien henkilöistä, vaan kommentoinut aina vain tekstisisältöjä? Se miten minulle sen sijaan on aina tässä Suomi24:ssa kirjoiteltu, niin kiinnostuneita ei havaitun p*skamaisen selkeästi ole missään määrin oltu kommentoimaan ajatuksiani, vaan riekuttu ahdistelemassa minua henkilökohtaisuuksilla. En arvosta tollasta nettipalstakäytöstä yhtään, kun esiintyminen tapahtuu anonyymina ja palstalla missä ei minun tuntemiani ihmisiä kirjoita.


        Jos kyse on siitä, että joku umpihäiriintynyt saa nautintoa ja iloa ja päviinsä nettikiiusaajakavereidensa kanssa draamaa esimerkiksi siitä, että voi taivastella muiden nettikiusaajatyypisten ihmisten kanssa, että voi kauhee kuinka hullu toi "yksi" kirjoittaja on, niin sopisi sitten perustaa herjaamisensa sellaisten nettijoukkioiden hörhöjen edes faktoihin, eikä kuvitella, että kukaan tai mikään normaali sivistyskansalainen ikinä olisi niin hullu, että tulisi ja lähtisi käyttämään netin keskustelupalstoja hakeakseen huomiota tai tukkiakseen palstat törkyyn.

        Minulle esimerkiksi on täällä kyllä laittomia uhkauksia kirjoitellut ihan jokut tai jotkut ihmiset. En minä sellaisia nettiteknisiä taitoja omaa, että osaisin lähteä ketään netissä herjaamaan. Enkä ole myöskään mikään puupäää, joka roikkuisi kaiken aikansa joissakin v*tun "someissa" ( en ole minkään somen jäsen) ja joka sitten jos joku voi kauhee sanoo netin palstalla mielipiteen joka ei miellytä, että sitten sillä perusteella sopisi lähteä muka vainoamaankin ihan, tai tyhmiin hörhöluuloihinsa perustaen veikkailemaan ja selvittelemään, että kuka voi kauhee on sanonut sitä tai tota.


        Tää ei ole mikään some, vaan NIMETÖN keskiustelupalsta. Olen pyytänyt tuhat kertaa, että ne te anonyymit jotka keskusteluissa minua ovat pelotelleet, jättäisivät rauhaan minut. Minulla ei ole mitään osaa internetissä tapahtuvaan kiusaamiseen, ei missään.


        Mitään "someleikkejä" ei kande leikkiä nimimerkkipalstoilla, jos tolleen nimettömästi ja naamattomasti ja tyystin anonyymisti mulle kirjoittelee, kuten kaikki tässä Suomi24:ssa ovat kirjoitelleet mulle. Korstan lisäksi, että en esiinny tai ole henkilö missään internetissä. V*ttu outoa porukkaa täällä Suomi24:ssa. Miksi haluaisitte kieltää taviskansalaiselta normaalin keskustelupalstalla ajanvietteeksi tuntemattomille kirjoittamisen? Kyllä minä siitä olen pitänyt huolen, että mitään tai ketään läheisiäni tai tuntemiani en ole osallistanut tai omalla töllä harmittomalla nimettömällä mielipidekirjoittelullani altistanut sinun tyyppistesi anonyymien tuntemattomien julkiselle törkyherjalle, KOSKA en ole henkilöksi rekisteröitynyt Suomi24:n. Ja muuten yhdwnkään ei internetissä kuuluisi tietää, että minkä näköinen esimerkiksi olen: elämässäni en mihinkään internetin pallveluun ole kuvaani laittanut (enä muidenkaan kuvia tai esiintynyt koskaan millään identiteetillä tässä Suomi24:ssa), enkä ole myöskään oksettavien urkintafoorumeiden kuten vaikkapa Facebook jäsen.


    • 123111

      Niin se kirjoittelee itse itselleen uhittelevia ja pelkääviä viestejä. Ou vell.

      • aha?

        Mikähän motiivi muka kenelläkään olisi kirjoitella "itse itselleen" "uhittelevia ja pelkääviä viestejä" julkisella keskustelupalstalla, sika? Kentieskö se vai, että joku, että muka kukaan, haluaisi muka tahallisesti nolata itsensä nimettömällä keskustelemiseen tarkoitetulla julkisella tällä keskustelupalstalla, vaiko mikä on väitteesi, valopää? Totuus on paljon vähemmän dramaattinen, veikkaan, ja vaikken ole mikään it-osaaja, niin veikkaan, että se asia on kylläkin niin, että täällä Suomi24:ssa yksittäisten kansalaisten herjaamiseen keskittyvät anonyymiuteensa luottavat nettikynäilijät paitsi todennäköisesti rekisteröivät herjaprofiileja viattomista palstoille kirjoitavista, myös samaiset oikeasti roikkuvat laittomasti kyttäämässä kirjoittajien ip-osoitteita.


        Minä kysyisin sulta ja teiltä anonyymeilta, että miksi teidän mielestä netin keskustelupalstalle kirjoittavilla taviksilla ei ole oikeutta yksityisyyteen, miksi ette sallisi esimerkiksi minun kirjoittavan harmittomasti teille tuntemattomille ajanvietteeksi tässä julkisella nimettömällä Suomi24- nettipalstalla, mikä siinä asiassa teistä on vikana moraalisesti? Minun on vaikea ymmärtää, miksi jotkut vastustavat asiallisuudessa pitäytyvää nimetöntä nettikeskustelupalstakirjoittelua niin suuuresti. Te ette hyötyisi siitä mitään, että jos vaikka minä paukaisisin nettiin kertomaan nämä samat asiat henkilölläni, eikä teille kuulu mitään se, että mitä minä olen tai että mitä mieltä minä minäkin päivänä olen mistäkin asiasta. Siihen nähden että vastustatte niin kovasti asiapitoista nimetöntä internet-keskustelupalstailmaisua, on kummallista, että olette niin sankoin joukoin juuri näillä nimettömillä Suomi24- palstoilla kirjoittelemassa, kaikki te häiriköt. Tulee mieleen lähinnä joku yliutelias vastenmielinen urkinta, jos kerran mun tyyppisen tavallisen ihmisen ei anneta rauhassa sanoa mielipiteitä nimetömänä, ilman että sairailla ihmisillä herää pakkomielle käydä nettikiusaamaan ja pelottelemaan.


        Onhan teillä varmaankin "somet", joten mitä te sitten täällä teette? Tässä ketjussa ainakaan minä en ole kirjoittanut itselleni yhtään mitään, enkä ole koskaan kirjoitellut Suomi24:ssa "itselleni" tai "itseni kanssa". En ole mikään hullu, jonka mielestä minäänlaista julkisesti kiinnostavaa keskustelupalstakeskustelua olisi keskustella missään "itsensä kanssa" erilaisilla nimimerkeillä, vaan kyllä minua ainakin on pelotelleet ja laittomasti täällä uhkailleet ihan ihmiset, joskaan en tiedä millaiset hourupäät tai saatika että mitkä ja mitä ihmisiä, kun katsovat ihan oikeudeksensakin käydä pelotteleemaan nettijulkisuudessa netin keskustelupalstalla mielipiteitä kirjoittavaa tavista.


    • Mene itse hoitoon

      Ei taida tämän ketjun aloittaja olla sen terveempi, näyttää olevan suurin osa vastauksista itsensä kirjoittamia...

      151 lukukertaa ja 41 vastausta kertoo jo sen, että lähes koko ketju on aloittajan yksinpuhelu, identtisen tyylisistä vastauksista puhumattakaan.

      • tyhmä olet

        Lukukertoja voi olla vaikka 5000 ja vastauksia vain 10.

        Eivät kaikki lukijat kirjoita vastausta vaikka ovatkin samaa mieltä tuosta Laten Lapista huutamisesta ja lapsellisista ja akkamaisista höpinöistä.


      • Mene hoitoon
        tyhmä olet kirjoitti:

        Lukukertoja voi olla vaikka 5000 ja vastauksia vain 10.

        Eivät kaikki lukijat kirjoita vastausta vaikka ovatkin samaa mieltä tuosta Laten Lapista huutamisesta ja lapsellisista ja akkamaisista höpinöistä.

        Vittu sä oot tyhmä...


      • jaah?:/

        Minulle ainakin ketjun aloittaja on (todennäköisimmin) kirjoittanut ja herjaamalla... Ei tämän sortin tyystin nimetön julkinen keskustelupalstakeskustelu aiheeltaan psykologisestikaan ajatellen kiinnosta massoja niin paljoa, että tässä olisi kovin paljoa lukijoita arvelisin, mutta tärkein pointti on se, että minua Suomi24:ssa vainonnut; jonka mielestä siis viatonta keskustelupalstalle kirjoittavaa nimetöntä satunnaisesti kirjoittavaa saa julkisesti väittää ja herjata esimerkiksi pistoolia laukussa kantavaksi pizzeriajulisteiden repijäksi eli, niin se tyyppi on kirjoitttanut tähän ketjuun.


        Tärkeintä lienee se, että ketjun aloitustekstin laatijaksi ei valehdella mitään tai yhtäkään henkilöä. Vaikkakin valitettavasti tässä valvomattomassa Suomi24-keskusteluympäristössä internetin häiriköillä ja netin sairaalloisilla herjakäyttäytyjillä näkyy olevan loputtomat mahdollisuudet valitettavasti vääristellä todellisuutta ja kiusata ja alentaa rehellisiä ihmisiä. Inhoan porsaita, jotka on joitakin somen suurkuluttajia ja jotka ottaa vainoamisensa kohteeksi jopa minut tänne Suomi24:n nimettömästi kirjoittavan, joka en ole missään netin sosiaalisessa mediassa.


        Minua ainakin ihan aidosti on todella pelottanut, että foorumi missä ei ole mitään mun tuttuja täällä, niin tälllä on käyty keskustelupalstakeskusteluissa henkilökohtaiseksi. Pahimpia pelottelijoita ovat olleet ne, jotka on väittäneet mun herjaavan esimerkiksi sukulaisiani kirjoittelemalla tänne Suomi24:n. En minä tänne ole yhdellekään tuntemalleni kirjoittanut, ettekä ole nimiänne ettekä naamojanne esitelleet. Jos haluaisin keskustella tuntemieni kanssa, en kirjoittaisi näilllä julkisilla Suomi24:n nimettömillä keskustelupalstoilla.


    • salakuvaamisen salli

      Late Lapista on saanut uuden ihailijan ja puolustajan, voi kuinka ihanaa.

    • pitääkö väistellä

      Tulta täysi laidalta, nythän se huutaja alkoi oikein pommittamaan haulikolla takaisin.

    • vajakkeje riittää

      olet vain kateellinen,kun sinun juttusi ei kiinnosta ketään. jospa sulkeutuisit komeroon ilman valoja keskustellen itsesi kanssa. siinä varmaan huuli lepattaa. pletko lapsi vai vajaa älyinen.
      on myös niin,ettei täällä tosiaan kuulu laten ääntä milloinkaan vai onko sinulla joku
      salapoliisiradio,kun kuulet oikein huutoja. tätä ei ole äänilähetys,mutta jos ääniä
      kuulet,on lääkkeesi väärät tai olet unohtanut ne ottaa.

      kaikki tietää, late on kunkku ja ehdoton ykkönen täällä ja asioissaan.
      vain lapselliset feikit pilaa ja sotkee.

      • sillekö kateellinen?

        Isoilla kirjaimilla kirjoittaminen tarkoittaa juuri sitä huutamista. Yritä nyt tajuta lopultakin.

        Eikä sen avatumisissa ja valituksissa ole muutenkaan ns. päätä eikä häntää.


      • vajakki olet

        Turhaanpa itseäsi puolustelet, vajakki lienet kuitenkin, eli päävajakki.

        Ja latehan ei ole mikään kunkku eikä ykkönen, ei edes aukkojen suhteen, sehän on kakkosaukolla vaan, no homoilussa ehkä, mutta ei muuten, älä untä nää.


      • ei kuulu ääntä
        sillekö kateellinen? kirjoitti:

        Isoilla kirjaimilla kirjoittaminen tarkoittaa juuri sitä huutamista. Yritä nyt tajuta lopultakin.

        Eikä sen avatumisissa ja valituksissa ole muutenkaan ns. päätä eikä häntää.

        ei tarkoita,se on kirjoitusta isoin kirjaimin ilman ääntä.
        olet kuin venäläinen,joka kertoo ruplan olevan euro tai muu valuutta. niin ei ole.


    • iikka inarista

      Onko ne köyhiä vaiko tyhmiä jotka ostavat tietokoneensa ilman äänenvoimakkuuden säätöä?

      • inarin aaltoja

        varmaan ovat,mutta vaikka on 1500e kone,ei isot kirjaimet pidä erikseen mitään ääntä niitä kirjoitaessa tai lukiessa,ei soita,ei laula,ei metelöi,ovat vain hiljaa.
        mistä moinen voi johtua,vika koneessa vai äänilaitteissa?


    • heipä hei,
    • nettiagenttitouhua

      Se mölyäjä on puolustusvoimien aluetoimiston netti-upseerit. Niiden tehtävänä on sotkea Nato-puolustusvoimat-USAn armeija-ylipäällikkö Niinistö -kriittiset keskustelut ja ajaa Naton asiaa.

      Käy katsomaassa Suomi24:n Nato-keskustelua. Siellä on keskustelu Puolustusvoimien Aluetoimistosta ja nettiagenteista.

      • vaiko niin?

        No nythän vitsin laitoit!:D "Viranomaisilla" ei esimerkiksi ole oikeutta alkaa ahdistella Suomi24-keskustelupalstalle nimettömästi tavallisesti mielipiteitä kirjoittavia viattomia yliopisto-opiskelijoita herjauksilla, kuten että alkaa ahdistella näissä nimettömissä keskustelupalstakeskusteluissa vaikkapa minua uhkailulla - jonka kijoittelusta vielä oikein hyvin näkyy, etten ole mikään some-tai nettitekninen asiantuntija niille jotka asioista tietävät, joten ikävä asia todeta, että ihan yksittyiskansalaiset täällä kylläkin ovat sitä mieltä, että yksittäiselle viattomalle nettipalstalle kirjoittavalle ihmiselle joka kirjoitttelee nettipalstalle _ajanvietteeksi_, saa tässä väittää julisuudessa ihmisestä tämän olevan rasisti tai lainrikkoja ilman faktaa.:(


        Kyllä en todellakaan hörhöistä tiedä. En ole elämässäni ollut tekemisisä poliisin kanssa. Ja jos minun persoonasta täällä joku väitettä vetää, niin varmasti sellaisia herjauksia, jotka eivät ole missään faktayhteydessä siihen, että mitä tai minkälainen tai millaisia esimerkiksi poliittisia mielipiteitä omaava kansalainen minä tämän tekstin kirjoittaja olen. Toivottavasti se tajutaan, että nimetön mielipidekirjoitus ei ole merkitysarvolta sellainen, että nimetön mielipide ja nimetömän mielipiteen esittäminen oikeuttaisi ketään vainoamaan tai herjaamaan henkilöitä, vaikka nettiaikaa tässä eletäänkin.


        Kyllä muakin tosin Suomen Nato- jäsenyyden lobbaaminen pikkiriikkisen marginaalijoukoj toimesta sen verran ärsyttää, että en aio jatkossa tilata esimerkiksi Hesaria. Maassa missä esimeriksi köyhimpienkin lapsiperheiden lapsilisiä aiotaan leikata, on aika sairasta, että jotkut keskustelee mistä tänne ostetaan miljarihintaisia aseita silmät kiiluen sota- innosta. KUKAAN ei halua hyöätä Suomeen, JOS Suomi ei lähe niiden persausten luolijoidej kelkkaan, missä muka Suomella olisi velvollisuus auttaa USA:a omia kansalaisiaan sota-operaatioissa tappamalla jotakin s*tanan umpivelkaista USA:n kansantaloutta nostattaakseen.


        Jos mä harrastaisin vaikkapa nyrkkeilyä, laittaisin treenikuvaksi seinälle vaikka USA:n entisen ulkoministerin Gondoleeza Ricen naaman, niin takuulla kaloreita palaisi mukavasti treenatessa ja nyrkkeilysäkkiä hakatessa.:/ Kun muisteleen akkelin keksintöä esimerkiksi USA:n laittomasti aloittamassa sodassa Irakiin ja Irakissa pidätettyjen vesikidutuksesta ja muuta, että vielä on vapaalla jalalla ja golffailee Gondoleezzat. Erityisesti herää viha, kun muistelee, että miten ne usalaissotilaat talutti koirien talutuspannassa nälkäkuolemaan asti kiduttamiaan irakilaisia ja vielä oikein ylpeili sillä, etä paskainen maansa oli ihan vaan ölyvarojen varastamisen vuoksi aloittanut laittoman sodan. Niin missä siis oli Irakin muka ne kuuluisat joukkotuhoaseet? Ei ole vielä löytynyt sellaisia, muttta koko Irak on raaiskattu ja sen kansa peloteltu ja suuri osa tapettu, arvon USAn toimesta. Ja ei: en ole muslimi enkä mitään muuta, kuin tavisblondi suomalainen, mutta ei juma suututtaa, että edes YK ei pysty tuon v*tun roistovaltion USA laittomuuksia kitkemään, joskin heti kyllä kun demokraatit sielläkin pääsi valtaan, alkoi valtion rikosten ja kansainväliste suhteiden korjaaminen. Surettaa tavisamerikkalaisten ja sivistyneiden amerikkalaisten puolesta; niiden jotka osaa jopa lukea, että millainen maa heillä on.


      • TeiIaaja
        vaiko niin? kirjoitti:

        No nythän vitsin laitoit!:D "Viranomaisilla" ei esimerkiksi ole oikeutta alkaa ahdistella Suomi24-keskustelupalstalle nimettömästi tavallisesti mielipiteitä kirjoittavia viattomia yliopisto-opiskelijoita herjauksilla, kuten että alkaa ahdistella näissä nimettömissä keskustelupalstakeskusteluissa vaikkapa minua uhkailulla - jonka kijoittelusta vielä oikein hyvin näkyy, etten ole mikään some-tai nettitekninen asiantuntija niille jotka asioista tietävät, joten ikävä asia todeta, että ihan yksittyiskansalaiset täällä kylläkin ovat sitä mieltä, että yksittäiselle viattomalle nettipalstalle kirjoittavalle ihmiselle joka kirjoitttelee nettipalstalle _ajanvietteeksi_, saa tässä väittää julisuudessa ihmisestä tämän olevan rasisti tai lainrikkoja ilman faktaa.:(


        Kyllä en todellakaan hörhöistä tiedä. En ole elämässäni ollut tekemisisä poliisin kanssa. Ja jos minun persoonasta täällä joku väitettä vetää, niin varmasti sellaisia herjauksia, jotka eivät ole missään faktayhteydessä siihen, että mitä tai minkälainen tai millaisia esimerkiksi poliittisia mielipiteitä omaava kansalainen minä tämän tekstin kirjoittaja olen. Toivottavasti se tajutaan, että nimetön mielipidekirjoitus ei ole merkitysarvolta sellainen, että nimetön mielipide ja nimetömän mielipiteen esittäminen oikeuttaisi ketään vainoamaan tai herjaamaan henkilöitä, vaikka nettiaikaa tässä eletäänkin.


        Kyllä muakin tosin Suomen Nato- jäsenyyden lobbaaminen pikkiriikkisen marginaalijoukoj toimesta sen verran ärsyttää, että en aio jatkossa tilata esimerkiksi Hesaria. Maassa missä esimeriksi köyhimpienkin lapsiperheiden lapsilisiä aiotaan leikata, on aika sairasta, että jotkut keskustelee mistä tänne ostetaan miljarihintaisia aseita silmät kiiluen sota- innosta. KUKAAN ei halua hyöätä Suomeen, JOS Suomi ei lähe niiden persausten luolijoidej kelkkaan, missä muka Suomella olisi velvollisuus auttaa USA:a omia kansalaisiaan sota-operaatioissa tappamalla jotakin s*tanan umpivelkaista USA:n kansantaloutta nostattaakseen.


        Jos mä harrastaisin vaikkapa nyrkkeilyä, laittaisin treenikuvaksi seinälle vaikka USA:n entisen ulkoministerin Gondoleeza Ricen naaman, niin takuulla kaloreita palaisi mukavasti treenatessa ja nyrkkeilysäkkiä hakatessa.:/ Kun muisteleen akkelin keksintöä esimerkiksi USA:n laittomasti aloittamassa sodassa Irakiin ja Irakissa pidätettyjen vesikidutuksesta ja muuta, että vielä on vapaalla jalalla ja golffailee Gondoleezzat. Erityisesti herää viha, kun muistelee, että miten ne usalaissotilaat talutti koirien talutuspannassa nälkäkuolemaan asti kiduttamiaan irakilaisia ja vielä oikein ylpeili sillä, etä paskainen maansa oli ihan vaan ölyvarojen varastamisen vuoksi aloittanut laittoman sodan. Niin missä siis oli Irakin muka ne kuuluisat joukkotuhoaseet? Ei ole vielä löytynyt sellaisia, muttta koko Irak on raaiskattu ja sen kansa peloteltu ja suuri osa tapettu, arvon USAn toimesta. Ja ei: en ole muslimi enkä mitään muuta, kuin tavisblondi suomalainen, mutta ei juma suututtaa, että edes YK ei pysty tuon v*tun roistovaltion USA laittomuuksia kitkemään, joskin heti kyllä kun demokraatit sielläkin pääsi valtaan, alkoi valtion rikosten ja kansainväliste suhteiden korjaaminen. Surettaa tavisamerikkalaisten ja sivistyneiden amerikkalaisten puolesta; niiden jotka osaa jopa lukea, että millainen maa heillä on.

        Minkä takia sinä ylipäätään kommentoit täällä, kun sanot, että et ole kiinnostunut politiikasta, olet täysin tumpula netin kanssa, kuvittelet olemattomia uhkauksia ja kaikkea muuta latvalahon merkit täyttävää?

        Et varmaan ole koskaan kuullut, että "omakehu haisee"? Olet väittänyt olevasi "missitasoinen", tienaavasi valmistuttuasi monikertaisesti mitä me rikolliset, mielisairaat natsit ja pidät yksisilmäisesti omaa mielipidettäsi ainoana oikeana ja vedät heIvetinmoiset pultit, jos joku vähän piruilee.

        Sanot olevasi puolueeton ja jopa äänestäneesi kokoomuslaista, mutta olet kyllä läpeensä punainen vasuri.
        En nyt sano, että mitä mieltä minä olen vasureista, että et taas pasko housuihisi.


      • ja aihe oli
        TeiIaaja kirjoitti:

        Minkä takia sinä ylipäätään kommentoit täällä, kun sanot, että et ole kiinnostunut politiikasta, olet täysin tumpula netin kanssa, kuvittelet olemattomia uhkauksia ja kaikkea muuta latvalahon merkit täyttävää?

        Et varmaan ole koskaan kuullut, että "omakehu haisee"? Olet väittänyt olevasi "missitasoinen", tienaavasi valmistuttuasi monikertaisesti mitä me rikolliset, mielisairaat natsit ja pidät yksisilmäisesti omaa mielipidettäsi ainoana oikeana ja vedät heIvetinmoiset pultit, jos joku vähän piruilee.

        Sanot olevasi puolueeton ja jopa äänestäneesi kokoomuslaista, mutta olet kyllä läpeensä punainen vasuri.
        En nyt sano, että mitä mieltä minä olen vasureista, että et taas pasko housuihisi.

        Jaa että mikähän oli aloituksen aihe, ettei olis virta vienyt venettä kohti putousta.


      • TeiIaaja
        ja aihe oli kirjoitti:

        Jaa että mikähän oli aloituksen aihe, ettei olis virta vienyt venettä kohti putousta.

        Tämä raivotar ei käytä paljon isoja kirjaimia, mutta sitäkin törkeämpää kieltä ja huutaa huutomerkeillä.

        Vasuripropagandako sai molosi seisomaan, vai miksi vedit herneen nenään?


      • vaiko niin?
        TeiIaaja kirjoitti:

        Minkä takia sinä ylipäätään kommentoit täällä, kun sanot, että et ole kiinnostunut politiikasta, olet täysin tumpula netin kanssa, kuvittelet olemattomia uhkauksia ja kaikkea muuta latvalahon merkit täyttävää?

        Et varmaan ole koskaan kuullut, että "omakehu haisee"? Olet väittänyt olevasi "missitasoinen", tienaavasi valmistuttuasi monikertaisesti mitä me rikolliset, mielisairaat natsit ja pidät yksisilmäisesti omaa mielipidettäsi ainoana oikeana ja vedät heIvetinmoiset pultit, jos joku vähän piruilee.

        Sanot olevasi puolueeton ja jopa äänestäneesi kokoomuslaista, mutta olet kyllä läpeensä punainen vasuri.
        En nyt sano, että mitä mieltä minä olen vasureista, että et taas pasko housuihisi.

        Missitasoiseksi olen sanonut itseäni siksi, että olen minä varmasti aina kauniimpi kuin kukaan minua anonyymisti pelotellut netiherjaaja; en ole mikään ohuthuuli joka käy fyllihuulileikkauksessa saadaksen huulensa täyteläisemmiksi narsismin vuoksi, en omaa rumaa nenää, en ole ruma, eli en ole ulkonäoasioista kiinnostunut rasistinen hörhö. Ja mitä vikaa on sanoa nimettömälle herjaajalle, jonka ei kuulu tietää mitä tai kuka minä olen ja joka levittää julkisella palstalla herjaansa minusta, etä ehkä minä voin saada ihan normaalin elintason kun valmistun? Etenkään kun en ole kirjoitellut nimellä, enkä tuntemieni piireissä - minut tuntevat eivät koskaan oman sivistystasoni kansanosa alentuisikaan tai kykenisi solvamaan minua siten, kuin täällä on minua solvattu ja peloteltu, ihan tavista.


        En ole väittänyt, että minun mielipiteeni olisi oikea, mutta en ole myöskään keskustellut keskustelijoiden kanssa, jotka tavanomaisesti sivistyneesti kunnioittaisivat eriävää sivistyskansalaisen mielipidettä, se on kokemukseni tästä Suomi24:sta.


        Lisäksi loukkaavaa että valehtelet. Olen varmasti nillittäjä nettivainoaja lukuisisirtaminun viattoman kirjoittamistani talteen ottamistasi keskustelupoalstaviesteistäni voinut minun havaita ilmaisseen joskus äänestäneeni vasemmistoliittoa ja keskustaa, mutta en ole koskaan äänestänyt kokoomusta, ja voit puolustaa sitä puoluettasi kiitos muutoin nettiahdistlija, kuin solvaamalla minua ja muita luoja ties keitä viattomia jos pystyt siihen rehellisin keinoin, eikä tuolla tavalla nettitodellisuutta vääristelemällä.


        Älä sä säälittävä nillittäjä unohda todellisuutta, että vainoat ihmistä minua, joka en ole poliittinen henkilö- mielipuolisesta vasemmistoon kohdistamastasi vihasta johtuen...

        Ps. Itselläni ei ole mitään Suomessa asuvia venälöisiä kohtaan, jos eivät ole niitä, joiden sosiaalituet on Suomen veronmaksajavasemmistoperheet näille maahanmuuttaperheille maksaneet:kokooomuslaiset rikkaat kun eivät juuri osallistu sosiaaliturvan maksamiseen. Että sen verran kaiken maailman polinoille,ettei suomalaisen tarvitse muuttaa maasta, jotta polinat ja puolivenäläiset saisivat purkaa traumojasan lähtömaistaan.

        Huolimatta siitä, että olet joku sekopää joka vihaa vasemmistopuolueita, sinulla ei ole mitään oikeuta takertua minuun. Ymmärrätkö hörhö, äärioikeistolainen paska, ymmärrätkö, että olet idiootti?

        Pelottaa, että täällä ei oletukena ylläpitoa.


      • vai niinkö?
        TeiIaaja kirjoitti:

        Tämä raivotar ei käytä paljon isoja kirjaimia, mutta sitäkin törkeämpää kieltä ja huutaa huutomerkeillä.

        Vasuripropagandako sai molosi seisomaan, vai miksi vedit herneen nenään?

        Sinun nettihäirikön molon varmasti on saanut "seisomaan" - äärioikeistolainen kun olet- sellainen viattomaan kohdistuva rääkkäys, että häirikkö rekisteröi viattomalle nimimerkin keksustelufoorumille, missä viaton kirjoittaja sattuu kirjoittamaan nimettömästi tänne Suomi24-keskustelupalstakeskusteluihin. Koska mistäs muusta te muuten tietäisitte, mitä minä missäkin olen sanonut. Pervosti änkeätte puhumaan vanhoista kirjoituksista kirjoittajalle, jolla ei ole foorumilla nimimerkkiä, kuten ainoastaan rehelliset kirjoitajat erittelee asioita. Oma toimintani on ollut kirjoittaa nimettömästi. En muuten ainakaan opiskeluasioita koskevaan ensimmäiseenkään keskusteluun olisi ottanut täällä osaa, jollei säännöllisesti tonne tän fooruminne Suomi24- eusivulle joku laittaisi herjauksia. Samat kahdot aina yrittää mut saada keskustelemaan ja paljastamaan henkiöstäni ja itsestäni avoimesti asioita - innostuneita urkkimaan ja saaman tietoonsa herjaamisensa lisää asioita ja samat häiriköt ovat kiinnostinuneita esimerkiksi naapuruussuhteista ja sellaisista...

        Hyi v*ttu: siten kyllä itsekin pidän itseäni ääliönä, että oikeasti ei mulla olisi mitään velvollisuutta joutua lukemaan pelotteluita ja herjauksia, joita mulle kirjoitellaan. En kyllä voi mitenkään vaikuttaa siihen, että mitä ja millaisia nettikäyttäytyjiä tänne kirjoittaa.


      • ja aihe oli
        TeiIaaja kirjoitti:

        Tämä raivotar ei käytä paljon isoja kirjaimia, mutta sitäkin törkeämpää kieltä ja huutaa huutomerkeillä.

        Vasuripropagandako sai molosi seisomaan, vai miksi vedit herneen nenään?

        Sinulla ei edes seiso molo, olet joku helevetin ähky vai mikälie mutantti, mutta kuitenkin olette eksyneet kauas varsinaisesta aiheesta joten menkää muualle raivoamaan v.tun hintit.
        Minua ei vasurisi kiinnosta puolin eikä toisin.


      • TeiIaaja
        vaiko niin? kirjoitti:

        Missitasoiseksi olen sanonut itseäni siksi, että olen minä varmasti aina kauniimpi kuin kukaan minua anonyymisti pelotellut netiherjaaja; en ole mikään ohuthuuli joka käy fyllihuulileikkauksessa saadaksen huulensa täyteläisemmiksi narsismin vuoksi, en omaa rumaa nenää, en ole ruma, eli en ole ulkonäoasioista kiinnostunut rasistinen hörhö. Ja mitä vikaa on sanoa nimettömälle herjaajalle, jonka ei kuulu tietää mitä tai kuka minä olen ja joka levittää julkisella palstalla herjaansa minusta, etä ehkä minä voin saada ihan normaalin elintason kun valmistun? Etenkään kun en ole kirjoitellut nimellä, enkä tuntemieni piireissä - minut tuntevat eivät koskaan oman sivistystasoni kansanosa alentuisikaan tai kykenisi solvamaan minua siten, kuin täällä on minua solvattu ja peloteltu, ihan tavista.


        En ole väittänyt, että minun mielipiteeni olisi oikea, mutta en ole myöskään keskustellut keskustelijoiden kanssa, jotka tavanomaisesti sivistyneesti kunnioittaisivat eriävää sivistyskansalaisen mielipidettä, se on kokemukseni tästä Suomi24:sta.


        Lisäksi loukkaavaa että valehtelet. Olen varmasti nillittäjä nettivainoaja lukuisisirtaminun viattoman kirjoittamistani talteen ottamistasi keskustelupoalstaviesteistäni voinut minun havaita ilmaisseen joskus äänestäneeni vasemmistoliittoa ja keskustaa, mutta en ole koskaan äänestänyt kokoomusta, ja voit puolustaa sitä puoluettasi kiitos muutoin nettiahdistlija, kuin solvaamalla minua ja muita luoja ties keitä viattomia jos pystyt siihen rehellisin keinoin, eikä tuolla tavalla nettitodellisuutta vääristelemällä.


        Älä sä säälittävä nillittäjä unohda todellisuutta, että vainoat ihmistä minua, joka en ole poliittinen henkilö- mielipuolisesta vasemmistoon kohdistamastasi vihasta johtuen...

        Ps. Itselläni ei ole mitään Suomessa asuvia venälöisiä kohtaan, jos eivät ole niitä, joiden sosiaalituet on Suomen veronmaksajavasemmistoperheet näille maahanmuuttaperheille maksaneet:kokooomuslaiset rikkaat kun eivät juuri osallistu sosiaaliturvan maksamiseen. Että sen verran kaiken maailman polinoille,ettei suomalaisen tarvitse muuttaa maasta, jotta polinat ja puolivenäläiset saisivat purkaa traumojasan lähtömaistaan.

        Huolimatta siitä, että olet joku sekopää joka vihaa vasemmistopuolueita, sinulla ei ole mitään oikeuta takertua minuun. Ymmärrätkö hörhö, äärioikeistolainen paska, ymmärrätkö, että olet idiootti?

        Pelottaa, että täällä ei oletukena ylläpitoa.

        Tämä on Laten haukkumisaloitus, mutta vastaan vielä kerran, koska sinäkin huudat täällä kuin pistetty sika.
        Anteeksi, että sanoin sinun äänestäneen kokoomuslaista. En minäkään voi ihan kaikkea ulkoa muistaa, joten tuon vedin vähän arvaamalla, koska olet sanonut, että voisit äänestää. Olisihan minun pitänyt arvata, että valehtelit.

        En minä vasemmistolaisia vihaa, mutta politiikasta olen eri mieltä.

        Jos sopii, niin teen uuden aloituksen, jossa voimme keskustella rauhassa ja asiallisesti, etteivät Laten solvaajat hermostu?


      • epäilen että
        TeiIaaja kirjoitti:

        Tämä on Laten haukkumisaloitus, mutta vastaan vielä kerran, koska sinäkin huudat täällä kuin pistetty sika.
        Anteeksi, että sanoin sinun äänestäneen kokoomuslaista. En minäkään voi ihan kaikkea ulkoa muistaa, joten tuon vedin vähän arvaamalla, koska olet sanonut, että voisit äänestää. Olisihan minun pitänyt arvata, että valehtelit.

        En minä vasemmistolaisia vihaa, mutta politiikasta olen eri mieltä.

        Jos sopii, niin teen uuden aloituksen, jossa voimme keskustella rauhassa ja asiallisesti, etteivät Laten solvaajat hermostu?

        "late"/"iisak"/"toivo" on aloituksen takana.

        Kuka muu jaksaa hänestä keskustella, kuin hän itse?


      • aha?
        TeiIaaja kirjoitti:

        Tämä on Laten haukkumisaloitus, mutta vastaan vielä kerran, koska sinäkin huudat täällä kuin pistetty sika.
        Anteeksi, että sanoin sinun äänestäneen kokoomuslaista. En minäkään voi ihan kaikkea ulkoa muistaa, joten tuon vedin vähän arvaamalla, koska olet sanonut, että voisit äänestää. Olisihan minun pitänyt arvata, että valehtelit.

        En minä vasemmistolaisia vihaa, mutta politiikasta olen eri mieltä.

        Jos sopii, niin teen uuden aloituksen, jossa voimme keskustella rauhassa ja asiallisesti, etteivät Laten solvaajat hermostu?

        Jaa. Mä sanon, että olette saastainen esimerkki Suomi24-sinkkubileiden osanottajista. Hullut, jotka haukkuu nettipalstalle kirjoittavaa tuntematonta. Minä en tunne mitään "Latejanne".


        Muutenkin kuvottaa tää amistason foorumi. Oikein kyselyitäkin etusivullanne, että oletko joutnut koulukiusaamisen kohteeksi, että onko ollut "pientä naljailua", vaiko mitä. No v*ttu minua ainakaan ei ole täysi-ikäisenä kiusattu missään muualla, kuin täällä Suomi24:ssa keskustelupalstoilla, koska muulla tapaa en ole tekemisissä imbesillien kanssa.


        Herranjumala miten sairas keskustelupalsta tää Suomi24 on. Aikuisen ihmisen ette anna olla rauhassa hörhöilyltänne.


      • ahah?
        ja aihe oli kirjoitti:

        Sinulla ei edes seiso molo, olet joku helevetin ähky vai mikälie mutantti, mutta kuitenkin olette eksyneet kauas varsinaisesta aiheesta joten menkää muualle raivoamaan v.tun hintit.
        Minua ei vasurisi kiinnosta puolin eikä toisin.

        No yritä nyt päättää anonyymi herjaaja, että puhutteletko mua naisena vaiko miehenä nettiherjaaja, kun herjaat mielisairaalla tavalla minua tuntematonta tällä nimettömällä keskustelupalstalla keksityillä pelottelutarinoilla. Tiedoksi sen verran, että kun puhuttelet naista tällaisella nimettömänä nimettömällä keskustelupalstalla, niin ei mulle tarvitse molojutttuja tulla puhumaan... Ja jos olet rasisti, niin tiedoksi, että en ole myöskään sinun ja kaltaiste psykiatri, joten en voi korjata lääkitystäsi, mikäli kirjoittelusi ja uhkailusi peruste on vaikkapa sellainen, että sulla viiraa, kun et pidä ulkomaalaisista.


      • KeiIaaja
        aha? kirjoitti:

        Jaa. Mä sanon, että olette saastainen esimerkki Suomi24-sinkkubileiden osanottajista. Hullut, jotka haukkuu nettipalstalle kirjoittavaa tuntematonta. Minä en tunne mitään "Latejanne".


        Muutenkin kuvottaa tää amistason foorumi. Oikein kyselyitäkin etusivullanne, että oletko joutnut koulukiusaamisen kohteeksi, että onko ollut "pientä naljailua", vaiko mitä. No v*ttu minua ainakaan ei ole täysi-ikäisenä kiusattu missään muualla, kuin täällä Suomi24:ssa keskustelupalstoilla, koska muulla tapaa en ole tekemisissä imbesillien kanssa.


        Herranjumala miten sairas keskustelupalsta tää Suomi24 on. Aikuisen ihmisen ette anna olla rauhassa hörhöilyltänne.

        Ei ole kiusattu, mitä nyt vähän raiskattu. Jättäisit meidät tavistason kirjoittajat rauhaan laittomilta uhkailuiltasi. Hakkaisit jopa Yhdysvaltain ulkoministerin jos vain voisit. Toivon todellakin, että sinulla, "tavallisen rikosrekisterin" omaavalla ei ole laillista asetta, laittomasta puhumattakaan.

        Vihasi meitä amiksia kohtaan sieltä ylhäisestä norsunluutornistasi on niin kaameaa, että koko palsta vapisee raivosta, kun suollat vihatulvasi täydellä sanavastollasi "v*ttu"-sanojen höystämänä.

        " Ei koko keskustelufooruia mikään yksi tai muutama pysty pilaamaan, vaan yllä se on nettiin kirjoitavan kansanosan sivistystaso, mikä keskusteluiden tason määrittää."

        Mitä ihmettä sinä täällä teet, kun olet ainoa sivistynyt meidän natsien joukossa? Mene pois, hus, hus!


      • aha?
        KeiIaaja kirjoitti:

        Ei ole kiusattu, mitä nyt vähän raiskattu. Jättäisit meidät tavistason kirjoittajat rauhaan laittomilta uhkailuiltasi. Hakkaisit jopa Yhdysvaltain ulkoministerin jos vain voisit. Toivon todellakin, että sinulla, "tavallisen rikosrekisterin" omaavalla ei ole laillista asetta, laittomasta puhumattakaan.

        Vihasi meitä amiksia kohtaan sieltä ylhäisestä norsunluutornistasi on niin kaameaa, että koko palsta vapisee raivosta, kun suollat vihatulvasi täydellä sanavastollasi "v*ttu"-sanojen höystämänä.

        " Ei koko keskustelufooruia mikään yksi tai muutama pysty pilaamaan, vaan yllä se on nettiin kirjoitavan kansanosan sivistystaso, mikä keskusteluiden tason määrittää."

        Mitä ihmettä sinä täällä teet, kun olet ainoa sivistynyt meidän natsien joukossa? Mene pois, hus, hus!

        Niin no olen sivistyneempi, kuin kukaan niistä, jotka kirjoittelette noita julkisia nimettömiä puppujuttuja mulle ja sontaa "persoonastani" tässä julkisuudessa ja jotka väitätte täällä, että mua muka ei vainota ja nettikiusata täällä Suomi24:n keskustelupalstoilla, vaikka samat paskiaiset olette toimineet siten, että jos mä jollakin toisella tän saman Suomi24:n keskustelupalstalla olen sanonut tai tokaissut jotakin nimettöään keskusteluun - itseni tietenkin nimettömäksi tulkiten, kun en ole tänne koskaan rekisteröitynyt -, teillä on laittomasti jokin yleinen käsitys minun kirjoittelustani. Eli ootte roikkuneet perässäni palstalta toiselle täällä Suomi24:ssa, tavallisen nimettömän keskustelupalstakirjoittajan perässä. Miten jotkut kehtaa tahallisesti tulkita tätä nimetöntä, mutta julkista keskustelupalstakirjoittelua noin väärin ja levittää väärää tietoa persoonastani tai sanomisistani?


        Sivistyksestä te ette tiedä mitään. Jos tietäisitte, niin sitten kirjoittelisitte sen mukaan mitä kirjoittajan tekstissä lukee, niinkuin normaali keskustelupalstakeskustelu tuntemattomien välillä tällaisilla nimettömllä palstoilla menee. Ja mä olen sanonut sata kertaa, ja suorastaan pyytänyt, että rikolliset nettikirjoitelijat eivät kommentoisi minun keskustelupalstaviestejäni, koska ette näy osaavan kunnioittaa mielipiteen vapautta, ettekä mielipiteen ilmaisun merkitystä. Ainoa mikä teitä tuntuu kiinnostavan, on joku henkilökohtaisuuksiin vedetty julkinen herjaaminen, ja tää Suomi24- foorumi kirjoittajineen edustaa kaikkea sitä, mitä minä halveksun.


        On psykologinen fakta, että asiallisesti tuntematonta kohtelevaa nimetöntä nettipalstakirjoittajaa on helpompi kohdella keskustelussa ystävällisesti ja kirjoittaa ystävällisesti, kuin hyypiöitä joita ei tietenkään tunne, jotka esiintyvät nimettömästi ja joille itsekin kirjoittaa nimettömästi ja jotka mielipuoelt ainoastaan vääristelevät nettitodellisuutta tahalllisella herjaamisella.



        Mikä sekopää täällä haluaa minut julkisuudessa rikolliseksikin vielä leimata? Eiks teillä oman tyyppisiänne ihmisiä löydy herjaamiseenne, kun teidän pitää ottaa herjaamisenne kohteeksi viaton tuntematon minut, joka vain kirjoitan nimettömästi netin keskustelupalstalle ihan normaalisti? Oikeasti sen verran törkeästi ja törkeillä valheilla mua on täällä puhuteltu ja kirjoittelemistani vääristelty, että jos tietäisin keitä olette, tekisin ihan todella rikosilmoituksen. Kenelläkään ei ole velvollisuutta joutua tavallisen keskustelupalstalle ajanvietteeksi kirjoittamisen vuoksi kärsimään sellaisesta sikailusta ja uhkailusta, mitä minä olen jounut kärsimään vain siksi, että kirjoitan ilmeisesti foorumille, missä on pääosin vain idiootteja.


        H*lvetti kun tietäisin, että mitä nilkkejä te olette, jotka kirjoittelette täällä Suomi24- Maailman Menoa- keskustelupalstalla! Kaikki mun tyyliset kansalaiset menis samantien poliisiasemalle, koska sen verran törkeitä juttuja täällä näkyy olevan tässä Suoni24-palstoilla paljon, että tuskin edes mielenterveysongelmat oikeuttavat kahjoja kirjoittelemaan sen sortin tekstisisältöä, mitä täällä monet kirjoittelee...


        Ja jos te ette ole natseja, niin minkäs takia mun silmät näkee täällä Suomi24:ssa melkein millä tahansa tän foorumin keskustelupalstalla vaan marginaalisten höyrypäiden sairaita ihmisvihatekstejä, lähes ainoastaan sellaisia tekstejä? Ikävää, että joku pieni joukkio pystyy siinä mitassa vääristelemään todellisuutta muka "kansan" mielipiteestä, kuin mitä te hörhöt olette tänne Suomi24n aktiivisesti kirjoittaneet...


        Foorumi Suomi24 kirjoittajineen = ei edusta missään määrin minun arvomaailmaani. Eikä mikään muukaan foorumi, mistä varmaan te nilkit minun viattoman herjaajat pidätte.


    • dddddd11

      Se kalikka älähtää, johon koira osuu. Eiks nii.

      • vai niin,

        Vajakit osaa havaitusti täällä Suomi24:ssa toistaa kuin apinat tota lausetta, että se koira älähtää, johon kalikka osuu, mutta puheenne on pitämätöntä, kun vainoatte sivullista tavallista, joka teidän idioottien ihmisvihafoorumille tämä Suomi24 sattuu kirjoittamaan. Hörhöyttä on myös puolustella mielisairasta julkista viattomiin ihmisiin kohdistettua nettikiusaamista sillä, että te jotkut ette lue mitä teksteissä keskusteluissa todella sanotaan. Mikään perustelu nimettömässä keskustelupalstakeskustelussa ei ole pitävä, jos teksteistä ei lueta kuin häiriköiden viattomille kenties rekisteröimät nimimerkit, niinkuin esimerkiksi. Idioottimaisuuden huippu on myös väittää herjattua herjaajaksi. Me kun tavikset ei olla mitään sen tyylilajin ihmisiä, joita kiinnostaisi keskustelupalstalla keskusteluissa käyminen siksi tai siltä motiivilta mitenkään tai koskaan, että henkilöitä herjaisi.


        Olen laittanut merkille, että netti-ilmaisun lainsäädännöstä te olette kaikki asiat ottaneet selville, mutta ette tulkitse ilmaisunvapauden lakia suinkaan sivistyksen kannalta, vaan esimerkiksi pelotellessanne minua täällä Suomi24:ssa, olette vajakit suorastaan ylpeilleet sillä, että teillä joillakin on ollut rekisteröityjä nimimerkkejä, joilla olette kirjoitelleet esimerkiksi minulle törkyä. Minä en siihen asiaan usko, että jos joku sairas uhkailee ja pelottelee nettipalstakeskustelussa levitellen tahallisesti täysin väärää tietoa julkisuudessa herjaamansa persoonasta, että ei muka olisi oikeutta herjatulla puolustautua keskustelussa. Ikinä mä ainakaan en internetissä ole herjannut mitään kirjoittajaa, joka kirjoitellut lainsäädännön sisällä pysyvää viestintää. Sille en voi mitään, että tänne ei juuri muita ja muunlaisia nettioimijoita kirjoita, kuin asiattomia nettikäyttäytyjiä, tänne Suomi24:n. Siitä syystä olen raivonnut, että v*ttuako tällaisilla nimettömillä palstoilla edes pitää keskustelupalstaviestien ohessa olla linkit sosiaalisiin medioihin, joissa on todellisia henkilöitä.


        Kun YHDELLÄKÄÄN asiallisella Suomi24:n keskustelupalstojen todellisen tarkoituksen vuoksi foorumille kirjoittavalla ei ole MITÄÄN syytä levittää nimettömiä ajanvietekeskusteluita täältä muualle, eikä vainota rekisteröityneiden virtuaalikavereidensa kanssa internetissä viattomia taviskansalaisia, jotka ottaa osaa vaikkapa tähän miljoonamääräisesti kävijöiden vuosien saatossa kansoittamaan Suomi24- keskusteluun.


        En ole pitänyt myöskään siitä, että pässit jotka kuuluu someen, k*settaa täällä viattomia kirjoittajia asiattomilla vihakeskustelunaloituksilla tai kerää talteen viattomien nimettömiä kommentteja.


        Että tällainen kommentti vielä tähän natsimielisten hörhöjen ihmisvihapitoiseen keskusteluun! Opetelkaa edes lukemaan. Tuskin amistausta estää kehittämästä sisälukutaitoa ja jo peruskoulusssa kyllä opetetaan, että miten mielipiteenilmaisu asiallisesti tapahtuu. Se olisi eri asia hörhöilynne, jos tämä ei olisi julkista keskustelua, mutta kun tämä on.


      • HaIIeIujaa!
        vai niin, kirjoitti:

        Vajakit osaa havaitusti täällä Suomi24:ssa toistaa kuin apinat tota lausetta, että se koira älähtää, johon kalikka osuu, mutta puheenne on pitämätöntä, kun vainoatte sivullista tavallista, joka teidän idioottien ihmisvihafoorumille tämä Suomi24 sattuu kirjoittamaan. Hörhöyttä on myös puolustella mielisairasta julkista viattomiin ihmisiin kohdistettua nettikiusaamista sillä, että te jotkut ette lue mitä teksteissä keskusteluissa todella sanotaan. Mikään perustelu nimettömässä keskustelupalstakeskustelussa ei ole pitävä, jos teksteistä ei lueta kuin häiriköiden viattomille kenties rekisteröimät nimimerkit, niinkuin esimerkiksi. Idioottimaisuuden huippu on myös väittää herjattua herjaajaksi. Me kun tavikset ei olla mitään sen tyylilajin ihmisiä, joita kiinnostaisi keskustelupalstalla keskusteluissa käyminen siksi tai siltä motiivilta mitenkään tai koskaan, että henkilöitä herjaisi.


        Olen laittanut merkille, että netti-ilmaisun lainsäädännöstä te olette kaikki asiat ottaneet selville, mutta ette tulkitse ilmaisunvapauden lakia suinkaan sivistyksen kannalta, vaan esimerkiksi pelotellessanne minua täällä Suomi24:ssa, olette vajakit suorastaan ylpeilleet sillä, että teillä joillakin on ollut rekisteröityjä nimimerkkejä, joilla olette kirjoitelleet esimerkiksi minulle törkyä. Minä en siihen asiaan usko, että jos joku sairas uhkailee ja pelottelee nettipalstakeskustelussa levitellen tahallisesti täysin väärää tietoa julkisuudessa herjaamansa persoonasta, että ei muka olisi oikeutta herjatulla puolustautua keskustelussa. Ikinä mä ainakaan en internetissä ole herjannut mitään kirjoittajaa, joka kirjoitellut lainsäädännön sisällä pysyvää viestintää. Sille en voi mitään, että tänne ei juuri muita ja muunlaisia nettioimijoita kirjoita, kuin asiattomia nettikäyttäytyjiä, tänne Suomi24:n. Siitä syystä olen raivonnut, että v*ttuako tällaisilla nimettömillä palstoilla edes pitää keskustelupalstaviestien ohessa olla linkit sosiaalisiin medioihin, joissa on todellisia henkilöitä.


        Kun YHDELLÄKÄÄN asiallisella Suomi24:n keskustelupalstojen todellisen tarkoituksen vuoksi foorumille kirjoittavalla ei ole MITÄÄN syytä levittää nimettömiä ajanvietekeskusteluita täältä muualle, eikä vainota rekisteröityneiden virtuaalikavereidensa kanssa internetissä viattomia taviskansalaisia, jotka ottaa osaa vaikkapa tähän miljoonamääräisesti kävijöiden vuosien saatossa kansoittamaan Suomi24- keskusteluun.


        En ole pitänyt myöskään siitä, että pässit jotka kuuluu someen, k*settaa täällä viattomia kirjoittajia asiattomilla vihakeskustelunaloituksilla tai kerää talteen viattomien nimettömiä kommentteja.


        Että tällainen kommentti vielä tähän natsimielisten hörhöjen ihmisvihapitoiseen keskusteluun! Opetelkaa edes lukemaan. Tuskin amistausta estää kehittämästä sisälukutaitoa ja jo peruskoulusssa kyllä opetetaan, että miten mielipiteenilmaisu asiallisesti tapahtuu. Se olisi eri asia hörhöilynne, jos tämä ei olisi julkista keskustelua, mutta kun tämä on.

        Voi kullanuppu Sinua! Taas sinä raivostuit. Tämä todellakin on julkinen keskustelupalsta ja täällä saa solvata mielin määrin ketä hyvänsä, vaikka antikristus Putinia, vai onko se sittenkin Arhinmäki, joka yhteiskunnan syöpäläisenä jakoi rahaa omassa vaalitilaisuudessaan esiintyneelle paskabändille ja haukkui Suomen ylivoimaisesti menestyneimmän artistin suohon loukaten samalla miljoonan herkässä iässä olevan fanin tunteita?
        Hyvä, että siitäkin paskakikkareesta päästiin, sillä en halua rahoittaa sentilläkään tuollaisen deegun huvimatkoja, töitähän hän ei humalaltaan kyennyt tekemään vaikka olikin virkamatkoilla, vaan häntä piiloteltiin hotelleissa selviämässä. Tyypillinen vasuri.
        Hitler sentään oli raivoraitis ja hänen puolueensa ohjelma upein mitä maa on päällään kantanut!



        Tämä kuulostaa vasemmistoliiton ohjelmalta kansallistamisineen, mutta toteutus oli aivan upea, kunnes länsivallat sekaantuivat maan sisäisiin asioihin. Tuon ajan Saksassa voitiin todella hyvin ja maa nousi suurvallaksi tuhkasta.

        Putin ehkä yrittää toteuttaa tätä suunnitelmaa ja uskoo, että sillä on ikiaikainen oikeus maahan jota se kerran on miehittänyt.
        Putin vain ääliö toisin kuin Hitler.

        Sinäkin viihtyisit Natsi-Saksassa, jos olisit elänyt silloin. Olisit samalla lailla hiljaa hyväksynyt kamalien juutalaisten karkotuksenkin. Todellakin karkotuksen, koska sodan jälkeen lähes kaikki ilmaantuivat vaatimaan korvauksia, eli he olivat jossain muualla kuin keskitysleireillä. Samoja kuvia ruumiskasoista on levitetty kulissina. Keitä lie edes olleet, joitain kansanvihollisia?

        Suomalaisten suuri enemmistö haluaa ei toivotusta rikollisesta väestöstä eroon ja se on ihan oikein ja normaalia, eikö vain?


      • HaIIeIujaa!
        HaIIeIujaa! kirjoitti:

        Voi kullanuppu Sinua! Taas sinä raivostuit. Tämä todellakin on julkinen keskustelupalsta ja täällä saa solvata mielin määrin ketä hyvänsä, vaikka antikristus Putinia, vai onko se sittenkin Arhinmäki, joka yhteiskunnan syöpäläisenä jakoi rahaa omassa vaalitilaisuudessaan esiintyneelle paskabändille ja haukkui Suomen ylivoimaisesti menestyneimmän artistin suohon loukaten samalla miljoonan herkässä iässä olevan fanin tunteita?
        Hyvä, että siitäkin paskakikkareesta päästiin, sillä en halua rahoittaa sentilläkään tuollaisen deegun huvimatkoja, töitähän hän ei humalaltaan kyennyt tekemään vaikka olikin virkamatkoilla, vaan häntä piiloteltiin hotelleissa selviämässä. Tyypillinen vasuri.
        Hitler sentään oli raivoraitis ja hänen puolueensa ohjelma upein mitä maa on päällään kantanut!



        Tämä kuulostaa vasemmistoliiton ohjelmalta kansallistamisineen, mutta toteutus oli aivan upea, kunnes länsivallat sekaantuivat maan sisäisiin asioihin. Tuon ajan Saksassa voitiin todella hyvin ja maa nousi suurvallaksi tuhkasta.

        Putin ehkä yrittää toteuttaa tätä suunnitelmaa ja uskoo, että sillä on ikiaikainen oikeus maahan jota se kerran on miehittänyt.
        Putin vain ääliö toisin kuin Hitler.

        Sinäkin viihtyisit Natsi-Saksassa, jos olisit elänyt silloin. Olisit samalla lailla hiljaa hyväksynyt kamalien juutalaisten karkotuksenkin. Todellakin karkotuksen, koska sodan jälkeen lähes kaikki ilmaantuivat vaatimaan korvauksia, eli he olivat jossain muualla kuin keskitysleireillä. Samoja kuvia ruumiskasoista on levitetty kulissina. Keitä lie edes olleet, joitain kansanvihollisia?

        Suomalaisten suuri enemmistö haluaa ei toivotusta rikollisesta väestöstä eroon ja se on ihan oikein ja normaalia, eikö vain?

        Puolueen ohjelma ei mahtunut yhteen viestiin, joten lue se ajatuksella tästä

        "The 25 Points of Hitler's Nazi Party

        1. We demand the union of all Germans in a Great Germany on the basis of the principle of self-determination of all peoples.

        2. We demand that the German people have rights equal to those of other nations; and that the Peace Treaties of Versailles and St. Germain shall be abrogated.

        3. We demand land and territory (colonies) for the maintenance of our people and the settlement of our surplus population.

        4. Only those who are our fellow countrymen can become citizens. Only those who have German blood, regardless of creed, can be our countrymen. Hence no Jew can be a countryman.

        5. Those who are not citizens must live in Germany as foreigners and must be subject to the law of aliens.

        6. The right to choose the government and determine the laws of the State shall belong only to citizens. We therefore demand that no public office, of whatever nature, whether in the central government, the province, or the municipality, shall be held by anyone who is not a citizen.

        We wage war against the corrupt parliamentary administration whereby men are appointed to posts by favor of the party without regard to character and fitness.

        7. We demand that the State shall above all undertake to ensure that every citizen shall have the possibility of living decently and earning a livelihood. If it should not be possible to feed the whole population, then aliens (non-citizens) must be expelled from the Reich.

        8. Any further immigration of non-Germans must be prevented. We demand that all non-Germans who have entered Germany since August 2, 1914, shall be compelled to leave the Reich immediately.

        9. All citizens must possess equal rights and duties.

        10. The first duty of every citizen must be to work mentally or physically. No individual shall do any work that offends against the interest of the community to the benefit of all.

        Therefore we demand:

        11. That all unearned income, and all income that does not arise from work, be abolished.

        12. Since every war imposes on the people fearful sacrifices in blood and treasure, all personal profit arising from the war must be regarded as treason to the people. We therefore demand the total confiscation of all war profits.


      • HaIIeIujaa!
        HaIIeIujaa! kirjoitti:

        Puolueen ohjelma ei mahtunut yhteen viestiin, joten lue se ajatuksella tästä

        "The 25 Points of Hitler's Nazi Party

        1. We demand the union of all Germans in a Great Germany on the basis of the principle of self-determination of all peoples.

        2. We demand that the German people have rights equal to those of other nations; and that the Peace Treaties of Versailles and St. Germain shall be abrogated.

        3. We demand land and territory (colonies) for the maintenance of our people and the settlement of our surplus population.

        4. Only those who are our fellow countrymen can become citizens. Only those who have German blood, regardless of creed, can be our countrymen. Hence no Jew can be a countryman.

        5. Those who are not citizens must live in Germany as foreigners and must be subject to the law of aliens.

        6. The right to choose the government and determine the laws of the State shall belong only to citizens. We therefore demand that no public office, of whatever nature, whether in the central government, the province, or the municipality, shall be held by anyone who is not a citizen.

        We wage war against the corrupt parliamentary administration whereby men are appointed to posts by favor of the party without regard to character and fitness.

        7. We demand that the State shall above all undertake to ensure that every citizen shall have the possibility of living decently and earning a livelihood. If it should not be possible to feed the whole population, then aliens (non-citizens) must be expelled from the Reich.

        8. Any further immigration of non-Germans must be prevented. We demand that all non-Germans who have entered Germany since August 2, 1914, shall be compelled to leave the Reich immediately.

        9. All citizens must possess equal rights and duties.

        10. The first duty of every citizen must be to work mentally or physically. No individual shall do any work that offends against the interest of the community to the benefit of all.

        Therefore we demand:

        11. That all unearned income, and all income that does not arise from work, be abolished.

        12. Since every war imposes on the people fearful sacrifices in blood and treasure, all personal profit arising from the war must be regarded as treason to the people. We therefore demand the total confiscation of all war profits.

        13. We demand the nationalization of all trusts.

        14. We demand profit-sharing in large industries.

        15. We demand a generous increase in old-age pensions.

        16. We demand the creation and maintenance of a sound middle-class, the immediate communalization of large stores which will be rented cheaply to small tradespeople, and the strongest consideration must be given to ensure that small traders shall deliver the supplies needed by the State, the provinces and municipalities.

        17. We demand an agrarian reform in accordance with our national requirements, and the enactment of a law to expropriate the owners without compensation of any land needed for the common purpose. The abolition of ground rents, and the prohibition of all speculation in land.

        18. We demand that ruthless war be waged against those who work to the injury of the common welfare. Traitors, usurers, profiteers, etc., are to be punished with death, regardless of creed or race.

        19. We demand that Roman law, which serves a materialist ordering of the world, be replaced by German common law.

        20. In order to make it possible for every capable and industrious German to obtain higher education, and thus the opportunity to reach into positions of leadership, the State must assume the responsibility of organizing thoroughly the entire cultural system of the people. The curricula of all educational establishments shall be adapted to practical life. The conception of the State Idea (science of citizenship) must be taught in the schools from the very beginning. We demand that specially talented children of poor parents, whatever their station or occupation, be educated at the expense of the State.

        21. The State has the duty to help raise the standard of national health by providing maternity welfare centers, by prohibiting juvenile labor, by increasing physical fitness through the introduction of compulsory games and gymnastics, and by the greatest possible encouragement of associations concerned with the physical education of the young.

        22. We demand the abolition of the regular army and the creation of a national (folk) army.

        23. We demand that there be a legal campaign against those who propagate deliberate political lies and disseminate them through the press. In order to make possible the creation of a German press, we demand:

        (a) All editors and their assistants on newspapers published in the German language shall be German citizens.

        (b) Non-German newspapers shall only be published with the express permission of the State. They must not be published in the German language.

        (c) All financial interests in or in any way affecting German newspapers shall be forbidden to non-Germans by law, and we demand that the punishment for transgressing this law be the immediate suppression of the newspaper and the expulsion of the non-Germans from the Reich.

        Newspapers transgressing against the common welfare shall be suppressed. We demand legal action against those tendencies in art and literature that have a disruptive influence upon the life of our folk, and that any organizations that offend against the foregoing demands shall be dissolved.

        24. We demand freedom for all religious faiths in the state, insofar as they do not endanger its existence or offend the moral and ethical sense of the Germanic race.

        The party as such represents the point of view of a positive Christianity without binding itself to any one particular confession. It fights against the Jewish materialist spirit within and without, and is convinced that a lasting recovery of our folk can only come about from within on the pinciple:

        COMMON GOOD BEFORE INDIVIDUAL GOOD

        25. In order to carry out this program we demand: the creation of a strong central authority in the State, the unconditional authority by the political central parliament of the whole State and all its organizations.

        The formation of professional committees and of committees representing the several estates of the realm, to ensure that the laws promulgated by the central authority shall be carried out by the federal states.

        The leaders of the party undertake to promote the execution of the foregoing points at all costs, if necessary at the sacrifice of their own lives."


      • Hullut vapaana nykyään
        HaIIeIujaa! kirjoitti:

        13. We demand the nationalization of all trusts.

        14. We demand profit-sharing in large industries.

        15. We demand a generous increase in old-age pensions.

        16. We demand the creation and maintenance of a sound middle-class, the immediate communalization of large stores which will be rented cheaply to small tradespeople, and the strongest consideration must be given to ensure that small traders shall deliver the supplies needed by the State, the provinces and municipalities.

        17. We demand an agrarian reform in accordance with our national requirements, and the enactment of a law to expropriate the owners without compensation of any land needed for the common purpose. The abolition of ground rents, and the prohibition of all speculation in land.

        18. We demand that ruthless war be waged against those who work to the injury of the common welfare. Traitors, usurers, profiteers, etc., are to be punished with death, regardless of creed or race.

        19. We demand that Roman law, which serves a materialist ordering of the world, be replaced by German common law.

        20. In order to make it possible for every capable and industrious German to obtain higher education, and thus the opportunity to reach into positions of leadership, the State must assume the responsibility of organizing thoroughly the entire cultural system of the people. The curricula of all educational establishments shall be adapted to practical life. The conception of the State Idea (science of citizenship) must be taught in the schools from the very beginning. We demand that specially talented children of poor parents, whatever their station or occupation, be educated at the expense of the State.

        21. The State has the duty to help raise the standard of national health by providing maternity welfare centers, by prohibiting juvenile labor, by increasing physical fitness through the introduction of compulsory games and gymnastics, and by the greatest possible encouragement of associations concerned with the physical education of the young.

        22. We demand the abolition of the regular army and the creation of a national (folk) army.

        23. We demand that there be a legal campaign against those who propagate deliberate political lies and disseminate them through the press. In order to make possible the creation of a German press, we demand:

        (a) All editors and their assistants on newspapers published in the German language shall be German citizens.

        (b) Non-German newspapers shall only be published with the express permission of the State. They must not be published in the German language.

        (c) All financial interests in or in any way affecting German newspapers shall be forbidden to non-Germans by law, and we demand that the punishment for transgressing this law be the immediate suppression of the newspaper and the expulsion of the non-Germans from the Reich.

        Newspapers transgressing against the common welfare shall be suppressed. We demand legal action against those tendencies in art and literature that have a disruptive influence upon the life of our folk, and that any organizations that offend against the foregoing demands shall be dissolved.

        24. We demand freedom for all religious faiths in the state, insofar as they do not endanger its existence or offend the moral and ethical sense of the Germanic race.

        The party as such represents the point of view of a positive Christianity without binding itself to any one particular confession. It fights against the Jewish materialist spirit within and without, and is convinced that a lasting recovery of our folk can only come about from within on the pinciple:

        COMMON GOOD BEFORE INDIVIDUAL GOOD

        25. In order to carry out this program we demand: the creation of a strong central authority in the State, the unconditional authority by the political central parliament of the whole State and all its organizations.

        The formation of professional committees and of committees representing the several estates of the realm, to ensure that the laws promulgated by the central authority shall be carried out by the federal states.

        The leaders of the party undertake to promote the execution of the foregoing points at all costs, if necessary at the sacrifice of their own lives."

        Se on se jokapaikan palstahäirikkö, käyttää eri nimimerkkejä.
        Se riehuu monella palstalla ja on SDP-punikki koska herjaa kokoomusta ja nykyistä presidenttiä,
        ja kehuu haloskaa ja muita punikkeja.


      • Ha ha!
        Hullut vapaana nykyään kirjoitti:

        Se on se jokapaikan palstahäirikkö, käyttää eri nimimerkkejä.
        Se riehuu monella palstalla ja on SDP-punikki koska herjaa kokoomusta ja nykyistä presidenttiä,
        ja kehuu haloskaa ja muita punikkeja.

        heipä hei, jne. http://www.youtube.com/watch?v=iBJX3GXlzAE


      • ihaiIija
        Ha ha! kirjoitti:

        heipä hei, jne. http://www.youtube.com/watch?v=iBJX3GXlzAE

        Sanoja täytyy vähän muuttaa "nainen taitaa olla heikun kei", jos tuota naiseksi voi kutsua.
        Hulluja me kaikki ollaan, jotka tällä palstalla kirjoitamme, mutta hulluna on hyvä olla.


      • heikunkei
        ihaiIija kirjoitti:

        Sanoja täytyy vähän muuttaa "nainen taitaa olla heikun kei", jos tuota naiseksi voi kutsua.
        Hulluja me kaikki ollaan, jotka tällä palstalla kirjoitamme, mutta hulluna on hyvä olla.

        Hulluna on hyvä olla, mutta taisi kutsua pehmustettu koppi, kun ei ole pariin päivään näkynyt?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5269
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1552
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      190
      1430
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe