petetty.

murtunutn26

Mieheni jäi kiinni pettämisestä. En ollut vihainen hänelle..en toiselle naiselle.. en tiedä mitä mulle kävi..tuli tyhjä olo.. tulin vihaiseksi itselleni. Itseluottamus meni..en tuntenut/en tunne enää itseäni kauniiksi..en sisältä enkä ulkoota. Olen romuttunut. Tuli iljettävä olo itseäni kohtaan. Miks en riittänyt? Mitä siinä toisessa naisessa on mitä minussa ei? Millaista seksi hänen kanssaan on mitä minun kanssa ei? Mitä, miksi, josko.. itseluottamuksen puute ei rajoittunut pelkästään itseäni kohtaan..luottamus omaan työtulokseen mureni..kaikki mitä teen, sanon olen..tunnen vähäpätöisyyttä. Tunsin vähäpätöisyyttä myöskin ystävieni kanssa. Mutta. Miehelleni en ollut vihainen.. tuli olo anteeksi että olin tälläinen? Millainen haluat mun omevan? Teen ihan kaiken toisin..teen niinkuin hän.. olen loppu.. miten olette päässeet yli pettämisestä.?

12

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • murtunutn26

      Nyt tuli vahingossa väärälle palstalle.:/

    • Juuuu .. . . .

      Miten yli? No eroamalla...

      Menetetty luottamus ei tee sitä teidän suhdettanne enää ennalleen, vaikka antaisit petoksen anteeksi, tiedät ettet voi enää luottaa...

    • fgh1

      Varmaan olisi sinunkin syytä katsella uutta miestä. Yleensä miehet ainakin alkuun kehuvatkin ja ovat ihastuneita. Se ihmeesti piristää. Siinä unohtaa oman huonoutensa.
      Mikään ei ole ikuista. Ei avioliitto eikä avosuhde. Siihen on paras varautua. Silloin pettyy vähiten.

    • varis1

      Mielestäni jokaisen suhteen päättyminen ,on kuin pieni kuolema.Sinä toki olet henkisesti vahvalla pohjalla,sillä vain harva,pystyy etsimään vikaa itsestään,vika ei ole sinun. Me täällä elämän taipaleella,kuljemme tiettyä polkua ,tapaamme ihmisiä joita on tavattavaksi tarkoitettu.Eron käsitteleminen on tärkeää,pitää puhua,kiukuta.itkeä ja niin edelleen,kunnes tulee hetki,kun miettii, miksi itkin?? Tämä tapahtuma voi olla alku jonkun uuden ihmissuhteen synnylle,joka kohtalon tähtiin on kirjattu.Onnea matkaan.

    • prut wi

      Itseä ei kannata syyllistää luonnon laiesta. Ihmiset on tehty jakamaan geenejään eteenpäin, niin miehet, kuin naisetkin. Toisilla kuitenkin on hyvä kontrolli asian suhteen, toisilla heikompi. Hyvin monella kuitenkin kontrolli pettää, kun hetki on otollinen ja tulee tilaisuus.

      Ja riittämiseen liittyen kannattaa lukea Coolidgen Efektistä tietoutta.

      Ja kyllä, pettäminen tuntuu pahalta ja on perseestä, mutta sille saa paremmat mittasuhteet, kun ajattelee asiaa ihmis-eläin biologian kannalta.

      Voit toki yrittää keskustella asiasta henkeviä miehesi kanssa, jos hän osaisi selittää jotain, mutta epäilen, ettei siitä mitään järkevää ole lopputuloksena.

      Itse ainakin jätin pettäjän. Kyllä siitä ylitse pääsi, kesti jonkin aikaa. Sinkkuna on toisaalta ihan mukava olla, ainakin toisinaan. Voi keskittyä täysin itseensä ja itsensä palautumiseen. Kyllä sitä aurinko taas alkaa paistamaan.

    • Eino.

      Aloittajan mies oli possu. Hän ei ollut sen arvoinen sinulle. Jotkut miehet pettää ja silti niiden ympärillä pyörii naisia. Miksi jotkut naiset sellaisia miehiä hakevat?
      Jotkut naisetkin pettävät? En tarkoita aloittajaa.

      Mistä pettäjätyypit tunnistaa?

      • Vaihda peliä

        Joo, kyllä se näissä ihmisten välisissä suhteissa pitää paikkansa se lainalaisuus, että luottamuksen voi menettää vain kerran.

        Mutta eihän meillä läheskään kaikilla ole mahdollisuutta elää luotettavien ihmisten seurassa. Siksi monen elämä kehittyy korttipelin kaltaiseksi; siis pitää koko ajan ottaa huomioon, että lajitoveri yrittää vähintäänkin bluffata. Ja sitä peliä pitää pelata, kun muutakaan ei ole tarjolla.


      • 3 + 1

        Pettäjätyypin tunnistaa siitä, että tiedät hänen olevan vähän komeampi kuin mihin sinulla rahkeet riittää. Eli liian hyvä ollakseen totta.


      • Eino.
        3 + 1 kirjoitti:

        Pettäjätyypin tunnistaa siitä, että tiedät hänen olevan vähän komeampi kuin mihin sinulla rahkeet riittää. Eli liian hyvä ollakseen totta.

        Enpä usko tuohon komeuteen. Hyvät puhelahjat riittävät.


        ns. Osa näistä komeista miehistä luulee vähän liikoja itsestään. Noh. heitä varten on oman laatuisensa naiset. Osa näistä naisista ei ole kovin fiksuja.


    • yleinen neuvo

      olen pahoillani puolestasi hän ei ole sinulle se oikea minä jättäisin hänet heti ja etsi itsellesi uusi mutta maailman kuulu neuvo etsi itsellesi porilainen mies niin kauan kuin on ollut ihmisiä ja eritoten kaikki maailman naiset tietävät haluavat ja tekevät mitä vain että saisi kunnon porilaismiehen itselleen muut on mitä on ja jos haluat valio yksilön niin se on porilainen ja ajaa chryslerillä se aidon oikean onnen tuo

    • Eino.

      Enpä usko tuohon porilaisuuteen.

    • kkkkk.

      Porilaiset on riidanhaastaja huijareita, laiskoja retaleita. Ota keski-suomalainen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe