KTP junioritoiminta

Lasten harrastukset

Tässä muutaman kauden lasten pelejä seurannneena ei voi kun todeta että onko osalla lasten vanhempia ja osalla valmentajista todellisuudentaju kadonneena?


Muutamia esimerkkkejä mainitakseni : Masu Basket turnaus keväällä mikrojen pelaajan äiti heitettiin katsomosta pihalle kun aukoi turpaansa valmentajille ja toimitsijoille (jotka olivat nuoria tyttöjä varmaan ekaa kertaa toimitsijapöydässä) häpesin hänen ja hänen lapsensa puolesta.

Mikrojen viimeisissä peleissä otetaan vastustajia 3 vuotta vanhempia pelaajia kentälle koska häviäminen ei ole mahdollista.

KTP:n 04.valmentajat itkevät tuomareille kaikissa peleissä kuin pienet karkkinsa menettäneet lapset. Tällä esimerkillä lapsille näytetään kuinka tuomareita voi kyseenalaistaa kaiken aikaa.

24

1974

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niinpä niin

      Ja KaVelaisten isovanhempi kävi vastustajajoukkeen pelaajan "kimppuun" vaihtopenkillä. Ko. kaveri myös lensi ulos paristakin pelistä. Että kyllä näitä riittää joka joukkueelle.

    • Junnukoriksen ystävä

      Onpas tuulesta temmattuja väitteitä osittain. Mahdollisuutta peluuttaa kolme vuotta vanhempia lapsia ei kerta kaikkiaan ole, eikä kyllä tuolla nyt mustamaalauksen kohteena olevalla joukkueella ole siihen tarvettakaan. Sen verran näyttää olevan taitoa ja osaamista kyllä omastakin takaa. Tosiasia on, että eri-ikäisiää siellä kyllä on, mutta ainaostaan -05 syntyneitä -04 syntyneiden lisäksi.
      Ja mitä tulee tuohon keskiviikkona tapahtuneeseen salista poistamiseen, niin kyllä siinä tuomari virheen teki, poistettu katsoja oli hiiren hiljaa sen jälkeen kun sai varoituksen. Poistamiseen johtanut huutelu tuli jonkun toisen suusta, mutta tuomari luultavasti ei ollut tarpeeksi mies, että olisi virhettään myöntänyt. Siltä se tilanne ainakin aitiopaikalta vierestä seuranneena näytti. Jos taas tuomari ei tajunnut tehneensä virhettä, niin minkälainen mahtaa olla tuomarin tilannearviointikyky... tai miten tulisi suhtautua tuomariin, joka antaa ns. mutu-pohjalta tuomioita?
      Edelleen samasta asiasta kuuluu jo aivan kummia, kun puhutaan käsirysyistä ja tönimisistäkin... täyttä skeidaa kaikki tyynni.

      Tarpeetonta mustamaalaamista tällainen on. Mietityttää hiukan, että jos kyseessä ei olisi noin komeasti pärjäävä ja tuloksekasta korista pelaava joukkue, vaan heittopussi, niin olisiko kenelläkään innostusta tällaista paskaa suoltaa suustaan tänne palstoille. Vieläpä nimimerkillä, kovin ylevää toden totta.
      Fakta on, että valmentajat tekevät hyvää työtä, pojat pelaavat paljon pelatessaan kahta eri sarjaa ja pärjäävät molemmissa ja kehittyvät silmin nähden. Kuka tässä astelmassa on häviävä osapuoli? Ei kukaan. Pitäisi sen sijaan kannustaa näitä kaikkia muksuja ja joukkueita kotkalaisen koriksen nimissä ja olla heistä ylpeä. Hienoa KTP White, KTP-04 sekä KaVe, kolme kotkalaisjengiä neljn sakissa kaakkoisen alueen sarjan lopputuloksissa. Idiootit vaietkoon.

    • koriksen ystävä

      Pieni kylä pienet piirit, mutta jutut paisuu suusta suuhun. Ja paras tapa avautua on Suomi24:n foorumi . Se on säälittävää. En ole joukkueen kanssa missään tekemisessä, mutta kotkalaisen koripallon ystävänä ja yhden luotettavan ystävän kautta tietoja saaneena voin kertoa, että aloittaja on mustamaalaaja:

      "Muutamia esimerkkkejä mainitakseni : Masu Basket turnaus keväällä mikrojen pelaajan äiti heitettiin katsomosta pihalle kun aukoi turpaansa valmentajille ja toimitsijoille (jotka olivat nuoria tyttöjä varmaan ekaa kertaa toimitsijapöydässä) häpesin hänen ja hänen lapsensa puolesta."

      Tämä kyseinen äiti käveli kesken aikalisän toimitsijapöydän luo ja kiivaasti kysyi tiukan pelin tulosta, minkä takia hänet ohjattiin ulos hallista. Ei siellä auottu päätä valmentajille (?!?!?) taikka toimitsijoille. Muista lähdekritiikki ja jos peruskoulusta on liian kauan aikaa google kertoo. Eikä tämä ole ainoastaan tämän seuran ongelma, kuten "Niinpä niin" kertoi. Voisi pitää vakavampana lapsen kimppuun hyökkäämistä.

      "Mikrojen viimeisissä peleissä otetaan vastustajia 3 vuotta vanhempia pelaajia kentälle koska häviäminen ei ole mahdollista."

      Otsikko on KTP junioritoiminta. Mitä Kotkan Poikien peluuttaminen poikkeusluvalla liittyy KTP:n junioritoimintaan?!? Kysynpä vaan...turhaa musta maalausta Kotkan suurimmalle seuralle jossain Suomi24:n foorumilla. Häpeä!!

      "KTP:n 04.valmentajat itkevät tuomareille kaikissa peleissä kuin pienet karkkinsa menettäneet lapset. Tällä esimerkillä lapsille näytetään kuinka tuomareita voi kyseenalaistaa kaiken aikaa."

      Valmentajia en tunne, mutta tiedän että yksi valmentaja on myös liittoerotuomari, joten tuskin siellä nyt turhasta valitetaan. Aloittaja nimimerkki siis tietää, että omanikäisten finaalissa murskaluvuista huolimatta siellä itkettiin? Jos näin on, nii ohan se kumma mutta epäilen. Karhulan torilla erään Kavelaisen isän kanssa jutelleena keskiviikon peli ei tainnut missään vaiheessa olla varsinkaan päätuomarin hallussa. Keskittyi kuulemma kaikkeen muuhun kun peliin. Joten miksi sitä ei saisi kyseenalaistaa? Eihän lapsesi saa katsoa eduskunnan täysistuntoa, kun se ilkeä Soini kyseenalaistaa aina oikeassa olevan herra Kataisen sanomiset KAUHEAA! Pitäisikö siitä aloittaa oma aihe?

      KTP junioritoiminta on parasta Kotkassa ihan millä mittapuulla vain. Ja se kehittää oikeaoppisesti nuoria koripalloilijoita ammattiamisempaan suuntaan. Ei leikillä ja laululla mestaruuksia voiteta valitettavasti....

      • Samaa mieltä

        Aamen.


    • 7 vuotta katsomossa

      Onko edustusjoukkueessa,omien juniorivalmentajien tuotteita ?

      • Keskimääräistä enemm

        KTP-Basketissa: Pounds, Lehtoranta, Kilpeläinen, Pentti ja Kuusisto

        Peka-Naisissa: Piipari, Lehtoranta L, Koski, ja Ahvenainen


      • Puistola 1985
        Keskimääräistä enemm kirjoitti:

        KTP-Basketissa: Pounds, Lehtoranta, Kilpeläinen, Pentti ja Kuusisto

        Peka-Naisissa: Piipari, Lehtoranta L, Koski, ja Ahvenainen

        Lehtikuvissa näkyy usein vain ulkomaalaisia.


    • Lennartinraitti

      Heijaa kymiläiset äidit!

      Ihmetellä täytyy, kuka idiotti viitsii / vaivautuu edes aloittamaan tällaisen keskustelun.. Ymmärän kyllä kymmeniävuosia lajin parissa olleena että valmentajien arvostelu / haukkuminen seläntakana ikäänkuin kuulu jo lajiin itseensä.. Mutta, että tänne asti viitsii alkaa kirjoittamaan, kertoo omasta elämästään aika paljon =) eikä todellakaan mitään hyvää =( tässä on 100% varmuudella taas kyseessä se kuuluisan "meidän pojan peliaika" ja siitä syntynyt katkera kauna..

      Kyseinen seura elikkä KTP on koko suomenkin mittakaavassa erittäin laadukasta juniorityötä tekevä seura. Sen voi todeta melkeinpä millä tahansa mittatikulla mitattuna... Paitsi ehkä sillä FAIRPLAY= Kaikkien paskojenkin on saatava pelata tikulla..

      Perusteita:

      Seura takoo joka ikäluokkaan joka vuosi maajoukkuepelaajia!
      Seura takoo jatkuvasti korisliigan kestäviä pelaajia!

      Seuralla on ollut jo useamman vuoden joka sm-sarja ikäluokassa joukkue!
      Seuran sm-sarja joukkueet pärjäävät vieläpä mukavasti, vaikkei viime vuosiana mitalleita ole irronnut!

      Seuran pieniin koreihin pelaavat pärjäävät aluesarjoissaan paremmin kuin muut yhteensä!

      Seuran juniori määrät ovat räjähdysmäisessä kasvussa osittain kiitos hyville koulutetuille koutseille, osittain kiitos edustuksen menestymiselle, ja osittain kiitos muiden alueen seurojen surkeasta junioritoiminnasta!

      Kateelisilla on paikka kotkassa se on joen toisellapuolella ;)

      • juyoll

        "Kyseinen seura elikkä KTP on koko suomenkin mittakaavassa erittäin laadukasta juniorityötä tekevä seura. Sen voi todeta melkeinpä millä tahansa mittatikulla mitattuna... Paitsi ehkä sillä FAIRPLAY= Kaikkien paskojenkin on saatava pelata tikulla.."

        Säälittää että näitä vähä-älysiä kusipää isiä ja äitejä päästetään saliin samaan aikaan kun lapset pelaavat. Tuo" Paitsi ehkä sillä FAIRPLAY= Kaikkien paskojenkin on saatava pelata tikulla.." kommentti kuvaa hyvin KTP:n juniorityötä.


    • tulokset

      Kauheaa junnutoimintaa KTP:llä:

      Mikrosarja:
      KTP-04 suvereeni mestari

      KTP White seitsemäs, mutta pääosa pelaajista kaks vuotta nuorempia

      Minisarja 03
      KTP-03 mestari

      KTP-04 kolmonen

      Minisarja 02
      KTP-02 suvereeni mestari Scanian mestaruus

      C-poikien II divari
      KTP-02 suvereeni mestari

      C-poikien I Divisioona
      2 joukkuetta sm-sarjaan silti aluemestaruus

      sm-sarjassa pärjännyt ihan hyvin ja pelit vielä jatkuvat

      Scanian hopea 01-sarjassa

      B-poikien aluesarja "jäähyttelysarja"
      KTP3 kolmas

      KTP4 kuudes

      B-poikien valtakunnallinen I Dirre
      KTP2 viides Scania

      B-poikien valtakunnallinen sm-sarja
      KTP1 seitsemäs Scania

      A-pojat valtakunnallinen sm-sarja
      Sijoitus viides

      Haluaisin kuulla aloittajalta nyt lisää perusteluita, miksi KTP:n junnutoiminta on huonoa? Minä en löydä tällä hetkellä yhtään. KTP:n toiminta on valtakunnallisesti mitattuna kärkeä.

    • häntäkoipienvälissä

      Pekan C-pojat taitaa ensi kaudella harrastaa leikkiä ja laulua siellä kentällä, jos aloittajan haluja kuunnellaan!

      Eräs samasta perheestä oleva henkilö, joka toimii yleensä toimitsijana syylistyy samanlaiseen "todellisuudentajun kadottamiseen", että kannattaa aloittaa perheen sisältä keskustelu ennen kuin nettiin tulee avautumaan.

    • vanhaukko

      Sisäänpäinlämpiävää meininkiä siellä ainakin on. Pikkujunnuissa ollaan tähtiä, mutta sitten kehitys pysähtyy, kyllästymiset , loukkaantumiset jne. Liikaa panostetaan lapsitähtiin ja siellä joillakin valkuilla taikasilmä, jolla näkee jo ministä tai C-junnusta, kenestä tulee peluri ja kenestä ei. Tähtiainesta valmennetaan, muuta saa tehdä mitä huvittaa.

    • Huvittavaa touhua

      vrt.-*vertaa* HOPEASOMPA.

      Poikien SM
      Nuorten SM

      Niitä meiltä löytyy,mutta miesten Suomen mestareita ja valmentajia heidän tekemiseen kaupungistamme puuttuu.

    • ...-a

      Kotka on keilailukaupunki.

    • dooh1

      Miksi KPT ei salli, että lapsilla olisi muitakin harrastuksia koripallon lisäksi?

      • Isä 2.polven demari

        Jos ,vaikka paritanssit ja olet poika,niin voit joutua kiusatuksi,syyttä suotta.
        Koripallo ja Jalkapallo koetaan miehisiksi lajeiksi,kaikki tykkää ja pojat saavat ihailua osakseen. "Se pelaa Pekassa,se on ihgu".

        Joku salib on ihan letunkääntöhommaa,sanovat sitä hinttikyykäksi.


      • miäs
        Isä 2.polven demari kirjoitti:

        Jos ,vaikka paritanssit ja olet poika,niin voit joutua kiusatuksi,syyttä suotta.
        Koripallo ja Jalkapallo koetaan miehisiksi lajeiksi,kaikki tykkää ja pojat saavat ihailua osakseen. "Se pelaa Pekassa,se on ihgu".

        Joku salib on ihan letunkääntöhommaa,sanovat sitä hinttikyykäksi.

        Ai koripallo ja jalkapallo miesten lajeja no todellakin,pojat kirmaa satiinipöksyissä nahkapallin perässä ja itkee kun joku vähän taklaa.voi homo!


    • koris

      Kyllä jossain joukkueissa voi harrastaa muitakin lajeja. Jotkut valmentajat vaan ei tykkää siitä jotkut sanoo että se on jopa hyvä.

    • Harrastus on POP.

      Ktp:n juniori toiminta on todellakin edellä mm. Kotkalaisesta kiekkojuniori toiminnasta. Ktp:llä ei taida olla missään ikäryhmässä 4 eri ikäluokan poikia. Kotkalaisessa kiekkoilussa tuo on arkea. Luulisin harrastajamäärien tippumisen syyn olevan aivan törkeiden kuukausimaksujen ja osakseen myös toiminnan laadun. No hurraata ei pääse huutamaan Haminakaan joka myös kärsii harrastajien vähyydestä. Uudelle juniori ry;n johtajalle pähkinää kerrakseen , ei jäänyt hirveän puhdas pesä Lintusen jäljiltä.

      • Dooh1

        Niin niin, mutta miksi KTP:n on niin mahdottoman vaikeaa antaa lasten harrastaa muitakin lajeja?


    • Harrastus on Pop ??

      Paikallisessa kiekkoopistossa lajivalinta täytyy tehdä jo D junioreissa...viimeistään nuoremmissa C junnuissa....monipuolisuus liikuntaan saadaan omista harjoituksista.

      • Dooh1

        Niin niin, mutta miksi KPT ei halua, että lapset harrastaa monipuolisesti?
        Ei minua kiinnosta mitä Titaaneissa tehdään tai ei tehdä.


      • hyi2
        Dooh1 kirjoitti:

        Niin niin, mutta miksi KPT ei halua, että lapset harrastaa monipuolisesti?
        Ei minua kiinnosta mitä Titaaneissa tehdään tai ei tehdä.

        Eikä minua kiinnosta mitä hinurit tekee poikaporukassa.


    • iskä

      KTP-läisen koripalloilijan isänä tiedän, että monissa joukkueissa on mahdollista harrastaa muitakin lajeja tai vaikka musiikkia. Yksikin poikani seurakaveri (B-juniori)pelaa koriksen ohella jääkiekkoa ja pärjää molemmissa lajeissa tosi hyvin. Muusikoitakin koripalloilijoista löytyy ja harrastaminen onnistuu. Nyt nuoremmissa C-pojissa on tosi menestynyt joukkue mm.Scaniavoittaja, jonka pelaajat ainakin nettisivun jutun mukaan harrastavat vaikka mitä lajeja koripallon kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1505
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe