AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / myydään suomenajokoira narttu!

myydään suomenajokoira narttu!

14 Vastausta 4 913 Lukukertaa
Myydään n. vuoden ikäinen suomenajokoira narttu.
Koiralla ei ole papereita eikä rokotuksia.
Kelpaa niin häkki kuin sisäkoiraksikin.
Hinta 50euroa

voi harmi

vuoden ikäinen koira eikä ole rokotettu??!! Toivottavasti koira pääsee hyvään kotiin, jossa saa nuo perustarpeet, eli rokotukset ja huolenpidon kuntoon. Ja eikä koiraa oteta pelkäksi "häkkikoiraksi" tai ainakaan kukaan ei toivottavasti näin tee. Jos et saa koiraa kaupaksi niin otapa yheyttä vaikka jonnekin eläinvalvojalle ja kysy jos voit antaa koiran jonnekin väliaikaiseen sijoituskotiin.

Sori vaan, mutta viestistäsi saa sellaisen tulkinnan, että jos joku ei tule koiraa ottamaan niin saa lähteä sateenkaarisilloille.

Itse ottaisin varmasti muuten, mutta asun kerrostalossa ja minulle on jo samanrotuinen...

....

tuo ettei koiralla ole rokotuksia johtuu siitä ettei meillä satu juuri nyt olemaan autoa..ollut kolmeen vuoteen..eikä päästä kulettamaan koiraa eläinlääkäriin. rokotukset kyllä muuten olisivat kunnossa. eikä koira ole sateenkaarisillalle lähdössä jos häntä ei kaupaksi saada.

meillä myös toinen samanrotuinen koira ja kokemusta koirista löytyy yli 10 vuoden takaa..
Koiraa ollaan myymässä siksi että vanhempi koiramme ei tule tämän nuoremman kanssa toimeen ja ajattelimme että nuorempi sopeutuu uuteen kotiin paremmin kuin vanha.

Voi koiraparat!

Teillä ja teidänkaltaisillanne ei pitäisi koiraa ollakaan! Koiranne saavat siis ihan rauhassa sairastaakin, kun ei ole mahdollista viedä niitä eläinlääkäriin, niinkö? Mitään koiraa ei myydä häkkikoiraksi!
Näillä palstoilla liikkuu ilmeisesti "aivan kädettömiä" ihmisiä. Sen sijaan että soittaisivat eläinlääkärille (asiantuntijalle siis!)niin kyselevät täällä tollikoilta maallikoilta sairaista/oireilevista koiristaan ja ovat kaiken lisäksi antaneet niiden jo sairastaa monta päivää.
Monikohan näistä tavan tallaajista edes antaa koiralleen säännöllisesti matokuurin?

Käsittämätöntä! Olkaa ilman eläimiä, kun ette kykene antamaan eläimille sitä kohtelua minkä ne ansaitsevat. Eläin on aivan ihmisen armoilla.

><><

Millä sitten kuljet kauppassa ja muilla asioilla, kun ei auto? <:
siinä samallahan se koira mukana sinne eläin lääkäriin kulkee, ei tuollaset selitykset ole mistää kotoisin !
metsästys koiralla pitää olla rokotukset kunnossa jotta pysyy terveenä,eikä saa esim, raivotautia.
:O kummaa touhua tuollanen, koirat pitää hoitaa jos niitä haalii itsellensä.
moet eläinlääkärit käyvät myös kotona rokottamssa eläimiä..

voihan voivottelijat

Kaiken maailman surkuttelijoita ja valittelijoita taitaa nämä myyntipaikat olla täynnä. Meidän seudun eläinlääkäreiden mukaan koiraa ei nykyään tarvitse välttämättä rokottaa. Suosittelivat ainoastaan luola käytössä oleville rokotuksia. Tiedän kymmeniä muita metsämiehiä ja ei metsämiehiä joiden koirilla ei ole rokotuksia ollut valovuosiin ja koirat voi mainiosti itseni mukaan lukien näihin ja meillä on metsäkoiria joka lähtöön ollut noin 20 vuotta.
Pitäkää huoli omista asioistanne ei koiran hyvinvointi ole pelkästä rokotuksesta.
Moi! Onko koiralla metsästetty?

Yritä...

...saada koira jonnekkin rescue- tai pelastetaan koirat-tarhaan, missä se saa rokotukset ja sitä kautta löytäisi uuden kodin.
Voi kun pystyisin auttamaan koiraasi enemmän :o(

koirasta

veljeni sanoin että voi ottaa koiran koska hänen oma koiransa kuoli viikko sitten metsällä ollessa. :( joten koiralle on tiedossa hyvä koti nyt!

kiinnostaa..

meilaa mulle tosta koirasta ku tarvin metsästyskoiraa ja se olisi juuri sopiva.Mistä päin se on ja osaako se ajaa tai etsiä jänistä????

...

koira on jo myyty.

Höpö höpö

Kyllä koira viedään vaikka taksilla rokotuksiin ja eläinlääkärille, jos tarve on! Monenlaista on välinpitämättömyyttä, jota tosi moni koira saa osakseen ja joutuu kokemaan. Kurjaa on koiran elämä turhan usein.

ajokoira

onko koira vielä menny? voisin ostaa sen.

suomen ajokoira

Moi, minulla on suomen ajokoira pentu vailla kotia 3 kk iässä madotettu ja hoidossa kunnossa. ottaka yhteyttä naty.je@hotmail.com hinta on 180e
 /   /  /  / myydään suomenajokoira narttu!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta