Lapseton nainen ei kiinnosta?

maholehma

Hei, onko kukaan nettideittailija törmännyt siihen, että miehet eivät ole kiinnostuneita lapsettomista keski-ikäisistä naisista?

37

924

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raaka fakta

      Tietystikään miehet eivät ole kiinnostuneita keski-ikäisestä lihavasta ja rumasta naisesta. Oli lapsia tai sitten ei.
      Nimimerkistäsi ja kysymyksenasettelustasi päätellen sinä taidat olla juuri tuollainen nainen.

      • julmuus kostautuu

        Olipa ilkeä kommentti.


    • Joskos

      Miks ei olis? Ei se mikään ongelma ole.

    • sinkkumies.

      Kyllä kiitos lapseton nainen kelpaa tai vaikka jos on lapsi.

    • Miehet ei oo

      kiinnostuneita keski-ikäisistä naisista, olipa sillä lapsia tahi ei.

    • 6666666999999

      Muna vie miestä...Mihin niitä mukuloita tarvitsee.

    • lapsellinen 40v.

      Olen törmännyt siihen, että lapsellinen nainen ei useinkaan kelpaa. Jotkut miehet taas ehdottomasti haluavat lapsellisen naisen.

      Minä itse kylläkin vierastan miehiä, joilla ei ole lapsia, koska kokemus on jo näyttänyt etteivät he oikein osaa olla lasten kanssa, jos tehdään jotain yhdessä.

      Jos pitäisi valita kahdesta tasavertaisesti kiinnostavasta miestä toinen, niin ottaisin viikonloppuisän mielummin kuin lapsettoman miehen. Jos taas pitäisi valita joko lapseton tai vuoroviikkoisä, niin ottaisin lapsettoman. Miehen elämä pyörii lapsiviikolla lasten ympärillä, ei siihen kuvioon naista oteta, enkä välttämättä siihen menisikään. Joka toinen viikko näkemistä ei viehätä alkuunkaan..

      • Hessu A.

        Eikö sinunkin elämäsi pyöri lasten ympärillä ja silti liikenee aikaa miesehdokkaiden valikoimiseen taikka pitämiseen?


      • lapsellinen 40v.
        Hessu A. kirjoitti:

        Eikö sinunkin elämäsi pyöri lasten ympärillä ja silti liikenee aikaa miesehdokkaiden valikoimiseen taikka pitämiseen?

        Kiitos vaan huolenpidosta, elämäni on tasapainossa kaikin puolin. Ei ole erikseen lapsiviikkoja, ja tilaa on miehelle kylliksi joka viikko.
        Lapsiviikkoset miehet taas ovat ihan jumissa lapsiinsa sen lapsiviikkonsa aikana, etteivät ehdi olemaan naisen kanssa ollenkaan.


      • Hessu A.
        lapsellinen 40v. kirjoitti:

        Kiitos vaan huolenpidosta, elämäni on tasapainossa kaikin puolin. Ei ole erikseen lapsiviikkoja, ja tilaa on miehelle kylliksi joka viikko.
        Lapsiviikkoset miehet taas ovat ihan jumissa lapsiinsa sen lapsiviikkonsa aikana, etteivät ehdi olemaan naisen kanssa ollenkaan.

        OK, pääasia että jokainen löytää itselleen sopivan kumppanin niin että omat sekä toisten lapset sopivat kuvioon puolin ja toisin.


    • k k k

      Lapseton nainen ei kelpaa, jos ei aio tehdä miehelle lapsia - tai jos ei enää pysty saamaan lapsia.

      Jostain kummallisesta syystä lisääntyminen on joillekin maailman tärkein asia.

      • maholehmä=paraslehmä

        Kyllä kelpaa. Jos ei mies aio lapsia hankkia.

        Mukava ja rento nainen, joka olisi vielä ok kunnossa, ikää vaikka 40v, ja jolla olisi kuitenkin vielä fyysiset halut tallella. Sellainen, joka ei voisi lapsia enää saada.
        Siinähän olisi tällaisen hieman alle 40v miehen näkökulmasta ihan erinomainen saalis!

        Ei enää turhia riskejä että tulisi se lapsi, vaikka sattuisi vähän liikaa innostumaan makuuhuoneen puolella. Luultavasti myös kypsempi asenne elämään kuin nuoremmilla naisilla. Talouskin varmaan vakaammalla pohjalla. Helppoa ja ongelmatonta yhteiseloa luvassa siis. Olettaen että nainen ei ole luonteeltaan mikään pirttihirmu.

        Monesti saattaa vaan nuo miehille tärkeät asiat, kuten se petipuuhan puoli, hiipua naisilta samalla sen lasten saamiskyvyn myötä. Jos ei kykene tarjoamaan miehelle sitä perhettä - mutta ei toisaalta myöskään sitä perheettömän villiä menoa makuuhuoneen puolella - niin mitä sitten?
        Mitäänsanomattomassa limbossa olemista. Ei tarjolla hetken huumaa, muttei myöskään idyllisiä tulevaisuudenkuvia.

        Harvaa miestä ne ajatukset romanttisista ravintolaillallisista, yms. oikeasti houkuttaa. Ei sitä naista niitä varten itselle etsitä. Ne ovat pikemminkin se välttämätön paha naisen saamiseksi ja tyytyväisenä pitämiseksi. Joten jos se on se ainoa asia mitä nainen tarjoaa, ei mene kaupaksi. Pelkkää lisäriesaa, ilman mitään hyötyä.

        Tiivistettynä:
        Viriili nainen, joka ei kykene saamaan lapsia = ihan hyvä asia.
        Haluton nainen, joka ei kykene saamaan lapsia = ei kiinnosta sitten yhtään.
        Siinä hieman erään miehen rehellistä näkemystä.


    • sadfasdfsdf

      Kaipa meitä on moneen junaan molemmissa sukupuolissa.

      Sen verran pidin omaa tukkimiehen kirjanpitoa, etät huomasin seuraavia asioita.

      1. Vaikken itse etsinyt naista jolla oli jo omia muksuja, niin keskimäärin nämä "jo-äidit" olivat paremman näköisiä, kuin samanikäiset lapsettomat.

      En keksinyt mitään muuta syytä, kuin että nuorempana ns. paremman näköiset löysivät kumppanin nopeasti ja sitten luonnollisesti tekivät muksuja. Osa näistä sitten päätyy eroon, ja he palaavat markkinoille. Näistä saa ihan kelpoja puolisoita, tosin, jokin meni vikaan heillä edellisen kanssa, joten ottakaa sillä varauksella..

      2. Lapseton on tiettyyn ikään asti "normaalia", tietyn iän jälkeen sitten tulee toisinaan pakonomaista (eg. pakko saada vielä lapsi!! nm. 36v. nainen) tai sitten ei vain lapset kiinnosta.

      Nuo joita lapset eivät kiinnosta, ovat vielä potentiaalista materiaalia.

      Nuo psykot, ne jotka olisivat halunneet lapsen, mutta eivät saaneet miestä - Pysyteltkää heistä kaukana... Ihan vaan ystävällinen neuvo, kokemuksen rintaäänellä.

      • asdfasfgasdfasa

        Vähän tuollainen fiilis tullut itsellekin.

        Joskus 30 jälkeen alkaa lapsettomien naisten määrä vähenemään markkinoilta. Jäljelle jää lähinnä ne jollain tavalla "erikoisemmat" tapaukset. Joko ei vaan ole sitä ulkonäköä että miehille kelpaisi, tai on luonteessa kummallisia ja ei houkuttelevia piirteitä.

        Ne normaalit, lasta haluavat naiset ovat tuossa vaiheessa yleensä jo partnerinsa löytäneet.

        Tämä ei tarkoita etteikö lapseton nainen kiinnostaisi! Mieluumin sellaisen ottaisi kuin lapsia omaavan. Siltä puolelta tuntuu vaan olevan vaikea löytää sitä normaalia "keskivertoa" naista.

        Ja jos löytää muuten luonteeltaan tasapainoisen, mukavannäköisen naisen, niin sitten vaikuttaakin siltä että naisella on sen ikänsä takia jo aivan kauhea kiire saada lapsia. (Etsii siis vain sitä siittäjää pakon sanelemana, oikeasti kiinnostunut vain lapsien saamisesta, ei niinkään hyvästä suhteesta mieheen.) Itse en vaan ole sellaiseen "tehdään lapsia heti, vaikka hädintuskin tunnetaan" järjestelyyn valmis. Ensin pitää rakentaa se pysyvä suhde, sitten voi miettiä lapsia. Totta kai naiselle tämä on sitten riski, jos se suhteen rakennusaika meneekin hukkaan.


    • N38

      Jaa.. Pitkä parisuhde oli kyllä, mutta koska ei menty naimisiin en suostunut lastakaan harkitsemaan. Itselle järjestys ehdottomasti näin päin. Nyt ikää 38 ja ensisijaisesti etsin puolisoa enkä siittäjää, vaikka sen oikean kanssa voisi lasta harkitakin. Vähän kuitenkin mietityttää jaksaisiko vauva-arkea enää, mutta miehellä kyllä saisi lapsia olla jos vain välit lasten äitiin ja huoltajuusasiat kunnossa. Pitäisikö tämä nyt oikein rautalangasta vääntää profiiliin? Ettei vaikuta kylmältä kummajaiselta?

    • fghdsfg

      Todellakin kiinnostaa lapseton nainen! Sellaisen kun löytäisi... Noita yyhoita näkyy kuitenkin olevan hakupalvelut täynnä...

    • ajattelun aihetta

      itse olen 41v nainen ja lapseton. kolmikymppisenä tapasin miehen josta piti tulla lasteni isä, lasten tekoa harrastettiin ja "ylitöiksikin" väillä meni mutta tulosta ei syntynyt. tutkimukset osoitti että musta riippumattomista syistä mulla ei ollut ikinä "vaaraa" edes päätyä yh äidiksi sillä "biologia" oli päättänyt mun puolesta että olen lapseton. joten kun törmäätte lapsettomaan "iäkkäämpään" naiseen kannattaa ottaa huomioon myös tämä vaihtoehto että se ei ole välttämättä oma päätös tai oman tekemättömyyden tai oman rumuuden jne syytä

    • eienäälapsia

      Olen 37-vuotias mies. Olen etsinyt seuraa 34-40 vuotiaista naisista ja lapsettomissa törmännyt siihen ongelmaan että useat heistä tuntuvat ihan välttämättä haluavan oman lapsen.

      Minulla niitä on entisestä liitostani 2 ja ovat jo kymmenen vuoden hujakoilla. Suhteen kannalta minulle ei ole suuremmite merkitystä sillä onko toisella lapsia vai ei, itseasiassa lapsettoman kanssa saattaisi olla se etu että aikataulut olisi helpommin sovitettavissa yhteen ja järjestää lapsetonta menoa.

      Tiedän kuitenkin täysin varmana, että enempää omia lapsia en tahdo. Usein hyvin lupaavissakin merkeissä edenneet keskustelut päättyvät tähän.

    • Rip Kirby

      Keski-ikäiset lapsettomat naiset eivät muodosta ongelmaa. Nämä ovat myös ihmisiä ja ansaitsevat rakkautta ja huomiota osakseen siinä missä kuka tahansa meistä.

      • maholehma

        Kiva kuulla:) Tosin viikko sitten baarissa eräs vanhempi herrasmies ensin piti nättinä, mutta toivotti heti hyvää jatkoa, kun kuuli ettei minulla ole yhtään lasta. Pitääkö miehet outona, jos nainen ei ole ikinä halunnutkaan lapsia saatikka potenut vauvakuumetta?


      • mielleyhtymiä
        maholehma kirjoitti:

        Kiva kuulla:) Tosin viikko sitten baarissa eräs vanhempi herrasmies ensin piti nättinä, mutta toivotti heti hyvää jatkoa, kun kuuli ettei minulla ole yhtään lasta. Pitääkö miehet outona, jos nainen ei ole ikinä halunnutkaan lapsia saatikka potenut vauvakuumetta?

        Jos naisella ei ole lapsia, voi helposti tulla ajatus, että onko hänellä kiinnostusta seksiinkään.. Hoivavietin omaava nainen on naisellinen, ja jos nainen ei halua lapsia, hän vaikuttaa miesmäiseltä tai jopa lesbolta.


      • Rip Kirby
        maholehma kirjoitti:

        Kiva kuulla:) Tosin viikko sitten baarissa eräs vanhempi herrasmies ensin piti nättinä, mutta toivotti heti hyvää jatkoa, kun kuuli ettei minulla ole yhtään lasta. Pitääkö miehet outona, jos nainen ei ole ikinä halunnutkaan lapsia saatikka potenut vauvakuumetta?

        Tuntematta keskustelun kulkua ja sisältöä veikkaan että tämä vanhempi herrasmies on saattanut yksinkertaisesti vetää pikaisen johtopäätöksen. Tutustumishetkellä ihmiset pyrkivät purjehtimaan avomerellä etäällå karikoista. Jotkut miehet ajattelevat että lapsetton nainen hakee miestä ja ...
        - haluaa lapsen --> mies koki itsensä vanhaksi
        - vaikkei halua lasta juuri nyt, niin mieli saattaa muuttua --> mies koki itsensä vanhaksi
        - lapseton nainen on itsekeskeinen, kenties vailla empatiaa --> paha rasti

        Ihmiset ovat yksilöitä.


      • maholehmä=paraslehmä
        maholehma kirjoitti:

        Kiva kuulla:) Tosin viikko sitten baarissa eräs vanhempi herrasmies ensin piti nättinä, mutta toivotti heti hyvää jatkoa, kun kuuli ettei minulla ole yhtään lasta. Pitääkö miehet outona, jos nainen ei ole ikinä halunnutkaan lapsia saatikka potenut vauvakuumetta?

        No ei kyl kuulosta normaalilta että joku olis juuri tuon tiedon takia heti toivottanut hyvää jatkoa...
        - Joko yhdistit sen hyvän jatkon toivotuksen väärin tohon lapsettomuus juttuun.
        - Tai sit sanoit asian jotenkin töksäyttäen niin että se antoi oudon kuvan sinusta.
        - Tai sitten oli vaan lyönyt baarikavereidensa kanssa vetoa siitä että sinulla ei ole lapsia. Kävi vaan selvittämässä vedon voittajan.
        - Tai sitten kyseessä oli vaan joku pedofiili joka ei oikeasti ollut kiinnostunut naisista, vaan heidän lapsistaan.

        Tässä oli minun veikkaukset.

        PS. kuinka vanha muuten olet...? ;)


      • Näkök.EriVinkkelistä
        mielleyhtymiä kirjoitti:

        Jos naisella ei ole lapsia, voi helposti tulla ajatus, että onko hänellä kiinnostusta seksiinkään.. Hoivavietin omaava nainen on naisellinen, ja jos nainen ei halua lapsia, hän vaikuttaa miesmäiseltä tai jopa lesbolta.

        Waat? Jos ei ole lapsia, ei ole kiinnostusta seksiinkään??? Voi hyvää päivää näitä teorioita...

        Eiköhän se mene niin, että juuri ne lapselliset naiset eivät seksiä niinkään kaipaa, koska heillä on ollut se perheenperustamisvietti niin korkealla - monelle naiselle kun on ihan sama loppupeleissä kenestä isä tulee, kunhan on edes jokseenkin kunnollinen. Lapsia saadakseen on toki harrastettava seksiä, mutta monelle naiselle se on vain tapa saavuttaa varsinainen päämäärä eli äitiys.

        Lapset tuppaavat olemaan melkoinen seksintappaja suhteessa, ihan jo aikapuutteen vuoksikin. Lisäksi maailma on väärällään miehiä, jotka ruikuttavat, että nainen katosi suhteessa sen jälkeen, kun äitihahmo otti vallan. Puoliso katosi ja tilalla on miehensä tarpeet unohtanut epänainen, joka ei enää huolehdi itsestään, vaan elää elämäänsä lasten kautta. Prioriteetit muuttuivat eikä nainen enää yksinkertaisesti vain halua. Rankkaa tekstiä, mutta kuultu niiiiiin monta kertaa niin miesten kuin naistenkin suusta samat jorinat, että pakko sen on totta olla.

        Lapsettomilla naisilla on energiaa ja kiinnostusta seksiin, koska sitä ei ole koko ajan tyrkyllä. Halujakin on sen mukaan huikeasti enemmän - sitä tekee mieli, mikä ei ole itsestään selvyys... Lisäksi hyvää seksiä arvostava ei suostu ottamaan itselleen ketä tahansa, vaan kumppanin on olta oikeasti hyvä. Siittäjän metsästäjälle sänkypuuhilla ei ole niinkään merkitystä, jos vain muuten on sopiva isäkandidaatiksi: rauhallinen, työssä käyvä, kohtuullisesti toimeentuleva ja suht terveet elintavat.


      • maholehma
        maholehmä=paraslehmä kirjoitti:

        No ei kyl kuulosta normaalilta että joku olis juuri tuon tiedon takia heti toivottanut hyvää jatkoa...
        - Joko yhdistit sen hyvän jatkon toivotuksen väärin tohon lapsettomuus juttuun.
        - Tai sit sanoit asian jotenkin töksäyttäen niin että se antoi oudon kuvan sinusta.
        - Tai sitten oli vaan lyönyt baarikavereidensa kanssa vetoa siitä että sinulla ei ole lapsia. Kävi vaan selvittämässä vedon voittajan.
        - Tai sitten kyseessä oli vaan joku pedofiili joka ei oikeasti ollut kiinnostunut naisista, vaan heidän lapsistaan.

        Tässä oli minun veikkaukset.

        PS. kuinka vanha muuten olet...? ;)

        Joo, varmaan vastasin jotenkin tökerösti, koko illan oli sen verran erikoista lähestyjää käynyt. Olen 50v, joten lasten saanti olis suoranainen ihme.


      • halukas äippis
        Näkök.EriVinkkelistä kirjoitti:

        Waat? Jos ei ole lapsia, ei ole kiinnostusta seksiinkään??? Voi hyvää päivää näitä teorioita...

        Eiköhän se mene niin, että juuri ne lapselliset naiset eivät seksiä niinkään kaipaa, koska heillä on ollut se perheenperustamisvietti niin korkealla - monelle naiselle kun on ihan sama loppupeleissä kenestä isä tulee, kunhan on edes jokseenkin kunnollinen. Lapsia saadakseen on toki harrastettava seksiä, mutta monelle naiselle se on vain tapa saavuttaa varsinainen päämäärä eli äitiys.

        Lapset tuppaavat olemaan melkoinen seksintappaja suhteessa, ihan jo aikapuutteen vuoksikin. Lisäksi maailma on väärällään miehiä, jotka ruikuttavat, että nainen katosi suhteessa sen jälkeen, kun äitihahmo otti vallan. Puoliso katosi ja tilalla on miehensä tarpeet unohtanut epänainen, joka ei enää huolehdi itsestään, vaan elää elämäänsä lasten kautta. Prioriteetit muuttuivat eikä nainen enää yksinkertaisesti vain halua. Rankkaa tekstiä, mutta kuultu niiiiiin monta kertaa niin miesten kuin naistenkin suusta samat jorinat, että pakko sen on totta olla.

        Lapsettomilla naisilla on energiaa ja kiinnostusta seksiin, koska sitä ei ole koko ajan tyrkyllä. Halujakin on sen mukaan huikeasti enemmän - sitä tekee mieli, mikä ei ole itsestään selvyys... Lisäksi hyvää seksiä arvostava ei suostu ottamaan itselleen ketä tahansa, vaan kumppanin on olta oikeasti hyvä. Siittäjän metsästäjälle sänkypuuhilla ei ole niinkään merkitystä, jos vain muuten on sopiva isäkandidaatiksi: rauhallinen, työssä käyvä, kohtuullisesti toimeentuleva ja suht terveet elintavat.

        Höpöhöpö :D

        Miehet ovat kiinnostuneita siittämään lapsia, mutta näiden syntyessä eivät osallistu perheen arkeen, vaan alkavat elämään kuin olisivat sinkkuja, hengaillen kavereiden kanssa ja paneskellen ties ketä vaan naista.

        Mies se on, joka ei tajua antaa vaimolleen ja lapsilleen huomiota. Miehiä ei kiinnosta tyydyttää naisensa haluja millään tasolla, TIETENKIN seksi silloin loppuu ja aikaa myöten suhdekin.

        Itse olen aina ollut halukas seksiin, ja olin todella himokas heti synnytyksen jälkeenkin, mutta eipä miestä näkynyt kotosalla, kun pakeni vauva-arkea.. Ulkonäöstäni olen aina pitänyt huolta ja olen aina saanut miehiltä huomioita, mutta lasten isää ei vaan napannut perhe-elämä, ja niin vain juoksi jatkuvasti vieraissa.


    • jo on markkinat

      no jo on ennenkuulumatonta että miehet haluaa kasvattaa toisten kakaroita ja ovat ylpeitä kun joku muu panee naistansa koska sitten on kokenut panonainen ja osaa temput mutta itse haluan lapsettoman naisen ja mielellään neitsyen haluan olla hänen ainoa miehensä koko loppu elämän kyllä miehet haluavat lapsettoman naisen sai sitten hänenkanssaan lapsia tai ei niin hänenkanssaan on tulevaisuus mutta iehet haluavat naisen jolla on lapsia koska kenties ovat kiinnostuneita lapsista enemmän kuin naisesta epäilen pedofiiliaa

      • hohhoijjakkaa

        Oletko itse neitsyt?

        Taidat olla ahdasmielisessä katolisessa ympäristössä kasvatettu, jonka lisäksi vielä alaikäinen ja kaikella tavalla elämästä tietämätön..


      • markkinameklari

        Lääkkeet! Muista ottaa ne lääkkeet!


    • kiltti mies.

      *Kyllä se menee niin että naiset ei ole kiinnostuneita keski-ikäisitä hyvistä kunnollisista miehistä oli lapsi tai ei. Ei taida naiset olla kiinnostuneita mistään miehistä jos ei ole komea.

    • maxxmuss

      Avataampa vähän silmiä...

      Mitä se se komeus tekee toisen eteeen?
      -Käykö kaupassa
      -Muistaako toista
      -Tiskaako
      -Imuroiko
      -Laittaako ruokaa jne....

      Se taitaa loppuppeleissä olla ihan kädetön..
      Uskaltakaa kurkata pintaa syvemmälle!

    • Erilainennainen

      No, ei ole ollut jonoa enää 40 jälkeen. Lapseton sinkkunainen olen, en ole koskaan halunnut lapsia enkä tiedä mitä on vauvakuume. Siis oma valinta. Nuorempana olisi ollut mahdollisuus ja sopiva kumppani parikin mutta kun en halunnut. Ei voi itseään pakottaa. Enpä enää miestä etsikään, ajanhukkaa. Vanhana tosin olisi kiva olla kumppani, mutta tyydyn kohtalooni muutakaan ei voi.

      • maholehma

        No en siis ole ainut. Mutta silti haluaisin vielä löytää toisen pitkän ihmissuhteen ja petipuuhat kiinnostaa edelleen.


      • pelkät petipuuhat
        maholehma kirjoitti:

        No en siis ole ainut. Mutta silti haluaisin vielä löytää toisen pitkän ihmissuhteen ja petipuuhat kiinnostaa edelleen.

        Taitaa nykyään olla ihan mahdotonta enää löytää pysyvää kumppania, kun kaikkia vaan kiinnostaa pelkkä seksi. Sitä saa niin helposti, että miksi vaivautua enää suhteeseen, jossa arkipäiväisyys laimentaa seksielämää.


      • Anonyymi
        pelkät petipuuhat kirjoitti:

        Taitaa nykyään olla ihan mahdotonta enää löytää pysyvää kumppania, kun kaikkia vaan kiinnostaa pelkkä seksi. Sitä saa niin helposti, että miksi vaivautua enää suhteeseen, jossa arkipäiväisyys laimentaa seksielämää.

        itse olen ainakin seurustellut kolmen naisen kanssa melkeen peräkkäin eikä heillä lapsia ole ollu,viimesen kanssa sitten jo kihloissa pidemmän aikaa että eipä tuo ole merkittävää


    • Anonyymi

      pedarit etsii naisia, joilla valmiiksi sopivan ikäisiä lapsia ja haluavat auliisti tuon lumotun uusperheen

    • Anonyymi

      En ole törmännyt tuollaiseen ja pitäisin hyvin outona jos noin olisi. Minun on vaikea keksiä syytä tuollaiselle käytökselle ja ensimmäisenä tulee mieleen jokin sairas kiinnostus lapsia kohtaan. Periaatteessa joku voi tietenkin myös ajatella, että sellainen, jolla on lapsia on todistanut, että kykenisi vielä saamaan lisää tmv. Kyllähän tuo on joskus menneinä aikoina ollut ihan valintaperuste, jos mies on ollut jo itse vähän vanhempi ja jälkeläinen olisi pitänyt saada, että valitaan jo lapsia tehnyt (silloin yleensä leski), nuori lapseton kun on aina riski tuossa tilanteessa. Vaan nykymaailmassa en oikeasti järjellistä syytä keksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5580
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1672
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1656
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1102
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      819
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe