Nyt on vitsit vähissä!

Tilinpäätöksiä yms

Ennen kevään lomaosake-tarjousbuumia kannattaa kaivaa kaikki mahdolliset tiedot kiinnostuksen kohteena olevasta osakeyhtiöstä!
Niin pienistä kuin suuremmistakin yhtiöistä!

35

532

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hiekkaniemeläinen

      Sepä se, ei tuleva 500€/viikkovastike paljoa naurata.

      Miten ihmeessä talousasiat on näin tehokkaasti sotkettu? Tuo internet tässä itseä mietityttää. On laitettu ensin 300-400t.€ 2003-2005, sitten korjattu ensimmäisen asennuksen jälkiä vuosikaudet. Nyt menee/meni taas 600t.€

      Mihin ihmeeseen meidän katinkullan osakkaiden maksamat internetvastikkeet ovat hävinneet? Joka yhtiö on maksanut joka vuosi kymmeniä tuhansia euroja vastiketta. Pelkästään Hiekkaniemi, josta osakkeen omistan, on maksanut keskimäärin 45t.€ joka vuosi. Jo pelkästään tuolla 45t.€kululla menisi joka huoneistolle vuodessa ~833€ kulua. sillähän saa kaksi uutta tietokonetta joka vuosi. Internetyhteys hankittuna pelkästään tälle yhtiölle maksaa 100€/kk, eli tekee 22€/paritalon puolikas. Mihin tuo 800€/paritalon puolikas on mennyt? Kysyn vaan!

      • maksa vaan

        Olisiko vastikkeet menneet HCR:n pohjattomaan pussiin?
        Kukaan ei ota selvää kaikesta HCR:n harjoittamasta suhmuroinnista, mitä vuosien varrella on saatu nähdä.


      • Totuuseiolekaken

        Oy Saaripalsta Storö Ab:n mahtiherra yrittää kusta lukijoita silmiin julkaisemalla samaa Rune Rehnbergiä herjaavaa spammia jokaisen hänelle epämieluisan totuudenmukaisen Storö-tiedon jälkeen!


      • Hernejakurkkuoy

        Onko Storömökinmyyjä-Kake taas ottanut herneen nenäänsä kun hän taas lähetyttää näitä Rune Rehnbergiä herjaavia spammeja täällä lomaosake-osiolla?


      • Kaukokärsimys

        Varsinais-Suomen käräjäoikeus totesi tuomiolauselmassaan että Oy Saaripalsta Storö Ab:n yhtiökokouksen puheenjohtaja Kauko Wiren oli merkityttänyt valheellisesti yhtiökokouksen päätös kokouspöytäkirjaan saavuttaakseen lapsilleen osakkaina oikeudetonta ja ansiotonta rahallista etua sekä yhtiön että vähemmistöosakkaitten kustannuksella!
        Oy Saaripalsta Storö Ab:n hallitus Paula Wiren toimeenpani valheellisen päätöksen saavuttaakseen lapsilleen osakkaina oikeudetonta ja ansiotonta rahallista etua sekä yhtiön että vähemmistöosakkaitten kustannuksella!

        Tämä on käräjäoikeudessa todettua eikä mitään Storön huuhaa herran tutotosta!


      • Superilaista
        Totuuseiolekaken kirjoitti:

        Oy Saaripalsta Storö Ab:n mahtiherra yrittää kusta lukijoita silmiin julkaisemalla samaa Rune Rehnbergiä herjaavaa spammia jokaisen hänelle epämieluisan totuudenmukaisen Storö-tiedon jälkeen!

        Homma jatkuu edelleen spammaajan menetettyä toiminnanohjauksensa!


      • poimk8

        skkass33


    • Avustajakaarti

      Tuleva yhtiökokous tulee olemaan väriläiskä Yhtiön historiassa! :-)

      • saisko2

        Kuka on tämä RR porvoosta?


    • Sivusta seuraava

      Yhtiön äskeisessä varsinaisessa yhtiökokouksessa ei ollut yhtään (=ainoa) varsinaista hallitusjäsentä läsnä vaan hallitusvaltaa käytti enemmistöosakasryhmän jäsen ilman minkäänlaista valtakirjaa!

      Varsinaisnen kokous oli täydellinen farssi jossa puheenjohtaja aina käänsi se kuurompi korva vähemmistön puhujaa!
      Puheenjohtaja ei edes itse tiennyt mitä kokouksessa oikeastaan päätettiin!
      Hän tekee itse jälkikäteen pöytäkirjasta ryhmälleen edulliseksi!
      Pöytäkirjantarkastajalla ei ole minkäänlaisia todistaa puheenjohtajan temä pöytäkirja kokouksen todellisen kulun mukaiseksi syyllistymättä oyl:n rikkomiseen!

    • Runsauden pulaa;-)

      Nyt vitsit ovat vähissä kun hallitus pakeni ja mahtiherran ajatuskapasiteetti ei riitä varsinaisen yhtiökokouksen kunnialla läpiviemiseen.
      Takaraja tilöinpäätökselle alkaa olla uhkaavan lähellä, viiden viikon päässä!
      Tuleeko juhannusaatoksi saareen taas yhtiökokous ilman hallitusta? Siltä vaikuttaa.

      • Millä? Uiden!

        Taxivene kulkee, tai sitten ei!


    • Rehelliset oy:t?????

      Mahdollisimman hyvät puitteet rehelliselle yritystoiminnalle.Väärinkäytöksiä silmällä pitäen on oikeussuojajärjestelmä.

      Yhdenvertaisuusperiaatteen noudattaminen merkitsee sitä, että yhtiön varat jaetaan osakkeenomistuksen ja yhtiöjärjestyksen mukaisesti, eikä niitä pyritä eri tavoin siirtämään osakkeenomistajien enemmistölle.
      Johdon huolellisuusvelvollisuuteen sisältyy vaatimus huolellisesta toimimisesta, mutta myös velvollisuus edistää yhtiön eikä esimerkiksi vain keskeisten omistajatahojen etua.
      Velvollisuus suojaa vähemmistöosakkeenomistajia ja velkojia ja on tärkeä esimerkiksi johdon vahingonkorvausvastuun arvioinnin kannalta.

      • Storön tiedoksi

        19.12.1889/39
        Rikoslaki
        Säädöksiä seurattu SDK 1408/2014 saakka (julkaistu 31.12.2014).

        24 luku (9.6.2000/531)
        Yksityisyyden, rauhan ja kunnian loukkaamisesta

        9 § (13.12.2013/879)
        Kunnianloukkaus
        Joka
        1) esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka
        2) muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista, on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon.
        Kunnianloukkauksesta tuomitaan myös se, joka esittää kuolleesta henkilöstä valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan kärsimystä ihmiselle, jolle vainaja oli erityisen läheinen.

        =====================================================================================
        Edellä 1 momentin 2 kohdassa tarkoitettuna kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.
        ======================================================================================

        Kunnianloukkauksena ei myöskään pidetä yleiseltä kannalta merkittävän asian käsittelemiseksi esitettyä ilmaisua, jos sen esittäminen, huomioon ottaen sen sisältö, toisten oikeudet ja muut olosuhteet, ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.
        10 § (13.12.2013/879)
        Törkeä kunnianloukkaus
        Jos 9 §:n 1 momentissa tarkoitetussa kunnianloukkauksessa aiheutetaan suurta kärsimystä tai erityisen suurta vahinkoa ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.



        YLEISPERUSTELUT
        Vuoden 2000 uudistuksessa luovuttiin sääntelyratkaisusta, jonka mukaan herjauksesta ja solvauksesta rangaistiin eri säännöksissä.
        Voimassa olevassa RL 24:10:n 1 kohdassa kvalifiointiperusteena on rikoksen tekeminen joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai muuten toimittamalla tieto tai vihjaus lukuisten ihmisten saataville.

        =====================================================================================
        Kunnianloukkausta koskevaan säännökseen otettiin arvosteluoikeutta koskeva rajoitussäännös (RL 24:9.2). Sen mukaan 1 momentin 2 kohdassa tarkoitettuna kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka niihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.
        =====================================================================================

        RL 24 luvun 10 §:n mukaan jos 9 §:n 1 momentissa tarkoitetussa kunnianloukkauksessa 1) rikos tehdään joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai muuten toimittamalla tieto tai vihjaus lukuisten ihmisten saataville taikka 2) aiheutetaan suurta tai pitkäaikaista kärsimystä taikka erityisen suurta tai tuntuvaa vahinkoa ja kunnianloukkaus on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.


    • ;-) :-)

      Hauskaa 2015 alkua.

    • Kaukana oo

      Oy Saaripalsta Storö Ab mikä se sellainen yhtiö on?
      Rehellinen vaiko huijari sellainen?

    • rotvovius

      oy saaripalsta störö oy on täysin rehellinen ja vastuun kantava yritys.Ja eikun tekemään heidän kanssa kauppaa hymyissä suin.

      • rotowirus

        Vitsi vitsi :-)


    • öaääe9.1

      Kauko Wirén kenkäkauppias!

    • Yhtiökokous

      Pöytäkirjan väärennös!

      • Tammisaaristossa

        Sitä on harjoitettu jatkuvasti 1991 lähtien!


      • Storolauluensimmäisellä

        Näyttää jopa siltä että näitä RR:iä herjaavat viestit postataan useamman spammaajan toimesta. Yksi vanhuuden heikentämä ukko ei jaksaisi postata samaa spammia satoja kertoja kuukaudessa.
        Mainittakoon että tämä vanhuuden heikentämä ukkeli on tehnyt rikosilmoitus toisensa perään peittääkseen oyl-vastaisten toimiensa jälkiä Oy Saaripalsta Storö Ab:ssä.


      • 785855863

        Lainaus Kaken kirjoitetusta kirjeestä:
        "Valtakunnan syyttäjä on näin päättänyt!"

        Voi Kake-parka! Pullistelusi olemattomilla lihaksilla on tehnyt sinut naurunalaiseksi muun muassa täällä S24:n palstoilla! :-) :-)


      • Narsissimusaquarius

        Narsistit kamppailevat yleensä syvälle luutuneen häpeän tunteen ja alhaisen itsetunnon kanssa. Ihailun kerääminen on narsistin tapa pitää tuskalliset tunteet loitolla. Vahvistaakseen egoaan narsisti haluaa muilta kateutta ja ihailua.


    • Kunnia puh.joht?

      Niinhän ko:ssa todettiin!

    • Kakamania

      Kaksi spammia, heikko esitys!

    • Kakemania

      Ei vitsi muutu totuudeksi, edes yhtiökokouksessa!

    • Tammisaaristossa

      Mitä suuret edellä sitä olemattoman pienet monofiilikauppiaat perässä.
      Luotetaan siihen etteivät tavalliset mikro-osakkaat osaa eikä uskalla viedä laittomuudet käräjäoikeuksiin!

    • jhnkflöowcbwsne

      Naurattaa edelleen, aivan v***sti!

    • NimimerkilläKaukoArmas

      Niin, vitsit ovat vähissä eräällä yhdistettyjen lama- ja lomaosakkeiden myyjällä joka ei enää osaa muuta kuin kopioida ja maalata tekstinkäsittelyssä! :-) :-) :-)

    Ketjusta on poistettu 49 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1284
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1140
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      26
      992
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe