Jaakonsaari ei TIENNYT!!!!!!!!!

sssc2

15

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • punikkiristeilyllä
    • tutustu pukumiehiin!

      Linkistä poimittua:

      "SDP:n hallintopäällikkö Ville Wallin kertoo, että Liisa Jaakonsaaren käyttämä keräyslupa on SDP:n hankkima yleinen keräyslupa vaalirahoituksen hankkimista varten. "

      "Ehdokkaat voivat käyttää sitä kampanja-aikana, siis kuusi kuukautta ennen vaaleja rahankeräämiseen. Wallinin tulkinnan mukaan keräyslupa mahdollistaa vaalirahan keräämisen julkisilla paikoilla sekä myös verkossa ja sosiaalisessa mediassa. "

      Ehdotan, että Jaakonsaari istuu sateeseen, romanikerjäläisten viereen. Hän voi samalla tutustua ruohonjuuritasolla, miten näitä ihmisiä hyväksikäytetään. Sitähän punavihervasemmistot, myös Demarit suvaitsevat, koska eivät hyväksy kerjäämisen kieltämistä., naisten ja lasten hyväksikäyttöä

    • Liisa ihmemaassa

      No, eihän sitä voi omaa rahaa käyttää. Vaikka on hyvällä palkalla siellä Brysselissä ollut pitkään!

    • tohelot

      Kippo kouraan ja vappuna mantanpatsaale kerjäämään tässä liisalle vinkki.

    • demarivoimaa

      Taitaa nämä julkkisdemarit olla pitkälle jo eläkeiän ylittäneitä tai sitten nuorempia ja osaamattomia idealisteja...

      • Ruusuista elämää

        Demareilla ei nyt kertakaikkiaan ole nuoria jäseniä. puolueosastojen jäsenten keski-ikä on noin 65 vuotta, joten nuoria saa hakemalla hakea. Eipä näytä kovin ruusuiselta puolueen tulevaisuus. Mitä nyt pinkkiruusut, kuitenkin jaksavat kukkia.


      • Eläkkeellekö ?
        Ruusuista elämää kirjoitti:

        Demareilla ei nyt kertakaikkiaan ole nuoria jäseniä. puolueosastojen jäsenten keski-ikä on noin 65 vuotta, joten nuoria saa hakemalla hakea. Eipä näytä kovin ruusuiselta puolueen tulevaisuus. Mitä nyt pinkkiruusut, kuitenkin jaksavat kukkia.

        Liisa Jaakonsaarikin on jo 69 vuotta, joten ylittää puolueen keski-iän. Kannattaisiko jo vähitellen tehdä tilaa jollekin nuoremmalle demarille vai vieläkö meppiura vaan jatkuu ?


    • Keräyslupa

      Mitä Jaakonsaari ei tiennyt?

      Linkistä poimittua:

      "SDP:n hallintopäällikkö Ville Wallin kertoo, että Liisa Jaakonsaaren käyttämä keräyslupa on SDP:n hankkima yleinen keräyslupa vaalirahoituksen hankkimista varten. "

      "Ehdokkaat voivat käyttää sitä kampanja-aikana, siis kuusi kuukautta ennen vaaleja rahankeräämiseen. Wallinin tulkinnan mukaan keräyslupa mahdollistaa vaalirahan keräämisen julkisilla paikoilla sekä myös verkossa ja sosiaalisessa mediassa. "

    • ei hyysäreille

      hyysäri nälvii sotaveteraania
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288678105541.html
      Yle TV2:n Venäjä-illassa esiintynyt vapaa toimittaja ja taiteilija Sami Hyrskylahti myöntää, että lähetyksen lopussa kuultu "tappajalle ruusu" -kommentti on peräisin hänen suustaan.

      VARO HYYSÄREITÄ esim. Jaakonsaari, Kiljunen
      ÄLÄ ÄÄNESTÄ HYYSÄREITÄ EU-PARLAMENTTIIN

      1. DEMARI-HYYSÄRI LIISA JAAKONSAARI neuvostovastaisuuksineen

      http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/muistatko-nain-kouluissa-juhlittiin-yya-sopimusta-vuonna-1973-ystavyyden-asialla/
      Viestin vastaanottanut Oulun nuorisolautakunnan puheenjohtaja Liisa Jaakonsaari (sd) oli juhlasta huolimatta apeana, sillä hänen mukaansa todellisuudessa neuvostovastaisuus oli lisääntynyt ja oikeistovoimat olivat aktivoituneet.

      ”Nuoriso tuomitsee ne, jotka sanoillaan kiihottavat sotaan”, jylisi Jaakonsaari ja lähetti viestin edelleen Raaheen ja rannikkoa pitkin Vaasaan, mistä se jatkoi matkaansa, välillä pienkoneen siivin aina Varsinais-Suomeen saakka.


      2. DEMARI-HYYSÄRI KIMMO KILJUNEN VENÄLÄISET LAHJOITTIVAT PORKKALAN-HYYSÄRI

      http://www.hs.fi/mielipide/a1393578782461
      Hruštšov lahjoitti Ukrainalle Krimin, Suomelle Porkkalan
      1.3.2014 Kimmo Kiljunen

      Perustelu: Stalin tyhjensi Krimin alkuperäisasukkaista tataareista ja Porkkalan alkuperäisasukkaista
      suomenruotsalasista ja siirsi kumpaankin venäläisasutuksen kannattamaan venäläisiä.
      http://www.hs.fi/mielipide/a1393830653649
      Porkkalan palauttaminen ei ollut lahja
      4.3.2014 Ismo Heinisuo

      • roska pois

        Jaakonsaari puhunut ikänsä uskomatonta roskaa, todellinen suvaitsevaistovasemmistolaisen paskan suoltaja...

        Tuollainen suomalaiata ajattelua suovaistematon suvaitsevaisto on aina paskantamassa isänmaan edun päälle ja luovuttamassa aienpien sukupolvien kovalla työllä rakentaman maamme tänne pinnallisin ja usein valheellisin perustein saapuneille islamitisille mamuille.... sen surempaa rikosta omaa maata kohtaan kukaan ei voi tehdä. Nyt monen mitta on jo täynä. Mutta vaikuttaa, että Kiljunen ja Jaakonsaari eivät vieläkään tajua yhtään mitään, vaan jatkavat vanhan vaarallisen vasuripropagandan suoltamista ilman mitään vastuuta tai järjen hiventäkään. Suomea ei pidä mamuille luovuttaa. Jos sillä tiellä jatketaan., niin rauha loppuu tästä maasta nopeammin kuin vasurit tajuavatkaan. Tätä maata on aika taas puolustaa ja ja heittää epäisänmaallinen roska-aines pois valtaelimistä.


    • Järjestö velvoittaa

      Ammattirikolliset eivät tunnusta koskaan.

    • TERVETULOA

      TOHTORI-JUSSI TÄNÄÄN 18.4. MUNKKIVUOREN OSTARILLA HELSINGISSÄ KELLO 15-17

      EUROOPAN UNIONIN TÄHÄNASTISET TÄRKEIMMÄT VAALIT LÄHESTYVÄT 25.5.

      oo KATSO Jussi Halla-ahon EUROVAALIVIDEO oo
      http://dreambroker.com/channel/el3eifsg/iframe/ox8dt0vd
      oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
      oo KATSO Sampo Terhon EUROVAALIVIDEO oo
      http://dreambroker.com/channel/el3eifsg/iframe/dsqj9byt
      ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

      Jussi Halla-aho tavattavissa Helsingissä, Munkkivuoren ostarilla 18.4. klo 15-17.
      Katso myös: http://www.halla-aho.com/scripta/vaalitapahtumia.html


      Merikarvian tori, Merikarvian tori, Merikarvia
      Eurovaaliteltta Merikarvian torilla pitkänäperjantaina 18.4. klo 12-15. Paikalla eurovaaliehdokas Laura Huhtasaari. Suolaista tarjottavaa, mehua ja lapsille ilmapalloja! Tilaisuuden järjestää Merikarvian Perussuomalaiset ry. Tervetuloa!

    • vassuilulle stoppi

      VASEMMISTOLIITON PÖLHÖVASSUJEN MAAILMANKUVA PERUSTUU HARHAISEEN VIHAOPPIIN
      Kuvitelkaa, että tällaisen pashasakin pölhövassuja Katainen ottaa hallitukseen vielä 25 vuotta Gorban vallankumouksen jälkeen. Ei ole Kataisessa enää mitään kansallista kokoomusta, vaan KaKo tarkoittaa Kataisen sekoomusta. Antifasistinen ja antirasistinen pölhövassuilu on yleisin vasemmistoliiton tunnusmerkki. Vasemmistoliiton fasisminvastainen vassu eli ns. antirasistinen pölhövassu kirjoittaa
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12195031#comment-67360846
      Oliko italialaisilla keskitysleirejä?
      Kun italialaiset vuonna 1911 tunkeutuivat Afrikkaan ja alistivat Libyan valtaansa, libyalaiset aloittivat kiivaan vastarintataistelun. Mussolinin noustua valtaan Italiassa 1922 taistelut kiihtyivät jälleen.

      KORJAUS PÖLHÖVASSUILUUN (kyse oli fasismista josta tämä raukka kirjoittaa)
      Mussolini oli kommunistipuolueen lehdistövastaava, koska hän oli hyvä esiintyjä ja kirjoittaja, äiti oli opettaja, joka opetti esiitymään ja kirjoittamaan. Mussolini oli myös perustamansa kommunistien lehden päätoimittaja eli lehden Lotta di Classe eli Luokkataistelu päätoimittaja, lehden ensimmäinen numero on tässä http://www.camilloprampolini.org/mediacenter/19_p84_081119061940.jpg
      Fasistien tunnusvärinä on Mussolinin maakunnan anarkistien värit. Psykopaatti Leninin ottettua vallan pölhövassun Neuvostoliitossa Mussolini pelästyi leniniläisiä teloituksia Venäjällä ja miljoonauhreja nälänhädässä (myös muuten Ukrainassa leniniläiset ryssäläiset aiheuttivat tahallaan miljoonien ukrainalaisten kuoleman nälänhätään) ja Mussolinista tuli sosialidemokraatti ja Avanti (Eespäin) -lehden päätoimittaja.

      Mussolini osallistui myös ensimmäiseen maailmansotaan Hitlerin puolta vastaan eli Mussolini ja Hitler ovat ammuskelleet toisiaan osumatta. Mussolini on siten kahden sodan arvostettu valtiomies ja vasemmistolainen Italiassa eikä mikään kansalaispalkkaa kinuava vasemmistoliiton pölhövassu.

      Fasisteilla ei myöskään ollut keskitysleirejä, joita toisen maailmansodan aikana oli tuhoamisleireinä natseilla ja pölhövassun tukemilla venäläisillä, USA:lla oli keskitysleirejä japanilaisille ja englantilaiset keksivät keskitysleirit etelä-Afrikassa, sanakin on alunperin englannin kielestä.

      Pölhövassun yllä fasistien piikkiin työntämä Libyan sota on sellainen, jota Benito Mussolini kommunistianarkistina vastusti ns. Forlin mielenosoituksissa 1911 niin, että joutui siitä muutamaksi, noin 5 kuukaudeksi, vankeuteen Italiassa http://www.historylearningsite.co.uk/benito_mussolini.htm
      In 1911, the Italians attacked Libya in North Africa. Mussolini led demonstrations against this attack in Forli. He was arrested and sent to prison for five months.

      Sen sijaan Mussolini ja fasistit sekä Paavi tukivat koko toisen maailmansodan aikana Suomea myös taisteluissa natseja ja erityisesti sodassa pölhövassun nuoleskelemia kommunisteja vastaan.

      Talvisodasssa Mussolini uhkasi sodalla Hitleriä, jos tämä ei pura liittoaan kommunistisen rikollisvaltion Venäjän kanssa, joka oli hyökännyt Suomeen. Hitler esti Mussolinin avustuskuljetukset maitse Suomeen. Paavi Pius 12 liittoutui fasistien kanssa tukemaan Suomen taistelua ja tämän seurauksena koko
      katolinen maailma tuki Suomea aina etelä- ja väliamerikkaa, Ranskaa myöten, mm. Meksiko tuki.

      Pölhövassun kommunistit sen sijaan erotettiin sen aikaisesta YK:sta, jonka nimi oli Kansainliitto. Perusteena venäläisten poispotkimiselle oli sotarikollinen toiminta ja hyökkäys Suomeen. Venäläiset olivat siis koko maailmansodan ihmisoikeudettomia hylkiöitä ja kansojen tuomitsemia roistoja kuten pKorea ja taliban nykyisin. Pölhövassujen silmiinpistävät rikokset ja moraalittomuudet Suomessa ovat esimerkiksi

      - pölhövassujen hyväksyminen, että sotarikolliset venäläiset kielsivät Lotta Svärd -järjestön fasistisena, siinähän vain naiset puolustivat kunniaansa raiskaajavenäläisiä vastaan (Saksan miehityksen yhteydessä
      venäläiset raiskasivat noin 2 miljoonaa naista ja eräät naiset lähes sata kertaa). Lisäksi Suomella on oikeus ottaa apua Mussolinin fasisteilta kysymättä Kansainliitosta erotetuilta ryssäläisiltä sotarikollisilta mitään
      - pölhövassujen toitotus siitä, kuinka Neuvostoliittoa autamme, kun maailmanrauhaa turvaa se
      - pölhövassut tukevat tänään sokeasti pkorelaistyyppistä ja talibanityyppistä kansainvälistä Kremlin rikollisjoukkoa, jonka johdossa ovat Putin, Lavrov ja Medvedev

      Tässä on hyvä kirja, jonka voi hankkia myös ulkomaalaisille tuttavilleen.
      https://kirja.elisa.fi/ekirja/soviet-war-crimes-against-finland
      kansainvälisoikeudellinen tutkimus niistä sotarikoksista, joihin Neuvostoliitto syyllistyi viime sotien aikana...neuvostorikokset eivät loppuneet siihen kun sodat päättyivät, vaan sen rikokset jatkuivat aivan Neuvostoliiton loppuun saakka, jopa myöhemminkin...kirja perustuu aiempaan kansainvälisoikeudelliseen tutkimukseeni (The Soviet Guilt 2011), joka oli ensimmäinen yritys arvioida sotien syyllisyyskysymyksiä ilman suomettuneisuuden taakkaa.

    • Pummipoliitikot

      Osoitti toimillaan, että on valmis tekemään vaikka rikoksia saadakseen itselleen rahaa.

    • tuhon tie SDP

      Paljon on hän saanut aikaan: rikkidirektiivi tuhoaa maamme teollisuuden ja pankkiunioni tekee meistä ikuisia maksajia muiden maiden kannattamattomille pankeille!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1074
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      897
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe