Onko homous synnynnäistä?

jukkila

Tutkimukset osoittavat, että seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi joutuminen saman sukupuolen edustajan toimesta voi aiheuttaa homoseksuaalisuuden syntymisen. Samoin sukupuolen ristiriita voi aiheuttaa homoseksuaalisuuden, jossa esim. pojalle kehittyy voimakas feminiininen identiteetti. Isän tai miehen mallin puuttuminen pojan elämässä voi synnyttää homoseksuaalisuuden syntymisen jne.

Kiistattomat ja luotettavat tutkimukset osoittavat ja vahvistavat homoseksuaalisuuden syntyperän olevan haitalliset ja epänormaalit olosuhteet, joiden vaikutuksille ihminen on altistunut. Jokainen ihminen joka tukee ja hyväksyy homouden hyväksyy myös jokaisen negatiivisen vaikutuksen ja teon, jonka seurauksena ihmisestä on tullut homoseksuaali. Yksi näistä vahingollisista tekijöistä on lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö oman sukupuolen edustajan toimesta, jonka seurauksena hyväksikäytön uhrista on tullut homoseksuaali.

Oikea tapa suhtautua seksuaalisen hyväksikäytön kautta syntyneeseen homoseksuaaliseen käyttäytymiseen olisi se, että hyväksikäytön uhrilla tulisi olla oikeus eheytä pois siitä vääristyneestä seksuaalisesta identiteetistä, joka aiheutettiin hänelle törkeän vääryyden kautta. Homoseksuaalisuuden puolustaminen ei ole ihmisoikeus tai ihmisarvo kysymys, koska se aiheutetaan ihmisille hyvin usein väärien tekojen kautta. Se taas on ihmisoikeus ja ihmisarvo kysymys, että seksuaalisen hyväksikäytön takia seksuaalisen vääristymän korjaamisen pitäisi kuulua uhrin oikeuksiin ja yhteiskunnan tulisi tukea häntä eheytymään heteroksi kaikin tavoin.

Linkissä lisää infoa faktoista joita yritetään pimittää suurelta yleisöltä. http://www.kotipetripaavola.com/homoseksuaalisuudensynty.html

49

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Se, voi olla synnynnäistä , mutta usein vain harvoissa tapauksissa. Sanotaan vaikka näin, että homoksi voi tulla. Myös homosta voi tulla hetero. Syitä on monia.

    • Jos hyväksyn kiusatun ihmisen kaikkine vikoineen, niin hyväksyn kiusaamimsen?

    • Synnynnäistä tai ei, mutta joka tapauksessa homoksi ei kasv(at)eta, ts. lasta ei voi kasvattaa seksuaalisuudeltaan tietynlaiseksi. Tietenkin yksilön käsitys omasta seksuaalisuudestaan voi muuttua paljonkin elämän aikana, mutta ketään ei tulisi (eikä voikaan) väkisin muuttaa tai 'eheyttää' miksikään.

      (Esim. minua ei juuri tällä hetkellä kiinnosta seurustelu, mutta se ei tarkoita, että olisin aseksuaali, tai että minut pitäisi "eheyttää.")

      Monet perustelevat homojen syrjimistä sillä, etteivät samaa sukupuolta olevat henkilöt voi lisääntyä keskenään. Miksette syrji aseksuaaleja, hehän eivät halua harrastaa seksiä ollenkaan, hui kamala!

      Miksei homoja voisi vain hyväksyä? Homoseksuaalisuus ei itsessään vahingoita ketään, pikemminkin se on hyväksi populaationkehitykselle;
      http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/homoseksuaalisuuden_synty_oli_eduksi_lajille_

      Paavolan "luotettavat tutkimukset" ovat muutenkin enimmäkseen pelkkää paskaa.

      • suwastikantti

        Ja sitä paitsi on vain hyvä asia jos joku ihmisryhmä ei voi lisääntyä. Maailmassa on liikaa ihmisiä....


      • National Socialist
        suwastikantti kirjoitti:

        Ja sitä paitsi on vain hyvä asia jos joku ihmisryhmä ei voi lisääntyä. Maailmassa on liikaa ihmisiä....

        Niin, mutta KETÄ on liikaa? Eurooppalainen valkoinen rotu on huolestuttavaa tahtia kuolemassa sukupuuttoon!


      • Aseksuaaleja syrjitään sinällään, että ihmiset eivät ymmärrä, eivätkä yritäkään ymmärtää heitä. Aseksuaaleja ei uskota kun he kertovat tilanteestaan vaan heitä yritetään eheyttää esittelemällä potentiaalisia kumppaneita ja raahaamalla sokkotreffeille. Vähän sama kuin jos homoseksuaalia yrittäisi pakottaa innostumaan vastakkaisesta sukupuolesta. Se ei nyt vaan toimi niin.

        Mielestäni homous on paitsi täysin ok niin suorastaan hyvä asia. Se, etteivät homot lisäänny on kaiken kaikkiaan erityisesti maapallon etu. Ihmiset saastuttavat ja tuhoavat minkä kerkiävät, joten lisääntyminen voitaisiin oikeastaan lopettaa kokonaan. (Tosikoille tiedoksi, että puoliksi vitsillä näitä heittelen enkä suunnittele kansanmurhaa. Kyllä ihmiskunta silti on aika mänttiä porukkaa.)

        Ja sitten vanha kunnon paasaus: Seksuaalisuus muuttuu ja sen muuttuminen on luonteva osa kehitystä. Aiemmat huonot kokemukset eivät tee kenestäkään homoa, aseksuaalia, heteroa jne. Minusta myös kuulostaa aika erikoiselta väite, että saman sukupuolen raiskaamat alkaisivat äkkiä himoita samaa sukupuolta.


      • suwastikantti
        National Socialist kirjoitti:

        Niin, mutta KETÄ on liikaa? Eurooppalainen valkoinen rotu on huolestuttavaa tahtia kuolemassa sukupuuttoon!

        Minusta tuntuu että ei me aivan vielä olla kuolemassa sukupuuttoon. ...


      • En voi vastustaa kiusausta: "Ymmärrän hyvin, miksi tämä aihe on lähellä ruotsalaisia."

        Sitten siihen asiaan. Joku oli tutkinut, että sukupuolia olisi suunnilleen kuusi erilaista. Kaiketi katsottu sitä aivojen rakennetta tms. Iskä oli joskus kertonut asiasta, mutta olin silloin vielä niin nuori, etten jaksanut miettiä asiaa sen enempää.

        Tosta lapsuuden traumoista. On totta, että miehen raiskaamaksi joutunut tyttö saattaa tulla/ruveta/ryhtyä? lesboksi, muttei se tarkoita että kaikki homoseksuaalit olisivat kokenaat hyväksikäyttöä. Eihän kaikki pedofiilitkaan olleet lapsena hyväksikäytettyjä eikä hyväksikäytetyistä lapsista tule pedofiileja.


    • Olisi oikeasti hyväksi jos vähän yli joka toinen (57%) maailman väestöstä vain katoaisi. Joku saattaa huomata, että olen ilmoittanut tuon jo muutamassakin keskustelussa. Oikeastaan ensin pitäisi tappaa kaikki idiootit, hourupäät ja muut hyödyttömät ja ärsyttävät ihmiset, jotka ovat maailman syöpä. Sitten kadotetaan se noin 57% jäljellä olevista.

      • "Oikeastaan ensin pitäisi tappaa kaikki idiootit, hourupäät ja muut hyödyttömät ja ärsyttävät ihmiset"

        Jäljelle jäisi noin kymmenen ihmistä ja niistä meinasit kuusi vielä lisäksi lahdata. Hyvä me!

        (äsken kirjoitin ihan pokkana tuohon "lastata", onneksi huomasin virheeni :D)


    • Ehenkä minäkään nyt mitään kansanmurhaa ajatellut suorittaa. Hehheh. Tuoottah... Ihan vitsillä tässä heittelen... Purkakaas sittenkin se ydinpommi.

    • Ei voi olla niin, että vain kymmenen jää jäljelle. Siis kelaas ny vähän. Ainakin suurin osa vakkareista on älykkäitä ihmisiä, minulla on ihan älykkäitä sukulaisia ja en missään vaiheessa halunnut lahdata perustyyppejä vaan vain kaikki erityisen ärsyttävät. Eli jäljelle kyllä jäisi vähän useampi, kuin kymmenen.

    • jukkila (ap) puhuu asiaa. homous on psyykkinen sairaus, joka tarttuu nuorella iällä trauman kautta.

      • suwastikantti

        Lähde?


      • suwastikantti kirjoitti:

        Lähde?

        en ole lähtemässä mihinkään


      • Tällästä

        Olen toista mieltä koska
        1. Olen aina ollut homoseksuaali
        2. Minun elämässäni ei ole ollut minkäänlaisia traumoja


    • cszak

      homojen asiat eivät sinänsä kiinnosta paskaakaan, mutta en siedä jatkuvaa toitottamista niistä ja että "kuinka mahtavaa on olla homo", itse en nää mitään mahtavaa homoudessa

      jos on homo nii sit on mutta ei sitä tarvii muille toitottaa

      • HeKeKee'd

        ^^^ Samaa mieltä.

        Ken homo on, se homoutensa kätkeköön. No ei ehkä ihan, mutta en pidä yhtään että homouden ilosanomaa kaiutetaan megafonilla. Itse homoudessa nyt en näe kovinkaan mitään hyöty-, tai haittapuolia.


      • T-d
        HeKeKee'd kirjoitti:

        ^^^ Samaa mieltä.

        Ken homo on, se homoutensa kätkeköön. No ei ehkä ihan, mutta en pidä yhtään että homouden ilosanomaa kaiutetaan megafonilla. Itse homoudessa nyt en näe kovinkaan mitään hyöty-, tai haittapuolia.

        Haittapuolia on paljonkin koska yhteiskunta on silti yhä hyvin homovastainen. Kun kaikkialta sataa homojen haukkumista niin tulee aika paha olo, ja ei ole kivaa kun täytyy miettiä monta kertaa et kertookko siitä homoudesta jollekkin vai ei, koska kaikki ei aina hyväksy. Homoliitolla ei oo samoja oikeuksia kuin heteroliitolla. Ei voi julkisesti koskee rakastaan. Joutuu välillä pelkäämään suuntauksensa vuoksi koska homoja hakataan fyysisesti ja verbaalisesti. Jos saisin valita oisin hetero, koska ne kaikki etuoikeudet. Mutta ei voi mitää. Parasta vaan hyväksyä tilanne.


    • moottoriturpa

      Homoja teeveessä! Homoja lehdissä! Homoja sarjiksissa! Homoja deeveedeellä! Homoja livenä! Homoja koulussa! Ihmettelen osaako lapsi enää kasvaa heteroksi kun on niin vitun hienoa olla homo?! Vittu homoutta joka reiästä ja niille annetaan vaa niiiiii'i vitusti huomioo

      • Aivot päähän

        Kyllä tilanne vielä rauhoittuu jahka homot saavat samat oikeudet kuin heterotkin. Sitten heillä ei enää ole hyvää syytä riehua ja homoudesta tulee normaali asia. Joku on mies, joku on nainen, joku on hetero, joku on homo, eikä näitä asioita tarvitse erikseen mainostaa.

        Henkilökohtaisesti en usko, että homouden esiintyminen julkisuudessa on mitenkään lisännyt homojen määrää, ainoastaan se vaikuttaa siihen, että homot ymmärtävät olevansa homoja ja että se on ihan okei. Ennen vanhaan homot ovat päätyneet heterosuhteeseen ryhmäpaineesta eikä sitä puoliosa muutenkaan ole tarvinnut rakastaa naimisiin mennäkseen (ne myötäjäiset, ne myötäjäiset). Ajat ja tavat muuttuvat eikä naimisiin enää mennä rahan kiilto silmissä. Tai mennään mutta marginaalissa on se porukka. Eivätkä vanhemmat myöskään valitse puolisoa.


      • T-d

        Nimimerkki "aivot päähän" puhuu asiaa! Ja sulle moottoriturpa annan tehtävän. Katoppa nyt televisiota tai lueppa lehtee tai mitä tahansa mediaa niin eiköhän siellä suurin osa oo ihan heteroja? En ymmärrä mistä toi homoja kaikkialla juttu oikein tulee kun minä nään niitä sillaitte jonkin verran, mutta huomattavasti vähemmän kuin heteroja. Niin älä siinä hetero tule mulle väittämään että me homot ollaan media vallattu. Kyllä kaikki on yhä hyvin heteronormatiivista.


      • Niin, mutta...
        T-d kirjoitti:

        Nimimerkki "aivot päähän" puhuu asiaa! Ja sulle moottoriturpa annan tehtävän. Katoppa nyt televisiota tai lueppa lehtee tai mitä tahansa mediaa niin eiköhän siellä suurin osa oo ihan heteroja? En ymmärrä mistä toi homoja kaikkialla juttu oikein tulee kun minä nään niitä sillaitte jonkin verran, mutta huomattavasti vähemmän kuin heteroja. Niin älä siinä hetero tule mulle väittämään että me homot ollaan media vallattu. Kyllä kaikki on yhä hyvin heteronormatiivista.

        Mutta homoutta korostetaan, heteroutta ei. Onko sitä pakko aina korostaa?


      • Aivot päähän
        Niin, mutta... kirjoitti:

        Mutta homoutta korostetaan, heteroutta ei. Onko sitä pakko aina korostaa?

        Pointtini oli, että kun homot saavat samat oikeudet kuin heterotkin, sitä ei enää tarvitse korostaa. Niin kauan kuin homot ovat toisen luokan kansalaisia, on heillä oikeus vaatia asemansa parantamista julkisuudessa.

        Minkä ihmeen takia heteroiden tarvitsisi muutenkaan korostaa heterouttaan heteronormatiivisessa kulttuurissa?


      • moottoriturpa
        T-d kirjoitti:

        Nimimerkki "aivot päähän" puhuu asiaa! Ja sulle moottoriturpa annan tehtävän. Katoppa nyt televisiota tai lueppa lehtee tai mitä tahansa mediaa niin eiköhän siellä suurin osa oo ihan heteroja? En ymmärrä mistä toi homoja kaikkialla juttu oikein tulee kun minä nään niitä sillaitte jonkin verran, mutta huomattavasti vähemmän kuin heteroja. Niin älä siinä hetero tule mulle väittämään että me homot ollaan media vallattu. Kyllä kaikki on yhä hyvin heteronormatiivista.

        Mun nimimerkkiin on viitu huva syy. Sanon mitä mieleen tulee! Koooska sienet!!! Ja ku katot tota telkkuu nii siel ei korosteta heteroutta, heteroist ei puhuta, ei oo heteroiltoi jos keskustellaa heteroiden suvaitsemisest. Jos on homo nii turpa kii siit ja nussi poikii mut älä vittu ala kailottaa sitä!


      • moottoriturpa kirjoitti:

        Mun nimimerkkiin on viitu huva syy. Sanon mitä mieleen tulee! Koooska sienet!!! Ja ku katot tota telkkuu nii siel ei korosteta heteroutta, heteroist ei puhuta, ei oo heteroiltoi jos keskustellaa heteroiden suvaitsemisest. Jos on homo nii turpa kii siit ja nussi poikii mut älä vittu ala kailottaa sitä!

        Heteronormatiivisessa yhteiskunnassa ei ole tarpeen järjestää heteroiltoja, sillä heterot ovat enemmistöä. Eihän pienpuoluetenteissäkään haastatella Keskustan ja SDP:n ehdokkaita.


      • Juntti
        Niin, mutta... kirjoitti:

        Mutta homoutta korostetaan, heteroutta ei. Onko sitä pakko aina korostaa?

        Miten niin heteroutta ei korosteta? Nimenomaan heterosuhteiden ympärillähän koko viihdemedia pyörii.


    • Omasta mielestäni ei ole synnynnäistä.

      • kurpizza_

        Ootko sinä aito lomatoyt?


      • kurpizza_ kirjoitti:

        Ootko sinä aito lomatoyt?

        Olen. Kuinka niin?
        Oletko sinä aito kurpitsa?


      • lomatoy-t kirjoitti:

        Olen. Kuinka niin?
        Oletko sinä aito kurpitsa?

        Sie palasit, Toveri TTT! Arvaa, kuka mie olen.


      • icepicked kirjoitti:

        Sie palasit, Toveri TTT! Arvaa, kuka mie olen.

        Oletko Eräs Trotskilainen? Täällähän on kaikki muuttunut! Mitä "Icepicked" tarkoittaa?


      • kurpizza_
        lomatoy-t kirjoitti:

        Olen. Kuinka niin?
        Oletko sinä aito kurpitsa?

        Juu. Olen aito Kurpizza, mutta kirjautuminen ei onnistu tällä hetkellä. Palasit sitten juuri kun minä olin luopunut toivosta ja jätin pois tarinasta... Sateenkaari120 aikoihin minulla tuli ikävä sinun oodejasi... XD


      • lomatoy-t kirjoitti:

        Oletko Eräs Trotskilainen? Täällähän on kaikki muuttunut! Mitä "Icepicked" tarkoittaa?

        Icepicked on Lev Trotskiin viittaava sanaleikki, ja kirjaimellisesti sana tarkoittaa jotakuta, jota on lyöty jäähakulla, (mahd. myös "jäähakutettu").

        Trotski salamurhattiin Stalinin toimesta Meksikossa jäähakulla 20.8.1940.


      • icepicked kirjoitti:

        Icepicked on Lev Trotskiin viittaava sanaleikki, ja kirjaimellisesti sana tarkoittaa jotakuta, jota on lyöty jäähakulla, (mahd. myös "jäähakutettu").

        Trotski salamurhattiin Stalinin toimesta Meksikossa jäähakulla 20.8.1940.

        Miksi Trotski sitten murhattiin ja mitä hän teki Mekikossa? Miten tämä trotskilaisuus sitten muka eroaa tavallisesta kommunismista?


      • lomatoy-t kirjoitti:

        Miksi Trotski sitten murhattiin ja mitä hän teki Mekikossa? Miten tämä trotskilaisuus sitten muka eroaa tavallisesta kommunismista?

        Tortskilaisuus on lähellä leninismiä, mutta siihen kuuluu olennaisena osana stalinismin kritiikki ja maailmanvallankumouksen korostaminen, lyhyesti.

        Trotski oli Meksikossa maanpaossa, jonne hän oli joutunut lähtemään Stalinin noustua valtaan. Stalin murhautti Trotskin, sillä hän oli tunnetuimpia Stalinin vastustajia.


      • suwastikantti
        lomatoy-t kirjoitti:

        Miksi Trotski sitten murhattiin ja mitä hän teki Mekikossa? Miten tämä trotskilaisuus sitten muka eroaa tavallisesta kommunismista?

        Lomatoyt! Olen ikävöinyt sinua.....melkein.
        Vitsivitsi hauskaa kun olet täällä.


    • Miten tääl yhtäkkiä puhutaan ihan eriasiasta?

      • icepicked

        Siten, että Lomis palasi lomilta.


      • kurpizza_
        icepicked kirjoitti:

        Siten, että Lomis palasi lomilta.

        Ja on vielä kaiken lisäksi hengissä!


      • kurpizza_ kirjoitti:

        Ja on vielä kaiken lisäksi hengissä!

        Missä Prepperi on?


      • kurpizza_
        lomatoy-t kirjoitti:

        Missä Prepperi on?

        En tiedä, mutta tallessa on. Uusi profiilikuva on hankalempi huomata.


      • National Socialist
        kurpizza_ kirjoitti:

        En tiedä, mutta tallessa on. Uusi profiilikuva on hankalempi huomata.

        Preppertowwzin uusi profiilikuva on parempi. Nyt häntä ei enää luulla kansallissosialistiksi.


      • National Socialist kirjoitti:

        Preppertowwzin uusi profiilikuva on parempi. Nyt häntä ei enää luulla kansallissosialistiksi.

        kass terve syntinen ystävämme.

        ja vois koittaa ettiä jonku näkyvämmän profiilikuvan.

        huomatkaa myös että tämä lomatoy-t on liittynyt jäseneksi 17.4.2014 eli eilen.


    • JES!!! Lomatoyt palasi!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

      • HeKeKee'd

        Olenko ainoa joka on hiukan huolissaan siiliöstä? Tarkoitan, nuo hullut naurukohtaukset?


    • Onko tuo muuten ihan varmasti aito lomatoyt. Voisitko todistaa, kiitos. :)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2451
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1759
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1200
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe