Poliisin tiedotteessa

Onko tietoa?

Etelä-Pohjanmaan aamuinen tiedote

14.04.2014


Heitteillejättö Kauhavalla
Maanantaina kello 4.30 aikaan löysivät liikenteessä olleet henkilöt Kortesjärventieltä läheltä Vuorenmaantien risteystä vakavasti loukkaantuneen miehen ja tapahtumapaikalla ilmeni, että loukkaantunut paikkakuntalainen mies on ollut liikenteessä polkupyörällä ja joutunut ilmeisesti takaa tulleen ajoneuvon töytäisemäksi, jolloin mies on lennähtänyt tien pientareelle ja törmäyksen rajuutta osoittaa se, että miehen päässä ollut pyöräilykypärä oli haljennut ja loukkaantunut on siirretty tajuttomana Seinäjoelle sairaalaan.

11

987

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vattusen Veljeskunta

      Jou,, tää oli senverran karmiva liikenneturma, et tulin Keski-Pohjanmaalta tarjoamaan tänne vetoapua keskusteluun, ko tunnetusti kauhavalaiset on vähä ujoa sakkia ja taasen meidän keskusteluporukka ei.

      Elikkä nythän olis ensarvosen tärkiää pistää sana kiertämään kavereille sun tutuille, et tällänen onnettomuus on sattunu ja pyytää heitä vierailemaan tällä saitilla niin palsta saa lukuarvoa ja nousee nopeammin tuonne paikkakunnat osioon, jossa muilla tiellälikkujilla vois juolahtaa mieleen vinkkejä asiaan.

      Itse onnettomuudelle ei liene vielä silminnäkijöitä niin ne jokka ajeli aamulla ennen tai jälkeen puolviiden miettikää näittekö jotain epätavallista esim, rekka, josta repsotti jotain,, kaahareita,, vaarallisia ohituksisia,, traktorissa leveä kuorma yms. ihan mitä vain ja ilmoittakaa havainnoistanne poliisille.

      Jk. Rohkeasti vaan keskustelemaan tästä aiheesta tuo yliajaja pitää saada pikaisesti kiinni ja vastuuseen teostaan eikös vain?
      http://www.pohjalainen.fi/uutiset/poliisiuutiset/heitteillejatto-pyorailija-loytyi-tajuttomana-tienpientareelta-1.1592856

    • Kuka ajoi?

      Tienpientareelta löytynyt pyöräilijä kuoli vammoihinsa
      14.04.2014

      Tienpientareelle heitteille jätetty mies kuoli vammoihinsa sairaalassa maanantaina iltapäivällä.

      Ohikulkijat löysivät maanantaina puoli viiden aikaan tajuttoman miehen. Mies löytyi Kauhavalta Kortesjärventien varresta, Toukolan kohdilta, noin 200 - 300 metriä Ahvenvuorentien risteyksestä pohjoiseen.

      Pyöräilijä löytyi tien reunasta ojanpenkalta tien oikealta puolelta. Miehen löytäneet soittivat paikalle pikaisesti apua ja mies sai jo paikan päällä ensiapua.

      Paikalla selvisi, että pyöräilijä oli loukkaantunut yliajon seurauksena. Yliajaja ei ole asiasta itse ilmoittanut hätäkeskukseen.

      On pääteltävissä, että todennäköisesti pyöräilijän takaa tuleva kulkuneuvo on osunut pyöräilijään ja jatkanut matkaansa pohjoisen suuntaan. Poliisi on tehnyt alueella teknistä paikkatutkintaa.

      Polkupyöräilijä on paikkakuntalainen mies, joka oli liikenteessä mustalla tai tummalla polkupyörällä. Vaatetuksena hänellä oli myös tummat vaatteet ja päässä pyöräilykypärä, joka oli törmäyksessä haljennut muovikuorestaan. Polkupyörässä oli heijastimet, jotka näyttävät taaksepäin.

      Polkupyöräilijä loukkaantui tapahtumassa vakavasti ja kuljetettiin tajuttomassa tilassa Seinäjoen Keskussairaalaan.

      Poliisi pyytää asiassa mahdollisia havaintoja Pohjanmaan poliisilaitoksen Lapuan poliisiasemalle numeroon 050-5373571 tai

      sähköpostiin: [email protected].

      Poliisi tutkii asiaa tällä hetkellä ”törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena”, ”vammantuottamuksena” ja ”liikennepakona tieliikenteessä”.

    • Ihme ettei tietoa ol

      Eikö tosiaan kenelläkään ole mitään tietoa? Oliko rattijuoppo, joka ei uskalla vastata teostaan?

      • Anonyymi

        tarkennetaan kaikille tietämättömille: onnettomuus tapahtunut kantatiellä 63 n.9 km kauhavan keskustasta pohjoiseen (vuorenmaantien risteys). alueella on pari taloa, ei mitään muuta, pelkkä tie kulkee siitä peltojen ja metsien poikki. kun tapahtumapaikka on keskellä ei mitään ja siihen kun lisää vielä tapahtuma-ajan n. 4.30 aamulla, ei silminnäkijöitä voi olla montaa, tuskin yhtään.

        kantatie 63 on iso tie, jossa nopeusrajoitus on 80-100 km/h, tietä käyttävät ihmiset, jotka kulkevat karkeasti sanottuna väliä Etelä-Pohjanmaa - Lappi tai päinvastoin. eli tekijä on todennäköisesti joku muu kuin paikallinen rattijuoppo ja auto voi olla satojen kilometrien päässä tällähetkellä.

        taitaa jäädä selvittämättä tämä rikos.


    • Igndnfj

      Kolaroitu auto herättää huomiota jos sellasella ajelee kylillä. Jossain palaa kohta auto. Tekovälineestä on päästävä eroon.
      Ei sekään täysin mahdotonta ole että joutui traktorin töytäisemäksi. Se onkin hiukan vaikeampi selvittää, varsinki jos on kauhallinen traktori. Ei jää lommoa kuormaajaan.

      Spekuloida voi tietysti niin paljon kun haluaa.. Liekö siitä hyötyä.

      Todella munaton raukka kun lähti paikalta karkuun.

    • Rattijuoppo ei yllät

      Onhan noita rattijuoppoja Kauhavalla ennenkin paennut paikalta ja jättänyt heitteille yliajamansa

    • Omaiset

      Omaisille kova paikka

    • Uutta_Tietoa

      Voi miten surullinen murhenäytelmä tuosta onnettomuudesta tuli nyt ovat pienimmätkin vihjeet tarpeen, koska onnettomuuteen syyllinen kuolemantuottaja on saatava ehdottomasti kiinni.

      Uutisissa kerrottiin poliisin saamasta vihjeestä haussa on pieni jakeluauto tyyppinen valkoinen kuorma-auto, jos teillä on tietoa soitto siitä pikaisesti poliisille.
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288677598640.html?pos=ksk-trm-uuti-ostu

    • niin tai

      Olikohan ko,tieosuudella jokinlaista liikenteenvalvonta kameraa..(nauhoitusta) liikkujista ko,aikana? ja tai sääkameran kuvia,joita telkussakin välistä näytettään?
      -ja sitten tietysti ko,alueen "tunetut" ratti juopot autoineen syyniin "tutkinallisista syistä" niin ehkä näilläkin keinoin saatas tutkintaa jotakin lisää..
      -ihan hirveetähän tuomoinen pakeneminen on..

    • Pidätys Suoritettu
    • Kovin tuomio

      Oli se niin hyvä, kun yliajaja saatiin kiinni ja toivottavasti joutuu vuosiksi vankilaan, koska mikään ei ole niin halveksittavaa kuin uhrin heittellejättö tienvarteen odottamaan kuolemaa. Joku voi sääliä raukkamaista autoilijaa minä en.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3608
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      198
      1720
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1347
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      148
      1224
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      873
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      865
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      56
      833
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      830
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      819
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      792
    Aihe