Kun Venäjä hyökkää

Kysymys??

Kun venäläiset alkavat tulla rajan yli Suomeen, palaavatko virolaiset kotimaahansa NATO:n suojaan? Venäjä kun ei NATO-maahan hyökkää. Sehän olisi oman kuolemantuomionsa allekirjoittamista. Millä Viron talous pysyy pystyssä kun suomalaiset eivät tuo enää rahojaan Viroon vaan taistelevat miehittäjää vastaan?

14

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älä juo enää

      Taidat olla melko sekaisin. Amerikkalaiset ei välitä paskan vertaa Viron kaltaisesta takapajulasta.

      • Olet kaunainen

        Kun NATO ei puolusta yhtä jäsentään koko NATO lakkaa silloin olemasta. Silloin on helvetti irti ja Venäjä valtaa Euroopan. Hyvästi vanha sivistys ja tervetuloa mongolit.


      • niih varmaan juuh
        Olet kaunainen kirjoitti:

        Kun NATO ei puolusta yhtä jäsentään koko NATO lakkaa silloin olemasta. Silloin on helvetti irti ja Venäjä valtaa Euroopan. Hyvästi vanha sivistys ja tervetuloa mongolit.

        Olet todella sekaisin. Jooh Virosta se kolmassa maailmansota alkaa. hahah ha. Tuo virolainen hubriksesi on venäläisiltä perittyä. Amerikkalaiset puolustavat länsimaita. Suomi on länsimaa, Viro ei ole.


      • Tositoimissa...

    • observatore

      Eivät edes amerikkalaiset tule puolustamaan vironkaltaista parasiitti-valtiota joka ei tuo minkäänlaista lisäarvoa kenellekkään.

      • jösses mikä dorka

        Mitä sinäkin olet tietävinäsi, luuseri, suurvaltojen touhuista. Älä lue enää 7päivää, ei ne siellä tiedä.


    • K.rpiintynyt

      Ei noista ryssänkätyreistä kannata välittää. Ovat niin Vlad-verisen pauloissa että oksettaa. Eivät tajua tosiseikkaa että Suomen ja Viron tulevaisuus on yhteinen. Ja sitä että, vihollinen on tuolla itärajalla tai onneks vielä sen takana.
      Tosin desanttinsa se on tuntunut jo lähettäneen tännekin provoamaan.

    • näin tapahtuu

      Toki virolaiset lähtee mutta suurin karkuri on suomessa asuva ruotsalainen eli 200 - 300 tuhatta ihmistä juoksee silmät kiinni esi isien maahan ja sen mukana ne miljardit mitä suomi on heille vuosikymmenien aikana tuhlannut.

      • olipa tyhmä teksti!

        Suomi on ollut Ruotsiin kuuluva niin kauan, että et voi pelkän kielen takia ihmisiä geneettisesti jaotella. Suomen ruotsinkieliset ovat suomalaisia. Etkö ole historiaa lukenut kun et tiedä sitä?
        Se porukka, joka itseään fennoiksi ja aitosuomalaisiksi kutsuu, tulee kaukaa itärajan takaa.


      • miks menisi

        Ei tänne kukaan ole tulossa teidän katkerien entisten sosialisti runkkareiden horinoista huolimatta. Lenin sai apua myös ruotsinkielisiltä.


      • Putin on pihalla

        Suomen ruotsalaiset eivät ole geneettisesti ruotsalaisia vaikka tahtovat itse näin uskoa. Sehän on aina ollut heidän perustelunsa ylemmyydelleen ja halullee erottua halveksimistaan kantasuomalaisista. Suomenruotsalaisten keskuudessa on runsaasti opportunistisesti kieli-identiteettiään vaihtaneita sekasukuja.

        Mitä tulee tuohon Venäjän uhkaamisiin, eteenkin Viron kohdalla se on pelkkää teatteria. Venäjä ei hyökkää NATO-maahan sillä silloin se on sodassa Yhdysvaltoja vastaan. Maailman ainutta todellista suurvaltaa ja sotilasmahtia. Venäjällä ei ole muuta resurssia kun rajaton tykinruoka ja diktaattorin keinon käsketty kansa jonka uhreista ei tarvitse välittää pätkääkään.

        Vaikka neljä NATO:n hävittää on vähän, niin yksikin pystyy pudottamaan rajaa loukanneen Suhoi-hävittäjän kymmenien kilometrien päästä ja jo se on mittava arvovaltatappio Putinille. Venäjä ei ammu NATO-hävittäjää koska se merkitsee itsetuhoa. Putin voisi käskun antaa mutta venäjällä on vielä komentajia jotka estävät käskyn läpimenon.


    • ensinnäkään

      Voisit moukka hieman opetelle historiaa. Venäjä ei taatusti hyökkää Suomen kimppuun lokakuun vallankumouksen suuren vuosipäivän lähestyessä. Moskovan turismin yksi keskeinen osa on juuri Lenin. Suomen kimppuun hyökkääminen ei olisi hyvää PR:ää. Virollahan ei tätä optiota ja henkivakuutusta ole, koska virolaiset luuserit nuoli saksalaisten arschia marraskuuhun 1918 asti. Yhdysvallat ei tule pelastamaan Viroa. Miksi Putin olisi muka niin saatanan virolaisen tyhmä, että pommittaisi Lenin-museuon Tampereella juhlapäivän lähestyessä. Lenin antoi itsenäisyyden, joten älköön hänen seuraajansa ottako sitä pois. Tuota on noudatettu vuodesta 1946 lähtien, eikä tuo linja tule muuttumaan verenhimoisten vainoharhaisten virolaisten ulinan takia.

      • Ei ole hyvin sullaka

        Vielä löytyy Suomestakin kommunisteja, stalinisteja ja putinisteja, joille oli liian katkera pala Viron itsenäisyyden palautus 90-luvulla. Tämä kaihertaa vieläkin russofiilien sydäntä. Pronssisoturin, möhkäle metallia, siirtäminen oli kuin tikari russofiilin sydämeen. Tottahan suvereeni valtio saa omassa maassaan toimia kuin parhaaksi näkee. Tähänkin oli olevinaan suurella rosvovaltiolla sanottavaa. Kovin on syvässä katkeruus Viroa kohtaan.


      • J.Bäckman
        Ei ole hyvin sullaka kirjoitti:

        Vielä löytyy Suomestakin kommunisteja, stalinisteja ja putinisteja, joille oli liian katkera pala Viron itsenäisyyden palautus 90-luvulla. Tämä kaihertaa vieläkin russofiilien sydäntä. Pronssisoturin, möhkäle metallia, siirtäminen oli kuin tikari russofiilin sydämeen. Tottahan suvereeni valtio saa omassa maassaan toimia kuin parhaaksi näkee. Tähänkin oli olevinaan suurella rosvovaltiolla sanottavaa. Kovin on syvässä katkeruus Viroa kohtaan.

        Sinun paskakansasi "palautus" on todellakin ollut Suomelle Stalinin ja Hitlerin aiheuttamaan sotaan verrattavissa oleva isku. Viro on aiheuttanut ainakin kymmenen miljardin euron laskun Suomelle viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana. Voroloisten aiheuttamia henkisiä kärsimyksiä raiskauksen uhreille tai murhattujen omaisille ei voi edes rahassa mitata. Paskaa porukkaa joka Stalinin tai Hitlerin olisi pitänyt lopettaa. Nooh ehtiihän se Putin vielä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      256
      2442
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      73
      1836
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      336
      1568
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      175
      1539
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1085
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      89
      985
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      180
      811
    8. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      805
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      216
      773
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe