Hyvää vaiko huonoa palvelua

terve vaan

Naapurissa vast.ketju. Itse koen hyväksi mm.mottimaja, lieksan rengas, lasiliike, ALKO, no siinä aluksi täältä lieksasta.

45

1944

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lieksan parhaat

      Hyvää palvelua olen saanut seuraavista liikkeistä: Halitex, Lieksan Rengas, Lieksan Silmäasema, Pielisapteekki, Pielislasi, Pizza Master, Bianca, R-Kioskit, Veljekset Ruokolainen, Mari-Kaluste, Lieksan Leipomo, ABC, Indianna ja Matkahuolto.

    • Ompelukoneeton

      Kiitettävän arvosanan ystävällisestä palvelusta saa myös ompelimo Pielistikki.

    • Entinen lieksalainen

      Lieksassa on monia hyviä kauppapaikkoja. Aikaisemmin ostin myös vaatteita Lieksasta, mutta ainut hyvä vaateliike säästöpankin talosta kuivui kasaan. Hyviä urheiluvaatteita saa edelleen sieltä kulman läheltä (entinen Kesport myyjä). Teillä ei ole siellä edes venäläiset riesana eli etuilemassa kassajonossa ja nostamassa hintoja. Alkossa toisinaan katsovat paheksuen, jos ostan reilumman satsin. Asioin siellä harvoin ja katseet kyllä kestän.

      Juottoloista Fänäri toimii parhaiten. Icella meni piloille yrittäjän vaihduttua. Lieksan Leipomosta saa ainakin Itä-Suomen parhaat leivonnaiset.

    • Ei ole asiaa sinne

      Icella meni piloille jo ennen yrittäjän vaihtumista kun siellä alkoi oluen kanssa läträäminen, jolloin paikka muuttui räkäläksi. Uuden omistajan aikana en ole enää käynytkään paikassa ja tuskin käynkään.

    • Joukomies

      Alko nykyisin hyvä. Sportia/ Expert myös. K-Raudasta ostan vain pakkorakosessa ja yhdeltä myyjältä. Ihme, että pysyy paikka pystyssä. Joutomiestä joka nurkka täynnä!

      • Palvelussa ovat

        Kiireesti liikehtivät paikasta toiseen puhelin korvalla ja näyttävät ahkerilta. Ehkä he soittelevat toisilleen.


      • samanlainen
        Palvelussa ovat kirjoitti:

        Kiireesti liikehtivät paikasta toiseen puhelin korvalla ja näyttävät ahkerilta. Ehkä he soittelevat toisilleen.

        Kyllä Icella palvelee. Juomia myydään pilkkuun asi, jos vain sanotuksi saa.


      • Ja lisää tuli
        samanlainen kirjoitti:

        Kyllä Icella palvelee. Juomia myydään pilkkuun asi, jos vain sanotuksi saa.

        Lieksan Kulmalla oli ennen muinoin todella hyvä palvelu. Jos asiakas oli kesken illan sammunut pöytäänsä, tarjoilija herätteli hänet ystävällisesti todeten jotta saahan olla lisää.


    • ALKO ja honkanen

      ALKO on paras, Honkasen toiminta on hetken jäässä.
      Alko
      Alko
      Alko
      Aloko

      • saako alkosta

        luotolla,
        puisto-osaston myyjiltä saa


    • remontoija

      Ullan kangasliike erinomainen palvelu, Sisustus Emilia - on tullut erinäisiä kauppoja tehtyä, Mottimaja, St1 ja se meijän Pete, mukava osaava luotettava työntekijä, K-Rautia. Siinä tärkeimmät minulle ja tuleehan siellä Alkossakin käytyä silloin tällöin - apua tulee reippaasti kun viiniosastolla pyörii, eikä etsi löytämäänsä.

    • harmaa volkkari

      Palvelu muskotissa hyvä ja iloinen mieli työntekijöillä, mutta taitaa minun käynnit siellä loppua. Olen henkilö, jonka nenään ei sovi tupakka, hajusteet. Se kaupan edessä on eräs henkilö, joka päivät pääksytysten polttaa sätkää. yritin tähän mennessä eri aikoja, että pelastuisin tältä pössyttelijältä, mutta ei. Aina se siellä on. Tulee sisälle asti paksusti savu kauppaan. Olen niin vahvasti allerginen näille hajuille, että pitää välillä ottaa pahoinvointilääke. Siis on parempi (harmi kun se postikin siinä), etten enää käy koko paikassa. Ihmetelen miten yksi ihminen saa polttaa ketjussa koko päivän kaupan edessä ja tää ei ole vale.

      • On se

        Tokmannilla erittäin ynseä ja palveluhaluton naismyyjä.


    • On muitakin

      Yksikö vain? Hehän ovat siellä vain töissä.

    • Joukomies

      Lämpökameralla voisi varastomies löytyä Rautiasta. Myyjät on kahvihuoneessa. Ylivertainen asiakaskokemus on vielä jäänyt saamatta.

      • tympäisee

        rautian myyjät kaikki koulutukseen miten asiakasta palvellaan,olit sitten mahdollinen ostaja tai muuten vain tutustumassa tuotteisiin joita nahdollisesti myöhemmin tarvitsee, muuttunut itsepalvelu kaupaksi, missä myyjät ?...jos on myyjiä paikalla heillä aina kiire, eikä varmasti tulla asiakkaalta kyselemään voisinko jotenkin auttaa / tarvitsetteko apua tuotetiedoissa


      • kahvia

        Pitäs kauppiaan laittaa mikroffoni siihen tiskille.Jotta jos ei näy ketään niin vois karjaista . Ei sinne kahvihuoneeseen kaikki osaa .Vois tietysti laittaa opasteet.


    • Lainaa vain

      Osuuspankista sain hyvää palvelua jokunen vuosi sitten. Sen jälkeen en ole saanut.
      Soitot menee ihan jonnekin. Vastasoitto tulee milloin sattuu, jos tulee, jne. Joka kerta eri ihminen ihmettelee/palvelee. Palvelun tylyttäminen perustellaan, etteivät muutkaan pankit sen paremmin asiakkaitaan hoida ja meillä nyt on annettu tämmöiset ohjeet.. Tuntuu osuuspankki kiertävän samassa paluuperässä, mistä liikepankit tuli jo aikaa sitten pois ja ovat satsanneet henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.
      Kovasti tuntuu tärkeältä touhulta. Systeemit muuttuvat, että entistä ei ehdi oppia asiakkaat, eikä työntekijät. Minkälaista johtamista siellä harrastetaan?
      Ei se Lipposen "lopalisoituminen" aivan ensiviikolla tänne hikiälle iske. Myö vanhat nimittäin kuollaan ensin pois.
      Olisiko päässyt unohtumaan, että osuuskunnan jäsenet muodostavat pankin ja sen asiakaskunnan rungon. Pielisen osuuspankki on sitäpaitsi vieläkin itsenäinen osuuskunta.
      Ja se isännöinnin ulkoistaminen oli virhe.

    • Rahalla saa

      Popposet ylivoimaisesti pitkäveteisimmät tieteilyt tuotteen erikoisominaisuuksista

      • Rahalla saa

        Popposet= Ropposet.
        Eli Ropposesta saa jne...


    • karkki3

      Teknisillä olen saanut aivan mahtavaa palvelua :)

      • näin on

        kuin myös samaa mieltä tekniset hallitsee asiakaspalvelun ja sen tärkeyden


      • postipaketti
        näin on kirjoitti:

        kuin myös samaa mieltä tekniset hallitsee asiakaspalvelun ja sen tärkeyden

        Hyväntuulista palvelua lidlistä ja Itellan jakelusta olen saanut monta kertaa.


      • olen.saanut
        postipaketti kirjoitti:

        Hyväntuulista palvelua lidlistä ja Itellan jakelusta olen saanut monta kertaa.

        Minäkin olen saanut monta kertaa.. ja palvelua kanssa 😍😘😝


    • Ainoa tietokoneliike

      Tietokoneasioissa olen saanut asiantuntevaa palvelua vain Lieksa Datahuollosta. Joskus muinoin palveli hyvin myös Tietotapio. Minne lienee kadonnut?

      • miten kohdellaan

        Datahuollossa ollaan rehellisiä. Tietotapion käyttö loppui kun myyjä väitti ettei erääseen tuotteeseen saa sitä etsin. Datasta löytyi ja asiakkaaksi jäin.


    • ....ö....

      Melkein joka paikasta täällä olen saanut hyvää palvelua, mutta Rautiassa saisivat vähän panostaa tuohon asiakaspalveluun.

    • vandafors

      Lieksan asiakaspalvelua moittivien sopisi joskus käydä pääkaupunkiseudulla tutustumassa "hyvään" asiakaspalveluun. Tulee kotiin ikävä.

    • Touko Vaino

      Kyllä Lieksassa on tosiaankin hyvää palvelua monessakin paikassa. Harvoin on ynseyttä tai ylenkatsomista. Oikein savokarjalaista lupsakkuutta löytyy monestakin paikasta. Toivottavasti henki on kaupungissa hyvä, kun tulemme viettämään pääsiäistä Lieksaan!

    • liian tietäväisiä

      Tietotatio on yhteydessä saman liikkeen kanssa, kaatrahovin vieressä. Joku kyseli. K-rautiassa joskus tuntuu tosiaan, että kyllästyy metsästämään muujiä, mutta ääntä peliin. Kyllä sieltä ukot löytyy pian ja tähän mennessä asiakaspalvelu ihan ok, Paremmin voisivat kyllä katsella asiakkaita, jotka selvästi etsivät jotain. Sinne perälle vaan tiskille. Loppuu niiden paikallisten kanssa juoruilu heti kun sanoo et olen tässä jonkun aikaa odotellut, että menekö kilpailevan yrityksen puolelle.

    • Osta Lieksasta

      Asiakaspalvelua ei opita, jos asenne on pielessä. Miten paljon rakennuskuluja nostetaan epätarkoilla tilauksilla, heikolla tavaralla, ja välinpitämättömällä asenteella. Sovituista toimitusajoista ei pidetä kiinni. Kirvesmiehet ovat oppineet pitämään useampaa työmaata, yhtä tehdään toinen odottaa tarvikkeita. Asiakkaan aika kuluu ja loma loppuu.

      Rautakauppa on aina rautakauppa.

    • Tolkkua hommaan!

      Mottimaja olisi ihan hyvä kauppa, mutta sinne kerääntyy ajantappajia kassan luokse höpöttämään ja hidastamaan oikeiden asiakkaiden kaupankäyntiä. Entisellä paikalla oli sama tilanne. Onko näille lorvailijoille järjestetty kyyti keskustasta Mottimajalle, vai hakeutuvatko he ihan oma-aloitteisesti sinne ajanviettoon?

    • Mitämies

      Olen käynyt muutaman kerran kuuntelemassa näitä "turaukkoja", muistanut sitten olevani asialla ja ajellut toisen kauppatalon tiskille.
      Lorvailijat ajelevat tolokun autoilla ja ovat "alan ammattilaisia", mönkkärit ja kaikki muut mehtäpelit löytyy jo kotipihalta.

    • Sesonkia pukkaa

      Pittää olla myyjillä pienet palakat, että tuolla asiakkaitten määrällä pystyy palakat kaikille maksattammaan. Siitäköhän juontaa huolimaton suhtautuminen asiakkaisiin.
      Tämä Rautia oli vielä paras jossain lajissa.

    • katteeton.lupaus

      Löytyi vanha ketju, eipä rautia ole ainakaan parantanut noista ajoista.

    • Timpuri1

      Mottimajalla kun vaihtui omistaja minulla loppui käynnit. Uusi omistaja pisti läskiksi asiakas palvelun. Onneksi Joensuusta kulkee linja autot niin saa varaosat päiväseltään.

      • sekainen.myymälä

        Minulla ei ole mitään tietoa entisestä eikä uudesta omistajasta. Tiskipöytä on ollut aina mahdottoman sekaisin. Se ei anna myymälän toiminnanlaadusta hyvää eikä edes tyydyttävää kuvaa.


    • searska

      Näin viiskymppisenä miehenä nostan esiin muutaman suosikkini: Bianca on hiuspuolella ykköspaikka!Vaatepuolen ykköspaikka menee Haliteksin nimiin!
      Perustelut: Noissa kahdessa on niin älyttömän hyvä palvelu ,sekä vuosikymmenten osaamistaito.

      • Sullako.afro

        Biancan nuorilla naisillako vuosikymmenten osaamistaito? Samalla tavalla miesten perusleikkaus tehdään joka parturissa.


      • yhteenlaskua
        Sullako.afro kirjoitti:

        Biancan nuorilla naisillako vuosikymmenten osaamistaito? Samalla tavalla miesten perusleikkaus tehdään joka parturissa.

        Osaamistaidot kun lasketaan yhteen, tuleehan siitä kymmeniä vuosia.


    • Kauniitkampaajat

      Biancassa hyvä palvelu!

    • KoulutusKunniaan

      Ripsien kestotaivutusta, jos haluaa, niin pisteet täysi 10 Kauneuskeskus Päivittäin. . Minulle väitettiin eräässä paikassa, että "ripsipermanentti" joka on myös halvempikin olisi samanveroinen, kuin Yumi Lashes. No menin halpaan halpaan ja lopputulos oli se, että eroa omiin ripsiin ei juuri huomannut. Joten kestotaivus ja taivutus Yumi Lashesilla ovat ihan eri asioita.

      • missä.lienee

        Ihan tuntematon Kauneuskeskus...?


    • pottuilua.työkyrille

      Muutamassa hiustenelikkuupaikassa saattaa harjoittelija tehdä ilman ammattilaisen valvontaa, ja tuloksia en ole kuullut kehuttavan!
      Ja harjakkaisiksi vittuillaan työntekijälle!

    • Paskaukkopaskaakka

      On siellä yrityksiä johon kukaan ei mene enää töihin. Haukutaan ja huudetaan työntekijöille. Sama tehdään asiakkaille kun poistuvat liikkeestä. Omassa navassa ei tietenkään ole vikaa. Jonkun pitäisi ottaa ja viedä tyyppi käräjille. Kaikki tietää mutta kukaan ei puutu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe