naisen näkökulma

ei enää nuori tyttö

Mikä saa naiset meikkaamaan ja "pilaamaan" itsensä kysytään edellisessä ketjussa. (No en jäksanut juurikaan lukea kuin pari otosta sieltä täältä... liikaa vastauksia eikä aika riitä niiden kahlaamiseen.)
On täyttä puppua väittää että kosmetiikkatuotteet "pilaisivat" ihon ja tekisivät sen huonommaksi. Itse meikkaan hillitysti, tarkoittaa käytännössä sitä että suojaan kasvoni meikkivoiteella joka on hengittävä ja tekee herkästä ja punoittavasta ihosta tasaisen värisen. omistan täysin vaaleat ja värittömät ripset ja kulmat, niitä siis kestovärjään, tummemmaksi, koska muuten näytän aivan zombilta jos katson itseäni peiliin.
Arkimeikkiin kuuluu siis värivoide, silmien rajaus, kulmaväri ja ripsiväri ja huulipuna. Tämän kaiken tekemiseen menee aikaa n. 15 minuuttia.
Värivoide suojaa ihoa auringolta, tuulelta, pakkaselta ja kaikilta ympäristön vaikutuksilta. Ihoni on rauhallinen ja hyvinvoiva, toki poistan huolellisesti meikit joka päivä puhdistusaineella.
Kun katson itseäni peilistä meikattuna, en juurikaan näytä millään tavalla meikatulta, mutta voin sanoa että täysin ilman mitään meikkiä näytän punakalta albiinolta! No ehkä edelleen käytän mieluummin sen 15 min itseni ehostamiseen jos sen jälkeen peilistä minua katsoo se reipas ja iloinen persoona joka olenkin, eikä aneemisen näköinen zombi.
Sitä paitsi aina lomilla pidän täydellisen meikkitauon ja voin sanoa että iho menee heti paljon huonokuntoisemmaksi ja näppyläisemmäksi, kyllä se näköjään meikki myös suojaa ihoa monilta tekijöiltä.
Katsokaapa monia kosmetologeja miten hyvät ihot heillä on ja miten hyvännäköisinä pysyvät vaikka varmasti meikkaavat työssään ihan joka päivä ja käyttävät kosmetiikkatuotteita melko reilusti.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vielä

      Ja luonnonkosmetiikka taas on vielä parempi vaihtoehto synteettiselle kosmetiikalle, sanoisin että sillä vasta kunnolla ihoa hoidetaan. :)

    • MakeUp

      Olen ehdottomasti samaa mieltä, että meikki jopa suojaa ihoa. Tietenkin ehkä vääränlaiset tuotteet tai muuten "ns" väärinkäytettynä meikki ei välttämättä näytä hyvältä ja, jos meikkiä ei puhdista huolellisesti tai hoida ihoa muutenkaan hyvin, niin kyllähän se varmasti kärsiikin siitä. Sitten juuri se meikkaustyyli vaikuttaa siihen lopputulokseen eli, että "meikitön meikki" on yleensä luonnollisen näköinen ja auttaa kuitenkin juuri peittämään niitä puolia, mitä ei välttämättä halua muille liiemmin näyttää, näyttämättä kuitenkaan niin meikatulta. Tietenkin on minun mielestäni jokaisen oma asia kuinka paljon tai vähän meikkaa ja siis myös meikittömyys naisilla on tottakai ihan yhtä lailla heidän oma asiansa. Eli siis minun mielestäni meikkaaminen on ihan luonnollista naisten keskuudessa, mutta myöskin se etteivät he meikkaa. Siis väitän että, meikki ei kyllä pilaa ihoa, jos hoitaa sitä muuten oikein.

    • Keintekoinen jako

      En itsekään ala kahlaamaan läpi alkuperäistä ketjua. Entäpäs jos siinä on kyseessä se tavanomainen vastakkainajattelu "me" ja "ne". Eli joillakin on vain tarve luokitella ihmisiä mitä erilaisimmin perustein, ja sitten keksitään jälkeenpäin hyvät selitykset, miksi ihmisiä pitää luokitella, ja mikä on "oikea" ja mikä on "väärä" tapa. Eli jaetaan maailma mustaan ja valkoiseen, eikä nähdä harmaan eri sävyjä.

      Itse olen kuulunut meikkaamattomiin, mutta nyt olen pelkkää reippaan punaista huulipunaa opetellut käyttämään, ja pelkästään sekin raikastaa olemusta. Eli jako meikkaavat ja meikkaamattomat on varsin keinotekoinen. Meikkaamaton saattaa värjätä hiuksia ja lakata kynsiä sekä käyttää aurinkovoiteita, joissa hän altistuu ihan samoille ainesosille kuin meikkaava. Itse nykyään arvostan vanhempia naisia, jotka ovat nähneet hieman vaivaa ulkonäkönsä eteen. Jokasuunnalta parennellut ihmiset koen luonnottomiksi kaikissa ikäryhmissä (eli leikellyt ja silikonilla täytetyt, värjätyt ja rasvaimetyt, runsaasti meikatut ja koristellut, ja kaikki samassa paketissa).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5580
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1672
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1656
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1102
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      819
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe