Alkavatko vainot?

tuomas...

Jätän tällaisen lyhyen viestin tänne arvosteltavaksi, jonka uskon tiedon sanojen kautta mahdollisesti saaneeni. Eli kuulin hengessäni sanat, että "kun uskovien (aitojen kristittyjen) määrä on n.11% (väestöstä), niin vainot alkavat; nyt vielä tuo luku on 18%". Kansa on siis Suomi. Mutta nyt ei siis tarkoituksenani ole kehottaa varustamaan bunkkereita, vaan pikemminkin tekemään evankeliumin työtä, niin kauan kuin päivä on; ja loppuun saakkakin.

28

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herra valmistaa ...

      Niinpä. Ei taida tietää muut kuin Herramme itse, mitä todellisuudessa tapahtuu ja milloin. Sen olen saanut Herralta, että - aika on lyhyt. Enpä ymmärrä sitäkään oikein.

    • Westsider

      Ehkäpä kun luopus vielä lisääntyy niin ilmestyy tuo laiton , antikristus joka vainot ja Jumalan temppelin, seurakunnan tallaamisen alkaa. nyt sitä pidättää vielä tuo18% usko.

      • ...

        ...


    • UskovaM1977

      Pelastumme onneksi antikristuksen ajasta. Näin on Jumala Sanassaan luvannut:

      "...ja odottamaan taivaista hänen Poikaansa, jonka hän on herättänyt kuolleista, Jeesusta, joka PELASTAA MEIDÄT TULEVASTA VIHASTA:"
      (1. Tess. 1:10, 1933/38 käännös)

      " Sillä EI Jumala ole määrännyt MEITÄ VIHAAN, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan."
      (1. Tess. 5:9-10, 1933/38 käännös)

      Ilmestyskirjassa Jeesus puhuu uskolliselle seurakunnalleen:

      " Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja PELASTAN SINUT KOETUKSEN HETKESTÄ, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat."
      (Ilm. 3:10, 1933/38 käännös)


      Pelkästään nuo kohdat osoittavat selkeästi, että uskovat eivät joudu vaivan / vihan aikaan. Toki ennen antikristusta saattaa käydä niin että tulee jonkinlaisia vainoja. Antikristuksen aikana vainotut uskovat ovat ylösoton / tempauksen jälkeen uskoon tulevia ihmisiä. Ei siinä sen ihmeempää.

      Herran haltuun ja siunausta. Jeesus tulee varmasti pian!

    • Kauheat vainot

      Kristittyjen hirvittävä, armoton vaino == joku väittää vastaan palstaprofeetalle suomi24:ssä.

      • Prof.

        Kyllä! Moisesta on vähintäänkin tehtävä rikosilmoitus.


      • ...
        Prof. kirjoitti:

        Kyllä! Moisesta on vähintäänkin tehtävä rikosilmoitus.

        ...


    • ---

      Lopeta satujen kertominen. Mitään palstaprofeettaa ei ole. Täällä saa kirjoittaa profetallisia, jotka raamatulla tutkittavissa.
      Kristittyjen vainot ovat alkaneet, antikristus tälläkin palstalla.

      • tuomas...

        En kerro satuja. Mitä tarkoitat?


    • Millä mittarilla tuo aitojen kristittyjen määrä eli %-luku mahdetaaan mitata?

      • ---

        Siihen varmastikin lasketaan ainakin Pihon puolueen jäsenet.


      • Vanja-eno
        --- kirjoitti:

        Siihen varmastikin lasketaan ainakin Pihon puolueen jäsenet.

        Anteeksi, mutta Piholla on omat sivut. Mene sinne herjauksisnesi, Stalin.


      • ---
        Vanja-eno kirjoitti:

        Anteeksi, mutta Piholla on omat sivut. Mene sinne herjauksisnesi, Stalin.

        En mene, mutta kiitos ehdotuksesta. Viihdyn täällä. Täällä on hauskaa. Joskus ihan liian hauskaa.


      • Ihanko näin hauskaa?
        --- kirjoitti:

        En mene, mutta kiitos ehdotuksesta. Viihdyn täällä. Täällä on hauskaa. Joskus ihan liian hauskaa.

        Kiitos!!!12.9.20
        rtfg - Kiitos makeista nauruista. Tuskin ees muistan, milloin on näin hauskaa ollut.
        Päivien takaa ihminen kaivaa ketjun ja aloittaa heti herjalla - >>Jokos on listoja tehty? Tässä jo muutama päivä odoteltu. > Onhan tämä kieltämättä jo melko säälittävää touhua. Mutta tällaiseksihan tuo ihmispolo vainoharhoineen on itse palstan halunnut


      • ---
        Ihanko näin hauskaa? kirjoitti:

        Kiitos!!!12.9.20
        rtfg - Kiitos makeista nauruista. Tuskin ees muistan, milloin on näin hauskaa ollut.
        Päivien takaa ihminen kaivaa ketjun ja aloittaa heti herjalla - >>Jokos on listoja tehty? Tässä jo muutama päivä odoteltu. > Onhan tämä kieltämättä jo melko säälittävää touhua. Mutta tällaiseksihan tuo ihmispolo vainoharhoineen on itse palstan halunnut

        Omien höpötystensä plussailu on pikkuisen noloa. Tai melko paljonkin.


    • Prosentteina

      Ufo luotseilla.

    • ...

      ...

    • ---

      Plussaillaan vaan.

    • 1Ms 18:20 - 19:38

      20. Herra sanoi: "Valitushuuto Sodoman ja Gomorran tähden on suuri, ja heidän syntinsä ovat ylen raskaat.
      21. Sen tähden minä menen katsomaan, ovatko he todella tehneet kaiken sen, mistä huuto on tullut minun eteeni, vai ei. Minä otan siitä selvän."
      22. Miehet kääntyivät sieltä ja kulkivat Sodomaan päin, mutta Aabraham jäi vielä seisomaan Herran eteen.
      23. Aabraham lähestyi häntä ja sanoi: "Aiotko tuhota vanhurskaan yhdessä väärintekijän kanssa?
      24. Entä jos kaupungissa on 50 vanhurskasta. Aiotko tuhota heidät säästämättä paikkaa siellä olevien 50 vanhurskaan tähden?
      25. Ethän voi surmata vanhurskasta yhdessä jumalattoman kanssa, niin että vanhurskaan kävisi samoin kuin jumalattoman! Ethän toki! Eikö kaiken maan Tuomari tekisi oikeutta?"
      26. Herra sanoi: "Jos löydän Sodoman kaupungista 50 vanhurskasta, niin heidän tähtensä säästän koko paikan."
      27. Aabraham jatkoi: "Olen rohjennut puhua Herralleni, vaikka olen tomua ja tuhkaa.
      28. Entä jos 50 vanhurskaasta puuttuu viisi. Hävitätkö viiden tähden koko kaupungin?" Hän vastasi: "En hävitä, jos löydän sieltä 45."
      29. Aabraham puhui vielä hänelle: "Entä jos siellä on 40?" Hän vastasi: "Niiden 40 tähden jätän sen tekemättä."
      30. Aabraham jatkoi: "Älköön Herrani vihastuko, että vielä puhun. Entä jos siellä on 30?" Hän vastasi: "En tee sitä, jos löydän sieltä 30."
      31. Hän sanoi vielä: "Minä olen rohjennut puhua Herralleni. Entä jos siellä on 20?" Hän vastasi: "Niiden 20 tähden jätän hävittämättä."
      32. Vielä hän sanoi: "Älköön Herrani vihastuko, että puhun vielä tämän ainoan kerran. Entä jos siellä on 10?" Hän vastasi: "Niiden 10 tähden jätän sen hävittämättä."
      33. Lakattuaan puhumasta Aabrahamin kanssa Herra lähti pois, ja Aabraham palasi kotiinsa.

    • Hes.14

      1. Minun luokseni tuli miehiä Israelin vanhinten joukosta, ja he
      istuivat minun eteeni.
      2. Niin minulle tuli tämä Herran sana:
      3. "Ihmislapsi, nämä miehet ovat sulkeneet kivijumalansa sydämeensä ja asettaneet kasvojensa eteen sen, mikä heille oli kompastukseksi syntiin. Antaisinko minä heidän kysyä minulta neuvoa?
      4. Sentähden puhuttele heitä ja sano heille: Näin sanoo Herra, Herra: Kuka ikinä israelilainen sulkee kivijumalansa sydämeensä ja asettaa kasvojensa eteen sen, mikä hänelle oli kompastukseksi syntiin, ja sitten menee profeetan tykö, hänelle minä, Herra, kyllä annan vastauksen - hänelle ja hänen monille kivijumalilleen,
      5. ja tartun Israelin heimoa sydämeen, koska he ovat kääntyneet minusta pois kaikki tyynni seuraamalla kivijumaliansa.
      6. Sentähden sano Israelin heimolle: Näin sanoo Herra, Herra: Kääntykää, ja kääntykää pois kivijumalistanne ja kääntäkää kasvonne pois kaikista kauhistuksistanne.
      7. Sillä kuka ikinä israelilainen tai muukalainen, joka asuu Israelissa, luopuu minusta ja sulkee kivijumalansa sydämeensä ja asettaa kasvojensa eteen sen, mikä hänelle oli kompastukseksi syntiin, ja sitten menee profeetan tykö kysymään itsellensä neuvoa minulta, hänelle minä, Herra, itse annan vastauksen.
      8. Minä käännän kasvoni sitä miestä vastaan, teen hänet merkiksi ja sananlaskuksi ja hävitän hänet kansastani; ja te tulette tietämään, että minä olen Herra.
      9. Mutta jos profeetta antaa viekoitella itsensä ja sanoo sanan, niin minä, Herra, olen sen profeetan viekoitellut; ja minä ojennan käteni häntä vastaan ja hävitän hänet kansastani Israelista.
      10. Heidän on kannettava syntinsä - niinkuin kysyjän synti, niin on profeetankin synti -
      11. etteivät he, Israelin heimo, enää eksyisi minusta pois eivätkä enää saastuttaisi itseänsä kaikilla rikkomuksillaan, vaan olisivat minun kansani ja minä olisin heidän Jumalansa; sanoo Herra, Herra."
      12. Ja minulle tuli tämä Herran sana:
      13. "Ihmislapsi! Jos maa tekisi syntiä minua vastaan olemalla uskoton ja minä ojentaisin sitä vastaan käteni ja murtaisin siltä leivän tuen ja lähettäisin siihen nälän ja hävittäisin siitä ihmiset ja eläimet,
      14. ja sen keskellä olisivat nämä kolme miestä: Nooa, Daniel ja Job, niin oman henkensä he vanhurskaudellaan pelastaisivat; sanoo Herra, Herra.
      15. Jos minä antaisin pahain petoeläinten käydä halki maan ja ne riistäisivät siltä lapset ja se tulisi autioksi, niin ettei kukaan siellä kulkisi petoeläinten tähden,
      16. niin nämä kolme miestä, jos olisivat sen keskellä, eivät voisi - niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, Herra - pelastaa poikiansa eikä tyttäriänsä; ainoastaan he itse pelastuisivat, mutta maa tulisi autioksi.
      17. Taikka jos minä antaisin miekan tulla tämän maan yli ja sanoisin: 'Miekka, käy halki maan!' ja hävittäisin siitä ihmiset ja eläimet,
      18. ja sen keskellä olisivat nämä kolme miestä, eivät he voisi - niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, Herra - pelastaa poikiansa eikä tyttäriänsä, vaan ainoastaan he itse pelastuisivat.
      19. Taikka, jos minä lähettäisin ruton tähän maahan ja vuodattaisin vihani sen ylitse verenä, niin että hävittäisin siitä ihmiset ja eläimet,
      20. ja Nooa ja Daniel ja Job olisivat sen keskellä, eivät he voisi - niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, Herra - pelastaa poikaansa eikä tytärtänsä; vain itse he vanhurskaudellaan pelastaisivat henkensä.
      21. Mutta näin sanoo Herra, Herra: Mitä sitten, kun minä lähetän Jerusalemin yli neljä kovaa tuomiotani: miekan, nälän, pahat petoeläimet ja ruton hävittämään siitä ihmiset ja eläimet!
      22. Mutta katso, sinne on jäävä jäljelle pelastuneita, poikia ja tyttäriä, jotka viedään pois. Katso, ne tulevat teidän luoksenne, ja te näette heidän vaelluksensa ja tekonsa ja tulette lohdutetuiksi siitä onnettomuudesta, jonka minä olen tuottanut Jerusalemille, kaikesta, minkä olen sille tuottanut.
      23. He lohduttavat teitä, kun näette heidän vaelluksensa ja tekonsa. Ja te tulette tietämään, etten minä syyttä ole tehnyt sitä kaikkea, minkä olen sille tehnyt; sanoo Herra, Herra."

    • Ahdistukset alkaneet

      jo kaksi vuosituhatta sitten ja olivatkin kovat silloin, mutta Laodikean aikaan ei pahan juuri tarvitse vainota sillä penseyttä on Jumalan seurakunnassa eikä palavaa rakkautta Herraa Jeesusta kohtaan. Toki lähitulevaisuudessa nähdään miten Jumalan seurakunnassa herätään todellisuuteen, sillä pian alkaa se iankaikkinen evankeliumi Ilmestyskirjan mukaan. Mahdollisesti ei juuri muutosta tule monissakaan seurakunnassa muutamia harvoja lukuunottamatta, mutta hekään eivät voi toimia herättäjinä seurakunnassa, jossa hallitsee Laodikean ulkokultainen väki. Jeesus tahtoo paljon hyvää suoda kaikille omilleen mutta penseys sitä estää.

      Kuinka Laodikea voi parannuksen tehdä kun kokee ettei sitä tarvitse?

    • Laodikealle riittää

      toimeentulo ja uskonnollisuus, mutta palavassa rakkaudessa Jeesusta kohtaan tahdotaan palvella Isää Jumalaa vaikka kuinka lienee vähäpätöiseltä tuntuisi se.

      • Evankeliumi ja suuri

        sadon korjuun aatto noin 2016. Riemuvuosi vuodesta 1967 kuuden päivän sodasta.


    • Mahdollisesti näin

      sotaa noin 2017, nälänhätää noin 2018, hävityksen kauhistus noin 2019-2020.

      Jeesus tulee kun paha on hallinnut sen 3,5 vuotta Jerusalemissa.

    • Jos uskovien määrä

      vähenee, niin mahdollisesti laatu paranee, ja kirjoitettu on "pyhä pyhittyköön ja saastainen saastukoon". Jokaisen toki kannattaa kilvoitella Jeesuksessa sielunsa pelastumisen suhteen. Jeesus on se hyvä tie Jumalan valtakuntaan, mutta tieto ei riitä tarvitaan myös palava rakkaus.

      • Matteuksen

        Evankeliumista

        Luku 24:3-13, 23,24, 26 ja 28

        3. Kun Jeesus istui öljymäellä, ja vain opetuslapsia oli hänen luonaan, nämä kysyivät häneltä: Sano meille, milloin se tapahtuu, ja mikä on merkkinä sinun tulostasi ja [tämän] maailman[kauden] lopusta?

        4. Jeesus vastasi: Varokaa, ettei kukaan teitä harhauta.

        5. Monia on esiintyvä minun nimelläni sanoen: Minä olen Kristus, ja he eksyttävät monia.

        6. Te saatte kuulla sotien melskeistä ja sanomista sodista. Varokaa, ettette pelästy. Niin täytyy tapahtua, mutta loppu ei ole vielä käsillä.

        7. Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja monin paikoin on nälänhätää ja maanjäristyksiä.

        8. Tämä kaikki on vasta synnystys tuskien alkua.

        9. teitä annetaan vaivaan, teitä tapetaan, ja te juodutte kaikkien kansojen vihaamiksi minun nimeni tähden.

        10. Silloin monet luopuvat uskosta sekä kavaltavat ja vihaavat toisiaam.

        11. Monia vääriä profeettoja nousee ja he eksyttävät monia.

        12. Laittomuuden päästessä valtaan useimpien rakkaus kylmenee.

        13. Mutta joka kestää loppuun asti pelastuu.


      • toivotonta

        On se väärin että kaikki ei jaksa kilvoitella, ovat niin maahan lyötyjä. Näitä asioita ei selvitellä millään raamatun lauseilla! eikä pähkäilyillä!


    • Mitkä ovat

      Vainojen, syrjinnän ja rasismin erot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe