Jäsenkorttien edut

Jäsenkortti edut

Olemme uusia karavaanareita, auton saamme ensi viikolla. Liityimme karavaanareihin viime vuonna. Nyt on tarkoitus tehdä kesällä 2-3 viikon tutustumis matka Suomeen. Saako SFC:n kortilla alennuksia kaikilta alueilta, vai ainoastaan SFC:n kuuluvilta alueilta

Pyydän asiallisia vastauksia. Kiitos!

48

2342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SFC xxx

      Lähes kaikilta alueilta taitaa saada pienen alennuksen. Lähipäivinä pitäisi ilmestyä Caravan Leirintäopas (tulee Caravan-lehden mukana kaikille jäsenille), jossa on tiedot mm. hinnoista ja alennuksista.

      Kai sinulle tuli Karavaanarin jäsenedut 2014? Tutkipa sitä!

    • Palstavahti Joksu

      Palstavahti Joksu antaa sitten ilmaisia neuvoja rumatikistä yötä päivää

      • Joksu tietää

        Jäsenkortilla pääsee puoleen hintaa Niuvansairaalaan hoidettavaksi, Jos hoidonsyy on rumatikki.


      • Aloitin jo 2011
        Joksu tietää kirjoitti:

        Jäsenkortilla pääsee puoleen hintaa Niuvansairaalaan hoidettavaksi, Jos hoidonsyy on rumatikki.

        Ilmalämmitys meilläkin on eipä irvistellä toisten hankintoja.


      • Niin!
        Aloitin jo 2011 kirjoitti:

        Ilmalämmitys meilläkin on eipä irvistellä toisten hankintoja.

        Tuon rumatikkipöpireinojokisen http://urly.fi/5Jj pää on pipi.


    • carav.ben

      SFC/-jäsenkortti on ollut yli neljännesvuosisadan ja kerran olen nuksella.hankkinut sillä jotakin tavaraa alen

    • V6 voorti ja LMC

      tuossa jo joku totesikin että melkein kaikilta leirintäalueilta saa alennusta toisilta alueilta enemmän ja toisilta vähemmän,riippuen alueesta.Lisäksi olikohan teboil huoltoasemilta sai jonku sentin polttoainelitrasta pois ja tokmannilta alennus 11kg nestekaasupulloista.

      Ai niin ja tervetuloa joukkoon!

    • ilmankin pärjää ok

      Tässä asiallinen ja toisenlainen tulkinta: olen ajanut m-autolla nyt 12 vuotta, enkä ole milloinkaaan kuulunut karavaani tms. jäsenyyteen.
      Miksi en?
      En ole löytänyt minkäänlaista merkittävää perustetta moiseen. Kaasut jne on saanut tosi edullisesti ostaa esim hh liikkeestä. Alle 20 eur vaihto.
      Ja kaiken muun, mitä on pitänyt hankkia, : se on oma takatasku, josta maksetaan. Siten ei minkäänlaista etua koko jäsenyydestä. Päinvastoin ylimääräistä kulua.

      Oletteko joskus nähneet köyttömaksun alennusta jäsenyyden takia, tai vak.maksun alennusta jäsenyyden yakia tms.
      Enpä ome itse nähnyt.
      Jos lehti mielestänne korvaa kulut, tai "yhteenkuuluvaisuudentunne", tai muu korostus. Niin ok.
      Ammattiliiton maksuista on sentäs hyötyä tiukan paikan tullen, vaan tästä mainitusta ei. Kukin miettiköön kohdallansa. Minulla on jo 12 vuotta ollut mietittynä, ja en ole katsonut tämän "sosiaalisuusalmun" olevan näillä tuloksilla sen väärti

      • Joksu Rumatikillä?

        Missä Joksu ja Reinoliitteet viimeyöltä?


      • SFC-96xx

        Aivan mutta minä taas olen kuulunut SFC porukkaan vuodesta 1975 elikkä 39 v ja minusta siitä on ollut hyötyä .
        Jäseneet saavat tietoa niin lehdessä kun sähköpostilla ja on ollut monta mukavaa tapahtuma vuosien varrella. Toki onhan se iso raha tuo jäsenmaksu

        Liittomaksu 24,50
        Varsinainen jäsen 10,00

        johan se tekee 34,50 vuodessa! Aivan kauhee summa eikö?

        Minun veli ja häneen vaimonsa polttavat tupakka 2 askia / nuppi / vuorokausi se tekee yhteensä

        5€ / aski x 4 askia x 365 päivää joka tekee 7300€ / vuosi. Mutta sehän ei ole paljon koska sillä rahalla turmellaan vaan oma kehoa!

        Olen siis edelleen jäsen ja tulen pysymään jäseneenä toivottavasti vielä pitkään.


      • VainVerotPakollisia!
        SFC-96xx kirjoitti:

        Aivan mutta minä taas olen kuulunut SFC porukkaan vuodesta 1975 elikkä 39 v ja minusta siitä on ollut hyötyä .
        Jäseneet saavat tietoa niin lehdessä kun sähköpostilla ja on ollut monta mukavaa tapahtuma vuosien varrella. Toki onhan se iso raha tuo jäsenmaksu

        Liittomaksu 24,50
        Varsinainen jäsen 10,00

        johan se tekee 34,50 vuodessa! Aivan kauhee summa eikö?

        Minun veli ja häneen vaimonsa polttavat tupakka 2 askia / nuppi / vuorokausi se tekee yhteensä

        5€ / aski x 4 askia x 365 päivää joka tekee 7300€ / vuosi. Mutta sehän ei ole paljon koska sillä rahalla turmellaan vaan oma kehoa!

        Olen siis edelleen jäsen ja tulen pysymään jäseneenä toivottavasti vielä pitkään.

        Se on oma valinta, jakaako rahaa "katsomalleen asialle" vai ei. Joku pistää kymppitolkulla kirkon kolehtiin, toinen soittelee puhelimella "neitilinjoille" jne.
        Mutta - s i n ä joka väheksyt sitä asiaa että joku ei vajaata 40 euroa pistä caravan liittoon, niin et ole oikeutettu väheksymään asiaa.
        Mitäpä jos kerron tässä tilinumeroni, ja odotan karttuisien käsien laittavan siihen 40 euroa. Se on äkkiä monta monta sataa tuhatta euroa "ilmaista rahaa". 1000 osallistujaa tekee jo 40 t , 10000 tekisi jo 400 000 euroa. Eli puoli miljoonaa on aika kivasti saatu "käsi ojossa".
        Ts . minkäänlaista oikeutta ei ole väheksyä asiaa, ettei "joku hyvää hyvyyttään jaa rahaa asiaan" josta ei katso saavansa vastinetta.
        Niin sosiaalinen tämä maa ei sentään ole - kyllä se riittää että maksaa veroja jne puoli vuotta vuoden kokoansioista,, ja vasta sen jälkeen alkaa saamaan jotain itsellensä.
        Röökaamiset jne ei asiaan kuulu millään lailla, nekin on oma asia. Onhan selvää että niitä pyritään kuppaamaan,, koilla esim on m-auto. Kyllä on tullut vaikka minkälaista kulkusen kauppaajaa kun näkevät millä "kaveri kulkee". Sama juttu on nuo caravan huoltoliikkeet tai oikeammin myyjäliikkeet.
        70 t euroa tai 80 t euroa ei tunnuta olevan heille yhtään mitään; rahaa saa kuulemma pankista, ja "ei sitä kannata jättää perikunnalle tapeltavaksi vaan käyttää itse" - tuota samaa jankkausta saa kuulla liki joka kerta.
        Ja kun omalla pihalle ajaa, niin jojan alkaa kravatti liikkumaan ja ympäripuhuminen -ja kun nämä suomen autot ovat niin ylihintaisia että huh huh.

        Mutta enpäs mene muuhun asiaan - asia oli se että pakko on vain veroa maksaa jos elää, ei ole mktään velvollisuutta alkaa sosiaalimaksujen maksajaksi jos sitä ei katso olevan hyötyä. Parkkeerata voi suomessa vaikka missä, se ei vaadi leirintäaluetta tms. Ja jos on omaa maata "jonkin verran", niin sillä voi parkkeerata vaikka oman järven rannalla jopa ilman kiinteistöveroja.
        Miettikääpäs sitä.


      • saa alennusta

        "Oletteko joskus nähneet köyttömaksun alennusta jäsenyyden takia, tai vak.maksun alennusta jäsenyyden yakia tms.
        Enpä ome itse nähnyt."
        Kyllä eräät vakuutusyhtiöt esim.Fennia, myöntää SF-Caravan ry:n jäsenetuna alennusta mm. kaskovakuutuksesta.


    • ACF Hömpän Pömppä

      Minulla on muutama jäsenkortti matkailuun, SFC ja ACF. Paljon on puhuttu kumpiko antaa parhaimmat alennukset. Viime kesänä vedin vaunua pitkin Suomen maata, yöpymisiä tuli 24 yötä sisäänkirjautumisia tuli 17. Paljon on kirjoitettu ACF toiminnasta, niin päätin että näytän sen ensiksi. 16 tapauksessa en saanut minkäänlaista alennusta eivät edes tienneet mikä poppoo on kysymyksessä. Vain yhdessä tapauksessa ACF kortti antoi alennusta. Kaikki hyväksyi SFC kortin mukisematta. Tästä voi tehdä vain yhden päätöksen, ettei ACF jäsenyydellä ja kortilla ole mitään käyttöä. Olimme kuukauden Ruotsi - Tanska - Saksa - Hollanti matkalla. Saavuimme viime viikolla takaisin. Tällä matkalla ei ACF korttia noteerattu missään. ACF kortin tarpeettomuudesta johtuen en tule maksamaan seuraavaa jäsenmaksua vaan eroan siitä hömpän pömpästä. Kaikki kunnia SFC:lle se toimii.

    • SFC+ACF

      Pääsiäisenä ei kelvannut ACF:n kortti SFC:n paikkaan. Kertokaa mikäli tiedätte mikä paikka kelpuuttaa ACF:n kortin

      • Rasua

        Jämsänkoskella on kai joku Rasua Camping jonne kelpaa, jos on vielä kesällä toiminnassa.


    • Karavaanari no 95880

      Kokemukseni mukaan alennuksen saa yleensä SFC:n jäsenyysalueilta. Mutta kannattaa kysyä erikseen. Hyviä reissuja!

      • Kalaves

        Et saa SFC alueelta alennusta ACF kortilla. Kokemusta on monilta käynneiltä


    • Ei ikinä.

      Isekkin liityimme karavaareiksi ja jäseneksi parivuotta sitten ja voin sanoa ettei se kannata,ensinnäkin,kun lähtee reissuun heti toukuunalussa tai alkupuolella niin mitään palvelua ei ole,ei ne ole aukaisseet edes alueita ja jos on niin saa odottaa tunnin ja enemmänkin että rouvat tulee paikalle aukaisemaan.

      Alenuksilla ei ole mitään virkaa ei mitään.

      Oikein kaduttaa moinen järjestö,lehti vielä lähettävät kuin ei tarvii enään,kylästyttää lukea tai edes nähdä kun ei lehdissä esitellä kuin uusia.

      Ihan vanhojen pappojen harrastus on kyseessä,ei vedä meitä leirintä alueet ,jokainen kyykkiin ja peleiilee omissa nurkissa ihan lusmutoimintaa.

      Piilossa kököttäävät ja kilpailevat kellä parempi jne...voi vi-ttu mitä toimintaa ,en aio enää maksaa eron siitä on päästävä ihan juntteja ne on.

      Vai että alennuksia,ajaa siinä kulahtaneille paikoile ja maksaa.voi tauti.

      Jos toisen auton ostan kierän kaukaa nuo tuolaiset naurettavat jutut,en varmaan tule leirintäalueille saatikka maksa mitään.

      • rrttyy1

        Kirjoitustyylistä päätellen olet joko juovuksissa tai jättänyt kansakoulun kesken. Jos olisit lukenut sitä lehteä olisit nähnyt, että alueilla kesäaika alkaa yleensä 1.5 tai 1.6. Tuolloin on jo isännät töissä.
        Suurin osa karavaanareista ovat kyllä lapsiperheitä ja pariskuntia. Kyllä siellä tietyti vanhuksiakin on joukossa.
        Alueille mennään rentoutumaan, ei huudattamaan teinimusiikkia kaljat kädessä ja syljeksimään ringissä. Suurin osa paikoista saattaa olla vanhoja maatiloja jne. mutta niitä pidetään hyvässä kunnossa. Jos törmää huonosti hoidettuun alueeseen siitä voi aina huomauttaa SFC:lle. Jäsenenä saa hyvän alennuksen, varsinkin vuosimaksusta.


      • sano irti:ei harmita

        Sanot yksinkertaisesti irti jäsenyytesi. Minulle tyrkytti jopa vak.yht. Pohjola matkustajavakuutusta ilmaiseksi kun "olen kuulemma heidän hyvä avainasiakas". Ja tekosyynä on omistamani m-auto. Olen muutaman viime kuukauden aikana sanonutmonia vakuutuksiani irti ko. yhtiöstä kelvottoman ja ylimielisen asiakaspalvelun takia. Lisäksi hinya on mennyt "taivaisiin". Vielä oli tuo m-auton vakuutus jäänyt sinne, kun sen oli saanut nk. bonuksilla maksettua.
        Mutta ei enää - ja tuo pankin ja p:n yhteisjuttu on huijausta. Selvä pöhötauti koko pörssiyhtiöllä, joka vain kuppaa asiakasta ja suorastaan "valehtelee".
        Mutta - se asia tässä oli että irtisanot jäsenuytesi karavaanarihommaan tai jätät laskun maksamatta (ellei siitä tule sanktiota).
        Arvaat varmaan etten ole siinä jäsenenä kun ei kiinnosta vaikka matkailen. Selvää sosiaalirahoitusta: satojen tuhansien eurojen keräämistä jollekin.


    • Ei ikinä.

      Ajoimme siis kaksi tai kolme kesää ja osan talveakin voin todella sanoa ettei siitä jäsennyydestä ole minkaanlaista hyötyä,ne niiden pellejen juttuja jotka noissa pyörii,ne vaappuu paikallaan ja kököttävät niissä kopeissa.

      Ne ei ole pelle juttuja,näyttämistä toisille yhdessä paikassa kauan.

      Koko suomi helsingistä kieretty kaikki alueet ja useampaan kertaan,joten kerittiin nähdä kyllä,viime syksynä viimeisellä reisulla ajoin alueelle ja 15m läheisyyteen eräästä karavaanarista,voi vit-ttu ,ei koko paaappoja ja mummoa näkynyt kertaakaan ulkona,kököttivät autossa tollot,ja kurkkivat verhojen takaa,siis kurkkivat verhojen takaa ja kyttäsivät kuin kerrostalo kyylärit.

      Oi joi ,koiraa talutettiin useasti sielä,ei moi sanaa edes,voiko edes olla totta,verhot kiini meni aikasin illalla ja luultiin että lähtevät varmasti tosiaikaisin ,mitä vielä voi hemmetti sinne jäivät käkkimään,hemmetin sukeutunutta sakkia.

      En varmasti ajele enään alueille jos ostan toisen auton,enkä taatusti maksa jäsennyydestä,se ei kannata missään vaiheessa.

      Tura hommaa se on.

      • Hahahahahah

        Se on täyttä feikkiä koko homma.

        Ei sillä kortilla tee yhtään mitään missään,samaa kun repii kappaleiksi samantien,meneppä näytä liikeeseen korttia niin nauretaan pihalle,ei saa alennusta edes samaa kuin tinkasee enne kortin näyttöä,se on täysin huijareiden kortti ja pakkomaksua.

        Elkää koskaan menkö juttilankaan,me nähtiin se kahdessa kolmessa vuodessa ettei se kortti ole kuin riesa.

        Suuremmat alet saa kun ei vaan mainitse koko kortista koskaan.

        Mitään etuja ei saa,ei vakuutuksiin ei siis mihinkään,maksaa vaan pitää.Ja ne hullut maksaakin päätmärkänä.

        Hullua sakkia,ei todellakaan mitään sellaista mitä te kuvittelette,ei ei ei,onneksi saa nauraa niille tolloille jotka sielä leirintä alueilla kyykkii.


      • Heheheheheh
        Hahahahahah kirjoitti:

        Se on täyttä feikkiä koko homma.

        Ei sillä kortilla tee yhtään mitään missään,samaa kun repii kappaleiksi samantien,meneppä näytä liikeeseen korttia niin nauretaan pihalle,ei saa alennusta edes samaa kuin tinkasee enne kortin näyttöä,se on täysin huijareiden kortti ja pakkomaksua.

        Elkää koskaan menkö juttilankaan,me nähtiin se kahdessa kolmessa vuodessa ettei se kortti ole kuin riesa.

        Suuremmat alet saa kun ei vaan mainitse koko kortista koskaan.

        Mitään etuja ei saa,ei vakuutuksiin ei siis mihinkään,maksaa vaan pitää.Ja ne hullut maksaakin päätmärkänä.

        Hullua sakkia,ei todellakaan mitään sellaista mitä te kuvittelette,ei ei ei,onneksi saa nauraa niille tolloille jotka sielä leirintä alueilla kyykkii.

        Mulla on ollu SFC-n jäsenkortti vasta reilut 25 vuotta, ja yhtenäkään vuonna ei olla vielä jääty miinukselle.
        Leirintäalueilla käydään reissujen aikana tarvittaessa, keskimäärin noin 1 - 2 yötä viikossa, ja muuten ollaan missä milloinkin huvittaa.
        Uusavuttomien on turha lähtee reissuunkaan muuten kuin turistibussilla Tuuriin tai Ikealle, ja se sallittakoon heille!


    • Melko kääkä hommaa

      Niin ja kun luulet kuuluvasi johonkin ja pyydät olevinaan kokeneelta apua,sormet niillä on ristissä,todella ei osaa kukaan mitään,höpöttövät sontaa mutta käytännössä kukaan ei osaa tehdä käytännössä omalla pihalla mitään.

      Ne ukon paapat on ryöstetty ne makoivat kaiken viimeisen 20 vuoden aikana ja ostavat tollot kymmenien tuhansien jopa 100000e autoja ei hel-vetti mitä sakkia.

      • Palstavahti Joksu

        Minä ainakin tiedän jotain Rumatikistä ja laitan öisin Reinoliitteitä Terv.Palstavahti Joksu.


    • vappaa ruuna

      Kyllä sfc klapulla saa laivamatkan finnilaissilla trave / hälsinki 320 e 2 henkilöä ja kani. vanhoilla tarroilla ei enään pääse, tarkastavat klaput mennen tullen. Aika konnia muutamat entiset jäsenet taitavat olla?

    • FINLANDIA 10

      Eckeröline ainakin antaa hyvät alennukset Helsinki-Tallinna-Helsinki matkoista. Matkailuauto 2 matkustajaa saa jo rahallisesti sen arvoiset alennukset matkasta että SFC:n vuosimaksu tulee takaisin yhdestä meno-paluusta.

    • Suomalainen laivakin

      Eckeröä mekin aina käytetään sieltä saa S etukortilla bonuksetkin vielä kaikista ostoista ja mikä parasta muutenkin edullisista laivalipuista viellä SFC:N jäsenkortilla kovat ale%:tit

    • r.k.

      Tyhmimpiä ovat S-bonuskorttilaiset. Luulevat, että bensaa saa halvalla, vaikka ABC-asemien menovesi on aina kalleinta.

      • Rumatikillä

        Petosen ABS :ä Joksu myy pensaa halvalla yötäpäivää ! Reinoliitteellä .


      • Runikillä
        Rumatikillä kirjoitti:

        Petosen ABS :ä Joksu myy pensaa halvalla yötäpäivää ! Reinoliitteellä .

        Palstavahti Joksu on pääsyt kotia taas,ei Reinohopötystä liitteinä.


      • ei hjummarra
        Rumatikillä kirjoitti:

        Petosen ABS :ä Joksu myy pensaa halvalla yötäpäivää ! Reinoliitteellä .

        Ketä on Joksu ja retsi? Mitä tää yks kyselee koko ajan ilmalämppäristä ja höpäjää jostai rumasta tikistä?


    • aikas möhlöjä

      ABC huoltoasemilla ei käy muut kuin, aatteiden miehet ja karavaanarit.Nämä osuuskunta aatteet eivät herätä minkäälaisia tunteita järkevissä ihmisissä. Eihän toki karvanaamarin järki koskaan ole kehuttava ollut, vai kuinka ? Nämä laivapummit (karvanaamarit ) ovat taas mokailleet matkustavaisten alennukset pois filaissilla. Nykyään kaikkien jässärit tarkistetaan satamassa, että sellaista väkeä.

      • Hällä väliä

        Kavereita ollaan,puhalletaan tai ei.


      • Tällä väliä
        Hällä väliä kirjoitti:

        Kavereita ollaan,puhalletaan tai ei.

        Sulla oo yhtään kaveria.


    • Karthago 4

      Melko kääkä, ajele vaan sillä vanhalla tonnin solikan homekopillassi kotimaassa. Rahaporukat reissaa ulkomaille!

    • woeoue

      Tää keskusteluketju kuvaa karavaanarien älykkyysosamäärää hyvin. Siitä ei kukaan halua kinastella kuinka monta pedofiiliä saa liikkua vapaana ympäri Suomea ja poiketa kaikilla cämpingeillä missä on lapset vapaana kirmaamassa,mutta muusta p.askasta vaan aina jauhetaan.Pedofiileille pitäisi antaa porttikielto kaikille karavaanalueille euroopassa.

    • Köyhis

      Vituttaa rahamiehet, kun itsellä ei ole varaa kuin vanhaan solikkaan. No olenkin sitten aina melki kännissä jossei siirtyä tarvi. Sosiaalinen ja kännissä on kiva.

      • Joksu Niuvasta

        Toinen hyvä paikka olisi majoittua Niuvan parkkipaikka


    • Terveisiä Joksulle

      A: Joko olet mursuviiksillä varustettu hankkijan lippis päässä oleva paskamahainen lantalasse, joka ei hyvännäköistä persettä ikinä livenä nähnyt/tule näkemään. Lehmien perseitä kiimaisena kyttäävä tumppuun hakkaaja.
      B:Tai sitten lievästi ylipainoinen vähintään 150 kiloinen löysissä leopardilegginsseissä kasellin lailla loikkiva ***********, joka saa naiset loittonemaan vähintään 150 metriä.
      Harmi, etten tiedä missä kaupungissa ja kaupoissa kuljet! Piristäisit kummasti päivääni kuten varmaan monen muunkin miehen jokka saavat persettäsi ihailla mikäli se todella on hyvännäköinen. Harmi jos haluat lopettaa tuon!
      Niin tai näin. Tsemppiä sulle!

      • Uusi tulokas, muttei enä

        Jos tämän keskustelupalstan perusteella tekee päätelmiä, tulee kyllä pettymys. En koko viestiketjua jaksanut/halunnut lukea, maistui pahalle lähimmäisen lyttääminen. On ollut harkinnassa vaihtaa veneily autoiluun, mutta arveluttaa vaihtaa reilut veneilijäihmiset sellaisiin "naapureihin" jotka pikinmiten lukien eivät taida olla ns sinut itsensä. Pikasilmäyksellä koko viestiketju oli outo, tavoitteena halveerata ed.kirjoittajaa. Mikä pointti siinä? Outoja tyyppejä


      • Ed.
        Uusi tulokas, muttei enä kirjoitti:

        Jos tämän keskustelupalstan perusteella tekee päätelmiä, tulee kyllä pettymys. En koko viestiketjua jaksanut/halunnut lukea, maistui pahalle lähimmäisen lyttääminen. On ollut harkinnassa vaihtaa veneily autoiluun, mutta arveluttaa vaihtaa reilut veneilijäihmiset sellaisiin "naapureihin" jotka pikinmiten lukien eivät taida olla ns sinut itsensä. Pikasilmäyksellä koko viestiketju oli outo, tavoitteena halveerata ed.kirjoittajaa. Mikä pointti siinä? Outoja tyyppejä

        Nyt huomaan että tälle palstalle voi valitettavasti kirjautua turhan helposti, siksi kaiketi kaikenlaista, sanoisinko "örinää" . Helppo olla rohkea kun ei tunnisteta. Avasin palstan saadakseni oikeaa tietoa, mutta hyvän alun jälkeen aiheet menivät tosi


    • karavaanari ..36...

      Alennuksia saa joillakin leirintäalueilla, nimenomaan SFC-alueilla.
      On olemassa jonkinlaisia luetteloita alennuksista, joita saa joistakin liikkeistä ostaessaan.
      Näitä jälkimmäisen ryhmän alennuksia meikäläinen on saanut kerran. Lienee tapahtunut joskus 20-25 vuotta sitten.
      Seuraavaa jäsenmaksua meikäläinen ei enää maksa.

    • Joksu fani

      Kauan sinulla kesti ,kun huomasit jo 25 vuotta sitten ,ja nyt vasta jätät jäsenmaksun maksamatta.

      Joksulla on samoja oireita kuin sinulla. Tosin Joksu ei ymmärrä naisesta mitään. On Reinonsa morsian

    • Joksu Kuopiosta
      • köyhä xyz

        Tuollaisia lopulta kirjoittelee, kun on tarpeeksi kauan karavaanarina. Onneksi meikäläinen lopetti ajoissa.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2823
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      21
      1031
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      993
    Aihe