Agia Marina Iolida Village

miuku3

Kokemuksia hotellista?

10

956

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koskenlaskija

      Todella mukava, hyvin tilaa altailla (useita kun on), siistit huoneet ja meillä oli ihan uudet mikro,aplaripuristin (sähkökäyttöinen), kahvinkeitin,vedenkeitin ja näytti muutkin olevan tai ei sitten käytössä, sillä monet ottavat all inc.kuten mekin loppulomaksi:)).
      Jos lapsia tai lapsenmielisä matkalla on hotlalla mukava allasalue liukumäkineen valvojien kera: Siellä kyllä viihtyi.Kivenheiton pässä rantsulta ja ns.pääkädulta. Teema-iltoja, mitä kanattaa kokeilla miltymystensä mukaisesti, ja testata buffat ja aamiaiset tms.myös.
      Viihtyisä kompleksi ja kaikki toimi moitteettomasti, myös yölennolle lähtijöiden näkökulmasta, vaikka ei saanut tai halunnut ottaa huonetta extra ajalle.

    • jee4

      Olemme lähdössä kyseiseen hotelliin 12.6. Kiva , että olette viihtyneet , lähdemme siis iloisella mielellä perheen kanssa matkaan.. Meilläkin on muuten yölento..

    • Hankaroliina

      Me oltiin kyseisessä hotellissa 9/13 ja tykättiin kovasti. Matkassa oltiin 10v kaksosten kanssa ja paikka oli ihan täydellinen meille. Rauhallinen paikka, jossa lapsetkin sai ja uskalsi kulkea itsekseenkin ostoksilla. Me oltiin varattu halvin huone maatasosta ja kuitenkin saatiin epäilemättä huone hotellin komeimmilla näköaloilla ja ainakin 30m2 parvekkeella.
      Meidän lapset kun oli vain noin 140cm niin vesipuistossa saivat laskea ainoastaan yhdestä liukumäestä mikä oli pettymys. Viihtyivätkin paremmin kahdella vanhalla altaalla.
      Kissoja vilisi ja pikkupentujakin oli ja se oli lapsista tosi mukavaa :)
      Lyhyt matka oli rantaan ja rantakadulle.. ranta aika kivikkoista, mutta hyvin siinä uitiin.
      Meillä kun myös oli tuo yölento, niin emme saaneet pitää huonetta lisämaksusta yli klo 12. Ne, joiden huoneeseen ei ollut heti uusia tulijoita saivat pitää, olikohan 4€/ tunti. Mutta ihan kivasti päivä meni altaillakin, kaupoilla ja syömässä. Söimme ainoastaan kerran hotellin ravintolassa, mutta hyvää oli.
      Jos ylipäätään joskus matkustaisin kahdesti samaan paikkaan, niin tämä voisi olla sellainen :)

      • pääsisjo

        Heippa, onkohan jollakin kokemusta Iolida Villagen all inclusivesta.
        Meillä kun on sellainen ongelma, että 8-vuotiaamme ei juo laisinkaan
        hiilihapollisia juomia vain hiilihapottomia mehuja.
        Eli sisältyykö all inclusiveen hiilihapottomia juomia; ehkä hölmö kysymys, mutta
        tuleehan sekin kalliiksi jos koko ajan saa olla ostamassa kaupasta mehuja (vesi kai kuuluu AI:iin).
        Meillä ei koskaan aikaisemmin ole ollut AI:tä, miten tämä ihan käytännössä toimii; joku ranneke kädessä (vai), onko kovaa jonottamista, hyvät ja huonot puolet.
        Olemme lähdössä kesäkuun alussa kahdeksi viikoksi ja toiselle viikolle ajattelimme tämän all inclusiven ottaa. Voiko sen ostaa paikan päältä, ei siis matkavarauksen yhteydessä?
        Meillä myös yölento ja matkavarauksen yhteydessä otettiin tämä lisämaksu, 41 euroa, että saa pitää huoneen myöhempään (mahdollinen huoneenvaihto), eli 4 euroa/tunti on kyllä edullisempi jos pitää paikkaansa.


    • fantaaa

      Appelsiinimehua on myös juomana. Meillä on myös lapsi joka ei juo hiilihapollisia juomia. Mutta juo onneksi vettä. Siellä myydään myös lisenssillä tehtyä Fantaa (sininen tölkki), jossa ei ole hiilihappoa.
      Jos löydätte suht läheltä hotellianne pääkadun varrella olevan huoltoasema,. Haniasta tullessa vasemmalla, risteyksessä jossa liikenne valot..niiin tästä kun kävelee ehkä 40metriä katua ylöspäin on pieni supermarket jossa tätä myydään :)
      Me ei pidetty ongelmana ostaa sitä kaupasta, ei ollut kallista. Harmi vaan ettei sitä löydä paljon mistään muualta..Pillimehut taas siellä on niin äkkimakeita, että ne ei maistunut sen puoleen.
      AI on minusta lapsiperheelle hyvä valinta. Miinusta siinä on se, että ruokatarjonta alkaa jo loppuviikosta kyllästyttää. Ainakin meitä. Ja niillehän se on oikein hintansa väärtti, ketkä jaksavat syödä paljon. Ja tosi usein. Mutta helpommin minusta siitä löytää lapsikin mieleistään syötävää, kuin että menisi ravintolaan ja tilaisi annoksen. Joka saattaa olla mitä vain eikä aina lapsen suun mukaista kuitenkaan.

    • @#$

      Olisiko tähän lisää kokemuksia?

      • Inkan vakiasiakas

        No jos appelsiinimehusta puhutaan niin rantatien varressa lähellä Iolida Beach -hotellia on kunnollinen Mega Inka Market, josta saa mm. paikalla puristettua pullotettua appelsiinimehua. Matkaa Iolida Villagesta 1.6 ... 2km reittivalinnasta riippuien.


    • <3 Crete

      Tosi kiva hotelli, meidän perhe tykkäsi kovasti. Oltiin muutama viikko sitten reissussa. Lapset on 7 ja 9 v ja ihan itsekseen laskivat vesiliukumäistä. Joku aiemmin kertoi, että lapset ovat 140 cm ja pääsivät vain yhteen mäkeen. Korjaan sen verran, että pituusraja mäkiin oli 120 cm, mutta kyllä sieltä lyhyemmätkin laski vanhempien kanssa. Aamupalalla parasta oli juuri puristettu appelsiinimehu. Ruuasta en osaa sanoa, koska en ikimaailmassa ottaisi All Inclusivea, monella kuitenkin näytti ranneke olevan. Loman parhaimpia hetkiähän on erilaisissa ravintoloissa syöminen. Kaikista ravintoloista löytyi lapsillekin mieluista syötävää, jopa sille nirsollekin. Itse lähes kasvissyöjänä löysin myös hyviä kasvisruokia ja muita paikallisia hyviä ruokia. Neljän hengen ruoka, sisältäen isot oluet ja limsat lapsille, maksoi n. 40 euroa, toisinaan selvittiin jopa 36 eurolla. Tähän sisältyi vielä jonkinlaiset jälkiruuat, mitkä useimmiten oli hedelmänpaloja, kakkupaloja ja pikku pullollinen rakia ja jossain myös leipää. Nämä tarjosi siis talo. Joka paikassa tuli siis jotain extraa. Hyviä ravintoloita olivat mm. Nymfi hotellin lähellä ja Souroupo Plataniaksen puolella.

    • ++++++

      Millaisia ostospaikkoja hotellin läheisyysdessä on ,onko keskusta pieni?

      • matkailia

        Ollaan menossa iolida villageen 7.6, onko hotelli hyvä lapsille?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe