15.4. Johanna Tukiainen & "melkein neljän ´L:n´ oikeinkirjoitus"

Yrmistelijä

Tutkiva ryhmä ruotii ja raportoi:

”Oikein kirjoitusta

Myönnetään, eihän tämä meidän tekstikään välttämättä aina kaikkia mahdollisia kielioppisääntöjä noudattele, mutta silloin kun blogisti kehuskelee kirjoittaneensa neljä ällää, joista yhden äidinkielestä ja toisen reaalimuotoisesta psykologiasta, jossa vastaus sisälsi tarinan mukaan noin 50 sivua kirjoitettua tekstiä, lienee kohtuullista odottaa kyseisen sananiekan kirjallisten tuotosten olevan edes jotenkuten ymmärrettävää tekstiä.

Tästä oletuksesta lähtien, seuraavassa lyhyehkö suomennos Johannan Seiskan blogiteksteistä. Korostettakoon nyt vielä, että seuraavat tekstit on kirjoittanut siis henkilö, jonka tuotoksia ovat kyynelsilmin kiittäneet niin koulujen rehtorit kuin psykologian opettajat, niistä maksetaan palkkioita, ja kirjoittaja on itse kertonut nauttivansa kirjoitustyötään.

Aloitetaan analysointi Seiskan jo lähes legendaariseksi muodostuneesta blogikirjoituksesta, joka on päivätty 12.04.2014 klo 17.15.

Blogissa on ennen asiaan siirtymistä kerrottu laajasti matkasta keikalle Ranualle ja Tervolaan, ongelmista lentokentällä, jossa Finnair ei suostunut odottamaan eikä kukaan antamaan kantoapua muovipussikasalle, sekä rakkaudesta niin eläimiin kuin lapsiin. Esimerkkilause seuraavassa:

"Ihailen älykkäitä ihmisiä. Sekä empaattisuus tekee minuun vaikutuksen, lähettelen täältä Lapistakin lapsifaneilleni kivoja kortteja joita he pyysivät."

Kirjoittaja ihailee siis älykkäitä ihmisiä ja empaattisuuskin tuntuu saavan pisteitä. Se, miksi lapsifanit saavat pyytämiään kivoja kortteja Lapista ei oikein aukene, puhumattakaan siitä, miten lapsifanit, kortit tai Lappi liittyvät edellä kuvattuihin luonteenpiirteisiin.

Jos tekstiä lukisi suurennuslasilla, voisi päätyä lopputulokseen, että kortteja saavat älykkäät ja empaattiset lapsifanit, jotka ovat niitä pyytäneet. Tosiasiassa kortin on saanut, jos on saanut, se yksi yhdeksänvuotias tyttö, jonka äidin luona Johanna kävi loisimassa aikoinaan.”

Osa 1 (3).

89

2777

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yrmistelijä

      Jatkoa, osa 2 (3):

      ”Onneksi kirjallinen ilotulitus senkus jatkuu.

      "Lasten ja eläinten rakkaus on niin vilpitöntä ja he ovat niin aitoja, nautin olla heidän seurassaan. Ja minuun voi nyt siis ottaa yhteyttä kaikki näyttävät ja rohkeat, sekä luotettavat ihmiset, jotka olisivat kiinnostuneita keikkailemaan kanssani! Koko kevät ja kesä on täynnä keikkaa ympäri Suomea, ja haluaisin lavalle kanssani vähintään yhden ihmisen. Tulevalla Lieksan keikallani tulee lavalle varmasti taas Petri Penna, joka on osoittautunut pitkässä juoksussa minun ystäväkseni johon voi luottaa. Hän hoitaa myös YouTube videoita ja musiikkiani. Hän laihtui aivan upeasti!"

      Lasten ja eläinten rakkauden analysoinnin jälkeen, tekstissä siirrytään sen enempää kursailematta suoraan rekrytointivaiheeseen. Haussa on (jälleen kerran) näyttäviä, rohkeita sekä luotettavia ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita keikkailemaan ympäri Suomea.

      Koko kesä on täynnä keikkaa, tämän hetkisen keikkakalenterin mukaan peräti kolmen keikan verran ennen sitä, että vihdoin ja viimein muutetaan (jälleen kerran) pois Suomesta.

      Luotettavuus tässä yhteydessä tarkoittanee sitä, että on valmis hytkymään "lavan" nurkassa ilmaiseksi, kantamaan tähdelle viinaa ja hyväksymään sen, että enemmin tai myöhemmin muuttuu varkaaksi ja/tai psykopaatiksi.

      Tähänastisista tanssitytöistä kyseiset ominaisuudet ovat löytyneet vain Lieksan keikalle saapuvasta Pennan Petristä, joka onkin Johannan ainoa ystävä. Tosin Petrikin on välillä ollut epäsuosiossa, mutta kun hinku julkisuuteen on riittävän suuri, ei pikku haukut ja dissaukset tunnu missään. Kaikenlisäksi Petri on laihtunutkin aivan upeasti siksi, että hän on hoitanut Johannan You Tube -videoita sekä musiikkia.

      Kysymyksen tosin herättää se, että mitä musiikkia? You Tubessakin pyörii lähinnä käsivaralla kuvattuja keikkataltiointeja, joita Pennan Pete ei varmasti ole "hoitanut" eikä kuvannut. Tai sitten emme vain ole vielä(kään) sisäistäneet Johannan pyörittämän viihdeimperiumin kokoa, jossa työskentelee lukuisten tanssityttöjen lisäksi ainakin siis Penna video- ja musiikkivastaavana, useita keikkamyyjiä, ohjelmatoimistoja ja managereja, yksi jopa Miamissa hoidellen luonnollisesti kansainvälisiä sopimuksia, juristeja, eläintenhoitajia ja turvamiehiä.

      Silti Johanna kiirehtii keikoilleen lukuisten muovipussiensa kanssa pääsääntöisesti yksin kiljuen lentokentällä ohikulkevilta ihmisiltä kantoapua.”

      Osa 2 (3).

    • Yrmistelijä

      Jatkoa, osa 3 (3):

      ”Mutta juttu jatkuu:

      "Olen hyvin kiitollinen poliiseille siitä, että he ovat nyt vihdoinkin saaneet kiinni useita eri varkaitani! Muutamat jäivät ihan rysän päältä kiinni Helsingin keskustassa turvakameroiden avulla! Poliisit ovat alkaneet mtyös tutkia uudelleen minuun kohdistuvaa julkista pilkkaa ja herjausta, jossa auttaa myös lakimieheni. Kunnianloukkaus kohdistuu rajusti mediaan, joka siihen osallistuu kohdallani ja se on niin paha rikos, että siitä voi saada pahimmillaan ehdotonta vankeutta."

      Mikäli edellä oleva kappale antaa minkäänlaista kuvaa suomalaisen koululaitoksen oikeinkirjoituksen tasosta, Opetusministeriön virkamiehillä riittää työsarkaa. Tuskin koskaan olemme lukeneet julkaistussa tekstissä noin paljon ajatus-, yms. virheitä.

      Haluaisimme vielä kerran muistuttaa, että edellä olevan tekstin on kirjoittanut siis henkilö, joka on oman kertomansa mukaan kirjoittanut ylioppilaskirjoituksissa ällän äidinkielessä ja kirjoittaa näitä tekstejä ammatikseen! Mutta yritetään suomentaa hieman.

      "Olen hyvin kiitollinen poliiseille siitä, että he ovat nyt vihdoinkin saaneet kiinni useita eri varkaitani!"

      Todennäköisesti lause tarkoittaa, että poliisit ovat saaneet kiinni kirjoittajan varkaita (?). Hän pyörittänee siis jonkinlaista varasliigaa. Syytä siihen, miksi tästä pitää poliiseja kiittää, emme tiedä.

      "Muutamat jäivät ihan rysän päältä kiinni Helsingin keskustassa turvakameroiden avulla!"

      Muutamat edellä mainituista varkaista jäivät kiinni Helsingin keskustassa sijaitsevan rysän päältä turvakameroiden auttaessa kiinniotoissa.

      "Poliisit ovat alkaneet mtyös tutkia uudelleen minuun kohdistuvaa julkista pilkkaa ja herjausta, jossa auttaa myös lakimieheni."

      Kirjoittajaan kohdistuu julkista pilkkaa ja herjausta, jota poliisit ovat alkaneet tutkia uudestaan. Tutkintaa helpottaa se, että tätä pilkkaa ja herjausta auttaa mm. kirjoittajan lakimies, joten ainakin yksi syyllinen on jo tiedossa.

      "Kunnianloukkaus kohdistuu rajusti mediaan, joka siihen osallistuu kohdallani ja se on niin paha rikos, että siitä voi saada pahimmillaan ehdotonta vankeutta."

      Kuten edellä mainittu, pilkka ja herjaus kohdistuu siis kirjoittajaan. Sen lisäksi liikkeellä on kunnianloukkausta, jonka kohteena on media. Tämä on kirjoittajan kohdalla niin paha rikos, että siitä voi saada jopa ehdotonta vankeutta.

      Eli lyhyesti suomennettuna koko kappale kuuluu jotensakin näin;

      Kirjoittajan varkaita on saatu kiinni keskustan rysässä turvakameroiden toimesta, josta suuri kiitos poliiseille. Samaan aikaan kirjoittajan lakimies avustaa julkisessa pilkassa ja herjauksessa, jota poliisit tutkivat. Media kärsii kunnianloukkauksesta, joka on niin suuri rikos kirjoittajan kohdalla, että siitä voi saada jopa ehdollista vankeutta.

      Mikäli emme olisi tippuneet jo ajat sitten prepaid -liitymien numerorumbasta ja omistaisimme toimivan puhelinnumeron, soittaisimme Johannalle aivan varmasti kyyneleet poskille jäätyen ja kyyneleet poskia valuen ja kiittelisimme hänen syvästi koskettavista teksteistään. Aina kun saamme eteemme uuden tekstin, haluamme lisätä liekkejä nuotioon, sillä kun kissat on raivattu pöydältä, hiiret tanssivat.”

      Osa 3 (3).

      Blogiin: http://tutkinta.blogspot.fi/2014/04/oikein-kirjoitusta.html

      • laulubiisi

        Kiitän ja kumarran tulkkauksesta.


      • päivän naurut

        Kiitos myös täältä..Nauroin niin, että vedet valui silmistä..mutta vesi ei jäätynyt poskilleni koska ei ole pakkasta. Ei tosiaan Tuksun kannattais paljon noita "älliään" mainostaa.


      • Loukkaan mediaa

        Tuksulla on kyllä todella ovela juristi. Varmistaa, että töitä piisaa loputtomiin.


      • laulubiisi
        Loukkaan mediaa kirjoitti:

        Tuksulla on kyllä todella ovela juristi. Varmistaa, että töitä piisaa loputtomiin.

        Tussulla on jurristi ei juristia.


      • tyyne loiri

        Kiitos Yrmistelijälle jatka vaan näitä Tuksun blokien Suomennoksia
        jatka vaan aina kun kerkiät. Opettelen nimittäin Glamuuri elämän alkeita.


      • Zirkka TopeliuZ

        Tuksu pyörittää empaattisten ja älykkäiden lapsivarkaiden liigaa, joilla on turvakameroita ja omat juristit? Onko mukana Chihuahuat ja minipossu? Lähetteleekö Penna kortteja ja pyörittää Tubea ja on kiitollinen poliiseille? Haastaako Tuksu Fortumin ekologisen, uusiutuvan energiamuodon soveltamisessa paskomalla nurkkiin glämöörisesti?
        Jäämme odottamaan selvennystä edellä esitettyihin valtakunnallisesti järisyttäviin uutisiin, joita kommentoi seuraavassa Seiskassa Ilkka Kanerva.


      • Kiitos ja kumarrus

        Eilen nauroin vedet silmissäNI tätä aloitusta ja nyt oli pakko tulla lukemaan uudelleen :D


      • 1äikänope

        Vittu mikä paska tutkimus


    • avohoitopotilaita

      Henkisesti sairaita nämä ihmiset, jotka Tukiaiseen haaskaavat älyttömästi aikaansa pohtimalla mitä kummallisempia asioita? Eikö teillä ole OMAA elämää?.Huom! OMAA ELÄMÄÄ!!!!!

      • laulubiiai

        Ei. Meillä ei ole elämää, ei millään tasolla. Sisältöä elämään saamme vain myötäelämällä Tussun hohdokasta tanssiattaren uraa. Mitä hohtoa olisi asua talossa misaä sähköt, itse maksettu, maksaa veroa säännöllisestä työstä ym. niin arkisesta. Ei mitään. Kadehdimme niitä lukuisia ulkomaalaisia ystäviä, jotka ymmärtävät Tussun taiten päälle, ehkä vain siksi, että ovat öky rikkaita ja siksi tuntevat Diivan from Finland. Saisipa olla Tussun kaltainen kansainvälinen tähti.


      • Kielisoppa
        laulubiiai kirjoitti:

        Ei. Meillä ei ole elämää, ei millään tasolla. Sisältöä elämään saamme vain myötäelämällä Tussun hohdokasta tanssiattaren uraa. Mitä hohtoa olisi asua talossa misaä sähköt, itse maksettu, maksaa veroa säännöllisestä työstä ym. niin arkisesta. Ei mitään. Kadehdimme niitä lukuisia ulkomaalaisia ystäviä, jotka ymmärtävät Tussun taiten päälle, ehkä vain siksi, että ovat öky rikkaita ja siksi tuntevat Diivan from Finland. Saisipa olla Tussun kaltainen kansainvälinen tähti.

        Edelliseen kirjoitukseen viitaten repeän nauruun. Olkoon se sarkasmia, tai ihan "oikean" kirjoittajan mielipide. :D :D :D :D.


      • Toksia vaan !

        Äläs nyt, olen kyllä tehnyt aivan samoja huomioita noista blögäygsistä, kuin kirjoittaja, mutta en ole alkanut levittämään mielipiteitäni sen laajemmalle. Hauskaahan tuota oli lukea, ei tuohon kukaan kuole :D !


      • tyyne loiri

        Älä hauku meitä avohoitopotilaaks. Joudut oikeuteen, saahan Tuksukin olla vapaalla vai? Just kun tässä ruvetaan tervehtyyn. Elämä on kivaa varsinkin OMA.


      • Hohhoijaa sua

        Noo eipä sunkaan henkinen taso hirveen korkea ole,kun jaksat täällä päivystää ja näpäytellä muita:) Luuletkos itseäsi paremmaksi kuin me muut palstalaiset???


      • laulubiisi
        Hohhoijaa sua kirjoitti:

        Noo eipä sunkaan henkinen taso hirveen korkea ole,kun jaksat täällä päivystää ja näpäytellä muita:) Luuletkos itseäsi paremmaksi kuin me muut palstalaiset???

        Jos ihmisen työ on julkisuuden saalistaminen netissä niin onhan se saa.tanan vaikeeta muualla. Ja tietysti, jokainen joka rakastaa vain rahaa ja koiria( mitkä ei pasko ainakaan ulos), sekä tavoittelee (saavuttamattomissa) olevaa julkisuutta on parempia, kuin muut näädät.


      • Kannattaa kadehtia
        Kielisoppa kirjoitti:

        Edelliseen kirjoitukseen viitaten repeän nauruun. Olkoon se sarkasmia, tai ihan "oikean" kirjoittajan mielipide. :D :D :D :D.

        Sitähän se, mitä suurimmassa määrin :) Kaikki eivät vaan sitä ymmärrä, kuinka hauska on ihan viattomasti nauraa näille aiheill ja vieteille, ilman, että oikeasti on samaa mieltä, tai olisi kiusaaja tai haluaisi kiusata !


      • tierätkö

        mikä on oma elämä, kerro.


      • tyyne loiri
        Hohhoijaa sua kirjoitti:

        Noo eipä sunkaan henkinen taso hirveen korkea ole,kun jaksat täällä päivystää ja näpäytellä muita:) Luuletkos itseäsi paremmaksi kuin me muut palstalaiset???

        Hekisetsä tasosstaa en tidä mitään, mulla on tänään synttärit.
        En voi näyttää monenko vqnha olen , kun mulla on tumput kässissä.


    • hei haloo

      Mikä on sellainen lapsi joka fanittaa takahikiän räkälässä tissejään ja revaansa levittelevää kännistä, väkivaltaista ja varastelevaa tonnikeijua? "Artistia" joka ei osaa laulaa eikä tanssia, vaikka niistä sanoo shounsa koostuvan.

      Oikeinkirjoitusta en ehkä osaa, mutta asiaa kirjoitan.

      • laulubiisi

        Lapsi, jolla huoletivat vanhemmat. Uskoisin, että glämöörinen ryyppääminen on yksi niistä arvoista, mitä perheessä korostetaan. Lapselle opetetaan jo pienestä pitäen, että kouluttautuminen on tarpeetonta. Riittää, että rintavarustus on vähintään 3,5dl.


    • ehtaa kateutta

      Olen harkinnut sähkösopimuksen irtisanomista ja nurkkiin paskomista, jotta saisin viettää glamourelämää Tuksun malliin.

      • laulubiisi

        Mikä mainio idea. Kun koko kesän paskoo nurkkiin niin kyllähän se pakostakin talvella lämmittää. Ja hakee Virosta pari rakkia urakassa avustamaan. Se säästö minkä laskuissa tekee, voi sitten ryypätä.


      • sähköt on
        laulubiisi kirjoitti:

        Mikä mainio idea. Kun koko kesän paskoo nurkkiin niin kyllähän se pakostakin talvella lämmittää. Ja hakee Virosta pari rakkia urakassa avustamaan. Se säästö minkä laskuissa tekee, voi sitten ryypätä.

        Ah ihanuus, verratonta verbaaliakrobatiaa täällä tänään!


      • ehtaa kateutta
        laulubiisi kirjoitti:

        Mikä mainio idea. Kun koko kesän paskoo nurkkiin niin kyllähän se pakostakin talvella lämmittää. Ja hakee Virosta pari rakkia urakassa avustamaan. Se säästö minkä laskuissa tekee, voi sitten ryypätä.

        Toivotan siis glamourin tervetulleeksi elämääni. Aloitan pummaamisen välittömästi: olisiko kenelläkään lahjoittaa muovipusseja, jotta voin pakata hienot Maiami-vaatteeni Tuksun tyyliin. Viinaa kyselen sitten ehtiessäni.


      • laulubiisi
        ehtaa kateutta kirjoitti:

        Toivotan siis glamourin tervetulleeksi elämääni. Aloitan pummaamisen välittömästi: olisiko kenelläkään lahjoittaa muovipusseja, jotta voin pakata hienot Maiami-vaatteeni Tuksun tyyliin. Viinaa kyselen sitten ehtiessäni.

        Mä jo avasin piikin lähiö räkälässä (viimeisintä sähkölaskua en maksa) ja muovikassin otin wc:n roskiksesta. Kun baaritiskin toisella puolella heittäytyvät vi.ttumaisiksi ja vaativat rahaa punkusta, heittäydyn lattialle pyörimään. Ja jos hyvin käy, onnistun pyörimään ulos asti ja kevyesti kipittää seuraavaan baariin. Ahh,... Mikä maineikas ja niiin fiini fiilis. Nyt pitäis saada puhelin lainaksi....


      • ehtaa kateutta
        laulubiisi kirjoitti:

        Mä jo avasin piikin lähiö räkälässä (viimeisintä sähkölaskua en maksa) ja muovikassin otin wc:n roskiksesta. Kun baaritiskin toisella puolella heittäytyvät vi.ttumaisiksi ja vaativat rahaa punkusta, heittäydyn lattialle pyörimään. Ja jos hyvin käy, onnistun pyörimään ulos asti ja kevyesti kipittää seuraavaan baariin. Ahh,... Mikä maineikas ja niiin fiini fiilis. Nyt pitäis saada puhelin lainaksi....

        Glamour leviää kansan keskuuteen. Pian elämämme on yhtä juhlaa.


      • tyyne loiri

        Ei mullakaan ole sit enää vaihtoehtoja, Glamourelämää on pakko alkaa elään.
        Telkusta vähän aikaa sit tuli ohjelma, Tavallista Elämää( auttakaa) Aina olen luullut että olen Tavis, en näköjään ole . Ne onkin tollasia(apua) En halua tavallista
        elämää. Glamuur elämä on kivenpaa, kun tota prinsessaa oon täällä seurannut.

        Osaan tanssia, laulaa, tukkakin on oma,tissit kasvaa koko ajan (maata kohti). Meikatakkin osaan(omasta mielestä) aamusin pitkin naamaa( yön kun on

        kunnolla ryypänny tai viikon kaks.Kaiken näköstä koruakin löytyy esim, monta
        pussillista ostanut kirppikseltä, sormuksia, korviksia, helmiä. Vaatettakin vaikka
        minkä näköstä riepua, monoista korkokenkiin, kaikki maksanut kamalasti.
        Ja helvetti mää opettelen vielä hyväks valehtelijaks, luulen että pärjään.


      • no jo
        ehtaa kateutta kirjoitti:

        Glamour leviää kansan keskuuteen. Pian elämämme on yhtä juhlaa.

        Ja haukumme julkisesti kaikki isät ja äidit ja naapurit ja näädät. Teemme kaikista rikosilmoitukset ja haastamme kaikki moninkertaisesti oikeuteen. Palkat tulee maksaa meikkipussiin jos nyt enää mihinkään töihin viitsitään mennä. Verottaja ei tile saamaan meiltä mitään.


      • laulubiisi
        tyyne loiri kirjoitti:

        Ei mullakaan ole sit enää vaihtoehtoja, Glamourelämää on pakko alkaa elään.
        Telkusta vähän aikaa sit tuli ohjelma, Tavallista Elämää( auttakaa) Aina olen luullut että olen Tavis, en näköjään ole . Ne onkin tollasia(apua) En halua tavallista
        elämää. Glamuur elämä on kivenpaa, kun tota prinsessaa oon täällä seurannut.

        Osaan tanssia, laulaa, tukkakin on oma,tissit kasvaa koko ajan (maata kohti). Meikatakkin osaan(omasta mielestä) aamusin pitkin naamaa( yön kun on

        kunnolla ryypänny tai viikon kaks.Kaiken näköstä koruakin löytyy esim, monta
        pussillista ostanut kirppikseltä, sormuksia, korviksia, helmiä. Vaatettakin vaikka
        minkä näköstä riepua, monoista korkokenkiin, kaikki maksanut kamalasti.
        Ja helvetti mää opettelen vielä hyväks valehtelijaks, luulen että pärjään.

        Et sä niitä koruja kirppikseltä ole haalinut. Rikas Miamin salarakas on ne isolla USA:n rahalla ostanut ja tietysti lapsi fanit lahjoittanut. Mä yritän karmeessa jurrissa keksiä jotain koreografiaa mitä voin sitten laulubiisejä tapaillessa hetkuttaa valtavalle laumalle kateellisia näätiä. Mulla vaan niin pirun pienet rinnat, että en ihan heti varmaan löydä ketään karismaattista herrasmiestä tarjoamaan mulle punkkua tai edes jotain.


      • tyyne loiri
        laulubiisi kirjoitti:

        Et sä niitä koruja kirppikseltä ole haalinut. Rikas Miamin salarakas on ne isolla USA:n rahalla ostanut ja tietysti lapsi fanit lahjoittanut. Mä yritän karmeessa jurrissa keksiä jotain koreografiaa mitä voin sitten laulubiisejä tapaillessa hetkuttaa valtavalle laumalle kateellisia näätiä. Mulla vaan niin pirun pienet rinnat, että en ihan heti varmaan löydä ketään karismaattista herrasmiestä tarjoamaan mulle punkkua tai edes jotain.

        Älä niitä rintojas sure, jos meet kapakkaan, laita liiveihis tollot pumpulia tai vaikka vessapaperia. Onhan Tuksullakin tekotissit vai? Kyllä yleensä karismaattiset herrasmihet ei heti kimppuun käy. Jos peräti kutsuu sut yökylään otat ne vaan äkkiä pois, jos tulee semmonen intiimi tilanne.Joo noi mun korut on toosi kalliita, valehtelin että ne on kirpparilta, ettei niitä vaan varasteta, olen ihan selvinpäin.
        (kauhee rapula)katsoin itseäni vessan peilistä tukka( oma) harotti sataan suuntaan
        Luulen että minussa on Glamyyri ainesta.


      • Great GlamGirl
        laulubiisi kirjoitti:

        Mä jo avasin piikin lähiö räkälässä (viimeisintä sähkölaskua en maksa) ja muovikassin otin wc:n roskiksesta. Kun baaritiskin toisella puolella heittäytyvät vi.ttumaisiksi ja vaativat rahaa punkusta, heittäydyn lattialle pyörimään. Ja jos hyvin käy, onnistun pyörimään ulos asti ja kevyesti kipittää seuraavaan baariin. Ahh,... Mikä maineikas ja niiin fiini fiilis. Nyt pitäis saada puhelin lainaksi....

        On tässä yks tenkkapoo, vaikka muuten glamour-eloon voi hyvinkin valmistautua Tuxun tyyliin. Se rikosrekisteri ja odottamassa oleva vankilatuomio. No ehkä kuittaamme ne vain asiaan kuuluviksi sivuseikoiksi, emmekä käy heilumaan hedelmäveitsi kädessä.
        Tuosta laulubiisi-verbaalikon analyysista puuttuvat myös kolme-neljä vaatekokoa liian pienet vaatteet. The Tuxuhan väittää olevansa "hoikkaa" 38-kokoa. No voihan hän sen kokoisia kuteita ostaa, ei siinä mitn. Mutta kun oikeasti on kokoa 44–46. Ei kun kittanoita kuteita hankkimaan.


    • tyyne loiri

      Mää haastan kaikki jotka ei lue mun sepostuksiani, johonkin ylimpään korkeuteen. Asunto mulla on jos muistan maksaa vuokran, kivahan se olis kun joku muu sen maksais.Olen lapsena tanssinut kansantansseja ja laulanut kuorossa.Kyllä
      näillä tairoilla pitkällekin luulis pääsevän.Puhumattakaan paljonko mää lauleskelen kännissä,( tanssinkin mielelläni paikallisessa usein tuulipuku
      päällä, (hameitakin kyllä löytyy) Ja lenkkitossuja.Ihanaa en ole enää tavis.

      • laulubiisi

        Ehdottaa tulee vähintäänkin raskas poliisi tutkinta, jos Mun postaukset uudesta glämäööri elämästä ei kiinnosta. Minäkin ala-asteella soitin nokkahuilua(ainakin sen -maijal oli karitsa- laulubiisin) sillä voisin jotain eroottista lavalla sitten kehitellä.


    • Vihtori Lettunen

      Tunkki parkaisi lakkiaisissaan: "Älliä ja kukkia."

      • laulubiisi

        Onnistuin telomaan jalkani ja nyt ainakin 4vko:a sairauslomalla. Ajattelin kuolevani tylsyyten, mitä vielä!!! Miia Mari Johanna Tukiainen ei voi arvatakkaan mihin arvoon arvaamattoman hänen pohjaton pas.kan jauhaminen on johtanut. En ole nauranut näin paljon aikoihin. Jutut bemareista, omasta pohjattomasta kauneudesta ja erinäisistä lahjakkuuksista... Lista on loputon. Uusia huimia seikkailuja odotellaan!


      • tyyne loiri
        laulubiisi kirjoitti:

        Onnistuin telomaan jalkani ja nyt ainakin 4vko:a sairauslomalla. Ajattelin kuolevani tylsyyten, mitä vielä!!! Miia Mari Johanna Tukiainen ei voi arvatakkaan mihin arvoon arvaamattoman hänen pohjaton pas.kan jauhaminen on johtanut. En ole nauranut näin paljon aikoihin. Jutut bemareista, omasta pohjattomasta kauneudesta ja erinäisistä lahjakkuuksista... Lista on loputon. Uusia huimia seikkailuja odotellaan!

        Samperi sentään nukahdin niin aikasin( sammuin) kipee olen minäkin
        ollut jo pitkään mutten niin kipee ettenkö ois jokapäivä Tuksun törppöilylle
        naureskellut, se mut onkin henkissä pitänyt. Muisti kun palaa pätkittäin minulle.
        Lapsena myös minäkin soitin nokkahuilua kaikkien muitten huimaavien taitojeni lisäksi. Biisin nimi, oli ukko nooa ukko nooa oli kunnon mies, kun hän meni saunaan, pisti laukun naulaan, ukko nooa ukko nooa oli kunnon MIES. Tommonen Mies sit suunnin piirtein täytys löytää, itse olen ihan täydellinen
        (kauhee juoppo)kaunis kun mikä ( näkisit mun rippikuvan) viime vuosi tuhannelta.
        Antelias ja ymmärtäväinen (varsinkin miehille) ei haittaa vaikka olis varattukin mies. Heittelen kyllä entiset rumat akat jorpakkoon...


    • meni mahamakkarat

      nurin!" tyyne loiri ja laulubiisi" juttujanne lukiessani ja myös vaimoni "uupui" nauruun!

      Jee, tytöt, ei kun lisää... thanks to you!

      • biisilaulu

        Niinhän siinä sitten kävi, että kapakan tarjoilija ei tiennyt kuka MÄ olen. Yritin kyllä selittää, että Mun luotto ystävän ja kolegan sisko on just' kuollut. Et soittakaa sen psykoottiselle isälle ja pihille äidille. Ei siinä sitten muuta voinut,...oli pakko itkee ja pyöriä lattialla ja siitä ulos. Toisessa kuppilassa olikin sitten koko pöytäseurue todella älykkäitä ja empaattisia miehiä. Heitin muovipussit pöydän alle ja aloin kiskoo kaksin käsin viinaksia, mitä tarjottiin. Pilkun jälkeen multa alettiin ruinaa rahaa paukuista mitä mulle ei sitten oltu muka tarjottu. Onneksi mulla tuttuja (miekka)taksissa niin sain sitten kyydin ja yöpaikan ihan Kisahallin kupeesta. Siis Tää on niin glämäööriä.


      • tyyne loiri
        biisilaulu kirjoitti:

        Niinhän siinä sitten kävi, että kapakan tarjoilija ei tiennyt kuka MÄ olen. Yritin kyllä selittää, että Mun luotto ystävän ja kolegan sisko on just' kuollut. Et soittakaa sen psykoottiselle isälle ja pihille äidille. Ei siinä sitten muuta voinut,...oli pakko itkee ja pyöriä lattialla ja siitä ulos. Toisessa kuppilassa olikin sitten koko pöytäseurue todella älykkäitä ja empaattisia miehiä. Heitin muovipussit pöydän alle ja aloin kiskoo kaksin käsin viinaksia, mitä tarjottiin. Pilkun jälkeen multa alettiin ruinaa rahaa paukuista mitä mulle ei sitten oltu muka tarjottu. Onneksi mulla tuttuja (miekka)taksissa niin sain sitten kyydin ja yöpaikan ihan Kisahallin kupeesta. Siis Tää on niin glämäööriä.

        Ooks sää jo päässyt putkasta, ala sit vaan jatkaan tätä ihanaa glämäööri elämää
        Pummi nyt jostain ees krapula paukut kyllä se siitä ( olen muuten ihan selvä)......


      • tyyne loiri

        Kiitti huomasin kannustuksesi


      • laulubiisi
        tyyne loiri kirjoitti:

        Kiitti huomasin kannustuksesi

        No niin...,tulin just' yökylästä kisikseltä. Siinä pihassa sinisiin pukuihin sonnustautuneet miehet kusetti koiraa. Rapsuttelin sitä ja sain kourallisen karvaa taskuun, niistä tein upeat ripsipidennykset. Haasteeksi muodostui vain ripsirajan löytäminen luomien alta. Istun nyt aamiaisella (kaljalla) todella upeassa (karmee räkälä) helsigin keskustassa sijaitsevassa julkkisten suosimassa kahvilassa. Mun verensokeri on alhainen, joten kädet tärisee tosi pahasti, mutta kunhan nyt saan jotain"syödyksi" niin kyllä se siitä. Tästä lähden taksilla pasilaan tekee rikosilmoituksen varastetuista vaatteista. Ne muka vain katosi eilen pöydän alta, kun vietin mukavaa iltaa. Sielä oli vaikka mitä upeita vuttoneita jne. Tyyne,..sun täytyy ehdottomasti treenata yö kestävyyttä, jos kato alat heittää keikkaa niin se yö painotteista. Minuun voi ottaa yhteyttä kisiksen kautta. Eli treffi ja keikka pyynnöt ASAP sinne.


      • glämbäm
        tyyne loiri kirjoitti:

        Ooks sää jo päässyt putkasta, ala sit vaan jatkaan tätä ihanaa glämäööri elämää
        Pummi nyt jostain ees krapula paukut kyllä se siitä ( olen muuten ihan selvä)......

        Onks kisiksen putka se mesta mihihin pääsee jos hoitaa hommat glamöörisesti?


      • se just
        glämbäm kirjoitti:

        Onks kisiksen putka se mesta mihihin pääsee jos hoitaa hommat glamöörisesti?

        on sinne vaan illalla.


      • tyyne loiri
        laulubiisi kirjoitti:

        No niin...,tulin just' yökylästä kisikseltä. Siinä pihassa sinisiin pukuihin sonnustautuneet miehet kusetti koiraa. Rapsuttelin sitä ja sain kourallisen karvaa taskuun, niistä tein upeat ripsipidennykset. Haasteeksi muodostui vain ripsirajan löytäminen luomien alta. Istun nyt aamiaisella (kaljalla) todella upeassa (karmee räkälä) helsigin keskustassa sijaitsevassa julkkisten suosimassa kahvilassa. Mun verensokeri on alhainen, joten kädet tärisee tosi pahasti, mutta kunhan nyt saan jotain"syödyksi" niin kyllä se siitä. Tästä lähden taksilla pasilaan tekee rikosilmoituksen varastetuista vaatteista. Ne muka vain katosi eilen pöydän alta, kun vietin mukavaa iltaa. Sielä oli vaikka mitä upeita vuttoneita jne. Tyyne,..sun täytyy ehdottomasti treenata yö kestävyyttä, jos kato alat heittää keikkaa niin se yö painotteista. Minuun voi ottaa yhteyttä kisiksen kautta. Eli treffi ja keikka pyynnöt ASAP sinne.

        otiksää niistä ripsi pidennyksistä kuvaa, johonkin lehteen. Numero lehti olis var
        maan kiinnostunut, kannastas lähettää noin 10,000 kuvaa kissan kanssa. Tai
        niistä elukoista mitä sää keräsit, koirien,possujen? Niistä kaikkien kanssa mää
        en tykkää, hyvä että pääsin notkuun kotio. onneks oon maksa
        nut vuokran ja sähkölaskun,vesimaksun, Kaiken muun tuhlaan Glamyyri elämään
        tuli mitä tul (i itkettää) itku viiniäkö olen juonut?....


    • Tuksun luisu jyrkkä

      Tuksun alamäki on jyrkentynyt viimeisen vuoden aikana. Ensin tuli vankeustuomio oikeudesta, sitten rikoskesä 2013. Kohta tuli häätö Jollaksesta, ja suhteet menivät poikki Markku-isään (syyskuussa -13). Julia-siskon hidas tappaminen sai lopullisen ratkaisunsa joulukuussa -13.

      Eläimet katosivat, ja Tuksu hakkasi isänsä tammikuussa -14. Niinpä kevään mittaan jokseenkin kaikki loput tuttavat ovat ottaneet etäisyyttä Tuksuun. Keikkamyynti on nuupahtanut. Kohta giljoniini putoaa.

      • laulubiisi

        Just' niin glämööriä ja tyylikästä. Mä yritän saavuttaa saman pikimiten.


      • laulubiisi
        laulubiisi kirjoitti:

        Just' niin glämööriä ja tyylikästä. Mä yritän saavuttaa saman pikimiten.

        Siiis niiiiiiin raskasta yrittää vakuuttaa tavikset siitä, että olen erityisen,....
        - kaunis
        - lahjakas
        - seksikäs
        - eläinrakas
        - vaimo ainesta
        - yms. paskaa
        Ennen pasilan poliisiin menoa kävin eläntarhan unionilla hakee rasselia liiveihin(kiitos Tyyne vinkistä). Nyt mulla DD kupit, minkä tämä rikosilmoitusta vastaanottava naiskonstaspeli heti huomasi. Hän kohteli minua kuin mini sikaa, rääkättävää eläintä. Tämä konstaapeli oli niin hamraa bnäätää(idoliani lainaten). Ei ottanut ilmoitustani vakavasti.soitan Jurristilleni kunhan saan jostain puhelimen lainaksi. Jostain syystä pasilan kuppiloissa ei piikkiin juominen onnistunut. Ovat kuulema kyllästyneet juoksemaan taiteilijoiden perässä. Outoa. Jouduin siis dokaamaan osan sähkölasku rahasta. Kävin pikku pissillä siinä oikeustalon puskan juuressa ja kuinka ollakkaan löysin kodittoman kissan. Otin sen mukaan koska siinä järkyttävä määrä ripsi materiaalia. Mun luotto ystävä asuu/ kolleega asuu hulpeassa kaupunki asunnossa kalevankadulla ajattelin käydä kysymässä olisiko hänellä jotain rauhoittavia lääkkeitä , että jaksan tämän raskaan päivän. Illalla pakko nenä markkinoimaan Mun showta.


      • huipputekstit
        laulubiisi kirjoitti:

        Siiis niiiiiiin raskasta yrittää vakuuttaa tavikset siitä, että olen erityisen,....
        - kaunis
        - lahjakas
        - seksikäs
        - eläinrakas
        - vaimo ainesta
        - yms. paskaa
        Ennen pasilan poliisiin menoa kävin eläntarhan unionilla hakee rasselia liiveihin(kiitos Tyyne vinkistä). Nyt mulla DD kupit, minkä tämä rikosilmoitusta vastaanottava naiskonstaspeli heti huomasi. Hän kohteli minua kuin mini sikaa, rääkättävää eläintä. Tämä konstaapeli oli niin hamraa bnäätää(idoliani lainaten). Ei ottanut ilmoitustani vakavasti.soitan Jurristilleni kunhan saan jostain puhelimen lainaksi. Jostain syystä pasilan kuppiloissa ei piikkiin juominen onnistunut. Ovat kuulema kyllästyneet juoksemaan taiteilijoiden perässä. Outoa. Jouduin siis dokaamaan osan sähkölasku rahasta. Kävin pikku pissillä siinä oikeustalon puskan juuressa ja kuinka ollakkaan löysin kodittoman kissan. Otin sen mukaan koska siinä järkyttävä määrä ripsi materiaalia. Mun luotto ystävä asuu/ kolleega asuu hulpeassa kaupunki asunnossa kalevankadulla ajattelin käydä kysymässä olisiko hänellä jotain rauhoittavia lääkkeitä , että jaksan tämän raskaan päivän. Illalla pakko nenä markkinoimaan Mun showta.

        Ei hitsi mitä tarinaa! Multa tulee tuksut eli pissat housuun kun näitä lukee. Mieluummin näitä kuin jotain tylsää seittemää päivää!


    • ehtaa kateutta

      Glamourindeksi on nousussa maassamme. Kyllä nyt Maiamisen ja Dubain multibiljonäärit meitä kadehtivat. Ehkä myös Mickey Rourke.

    • Missä Johanna nyt on

      Onko Johanna viel tuolla hotellin aulassa:
      " Seiskan arkistoissahan on kymmeniä tuhansia todella hyviä ja onnistuneita kuvia musta, joita eivät vaan ole julkaisseet.
      4 tuntia sitten · 1
      Mia Mari Johanna Tukiainen Esim.Karibian häämatkalta kaikkein upeimmat kuvat eivät koskaan tulleet lehteen, höh
      4 tuntia sitten

      Mia Mari Johanna Tukiainen
      4 tuntia sitten
      Kiitos ihana Johanna vieraanvaraisuudestasi Lapissa ja ihanasta poronkäristyksestä ja luontokävelyistä! Johanna nimikin jo tarkoittaa "oikeudenmukaisuutta" ja "armollisuutta." Nyt olen Oulussa Radisson SAS hotellin aulassa, voi kun alkoi itkettämään kun tästä tuli Julia taas mieleen, kun olimme hänen kanssaan keikalla Oulussa niin majoituimme tänne. Niin kauniita tunnelmavalot ja ihana musiikki! Sanoin Julialle jo vuonna 2007 Dubaissa, että jos emme muuta ulkomaille, niin tulemme kuolemaan. Kamalaa miten oikeassa olin, no nyt voi tässä enää pelastaa oman henkensä muuttamalla pois. Meen taas syömään poronkäristystä, mulla on joku fiksaatio siitä! 18.4.2014 Club Simo ja Lieksa vaviskaa, silloin tulee nimittäin supersuosittu Johanna Tukiainen Show feat. Petri Penna!
      Jaa

      7 henkilöä tykkää tästä."

      • Jullen luo haluaa..

        Sit pukkas matalapainetta (16.4.) illalla:

        "Kauhean yksinäistä, sniif....... :(

        Tää on varmaan ainoa maa, jossa nätti, suhteellisen nuori ja mukava nainen voi olla hemmetin yksinäinen (Juliakin oli, olin aina niin surullinen, kun siellä missi makaili yksinään Jollaksessa televisiota katsellen mopsi seuranaan.....)

        Ei me kyllä kummatkaan tehty hirveästi mitään töitäkään sen eteen, että oltaisiin ketään miestä löydetty, oltiin väsyneitä kumpikin. Tää on sellainen maa, että täällä pitää tehdä duunia sen eteen että jonkun löytää.

        Nytkin vaan väsyttää kokoajan, tekisi mieli vain nukkua, itseasiassa nukkua kokonaan pois Julian luokse........NYYH :("


      • terve näätäelämä
        Jullen luo haluaa.. kirjoitti:

        Sit pukkas matalapainetta (16.4.) illalla:

        "Kauhean yksinäistä, sniif....... :(

        Tää on varmaan ainoa maa, jossa nätti, suhteellisen nuori ja mukava nainen voi olla hemmetin yksinäinen (Juliakin oli, olin aina niin surullinen, kun siellä missi makaili yksinään Jollaksessa televisiota katsellen mopsi seuranaan.....)

        Ei me kyllä kummatkaan tehty hirveästi mitään töitäkään sen eteen, että oltaisiin ketään miestä löydetty, oltiin väsyneitä kumpikin. Tää on sellainen maa, että täällä pitää tehdä duunia sen eteen että jonkun löytää.

        Nytkin vaan väsyttää kokoajan, tekisi mieli vain nukkua, itseasiassa nukkua kokonaan pois Julian luokse........NYYH :("

        Kyllähän se glamuuristi väsyttää jos pääasiassa riekkuu yöt eikä säännöllisestä päivärytmistä ole tietoakaan. Väsyttäähän se, jos ruokavalio koostuu vuosikausia pääasiassa kaljasta, viinasta, roskaruuasta ja pillereistä. Väsyttää sekin jos ei ole muuta liikuntaa kuin kapakkaan ja pois. Lappiinkin mennään yleensä harrastamaan liikuntaa eikä koikkelehtimaan pitkin takapihoja linssiluteena.

        Mitäs me tavalliset näädät elämästä tiedettäiskään? Me kun nukutaan, käydään töissä, maksetaan verot, siivotaan, tehdään itse ruokaa ja ulkoilutetaan koiramme joka päivä. Meidän huvi ei ole räkälöissä kännääminen vaan MUUNMUASSA tämän yhen reikäpään jutuille nauraminen.


      • Hiljaisuutta
        terve näätäelämä kirjoitti:

        Kyllähän se glamuuristi väsyttää jos pääasiassa riekkuu yöt eikä säännöllisestä päivärytmistä ole tietoakaan. Väsyttäähän se, jos ruokavalio koostuu vuosikausia pääasiassa kaljasta, viinasta, roskaruuasta ja pillereistä. Väsyttää sekin jos ei ole muuta liikuntaa kuin kapakkaan ja pois. Lappiinkin mennään yleensä harrastamaan liikuntaa eikä koikkelehtimaan pitkin takapihoja linssiluteena.

        Mitäs me tavalliset näädät elämästä tiedettäiskään? Me kun nukutaan, käydään töissä, maksetaan verot, siivotaan, tehdään itse ruokaa ja ulkoilutetaan koiramme joka päivä. Meidän huvi ei ole räkälöissä kännääminen vaan MUUNMUASSA tämän yhen reikäpään jutuille nauraminen.

        Kyllä Lappiin voi mennä vaan vaikka olemaan. Ei se Lapin hohto ole kaikille matkalaisille aina pelkkää liikuntaa. Sinne voi mennä vaikka istumaan tunturin kupeelle ja nauttimaan vaan hiljaisuudesta. Ei sen tartte olla mikään hikilenkki, vaan tunturiin saattaa voida nousta jopa autosta.

        Lappia tuntemattomat etelän turistit mielikuvittelevat Lapin jonain hikikarpalot otsalta valuvana matkailuna. No noi samaiset turistit tekevät sitten muutaman tunnin lorvimisen tunturissa ja ovat niin väsyneitä, että heti pitää mennä ravintolaan täydentämään nestetasapainoa. Lapin lumosta he eivät tiedä yhtään mitään muuta kun sen mitä ovat äidinmaidossa imeneet, eli rälläämistä viinan voimalla jossain laskettelukeskuksessa.


      • lappis
        Hiljaisuutta kirjoitti:

        Kyllä Lappiin voi mennä vaan vaikka olemaan. Ei se Lapin hohto ole kaikille matkalaisille aina pelkkää liikuntaa. Sinne voi mennä vaikka istumaan tunturin kupeelle ja nauttimaan vaan hiljaisuudesta. Ei sen tartte olla mikään hikilenkki, vaan tunturiin saattaa voida nousta jopa autosta.

        Lappia tuntemattomat etelän turistit mielikuvittelevat Lapin jonain hikikarpalot otsalta valuvana matkailuna. No noi samaiset turistit tekevät sitten muutaman tunnin lorvimisen tunturissa ja ovat niin väsyneitä, että heti pitää mennä ravintolaan täydentämään nestetasapainoa. Lapin lumosta he eivät tiedä yhtään mitään muuta kun sen mitä ovat äidinmaidossa imeneet, eli rälläämistä viinan voimalla jossain laskettelukeskuksessa.

        Matkailupalsta on kuule ihan eri kuin tämä. Mene sinne hiljentymään.


      • Hiljaisuutta
        lappis kirjoitti:

        Matkailupalsta on kuule ihan eri kuin tämä. Mene sinne hiljentymään.

        Kommentoin näätäelämän viestiä. Lappi oli oikea Lappi vielä -70-luvulla. Nykyään sinne mennään erilaisiin turistirysiin ryyppäämään. Pääasia on se, että viina virtaa ja sitä on riittävästi.

        Parit laskut valmiista mäestä ja ollaan olevinaan niin Lapin kävijöitä, että. Sitten raflaan vetämään perseet olalle.


    • a Big fan

      Ei saa dissata älykköä!

      • laulubiisi

        En ollut uskoa nenääni, kun aamulla heräsin löysät housussa eteisen lattialta. Siis voiko pas.ka todella haista niin karmivalta!!? No,...yhtä glämööriä kaikki. Heitin pöksyt nurkkaan. Eilen löytämäni kissa on sekin paskonut ja kussut ympäri kämppää. Pääasia ettei sotke turkkiaan. Sain myöhään helsigin aikaan puhelun persaukiselta exältäni Kudilta Vantaalta. Hän oli kuullut, että olen alkanut elää glämäöristi ja lupasi varastaa minulle jopon.
        Eilinen ilta aika hämärän peitossa, kun tosiaan vedin myös niitä ystävättäreni lääkkeitä, mutta kai tämän päivän seiskassa on jotain juttua mikä valottaa sitäkin. Nyt menen nukkumaan kissani ja kahden sekarotuisen koiran kanssa. Keikka ja treffi pyynnöt ASAP kisikselle.


      • Jurpo2000
        laulubiisi kirjoitti:

        En ollut uskoa nenääni, kun aamulla heräsin löysät housussa eteisen lattialta. Siis voiko pas.ka todella haista niin karmivalta!!? No,...yhtä glämööriä kaikki. Heitin pöksyt nurkkaan. Eilen löytämäni kissa on sekin paskonut ja kussut ympäri kämppää. Pääasia ettei sotke turkkiaan. Sain myöhään helsigin aikaan puhelun persaukiselta exältäni Kudilta Vantaalta. Hän oli kuullut, että olen alkanut elää glämäöristi ja lupasi varastaa minulle jopon.
        Eilinen ilta aika hämärän peitossa, kun tosiaan vedin myös niitä ystävättäreni lääkkeitä, mutta kai tämän päivän seiskassa on jotain juttua mikä valottaa sitäkin. Nyt menen nukkumaan kissani ja kahden sekarotuisen koiran kanssa. Keikka ja treffi pyynnöt ASAP kisikselle.

        Hei, sä siis veit mun kissan, se katos sillon yöllä kun oltiin tulossa glmöörisetä yökskerkosta mun kaikkien ihanin e tavaroitten kans


      • laulubiisi
        laulubiisi kirjoitti:

        En ollut uskoa nenääni, kun aamulla heräsin löysät housussa eteisen lattialta. Siis voiko pas.ka todella haista niin karmivalta!!? No,...yhtä glämööriä kaikki. Heitin pöksyt nurkkaan. Eilen löytämäni kissa on sekin paskonut ja kussut ympäri kämppää. Pääasia ettei sotke turkkiaan. Sain myöhään helsigin aikaan puhelun persaukiselta exältäni Kudilta Vantaalta. Hän oli kuullut, että olen alkanut elää glämäöristi ja lupasi varastaa minulle jopon.
        Eilinen ilta aika hämärän peitossa, kun tosiaan vedin myös niitä ystävättäreni lääkkeitä, mutta kai tämän päivän seiskassa on jotain juttua mikä valottaa sitäkin. Nyt menen nukkumaan kissani ja kahden sekarotuisen koiran kanssa. Keikka ja treffi pyynnöt ASAP kisikselle.

        Tähden elämä on yksinäinen. Kukaan ei kommentoi mun laadukkaisiin juttuihin. Kyyneleet valuu pitkin mun poskipäitä. Suruuni lähden shoppailemaan erääseen kansainväliseen liikkeeseen missä isot keltaiset tarrat ikkunoissa U** (en voi mainostaa). Toivottavasti sieltä löytyy kokoa xxs. Lisää tästä hohdokkaasta elämästä myöhemmin. Siis saa/pitää kommentoida.


      • laulubiisi
        Jurpo2000 kirjoitti:

        Hei, sä siis veit mun kissan, se katos sillon yöllä kun oltiin tulossa glmöörisetä yökskerkosta mun kaikkien ihanin e tavaroitten kans

        Jos sulla kissa kateissa tee siitä raskas poliisi tutkinta. Tällä katilla angora turkki, mikä sopii tosi hyvin Mun turvonneisiin silmiin. Ei voi olla sun kissa. Ymmärrän hyvin sun tuskan koska mulla myös kateissa vaate pussukat.


      • huippuhauskaaNI
        laulubiisi kirjoitti:

        Jos sulla kissa kateissa tee siitä raskas poliisi tutkinta. Tällä katilla angora turkki, mikä sopii tosi hyvin Mun turvonneisiin silmiin. Ei voi olla sun kissa. Ymmärrän hyvin sun tuskan koska mulla myös kateissa vaate pussukat.

        Tää ketju on pakko käydä uudestaan lukemassa. Nyt ollaan Glämyyrisen totuuden ytimessä ihan selvästi. Tämä on näkemykseNI.


      • Emmyn hanuri
        laulubiisi kirjoitti:

        Tähden elämä on yksinäinen. Kukaan ei kommentoi mun laadukkaisiin juttuihin. Kyyneleet valuu pitkin mun poskipäitä. Suruuni lähden shoppailemaan erääseen kansainväliseen liikkeeseen missä isot keltaiset tarrat ikkunoissa U** (en voi mainostaa). Toivottavasti sieltä löytyy kokoa xxs. Lisää tästä hohdokkaasta elämästä myöhemmin. Siis saa/pitää kommentoida.

        Oletko jo saanut Kurt Cobainin tuottamaan uudet Ruotsissa levytettävät rakkauslaulut?


      • nea nonna
        laulubiisi kirjoitti:

        Tähden elämä on yksinäinen. Kukaan ei kommentoi mun laadukkaisiin juttuihin. Kyyneleet valuu pitkin mun poskipäitä. Suruuni lähden shoppailemaan erääseen kansainväliseen liikkeeseen missä isot keltaiset tarrat ikkunoissa U** (en voi mainostaa). Toivottavasti sieltä löytyy kokoa xxs. Lisää tästä hohdokkaasta elämästä myöhemmin. Siis saa/pitää kommentoida.

        Laulubiisin pitää ehdottomasti ja pikimmiten käydä Milanosta asti glamyyrishoppailemassa uutta HelloKitty kamaa! Ne design- tuotteet on siellä juuri nyt huippusuosittuja ja huippuhinnoissa. Laukut maksaa 7e ja T-paidat näkyi olevan 8e. Niin Glämyyriä niin tosi Glämyyriä.


    • tyyne loiri

      Mulla kävi säkä glamyyrin opiskelemisessa. Kuulin eilen et mun rakas Arvo
      viimevuosituhannelta, oli lähtenyt risteilylle, ulkomaille. Tungin Tuksun tapaan
      itseni,( itse kutsuen) sinne eilen heti aamusta kyläileen,( kyttään olisko tuliaisia.
      Arvo asuu tossa aika lähellä, sillä on niin iso talo, kuus kerrosta ja neljä rappua,
      neliöistä en tierä, se on mielettömän rikas. Sillä on autokin(ratsun)se toi niin
      kauheen lastin tuliaisia ,meinasin oikeen pyörtyä. Siinä oli kuus laatikkoo
      olutta, sitten ainakin kymmenen pakettia viin 40% elikä sata pulloo.Johan oli
      bileet. En oikeen ymmärrä miten tota viin,iä vois sillain glamyyrisesti ottaa, sss
      siittä tulee kaameesti känniin. Minkään laista muistikuvaa ei ole kotia tulemisesta , toivon sydämmestäni ettei mua vaan kukaan kuvannut. Arvo oli
      antanut mulle vielä sellasen pullon mukaan(otin)sanokohan se että häivy....

      • laulubiisi

        Hyvä Tyyne. Ihana kuulla, että sulla noin varakkaita ystäviä. Mä sain siitä rasselista allergisen reaktion. Nyt ihan hel.vetillinen kutina. Eikä siinä kaikki. Tein sen kissan karvoista todella näyttävät ripset, ja nyt mun kauniit tähtisimät nekin aivan tomaattina. Heitin sen katin tarpeettomana ulos. Täällä joku ehdottelee, että ostaisin jotain halpis Kitty kamaa. Mä en pukeudu 7€ t-paitaan. Ostin U**:ta tosi kalliita kevät/ kesä vaatteita, sekä lukuisia koruja kadonneiden tilalle. Nyt mulla jopo millä pääsen nopeesti paikasta toiseen, niin kävin lääkärissä hakemassa reseptit glämöörin elämään tarvittaviin douppeihin. Tänään testaan niitä punkun kansaa. Treffi ja keikka pyynnöt ASAP kisikselle.


      • laulubiisi
        laulubiisi kirjoitti:

        Hyvä Tyyne. Ihana kuulla, että sulla noin varakkaita ystäviä. Mä sain siitä rasselista allergisen reaktion. Nyt ihan hel.vetillinen kutina. Eikä siinä kaikki. Tein sen kissan karvoista todella näyttävät ripset, ja nyt mun kauniit tähtisimät nekin aivan tomaattina. Heitin sen katin tarpeettomana ulos. Täällä joku ehdottelee, että ostaisin jotain halpis Kitty kamaa. Mä en pukeudu 7€ t-paitaan. Ostin U**:ta tosi kalliita kevät/ kesä vaatteita, sekä lukuisia koruja kadonneiden tilalle. Nyt mulla jopo millä pääsen nopeesti paikasta toiseen, niin kävin lääkärissä hakemassa reseptit glämöörin elämään tarvittaviin douppeihin. Tänään testaan niitä punkun kansaa. Treffi ja keikka pyynnöt ASAP kisikselle.

        Äiti kävi. Alkoi länkyttää, että pask.a haisee ja kaikkialla tyhjiä pulloja. Lätkäsin sitä sen kummempia selittämättä turpaan ja otin lompakon. Pyysin tulemaan takas kun on valmis kannustaa mua taiteilija uralla.


      • tyyne loiri
        laulubiisi kirjoitti:

        Hyvä Tyyne. Ihana kuulla, että sulla noin varakkaita ystäviä. Mä sain siitä rasselista allergisen reaktion. Nyt ihan hel.vetillinen kutina. Eikä siinä kaikki. Tein sen kissan karvoista todella näyttävät ripset, ja nyt mun kauniit tähtisimät nekin aivan tomaattina. Heitin sen katin tarpeettomana ulos. Täällä joku ehdottelee, että ostaisin jotain halpis Kitty kamaa. Mä en pukeudu 7€ t-paitaan. Ostin U**:ta tosi kalliita kevät/ kesä vaatteita, sekä lukuisia koruja kadonneiden tilalle. Nyt mulla jopo millä pääsen nopeesti paikasta toiseen, niin kävin lääkärissä hakemassa reseptit glämöörin elämään tarvittaviin douppeihin. Tänään testaan niitä punkun kansaa. Treffi ja keikka pyynnöt ASAP kisikselle.

        Mulla on kaikki paremmin,on nimittäi toiteyyu et mulla on synttärit, kaikki joutunut
        yksin juomaan. Oon ihan selvinpäin........


    • laulubiisi

      No niin,...nuy se sitten on tehty. Pistin suolaliuosta huuliini. Ne on niiin ihqut! Ja sit sitä samaa pinkkii punaa mitä Tussullakin on. Onneksi se tod.näk. somali lääkäri tajus kirjoittaa mulle myös vahvoja kipu lääkkeitä. Ei nimittäin ollut mikään pikku operaatio yksin tehdä moinen kauneus kikka.

      Ja juu,..kuvi an otettu ja niitä lähetetty kaikkiin mahdollisiin laatulehtiin. Esim.alibi, hymy ja seiska. En viitsinyt ottaa elitoita kuviin, kun siitä tulisi vain turhaa hässäkkää eläinsuojelun kanssa.

      Multa ei siis vieläkään ole tilattu keikkaa, mutta aijon tänään lähteä keikkalle kutsumattomana. Pataässässä on karaokea niin katon miten mun neitsyt esiintyminen ottaa tuulta purjeisiin siellä.

      • Tsemppaaja

        Ota omaisuus mukaan muovipusseissa ja joku karvanen otus kainaloon, siis joku neli- ei kolmijalkaista. Vedät perseet ennen keikkaa, jotta huojuminen sujuu luontevasti ja varmistat seuraavan päivän glämöörisyyden. Muista loppasta dunkkuun , jos joku ei ymmärrä sun glamööriä olemusta! Ja eiku baanalle!


      • näädäNI
        Tsemppaaja kirjoitti:

        Ota omaisuus mukaan muovipusseissa ja joku karvanen otus kainaloon, siis joku neli- ei kolmijalkaista. Vedät perseet ennen keikkaa, jotta huojuminen sujuu luontevasti ja varmistat seuraavan päivän glämöörisyyden. Muista loppasta dunkkuun , jos joku ei ymmärrä sun glamööriä olemusta! Ja eiku baanalle!

        Ihana "Tsemppaaja", susta tehdään lehdistöpäällikkö ja manazeri ensi tilassa. Näkemykset on glamuurisesti just sopivat!


    • tyyne loiri

      Äkkiä kävin kotona, en tiennytkää että Arvon naapurissa asuu Esko, Sillä on samanlaiset tulias määdät, tunkeen itseni sinne ....jatkuu..........olen
      selvinpäin, luaja mua sianatkoon. Olen ihan selvä toistaseks hoitoon, ja uskossa?

      • laulubiisi

        Jumalan Siunausta kaikille näädille. Mun eilinen keikka oli MAHTAVA. Lauloin mm. Matti Nykäsen -ehkä otin ehkä en-, laulavan talomiehen biisilauluja ja tietysti Tuksun Apinamies. Fanit oli aivan sulaa vahaa, lukuunottamatta paria naispuolista näätää. Jouduin heittämään niiden kännykät meikkipussiin. Nyt hiljennyn pääsiäisen viettoon lääkkeiden voimalla


      • tyyne loiri
        laulubiisi kirjoitti:

        Jumalan Siunausta kaikille näädille. Mun eilinen keikka oli MAHTAVA. Lauloin mm. Matti Nykäsen -ehkä otin ehkä en-, laulavan talomiehen biisilauluja ja tietysti Tuksun Apinamies. Fanit oli aivan sulaa vahaa, lukuunottamatta paria naispuolista näätää. Jouduin heittämään niiden kännykät meikkipussiin. Nyt hiljennyn pääsiäisen viettoon lääkkeiden voimalla

        niin määkin tein/teen mulla on syntymä päivä.Kas kun muhun mikään
        numero lehti ei ole ottanut yhteyttä


      • onnee!

      • Ghöpsö & Kampaaja
        laulubiisi kirjoitti:

        Jumalan Siunausta kaikille näädille. Mun eilinen keikka oli MAHTAVA. Lauloin mm. Matti Nykäsen -ehkä otin ehkä en-, laulavan talomiehen biisilauluja ja tietysti Tuksun Apinamies. Fanit oli aivan sulaa vahaa, lukuunottamatta paria naispuolista näätää. Jouduin heittämään niiden kännykät meikkipussiin. Nyt hiljennyn pääsiäisen viettoon lääkkeiden voimalla

        Melkein jo glamour kulminoitui, mutta ASM puuttui!


      • laulubiisi
        tyyne loiri kirjoitti:

        niin määkin tein/teen mulla on syntymä päivä.Kas kun muhun mikään
        numero lehti ei ole ottanut yhteyttä

        Onnea mun rakas paras virtuaali ystävä. Saat VIP lipun mun seuraavalle keikalle, eikä siinä vielä kaikki, saat kaksi levyä pameja, kourallisen rivatrileja ja pitäähän ne jollain nielläkkin, joten saat dokata keikka paikan piikkiin niin kauan, kun jalat (edes jonkun) kantaa. Pakko ruiskuttaa tänään lisää suolaliuosta huuliin. vaikutus kestää hel.vetillisestä kivusta huolimatta vain pari päivää.


    • tyyne loiri

      Arvo soittelee mulle jatkuvasti, mää joudunkin maksaan ne tuliaiset? Paljonkoan tommonen pullo ulkomailla maksaa 40%viin?Jos se ottaa ylihintaa käräytän sen
      Viinanmyynnistä.Mää oon tosi nätti ihan tälläin ilman meikkiä.

      • laulubiisi

        Et maksa. Just' tollanen talousrikollinen, joka kuuluu vankilaan. Olet joka pisaran ansainnut.


    • Yllioppilas

      Yksi Tuksun "puolustaja" nyt täällä kirjoittelee, mutta minä kyllä toisaalta ihan uskonkin, että Johanna on voinut pärjätäkin koulussa ihan hyvin, saanut niitä älliäkin. Missä vaiheessa tulivat ne Eximiat kuvioihin? JOhanna on syntynyt vuonna -78 ja kirjoittanut siten -97 tai -98? Ennen Eximioita Laudatur oli nimittäin hieman helpompi saada, toki sekin taitoja vaati kuin miltä nykyisin näyttää Johannan kohdalla.

      Itse asiaan palatakseni: Itsekin olen peräti kahden ällän ylioppilas, yliopistossakin opiskelin aikanani joitakin vuosia. Sairastuin sittemmin kilpirauhasen vajaatoimintaan (Joka Johannallakin todettiin, vai oliko sekin vedätystä, en tiedä), ja se vaikuttaa "tyhmentävästi", ainakin kun lääkitys ei ole kohdallaan. Lauserakenteista on puhuessa ja kirjoittaessa vaikea saada selkeitä. Itse olen kirjoittanut ihan kauheaa kuraa jossain vaiheessa, varmasti tämäkin teksti saisi punakynän suihkimaan enemmän kuin aikanaan lukiossa. Lisäksi aika on erilainen kuin vielä 90-luvullakin. Netti ja älypuhelimet ja tekstarit muokkaavat ihmisten kirjoitustaitoa - itse en olisi aiemmin kyennyt kirjoittamaan niin puhetyylistä tekstiä kuin nykyisin (nyt toki skarppaan) ja kyllähän se jälkensä jättää siihenkin kun yrittää yleiskielisemmin kirjoittaa. Vaikka aiemmin olisi ihan mallikelpoisesti osannut kirjoittaa, jopa useimpia opettajia oikeammin. ;)

      • laulubiisi

        Mitä vi.ttua. Minäkin kävin lukiossa ja yliopistolla (syömässä) ja ihan helv.etisi on älliä, mutta ei mun tarvii sitä mainostaa. Tärkeintä on ulkoinen kauneus, raha, glämööri ja ihanat fanit.


      • Uudet sanat, kieli

        Joo, kieli elää ja muotoutuu. Internet ja sen suomat viestintämahdollisuudet vaikuttavat asiaan.


      • Yllioppilas
        laulubiisi kirjoitti:

        Mitä vi.ttua. Minäkin kävin lukiossa ja yliopistolla (syömässä) ja ihan helv.etisi on älliä, mutta ei mun tarvii sitä mainostaa. Tärkeintä on ulkoinen kauneus, raha, glämööri ja ihanat fanit.

        No justhan mainostit. Yo-tutkinto on vieläkin ihan turhan yliarvostettu, ei se oikeasti paljon vaadi että sen läpi saa ja parit ällät.


      • Yllioppilas
        Yllioppilas kirjoitti:

        No justhan mainostit. Yo-tutkinto on vieläkin ihan turhan yliarvostettu, ei se oikeasti paljon vaadi että sen läpi saa ja parit ällät.

        Ai niin, sehän piti mainita että Tuksuhan laskee älliksi kaikki, jotka vain lähtivät ällinä. Mitä sen väliä vaikka tutkintolautakunta palautti ne jollain ihan muulla arvosanalla. Tämähän jostain bloggauksesta paljastui.


      • laulubiisi
        Yllioppilas kirjoitti:

        No justhan mainostit. Yo-tutkinto on vieläkin ihan turhan yliarvostettu, ei se oikeasti paljon vaadi että sen läpi saa ja parit ällät.

        Dorka!!!!


      • laulubiisi
        laulubiisi kirjoitti:

        Dorka!!!!

        Tämä "ylistys sana" dorka oli tarkoitettu "ylioppilaalle" joka ei ihan taida pysyä kärryillä.


      • huohhhh
        laulubiisi kirjoitti:

        Tämä "ylistys sana" dorka oli tarkoitettu "ylioppilaalle" joka ei ihan taida pysyä kärryillä.

        No jopas olitkin fiksu, miten osasitkin vastata noin hienosti.


    • ddssasadads

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3680
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1803
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1384
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      151
      1260
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      895
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      870
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      850
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      49
      830
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      829
    Aihe