Naisten kulmakarvat ! Miksi?

Olen mies

Pienenä vinkkinä oikeesti kaikille naisille. Jos haluatte niitä kulmakarvoja nyppiä niin tehkää se ammatilaisen käsittelyssä.

Minulla, olen siis mies, on monia nais tuttuja, jotka ovat pilanneet ulkonäkönsä ylinyppimällä kulmakarvoja tai nyppimällä liikaa pois. Sitten on näitä jotka repii kaikki kulmakarvat pois ja maalaa tilalle pikimustan viivan. Oikeesti LOL.

Monet muutkin mieskaverini ovat sitä mieltä, että naiset olisivat kauniimpia ilman sitä överiksi menevää kulmien laittamista. Tänään kävin eräässä myymälässä ja kyllä meinasin kysyä kassalla työskentelevällä naiselta, että ootko ihan tosissasi ittes ton näköseks aamulla laittanu? Naisella oli kyllä niin överit kulmakarvat että meni jo Klovni-maskeerauksen puolelle.

Yksi kysymys naisille, miksi ? Luonnollisuus on IN, överi meikki ei !

13

642

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainen.

      Olisi kiva kuulla minkä ikäiset naiset ovat tehneet noin sun kaveriporukassa?

      Lähes jokaiselle naiselle tulee jossain vaiheessa halu vetää kulmakarvat ihan överiksi ja oikeasti ottaa kaikki pois ja laittaa maalatun näköiseksi ne. Se vaihe menee yleensä vasta ohi, kun huomaa julkisella paikalla peiliin katsoessa, että ei hitto eihän ne sovikkaan mulle, vaikka näytti aamulla hyvässä valaistuksessa niin kivoilta!

      Puhun siis omasta kokemuksestani ja olen nainen. Harmittaa tosi paljon kun pidin sitä kulmakarva-tyyliä yllä varmaan puolikin vuotta ja kukaan ei sanonut MITÄÄN! Musta on vaan hyvä jos sanoit kaverilles noin suoraan, sillä nyt osaa katsoa, että sopiiko ne sille oikeesti ja pitääkö se niistä itekkää, vai onko halunnu vaan olla "muodikas".

    • luonnollisuusnojaa

      Minullakin oli vaihe, että nypin kulma ohuiksi kaariksi 30-luvun tyyliin, à la Jean Harlow - joka näyttää minusta ihan hyvältä, mutta kovin monelle tyyli ei sovi eikä minullekaan. Kuitenkin minusta kokonaisuus ratkaisee, jos on vaikka gootti, on ihan sopivaa, että kulmakarvat ovat kuin Pahattarella.

    • Rajallisesuudella

      Kuulemma vanhemmalla naisella ohuet kulmakarvat vanhentavat, koska iän myötä karvoitus muutenkin harvenee. Itse kyllä nypin, mutten viivaksi. Luulen että aloittaja voisi kauhistella samalla tavoin täysin hoitamattomiakin pehkoja. Etenkin tummakulmaisia, joilla karvat hajasijoittuvat puolen kasvon kokoiselle alalle.

    • blööö

      Olen nuori nainen ja pidän kulmakarvat "normaalin", luonnollisen näköisenä.
      Nypin siistiksi pinseteillä, that's it.
      Henkilökohtaisesti minäkään en pidä piirretyistä kulmista

    • frankie12

      Kulmakarvat on makuasia siinä missä muukin tuollainen! Toiset vain haluavat näyttää persoonallisilta eikä liittyä massaan vain siksi, että jonkun vatsa pahoittaa mielensä toisen naamakarvoista!

      http://frankiesavage.blogspot.fi/

    • 17+3

      Itse vedin puolet kulmakarvoista veks yläasteella "aloittaakseni puhtaalta pöydältä", eli kasvattaakseni ne paremman muotoisiksi. Eihän ne muotoa paljoa muuttanut, ja muistan miten joka aamu piti piirtäö se loppuosa ja ei se meikkikynäkään mitenkään erityisen hyvin kädessä pysynyt vielä silloin. Mulla on hidas kulmakarvojen kasvu ja niitä karvoja nyt ei tahdo paljoa kasvaa "ympärillä" niin että olisi mahdollista muotoilla täysin "täydellisiksi" mutta sopii ne mun naamaan eikä ainakaan ole liian matalalla. Hiukan niitä vahvistan aamuisin että sopivat paremmin hiustenväriin mutta piirtämään en ikinä enää alkaisi. Ihmettelen myös tätä: ne ketkä piirtävät kulmakarvansa, joutuvatko tekemään tämän jopa lähikauppaan mentäessä vai voivatko mennä naturellina ?

      Niinkuin eräässä viestissä sanottiin, sopii piirretyt kulmakarvat ehkä gootille tai vastaavalle, mutta yleisestiottaen varsinkin nämä viivakulmakarvat eivät sovi kenellekkään. Piirtäisi edes luonnollisemman muotoiseksi, eikä tasapaksuksi -.-

    • nainen tässä

      Minunkin mielestä pelkät viivat on todella rumia.

    • ex-nyppijä

      Minäkin nypin lähes kaikki pois aikoinaan, nyt se tuntuukin täysin kreisiltä ja hullulta. piirsin sitten "hienot" kaaret tilalle ;) Ärsyttävää vaan että koska nypin niitä niin kauan, ei ne enää edes kasva tilalle yhtä hyvin :(

      Mutta siis aloittajalle; nainen nyppii kulmansa pois kahdesta syystä:

      a) hän kokee, ettei oma kulmanmalli sovi hänelle ja uskoo, että kun nyppii "väärässä" kohtaa kasvavat karvat pois ja piirtää uuden tilanne, niin ongelma on ratkaistu ja hän näyttää kauniimmalta.

      b) hän kokee karvaiset kulman miehekkäiksi, ja pitää ohuita naisellisempina ja koristeellisempina

      Osalla se on sitten jokin tyylisuunta... Itse oikeasti koin ettei mun omat kulmat sopineet mulle, nyt tuntuu täysin naurettavalta koko homma!

    • ei jaksais nyppiä

      Minulla on päinvastainen ongelma. Olen hitsin laiska nyppimään kulmiani. Ne ovat tummat ja niitä pitäisi säännöllisesti siistiä. Käyn ehkä kerran 3 kuukaudessa ammattilaisella ja joka kerta päätän nyppiä itse hajakarvat ja pitää sen ammattilaisen tekemän muodon. Ja sitten en kuitenkaan jaksa. Sitäpaitsi se sattuu. En jaksa lakata kynsiäkään enkä hoitaa niitä kovin hyvin. Meikkaan harvoin ja silloinkin kevyesti. Minua ei vain koskaan ole hirveästi kiinnostanut tämä hössääminen. Miehet eivät tunnu huomaavan edes tällaisia asioita. Olen just se farkuissa ja tennareissa viihtyvä luomunainen. Kropastani jaksan kyllä pitää huolta ja hiuksista, mutta naamasta ja kynsistä en niinkään. Enkä silti ole ollut miehistä vastenmielinen, jostain syystä ovat silti hakeutuneet seuraani.

    • kulmas

      Olen todella hyvässä asemassa, sillä kulmani ovat luonnostaan mustat ja tuuheat. Ei ole tarvis korostaa niitä millään, joten ylilyönteä ei pääse syntymään. Vaativat kylläkin nyppimistä usein ja jos se unohtuu/en jaksakaan niin näytän kyllä aika kauhealle. Mutta jos jaksan nyppiä niitä säännöllisest näytän jo näin huolitellulta (kunhan harjaan hiukset) :)

      Mutta joo, kulmat sekä kuntoon että luonnolliseksi, siskot! En minäkään ymmärrä kuinka jonkun silmä ei kerro sitä että nyt meni överiksi.. Meikkavatko he sitten tyyliin kynttilän valossa vai kuinka? Ja miksi esim. blondi vetää kulmakarvat mustalla kajalilla?

      • plondi

        Minulla on käynyt ainakin kestovärin kanssa moka, että kulmat menivät mustiksi. Ei sitten auttanut kuin olla niiden kanssa ja tasapainottaa vahvalla silmämeikillä.


    • dfvlabifdp

      Minulla on valitettavasti juurikin sellaiset "viivat". Kilpirauhasen vajaatoiminta - mikä on yleisempää naisilla kuin miehillä - nimittäin tiputti liki kaikki karvat kulmista, varsinkin ulkonurkista. Niin, että tämä on siis minun luonnollinen lookkini nyt :) Ei voi mitään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1449
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe