Eikö ihmiskunta / kansakuntien ihmiset vieläkään

tajua totuutta...

Eikö ihmiskunta / kansakuntien ihmiset vieläkään ymmärrä, näistä pahaksi / tuhoksi kärsimyksikseen historiansa toistuvaisuuksista huolimattakaan, että sodat, ja kaikki muukin pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetykseksi koituneet ja koituvat, on niitä SYYSTÄ (kaikki vääryys) kaikille hyväksi Jumalan Sanan, = Raamatun UT, Totuuteen perustuvien ja mukaisten / kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisten opetusten ja ohjeiden VASTASISUUKSISTA, niistä kaikille hyväksi Totuuteen perustuvien ja mukaisten Lainalaisuuksien , = rangaistuksen ja tuomion alaisista, = Oikeuden mukaista vastaan rikollisesti, laittomasti touhuista ja politiikasta, ym. SYYSTÄ, tuomioksi seuraamuksia.

= Sitä; ”sitä saa mitä tilaa” Oikeuden mukaisuuden Lainalaisesti tulevaa, sitä kullekin ansionsa mukaista pahastaan, Luojaansa ja muita kohtaan, muista ja muusta niin väliä itsekkyyden mukaisesta / vääryydestään, pahaksi / kärsimyksiksi ja menetyksiksi palkkaa. Oikein, kaikille hyväksi Oikealla tavalla, eli Laillisesta, = Itse kaiken Luoja ja Omistaja, kaiken elämän Antaja ja Ylläpitäjä Jumalan Luvallisesta….

= Sitä; ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisesta ja perustalta elämisestä ja toimimisesta / vaikuttamisesta, tulisi vain niitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi seuraamuksia, ja niin Oikein, täysi Laillisesta = Krist. Rakkaus, joka on Lain / Laillisuuden täyttymystä, mukaisesta ja perustalta elämisestä ja toimimisesta niin oikein elämään ja toimimaan alkaville turvallista ja turvattua, kaikinpuolista hyvinvointi elämää ja tulevaisuutta. Jota ei mikään muu ja muulla tavalla elämä, touhut, eikä politiikka mahdollista.

Kaikki muu ja muulla tavalla elämä on tuhoksi ja tuomioksi koituvaa, niihin sotiin ym. kurinpalautukseksi, jo vakavasti puhuttelu vitsauksiin, = kaiken Luoja ja Omistaja Jumalan tuomioihin, ja siihen hirmuiseksi maailman lopuksi, lopullisen hirvittävän tuomion kohtaloon, vievää ja johtavaa. Sitäkö kaikki haluaa?!!

Vaikka on tämä kaikille hyväksi, mutta tälle pelastukseksi Krist. vaihtoehto Raamatun UT opetusten ja ohjeiden perustalta ja mukaisesti elämään ja toimimaan / vaikuttamaan alkamisen ja siihen yhteyteen niillä kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisilla ehdoilla yhtymisen, turvallisen ja turvatun, kaikin puolisen, Rauhan ja Rakkauden omaisen ja mukaisen, hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden, mahdollisuuskin Kristuksessa Jeesuksessa, = Raamatun UT mukaisuudessa. Hänen ihmiskunnan ihmisille ansaitsema ja mahdollistama.

2

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oikeesti tuo

      Sekainen avaus ja massaposatitus on niin tyhmä, että otan tuolsta toisesta sekopääketjusta kommentin, kattanee molemmat:

      Kuinka jotkut
      20.4.2014

      Yleensä viitsii pilata palstaa peelojen tavoin.

      A) Nostelemalla tälläisiä väärälle palstalle ripuloituja salaliittijuttuja?

      B) Salaliittosivustojen hörhöilylle (ja uskonnoille) on ihan oma palsta, vajaampiälyiset eivät sitä tunnu käsittävän.

    • Jeesuksen nimessä...

      Kaikki muutko niitä lukuisten eri nimisten nukkuvien puolueiden (kaikki tämän päivän puolueet) puolesta eläviä, niitä kaikille pahaksi "pirun" hyväksi ja puolesta TUOMIOKSEEN toimivia ja vaikuuttavia. Joksi se muista ja muusta niin väliä, itsekkäästi / välinpitämättömästi = tajuttomasti / pimeydessä eläminenkin lukeutuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe