Nainen ruhjoutui mopoautoon?

Paloaseman suoralla!

Tuolla Kustaa Aadolfinkadun suoralla on sattunut jo pari pahaa kolaria paloaseman tuntumassa rapiat viikon mittaan. Ensin henkilöauto tuli kolmion takaa murskaten mopoauton, jota kuljettanut nainen jouduttiin irroittamaan romun seasta ja viimeyönä joku oli ajanut samoilla kohdin talon seinään. Tästä huolestuneena kysyisin onko liikennekuri höltymään päinvai mistä on kysymys?

http://yle.fi/uutiset/mopoauton_kuljettaja_loukkaantui_kolarissa_kokkolassa/7174147?origin=rss

18

1578

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Järkyttynny

      Voi ei,, muistaakseni Länsipuston koulun naisope ajeli tuommosella hopeisella mopoautolla toihan on hirveää koko keula painunu korin sisään mikä lie naisen vointi on tais käydä pahasti.

      Siellä oli muuten viimeyönä kaks ambua ja poliisiauto paikalla ne hoivas jalkakäytävällä makaavaa ihmistä näytti muuten, että oli ajettu tolpan kaultta sen talon seinään toivottavasti selviävät rytäkästä vaan on tuo niin kauhiaa :(

    • Kuolema_Kolokuttaa

      No jo on kumma miten Kustinkajul rupes taas tapahtuun hetkö kelit parani mut on toi vallan törkeetä miten ne tulee siinä suoralla kolmion takaa surutta eteen mullekki on moni auto tullu sieltä melekeen kylykeen. Mitähän porukkaa noi seinään ajajat muuten oli tais olla vauhtia enemmänkö laki sallii mä ihmettelinki mitä ne mustat pitkät kumenpolttamat jäljet oli no nythän toi selevisi.
      http://www.pohjalainen.fi/uutiset/poliisiuutiset/menetti-auton-hallinnan-tormasi-seinaan-1.1594386

      • fghjkjhgf

        Olisi tehnyt hyvää teille molemmille opetella oikeinkirjoitusta ennen tänne repostelua.
        Laittaisitte edes isot kirjaimet ja välimerkit paikoilleen. Tämä koskee erityisesti tuota avaajaa.


      • fghjkjhgf
        fghjkjhgf kirjoitti:

        Olisi tehnyt hyvää teille molemmille opetella oikeinkirjoitusta ennen tänne repostelua.
        Laittaisitte edes isot kirjaimet ja välimerkit paikoilleen. Tämä koskee erityisesti tuota avaajaa.

        Anteeksi ei avaajaa vaan seuraavaa koski tuo moite.


      • Vattusen Veljeskunta
        fghjkjhgf kirjoitti:

        Olisi tehnyt hyvää teille molemmille opetella oikeinkirjoitusta ennen tänne repostelua.
        Laittaisitte edes isot kirjaimet ja välimerkit paikoilleen. Tämä koskee erityisesti tuota avaajaa.

        Kiitos kehittävästä kritiikistäsi mut me ei välitetä enään kirjotusvirheistä vaan keskitymme itte olennaiseen tälki hetkel meitä /- kuuskymppisiä istuu kerhon koneen ääres kohta viis ukkoo funtssimaassa mualiman menoa äläkä sää huolehi meidän jutuista me on aina haluttu erottua massasta ja siks meistä kait tykätään ;D


    • Juuri Nyt

      Oli tämä mopoauton tarina melkoinen yllätys se on mennyt täysin ohi oikoluvun. Luin tuolta Iltasanomista joku viikko sitten jutun missä poika kertoi saaneensa Pohjolalta yli 5300 euron mopoautovakuutus-laskun ja siinä virkailija selitti rajun korotuksen johtuvan henkilövahingoista johtuvista jopa miljoonan euron korvauksista ja siitä kun mopoautojen korjauskulut ovat huimat suhteessa muihin autoihin tai jotain niin, jos muut vakuutusyhtiöt seuraavat perässä taitaa koko mopoauto olla kohta historiaa. No tämä meni nyt vähän aiheen vierestä mutta kuitenkin.

      • Ruumisauto*Mafia

        Ei mitään sää heitit asiallista läppää kato, jos mopoautoissa ois pakollisena ralliautoista tuttu ohjaamon suojaava turvakaari niin kellään ei olis mitään hätää mut nynne mainostaa, et on nelipiste turvavyöt ja ralliratti ei hemmetti kattokaas se kori on lasikuitua ja muovia siis kymppidonan vakuutus olis nuille paikallaan ja nykypäivän mahonkinen ruumisarkkuki sietää törmäyksen paremmin.


    • Valokuvan silmin

      Eikö tämä nyt ole aika tavatonta mopoauto ajaa kohti kaupunkia nii sit sieltä vasemmalta torraa auto kaikkien kaistojen yli mopoauton eteen ja oliko se suistunu sen vastikään palaneen Kpo.n rappusiin häh? Oli miten oli mutta kuva kertoo kaiken moottori sylissä on paha olla :(((

      • Mopoton Autoilailija

        Ei ei se vanha Kpo on turkoosin värinen puutalo ja mitä mopoautoihin tulee niin niitä ei voi ainakaan syyttää ylinopeudella kaahaamisesta, koska rakenteellinen nopeus on 45 km/h tai voihan sitä törttöillä neljänkympin nopeusrajoitus alueella vai olikos se kuuden kilsan ylitys suvaittua,,, tosin kahdenkympin suoralla taitaisi kuivua kortti mikäli ajaa tuplanopeudella tutkaan.


    • Kenen romuautokuva
    • turvallisempi tie

      Kyllä on huono ajotaito kun kuivallatiellä kaupunkialueella lähtee auto käsistä, kortti pois lopuksiikää .

    • Käräyttäjä Täti

      On totta, että Kustaa Aadolfinkadulla kaahataan ylinopeutta joka päivä aina siellä joku änkeää ohi ulompaa- tai sisäkaistaa ajaessani nopusrajoituksen mukaan.

      Otankin tästälähin tavaksi ilmoittaa ohiajajien rekisterikilpien tiedot poliisille niin tulee nolo loppu piruilulle.

      • TOSIrealisti Kokkola

        Minkä kirjekurssin "Käräyttäjä Täti" ja pari muutakin on autokouluna käynyt. Kun on kaksi samanarvoista kaistaa, niin ei ole ohittaminen kyseessä vaikka ajaisit omaa kaistaasi lentämällä. Menkääpä joskus ajamaan moottoriteille puhumattakaan Tampereelle, Helsinkiin, Jyväskylään jne. Kaksikaistaisilla teillä ajetaan pääsääntöisesti aina oikeaa kaistaa, ellei edessä ole esteitä. Kustaa Adolfin- kadulla tilanne on päinvastainen. Etenkin "hidastelijoiden" tulee käyttää oikeaa kaistaa.
        Kustinkadulla tulisikin pysähtyminen ja pysäköinti kieltää ehdottomasti kuten on Rautatienkadulla. Olen jo vuosia sitten kirjoittanut, että mopoautoilla ajaminen tulee kieltää yleisillä teillä ja että jokaisen kuljettajan on käytävä normaali autokoulu.


    • ftnghft

      Eipä riitä mihinkään toimenpiteisiin pelkkä rekisterinumero, et voi yksin todistaa että kuka ajoi autoa tai kuinka kovaa autoa ajettiin.. Onnea vain tyhjänpäiväiseen yritykseen!

      • Papparazzu

        Hei sillä voi olla videokamerakännykkä ja kyylätä sivupeilistä kusä kahaat sisäkaultta ohi ja sit tärppää rainaa mittarista mis näkyy samal sun perälisto kato kyl sitä kutreista kuskin tunnistaa jaku mittarin naula näyttää viiskymppii nii heikoilla oot.


    • Koputetaan puuta

      Joku siltä kadulta lähtee vielä jalat edel saattepa nähä se on vaan tuuril ny menty.

    • Inhimillisyyttävähä

      Mutta on se huvittavaa, kun puhutaan vakavasta asiasta, niin eikös joku aivoinvalidi valita pisteistä ja pilkuista...Hänellä onkin aikas pienet murheet,voi jum.....ta!!

    • Stop tykkänään

      Jos vaihtais koko katuosuudelta ne kärkikolmiot stop-merkkeihin niin sit ainaki ne jokka torraa pysähtymättä eteen sais ainaski kovemmat tuomiot ja kolarin sattuessa se olis aina törkeä liikenteen vaarantaminen. Hyvä idis häh?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe