Miten näitä ääliöitä vaan riittää !!

goldwing

Nyt näemmä alkoi tämä asennevammaisten ja muista piittamattomien kulta-aika eli kesäkelit!
Voi taas vanhemmat olla ylpeitä kasvatustyöstään ja antamastaan geeniperimästä !

http://www.savonsanomat.fi/savo/moottoripyora-kaahasi-kovaa-vauhtia-karkuun/1802247

Moottoripyörällä hurjastelijoden paras puoli on se siinä käy ajajalle itselleen yleensä kehnoiten kuten viime kesänä Petosella.
Mut loppuiäkseen hoitoa tarvitsevat ratti- tai tankojuopot ovat yhteiskunnan pahinta sakkaa ja pelkkää menoerää!!
Odotellaan seuraavia lehtiotsikoihin pääseviä ajotaitureita..

36

684

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sgjgjerieti

      Kolarissa vammautuneiden hoidon maksaa liikennevakuutusyhtiöt, yhteiskunta ei kaiketi laita rikkaa ristiin siihen joten he ovat tunnollisten autoilijoiden ja moottoripyöräilijöiden taakkana.
      Nythän esim. mopoautoilijat ovat tunaroineet jo niin paljon että liikennevakuutus on noussut mahdottoman suureksi.

      • Merkki ja nimi

        Ymmärtääkseni liikennevakuutusyhtiö luistaa vastuusta heti, kun tekijälle luetaan tuomio törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Tuohonhan riittää ylinopeus/rattijuopumus, sen jälkeen se on juurikin Suomen valtio mikä ottaa vastuun kuluista.


    • VOLVO t5

      Näille motoristeille määrättävä Täys Kasko, tai mopo pysyy pihassa.

    • Goldwing

      Ja tietty heti ensimmäinen vastaaja oli puolustelemassa näitä ääliöitä !!

      Liikennevakuus ei korvaa rattijuoppojen tarvitsemaa hoitoa ja rattijuopon vastapuolelle aiheuttamat vahingot maksetaan vakuutuksesta mut vakuutusyhtiö perii maksamansa korvaukset kuljettajalta. Niin mikäli on edes vakuutuksia tai rahaa edes ruokaan...no kunhan on viinaan...
      Ajatusleikki: Entäs ketkä olisikaan maksajia jos vakuutusyhtiöt korvaisivat?
      No tietty muut vakuutuksenottajat, eipä sellainen kiinnosta yhtään!!!

      Pahinta yhteiskunnan hyväksikäyttöä kun tehohoitopaikoilla makutetaan rattijuoppoja tms ääliöitä...

      • sgjg...

        ei se ollut puolustelua, en hyväksy tuollaisia älyttömiä ylinopeuksia saati rattijuoppouttakaan. Lähinnä vaan "ääneen" ajattelua että kenenkä niskoille kustannukset kaatuvat, hyvä jos ei kaadukaan tunnollisten kuskien niskoille vakuutusmaksujen korotuksina vaan laajemmille harteille kaikkien veronmaksajien niskaan mutta ei tietysti sekään ole kovin mukavaa maksella eräiden tahallaan itselleen ja muille aiheuttamia vammoja.

        Vinkkinä poliisille että kannattaisi käydä välillä ajelemassa iltakymmenen jälkeen vähän Kuopion ympäristössäkin eikä pyöriä vain keskustassa koko ajan. Iltavuorosta kotiin ajellessa olen joskus nähnyt melkoisia ajo "suorituksia", pitäisi joskus viitsiä laittaa autokamera tuulilasille iltavuorosta kotiin ajellessa, saisi youtube taas täytettä...


    • gold swing
      • tavataankopelle

        gold swing haistappa pasva senkin uhoava teinipelle, siinä ei ole mitään hienoa jos ajaa helvetinkyytiä pitkin yleisiä teitiä, toivottavasti kaikki tollaset kuolee hitaasti kituen ojan pohjalla, opetelkoot siinä sitten kuolemaan :D

        opetelkaa ajamaan siellä suljetuilla moottoriradoilla, ei tartte peniksenjatkeella leijua muiden seassa perkele


      • Hayabusa Kaitsu Tee

        No ei tuo serkanin jamppi varmaankaan aluskasvillisuudesta ja muusta infrasta päätellen lähtenyt niiralan tai pitkälahden apsilta. Ei tartte häävi mopomies olla lasketellakseen suoralla tiellä kahden auton ja kolmen mopon ohi ALLE 300 km/h...


      • igiygig

        YouTubesta löytyy myös samanlaisia videoita, jossa kaahaus päättyy kolariin. Ei lopputuloksesta voi erehtyä.


      • no huh huh
        tavataankopelle kirjoitti:

        gold swing haistappa pasva senkin uhoava teinipelle, siinä ei ole mitään hienoa jos ajaa helvetinkyytiä pitkin yleisiä teitiä, toivottavasti kaikki tollaset kuolee hitaasti kituen ojan pohjalla, opetelkoot siinä sitten kuolemaan :D

        opetelkaa ajamaan siellä suljetuilla moottoriradoilla, ei tartte peniksenjatkeella leijua muiden seassa perkele

        Minunko vika se mielestäsi on, jos sinun "pähkinöiden" välissä lepäävä "mato" ei ole elossa?


    • kaasua

      Kelloniemessä ajellaan kaasutellen edestakaisin erästä tien pätkää
      Kauhistuttaa kuunnella milloin rysähtää.

      • Sain Idean!

        Eikös tässä kesän kynnyksellä voisi tehdä sellaisen, että parina lauantai-iltana laitetaan Mastotielle tiesulku ja poliisi tai luvan saaneet siviilit valvoo, että sinne perille ei sitten eksy sivullisia. Tiesulun takana saa ajaa mopoilla niin naula päässä kuin haluaa. Ainoana ehtona, että ambulanssia ei soitella.
        Uskoisin, että muutaman illan pärinällä tulisi paljon rauhallisempi kesä meille kaikille muille.


      • hajoo, persapina

        Typerä perseenimijä, kerropa kuule sitten, että miten moottorikäyttöisellä ajoneuvolla ajetaan käyttämättä kaasua? Vttu työntääkö pitää, persrunkku?


    • mielensä pahoittaja

      Olen niin mieleni pahoittanut siitä kun asennevammaisten vanhempien jälkikasvu on jättänyt Vänärin petäjät rauhaan, olisi vaan paljon parempi meille muille tienkäyttäjille kun epäkelpo aines törmäilisi periksiantamattomiin petäjän kylkiin kuin muun liikenteen seassa!!
      Tilanne oli paljon parempi noin 10 sitten....

      Siellä ne petäjät olis nytkin odottemassa, käykääpä kokeilemassa!

      • R.I.P. my buddy

        Hieno kommentti. Älä koskaan ikinä muutu...


    • flöwrkwe+r0m5

      Kuten sinua. Tapaus tapahtui Iisalmessa. Osaatko lukea?

      Mene tuonne Iisalmen alueelle riehumaan.

    • hohohijaaaa

      Kuka ei osaa lukea??

      Sama se missä sattui, eikös tuossa selvästi kerrota että ajaja oli ihan kuopiolainen!

      Riehumisesta tulikin mieleen; mitenkähän ne vime kesänä Petosella loukkaantuneet sankarit nykyään voivat ja paljonko on yhteiskunnalta heihin rahaa uponnnut??

      • arjen sankarit

        Sitä kun menee huumehöyryissä varastamaan kulkuneuvon ja lähtee vielä huumehöyryissä ajamaan sitä kulkuneuvoa, niin kalliiksihan se tulee.

        Siinä on ollut jing ja jang hieman enemmän mustan puolella ihan ymmärrettävästi, taisivat nämä "sankarit" jäädä lopullisesti sen mustan sisään, jos eivät ole tulleet uskoon.

        Saattavat tietenkin yrittää varastaa huumehöyryissään jonkun mummon rollaattorin, jos sossu ei ole heille sellaista hankkinut.


      • tieto taneli

        Toinen ainakin riehuu kainalokeppien kanssa yhtä päättömästi kuin ennenkin, jalan amputointi oli vain pieni hidaste.


    • konnat kuriin!

      Miten voi yhteiskunta olla niin hampaaton rötöstelijöitä vastaan että monestikin joutuu lehdestä lukemaan miten poliisin vanha tuttu jäi kiinni jo n:n kerran, rötöslista on pitkä kuin viikon ostoslista, ei ajo-oikeutta, rattijuopumus, varastettu ajoneuvo tai jos oma niin katsastamatta / verot maksamatta jne., ylinopeus, ei turvavöitä kytkettynä, ym ym.
      Osoittaa täydellistä piittaamattomuutta yhteiskunnan säännöistä, tuollaiset pitäisi pistää lukkojen taaksen loppuiäkseen tai ainakin niin pitkäksi aikaa että todistettavasti osaa ja viitsii elää ihmisten lailla!

    • 8+17

      Samoin idiootit ovat kaivaneet polkupyöränsä kellareista ja terrorisoivat kaupungilla.

      Minä ajan nyt keskellä kauppakatua pitkä jono autoja takana. Ohittaa ei voi kuin joku toinen idiootti keksi kaksisuuntaistaa Kuopion kadut. Ennen oli helppoa, kun oli yksisuuntaiset kadut vaihtoi vain kaistaa.

    • kilikalinkolin

      Joo viime talvi oli helppo kun oli liki lumeton mut odotellaanpas kun tulee oikea lumimyräkkä ja kasailevat lumikasoja katujenkulmiin.
      Ennen ne uskalsi ohittaa kun ei ollut vastaantulijoita mut nyt kaksisuuntaistamisen jälkeen ei puhettakaan, siinähän ollaan ja odotellaan....

    • Voi voi kävelijät

      Toisilla sattuu olemaan varaa ostaa auto, jossa on tuntuvasti niitä hevosvoimia. Turha valittaa, taidat olla kateellinen.

      Kyllä me hyvän auton omistajat tiedetään että se herättää syvää kunnioitusta niin muissa autoilijoissa kuin jalankulkijoissa - jalankulkijat antavat tietä ja muut autoilijat väistävät.

      Se on kuule luonnon laki, isomman oikeus.

    • transit-mies

      Sulle Voi voi kävelijät:
      Toivottavasti sulla ei ole jälkikasvua...ja toivottavasti ei tulekaan!
      Mut hyvin kirjoituksesi sopii juuri tähän ketjuun olitpa sit amiskalainen tai muuten ko tasolla !!

      • pieksen sut paskaks

        Ja sulle ransitrunkkari, toivottavasti satut mun kohdalle pimeällä kujalla, niin mä annan sulle vähän käytännön opetusta vahvemman oikeudesta, typerä pallinlutkuttaja.


    • transit-mies

      Tästäpä tuleekin esimerkillisen hieno ketju aloituksen aihepiiristä, pistä vaan lisää tulemaan !!

    • 18+11
    • esimerkillistä

      Oikein hyvä juttu, eipä jäänyt muiden riesaksi kitumaan!

    • sielun peili

      Minä, sinä, hän, metehe..

      Kyllä teitä ääliöitä vaan riittää.

    • muistan kun muistank

      Todella ääliömäistä on Toyotalla ajaa puunkylkeen, sitä jo 2002 Vänärillä muistaakseni Muuruveden suunnalta olleet vähemmän älykkäät yksilöt kokeili!
      Ja nyt Kuusaalla saman tyylisellä lopputuloksella!

      • Hyi vittu sanon minä

        Näin ne heikoimmat lenkit poistuu..ja tyhmät lampaat vie sitten puunjuureen kynttilämeren..ai saatana itsensä ja kaverinsa tappaneille kynttilämeri...siis palvotaan asennevammaista paskaa


    • hfgjfgjhjh
      • miettikääsitäpennut

        Kypärä pelasti pojan että jäi eloon vaurioiden maksajaksi, velka kerkeää kasvamaan korkoa ennenkuin on työiässä. Vakuutusyhtiö lienee armoton karhutessaan kolarikorjauskuluja syylliseltä osapuolelta takaisin ikään katsomatta?
        Polkupyöräilijälle tekee varmasti kipeää kolaroida auton kanssa mutta polkupyöräkin tekee todella rumaa jälkeä auton peltipinnoille ja laseille. Keulapeltien lommojen oikaisu, naarmujen maalaus, tuulilasin vaihto, mahdollisesti rikkoutuneiden muoviosien vaihto, lasku lienee hyvin äkkiä tuhansissa euroissa kolarikorjaamolla teetettynä.


    • ihmettelijäää

      Tähän aikaan vuotta tulee ihmeteltyä miten asennevammaisten vanhempien jälkikasvu osaa ilmaista itseään monipuolisesti:

      http://www.savonsanomat.fi/savo/miesten-epailaan-hyppineen-autojen-paalla/1808198

    • nämä, nuo, ne...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      402
      4075
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      225
      2024
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1510
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      155
      1345
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1001
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      61
      993
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      125
      947
    8. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      913
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      888
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      869
    Aihe