Vanha elämä

Minimii79

Miesystäväni vanha elämä hiertää suhdettamme sillä hän käy pari x viikossa vanhassa kodissa tapaamassa lapsiaan. Exä on paikalla n tunnin ja häipyy omille teilleen, silti hänen sielläolonsa ärsyttää minua. Vaikeaa tämä on siksi että exä menetti miehensä pitkän liiton jälkeen kun mies tapasi minut ja jätti vaimonsa. Exä haluisi edelleen olla miehensä kanssa ja siksi hänen pörräämisensä ärsyttää minua. En tiedä mihin voi vetää rajan tälläisissä asioissa, lapset ovat kumminkin yhteisiä ja pitkä historia tulee mukana.

14

274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oliko pakko rikkoa?

      Ihan oikein sulle et ärsyttää, mitäs veit lapsilta isän ja vaimolta miehen.. kiva kun saat kärsiä oikein olan takaa... hahhaaa.. loistavaa!!!

    • Sheikki Ali Hassan

      Mies on aloittanut haaremin keräämisen. Onko tehnyt jo kanssasi mukulan, että voisi alkaa siirtyä katsomaan uutta vaimoketta?

    • Miksi ex:n luona ??? Miksei ota ja tapaa lapsia omassa omassa kodissa ??? En eron jälkeen ole halunut tavata ex:ää yhtään

      • Minimii79

        Olemme sopineet että kevään hän käy vanhassa kodissa koska minun asuntoni on pieni ja lapsien sopeutumisen vuoksi tämä
        On heille pehmeämpi lasku.


      • Minimii79 kirjoitti:

        Olemme sopineet että kevään hän käy vanhassa kodissa koska minun asuntoni on pieni ja lapsien sopeutumisen vuoksi tämä
        On heille pehmeämpi lasku.

        No jos noin niin vanha sanonta on kohdallaan "turha rypistellä jos paska on housuissa" .


      • Alli Hassan
        Minimii79 kirjoitti:

        Olemme sopineet että kevään hän käy vanhassa kodissa koska minun asuntoni on pieni ja lapsien sopeutumisen vuoksi tämä
        On heille pehmeämpi lasku.

        Minimii79, ei pidä ottaa miestä kierrosta omaan kämppään asumaan, jos nyt ylipäätään täytyy pitää rimaa niin alhaalla, että huolii miehen, jolla on lapsia!

        Käske miehen hankkia oma asunto, jossa voi tavata lapsiaan ja olla täysipainoisesti isä lapsilleen.


    • ei kannata rikkoa

      Jos rikkoo lapsiperheen, oma vikas.. mies häpee sua ja tekojaan, siksi on rakkaan ex mainon kanssa ja lapset todellakin hoitavat yhdessä.

      Hahhaaa... ihan oikein sulle.

    • koita kestää

      Ex-vaimolla on oikeus oleskella omassa kodissaan niin paljon kuin haluaa, miehellä oikeus nähdä lapsiaan ja heillä on oikeus käydä eroprosessi läpi ja sopia lastensa asiat keskenään. Nämä ovat -ja tulevat muuten jatkossakin olemaan- asioita, joista päätösvalta on heillä itsellään. Mitä sinä oikein odotit, kun mies eroaa niin te jatkatte ikäänkuin menneisyyttä ("vanhaa elämää") ei olisi ollutkaan?

      • vanha suola

        Niin ymmärrän huolesi, voihan Se vanha suola alkaa janottaa. Ja mies joka toimii noin ei kauhean hyvää kuvaa itsestään anna eikä luotettavalta vaikuta. Eli ei siis periaatteita. Itse olen aina kiertänyt varatut kaukaa.

        menneisyys ennakoi tulevaa käytöstä.


    • ei ollu tylläri

      No eipä ole uutta jos uusikkoa kiusaa se että mies pitää huolta lapsistaan! Sitähän ei saisi tehdä.
      IOnneksi meist ajuaa että rauahssa vsaa olla omien kansa vaan muualla, kuin omassa kotonaan.

      On hienoa että mies sinusta piittaamatta välittää omista lapsista, koita nyt vaan kestää että mmies haluu olla isä.

      Ihan oikein jos hajoitit perheen nyt saat maksaa.

      Ole katkera, mutta älä estä miestä ja lapsia tapaamasta.. tai etsi vapaa mies.

    • Kunnioita toisen las

      Mies toimii oikein lapsia kohtaan, se että on eronnut, oliko sinulla siihen osasi.
      Jos mies vähääkään ajattelee, niin hän ei millloinkaan tuo lapasiaan sinun lähellekään ja mielelläni soisin miehen näkevän mitä kirjoittelet.

      Lapset todella kaipaavat isäänsä, olen nähnyt pienen lapsen itkun, jonka yritti tukahduttaa, mutta sentään luotti niin paljon, että kertoi minulle.
      Tämä isä ei oikein edes täytä isän ehtoja, hän ei lapista paljon välitä, lapset kuitenkin häntä kaipaavat.

      Te uudet kumppanit ja suhteet, toivon hartaasti että teillä olisi kykyä asettua lapsen osaan ja ymmärtää, että te olette lapselle vieraita ihmisiä ikuisesti, teidän ei pidä tyrkyttää itseänne heille varaäideiksi tai isiksi. Lapsella on ollut vanhemmat ja ne oikeat, antakaa heidän pitää tämä suhde ilman tunkeutumistanne määräämään yhtään mitään siihen.

      Rukoilen kaikille eroperheen lapsille suojelusenkeliä kantamaan tuon raskaan taakan kanssa. Kuten myös niille lapsille, joiden vanhemmat ovat löytäneet jonkun viihdykkeen elämäänsä lasten sijaan, onko se sitten joku addtiktio, sairaus, mutta pahinta lienee, että on ajautunut alkoholistiksi, huumeiden käyttäjäksi

      • kolmas usein rikkoo

        Kyllä ne isät ja äidit kantavatkin huolta ja vastuusta omista lapsistaan aina kiitettävästi.
        Pulmana on ne uudet suhteet, jotka otetaan sekoittamaan eroperheen asioita liian aikaisin, lähes heiti kun on lähdetty eri teille, tai jo ennen sitä joku on voinut tulla rikkomaan liiton.

        Liian monesti se ylkopuolinen ihminen sotkee perheenasiat häiriköinnillä ja hankaloittamalla isän oikeuksia lapsiaan kohtaan. Kyllä uskon että valtaosa isistä kaipaa lapsiaan ja haluaisi olla heidän kanssaan, mutta vaarana on sitten menettää se siivooja ja pyykkäri, jos tekee oman mielen mukaan vaan toimii painostuksen alaisena.

        Missä on miehen oma tahto ja määräysvalta?


    • heduyed

      No tuota... Sanottakoon että teidän suhteenne lähtökohta on erittäin huono. Olethan tietoinen siitä? Jotta teidän suhteellanne on mahdollisuus menestyä, sinun on todellakin otettava itseäsi niskasta kiinni, annettava miehelle aikaa ja tilaa, sekä luotettava.

      Jos miehellä on takana pitkä suhde lastensa äidin kanssa, niin mies tarvitsee aikaa siitä yli pääsyyn. Niin tarvitsee myös lasten äiti. Ja usko huviksesi, että on myös sinun etu pitkässä juoksussa, että he saavat asiat käsiteltyä kunnolla. Vaikke heidän liitossaan olisi ollut ongelmia ja ero olisi tullut ilman sinuakin, niin väkisinkin on myös kiintymystä, tottumusta yms, josta irtautuminen vaatii aikansa. Se on normaalia, ja sinun tulee se hyväksyä.

      Se että mies on rakastanut exäänsä kovasti ja vuosien saatossa ollut häneen hyvin kiintynyt, ei tarkoita sitä, etteikö sinulla voi olla tuon miehen kanssa ihana ja rakastaav tulevaisuus. Mutta vain siinä tapauksessa, että mies käsittelee asiansa ensin!

      Toivottavasti annat heidän rauhassa käydä eronsa läpi. Ymmärsin että olette jo muuttaneet lennosta miehen kanssa yhteen? Se on todella huono idea... Ihan tosissaan miehen pitäisi osata olla yksin, etsiä itsensä, miettiä miksi ei pystynyt sitoutumaan exäänsä, mikä suhteessa meni pieleen, mikä sinussa kiinnostaa, mitä sinussa arvostaa jne. Toki voitte tapailla, mutta ei pitkästä liitosta hypätä suoraan toiseen hyvin tiiviideen suhteeseen. Sen aika on myöhemmin. Muuten olen 90% varma, että teidän suhde kaatuu mustasukkaisuuteen, ongelmiin joita mies ei käsitellyt yms.

      Se että mies käy nyt eron jälkeen vanhassa kodissa tapaamassa lapsiaan saattaa olla lasten kannalta hyvä ratkaisu. Ehkä. Riippuu siitä, miten lasten vanhemmat yhdessä siellä käyttäytyvät. Toki paras ratkaisu lastenkin kannalta olisi se, että isällä olisi OMA kämppä, jossa tapaisi lapsiaan. Sitten kun ovat tottuneet eroon, voivat ajan kanssa tottua sinuunkin, mikäli teidän tarina jatkuu.

      p.s. Minä ja lasteni isä hyppäsimme molemmat heti uusiin suhteisiin eron tiimellyksessä. Minulla se suhde kesti vuoden ja exällä 1,5 vuotta. Että näin... Ei sinänsä, olin minä valtavan "rakastunut" silloin siihen uuteen, kuten exäkin varmaan omaan tyttöystäväänsä, mutta kyllähän se homma on oikeasti ihan ylimenotouhua, jos ei ensin opettele olemaan yksin. Nyt olin yksin sen jälkeen noin 2 vuotta, ja nyt olen seurustellut pari kuukautta. Ihan eri fiilis. On luottamusta, ei draamaa, hyvä olo. Ottakaa siis aikaa!! Jos olette sopivia toisillenne, niin olette sitä vielä vaikkapa vuoden päästäkin.

    • mene hoitoon

      Sulle ei kuulu kenenkään entinen suhde tai elämä, pidä vaan huolta omista asioista. Miehen asiat ei kuulu sulle, miten hän on exän ja lsten kanssa elänyt, olet vaan katkera ja utelias ihminen, jota hävettää se että rikkoi jonkun perheen.

      Etsi mies jolla ei ole lapsia eikä oel koskaan ollut naista... siten ei rassaa hänen elämä.

      Kumma että katkerana utsit toisten elämää ja tääll kerrot kaikki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4314
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1809
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1549
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1370
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1325
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    Aihe