Mikä sinulla on tällä hetkellä eniten huonosti?

Gallup

Hei! Otetaanko pieni gallup näin pääsiaisen kunniaksi. Elikkä mikä sinun mieltä tällä hetkellä painaa? Entä mikä on tällä hetkellä kaikkein eniten huonosti? Saa avautua!

15

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keissa

      Muistan pääsiäisen vuosien takaa, jolloin oli todella murheellinen. Tällä hetkellä ei elämässä ole vakavia murheita. Jotenkin koskettaa he, joilla nyt tällä hetkellä on paha ja rakas vaihe. Heille haluan olla tukena ja sanoa, että mureen mustat pilvet voivat väistyä ja elämän aurinko jälleen alkaa loistamaan.

      • mieli jättää

        Jaksaminen. Pystyn vielä laittamaan elintarvikkeista ruokaa, huolehtimaan henkilökohtaisesta hygienista, pesemään vaatteeni. Nyt tämä ei riitä kun mökki on hajoamassa alta.
        Routa on liikuttanut talon huteria perustuksia, hirsiseinät venkoilevat sinne tänne. Nihhin kengitystoimiin en pysty. Sisätilojen siivouksetkaan eivät suju.
        Olen velkaantunut, vippilainat pitäisi ensin maksaa pois. Ongelma on siinä, etten sopeudu kerrostaloasujaksi. Tässä pari syytä miksi mättää.


    • dezzjy

      Ei mikään paina mieltä. Asiat on ihan hyvin:-) eihän mielenterveysongelma sitä tarkoita että jokin olisi huonosti:-)

    • kanakka

      Se että en varmasti ikinä kelpaa mihinkään töihin. Se että olen niin tyhmä etten opi mitään joten en voi opiskellakaan mitään.

    • voi tätä elämää..

      Huonot kotiolot,jo vuosikausia jatkuneet tappelut,riidat,haukkumiset....Työttömyys ja rahattomuus,yksinäisyys..Ahdistus siitä,ettei mikään mikä teen auta minua pois täältä ja tieto siitä että tämä elämä jatkuu vaan tälläisenä...Tuntuu kun olisi umpikujassa ja elämä jo ohi.

    • pääsiäispupu

      Ahdistaa. Kaikki asiat huonosti. Ei mikään hyvin enää koskaan.

    • Köyhällistöä

      En tiedä onko kohta varaa enää asua tässä paikassa. Tulossa isoja remppoja mm. putkiremppa. Vuosi asuttu ja ei ostaessa ollut puhetta että näin pian tulisi remppa ja näin kallis. Pienituloisia ollaan ja monta sataa kuussa pitäisi löytyä enemmän. Ja en tiedä ollaanko kohta enää me vaan onko kohta enää vaan minä yksin.

    • Kyllikki2

      "Elikkä mikä sinun mieltä tällä hetkellä painaa? Entä mikä on tällä hetkellä eniten huonosti? "

      Minun mieltäni painaa eniten se, kun mieheini sairastui noin vuosi sitten vakavaan sairauteen ja kuoli puolisen vuotta sitten. En tahdo millään tottua tuohon asiaan. Luonani kyllä käydään, niin että en ole koko ajan yksin, mutta suurimman osan ajasta kuitenkin.

    • valvova sisko

      Sain tiedon että isoveljeni on kuollut.
      Ihan karsea olo.
      Lyö tyhjää ja valvon.
      Poistin puhelimesta sen numeron ettei vahingossa vaan soita siihen kuin aiemmin pysty soittamaan koska vaan.
      Ihan hirvee olo eikä meinaa helpottaa.

    • ystävä

      otan osaa koeta jaksaa

      • Kiitos.

        Lohdullista, että joku noin kauniisti tsemppasi tuntematonta.
        Kiitos sinulle tuntematon ystävä ja kaikkea kaunista elämääsi.


    • ----------

      Tällä hetkellä on ehkä väärä aikamääreitä ongelmiini, kyllä ne ovat olleet samat jo lähes 15 vuotta. Minua vaivaa loputon yksinäisyys, työ josta haluaisin pois heti jos vaan olisi vaihtoehtoja, se että en ole tehnyt elämäni aikana mitään normaalia ja mielekästä ja ikääkin on jo 28.

      Jos vaan mahdollista, lähden tämän vuoden aikana reissaamaan ja kiertelen niin pitkään kunnes olen kolunnut mielenkiintoiset paikat läpi. Sitten kun rahat on loppu niin naru kaulaan. Ai niin, onhan mulla vielä akuuttina kiusana yövuorosta seonnut vuorokausirytmi.

    • sairasteleva

      Pahin painajainen tällä hetkellä on terveys tai se ettei sitä ole enää koskaan. Sairastan pahanlaatuista autoimmuunisairautta. Parannuskeinoa ei ole eikä pahemmin hoitokeinojakaan. Se tappaa hitaasti kiduttamalla. Reilut 10 vuotta pitäisi vielä sinnitellä sen ehdoilla. Sairaus aiheutti masennuksen mikä ei tunnu helpottavan ollenkaan. Nämä kaksi painaa mieltä.

    • Uskon tulevaisuuteen

      Mulla on ulkoiset puitteet loistavasti, mutta sisäinen maailma sitäkin enemmän sekaisin. Tuntuu etten saa koskaan itseäni kuntoon. Olen niin sekaisin itseni kanssa. Käyn terapiassa, mutta se ei poista mielenterveysongelmiani Eikä niitä ole saatu lääkkeilläkään kuriin. On välillä masennusta, välillä maniaa, sit ahdistaa ja pahimpana pakkotoiminto, joka syö itsetuntoni maan rakoon. Moni ongelma ei näy päällepäin, mutta pakkotoimintoni näkyy. Olen selvästi erilainen. Se ehkä harmittaa kaikkein eniten. Uskon kyllä, että kaikki on voitettavissa. Ehkä minä vielä joskus olen suhtkoht normaali.

    • Onhan noita

      Työttömyys, yksinäisyys, riittämättömyyden ja arvottomuuden tunne, taustalla pelko siitä, että elämä ei tule enää kääntymään parempaan suuntaan. Olen ollut aikaisemmin sitä tyyppiä, joka sanoo, että itsemurha ei ole missään olosuhteissa mikään vaihtoehto, mutta enää en ole ihan varma. Jos elämäni on vielä 10 vuoden kuluttua tätä samaa, voi olla etten enää jaksa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2506
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      39
      1408
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1382
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1111
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe