Päättäjät haloo!

eieiei!

APUA! Vaikka onkin pääsiäinen ja poliitikot (ansaitulla) lomalla, Lahden toriparkkityömaalla tuli vastaan asia jonka piti olla kunnossa, mutta ei olekaan. Tähän saakka torille tulevat teltat on tuettu maahan lyötävin kiiloin. Kun torin pohjaksi tulee betonikansi, kiiloja ei enää voi lyödä. Olemme ( Laukes (Lahden Uusi Kesäteatteri) muiden muassa) olleet yhteydessä viime kesästä saakka niin toriparkkia suunnitteleviin kuin mm poliitikkoihin ja Lahden Pysäköinti Oy:öön ja olimme tähän päivään saakka oletuksessa että telttojen tukikaapeleille tehdään torikanteen kiinnityspisteitä. Tänään opimme että ei tehdäkään vaan teltat pitää tukea yhteensä kymmenin tonnien painoisin betoniklöntein. Lahti olisi uusista toriparkeista ainoa jonka kannella näitä kiinnikkeitä ei ole. Pahimmillaan tämä voi tarkoittaa ettei isompia telttoja (Laukes, Jazztori jne) torille voi turvallisuussyistä pystyttää!! Pyydän että ainoat jotka voivat asiaan enää vaikuttaa, eli kaupungin ylin johto, puuttuisivat tilanteeseen heti tiistaina!! Kyseessä ei ole pikkujuttu vaan Lahden torin tapahtumien tulevaisuus!! Ilkka Viljanen, Juha Rostedt, Merja Vahter, Leena Mantere, Milla Bruneau, Jouko Skinnari, Vuokko Kautto, Heikki Hakala , Raija Forsman, Tiina Kallio, Inkeri Määttä ja kumppanit! Haluatteko Lahden torista kiviaavikon vai tapahtumia pursuavan kaupungin keskipisteen???

LISÄYS klo 19:01: Projektivastaava Riitta Niskasen ja Stoptelttojen Terttu Keskinen-Rönkön mukaan muuhun ratkaisuun ei päästy koska toriparkin kannen rakenteet ja budjetti eivät muuta mahdollistaneet. Näin ollen ratkaisuna ovat nuo betoniklöntit, jotka toriparkin kansi kyllä kestää mutta joiden kustannukset jäävät tapahtumien maksettaviksi. Asialle ei ilmeisesti voida enää tehdä mitään. On käsittämätöntä että viestintä on niin huonoa että tapahtumatoimijat saavat tiedon näin oleellisesta muutoksesta vahingossa nettisivulta jota kukaan ei lue... Tapahtumien Lahti juu!

3

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä mökki pysyy

      Usko pois, kyllä siellä torilla Viljasen vaalimökki pysyy ilman koukkujakin. Mökki ollut ainakin joskus Kullasvuoren rinteessä lepäämässä, kunnes tulee korvaavaksi kahvilaksi torille. Että sillee. Eihän siellä torilla muita tarvita. Toisekseen nämä kulmauksiin tulevat 15 neliön "vartiokopit" syövät torista aika paljon. Ei taida telttoja mahtua. Mutta se vaalimökkihommahan se tärkein onkin? Toivottavasti sopivat kaikki tasapuolisesti kannelle, Eihän sitä tiedä, vaikka kansialueelle vedettäisiin asvaltti. Ohjaa kysymyksesi Lahden Pysäköinnille Oy:lle, sehän sitä rakennuttaa. (Siis kaupungin rahoilla - siinä se "yksityinen taho", jonka piti löytyä! Heh.) Toriparkki on Lahden rahakaivo - terveyskeskuksen vastaanotot jumissa, mutta sehän kuuluu lahtelaisuuteen! Hyvä mainos tänne muuttamiseksi! Eli suossa ollaan.

    • Kaup.joht.pääl.isn.k

      Lahdessa mennään aina vähän toista kautta. Sitten kun toriparkki on valmis niin vasta havahdutaan että sellaistakin olisi tarvittu. Sehän sitten laitetaan kuntoon isolla rahalla repien toria auki. Näin se on aina mennyt ja näin se tulee menemään. Ole siis huoleti, hommat tulee kuntoon vaikka vähän kiertäen.

      • Anonyymi

        Kuka luottaa yhteenkään poliitikkoon missään asiassa. Luulisi että tällainen usko näihin ihmisiin siirtyisi historian kirjoihin. Politiikan tarkoitus on pitää yllä harhaa demokratiasta ja saada ihmiset työttömiä jne. vastaan. Katsomalla oikeaan suuntaan näkee, että suurimmat syylliset pienituloisten ahdinkoon ovat nämä teidän ihailemanne poliitikot, yritysjohtajat jne.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5208
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3387
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1522
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1373
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      749
    Aihe