Inhoan Anoppia..

ukko men vaihtoon

.. Enemmän varmaan kuin ketään muuta ihmistä koskaan. Milloin milläkin tavalla puuttuu elämäämme. Taidan ottaa avioeron kun ei tuo mieskään pidä sitä ämmää erossa asioistamme.. vaan päinvastoin ihan minun kiusakseni tuntuu äidilleen ruikuttavan. Raskasta on.

Muutenkin en todellakaan siedä että oma äitini tai kukaan muukaan puuttuu välisiimme asioihin tai omiin asioihini mitenkään, joten se että mies ravaa anopilla ruikuttamassa saa kyllä aikaan vain inho-reaktion.

Lahjoitetaan siis pois sekä ukko että anoppi..!

12

745

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miniämyös

      Ehkä sun anoppi ei myöskään kaipaa kaltaistasi miniää. Siispä vaihda miestä. Mutta tarkista ensin anoppi, ennen kun pariudut uudelleen. Ja mieti, että jospa se vika olikin sinussa, eikä anopissa.

      • mek

        Semmoinen mies joka ei ole naisensa puolella kun vanhemmat puutuvat aikuisten lastensa asioihin on mammanpoika ja kun on 18v täyttänyt niin ei enää tarivitse tehdä mitään vanhempiensa hyväksi ja se siitä. Se oma reviiri on pidettävä omana eikä' sinne kukaan muu tule sanomaan miten eletään ja se siitä.


      • älä puhu mitään!!!!
        mek kirjoitti:

        Semmoinen mies joka ei ole naisensa puolella kun vanhemmat puutuvat aikuisten lastensa asioihin on mammanpoika ja kun on 18v täyttänyt niin ei enää tarivitse tehdä mitään vanhempiensa hyväksi ja se siitä. Se oma reviiri on pidettävä omana eikä' sinne kukaan muu tule sanomaan miten eletään ja se siitä.

        Kuule mek siihen omaan reviiriin Ei myöskään kuulu äitimuorin kesämökki! Se kuuluu siihen äidin reviiriin.... ja SE SIITÄ!

        Paraskin reviirien kuuluttaja joka on vallannut omavaltaisesti äitinsä kesäpaikan omaan käyttöönsä tosi törkeästi.


      • mek
        älä puhu mitään!!!! kirjoitti:

        Kuule mek siihen omaan reviiriin Ei myöskään kuulu äitimuorin kesämökki! Se kuuluu siihen äidin reviiriin.... ja SE SIITÄ!

        Paraskin reviirien kuuluttaja joka on vallannut omavaltaisesti äitinsä kesäpaikan omaan käyttöönsä tosi törkeästi.

        Jonkun on pidettävä mökki kunnossa ja siellä saa kyllä kaikki siarukset käydä ihan vapaasti mutta silloin taytyy myös niitä mökin hommia tehdä eikä vain lomailemaan. Mökin arvo sailyy kun huoletaan ja remontoidaan sitä mökkiä eikä oteta niitä mökin parhaita puolia tässäkään asiassa. Eihän lapsetkaan vanhempien kotiin mene määräilemaan ja sama asia pitää myös vanhempien ymmärtää ja antaa aikuisten lastensa elääomaa elämäänsa. Nytkin olen kolme viikoa etten pääse mökille mutta ei taida muita siaruksia kiinnostaa se mökkielämä.


    • BTDT

      Jep. Eipä tulisi kysymykseenkään, että menisin anoppini ja appini kotiin tonkimaan heidän laatikoitaan, arvostelemaan heidän kotiaan tai heidän sisustusratkaisuja, valtaamaan olohuoneen ja määräisin mitä televisiosta katsotaan, röyhtäilemään ja piereskelemään kovaäänisesti, pesemään hammaskaluastuani heidän keittiönsä lavuaariin.

      Kunnioitus pitäisi käsittääkseni toimia molempiin suuntaan, mutta meidän suhteessa näin ei vain mene. Mutta kun "hyvää ne vaan tarkottaa", ja "ne on niin vanhoja".

      Rakkaastani en halua eroon. Jos joihinkin teen pesäeroa, niin anoppiini ja appiini. Vaikka vituttaahan tuollainen vanhemmilleen alistettu lapatossu aika ajoin.

    • Uskokaa pois vaan

      Niin se on, että sitä kuvittelee menevänsä naimisiin miehen kanssa, mutta itse asiassa puoliso onkin anoppi. Mies katoaa varjoihin, anoppi astuu esiin, ja elämä on anopin käskyjen varassa.
      Niin se on ollut, ja niin se on aina oleva, sanoi Sinuhekin.

      Turhaan te täällä ruikutatte, miksi menette naimisiin, kun kuitenkin tiedätte, että oma tahtonne on vastaisuudessa anopin taskussa.
      Pitää vaan päästä papin eteen, vaikka etukäteistiedusteluissakin varmasti tulevan anopin pirullisuus näkyy heti ulko-ovella. Kierosti hymyilee, kaksinaamaisesti sanoo "tervetuloa" - kukahan senkin ikinä uskoo - ja kahvia tarjoo, muka hyvää merkkiä, vaikka voi ihan maistaa sikurin maun. Pullakin on varmaan kioskista ostettu, vaikka sanoo itse leiponeensa. Niin kiero.

      Ja mies vaan nöyräilee. Äitiä palvoo, peräkammarin poika.

    • fjyflfyl

      Ehkä sun pitäs laittaa se ukkos kuriin, niin anoppi ei tietäis teidän asioista.

    • ap 111

      Sellaista kuria ei ole olemassa meillä, että anoppini ei saisi mieheltäni ongittua tietoonsa asioitamme.. olen kieltänyt puhumasta mitään eli sanaakaan meidän asioista taikka itsestäni enempää mitään.. Muuten puhukoon keskenään ihan mitä tykkää.. Mies on siis kaksinaamainen, puhuu yhtä anopille ja toista minulle.. Anoppini on todella kova juoruamaan ja levittämään ympäri kyliä kaiken kuulemansa etten luota tällaiseen ihmiseen missään asiassa. Mies kuvittelee ettei anoppi puhu meidän asioita eteenpäin, mutta kiinni on siitä jäänyt pariin kertaan.
      Kyseessä on olleet täysin henkilökohtaiset ja miehelle luottamuksellisesti puhumat asiani, joista anoppi on ottanut asiakseen olla "huolissaan" ..

      • myrkyllinen anoppi

        Kaikki ollaan kusessa. Anoppi on sitä varten, että puoliso käyttäytyy nätisti, muuten puoliso voi muuttua anopin kaltaiseksi tai tuhlaavaksi. Anopista muute ei voi koskaan sanoa, että hyi helvetti. Se vääntää sisintä niin paljon, että ajoittain tuntuu että löisi sitä kahtia.

        Jos menette naimisiin, varautukaa ajoissa, eikä ole mitään turhia säälimisiä anoppia kohtaan. Turpaan tulee.

        Mun neuvo on se, että muuttakaa kauas toiselle paikkakunnalle. Ottakaa itselleen oman ajan elää.

        Mun anoppi on suorastaan ämmien ämmä. Niin vittu viimeinen ja alhaisin, että toista ei ole samanlaista. Suoranaista vitutusta sieltä tulee koko ajan. Heijastuu hyvin lapsiin tämä kaikki. Ei mahda mitään, jos puoliso todellakin ei herää ajoissa. On esimerkkeja kun anoppi pilasi koko elämän.


    • kermaperäanopille

      no niin löytyihän täältä toinenkin anopin nutistama naisihminen.. varmaan enemmänkin löytyy... Milloin ei hyväksytä sitäsun tätä ja milloin mieheni mukana koetetaan pistää "sanaa" minulle miehen mukana. Sanokoon vaan ihan itse, jos on jotakin asiaa.

      Tullut tulokseen että anoppiini en ikinä enää ole yhteydessä. Mieskin nyt alkanut miettiä äitinsä kotkotuksia ja käskytyksiä paljon tarkemmin. Eli ei ole asioistamme sinne enää juorunnut. Onneksi asutaan eri paikkakunnalla.. Suunta saattaa olla hyvinkin paljon kauemmas tulevaisuudessa..

      Suosittelen myös pitkää välimatkaa niille joiden anopit ovat ihan mahdottomia. Omalleni ei kelpaa mikään, eli on ns kermaperseanoppi joka kyllä osaa halkoa pilkkuja! Ja tässä sentään ollaan jo keski-iässä..eli mummo voisi kerrankin ja viimeinkin vaan pysyä hiljaa.

    • huhhuh...

      Kyllä sitä löytyy syitä miniöissäkin.Vaikka kuinka passaat ja pidät hyvänä ,niin mikään ei riitä.ei ole mitään kunnioitusta vanhempaa kohtaan ,Näin se vaan on ,meitä on moneksi".Niin metsä vastaa ,kuin sinne huutaa" kyllä monen kohdalla voi pitää paikkansa,Kyllä tänäpäivänä ei ole mitään kunnioitusta vanhempia kohtaan kellään,Mistähän ne lapsetkin oppivat ruman kielen käytön ja yleensä käytöksen ,eipä kannata arvailla !

    • kermaperäanopille

      Minä olen keski-ikäinen ja käsitän kunnoituksen sellaisena että se on käytöksellä ansaittava. Jos itseäni vanhempi nainen solvaa ja arvostelee minua vuosia, en ole yhteyksissä. Olkoon anoppi tai kuka muu tahansa. 'anopin kanssa tosin yritin, mutta katson että anoppi ei yritä. Ai että oikein "passaa" miniää?.. olisikin passannut. Taisi mennä sekin homma toisinpäin eli anoppi oli passattavana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1955
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1650
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe