Miksi narkkareilla tyttöystävä?

Mäkelän kolli

Hei hyvä lukija,

Eilen kotimatkalla 7B spårassa Itä-Pasila-Vallila -välillä heteropariskunta nousi kyytiin. Urosta edustava yksilö vaikutti tavanomaiselta narkomaanilta. Hänellä oli päällään asusteita, joita voi havaita mm. pultsareilla ja laitapuolenkulkijoilla. Hänen kaulastaan heijastui muutama epämääräinen tatuointi. Tämän kaiken lisäki hänen olemuksensa oli varsin sekava. Hän näytti olevan jossain muualla.

Tämän pariskunnan naikkonen oli samaa ikäluokkaa tämän uroksen kanssa, noin 20-25-vuotiaita nuoria rakastavaisia. Kyseinen naikkonen oli viisaannäköinen, jopa kaunis ja aivan normaali. Hänen olemuksensa taikka vaatetus ei eronnut saman ikäluokan muista edustajista.

Noustuani Hattulantien pysäkillä pois, nämä rakastavaiset tekivät samoin. He eivät havainneet minua. Olin heille kuin varjo pimeydessä.
Uros alkoi käyttäytyä poikkeuksellisen sekavasti. Elementissään hän tokaisi varsin ikäviä sanoja, suurin osa sanoista tuntui olevan kirosanoja. Naaras yritti epätoivoisesti rauhoitella rakastajaansa. Uros oli erittäin sekava koko tilanteen ajan, epäilen päihdetilaa. Heille syntyi riita, mutta jatkoivat sitten stuurenkatua hämeentielle päin.

Hetken tätä sirkusta katsottuani heräsi minulle kummallinen kysymys. Miksi tämä narkomaani saa kauniin, mukavanoloisen ja ihan fiksun tytön? Tämä kaveri oli elementissään ja silti hän saa nauttia tämän kaunokaisen seurasta. Täytyykö tällä tytöllä olla niin pienet standardit, että narkomaani kelpaa? En ymmärrä. Pahoittelen epäasiallisuuttani. Kiitos, mielipiteitä tästä parisuhteesta kiitos. Hyvää pääsiäistä.

11

350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Not so fast

      Ootko varma että ne oli pariskunta? Selviskö asia konkreettisesti puheesta? Pussailiko ne? Kuhertelevaa käytöstä?

    • Mäkelän kolli

      Noustessaan spåraan naispuolisen yksilön kädet olivat tämän herrain käsivarrella somasti. Spårassa en heidän puhettaan kuullut, mutta Hattulantien pysäkillä tämä kaunotar kutsui tätä urosta nimellä Kulta samalla, kun tätä rauhoitteli.

      Ei minulla mitään heitä vastaan ole, rationaalisena yksilönä ihmettelen suuresti tämän kaunottaren valintaa. Maailmassa ei ole järkeä, todistettu.

      • eyhän sie tierä

        No eipä tuollainen käytös nyt kerro heidän pariskunnan ees olleen. Toisilla ihmisillä on tapana kutsua toisia kullaksi.
        Ja kerran olet nähnyt niin etpä voi tietää vaikka olis ollut ainutkertainen tapaus tuollaisessa kunnossa oleminen tälle uroolle.


    • sinkkumies.

      Narkkarit on jännämiehiä ja siksi naiset niiden kanssa seurustelee. Jos olet kotona tv tä tuijottava ja kuntosalilla joskus pyörivä uros niin naiset kiertää sinut kaukaa

    • hallawei

      Ootko varma, ettei hampuusi ollut narkkarin sijaan teekkari? Ne voi selvinpäin olla ihan mukavia, ja osa on kännissäkin.

    • mä vaan

      Kaikki tahtoo rakastaa, kaikki tahtoo rakastaa...
      Ehkä nainen, jos siis on tuon miehen naisystävä, näkee miehessä jotain, mitä muut eivät? Ehkä hän näkee muutakin kuin riippuvuuden? Ehkä hän on tuntenut miehen jo ennen kuin mies on ollut kuvailemasi kaltainen? Ehkä hän (turhaan) toivoo voivansa pelastaa miehen?

      "Miksi narkomaani saa, mutta minä en" - sekö oli kysymys?

      • Mäkelän kolli

        Hei,

        "Miksi narkomaani saa, mutta minä en" - sekö oli kysymys?"

        Itseasiassa opiskelen, enkä tällä hetkellä halua parisuhdetta mihinkään suuntaan. Opiskelu vie paljon aikaa, kun omistautuu. En voisi kuvitella mitään draamaa tähän arkeen, päiväni ovat täyteen buukattu.


    • nuorena sinisilmäine

      Sattunut vaan rakastumaan nuorena mieheen, sieluun, naisen rakkaus on vahva. Ja pelastusvietti, hoitovietti ja kuvittelee että mies vielä muuttuu.

    • exän jättämä.

      Mun exä lähti narkkarin matkaan ja narkkari puukotti exääni, exäni puukotti takas ja narkkari kuoli. Exäni sai 9 vuotta linnaa kun puolusti itseään.

    • Pelin henki

      Onhan se kiva kun on jännä poikaystävä. Saa jännittää milloin saa turpaan ja milloin kypärää :)

    • Kello tikittää

      Kuvatunlaisia pareja näkee tuolla seudulla usein. Nainenkin on narkkari, saa poikaystävältä aineita. Aluksi ne pitävät laihana ja itsevarmana. Naisen ulkonäkö muuttuu aikanaan. Poikaystävästä tulee parittaja ja pahoinpitelijä. Kovempiin aineisiin siirtyminen ei edes ole naisen itsensä päätettävissä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1382
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe