onko normaalia?

_Julia_

Onko teidän mielestä normaalia jos kaksi todella hyvää ystävää ystävää suutelevat, niinkun ihan kunnolla ja tekevät kielareita? Jommallakummalla niin ettei kukaan näe eikä saa tietää. Ja he istuvat toistensa sylissä ja hieroskelevat toisiaan vasten ja koskettelevat reisiä ja peppuja.(vähän lesboilevat, mutta pitävät pojista)

12

475

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 20+16

      Joo, se on ihan normaalia. Kuinkahan moni on teininä harrastanut teiniseksiä kaverinsa kanssa?! Se voi olla kiihottavaa ja ihqua, mutta ei se vielä suuntautumista kerro. Asiat selkiää pala kerrallaan. Pääasia, että tekee vain sellaisia juttuja, jotka tuntuu itsestä hyvältä. Ei pidä antaa painostaa tai pakottaa mihinkään, itseään tai muita.

    • erg3rg3

      Olen alkanut rangaista itseäni lesboilu fantasioiden takia, suoritan rajuhkon aktin suurella tekopeniksellä jo on kumma jos ei ala muna kiinnostamaan.

      • Hahahahaaa

        Tai sitten käy juuri päinvastain. Hahaa


    • vaimoni on noita

      Kyllä on, eletään 2000-lukua.

    • djdjdsajdj

      Mikä siinä ois sitte epänormaalia? Vanhemmiten ehkä tulee sen verran säädyllisyyttä lisää, ettei sitä enää julkisilla paikoilla tuolla tavoin kiehnää, vaan puuhastelut viedään sinne makkarin puolelle. Mutta kyllähän nuo julkisetkin puuhastelut teinien kesken ovat suht. tavallisia... vai mitä tarkoitat normaalilla?

    • fhfghfhfgh

      Jos naisena kiihottuu toisen naisen vartalosta ja haluaa muhinoida hänen kanssaan, niin ei kyllä ole täysin hetero. Eli ei se siihen nähden ole "normaalia" heterolle.

    • piiiisloovee

      Jos teinejä, aika normaalia kun suutelointia ja kiehnäystä vasta harjoitellaan ja se on jännää, varsinkin jos kumpikin vapaa jne. Kylhän se on kiva koskettaa ja tulla kosketetuksi aj kivempihan se on harjotella jonkun tutun kuin ihan randomin kanssa jonka kanssa ei pelisäännöt ookaan välttämättä selvät. :D Ehkä se ei oo näille neitosille niin vakavaa, jos kumpikin yhä sanoo pitävänsä pojista ja tahtovansa suhteen pojan kanssa. Onhan näitä mitä fuck budejakin, jos nää sitten on jotain lepsoillaan lievästi budeja? :D Vanhemmiten usein karisee pois ellei sitten huomaa että Se Ihana on on ollut koko ajan siinä niin.

      Älkää ihmiset koko ajan pelätkö mikä on normaalia ja mikä ei, päähän siinä sekaisin menee, Kunhan ei kettään satuta ja kumpikin tietää missä mennään niin mikä nottei!

    • ..............

      On se ihan normaalia, vaikka pitäisikin vain pojista. Ja toiset vain kaipaavat enemmän läheisyyttä ystävän kanssa kuin jotkut toiset. Mitäs pahaa siinä olisi. Olen sitä mieltä, että läheisyydessä ei ole mitään pahaa niin kauan kuin se on kummallekin osapuolelle ok. Minä ainakin olen niin läheisyydenkaipuinen ihminen, että minulle on aivan normaalia, että ystävän kanssa vaikka istuttaan sylikkäin tai lähekkäin tv:tä katsoessa tai silitellään yms. Varmasti on ihmisiä, jotka pitävät tätä outona ja kauheana, mutta mitä niistä välittämään.

      • 7+1

        Yhtä normaalia kuin se että lesbot tekee niin miesten kanssa.


    • Hetero Sapiens

      No ei todellakaan ole normaalia. Se on hyvin sairasta.

      Se on kumma juttu, että tällaisia rumia ilmiöitä on ruvennut putkahtelemaan eritoten nuorisossamme tässä viime vuosina niin paljon, että pian hukumme niihin. Ei minun peruskoulu- ja lukioaikanani 1980-luvulla ja aivan 1990-luvun alussa vielä ollut mitään homoja, lesboja eikä transsuja. Joidenkin lehtiartikkeleiden perusteella tosin tiedettiin, että sellaisia hassuja ja outoja hyyppäreitä on Amsterdamissa, Kööpenhaminassa ja lähimmillään ihan Tukholmassakin, tosin viimeisessä vain muutamia yksilöitä.

      Mistähän näiden kaikenlaisten kummallisuuksien lisääntyminen johtuu? Voisikohan esim. ilmansaasteilla ja pohjavesien myrkyttymisellä olla yhteyttä tähän degeneroitumiseen?

    • hyi hyi hyi.

      kierot lepakot harrasraa tuollaista, eli oot vinksahtanut.

    • _julia_

      Kiitos Kaikille vastanneille!!! Muistakaa kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseen... kyse on teineistä, ja siis asia on normaalia/tavallista valtaosan mielestä... ;D

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe