Pääsiäinen TOTAALISESTI PILOILLA pekkaniksa kuntislla :( :(

lenkkeille

Tänän päivän työyhteisö on kiireistä, hyvää työn jälkeä pitää saada aikaiseksi nopeasti, ja vähällä ajalla, kuitenkin me ihmiset haluaisimme hyvää ja edullista, mutta edullisessa hinnassa yleensä työnjälki on heikko laatuista, joka meille suomalaisille ei käy, vaan me olemme valmiita maksamaan loisto työstä ??? vai olemmeko ?

Mutta kuitenkin esimerkiksi Tanssi on meidän suomalaisten sydämissä ja näin kesän kynnyksellä me haluamme nauttia moitteettomasta ja miellyttävästä TANSSIMUSIIKISTA, maksamme lipun siksi että haluamme kuunnella hyvää ja mieleistä musiikkia eikö ?

Itse ole aivan samoilla linjoilla olen kova tansseissa kävijä ja valitsen paikan nimeenomaan yhtyeen mukaisesti, kun maksan lipusta halaun nautia yhtyeen soittamasta musiikista, mutta nyt näyttää siltä että KUN TÄNÄÄN ON KOUVOLAN KUNTOTALOLLA pekkaniskan pojat yhtye, yhtye EI OSAA EDES KUNNOLLA SOITTAA, VAAN SIELTÄ TULLE SELLASTA HELVETIN MOISTA IHMEELLISTÄ KILKUTUSTA,, soitto taito on pojilta kadonnut jo alusta alkaen, JA TÄSTÄ ON TANSSIJAT VALMIITA MAKSAMAAN, varmasti poliisi joutuu ohjaamaan liikennettä, ja kutsumaan lisä partioita kun pekkanika soittaa ????

Olen kerran eksynyt kuulemaan kyseistä kilkutusta ja 2 h jaksoin kuulla ja sen jälkeen lähdin, niin että mustat jäljet jäivät asfaltille, tulin kotiin ja lähdin ketutustani purkamaan lenkille.

inhoa koko hemmetin pekkaniskaa, en voi sietää sitä kilkutusta mutta muut ihmiset EIVÄT OSAA VAATIA RAHALLEEN VASTINETTA OVAT VALMIITA MAKSAMAA JA KUULEMAAN KILKUTUKSESTA aivan kun kattilan kansia lyötäisi vastakkain siinä on soitto.

Oppikaa hyvä ihmiset NAUTTIMAAN HYVÄN YHTYEEN MUSIIKISTA. KUTEN
ESIM https://www.youtube.com/watch?v=VWO7fPXitSk

Kyseinen yhtye SOITTAA TAIVAALLISEN PUHTAASTI JA MUSIIKISTA NAUTIT 100 % on pehmeä ja terävä rytmi kuten kuuluukin olla, HE OVAT AMMATTILAISIA

pekkanista on oppipoikia kyseiseen yhtyeeseen verrattuna, VAATIKAA RAHOILLENNE VASTINETTA ÄLKÄÄ TYYTYKÖ VAAIN JOHONKIN KILKUTUKSEN KUULUUN.

23

563

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paraniko olo ?

      Toivottavasti oksennuksesi tälle suoli24:lle helpotti..

    • danssar

      Pääsiäisestä voi nauttia muutenkin kuin tanssimalla !! Sorry.

      Itse tanssin vain parina iltana ja toisena Pekkaniskan soiton tandissa. Ihan hyvää musaa, siis ihan tanssittavaa. Opettele kuuntelenaan ja ennenkaikkea tanssimaan. Yhtye on oikeasti keski-ikäisten yksi suosikki.

    • Äinään Miäs

      Annan täyden tuen aloittajan vuodatukselle.

    • Nautitaan Musiikista

      Olen kirjeen aloittajan kanssa täysin samaa mieltä, ei pekkaniskasta ole soittajaksi, mutta myydän sitä mistä rahaa saa, näin se valitettavasti menee, jos kirjoittajalla on vaikka BMW auto tuskin hän sitä ladaan vaihtaisi, se on mielestäni oikein pitää osata vaatia kunnon musiikia, siitä voi maksaa.

      Olin eräänä kesänä Iitiän lavalla kun kyseinen Agents yhtye oli soittamassa silloin oli Artistina Jorma Kääriäinen, ja kyllpä voin sanoa että täysi oli porukkaa oli ihan mielettömän paljon, ja musiikista todellanin nautti.

      Hyvää Pääsiäistä vain kirjeen aloittajalle :)

      • Makuasioita nämä

        Jos päätään tykkää heiluttaa lavan edessä niin silloin kelpaa Agents. Esa Pulliainen onki joskus kommentoinut faneistaan että niillä vaan pää liikkuu.. :D Tanssiminen onkin sitten eri juttu ja siihen tarvitaan hieman enempi monipuolisuutta musiikin suhteen, kiitos siitä PNP. Agentsien soundi on tokiupeaa, mutta heidän tarjontansa on kovin köyhää tanssillisesti. Sinulle ilmeisesti riittää, jos vaihtoaskeleella tallaat kaikki piisit menemään.


    • påååå

      "soitto taito on kadonnut jo alusta alkaen"

      Miksi hyvä ihminen menet edes tanssipaikkaan missä on Pekka Niskan pojat soittamassa?

      Käy vain tanssipaikoilla joissa soittaa yhtye nimeltään Agents.

      Hyvin yksinkertaisilla konsteilla pystyy pitämään mielensä hyvänä johon ei kykene ketjun aloittaja!!

      • AEG'nts

        Aika vähissä ovat tämän listan mukaan Agentsien ainakin lavakeikat tänä kesänä:
        http://www.tanssi.net/fi/e/ca.html
        -Pulliaiset eivät jaksa kiertää montaa lavaa kuuntelemassa sitä, kun hikipyyhettä vyötäröllään raahaavat pro:t käyvät mankumassa masurkkaa.


      • Konserttimeininkiä
        AEG'nts kirjoitti:

        Aika vähissä ovat tämän listan mukaan Agentsien ainakin lavakeikat tänä kesänä:
        http://www.tanssi.net/fi/e/ca.html
        -Pulliaiset eivät jaksa kiertää montaa lavaa kuuntelemassa sitä, kun hikipyyhettä vyötäröllään raahaavat pro:t käyvät mankumassa masurkkaa.

        Kaipa se pulliainen ole kyllästynyt niihin päänkeikuttajiin lavan edessä :DD Fanit kun ei osaa muuta siinä lavan edessä. Se jos jokin on masentavaa katsottavaa uskoisin.. DD.


    • tangon huumaa

      Kannattaskohan tämän aloittajan ostaa auto, millä uskaltaa lähteä sitä lähilavaa kauenmaksikin tansseihin, kuunteleen musiikkia.

      Tuolta löytyy mahdoillisuuksia, on niitä yhtyeitä muitakin kuin Pekka Niskan pojat ja Agents.

      Mitä tulee tämän aloittajan musiikkimakuun.
      Makuasioista ei voi kiistellä. Onneksi niitä makuja on erinlaisia, olis se ikävä jos kaikki tanssikansa koittas tuppautua aina samalle lavalle.

    • Avokki 11

      Kyllä PNP soittaa hyvää tanssittavaa musiikkia...ei sinun kannata mennä sinne missä he soittavat vaan ihan johonkin muualle...
      Ja kyllä heitä on ihan hyvä kuunnellakkin...

    • hannu..

      Muutama vuosi sitten kun aloin tanssiharrastuksen, PNP kuullosti tosi hyvältä. Helppoa, ja selkeää. Nyt kun on tullut paljon lisää tanssikilometrejä ja ehkä taitoakin, ja taitoa kuunnella musiikkia, niin kyllä PNP alkaa kuullostaa aika pitkälti siltä mitä ketjun aloittaja kertoi. Ehkä hän hieman kärjisti, mutta ainakin osasta olen samaa mieltä.
      Hyvää tanssikesää kaikille!

      • Mies -50

        PNP musiikki on selkeärytmistä ja siksi mukavaa tanssia. Kappalevalikoima on rytmillisesti monipuolinen, masurkkaakin pääsee :-) Kilkuttelu vetää väkeä hyvin. Huono maku ?


      • Hyvä PNP
        Mies -50 kirjoitti:

        PNP musiikki on selkeärytmistä ja siksi mukavaa tanssia. Kappalevalikoima on rytmillisesti monipuolinen, masurkkaakin pääsee :-) Kilkuttelu vetää väkeä hyvin. Huono maku ?

        PNP soittaa tanssilavoille sopivaa hyvää kävelyttämismusiikkia mitä kaikki osaa tanssia. Mikä muu kuin kävelyttämismusiiki vetää kävelyttäjiä lavoille. Ylivoimaisesti suosituin tanssilajihan on kävelyttäminen eri tansimusiikkilajeihin. Ja PNP:n tahtiin voi kokeilla myös tanssilajikohtaisempaakin tanssimista jos taitoa siihen riittää. PNP onkin kaikkien suosikki ja vetää lavat pullolleen väkeä.


      • tangon huumaa
        Hyvä PNP kirjoitti:

        PNP soittaa tanssilavoille sopivaa hyvää kävelyttämismusiikkia mitä kaikki osaa tanssia. Mikä muu kuin kävelyttämismusiiki vetää kävelyttäjiä lavoille. Ylivoimaisesti suosituin tanssilajihan on kävelyttäminen eri tansimusiikkilajeihin. Ja PNP:n tahtiin voi kokeilla myös tanssilajikohtaisempaakin tanssimista jos taitoa siihen riittää. PNP onkin kaikkien suosikki ja vetää lavat pullolleen väkeä.

        Eiköhän toi kävely lähde viejästä, ei musiikista!

        Humppa soi ja miehet kävelyttää daameja ympäri tanssilavaa.
        Miksette arvon Herrat vois koittaa saada niitä Daameja ulos tunnellisenpaan ympäristöön käveleen. Vois teillä vanhoillapojillakin käydä flaksi.


        Mitä minä olen olut PNP:n keikoilla, olen nimenomaan "tanssitanut" niitä Dameja.(varattuna ei ole tarkoitus päästä kuutamokävelylle)
        Lukee taulussa sitten jive, valssi tai humppa.


    • Paskaa on

      Paskaahan se on ollut alusta saakka pn soitto. Täyttä tuubaa.

    • Äinään Miäs

      Mikään ei voi aiheuttaa sellaista pettymystä kuin Pekka Niskan Pojat.

    • Näin se menee..

      Ei tarvi osata soittaa, kun on joskus päässyt huipulle.Monille ihmisille riittää kun pändillä on nimeä. Olen itsekin musiikin ammattilainen. Useat tässä ketjussa puhuvat asiaa.

      • Menkää muualle!

        Käsittämätöntä asennetta tanssipaikan valinnoissa ja kommentoinnissa: minkä takia tanssinharrastajaksi itseään suureen ääneen kehuvan ihmisen pitää mennä esimerkiksi inhokkitanssiympäristöönsä, kapakkaan tai inhokkiartistinsa keikalle ja näyttää happamia ilmeitä ja elkeitä vain sillä perusteella, että siellä kaikki muut pitävät hauskaa eri tavalla kuin hänen mielestään pitäisi. Tuollainen ei edistä kenenkään asiaa!


    • Äinään Miäs

      Saavun Pekka Niskan Poikien esitykseen


      köysissä



      lemmen.

    • E.Pulliasen ystävä

      Pulliainen soittaa yksin tai veljensä kanssa (omalla nimellään) paremmin ilman akenttia kun koko Niskan bändi oppii ikinä edes yhdessä..hän ei ole verrattavissa moisiin.
      Pulliaiset eivät ole pellejä edes tanssilavoilla vaikka ovatkin kyllästyneitä niihin.
      Veikkaisin et hinta ja kysyntäkin on erimoinen ja varaa valita keikkoja.
      Totuus on vaan sellainen asia jotta huippulahjakkuuksia näkee vähempi mutta
      kuulee harvemmin..
      Kai Niskan pojut ois hyvä bändi jos kukoistaisi jotenkin levymyynnissä ja muualla edes
      vikana.

      • Oon nähnyt

        Pulliainen on soittanut itte ELVIKSEN kanssa telkkarissa.


    • Kadonnut soittotaito

      "soitto taito on pojilta kadonnut jo alusta alkaen" . Soittotaito on tietysti yhdyssana...
      Mutta lause sinänsä on aika hauska; oliko siis pojilla ensin soittotaito ja sitten ihan samantien kun aloittivat soittamaan se katosi?

      Niin tai näin, voi jättää menemättä. Niinkuin minä eilen kun Pavilla oli Taikakuu. Odottelen aikaa parempaa, kun vaihtavat kuulemma Raappanan Juha Metsäperään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe