Tallinnanaukion Subutex-ongelma!

Lindanen1

Useaan kertaan tullut nyt todistettua, kuinka bussiterminaalin ja Tallinnanaukion välisellä alueella saa nistit narkkailla mielensä mukaan. Vartijat ja poliisi eivät puutu tähän menoon, kun narkkarit makoilee maassa ruisku suonessa. Sairasta katseltavaa, kun lapsiperheitä lappaa ohitse. Tervetuloa Itä-Helsinkiin!

19

624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • holhotaan taas

      Oikees oot. Pollarit kaivaa mielummin nenää, kun ottaa nistejä kyytiin. Vartiat taas ei viitti tehä likasta baska duunii.

      Homman sais hoidettuu viikossa, kun nistit kerättäs talteen ja annettas sitten kunnon pahasta ainetta ilmasiksi. Bussiin mahtuis koko hoitolaitos. Halpa ja tehokas, kuin Aatuvaineen zyklonni aikanaan.

      Bonus, nistien mestat sais maineen tuosta final sulutionista. Osa tuli innoissaan vetää kunnon trippii tietäen delaamisen.

      Päättäjät pilas itte subutex systeemin ja se on kallis lasku mitä maksellaan ikuisesti, ellei tehdä jotaon kunnon temppuu.

      Harva nisti pääsee pysyvästi kuiville, joten miksi panna rahoja 10 kerran subu hoitoon. On myös niitä jotka myy subunsa muille. Piikki pyllyyn ja hyvästi.

    • Kattu

      Samaan tyyliin kuin raiskaukset ja 'muut pikkurikokset', on myös huumeidenkäyttö nykyään käytännössä laillista. Poliisi toki voisi ottaa piikittäjän talteen kadulta hetkeksi, mutta miksi? Ei se maksa vaivaa, kun vaikka sama piikittäjä otettaisiin tuhat kertaa talteen, olisi "tuomiona" vain ehdollista. Huumeidenkäyttämisellä ei Suomessa vankilaan pääse. Myymällä voi jo päästäkin, jos myy kilokaupalla vahvoja huumausaineita.

      Poliisi, jolla ei ole nykyään resursseja enää oikeastaan mihinkään, ei ymmärrettävästi enää tuhlaa juurikaan vähäistä aikaansa tällaisiin katunarkkareihin jotka kuitenkin vain päästettäisiin samantien vapaaksi.

      Vika ei ole siis kuitenkaan missään nimessä poliisin, vaan ylemmän tahon joka tilanteen on tällaiseksi päästänyt.

    • vissuri

      Tuli tänään taas katteltua menoa Tallinnanaukiolla, alkaa kesäisin olla yhtä pahaa kun Kontulassa.

    • laakerikengät.

      Ei kuitenkaan kallion piritorin seudulle vedä vertoja, siellä se toiminta tapahtuu.

      • kurvista

        MItä toimintaa piritorilla on? Ite en ole nähny kuin Poliisin maijan ja läjän teinejä siellä. Joskus kesäisin spurgut nojailee S-marketin seinään.


    • Lassi900

      Piritori on Tallinnanaukioon nähden tosi rauhaisa paikka, eikä paikkoja voi vertailla edes samoissa mittasuhteissa. Siinä missä Piritorilla on ajoittain muutamia juoppoja ja anarkistejä kaljat käsissä, niin Tallinnanaukiolla ihmisiä on satapäin.
      Päädyn siispä komppaan edellistä, että mitä Kalliossa on? Ei mitään. =)

    • Kummala.

      Miksi Kallio sitten on helsingin väkivaltaisimpia alueita, enemmän rikollisuutta ja väkivaltaa kuin itäkeskuksessa? Mitä olen itse nähnyt ja asunut, niin kallion piritorin ja hesarin kulmilla sekopäisiä narkkeja riittää ja melko hulvatonta menoa, suorastaan peloittavaa.

    • Vappupöhinät

      Siinä missä Kallion vapun vietto on alkanut rauhallisissa merkeissä. Siis piritorilla ja Hesarilla ei ollut hörhöjä sen enempää, kun tavallisena arkipäivänä.

      Alkoi Itä-Helsingin meno jo hyvin polttavissa tunnelmissa, näin Kontulan kupeessa Vesalassa. Miestä epäillään viidestä murhapolton yrityksestä, kun kyseinen herra oli tuikannut bensalla rapun 2. ja 3. kerroksen huoneistojen ovia tuleen.
      Asunnot menivät käyttökelvottomiksi.
      http://www.metro.fi/uutiset/a1387803178594

    • lindanen1

      Todella epäviihtyisää aluetta. Tallinnanaukio täys tosi epäilyttävää porukkaa, eikä ole kauan kun joku siinä puukotettiin hengiltä. Oli pitkään kynttilät ja kaikki.
      Asioin nykyisin Lyypekinaukion puolella Citymarketissa, se vasta karua aluetta onkin. Pidän silti turvallisempana kuin Tallinnanaukiota. Uskaltaa nostaa otolta rahaa, toista on Tallinnanaukion puoli. Siellä saa olla silmät selässäkin.
      Yhtä ahdistavaa ja epämieluisaa aluetta Helsingistä ei toista löydy, kuitenkin monikymmenvuotinen historia takana.

    • Combata.

      Itäkeskuksessa ja Tallinnanaukiolla ei ole mulla ollut koskaan ongelmia, sen sijaan kalliossa on saanut pelätä, kaveri asuu kalliossa(linjoilla) 3 kertaa ryöstetty ja pahoipidelty iltaaikaan. Itsekin koin uhkia, mutta monivuotisena kamppailutreenaajana ja turvallisuusalan asiantuntijana osasin tilanteet väistää..
      Tilastot kertovat totuuden.

      • Ihminen Kalliosta

        Ehkä teillä pirinisteillä on noita ongelmia. Me normaalit ihmiset saadaan kyllä olla ihan rauhassa Kalliossa.


    • tepimoro

      Kallio - tosi aneeminen mesta, joista suurin osa muualta suomesta muuttaneita landeja. Stadin kundi ei paljon idästä poistu, et sillein hei!

      • Et sille hei Afrikka

        Onneksi Kalliossa on muualta Suomesta muuttaneita Suomalaisia, Itä-Helsingissä taitaa maahanmuutto koostua Afrikan sarven väestä.


      • Miten On
        Et sille hei Afrikka kirjoitti:

        Onneksi Kalliossa on muualta Suomesta muuttaneita Suomalaisia, Itä-Helsingissä taitaa maahanmuutto koostua Afrikan sarven väestä.

        Eikös siellä kalliossa ole pakolaisten vastaanottokeskus ja siellä Afrikan sarven väkeä, niitä kävelee vastaan paljon kalliossa ja onhan siellä Afrikan basaarit ja thaihieromotkin ja ai niin romanien romanien tukipistekin kalliosa, että en sinuna liputtaisi.


      • Kalliossa on
        Miten On kirjoitti:

        Eikös siellä kalliossa ole pakolaisten vastaanottokeskus ja siellä Afrikan sarven väkeä, niitä kävelee vastaan paljon kalliossa ja onhan siellä Afrikan basaarit ja thaihieromotkin ja ai niin romanien romanien tukipistekin kalliosa, että en sinuna liputtaisi.

        Eikös nuo vastaanottokeskusten ihmiset ole siellä Kalliossa vain odottamassa sijoituspaikkaansa, mikä taitaa yleensä olla Itä-Helsinki. Romanit ovat kaiketi EU-lakien mukaan "turisteja". Afrikan basaraareissa kannattaa muuten ihan mielenkiinnon vuoksi vierailla puhumattamaankaan thaihieromoista. Itse olen asunut Itä-Helsingissä kuten myös Kalliossa ja kyllä Kalliossa lippu liehui huomattavasti korkeammalla kuin masentavassa Itä-Helsingissä.


    • tepimoro

      Ei taida teinit ja landet muistaa, kun kytät ampui mustalaista Vesalassa.
      Missä Vesala - Itä-Helsingissä.

    • Moromoro2

      Vesala on paha, samoin, kallio, kalliossa jengiläiset ammuskelivat Vaasiksella, jos nyt vanhoja muistellaan, ikävä kyllä kalliossa on rikollisuutta ja narkomaaneja ja paljon.

    • matra

      Täysin slummiutunut tämä Itäkeskuksen CityMarketin puoli. Suurin osa kylteistä ysärin puolelta seinissä, liikkeitä joita ei ole 20 vuoteen ollut olemassakaan. Vanereita talojen ikkunoissa, sotkuja, juoppoja, narkomaaneja. Todella epäsiistiä kaikkialla. Kaupunki ei ole kunnostanut mitään useisiin vuosiin.

    • linni

      Tosi surullista, kuinka tämä puoli Itistä on päässyt täysin slummiutumaan. Vielä 15 vuotta sitten oli elämää tälläkin puolella ja ostovoimaa riitti, eläinkauppaa ynnä muuta. Nyt vanerilevyt talojen ikkunoissa, lasit rikki. Pornokauppa, thaihieronta ja halal liha pari baaria ovat ainoot toimivat yritykset, muu ei taida kannattaa enää. Ei ole kannattanut vuosikymmeneen. Palanut autonromukin saa seistä julkisella paikalla viikosta toiseen..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3680
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1803
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1384
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      151
      1260
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      895
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      870
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      850
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      49
      830
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      829
    Aihe