Miksi se kuva on niin tärkeä

naamapuoli

Jos ulkonäöllä ei ole merkitystä. Kuvan jälkeen naiset kuitenkin lopettavat yhteydenpidon ensin kehuttuaan miehen maasta taivaisiin että kuinka ihanalta ja fiksulta vaikutan.

30

470

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ööö öö noh

      Saahan sitä väittää, mutta netissä se on kaiken alku,
      jos naama ei miellytä, niin kana lopettaa lennon, tai kukko
      kiekumisen.

      Jos on kuva, niin ei tarvitse turhia jorista, kun näkee heti,
      että ei-ei-ei-ei. Ihan kuin ifin mainoksessa.

    • klikkaa mua

      Tämä on tietysti vaan minun mielipide mutta minusta kuvalla ei kyllä ole sen takia merkitystä koska 1. luonne on tärkein 2. kuva on vähän kuin taulu vasta ilmeet, eleet ja liikkeet antavat ihmisestä oikean kuvan. Luonne kyllä selviääkin sitten vasta vuosien saatossa lopullisesti.

      • Totuuz

        Luonne on tärkein, mutta ei sekään yksin riitä. Eikä hyvällä ulkonäöllä saa isoja luonnevikoja anteeksi. Ja juu, ei sen ulkonäön tarvii mikään veretseisauttava olla.

        Kyllä kuvasta nyt jonkun käryn saa toisesta, että onko yhtään sinne päin. Ihan sama miten se Quasimodo ilmeilee ja elehtii livenä niin ei ei ei.

        Niin se menee, ulkonäköön ihastutaan (niihin ilmeisiin ja eleisiin myös), sisimpään rakastutaan. Kaikki muu on jeesustelua. Ainakin jos on yhtään vara kattella ympärilleen, eikä tarvii epätoivoisensa ottaa vaan jonkun joka nyt suostuis.

        Tällä palstalla kaikki keskustelu kiertää kehää.


      • mies 28v

        Ja höpö-höpö! Fakta on vain se että ulkonäöllä on merkitystä aivan jokaiselle edes jossain määrin.Jokaisella on tiettyjä piirteitä joista kiinnostuu toisessa. Lisäksi on tiettyjä omia ihanteita joita pitää naisellisena/miehekkäänä.Tämä on vain kylmä fakta.

        Tosin, tuonkin asian voi sitten viedä helposti pinnallisuuden ja turhamaisuuden puolelle jolloin esim. nettideitissä profiilitekstin sisältö on ihan se ja sama kuinka koitat kertoa minkälainen olet ihmisenä, mitä luonteen piirteitä toivot toiselta tai mitä ajattelet parisuhteesta.


    • 14+2

      Kyllä vain tosi on niin että naiset puhuvat ummet ja lammet sisäisestä kauneudesta mutta kuvan saatuaan vaikenevat tasan varmasti joten se niistä tyhjän jauhamisista. Kaikkein helpoin on vain laittaa kuva profiiliin ja olla saamatta viestejä kuin että olisit kuvattomana hyvän profiilin kanssa saaden viestejä jolloin kuitenkin heti vaijetaan kun kuvan saavat. Itselläni on kuvia mutta kun ne ei ole otettu mitenkään vartavasten naisia houkutallekseen vaan harrastuksista niin vastauksetkin on aikas minimissä. Ihmetellä sopii että taasen baarissa naiset lähestyy ja flirttailee kyllä melko usein kun siellä käyn.
      Niin pinnallista se netti vain on ei voi mitään.

    • Minulle ulkonäöllä on merkitystä enkä muuta ole väittänytkään sen jälkeen, kun elämäni ensimmäiset nettideittailukokemukset osoittivat, että rakkaus ei syty pikkuhiljaa mikäli ihminen ei "kolahda". Omassa profiilissani oli kuva siksi, ettei tulisi sitä ikävää hetkeä treffeillä kun toisen silmistä näkyy pettymys.

    • jokun tykkää aina

      Tottakai ulkonäöllä on merkitystä. Komea ja kaunis ei tarvitse olla mutta kyllä kumppanin jollainlailla pitää silmää viehättää. Toisen mielestä ruma voi toista taas viehättää. Itse en ole koskaan ymmärtänyt mieskomeuden päälle mitään, minuun iskee ilmeikkyys ja suloisuus ja veikeys.

    • ruma luuseri.

      Kuva on tärkeää ettei tuhlaa aikaa rumiin ihmisiin

    • how hard

      Kuva merkitsee, koska ulkonäöllä on merkitystä, jokaiselle. Sillä on merkitystä sinullekin ap, koska jos keskustelisit naisille, joille riität ulkoisesti, niin juttu jatkuisi kuvan lähettämisen jälkeen. Jatkuvat naamapakit kertovat hakevasi liian viehättävää seuraa.

      Naamasi on käyntikorttisi, myös tosielämässä. Nämä sinua ihanaksi kehuneet, eivät olisi koskaan livenä saaneet tietää ihanuuttasi, koska et olisi päivää enempää ehtinyt sanoa saatuasi naamapakit. Ja jos olisit saanut ihanuutesi näytettyä, sinusta olisi tullut luottokaveri.

    • klikkaa mua

      Luulisin että en saisi naamapakkeja kuvan takia mutta vaikeampi on aina uutta kirjoitettavaa keksiä ja varsinkin luoda hyvä profiili. Jos toinen on vielä samanlainen kirjoittaja niin siinäpä ollaankin. Naamasta naamaan on puhuminen aina vaikeaa vaikka olen palveluammatissa. Tuntuu ihan itsensä kauppaamiselta. Töissä tiedän mistä puhun mutta tuollaisissa tilanteissa tunnen olevani enemmän kuin eksyksissä. Siis jo tapaan kasvotusten.

    • heheheh

      Kuka on sanonut ettei ulkonäöllä ole merkitystä? taidat kuulla/lukea mitä haluat kuulla. Varmasti on ja myönnän itsekin sen. Ihmisen täytyy fyysisesti miellyttää jos parisuhdetta haaveillaan.Kaunues taas on katsojan silmissä

      • 17+8

        Se on ihan turha täällä naisten sitten puhua sisäisestä kauneudesta kun tiedätte että ne puheet on pelkkää kaunistelua. Myöntäkää sitten rehellisesti että pinnallisesti sen kumppanin valitsette ette muutoin.


      • joku tykkää aina
        17+8 kirjoitti:

        Se on ihan turha täällä naisten sitten puhua sisäisestä kauneudesta kun tiedätte että ne puheet on pelkkää kaunistelua. Myöntäkää sitten rehellisesti että pinnallisesti sen kumppanin valitsette ette muutoin.

        Eihän se noin ole, vaan se ulkoinen olemus on vain yksi osa sitä kokonaisuutta mikä ratkaisee kehen päätyy. Ja vaikka johonkin päätyisikin voi olla ettei sittekään kolahda vaikka kuinka haluaisi.
        Sisäisellä olemuksella on todella suuri merkitys toiselle. Ehkä hyvin kokemattomille ihmisille voi ulkokuori vielä viedä suurimman osan mutta kun oppii mikä toisessa on tärkeää, yleensä ne kriteeritkin vaihtuu kokemuksien myötä.
        Mutta kun suhteeseen kuuluu läheisyys ym. niin pakkohan sen toisen on jollainlailla sinun silmääsi viehättää.
        Haluatko pusutella ihmisen kanssa jonka koet vastenmieliseksi?


      • Ihan selvä tosiasia
        joku tykkää aina kirjoitti:

        Eihän se noin ole, vaan se ulkoinen olemus on vain yksi osa sitä kokonaisuutta mikä ratkaisee kehen päätyy. Ja vaikka johonkin päätyisikin voi olla ettei sittekään kolahda vaikka kuinka haluaisi.
        Sisäisellä olemuksella on todella suuri merkitys toiselle. Ehkä hyvin kokemattomille ihmisille voi ulkokuori vielä viedä suurimman osan mutta kun oppii mikä toisessa on tärkeää, yleensä ne kriteeritkin vaihtuu kokemuksien myötä.
        Mutta kun suhteeseen kuuluu läheisyys ym. niin pakkohan sen toisen on jollainlailla sinun silmääsi viehättää.
        Haluatko pusutella ihmisen kanssa jonka koet vastenmieliseksi?

        Ja miehetkö ei muka valkkaa naisia ulkonäön perusteella? :D Älkää jauhako paskaa! Jokainen, niin mies kuin nainenkin, on pinnallinen jollakin tavalla. Kuten edellä todettiin, ulkonäkö on yksi osa sitä pakettia. Sen pitää miellyttää että haluaa jatkaa tutustumista siihen toiseen ihmiseen. Niin se vain menee.


    • heheheh

      sinä varmaan katselet vaan kuvattomia, kun sillä ei väliä?
      Kuten sanoin kauneus katsojan silmissä, ei tarvitse kaunis olla, mutta viehättää täytyy.....mutta vaikka olis mikä adonis, niin ei sytytä jos törkimys käytökseltään. eli ei se sisäinen kauneus ihan turhaa puhetta ole...
      Tuskin kukaan kuitenkaan suhdetta aloittaa pelkän ulkonäön perusteella. Taidat olla aika musta valkee ajattelija? asiassa on taatusti monia puolia jotka vaikuttaa kumppanin valintaan.
      Enemmän täällä palstalla miehet mollaa naisten kiloja ja ulkonäköä kuin naiset...mut oli tse minkänäköinen vaan, niin 20 v nuorempi ja kauniimpi pitäis ssada:):) ei se yhtesikunta niin pyöri..

      • turhaa hommaa

        Älä yleistä. Omaa ikäluokkaa haetaan ei mitään pikkudiivoja teinejä mutta ei kelpaa ikäisellekkään.


    • bbwbvvtr

      oli kuva tai ei, ei naiset vastaa mihinkään viesteihin vaikka naisella eiolis kuvaa

    • yghtreerdert

      Itse ohitan välittömästi naikkosten profiilit joissa vingutaan "kuvattomille en vastaa". Hupaisinta on, etteivät nämä itse edes ole kummoisen näköisiä :D

      • 6+8

        Kuten olette huomanneet liki 90 prosenttisesti naisten profiileissa lukee jotain tyyliin kuvattomille ei vastata tai kuvan voi lähettää mainittuun osoitteeseen. Huvittavinta että yhdellä megafoniin huutaneella naisella ei ollut mitään kuvaa itsestään mutta silti edellä mainitut kuva toiveet vaadittiin ehdottomasti mieheltä.


    • Rumaa ei kukaan rakasta.

      Kyllä se on ulkonäkö mikä alussa vaikuttaa sen jälkeen tulee vasta luonne....Deal with it.

    • realismia

      Kyllä naiset osaa sen kuvien pyynnöt tosiaan.
      Itsekkin mennyt sokkotreffeille ja viesteissään annettu kuva että pikkasen pyöreä ja pamelan rinnat yms. ja sitten onkin treffeillä tullut vastaan semmoinen laardikasa ja on tehnyt mieli kuristaa koko lehmä niitten kaula läskien läpi kun aikaa ja vaivaakin olen tuhlannut moiseen.
      Juu kyllä nämäkin ovat lähettäneet 10-15v vanhoja kuvia missä ovat vielä timmissä kunnossa.
      Tietävät kyllä miksi ei ole aikaisemminkaan treffit sujuneet niin olis realistisia.

    • komea mies.

      Nainen vaatii aina kuvaa oli kuinka läski nainen tahansa. Ja läski vaatii bodattua miestä joka käy salilla 5 kertaa viikossa ja joka jaksaa nussia tunnin päivässä sitä läskiä. Naisissa ei ole mitään vikaa ikinä ja mihen pitää olla täydellinen joka elättää naisen ja ostaa sille lisää herkkuja. Kävin vähän aikaa sitten treffeillä, kuvassa nainen näytti nätiltä ja sanoi olevansa 29 vuotias mutta olikin 44 vuotias läski nainen joka veti röökiä. Taisi naisella olla jonkun muun kuva siinä profiilissa.

    • Koettu myös

      Kyllä varmasti sullekin ulkonäkö merkkaa kun joutuuhan mahdollisesti tulevaa kumppania aika paljon katsomaan. On kyllä totta mitä kirjoitit että yhteydenpito loppuu usein kuin seinään kun kuvan naiselle lähettää. Tästä viisastuneena en enää lähetäkään kuvaani ensimmäisenä. Sen sijaan jos toinen osapuoli lähettää kuvansa ensin niin silloin toki lähetän tai mikäli kuva on jo esillä profiilissa. Karu totuus on että ulkonäkö kuitenkin merkitsee aika paljon kumppanin valinnassa. Monestihan esimerkiksi baarissa ollessa jos ulkonäkö ei miellyttä ei mennä edes juttelemaan.

    • miisa2

      Mua ärsyttää se, että olen tyyppi joka todellakaan ei ole mikään kuvauksellinen...ihan totta! Näytän aina kuvissa ihan omituiselta, enkä koskaan ole kuvatessa parhaimmillani.Mistäköhän se johtuu?
      Kuitenkin live-elämässä esim. baarissa miehet tulevat juttelemaan innokkaasti, kadullakin saan flirttailevia katseita ja hymyjä.
      Olen nauravainen, eläväinen ja pukeudun siististi ja itselleni istuviin vaatteisiin.Vilkaisen aina peiliin ennenkuin lähden ihmisten ilmoille...

      Joten yksi kuva kyllä kohdallani valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa...siksipä suututtaa, jos kuvaan kaatuu jutut. Ennemmin livenä, saattaisi moni ukko yllättyä! :)
      Vai pitäisköhän mennä ihan ammattilaiselle kuvattavaksi ja maksaa siitä...jospa lähtis nettihommat wörkkimään paremmin...:)

      • nonfotogenic

        Sama homma mulla! Kuvat kauheita ja edes 'ammattilainen' ei saanut näyttämään hyvältä. Ei yhteydenottoja netistä vaikka livenä kyllä usein miehet ovat kiinnostuneita.
        Tai sit on kiinnostuneita vaan mun bigboobseista, jotka ei näy kuvissa...?


    • ihmistuntija

      ulkonäöst huomaa onko hyvät elämäntavat...

    • normi mies

      Minulla taas yhteyden pito ei edes ala koskaan naisen kanssa kun näkevät kuvan prifiilissa. Mielestäni olen ihan normaalin näköinen, normaalin kokoinen ja muutenkin normi. Vastausksia ei siltin tule koskaan takas. Ei naisetkaan niin ihmeellisiltä näytä, ihan tavallisilta suomi naisilta. Pitäis varmaan laittaa puku päälle ja mennä johonkin studioon kuvattavaksi niin tulis mahdollisimman tyrkky kuva.

    • ..............

      Monen miehen ongelma on se ettei niitä kuvia osata ottaa. Se ensivaikutelma on tärkein. Moni mies näyttää vankikarkurilta kuvissaan ja ovat yeensä hymyttömiä. Samoin varmaan osalla naisista on samaa ongelmaa. Itsellä menee samantien mielenkiinto, kun tällänen ilmeetön kuva lätkähtää näyttöön.

      Kaikista mieluiten menisin sokkotreffeille, mutta harva mies siihen suostuu. Siellä nimenomaan näkee ne ilmeet ja eleet heti.

      • ent.sokkotreffaaja

        Itse lähtisin mielelläni muuten sokkotreffeille (olen sellaisillakin joskus ollut), mutta tajusin että se on molempien ajanhaaskausta.

        Kun treffatessa nainen heti ensimmäisen 10 sekunnin aikana nyrpistää naamaansa - ts. ajattelee "et ollutkaan se komea unelmien prinssi jollaiseksi sinut omassa päässäni kuvittelin", niin se olikin sitten siinä.

        Ihan turhaa haaskata aikaa viestittelyyn ja tapaamiseen, kun se nainen olisi voinut tehdä sen saman hylkäämisen myös heti ensimmäisen viestin jälkeen jos olisi katsonut kuvaani. Sen takia nykyään suorastaan tuputan naisille kuvaani ennen tapaamista, säästän molempien aikaa.

        Olen muuten ulkonäöltäni "tavismies", en mikään quasimodo. Mutta reilusti yli puolet naisista tuntuu hakevan keskitason yli menevää komeutta. Näin tavismiehenä parempi karsia ne naiset heti pois.


    • mr.ego

      Pitäkää lumput suomi 24 deitti ne. Kun en naama miellytä. .siirryn liveen tasan ronkelit luuskat

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5339
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3447
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      193
      1484
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1003
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe