Takki ravintoloihin?

siru2

Olimme menossa Perheen kanssa syömään Lentävälle Hollantilaiselle eli minä, 3 lastani ja mieheni. Miestäni ei kuitenkaan päästetty sisälle. Tumma ihoinen mies nimeltään Angelo ei suostunut päästämään miestäni sisään sillä hänellä ei ollut mukana takkia jonka voisi antaa ovimiehelle. Me muut sitten menimme syömään ja mieheni kiiruhti sillävälin kotiin hakemaan takkia.. Angelo mainitsi että pahoittelen miehenne ylimääräisiä kilometrejä mutta tämä on yleinen käytäntö ravintola-alalla. Joutuuko nykyaikana mieheni siis aina raahaamaan takkia mukanaan kun menemme ulos syömään tai "märälle" johonkin baariin?

16

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TuulaH

      Voi ihme sentään teitä tietämättömiä! Jokaisessa ravintolassa/baarissa (jopa mäkkärissä) pitää olla takki mukana! Välillä ihan hirvittää kun nykyajan jonnet tulevat pelkässä hupparissa tilaamaan ruokaa.. Eikö esim. koulussa voisi opettaa käytöstapoja?!

    • siru2

      Ihmekkös kun meitä on ravintoloissa katsottu oudosti.. Nyt se sitten selvisi,kiitos! Mieheni on vain niin juntti eikä usko että mäkkärissäkin tarvii takin.. -.- Juntti mikä juntti :D mutta enää ei tarvitse hävetä silmiään päästä.. :d

    • Mesu2

      Ovimies oli väärässä, sisään voi mennä ilman takkiakin. Jos ravintolalla ei ole sisäänpääsymaksua, ei narikkamaksua voida periä jos ei ole mitään jätettävää narikkaan.
      Angelo voi mennä ja tarkistaa tämän esim. PAM-liitosta. Niin ja pikkutakkiahan ei tarvitse jättää narikkaan silä se kuuluu asuun.

    • Ossi sr

      sama ongelma oli meidän perheellämme kun vime talvena menimme syömään majatalo amandaan. Ennen kuin ehdimme edes istua pöytään hovimestari sege kuula heitti meidät pois ravintolasta sen vuoksi koska minulla oli se sama vanha ruma nahkarotsi päällä. Kaiken huipuksi sege varasti vielä rakkaan lapsemme OJ:n.
      Vaimoni ritva ja minä emme olleet uskoa silmiämme tapahtunutta.
      Ennen vanhaan samoilla kulmilla oli kahvila nimeltään barbaari, siellä ei tullut sanomista vaikka olisi kuinka monta helvetin rumaa nahkarotsia päällekkäin. Barbaarissa Aki, daniel ja Kentsu ja Elina pitivät tunnelman korkealla ja se oli meidän perheemme vakiopaikka kunnes tapahtui se kuuluisa murheellinen ismon ja sallan häissä.

    • siru2

      Huomaatko nyt Mesu ? Mieheni ei ole ainoa joka on heitetty pihalle koska takkia ei ole ollut.. Kyllä tämä on ihmeellistä kun Burker kingejä myöten on samanlaiset säännöt..

    • Till Wurner

      En nyt lähtisi arvostelemaan Angelon päätöksiä.. On ollut luotettava perämies jo vuoden päivät, eikä tuo ovimiehen hommaakaan ihan läskiks oo heittäny.. Mutta jos jonkuu suorituksia täytyy lähteä arvostelemaan ni Mustan Helmen tarjoilija David Jones voisi hieman jo rajoittaa niiden lonkeroiden uittamista minun ruispuolukka puurossani jonka syön melkein joka viikko kyseisessä ravintolassa.. Musta Helmi on erittäinen laadukas paikka muutenkin.. Narikka maksu on kyllä melko kallis mutta hyvää on ruoka :)

      • jake55

        ä lappajärvellä on sellane meisinki että miesten pitää jättää takki aina narikkaan iha sama mimmosee paikkaa mennää syömää mutta ei se naisia koske "kuuluu takki kuulemma asusteeseen" mutta eihän se paha ole maksaa 3-2 euroa siitä että takki o narikassa. pääsee juttelemaan samalla sitten kauniille narikka tytöille että maksan ihan mielelläni tästä yhteiskunnan säädöksestä.


    • kotitonttu Dobby

      Haluaisin kysellä teiltä palstaveljiltä jos sattuisitte tietämään hyviä ruokapaikkoja viistokujan/iskunkiertokujan lähistöillä. Siellä oli ennen monia hyviä ruokapaikkoja kunnes kuolonsyöjät tulivat putsaamaan koko alueen tyhjäksi. Nykyään siellä käy vain jästisyntiyisiä joilla ei ole hajuakaan tämän päivän pimeyden voimista. Joten olisi kiva syödä välillä muuallakin kuin rääkyvässä röttelössä. :)

    • En tiiä vit....

      Joo en kans tiiä, saanenpahan vaan kysyä mistä nää pajapäät aina löytää tänne ihmisten ilmoille. Kaverit taitaa olla ihan poika vielä.....

    • Uun0

      Kuulkaas nyt, täällä on kaikilla samanlaiset säännöt

      • #anselmi

        no voin nyt selventää asioita ku tääl on taas tälläsiä ääliötä.. siru ei niissä mäkkäreissä mitää narikkaa ole jossakin ravintoloissa voi olla lähinnä baareissä ilta aikaan mutta päivisin tuskin joutuu mitään maksamaan! kaikenmailman johnny depit ei tumnu mistää mitää tietävä rasittaa lukee tollasta jauhantaa.. ja miehelläs varmaa ollu muira suunnitelmia sillon ku o takki pitäny maksaa taitaa olla angelikon kanssa hyvääki kaveria.. muut suunnitelmat vaarmaa semmosia mitä tolla jakella on niille narikkatytöille varattuna herranjumala sentää! toivittavasti asia selkes vaik täällä on näitä hemmetin vatipäitä jokaseen caribian mereen enää enää teletapit puuttuu tästä sopasta -kiitos


    • Gimli

      Niin Dobby, ymmärrän meillä ollu kans vähän samantapanen ongelma tuolla konnussa, kun frodo ja sam kävivät varastamassa sarumanin mahtisormuksen, tuon seurauksena kontua riivaavat nyt mordorista tulleet kuoleman varjelukset. Tilanne näyttää toivottomalta sillä heillä on jo hallussaan musta helmi sekä lentävä hollantilainen, mutta olemme silti pyytäneet rautapihan käveleviä puita avuksemme. Mutta jos tilanne muuttuu vielä entistä tukalammaksi, on meidän vapautettava Calypso.

      Ja mitä näihin rutisijoihin tulee, on anselmit ja muut veijarit pelkkää jauhelihaa

    • siru2

      Eli väitätkö #anselmi että maksoin eilen turhaan mäkkärissä narikkamaksun ? Eipä ne aluksi suostuneetkaan ottaa rahojani vastaan mutta 50 e lopulta riitti.. Enpä ihmettele miksi niin moni yrittää saada tilattua ruokaa maksamatta narikkamaksua.. Itse olen järkevä kansalainen joka noudattaa sääntöjä. Olen nyt saanut hieman ristiriitaista infoa ja missä päin on ravintola nimeltään Musta Helmi ? tuota ruispuolukkapuuroa pitää mennä maistamaan mutta jos sieltä löytyy jonkin sortin lonkeroita niin teen kyllä valituksen! Ällöttävää!

    • Orave

      Siru hei! Juuri tuollaisia lainkuuliaisia ihmisiä tarvitsisimme kipeästi tylypahkassa, suurin osa nykyisistä oppilaista kuuluu luihuiseen ja vain heistä tulee pahoja velhoja, kuten esim. Draco malfoy, joka liittyi kuolonsyöjien vahvuuteen heti, kun voldemort alkoi hieman hengittää niskaan, Nagini käärmeensä kanssa. (Ja harry potter jos luet tämän viestin niin äskeisessä lauseessa paljastuu voldemortin viimeinen hirnyrkki, onnea etsintään :) ) ja mitä siruun tulee niin olisit myös kelpo vahvistus korpinkynnen huispausjoukkueeseen, joten jos yhteishaussa ei kaikki vaihtoehdot miellytä niin laita ihmeessä hakemuksesi tylypahkan noitien ja velhojen kouluun :)

      • Köökerskä

        Aijaa tää olikin joku keskenkasvuisten ininää, minä kun ajattelin että kyseessä olisi ollut oikea kysymys aloittajalta ja kyseessä olisi ollut Siltasaaressa oleva Flying Dutcman laivaravintola.
        Menkääpä johonkin teidän utopialle sopivalle palstalle.


    • Eipä vissii

      Kuulkaas nyt herra hötökärsä, olette nyt hieman kohtuuton. Kaikki eivät vaan osaa arvostaa sitä miten tärkeää on, että iskunkiertokujan ravintolat eivät ole Davy Jonesin kaltaisten merirosvojen hallussa. Muuten joutuisimme päivittäin syömään rääkyvässä röttelössä mamelukkia ja puolukkahilloa, sitäkö te todella tahdotte? Ja mitä jästeihin ja puoliverisiin tulee, niin heillä on puolestaan oma ravintolansa mordorissa nimeltään salaisuuksien kammio. Keittiö mestarina siellä häärää tylypahkan kokkikoulussa koulutuksen saanut Tom "tomppa" Valerdo. Ravintolan henkilökunta on mordorin ehdotonta eliittiä, kalmakoira, basiliski ja lohikäärmeet norjalainen röpelöniska ja unkarilainen sarvipyrstö pitävät huolta siitä, että ravintolassa on joka ilta tupa täynnä. Ja Kun kerran puhutaan tämän tasoisesta ravintolasta, ei voi olla mainitsematta sen erikoisen hyvää ruokalistaa. Valikoima ulottuu aina viisasten kivestä Ismon salaiseen luumukiisseliin, mutta ehdoton suosikkiannokseni on hiinokanpyrstöä monijuomaliemessä. Tätä annosta voi vain kuvailla sanoilla simply the best

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4823
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      96
      4603
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      620
      4204
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3177
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2711
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2213
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      222
      2182
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      348
      2168
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      31
      1797
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1512
    Aihe