Rakastava parisuhde ilman seksiä ?

MistäLöydänSut?

Olen varmaankin yksi omituisimmista miehistä, mutta hauaisin löytää rinnalleni haluttoman naisen. Itse masturboin joskus, toisinaan useinkin, mutta en halua yhdyntää enkä muutakaan parisuhdeseksiä. Ikää on 50 ja iso osa elämää edessä. Tuomittu ikuiseen yksinäisyyteen vai onko parisuhde mahdollinen?

85

4554

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nosexman

      Ai niin mun meiliosoitteeni on [email protected] jos haluat kirjoittaa mulle suoraan. Vastaan varmasti!

      • kommentti edelliseen

        Oi sorry, siinähän olis jo osoite.


    • on naisiakin

      Voi että, sinä saattaisit olla unelmieni mies. Olen kyllä hieman vanhempi, mutta seksiä en kyllä haluasi, mutta mukava miesystävä olisi kiva.
      Et ole omituinen. Meitä ihmisiä on vain niin erilaisia. Jos kinnostaa voisit vaikka littaa sähköpostiosoittee.

      • on jo

        Johan se sähköposti osoite sieltä löytyy, että vastailepa rohkeasti.


      • hanuri

        mul seisoo,


    • nosexman

      Moi, vastaan kyllä jos vain laitat meiliä! Kiva kuulla, että samanhenkisiä naisiakin on.

    • haaveilunlopettanut

      Haaveilin koko elämäni seksiä haluamattomasta miehestä, mutta väsyin lopulta haluamaan sitäkään, kun ei mistään löytynyt.

    • aasa

      Minua kiinnostaisi tietää onko olemassa sellaisia pariskuntia jotka eivät harrasta seksiä? Ilman että kummallakaan olisi mitään vaikeaa vammaa joka estäisi sen? Minusta oliis ihana jos olisi parisuhde ilman seksiä.

      • sdfsdfsfdasdasd

        Joo, ei harrasteta. Tosin mä käyn naapurin rouvaa tyydyttämässä, koska hän ymmärtää kullin päälle.


      • nkjijojoioji

        Luulen, että on. Esimerkiksi vahvasti uskovaiset pariskunnat, joilla ei ole enää muuta yhteistä kuin ne lapset, joko kotona vielä tai maailmalle lentäneet, sama sukunimi ja osoite, asuntolaina ehkä vielä.. erota ei voi, uskollinen on oltava, kun ollaan Jumalan siunaamassa liitossa ja mitä ne muutkin sanoisi.

        Eräs tuttavapariskunta on hoitanut asian niin, että toinen puolisko asuttaa perheen omakotitaloa ja toinen on työnsä takia eri paikkakunnalla, tulee lomilla ja viikonloppuisin sinne omakotitaloon. Hellyyttä ja läheisyyttä varten kummallakin on omat koiransa.


      • käteenvetäjä

        minustkiin,koska runkkaan niin paljon.


    • Nainen 37 v.

      Minäkin haluaisin seksittömän parisuhteen. Ihanaa, paineetonta yhdessäoloa. Olen vähän nuori aloittajalle ja olen kyllä luopunut ajatuksesta, että tuurilla oikeanlaiseen mieheen törmäisin.

      • hellyyttä_vaille

        En ole AP, mutta kiinnostaa... Kun haluaisit seksittömän parisuhteen, niin haluatko silti hellyyttä? Vai pitääkö tuo seksittömyys sisällään myös sen että et halua olla läheisyydessä kenenkään miehen kanssa? (Hellyyttä kaipaava mutta seksitön nainen voisi hyvinkin olla kiinostava.. vink, vink) ;)


      • Minäkin ehkä haluaisin. oon 36. mies. paitsi voisi sitä ehkä joskus harrastaa.


      • Nainen 37 v.
        hellyyttä_vaille kirjoitti:

        En ole AP, mutta kiinnostaa... Kun haluaisit seksittömän parisuhteen, niin haluatko silti hellyyttä? Vai pitääkö tuo seksittömyys sisällään myös sen että et halua olla läheisyydessä kenenkään miehen kanssa? (Hellyyttä kaipaava mutta seksitön nainen voisi hyvinkin olla kiinostava.. vink, vink) ;)

        Tykkään kyllä osoittaa ja vastaanottaa hellyyttä. Ja nukkua lähekkäin.

        Samalla lailla ajattelevia miehiä on varmasti niin vähän, että lottovoitoltahan se tuntuisi löytää sitten vielä muiltakin osin oikeantuntuinen kumppani. Kaiken lisäksi tällä tavoin ajattelevat miehet ja naiset varmaan yleensä tyytyvät elelemään yksikseen eivätkä edes tee lähestymisyrityksiä. Kohtaamismahdollisuudet jäävät vähiin.


    • älä puhu kakkaa

      Ei saakeli mitä bullshittiä tollanen. Ihan peestä ei toimi... jos pelit ja vehkeet miehellä toimii niin kyl halut vie miehellä vieraisiin jossain vaiheessa takuulla.. parisuhde ilman seksiä sama kuin alkoholi ilman alkoholia... kuuma sauna ilman kunnon löylyjä... Pitää olla sekasin ettei halua seksiä. Seksi on parasta mitä tiedän... varsinkin näin keväällä kun aurinko paistaa ja linnut livertää ja keppi ojossa jatkuvaan niin eikö muka sitten tee ees mieli? kakkapuhetta....

      • 8+5

        Aseksuaaleja on olemassa. Missähän lie takapajulassa oikein elät? Kylläpä hävettää puolestasi.


      • aseksuaalitar

        Sä et siis tiedä mitä menetät ;)


      • tiedoksi vaan

        Niin, minä juon alkoholitonta viiniä. Enkä tykkää löylynhetosta saunassa. Ja halailu vaatteet päällä on kivempaa kuin hikinen ähellys.


      • no niinpä niin....

        "Seksi on parasta mitä tiedän... "

        Uskon. Se vaan on samalla ainoa mitä tiedät. Siinä juju.

        Olen itse parisuhteessa elävä mies, joka haluaa seksiä, pitää seksistä ja sitä myös on. Rakastan vaimoani ja haluan olla hänen lähellään ja seksi on upeaa. Muttra ei se ole "parasta mitä tiedän" - saati tärkein tai peräti ainoa asia elämässä.

        Elämässä on (voi olla) niin paljon kaikea sisältöä, että jos seksi jäisi siitä jonkin minusta riippumattoman syyn vuoksi pois, niin jäljelle jäisi paljon. Siihen vain tarvitaan se, että myös YLÄpäässä on jotain.


      • Erilaiset elämät

        Älä ole noin ahdasmielinen!Maailmassa on erilaisia ihmisiä.Kaikki ei käytä esim.lainkaan alkoholia, toiset ei syö lihaa, jotkut ei viljaa.Ihmisillä on myös kaikenlaisia fobioita ja elämäntapoja.Ei ole kakkapuhetta elää eritavalla vapaassa maailmassa,


    • mukavaa elämää

      Voi voi, kun ollaan oltu tarpeeksi kauan yhdessä, niin mikä on sen parempaa kuin leppoinen tasainen elämä; olla köllötellään, rapsutellaan, halaillaan, syödään hyvää ruokaa ja otetaan lasillinen tai kaksi, luetaan, katsotaan tv:tä, mökkeillään - aktiivista seksuaalista kanssakäymistä ei enää ole, mutta sitä ei tarvitakaan. Näin on hyvä, on ollut jo pian kymmenen vuotta ja ikää on 60 ja 70 välillä.

      • Meillä pysynyt

        Tässä samanlaisen parin toinen puolisko.Seksi menett'nyt jo tällä iällä hiukan merkitystään.Parempi olla ilman ja tehdä niitä juttuja mitkä vielä onnistuu.
        Todellinen rakkaus parisuhteessa osoittaa sen, ettei seksi ole kaiken a ja o.
        Se pysyy kasasssa loppuun asti ilman, vieraissa käymisiä ja seksiäkin.


    • tuntematon 2

      Täällä olisi yksi samanmoinen nainen. Ihan ok-näköinen kaikin puolin. Minulta kysytään kännipäissään kapakassa, että millon viimeksi seksiä ja sitten kun mietin, että joo... vuosi sitten, ehkä.. tulee kysymys: miten on mahdollista, että tommosella kropalla ja ei seksiä.
      No, ei ole kiinnostanut.
      On sitä ollut joo, viimeksi reilu puoli vuotta sitten.. plaah. Tylsää puuhaa.
      Parisuhde olisi kiva, mutta kun se pitää sisällään seksiä. Ja minä en ihan ole siihen innostunut.
      Ehkä joskus vielä, mutta ei nyt.

      Olen 50 v. Iästä tämä ei ole kiinni, tai sitten on. En tiedä.
      Onko tuo yllä oleva sähköp.os aloittajan?

    • Nainen 35

      Uskomatonta! Olen luullut, että olen ainoa "tällainen" koko maailmassa... Haluaisin kyllä miesystävän ja halailla ja pussailla ym, mutta seksiä en. En osaa selittää mikä siinä seksissä on jotenkin "ällöttävää". Nuorempana kyllä yritin puoliväkisin olla seurustelusuhteissa, mutta kaikki aina tyssäsi siihen seksiasiaan. Ihanaa kuulla, että on muitakin. Olen kuullut olevani "friikki frigidi" ja "sairas pihtari" ym... Läheisyyttä ja hellyyttä kyllä kaipaan. Elämänkumppania ja soulmatea romanttisessa mielessä ilman seksiä.

      • Mies 44

        Uskomantota kyllä, mutta totta! Meitä löytyy useitakin "tälläisiä", jotka kaipaavat läheisyyttä mutta eivät seksiä ja myös miehistä. Kaikki eivät ehkä ole nuoruudesta asti olleet oman tiensä kulkijoita vaan löytäneet omat rajansa vasta vanhemmalla iällä. Mutta joo, ihmiset, me ollaan kaikki erilaisia ja vaatii vain hieman rohkeutta osoittaa olevansa massasta erottuva yksilö. Samankaltaista elämänkumppania etsien :)


    • Samma här

      Sulle taitaa tulla nyt runsauden pula, kun näyttää meitä peräänkuuluttamasi kaltaisia naisia olevan enemmänkin. :-)

    • "bi-a-seksuaalitar"

      Enpä olisi uskonut että tällainen on noin yleistä! Olen nyt 50-kymppinen, mutta suht nuorekas nainen. Olen ihastunut sekä naisiin että miehiin, ja varsinkin moni mies on ollut kiinnostunut, ja itsekin muuten tullut juttuun, mutta kun tiedän, että seksistä on aina pohjimmiltaan kyse, olen lakannut edes etsimästä ketään. Läheisyys ja hellyyden osoitukset kyllä ovat asioita, joita kaipaan, ja tietysti myös se, että pystytään juttelemaan asioista ja suu nilleen samalla aaltopituudella oleminen, mutta seksi on asia, joka laittaa ajattelemaan, että paras vain pysytellä omissa oloissaan. Myös naispuoliset kaverini yrittävät usein löytää minulle miestä, mutta en voi sanoa, miksi karttelen kaikkea vähänkin romanttiseen suhteeseen viittaavaakin. Kaipaan siis myös fyysisiä kiinntymyksen osoituksia, paljonkin, ja ihmistä jakamaan elämääni ja ajatuksia, mutta en varsinaista seksiä. Siinä suurin syy, miksi elän yksin. Kunpa löytäisin toisen samanlaisen!

    • Allworkandnoplay

      Jep, olen 40 nainen ja joskus suunnitellut että kulissiliitto homomiehen kanssa olisi loistojuttu; voitaisiin käydä ulkona konserteissa, keikoilla, tehdä ruokaa ja ulkoilla ja halia tarvittaessa kun toinen hellyyttä kaipaisi, seksin voin hoitaa itsekin. Olen kurvikas, tumma yrittäjä etelä-Suomesta. Onko kiinnostuneita?

      • Jeesa

        Pitää ryhtyä sitten homojsi että pääsee sun selkää pesemään ja hieromaan bodya.


    • Thepanomies

      Sorry kyllä se aika oudolta parisuhteelta kuulostaa jos ei välillä vedellä kyrvällä pimperoon.

      • Comment

        Vetele miitä vetelet ja mihin vetelet, mutta älä ala kuvittele tai ainakaan vaadi muita olemaan olevan kaltaisiasi. Onko se sulta pois jos joku mies/nainen on aseksuaali tai lesbo/homo? Jokainen tyylillään ja halujensa mukaan.


    • Yx utelias

      Ois kiva jos tää ap-mies ilmoittaisi täällä sitten kun/jos on löytänyt hakemansa.
      En toki yksityiskohtaisempaa selvitystä "vaadi", mutta ihan vaikka nootti "on löytynyt".

    • lady no, sex

      Olisit unelmien mies mulle. Itse en seksiä halua koko homma iljettää taidan minäkin olla outo nainen? Kyllä minäkin masturboin joskus, mutta ei sekään kiinnosta oikein minua. En tiedä mikä seksissä on sellaista etten sitä halua? Olen kai joku tyyppi. Hyvä tietää, etten ole ainoa. Totta on, että on vaikea löytää ihmistä joka voisi elää kanssani sellaista ei vielä ole tullut vastaan ja tuskin tuleekaan. Minäkään en ole enää nuori oon viiskymppinen, mutta tunnen itseni nuoreksi. Joten elämä ilman sänkyhommia on ihanaa ja sinä olisit juuri se jonka vieressä saisi nukkua rauhassa ilman touhuja se olisi kivaa vai mitä?

    • Aprillipäivä

      Meni jo.

    • Hohottaja

      Parisuhde ilman seksiä ei ole parisuhde. Hanki koira.

      • "a-seksuaalitar-bi"

        Koirat on kivoja, mutta kyllä ihminen on kuitenkin aina ihminen.

        Tai ilkeilyähän tuo kommenttisi tietysti olikin, että miksköhän vaivaudun vastaamaankaan. Kyllä meitä näyttää useita olevan samantyyppisiä, ja kaikki tiedämme varmaan, että ihmisillä voi olla myös lemmikkieläimiä.

        Samoin muuten olen joskus ajatellut, että homomies voisi olla hyvä kumppani, mutta mitäpä järkeä siinä oikeastaan olisi, hänen kannaltaan ainakaan, eikä minunkaan, kun en häntä kiinnostaisi fyysisesti lainkaan.


    • kunnon pihtareita.

      Ilmankos niitä eroja suomessa tulee niin paljon, koska naiset on niitä kunnon pihtareita jotka ei halua seksiä parisuhteessa kuten tämäkin keskustelu osoitti. Onneksi meille miehille on olemassa maksullisia naisia jotka osaavat hommansa. Jotku kehtaa mussuttaa "vehnätöntä, lihatonta, saunaa ilman kunnon löylyjä, alkoholia ilman aa:ta," Halaillaan ja pussaillaan vaan ei semmonen riitä parisuhteessa kuten joku jo totesi hankkikaa se koira. Puitakin voi halata. Kertokaa heti suhteen alussa nämä tiedot sille miehelle että ette halua lainkaan seksiä niin tuskin kukaan mies suostuu suhteeseen kanssanne ainakaan suomessa. Oman tiensä kulkijoita mukamas joopa, asutte sitten varmaan jossain mettän keskellä jossa ei ees näe naisia ja tumputatte siellä peräkammarissa ja nussitte ampiaispesiä haha ei voi kun nauraa ja ihmetellä, noo eipähän kuulu mulle muitten elämä tai no ei sitä voi elämäksi kutsua.

      • 843718471

        Kun ei ole kyse seksiä haluavan heteron ja pihtaripuolison parisuhteesta, vaan kahden aseksuaalisen tai lähes sellaisen suhteesta, niin ei synny ongelmia.
        Tutkimusten mukaan aseksuaalien parisuhteet ovat keskimääräistä onnellisempia, kestävät pidempään ym, ja tämähän on ihan loogista. Seksi on yksi yleisiä ongelmien aiheuttaja parisuhteissa; pettymyksiä, erimielisyyksiä, kyllästymistä, pettämistä..
        Kumppanien välillä voi olla jännitettä, vaikka seksiä ei haluaisi harrastaa.
        Ihastuessaan voi mennä sekaisin aseksuaalikin.
        Romanttinen vetovoimako ei merkitse muka mitään parisuhteen kannalta? Tietääkseni suurin osa aseksuaaleista tuntee romanttista kiinnostusta.
        Koira- ym ehdotukset lapsellisia.

        Jos on aseksuaaliksi itsensä tunteva ihminen, ei pitäisi mennä parisuhteeseen seksiä normaalisti haluavan ihmisen kanssa, ellei sitten näe ongelmattomaksi harrastaa sitä vain kumppanin vuoksi.
        Moni tälläiseen parisuhteeseen päätynyt ei ole ollut tietoinen aseksuaalisuudesta ja sitä kautta mahdollisuudesta löytää toinen samankaltainen kumppaniksi, niin ettei tarvitsis nähdä asiaa ongelmana, vaan ominaisuutena, ja voisi elää vapaampana.


      • näin meillä

        tässä nainen, joka riutuu parisuhteessa seksittömyyteen. Pihtari ei missään suhteessa. Mies ei vaan uskalla mennä lääkäriin hankkiakseen viagraa, tms. apua. Juhannuksena lupasi kunnon sessiota, mutta on niin paljon muutenkin luvannut, mikä ei ole toteutunut.


    • Tähän ketjuun vastanneita lukuunottamatta näyttäisi tämän palstan perusteella siltä, että kaikki seksiä haluamattomat naiset ovat jo varattuja -- yleensä miehen kanssa, joka haluaisi seksiä.

    • Ihmistä kaipaava

      Hei!
      Näitä romanttista parisuhdetta ilman seksiä haluavia tuntuu olevan sekä naisissa että miehissä, ehkä paljonkin, mutta torjutuksi tai pilkan kohteeksi joutumisen pelko on niin suuri, että mieluummin sitten suostuu vaikka "hankalan" ihmisen rooliin kuin kertoo asiasta heti avoimesti, vaan on (ainakin nykyään) turvallisempaa "pysyä kaapissa". Olen 50-vuotias, mutta mielestäni ihan nuorekas nainen.

      Joudun torjumaan kaikki läheisyyden osituksetkin, koska tiedän, että kyse on vain siitä, että kohta pitäisi päästä harrastamaan seksiä. Näihin tilanteisiin ei usein edes tarvitse joutua, kun tajuaa asian: kaikki tai ei mitään, joten ihmisen läheisyyskin jää vain haaveeksi. Tai jos sellaista ääneen toivoo, saa osakseen vähintäänkin henkistä väkivaltaa ja pahan mielen.
      JOS on tosiaan joku samoin ajatteleva - nainen tai mies - yhteyttä saa ottaa osoitteeseen [email protected].

    • ...........

      Minulle täysi seksittömyys olisi liikaa, mutta sellainen suoritusseksi hirvittää, jossa päätehtävänä on tuottaa toiselle orgasmi ja millään muulla ei ole väliä. Mielelläni kuitenkin olisin alasti naisen kanssa ja hyväilisin rauhallisesti naisen vartaloa. Sellaisessa rennossa tilanteessahan voi maata sängyssä kauankin, melkein meditatiivisessa tilassa.

      Sitä paitsi jos tuota tekisi vaikkapa vain pari kertaa kuussa, niin siinä ehtii kerääntyä sen verran paineita, että orgasmi tulisi jossain vaiheessa ihan vahingossa. Nykyäänkin koitan masturboida niin harvoin kuin mahdollista, koska se ei oikeastaan anna mitään... Olo on paljon parempi ja energisempi, kun pidättäytyy.

    • ajatus tästä.

      Pitäisiköhän kääntyä samalle linjalle ja aloittaa täydellinen pidättäytyminen. Ihmisen elämässä on muutakin kuin yhdyntä. Tiedä mihin senkin energian voisi käyttää.

    • fffucckkkme

      No way, vaikka mulla on jo ikää kuusissakympissä, ei pidä luopua eräästä elämän mukavimmista jutuista.Kyllä kunnon mulukkutalkoot on välillä paikallaan !!

      • höpöhöpöä

        Ja passkat. Enemmin kunnon dildo kuin joku mies vain mulk kunsa tähden. Hyi olkoon!


      • Finn of Tomland

        Heh, mulukkutalkoot tuo ainakin mun mieleen lähinnä miesten välisen seksin. En tiedä toki mitä itse tuolla sanalla tarkoitat, mutta mulle ihan sama. Tee mitä lystäät kenen kanssa hyvänsä, mutta älä kauppaa tapojasi muille!


      • kaikki kukat kukkii?
        höpöhöpöä kirjoitti:

        Ja passkat. Enemmin kunnon dildo kuin joku mies vain mulk kunsa tähden. Hyi olkoon!

        Ja tämän ketjun "aseksuaalit" tuolla ylhäällä kovaan ääneen julistavat, että eihän aseksuaalisuus ole keltään pois, kun joku heitä "luonnottomiksi" meni mollaamaan. Ja kaikki "aseksuaaliviestit" vahvasti plussitettu. Kumma kyllä, että sitten kun joku kertoo nauttivansa seksistä, niin johan räpätään se viesti miinusta täyteen.

        "Ja passkat. Enemmin kunnon dildo kuin joku mies vain mulk kunsa tähden. Hyi olkoon!"

        Minusta tuo viesti ja sen saamat plussat viimeistään karuttomalla tavallaan paljasti mistä suurimmalla osalla tämän ketjun (ja ilmeisesti palstan) "aseksuaaleja" naisia oikeasti on kyse...SILKASTA ASEKSUAALISUUDEKSI NAAMIOIDUSTA MIESVIHASTA!


      • M29
        kaikki kukat kukkii? kirjoitti:

        Ja tämän ketjun "aseksuaalit" tuolla ylhäällä kovaan ääneen julistavat, että eihän aseksuaalisuus ole keltään pois, kun joku heitä "luonnottomiksi" meni mollaamaan. Ja kaikki "aseksuaaliviestit" vahvasti plussitettu. Kumma kyllä, että sitten kun joku kertoo nauttivansa seksistä, niin johan räpätään se viesti miinusta täyteen.

        "Ja passkat. Enemmin kunnon dildo kuin joku mies vain mulk kunsa tähden. Hyi olkoon!"

        Minusta tuo viesti ja sen saamat plussat viimeistään karuttomalla tavallaan paljasti mistä suurimmalla osalla tämän ketjun (ja ilmeisesti palstan) "aseksuaaleja" naisia oikeasti on kyse...SILKASTA ASEKSUAALISUUDEKSI NAAMIOIDUSTA MIESVIHASTA!

        Olen minäkin törmännyt siihen, että miehiä syyllistetään seksuaalisuudesta ja jollain tavalla se ärsyttää ehkä enemmän, kun itselläni ei edes ole sellaisia haluja. Toisaalta olen vastaavasti antanut tylyjä pakkeja naisille, kun en vain ymmärtänyt heidän halujaan.

        Kyse on enemmänkin ajattelemattomuudesta, kun vihasta. Samanlaista ajattelemattomuutta on monissa seksistä pitävien kommenteissa. Voin sanoa ihan kokemuksesta, että aseksuaalina ei ole välttämättä kovin helppoa suhtautua vastakkaiseen sukupuoleen. Siitä ei kannata ottaa itseensä.


    • Etsin edelleen

      Niini, minä "Ihmistä kaipaava" olin myös tuo "Bi-a-seksuaalitar", ja kerroin siinä enemmän itsestäni.
      Etsin kyllä ihan tosissani ihmistä, itse asiassa varmaan enemmänkin naista, mutta myös läheisyyttä kaipaava mies olisi lottovoitto, mutta valitettavan harvinainen.

      Etsisin tietysti ihan "livenäkin", mutta jo täällä näkyy niin närkästyneitä kommentteja, että en tiedä, mihin joutuisin - taas kerran - jos tuon asian ottaisin puheeksi. Ainakin pitäisi "petturina" jo heti alussa, jos parin sanan vaihtaminen tai illan viettäminen yhdessä ei johtaisi seksiin.
      Itse en pysty siitä nauttimaan, mutta ihastun kyllä todella helposti, ja kaipaan lähellä oloa ja hellyyttä.
      Siksi minusta tällainen anonyymi tapa etsiä toista samanlaista tuntuu reiluimmalta. Voisin myös sanoa asian heti suoraan jollekin kiinnostavalle ihmisellle, mutta voi olla, että pitäisi sitä loukkauksena itseään kohtaan, eikä ymmärtäisi, että tällaisiakin ihmisiä todella on olemassa.
      Nykyään hyväksytään monet seksuaalisuuden muodot, mutta ei sitä, että EI halua sitä. Ainakin pelottaa, että niin on. Mutta onneksi tuo rohkea mies aloitti tämänkin keskustelun,
      Ja sähköpostiosoitteenihan on - asiallisia yhteenottoja varten - tuolla ylempänä.

    • Miriamma
    • dont touch

      Minä taidan olla friikeistä friikein. En pidä seksitä, en pidä läheisyydestä, en pidä siitä että minua kosketaan.

      Muutoin osaan olla ihan iloinen ja tulen toimeen ihmisten kanssa.

      Työpäivän jälkeen on aika ihanaa tulla himaan ja olla vaan hiljaisuudessa.

      En kärsi tilanteestani, ei ole minulle ongelma.

      Tiedostan olevani kummajainen, mutta en kai ketään tällä loukkaa?

      • Onkspakkojoseihaluuu

        Täällä 43-vuotias vetävä mimmi :) Salon seudulta kaipailee seksitöntä tai vähäseksistä miehistä miestä. Seksiä on tullut harrastettua elämän aikana ihan riittävästi parisuhteesssa ja se on niiiiiiin nähty , nyt on hakusessa aivan muuhun perustuva ihmissuhde :) Tai no, voihan sitä aina sillon tällön :O ...

        Asialliset vastaukset osoitteeseen [email protected]


      • ihmettelen vaandf
        Onkspakkojoseihaluuu kirjoitti:

        Täällä 43-vuotias vetävä mimmi :) Salon seudulta kaipailee seksitöntä tai vähäseksistä miehistä miestä. Seksiä on tullut harrastettua elämän aikana ihan riittävästi parisuhteesssa ja se on niiiiiiin nähty , nyt on hakusessa aivan muuhun perustuva ihmissuhde :) Tai no, voihan sitä aina sillon tällön :O ...

        Asialliset vastaukset osoitteeseen [email protected]

        mihin tarvitaan vetävää mimmiä, jos seksi ei saa kuulua listalle? Kaipaat miehistä miestä, mutta mihin? Orjatöihin peltoa raivaamaan? Itse kuvittelen, että miehisyyttä osoitetaan myös pedissä.


    • kaarna

      Jotenkin etäisesti vertaisin aseksuaalia ja ikääntynyttä ihmistä toisiinsa.
      Ymmärtää, että maailmassa on muitakin mielipiteitä, asenteita, haluja, toiveita jne.,
      kuin ne yleisesti hyväksytyt kuviot siinä omien silmien edessä.
      Halusin mainita tämän, kun olen myös aseksuaali. Akti ei vain liikuta ja olen
      sen aikapäiviä sitten eliminoinut pois arjesta ja juhlasta.

    • nosexman

      No onpa uskomatonta, että aloitukseeni on tullut näin monta vastausta. Kun etsin seuraa treffipalstalta, niin ei yhden yhtä vatausta. On tullut jopa pari vastausta meiliin. En aio elää loppuelämääni yksin!

      • Nainen 37 v.

        Kaltaisemme eivät taida juurikaan pyöriä treffipalstoilla.. Tästäkin ketjusta näkee, kuinka aggressiivisia vastauksia joiltain saa. En minä ainakaan uskalla ketään miestä lähestyä ja torjun myös nopeasti kaikki miesten lähestymiset, koska ajattelen olevani pettymys kuitenkin.

        Sinulla miehenä on toivottavasti jonkin verran helpompaa, kun tuntuu, että naisissa on enemmän niitä, joille seksi ei ole asia, jonka ympärillä kaikki pyörii.


    • niin on

      Ja jos sanoo suoraan, että seksi ei kiinnosta, niin asia sikseen? Kuitenkin se seksi on mielessä?

    • Doomedmind

      *Syvä huokaus* Olisipa täällä ikäluokkaani olevia miehiä, ketkä ovat aseksuaaleja.. Oen 19-vuotias eli -94 vuonna syntynyt nainen.

    • tää toimis

      Mä voisin haluta sellasen emännän keltä sais hellyyttä ja joka olis herkkä, tykkäis taiteista jne. Mutta seksiä hakisin sitten ihan luvan kanssa muualta. Käykö jollekin tollanen...how about that? Käykö jollekin tollanen?

      • aseksuaali myös

        Olisihan sekin mahdollista, jos olisit niin ihana, että sinusta kannattaa pitää kiinni ja siihen voisi luottaa, että et karkaisi sen seksipimun matkaan lopullisesti. Mutta miksi sinulla pitäisi olla seksitön emäntä jos kuitenkin seksiä haluat?

        Seksitöntä kumppania hakevien kannattaa käydä reksiteröitymässä www.aseksuaalit.net ja laittaa seuranhakuilmoitus sinne. Foorumilla on enimmäkseen nuorta väkeä, olisi kiva tutustua myös keski-ikäisiin aseksuaaleihin, niin naisiin kuin miehiinkin. Etenkin vapaat varttuneemmat miehet ovat kovin harvinaisia.


    • onmuitakin

      No olen 48 mies ja naimisissa jo 13 vuotta enkä ole kertaakaan rakastellut vaimoni kanssa,siis meitä kumpaakaan ei kiinosta ja se tehtiin jo selväksi kun aikoinaan tavattiin.Silti meillä menee loistavasti kaikki yhdessä olo ja harrastukset ym.

      • aseksuaalitar

        Miten tapasitte ja miten tuli alunperin puheeksi ettette kumpikaan halua seksiä? Seksihän on kuitenkin yleensä oletuksena eikä sitä kyseenalaisteta automaattisesti. Onkohan olemassa nuorempia ja vapaita sinunlaisia miehiä ja missäköhän heihin voisi tutustua...? Naisia vaikuttaa olevan huomattavasti enemmän tällä saralla.


      • M29
        aseksuaalitar kirjoitti:

        Miten tapasitte ja miten tuli alunperin puheeksi ettette kumpikaan halua seksiä? Seksihän on kuitenkin yleensä oletuksena eikä sitä kyseenalaisteta automaattisesti. Onkohan olemassa nuorempia ja vapaita sinunlaisia miehiä ja missäköhän heihin voisi tutustua...? Naisia vaikuttaa olevan huomattavasti enemmän tällä saralla.

        "Onkohan olemassa nuorempia ja vapaita sinunlaisia miehiä ja missäköhän heihin voisi tutustua...?"

        Onhan meitä olemassa, mutta kun ihmiset ovat laiskoja tutustumaan netissä, eikä tosielämässä kaltaisiaan tunnista on liki mahdotonta löytää samanhenkistä seuraa.

        Muutenkin pysyttelen mieluummin kaapissa aseksuaalisuuteni suhteen. Parempi esittää normaalia niin tulee ainakin hyväksytyksi miehenä, koska "eihän se ole mies eikä mikään, jos ei halua panna" - en vain jaksa taistella tuulimyllyjä vastaan.


      • aseksuaalitar
        M29 kirjoitti:

        "Onkohan olemassa nuorempia ja vapaita sinunlaisia miehiä ja missäköhän heihin voisi tutustua...?"

        Onhan meitä olemassa, mutta kun ihmiset ovat laiskoja tutustumaan netissä, eikä tosielämässä kaltaisiaan tunnista on liki mahdotonta löytää samanhenkistä seuraa.

        Muutenkin pysyttelen mieluummin kaapissa aseksuaalisuuteni suhteen. Parempi esittää normaalia niin tulee ainakin hyväksytyksi miehenä, koska "eihän se ole mies eikä mikään, jos ei halua panna" - en vain jaksa taistella tuulimyllyjä vastaan.

        Missäpäin nettiä olet yrittänyt tutustua muihin? Ainakin tuo acebook on aika kuollut paikka, tosin en ole itsekään ollut aktiivinen. Kynnys on korkeampi kun ollaan kaikki niin kaapissa eikä yleinen ujostelu auta asiaa. Muuten netissä tutustuminen kuulostaa houkuttelevammalta kuin suoraan jonnekin livemiittiin meno. En minäkään ole tästä kertonut muille kuin ystävälleni eikä tämä mielestäni kenellekään ulkopuolisille kuulukaan. Mutta ajattelen kyllä olevani yhtä normaali kuin kuka tahansa muukin enkä aio teeskennellä mitään muuta. Miehillä on varmaan vaikeampaa kun on juuri tuollaiset mainitsemasi naistenkaato-odotukset joka taholta. Miten sitten esität "normaalia"?


      • M29
        aseksuaalitar kirjoitti:

        Missäpäin nettiä olet yrittänyt tutustua muihin? Ainakin tuo acebook on aika kuollut paikka, tosin en ole itsekään ollut aktiivinen. Kynnys on korkeampi kun ollaan kaikki niin kaapissa eikä yleinen ujostelu auta asiaa. Muuten netissä tutustuminen kuulostaa houkuttelevammalta kuin suoraan jonnekin livemiittiin meno. En minäkään ole tästä kertonut muille kuin ystävälleni eikä tämä mielestäni kenellekään ulkopuolisille kuulukaan. Mutta ajattelen kyllä olevani yhtä normaali kuin kuka tahansa muukin enkä aio teeskennellä mitään muuta. Miehillä on varmaan vaikeampaa kun on juuri tuollaiset mainitsemasi naistenkaato-odotukset joka taholta. Miten sitten esität "normaalia"?

        "Missäpäin nettiä olet yrittänyt tutustua muihin? Ainakin tuo acebook on aika kuollut paikka, tosin en ole itsekään ollut aktiivinen."

        Ei ole oikeastaan väliä missä. Ihmiset ovat kaikkialla suunnilleen yhtä aktiivisia, eikä aseksuaalisuus tee ketään ainakaan motivoituneemmaksi. En väitä olevani yhtään parempi, mutta vähän odotinkin tuollaista vastausta. Ongelma taitaa olla lähinnä siinä, että tutustumiseen tarvittaisiin aktiivisuutta molemmin puolin?

        "Miten sitten esität "normaalia"?"

        Tarkoitin vain, että pyrin pitämään huolen ettei käytökseni poikkeaisi liikaa normista. Voihan sitä sanoa teeskentelyksikin, mutta jos lähtisin oikomaan virheellisiä mielikuvia, tai käyttäytyisin tavalla joka herättää kysymyksiä, minulla ei olisi yksityisyyttä. Tiedän kyllä itse olevani "normaali", mutta haluan että muutkin tietävät.


      • aseksuaalitar
        M29 kirjoitti:

        "Missäpäin nettiä olet yrittänyt tutustua muihin? Ainakin tuo acebook on aika kuollut paikka, tosin en ole itsekään ollut aktiivinen."

        Ei ole oikeastaan väliä missä. Ihmiset ovat kaikkialla suunnilleen yhtä aktiivisia, eikä aseksuaalisuus tee ketään ainakaan motivoituneemmaksi. En väitä olevani yhtään parempi, mutta vähän odotinkin tuollaista vastausta. Ongelma taitaa olla lähinnä siinä, että tutustumiseen tarvittaisiin aktiivisuutta molemmin puolin?

        "Miten sitten esität "normaalia"?"

        Tarkoitin vain, että pyrin pitämään huolen ettei käytökseni poikkeaisi liikaa normista. Voihan sitä sanoa teeskentelyksikin, mutta jos lähtisin oikomaan virheellisiä mielikuvia, tai käyttäytyisin tavalla joka herättää kysymyksiä, minulla ei olisi yksityisyyttä. Tiedän kyllä itse olevani "normaali", mutta haluan että muutkin tietävät.

        "Ongelma taitaa olla lähinnä siinä, että tutustumiseen tarvittaisiin aktiivisuutta molemmin puolin? "

        Tarkoitatko, että tutustumisaktiivisuus on sinun osaltasi ollut yksipuolista?

        "Ihmiset ovat kaikkialla suunnilleen yhtä aktiivisia, eikä aseksuaalisuus tee ketään ainakaan motivoituneemmaksi."

        Hmm. Minua se taisi motivoida kun ymmärsin mikä olen. Jonkinlaista muuria se hieman hälvensi, ainakin omassa mielessäni. Ja sieltähän se aktiivisuus lähtee. Minun tapani olla aktiivinen on esimerkiksi juuri nyt kirjoittaa tätä viestiä.


      • M29
        aseksuaalitar kirjoitti:

        "Ongelma taitaa olla lähinnä siinä, että tutustumiseen tarvittaisiin aktiivisuutta molemmin puolin? "

        Tarkoitatko, että tutustumisaktiivisuus on sinun osaltasi ollut yksipuolista?

        "Ihmiset ovat kaikkialla suunnilleen yhtä aktiivisia, eikä aseksuaalisuus tee ketään ainakaan motivoituneemmaksi."

        Hmm. Minua se taisi motivoida kun ymmärsin mikä olen. Jonkinlaista muuria se hieman hälvensi, ainakin omassa mielessäni. Ja sieltähän se aktiivisuus lähtee. Minun tapani olla aktiivinen on esimerkiksi juuri nyt kirjoittaa tätä viestiä.

        "Tarkoitatko, että tutustumisaktiivisuus on sinun osaltasi ollut yksipuolista?"

        Etköhän kuitenkin ymmärtänyt ihan tarkalleen, mihin pyrin? Yritin omalla passiivisuudellani alleviivata sitä, kun täälläkin on paljon sen ikäistä porukkaa, että voisivat ihan hyvin kysellä ja yrittää tutustua, mutta juuri kukaan ei viitsi, halua, tai uskalla. Luulisi ettei kynnys nimettömänä kirjoittamiseen olisi kovin korkea.

        Voin sanoa ihan suoraan, että olisin ilman muuta edes vähän kiinnostunut, jos joku alle nelikymppinen vapaa aseksuaali nainen haluaisi tutustua. Sellaista ei vain juuri tapahdu. Kukaan ei ole vähääkään aloitteellinen, jos ei itse ole ja sittenkin saa olla sitä kyllästymiseen saakka. Tuntuu paljon vaikeammalta kiinnostua enää itsekään ja tämä on syynä kyyniseen vastaukseeni, vaikka arvostan toki positiivista asennettasi.

        "Minun tapani olla aktiivinen on esimerkiksi juuri nyt kirjoittaa tätä viestiä."

        Tämän voisi melkein ymmärtää niin, ettet olisi liian ujo vastaamaan, jos antaisin osoitteen. Haluatko, että heitän arvauksen nopalla?

        Ei sillä, että kokisin tarvetta kritisoida aktiivisuuttasi. En itseasiassa ollenkaan odottanut, että enää vastaisit. Luulin antaneeni kuvan, etten olisi sen enempää kiinnostunut vastamaan - kieltämättä en ollut, kun kovin taitava keskustelijanakaan. En vain ymmärrä mihin tällaisella aktiivisuudella pyrit: haluatko oikeasti tutustuakin ihmisiin, vai vain höpötellä niitä näitä julkisesti?


    • onmuitakin

      Tavattiin ravintolassa eka kerran ja sielä tulin kai sanoneeksi et olen täälä vain ottamassa kuppia enkä naisia hakemassa sänkyyn,hän sanoi sit et sama juttu
      ei sänkyhommat kiinosta ollenkaan.No siitä se sit lähti eikä vois paremmin olla
      kun nyt on,kyllä minulla oli 2-3 kymmenen ikäisenä naisten kanssa sexiä mut se
      oli sellaista suoritusta ja valitti moni et ehkä mulla liian iso "sattuu"ym eikä se homma mua kiinostanut niin lopetin enkä kadu.

    • vanahanaakka

      Olen liki kuuskymppinen nainen ja todennut, että eipä edes minua vanhemmista ole löytynyt miestä edes kaveriksi/ystäväksi, kun en halua seksiä. Miehille ei vaan riitä pelkkä läheisyys ja kainalossa köllöttely. Nyt en enää jaksa edes etsiä.

    • Etsinkö mahdotonta?

      Valitettavan vihamielisiä ja aggressiivisia viestejä tosiaan saa, jos jolllain deittisivustolla etsii ns. aseksuaalia - ehdotetaan koiraa tms. ja pilkataan. Itselläni sana aseksuaalisuus nyt ei, kuten ei monella muullakaan näköjän, tarkoita, ettei kaipaisi toisen IHMISEN läheisyyttä ja hellyyttä ja sielunkumppanutta, mutta jostain syystä esim. minulle se riittääkin. Monet ajattelevat, että se on välttämätön paha, pitää "lämmitellä" toista, että saa omat tarpeensa sen jälkeen,tyydytetksi sen jälkeen...tuollainen ei minua kiiinnosta, haluan läheisyyttä ja hellyyttä niiden itsensä vuoksi. Jos on muita, keski-ikäisiä tai nuorempia naisia, oisin kiinnostunut. Ja ihan tarkkaan ottaen tuo aseksuaali ei oikeastaan kuvaa tilannetta, kun kerran läheisyyttä kuitenkin kaipaan, mutta parempaakaan sanaa en nyt keksi. Voihan se joillaine tarkoittaa, että inhoaa KAIKKEA läheistyyttä, minulla oikeastaan päinvastoin, kaipaan sitä liikaakin...mutta en enmpää.
      Tämän ei pitäisi olla pois keneltäkään muulta, jos jos alussa kertoo tämän, ei myöskän "harhauta" ketään, mutta silti ilmeisesti niin harvinaista, että ei heti kasvotusten kehtaa asiaa kertoa. Mutta josko näin anonyyminä aluksi voisi löytää toisen samanlaisen?

    • Nainen 37 v.

      Ihmetyttää kyllä tuo yleinen vihamielinen asenne. Tuskin kukaan haluaa olla poikkeava. Se on henkisesti hyvin raskasta ja sitä tuntee usein itsensä ulkopuoliseksi. Moni jää vielä yksinäiseksi koko iäkseen, koska kumppania ei löydy. Silti etenkin moni mies tuntuu pitävän koko asiaa jonkinlaisena kiusantekona.

      Kyllä minä ainakin olisin valinnut mieluummin ihan "normaalin" elämän.

    • Hohottaja

      Kysyn nyt vielä ihan yleisesti, mihin te aseksuaalit oikein tarvitsette parisuhdetta?

      Haluatko asua jonkun kanssa? Hanki kämppis.

      Haluatko harrastuskaverin? Liity johonkin seuraan.

      Haluatko jonkun kiehnäämään sohvalle viereen? Hanki se koira.

      • Nainen 37 v.

        Minä ainakin kaipaan sellaista ihmistä, jonka kanssa olisi luontevaa tehdä asioita yhdessä ilman, että kaikkea pitää sopia ja aikatauluttaa erikseen ja jonka kanssa kokisi myös henkistä yhteenkuuluvuutta. Olisi kiva kun joku olisi kaverina kauppareissulla, ravintolassa, elokuvissa, luontoretkillä, kesälomareissuilla, ruokaa laittamassa, sunnuntai-ajelulla, mökillä, TV:tä katsomassa.

        Harva kai kämppiksensä kanssa noin tiivistä yhteiselämää viettää.

        Yhtä lailla seksiä kaipaavalta voisi kysyä, mihin hän sitä parisuhdetta siinä ympärillä oikein tarvitsee, seksiä saa muutenkin ja oma käsikin on olemassa. Eiköhän siinä ole ajatuksena se sama kahden ihmisen välinen läheisempi yhteys, jota meistä suurin osa kaipaa.


      • 1471947

        Monien ikääntyneiden pariskuntienkin tulisi erota toisistaan, kun seksi ei enää heille maistu kuten nuorempina, eikä heidän suhteellaan ole enää mitään arvoa, eivätkä he rakasta toisiaan?

        Voi pyhä yksinkertaisuus.

        Lemmikkieläin ei korvaa koskaan ihmistä.

        Romanttista vetovoimaa, jota suurin osa aseksuaaleista tuntee, tunnetaan tiettyä ihmistä kohtaan, ei pelkkää kämppistä, harrastuskaveria, saati koiraa kohtaan.


    • hahoi

      Tuollaista etsimääsi suhdetta kutsutaan ystävyydeksi.

      • Mistä tunnet sa

        Aika hyvä oivallus, eipä heti tullut mieleeni.


    • hellyyttä kaipaava

      Kutsu miksi haluat, mielellään älä mitään, kun kiinnostaa vain ilkeillä! Itse olen ollut kiinnostunut naisena toisista naisista niin kauan kuin kukaan on romanttisessa mielessä kiinnostunut.
      Nuorena ollessani tuo kuitenkin oli paljon vaikeampaa mitenkään tuoda esille, nyt olen jo keski-ikäinen. Olen aikuisena uskaltautunut useisiinkin naisiin tutustumaan, ja kuitenkin pettynyt, samat otteet kuin miehillä, hieman ensin läheisyyttä, ja sitten "hommiin", ja siinä se. Olen tajunnut, että kaipaan naiselta jatkuvaa huomioon ottamista, koskettelua, vihjailuja, yhdessäoloa ihan arkisessa elämässä, lähekkäin oloa, ja ehkä myös yhdessä asumista ja kaikkea mitä siihen liittyyy, mutta niiden itsensä vuoksi, en pikaista loppuhuipennusta varten. Eli romanttisia tunteita ja naisen läheisyyttä kaipaan, sellaista ei pelkän kaverin, saati koiran, kanssa voi harrastaa. Mutta kokemukseni mukaan jopa naiset ovat kovin suorituskeskeisiä, ja ikäiseni usein jo niin rutinoituneita, ettei itseäni käytännössä vähempää voisi kiinnostaa. Naisellisista ja herkistä naisista sen sijaan haaveilen. Mutta silti seksi ei ole se varsinainen asia, eikä edes kiinnosta. Luulisi, että jossain toinenkin tai jopa useitakin vastaavia olisi, jos vain olisi missä tavata ja olla oma itsensä.

    • Normisexi

      Niin no. meidän suhteessa ei ollut ollenkaan. Mies ei vaan halunnu tai sanoi että kyllä me vielä joskus. Itse oon täysin normi silläkin saralla ja kun aloin tuntea itteni riittävän hölmöksi kun ees ehdotin sitä (pakit tuli aina) niin laskin hänet vapaille markkinoille.
      Yöt alkoi olla jo semmosia että eri puolilla sänkyä kekotettiin ja mietittiin samaa asiaa. Että miksi ei.
      Kun ei ole edes ulkonäöstä kiinni, tuntui vaan todella turhauttavalta ja hölmöltä jos aina joutuu pyytämään ja pettymään.

    • Kauniskevät

      Kuulehan! Missä päin asut! Olisi kiva tutustua sinun laiseen mieheen!

    • Liian outo

      Löysin vanhan ketjun. Tavallaan en oikeastaan ole ns aseksuaali, läheisyys kiinnostaa ja kapaan sitä. Paremminkin olen liian tunteellinen, että suorituskeskeisyys pelottaa.
      Olen keski-ikäinen naisista kiinnostunut nainen, joka pelkää olevansa tällaisena liian erikoinen. Löytyisikö ketään samsamantyyppistä ihmistä?

    • Liian Outo

      Niin, aape81, myös minä, "Liian Outo", karkotan mahdolliset kumppanit, kun itse asiassa läheisyyden kaipuuni on oikeastaan liian suuri eikä päinvastoin, mutta kun sana seksi käytännössä tarkoittaa, niin miesten kuin naistenkin kohdalla, vain SUORITUSTA, missä tunteilla ei tarvitse olla mitään sijaa...itse olen niin kummallinen, että nimenomaan haluaisin osoittaa tunteitani fyysisesti, mutta sitten sen kuitenkin menee vain siihen, että mahdollisest omat hellyyden osoitukseni tulkitaan pyynnöksi päästä äkkiä "tositotoimiin", olen kokeneut tuon riittävän usein sekä miesten että naisten kohdalla, että en uskalla enää vähän liioitellen alkaa edes puhua kenellekään, josta olen kiinnostunut, kun jo se voidaan tulkita, vaikka puhuisi vain säästä tms., halusta päästä harrastamaan seksiä!!!!

    • LiianOuto

      Haastanpa kivat naiset ja miehet, jotka ovat Liian Oudon kanssa samoilla linjoilla, ottamaan yhteyttä, ehkä kehkeytyisi vaikkapa vain ystävyys tai kaveruus, jos ei kemiat enempää kohtaa, mutta tässä olisi tilaisuus tutustua ilman paineita mihinkään suuntaan. Olen itse keski-ikäinen, ihan normaalimittainen, oikeastaan melko hoikka nainen, en polta ja juonkin vain ihan silloin tällöin, mieluiten hyvässä seurassa kohtuullisesti. Pidän liikunnasta ja pyrin huolehtimaan itsestäni ja asioistani, vaikken mikään rikas olekaan. Vaikka eihän kukaan kuitenkaan taida uskalta...

      • drstyle

        Onpa ollut antoisaa lukea tätä jo ammoin aloitettua viestittelyä ja havaita, etten olekaan ajatuksineni ja tuntemuksineni yksin. En oikeastaan tiedä, mikä ”suuntautumiseltani” olen, mutta aseksuaalisuus näidenkin tarinoiden perusteella tuntuu osuvan ainakin lähelle minun tuntemuksiani.
        Se, mitä minä tunnen kaipaavani on aito, läheinen kiintymyssuhde joko mieheen tai naiseen, joskus kai sielunkumppanuudeksikin tätä on sanottu. Joku, jonka kanssa jakaa asioita, ajatuksia, arkea ja tekemisiä. Myös läheisyyttä, jos siltä tuntuu molemmista.
        Mutta. Enpä todellakaan tiedä, miten saada tällainen kontakti ja varsinkaan suhde aikaiseksi. Ei ole varmaankaan suosituin baari/ravintolaympäristössä aloitettava suhdeformaatti. Joten olisi hienoa, jos joku voisi tälle viestiketjun porukalle vinkata, onko ja missä olisi löydettävissä luonteva foorumi/paikka tutustua samanhenkisesti tunteviin.Tai jos haluaa vain minulle vinkata niin sekin on oikein hienoa – mutta kun en tämän palstan systeemi tunne lainkaan, niin siitä en tiedä, miten suora kontaktointi toimii 


    • berrygirl

      Olen lukenut tätä ketjua mielenkiinnolla, itse en ole a-seksuaali, ihan normi heteronainen joka tykkäis enempi seksistä kun mitä on saan (sinkku kun olen eikä pelkkä naiminen ole se juttu silti mullekaan).
      En ymmärrä miten se minulta on pois että a-seksuaaleja on, jokainen kukka kukkikoot omalla tavallaan ja tollasen hate-asenteen omaavat on todella lapsellisia. Yks tykkää miehistä, toinen naisista, kolmas kummastakin ja neljäs ei kummastakaan. Haloo, ei eletä enää kivikaudella tai kasveta tynnyrissä.
      A-seksuaali haluaa kyllä suhdetta siinä missä muutkin, mutta ei seksuaalista, kyllä se on paljon enemmän kuin kaverisuhde, kämppis tai muu vastaava.
      Vinkkinä tuohon S24-treffipalstalle, että kun siellä saa ruksia sen seksuaalisen suuntautumisen, niin miksei sinne voi lisätä a-seksuaalia? Onhan siellä muutenkin se "jokin muu" tai "ystävyys" vaihtoehtokin ja kimppakivaakin saa etsiä tms. Miksei tuota? Helpottaisi varmaan edes pikkasen näiden ihmisten seuran etsintää. :)

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5269
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1552
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      190
      1430
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe