Työttömien maksettava velkansa

Tuet on sortoa

Korvaukset on lopetettava veronmaksajia syrjivänä ja maksetut työttömyyskorvaukset on perittävä takaisin, joka euro. Koska rahoja ei saa takaisin, on ne suoritettava pakkotyöllä.

17

397

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Työtön

      olisitko ensimmäinen? olet sitä mieltä että kun 25vuotta maksaa liiton jäsenyydestä niin sittenkö ei saa mitään siltä? Tyhmä, olet.

    • 167-176

      Turhaan haaveilet, ei tule toteutumaan millään keinolla.

      Työttömyysturva ei ole veronmaksajia syrjivää koska jokainen veronmaksaja voi halutessaan ruveta työttömäksi ja saada noita lakiin perustuvia tukia.
      Työttömyysturva on lakiin perustuvaa ja maksetaan jos lain määrittämät edellytykset täyttyvät. Takaautuvaa lakia ei voida edes säätää jonka nojalla tuet voitaisiin periä takaisin. Pakkotyö on kielletty Suomen perustuslaissa ja useassa kansainväisessä sopimuksessa.

      Siis pakkotyö on kielletty Suomen perustuslaissa ja useassa kansainväisessä sopimuksessa. Silti työvoimahallinto pakottaa ihmisiä töihin ilman palkkaa, eli kyseessä on käytännössä orjatyö. Mikään laki ei kuitenkaan pakota tekemän työtä noissa orjatöissä. Touhu perustuu lakiin perustumattomiin ohjeisiin, sääntöihin ja rangaistuksen uhalla pakotettuun "sopimukseen". Siksi noihin orjatöihin pakotetuille on maksettava heille kuuluva palkka takautuvasti.

      Palkka peritään ensisijaisesti työnantajalta orjuuteen pakottaneilta TE-toimiston virkamiehiltä ja toissijaisesti valtiolta eli veronmaksajilta. Siitä tulee miljardiluokkaa oleva lasku em. tahoille. Oikeudenkäynnit orjuuttajia vastaan on aloitettava välittömästi ja korvausten lisäksi orjuuttajat on tuomittava ehdottomaan vankeusrangaistukseen elinkaudeksi ilman armahdusmahdollisuutta. Valitettavasti Suomen laki ei tunne ankarampaa rangaistusta, jos se olisi mahdollista niin elinkautisen sijasta voitaisiin tuomita menomatkalle saunan taakse jonne johtavassa jonossa ahneimmat orjuuttajat etuilisivat koska se on heidän pinttynyt tapansa. Menomatka saunan taakse olisi veronmaksajienkin kannalta halvempi rakaisu kun elättää noita orjuuttajia vankilassa jopa kymmeniä vuosia.

    • Byro B

      Ja viikon provopalkinto haussa, vai ? Taitaa oma leipäsi tulla tk-eläkkeestä, joka on myönnetty latvalahon perusteella.!

    • LZ 127

      Jaaha, tällaista sekoilua Kalervolta tällä kertaa. Sen verran kuntoon ovat kuitenkin nähtävästi saaneet tyypin lääkityksen, ettei niitä saunakauhaviestejä enää ole vähään aikaan tullut.

      Koskahan Kalervo mahtaa maksaa mielisairaalakulunsa?

    • iqw jerl

      Usko nyt jo, latvalaho, että poliisille on mennyt useampi ilmoitus jatkuvasta häiriköinnistäsi. tämä tiedonantona aloittajalle.

      Aloitaja toimitettava pakkohoitoon, syynä ihmisviha, joka kohdistuu työttömiin. :D

    • realiteetteja

      Aloittajalla tavallaan hyvä ajatus, mutta niillä ei ole rahaa, joten rahaa niiltä ei yleensä saada, ja pakkotyöhönkään eivät pysty koska ovat yleensä lihoneet muodottomiksi ja alkoholisoituneet, jolloin kunto on täysin nollassa. Eivät pysty mihinkään, suurin osa.

    • vihainen työtön

      Tein 10 vuotta työharjoitteluja joten työantajien pitäis alkaa maksaa palkkaa tai firmat pakko lunastetaan ja poltetaan maan tasalle.

    • haluatko maksajaksi

      Työttömät maksavat enempi veroja kuin työssä käyvät, jos tuet lopetettaisiin, niin mistä se valtio lisää rahaa haalis, no lisäämällä työssä käyvien ja eläkeläisetkin verotusta.

      • Tyhmälle

        Työtön ei maksa veroja, tyhmä. Työttömän korvaukset ja verot maksaa työtä tekevät, tyhmä. Mistä luulet rahojen tulevan valtiolle, tyhmä.


      • Koko ajan kiristetää
        Tyhmälle kirjoitti:

        Työtön ei maksa veroja, tyhmä. Työttömän korvaukset ja verot maksaa työtä tekevät, tyhmä. Mistä luulet rahojen tulevan valtiolle, tyhmä.

        Ei kannata lisääntyä kun tänne alkaa ja mistä lie intiasta tulviin halpatyövoimaa. Niille kelpaa kaikki pienipalkkaiset paskaduunit.

        Joudut siltikin elättämään yhä suurenevaa suomalaisten työttömien joukkoa ja kelpaa se työttömyys korvaus sinullekkin jos pääset samaan joukkoon, vai millä aiot elää, pyhällähengelläkö?

        Tulevaisuudessa heitetään kaikki isopalkkaiset ulos ja otetaan pienemmällä palkalla uusi tilalle.

        Köyhillä ei ole enää varaa kuluttaa ja se taas lisää työttömyyttä.


    • lokiklooöölkokjhjnmn

      onneksi sinä et sitä päätä :) eikä onneksi tarvi maksaa takaisin :) ja sekös sinua harmittaa :) sinä voit mennä pakkotyöhön ja maksaa kaikki mitä olet ansainnu :)

    • HYYYYY

      Missähän tän vois suorittaa? Mulla olis nyt aikaa maksella pakkotyöllä takasin

    • bvfd

      Työtön peruspäivärahalla oleva maksaa kunnallisveron kirkollisveron sairasvakuutus ja eläkevakuutusmaksun mutta ei saa ansiotulovero vähennystä perusvähennystä eli veroprosentti on kovempi kuin työssäkäyvällä 500€ käteen se tekee tuloa 16,66 päivää kohti.

      • Verotus muutos

        Pummi saa pummitukea, jonka työssä käyvät maksavat veroillaan. Tuottavassa työssä käyvä maksaa elämäsi, sekä verosi. Työtä tekevien pitäisi saada jokaisesta tukipummista verovähennys, kosk he elättävät sinut ja perheesi.


      • Eemeli
        Verotus muutos kirjoitti:

        Pummi saa pummitukea, jonka työssä käyvät maksavat veroillaan. Tuottavassa työssä käyvä maksaa elämäsi, sekä verosi. Työtä tekevien pitäisi saada jokaisesta tukipummista verovähennys, kosk he elättävät sinut ja perheesi.

        Työtön tukea saava maksaa itse suhteellisesti paljon enemmän veroa kuin työssäkäyvät. Ansiopäiväraha on kovalla työllä ansaittu, kaikilla valittajilla on täysi oikeus liittyä työttömien armeijaan ja kokeilla ihan itse tuleeko parilla tonnilla toimeen.

        Työttömille pitäisi saada työttömyystulovähennys jotta verotus olisi samalla tasolla kuin töitä tekevillä.


    • Läsähtääleukaan

      Minä en ole koskaan ottanut keneltäkään mitään lainaa ja velkaa, enkä kuormita yhteiskuntaa tai luontoa millään tavalla, vaikken töissä käy. En tarvitse mielenterveysluuseripalveluitanne. En ole kenellekään velkaa. Sairaalaan voin kyllä vastaväittäjät hakata aivan ILMAISEKSI. Joten suksikaapa huorat vittuun. Suoraan vittuun, kulkematta lähtöruudun kautta.

    • Antero tässä moi

      "Työttömien maksettava velkansa"

      Tiedätkö mitä juuri tein? Kusin sun nimimerkin päälle. Ottaako päähän?

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4299
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      236
      2110
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1560
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      158
      1381
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      253
      1070
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1057
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1035
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      136
      1033
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      933
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      908
    Aihe