Mitä ihmettä, oinasmies??

Not cool

Nyt tarvitsen todella teidän oinasmiesten apua (ja toki naistenkin jotka näistä sarvipäistä ovat jtn irti saaneet). Eli tilanne tämä;

Tutustuin oinasmieheen ja ensimmäiset 3 vkoa olimme vain netin kautta tekemisissä. Hän oli melkein aina keskustelun aloittaja ja teki hyvin selväksi kuinka kiinnostunut minusta on. Kun tapasimme oli kaikki todella ihanaa ja hän oli aivan upea. Tämän jälkeen yhteydenpito ei ollut enää aivan niin "kuumaa" ja piirittävää, koska hän teki jo ensitapaamisella selväksi, että haluaa minun olevan "vain hänen" ja ettemme tapailisi muita.

Aluksi tämä sovinto hämmensi minua, koska tosiaan yhteydenpito ei sitten ollutkaan täysin samanlaista kuin ennen. Epävarmuuteni nousi pintaan ja meille tuli asiasta riitaa. Sovimme kuitenkin edelleen olla tapailematta muita ja sitten tapasimmekin uudelleen. Oli taas upeaa ja ihanaa.

Seuraavat pari viikkoa hän oli hyvin poissaoleva ja hänellä oli paljon stressiä. Olen itse hyvin suorasanainen enkä kestä epävarmuutta, joten kysyin taas että mikä häntä vaivaa ja missä mennään. Taas tuli asiasta erimielisyyttä ja kerroin hänelle suoraan omista epävarmuuksistani. Hän sanoi haluavansa olla kanssani, mutta ei pysty antamaan kaikkea aikaansa minulle. Mitä en tietenkään edes halua.

Asiat olivat hyvin muutaman päivän ja kuumat viestit lensivät. Hän lähti reissuun ja meni päivä ettei keskusteltu. Tämän jälkeen hän laittoi perinteisen "mitä kuuluu?" viestin minulle. Vastasin ja kysyin miten hänen reissunsa meni johon hän ei ole vieläkään vastannut mitään. Siitä on nyt melkein 3 päivää.

Olen pyrkinyt siihen, että hän saa aina itse ottaa minuun yhteyttä ja olen yrittänyt antaa hänelle tilaa (ahdistukseni ja hämmennykseni rajoissa). Onko nyt vaan kyse siitä, että hänen mielenkiintonsa ja saalistusviettinsä on täysin kuollut, kun periaatteessa minut itselleen niin äkkiä sai?

Silti en ymmärrä, että hän itse lähestyi minua tuolla viestillään ja "kullaksi" kutsuen. Hänellä on joskus ennenkin kestänyt vastata viestiini, mutta ei ikinä iltaa pidempään, eli tämä 3 päivää on jo silkkaa "ei kiinnosta"-osastoa.

Heitänkö pyyhkeen kehään, vai mitä ihmettä teen?

Olen itse tietyllä tapaa hyvin itsenäinen ja vahvatahtoinen, mutta parisuhteissa epävarma. En halua miestä joka antaa minulle kaiken -hänessä saa olla särmää ja siksi oinasmies minua kiinnostaakin. Onko mitään mahdollisuutta enää muuttaa tilannetta ja näyttää, että en ole mikään heikko nainen joka antaa käyttäytyä miten tahansa? Pitäisikö minun sanoa hänelle että haluan vapauden takaisin ja että hän saa tehdä mitä lystää muiden kanssa (vai loukkaako se hänen miehisyyttään jos sanon että haluan tapailla muita?). Huhhuh, en ole ikinä tällaista miestä ennen tavannut.

4

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sokea

      Mulla meni 6,5 vuotta hukkaan narsistisen oinasmiehen pitäessä minua narrinaan. Käyttäytyi juuri noin kuin kuvailit. Ja mitä teki hiljaiselon aikana..? Petti. Tapaili exiään, treffaili uusia naisia ja kävi maksullisissa. Ole tarkkana. Älä anna käyttää itseäsi kynnysmattona kuten minä rakastuneena tomppelina tein. Näin se vaan oli itse koettava - asia josta on sanonta "rakkaus on sokea". Tämä oinas asuu K-Uudellamaalla.

    • ROMU VAI TAIDE.

      joo´O SINUNA EN LÄHTIS OINAS MIESTÄ LOUKKAAMAAN MÄ ITSE OINAS NAINEN OLEN JA TIEDÄN MILTÄ SATTUMINEN VOI TOISESTA IHMISESTÄ TUNTUA JOS SUHDE EI TOIMI ON MERKIT LIIAN ERILAISIA ESIM KOKEMUKSESTA VOIN SANOA ETTÄ KALA JA OINAS EIVÄT SOVI YHT VAAN KÄNINÄÄ TULEE. MIETIPÄ VAIK KALAA TAPANI K. LAULAJA? NIMETÖN.

    • olkku4

      kyllähän sitä tulee kateelliseksi kun ajattelee kuinka paljon toinen on esim kokenut seksissä ainakin sinkkuna se vähän sapettaa ja aiheuttaa näin oinasmirhelle kateudenpuuskiA kun miettii miten paljon joku on rakastellut elämänsä aikana. jne.

    • Itse oinasmies

      Paska merkki älkää olko missään tekemisissä jos mahdollista. Kauriskin on parempi sarvipää kuin oinas.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe