MinunLaihdutus

MinunLaihdutus 2014

Huomenna aloitan: 168cm, 76kg. Ennen painoin 58kg. Tavoite aluksi 62kg. Ennen olin onnellinen, nyt en. Haluan keskittyä kolmeen lapseeni, en liikakiloihini. Päivitän tilannetta tänne itseni iloksi. Tervetuloa mukaan! Ruokavalio minulla vähähiilihydraattinen. Kuka lähtee mukaan?

15

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onnellisuus?

      En kyllä tajua, miten onnellisuuttasi voi vähentää lievä ylipaino. Sinulla on kolme lasta ja jos kaikki muukin on hyvin?

      Aika rajusti sanottu, ettet ole onnellinen, kun nyt vähän enemmän painat. Mitä tarkoittaa "ennen"? Minäkin painoin ennen lapsia 52 kg. Olen saman pituinen kuin sinä. Lasten jälkeen 68 kg ja olen onnellisempi kuin sinkkuna.

      • MinunLaihdutus

        Olen maailman onnellisin kolmesta lapsestani! MUTTA, liikakilot häiritsevät jokapäiväistä elämää, koko ajan. Tällä hetkellä näytän siltä kuin odottaisin neljättä lastani. Vatsa näyttää olevan rv30. Haluan tehdä lasten kanssa kaikenlaista ilman että mietin läskejäni. Kesästä tulee aivan kaamea kun pitäisi mennä lasten kanssa uimaan, hiekkalaatikolla on vaikea istua leikkimässä lasten kanssa, kun ei saa hyvää istumaasentoa kun makkarat pursuaa. Haluan leipoa lasteni kanssa ilman ajatusta, että nyt ei voi leipoa kun pitäisi laihduttaa (laihana voi leipoa vaikja kerran viikossa). En halua lähteä lasteni kanssa mihinkää koska oma ulkomuoto hävettää. Tässä on syitä kerrakseen. Jonkun mielestä turhanpäiväisiä, minua ne vaivaa koko ajan. Jos voin tehdä asialle jotain ja olla sitä myöden onnellisempi (ja lapset onnellisempia) niin miksi en tekisi niin? Olen ikäni painanut 50jotain ja silloin elämä todellakin on helpompaa.


    • Niina21

      Minä olen mukana! Olen 21 -vuotias nainen, 170 cm ja 86 kg. Minulla on kuitenkin vahva urheilutausta ja käyn ahkerasti salilla. Käytän isoja painoja ja minulla on naiseksi normaalia enemmän lihaksia. Sen takia painoni ei ole minua hirveästi häirinnyt, mutta havahduin lihavuuteeni, kun selailin vanhoja kuvia. Muutama vuosi sitten aloitin GoFatGo -dieetin ja sen avulla laihduin huomattavasti. Otteeni alkoi kuitenkin lipsua, ja alkoholi sekä epäterveellinen ruoka alkoi maistua.

      Tiedän miten täytyy syödä ja mikä on terveellistä ja mikä ei. Söin aikaisemmin ehkä 3 kertaa päivässä, mutta suuria määriä. Aion nyt syödä 5 kertaa päivässä ja noudattaa sitä GoFatGo: n ruokavaliota, sillä koin sen hyväksi. Päättäväisyys kunniaan!

      Tsempataan toisiamme!

    • Tummasilmä

      Lähden mukaan. 165 senttiä ja 73 kiloa. Tavoite aluksi 62 kiloa. Vauhtina noin puoli kiloa viikossa.

      • MinunLaihdutus

        Hienoa että lähditte mukaan! Päivitetäänkö kuulumisia vähintään kerran viikossa? :) Pitää tutustua tuohon gfg ruokikseen enemmän!


      • MinunLaihdutus
        MinunLaihdutus kirjoitti:

        Hienoa että lähditte mukaan! Päivitetäänkö kuulumisia vähintään kerran viikossa? :) Pitää tutustua tuohon gfg ruokikseen enemmän!

        1.vko: -2,5kg.


    • Tummasilmä

      Välillä kiepsahti ylöspäin ja tänään paino sama kuin alussa eli 73,0.
      Täytyy opetella, miten pitää nälän loitolla alienergialla ihan käytännössä.

    • Hjördis86

      Vieläkö mahtuu mukaan? Olen 28-vuotias nainen. 160 cm pitkä ja paino tällä hetkellä n. 60 kiloa. Isoimmillani olin yli 65 kiloa eli ihan hyvin lähtenyt homma käyntiin. Vanhoja mittoja kanssa havittelen takaisin, tavoitteena 54 kiloa. Miinuskaloreilla menen viikot, mutta kerran viikossa syön enemmän jotta aineenvaihdunta pysyy käynnissä. Koitan harrastaa joka päivä kevyttä pyöräilyä noin tunnin verran.

      Tummasilmälle; ethän punnitse itseäsi liian usein? Ite hyppäsin vaa'alla aikasemmin joka päivä, ja masensi jos edellisenä päivänä oli lukema ollut vähemmän.

    • Hjördis86

      Onko kukaan enään mukana tässä ryhmässä?:) Ajattelin ehdottaa, että punnittaisi itsemme kerran viikossa ja päivittetäisi "tilastot" tänne.

      Lisäksi olen kehittänyt itselleni ns. palkinto taulukon, eli kun tietty paino on tavoitettu niin saan jonkun palkinnon:

      -Paino alle 62 kiloa (koska tuossa jumitti pitkään) : Kosmetologi - jonne olen muuten menossa nyt perjantaina:)

      - Paino alle 59 kiloa: Kampaaja

      -Paino alle 58 kiloa: Hieroja

      -Paino alle 57 kiloa: Better Bodys- jumppahousut

      Tässä nyt ainakin aluksi tavoitteet, katson sitten seuraavat kun viimenenkin tavoitettu:)

      Mutta olisi kiva kuulla muidenkin tavoitteista.

      • MinunLaihdutus2014

        Olen unohtanut kirjoittaa tänne!! :) Mukana olen edelleen! Olin kuumeessa ja mahataudissa vajaan viikon mutta nyt taas mukana! Päivitetään vain viikoittain kuulumiset, kiva saada sinut Hjördis86 mukaan!


      • MinunLaihdutus2014

        Ja hei itselläkin menneet viime kuurit pilalle kun olen käynyt liian usein vaaalla ja pettynyt. Eli nyt harvemmin punnitus, se yksi kerta viikossa. Palkinnot kuulostaa hjördis86 hyvältä, mietin omiani! Otan muuten nyt ensin välitavoitteeksi 67,5kg. Sen jälkeen uusi tavoite (takaisin sinne vanhaan lukemaan)!


    • Tummasilmä

      Tätä laihduttamista täytyy todellakin opetella. Yritän löytää sellaisen tason, että kevenen, mutta silti ei ole hirmuinen nälkä.
      Aamuun pitäisi keksiä joku proteiinijuttu, joka tuntuisi itsestäni kivalta. Pelkkä maito ei tuo kovasti proteiinia. Ehkä pitää ryhtyä tekemään ihan muuta kuin puuroa aamiaiseksi, ainakin joskus.

    • Hjördis86

      Kiva että ootte vielä mukana!

      Tummasilmä: koita laittaa puuroon proteiinijauhetta, esim. suklaa sopii hyvin. Toinen mitä oon käyttänyt, on sokeriton mehukeitto ja raejuusto. Kuulostaa pahalta mutta toimii:)

    • Hjördis86

      Huomenta!

      Pakko tuulettaa tänne, kävin tänään vaa'alla ja maaginen 60 kg raja rikottu, vaaka näytti 59,6 kg. JES!

    • Hjördis86

      Moikka! Muut tainnut hävitä matkasta jo?

      No mutta, jatkan silti tänne päivittelyjä:)

      Tänään kävin vaa'alla ja tulos oli 58,7!

      Hyvä minä:)

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1796
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1417
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1376
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1299
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1293
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1260
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1227
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1192
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1058
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      13
      1018
    Aihe