Rakkaus voi löytyä vanhemmalla iällä

Toivoa

10

419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 7+12

      Ei kovin rohkaiseva juttu mun mielestä, nainen on miestä vanhempi ja ei mitenkään kovin miellyttävän näköinenkään.. tulee vain mieleen että tällaisiin naisiinko on miesten lopulta tyytyminen? mikäs siinä jos tuollainen kelpaa..

      • Ei kenenkään tarvitse tyytyä yhtään sen vähempään kuin mitä itselleen haluaa.

        Ei myöskään niiden nuorten naisten, joista sinä haaveilet.


    • hullu en ole

      Ruma ja kuppanen nainen ei kiinnosta enää 40 jälkeen.

      • 11+15

        Ai nainen ei saakkaan AINA seuraa? Luulin että naisen tarvitsee vain valita, niinhän täällä aina hoetaan. Mutta nytpä totuus paljastui. Naisilla on ihan yhtä vaikeaa kuin miehillä!


      • ha ha

        Mutta ruma ja kuppanen nainen kiinnostaa jos se on alle 40 v? Esmes ikälukema 25 v on automaattisesti naiselle ansio, vaikka olisi miten ruma ja kuppanen? On vielä paljon elämää näet edessä. Rumana ja kuppasena.


    • B0sstheme

      Hyvä ja johdonmukainen artikkeli. Ainut ongelma on saada tämä suomi24- väki ymmärtämään miten yksinkertaisesta asiasta tässäkin teemassa on lopulta kyse. Nämä luuserigeeniä kantavat suomi24 miehet kun olettavat että kaikki naiset ovat jotain Nymfit- sarjan huippuvaativia valioyksilöitä. Enemmänkin kehottaisin heitä etsimään kumppania vaikka kahviloista tai lounaspaikoista ja kiertämään yöelämä kaukaa, koska siellä on just näitä pinnallisia ja vaativia naisia.

      He tarvitsevat tavallisen naapurintytön, joka hyväksyy miehen just sellaisena kuin hän oikeasti on. Onkin täysin totta, kuten tämä artikkeli hyvin ilmensi, että ihan hyvin ehtii vielä 4 tai 5 kymppisenä seurustella, harrastaa seksiä ja kokea rakkautta ja hyväksyntää. Voittajamiehen tarvitsee vain ilmestyä naisen elämään niin sitten nainen kyllä näkee tästä miehestä, joka huokuu ahkeruutta ja rehtiyttä, että hän on oikea helmi. Häviäjämiehet taas haluavat ostaa naisen ja vakuuttaa hänet kuin myyntitykki että hän on paras mies näillä markkinoilla, mutta naista ei voi koskaan ostaa tai saada käännytettyä, vaan naisen saa sillä että on ahkera työntekijä ja omaa oman elämän.

      Palstan miehet haluavat vain sääli p.llua ja terapiapalveluita naisilta, mutta voittaja mies mahtuu naisen kanssa suhteeseen elämäntilanteessa kuin elämäntilanteessa. Ap älä tuhlaa aikaasi tällä palstalla, tämä on vihapalsta eikä edusta oikeita suomalaisia ahkeria työntekijöitä ja muita voittajia joilla on selkärankaa. Asia on niinkin yksinkertainen että voittajat sopeutuvat ja häviäjät valittavat.

    • keski-ikäinen vaimo

      Ihanan onnelliselta näyttävä pariskunta tuossa Iltasanomien jutun kuvassa. Hyvää kannatti varmasti odottaa: he viihtyvät varmasti tosi hyvin yhdessä!

    • yksinäinen nainen

      Oi, kun ihana juttu, onnellisen oloinen pariskunta! Olen onnellinen heidän puolestaan!

    • Totuus!

      Jutusta oppii myös sen, että jotain kuitenkin on itse tehtävä, jotta asiat muuttuisivat ja saisi sen parisuhteen.

      1 - henkilöt hakeutuivat ihmisten ilmoille. Tässä tapauksessa töihin tai ehkä tukityöhön tai kuntouttavaan työtoimintaan, mutta jokatapauksessa paikkaan, jossa tapaa muita ihmisiä.

      2 - ota kontaktia. Nämäkin olivat jutelleet aluksi keskenään ilman taka-ajatuksia. Miten muuten kukaan huomaa, että olet mukava tyyppi, jos et rupattele kenenkään kanssa.

      nainen laihdutti 40kg. Kuitenkin sillä ulkonäöllä on romanttisessa suhteessa väliä ja suhdetta ei synny jos fyysistä vetovoimaa ei tunneta toisiaan kohtaan. On hyvä ottaa itseään niskasta kiinni ja pyrkiä muuttamaan itsensä niin viehättäväksi kuin se itselle on mahdollista. Tämä tarkoittaa siistiä ulkoasua ja pukeutumista, ehkä tyylin päivitystä. Ehkä on hyvä laihduttaa tai treenata lihaksia. Katso peiliin ja ole rehellinen - huolisinko itse itseni jos olisin vastakkaisen sukupuolen edustaja? Olenko itse sellainen mies tai nainen, jonka kanssa haluaisin olla?

      3 - nainen laihdutti 40kg. Kuitenkin sillä ulkonäöllä on romanttisessa suhteessa väliä ja suhdetta ei synny jos fyysistä vetovoimaa ei tunneta toisiaan kohtaan. On hyvä ottaa itseään niskasta kiinni ja pyrkiä muuttamaan itsensä niin viehättäväksi kuin se itselle on mahdollista. Tämä tarkoittaa siistiä ulkoasua ja pukeutumista, ehkä tyylin päivitystä. Ehkä on hyvä laihduttaa tai treenata lihaksia. Katso peiliin ja ole rehellinen - huolisinko itse itseni jos olisin vastakkaisen sukupuolen edustaja? Olenko itse sellainen mies tai nainen, jonka kanssa haluaisin olla?

      4 - on uskallettava tehdä jotakin. Tässä tapauksessa ujo nainen tiedosti, että ellei hän tee aloitetta, mies pian lähtee työpaikalta eivätkä he enää koskaan tapaa.
      Hän keräsi rohkeutensa, pyysi kahville, antoi yhteystietonsa ja mieskin tuli omalta puoleltaan vastaan ja ilmestyi oven taakse!
      Jos jompikumpi olisi luusannut ja jättänyt ujouden tai pelon takia ratkaisevan askeleen ottamatta, tämäkin rakkaustarina olisi jäänyt syntymättä.
      Joskus on vain uskallettava pyytää kahville tms, myös muissakin ihmissuhteissa kuin romanttisissa. On uskallettava tehdä aloite!

      No, normaali ihminen tarpeen vaatiessa näihin kykeneekin, mutta ehkä tällä palstalla on niin totaaliluusereita, ettei mitään näistä kykenisi tekemään ja siksi jatkavat katkeraa valittamistaan. Varsinkin nämä miehet, jotka eivät mitään muuta kommentoineet kuin naisen "rumuutta." Ihan tavallinen nainen oli minun mielestäni!
      Mutta tällaiset eivät voikaan ymmärtää sisäistä kauneutta ja sielujen sympatiaa. Sitä tunnetta, kun kolahtaa, niin vain kolahtaa ja kaikki natsaa. Siinä vaiheessa se ulkonäkö on toisarvoinen asia.

      Ja jossain vaiheessa myös ne elämän realiteetit tulevat vastaan: on otettava se, jonka saa, johon on tsänssit tai jää ehkä koko loppuelämäkseen yksin. Toista mahdollisuutta ei ehkä enää koskaan tule vastaan!
      Kun ikää tulee, eikä itsekään ole kovin kummoinen pakkaus, ei ole varaa vaatia toiseltakaan täydellisyyttä. Tai voihan sitä vaatia, toki, mutta silloin juuri jää yksin ja sen elämänsä ihan oikeasti voi elää poikuus tallella, niin ettei ole koko elämänsä aikana koskaan seurustellut, ei koskaan!
      Your choice!

    • yksin.

      En halua rumaa naista koska naisetkaan ei kelpuuta rumaa miestä. Joten yksin on oltava vaikka se kipeää tekee.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe