Sinapissa lukuisia syöpää ehkäiseviä aineosia

sinappia suuhun

Sinapissa lukuisia syöpää ehkäiseviä aineosia
http://www.magneettimedia.com/tavallinen-sinappi-tehokasta-taistelussa-syopaa-vastaan/

"Lääketeollisuuden rahoittaman valtamedian omituinen kanta on se, ettei ole olemassa syöpää ehkäiseviä ruokia. Lääkeviraston virallinen kanta on, että ei ole olemassa ruokaa, yrttiä, siementä tai ravintolisää, jolla voisi olla mitään sairauksia ehkäiseviä vaikutuksia. Molemmat näistä väitteistä ovat tietenkin ilmiselvästi täysin absurdeja ja jokainen tällaista hölynpölyä puolustava tekee itsestään naurettavan. Väittää, ettei ole syöpää ehkäisevää ruokaa, on yhtä typerää kuin väittää maata litteäksi.

Tosiasiassa syöpää ehkäiseviä yhdisteitä löytyy monista ruokalajeista: porkkanoista, appelsiineista, selleristä, parsakaalista, viinirypäleistä, pähkinöistä ja monesta muusta. Niitä on sattumoisin erityisen paljon sinapinsiemenissä ja useimmissa sinapeissa on yleensä runsaasti muitakin ainesosia, joilla on vahvoja syöpää ehkäiseviä ominaisuuksia.

Esimerkiksi Suomessakin myytävän French’s Classic Yellow Mustard -sinapin valmistusaineet ovat virkistävän yksinkertaiset: viinietikka, vesi, sinapinsiemenet, kurkuma, suola, paprika, mausteita, luontainen aromi ja valkosipulijauhe.

Uskokaa tai älkää, viidellä näistä valmistusaineista on syöpää ehkäiseviä ominaisuuksia: viinietikka, sinapinsiemenet, maustekurkuma, paprika ja valkosipuli. Näistä löytyy verkossa sadoittain tutkimuksia, jotka todistavat väitteen paikkansapitävyyden.

Nämä raaka-aineet tekevät mistä tahansa ruoasta turvallisemman syödä. Esimerkiksi avotulella grillattua ruokaa syödessään tulee nauttineeksi palaneiden liharasvojen karsinogeeneja. Sinapin lisääminen ruokaan auttaa ruoansulatusta taltuttamaan karsinogeenit.

Jos haluaa tehdä ateriasta vielä terveellisemmän, voi lisätä C-vitamiinipitoisia ruokia ja ”superfoodia”, kuten klorellaa, mutta sinappi on paljon helpompaa, sillä sitä on lähes aina tarjolla. Olen muuten käynyt läpi useita alkuperäisiä tutkimuksia, jotka todistavat klorellan ja mansikoiden sitovan ruokien elohopeaa auttaen elimistöä eliminoimaan sitä."

1

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lisää suojaa

      Sinappi on paljon terveellisempää kuin ketsuppi

      "Ketsuppiin verrattuna sinappi on niin paljon terveellisempää, että vertailu on oikeastaan täysin tarpeetonta. Suosituimmat ketsuppivalmisteet on usein tehty glukoosi-fruktoosisiirapilla, joka on nestemäistä sokerisiirappia, joka liittyy vahvasti diabetekseen ja ylipainoon. Sinapissa ei ole lisättyjä makeutusaineita. Sen maku on itse asiassa tarkoituksella happaman kirpeä ja se taitaa olla ainoita jäljellä olevia happamia mausteita länsimaisessa ruokavaliossa. Nykymaailman ruokien ollessa lähinnä GM-maissia, suolaa ja sokeria, sinappi on edelleen yksi niistä harvoista siemenistä valmistetuista ”superfoodeista”, joita kuluttajat vielä käyttävät lähes päivittäin. Se vain sattuu olemaan superruoka, jota monet eivät edes pidä terveellisenä!

      Itse asiassa ei taida olla edes liioiteltua sanoa, että sinappi on yksi niistä harvoista superruoista, jotka pitävät meidät hengissä roskaruokaa hotkivassa yhteiskunnassa. Ilman sinappia kansalliset syöpätilastot olisivat luultavasti vieläkin synkemmät

      Sinappi ei ole amerikkalainen ruoka

      Lähi-idän ja Välimeren ruokavalioissa on runsaasti erilaisia happamia ruokia, jotka on valmistettu maustekurkuman ja kuminan kaltaisista mausteista, mutta esimerkiksi amerikkalaisten ruokavalioissa ei tällaisia löydy. Itse asiassa sinappi on yksi niistä monista välimerellisistä ruoista, joita amerikkalaiset syövät luullen sen olevan amerikkalaista. Totta puhuen sinapilla on pitkä ja rikas historia:"

      -- Tosin ketsupistakin saa superterveellistä käyttämällä vain luontaisista aineksista valmistettuja ketsuppeja tai tekemällä ketsupin itse. Itsessään tomaatti ja sen lykopeeni imeytyy jopa huomattavasti paremmin ketsupista kuin tomaatista, kuten myös paseeratusta tomaatista ja tomaattipyreestä, joita kannattaa käyttää runsaasti ruuanvalmistuksessa. Tomaattimurskasäilykkeissä sen sijaan on usein liikaa suolaa mukana, valitse siis suolattomat tomaattivalmisteet. Lykopeenihan suojaa mm. ihoa palamiselta todella hyvin, kuten on monissa tutkimuksissa todettu. Varsinkin bodajille tämä on tärkeä tieto.
      Lisäksi tutkimuksissa on todettu että tomaatin, parsakaalin ja valkosipulin sekä sipulin(rtavallinen ruoka- eli keltasipuli) antama yhteisvaikutus on huomattavasti suurempi kuin vain yhden tuotteen käyttö. Nämä kaikkihan ovat todellisia superfoodeja, kuten tietenkin myös luonnollisesti valmistetut sinapit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe