Miesten seksikkäimmät vartalotyypit

Bodaajan vartalo

Miesten seksikkäimmät vartalotyypit
http://www.terve.fi/blogit/henry-laasanen/miesten-seksikkaimmat-vartalotyypit

"Edellinen postaukseni naisten seksikkäistä vartalotyypeistä on saanut runsaasti huomiota osakseen muun muassa Aamulehden artikkelissa (http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194778645350/artikkeli/henry%20laasanen...), sekä Pakkotoiston (http://www.pakkotoisto.com/seksi-parisuhteet-deitti/112295-minkaelainen-...) ja Piffin (http://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=88485) keskusteluissa. Yllättävää kyllä, puolet keskustelijoista on täsmälleen samaa mieltä Laasasen kanssa.

Lienee syytä tehdä samanlainen katsaus miesten seksikkäisiin vartalotyyppeihin, vaikka tehtävä onkin paljon vaikeampi kuin naisten tapauksessa.

Jaottelen miesten vartalotyypit (suunnilleen) painon mukaisessa järjestyksessä seuraavasti.
Pätkä
Vinkuheinä (ei läskimahaa)
Hoikka (ei läskimahaa)
Ihannepoikaystävä (lihaksia, ei läskimahaa)
Urheilija (lihaksia, ei läskimahaa)
Normaali
Kaljamaha (lihaksia)
Kaljapullo
Ylipainoinen
Hongankolistaja (ei läskimahaa)
Roteva (lihaksia)
Bodari (lihaksia, ei läskimahaa)
Obeesi

Miesten vartalotyypit voidaan jakaa (A) lihaksekkaisiin ja (B) lihaksettomiin ja toisaalta (C) läskimahattomiin ja (D) läskimahallisiin. Lihaksikkaat ja läskimahattomat ovat muita vartalotyyppejä edullisemmassa asemassa. Siinä missä pehmoisuus on naiselle usein plussaa, miehen markkina-arvolle pehmoisuus ei tuo plussaa

Miesten ihanteelliset vartalotyypit

HOIKKA: Hoikka mies on usein teinityttöjen suosikki, esimerkiksi Justin Bieber. Hoikka toimii erityisen hyvin yhdistettynä söpöihin kasvoihin, joka tuottaa sopivan kokonaishabituksen.

IHANNEPOIKAYSTÄVÄ: Elokuvissa ja televisiosarjoissa esiintyy aina sama miestyyppi, joka on hoikka, V-muotoinen ja hiukan treenattu, mutta ilman suuria lihaksia. Tällainen mies näyttää hyvältä tiukassa valkoisessa T-paidassa ja farkuissa. Hiukset ovat yleensä tummat ja hyvin leikatut.

Televion ihannepoikaystävän pitää näyttää hyvältä ilman, että hän näyttäisi panostavan liikaa omaan ulkonäköönsä, koska ihannepoikaystävä ei saa olla peilin edessä viihtyvä itsensä ihailija. Lihaksia ei saa olla niin paljon, että ne näyttäisivät urheilun tai bodauksen tuotoksilta.

Esimerkki vartalotyypistä: Tom Ellis (http://www.google.fi/search?q=tom%20ellis&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:...)

URHEILIJA: Treenatun näköinen mies, esimerkiksi jääkiekkoilija tai jalkapalloilija. Monien naisten suosima vartalotyyppi. Lihakset ovat sopusuhtaiset ja hankittu urheilemalla, eikä peilin edessä painoja nostelemalla, mikä on suuri plussa bodareihin verrattuna.

BODARI: Bodari on hankala vartalotyyppi sijoittaa. Monet naiset sanovat, että bodarit on ehdotonta yäk-osastoa. Miehellä pitää olla lihaksia, mutta ei kuitenkaan appelsiineja kainaloissa. Yleensä naiset haukkuvat bodareita, kehuja kuulee harvoin.

Jos taas kuuntelee bodarien juttuja, niin naisia piisaa enemmän kuin ehtii hoidella (esim Boogie-Mustonen). Isot lihakset saavat naiset kuumiksi.

Mikä on totuus? Itse uskon enemmän bodareita kuin naisia. On totta, että peilin edessä treenatut lihakset ovat naisista paljon huonompi juttu kuin jonkin mielekkään tekemisen takia hankitut lihakset, kuten palomiehillä. Luulen kuitenkin, että naisten mieli muuttuu, kun he tapaavat bodarin tosielämässä. Bodareiden suosiossa on kyse myös siitä ilmiöstä, että vaikka osa naisista inhoaakin heitä, toinen osa rakastaa. On parempi olla rakastettu ja vihattu kuin neutraali, kuten normaalivartaloinen mies, koska kaikkia naisia ei voi koskaan miellyttää".

-- Mitä mieltä itse bodarin vartalotyypistä. Siis tiukan bodarin (rasvaprosentti max 15%), ei rasvaniskabulkkaajan finniniskahartian.

23

1744

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei kokorajaa
      • Pillua saanut (m)

        No ei todellakaan kelpaa kun näkee tuon hinttarin livenä (patisi TV.ssä). Se on normaaliin lihaksikkaaseen mieheen verratuna melkoinen massamonsteri ja heti aistii, että nyt on piikillä oltu useemman kerran:

        https://www.youtube.com/watch?v=42OJZ2S5V2M


    • Pyllyyn ottanut (m)
    • Geenien kertomaa

      Eiköhän ole niin että miehen kasvojen ulkonäkö on tärkein tekijä joka määrittää miehen mielekkyyden naisille, siis jos kroppa ei ole muotopuoli.

      Sekä miehellä että naisella tutkimusten mukaan stressihormonitasot vaikuttavat kasvojen ulkonököön siten että suuri pitkäaikainen stressihormonitaso korreloi epämiellytävyyden kanssa. Mitä stressaantuneempi elämä siis, sitä epämiellyttävämmät kasvot. Sen sijaan miehillä ja naisilla runsas sukupuolihormonien määrä korreloi kasvojen (ja vartalon) symmetrian kanssa. Lisäksi myös haju eli sukupuoliferominit on tärkeä merkkeri, joka korreloi myös miehen ja naisen symmetrisyyden kanssa. Jopa sukupuolielimen koko miehellä korreloi hänen symmetrisyytensä kanssa. Tästäkin on tutkimustuloksia.

      Miehen symmetrisyyttä ja symmetriapiirteitä vahvistaa/parantaa liikunta, mielellään jo lapsesta ja nuoresta harrastettu säännöllinen ja monipuolinen liikunta. On kai aivan selvä että tämä vaikuttaa miehen rasvaprosenttiin alentavasti, ja runsas liikunta sekä alhainen rasvaprosentti lisää testosteronituotantoa ja kehon metaboliaa, joka auttaa kehittymään koko keholtaan. Liikunta vähentää edelleen stressitasoja, ja symmetrisyys lisää suosiota kummassakin sukupuolessa, joka parantaa itsevarmuutta, lisää edelleen mieshormonitasoja (alfa-uros suosio) ja vähentää stressihormonin määrää. Tästä seuraa että hyvät geenit saanut hyvän testotason mies ruokkii symmetriaansa, itsevarmuuttaan, suosiotaan naisten (ja miestenkin) keskuudessa ja edellen mieshormonitasoja, samalla kun kehittyy optimaalisesti.

      Vasta aikuisuudessa aloitettu kuntoilu, tai bodauskaan ei usein korjaa nuoruuden ja lapsuuden aikana saatuja vajauksia kehityksessä. Usein kun esim. bodausharrastus nimenomaan kompensoi nuoruuden ulkonäkö- ja sitä kautta suosio/epävarmuustraumoja. Yksipuolinen bodauspainoharjoittelu ei myöskään korvaa koko elämänaikaista monipuolista liikuntaa jossa on sekä kestävyys-, voima- että liikkuvuuskuntoilua. Stressitasot ovat jättäneet jälkensä, ja kasvojen symmetriaa ei juurikaan saa parannettua, vaikka kuinka monipuolisesti myöhemmin liikkuisi ja kuntoilisi vuosien saatossa.

      Usein suositut renttumiehetkin ovat komeakasvoisia ja komearaamisia kavereita, joita elämän helppous on ehkä ajanut päämäärättömään elämään ja päihteiden pariin usein. Heidän suosionsa ei kuitenkaan perustu kuin noihin samoihin syihin, eli kasvojen symmetriaan (joka usein tarkoittaa myös vartalon symmetriaa ja mm. sopusuhtaisuutta kantaa vaatteita). Suosio naisten keskuudessa jo nuoruudesta on tietenkin tuonut vahvan itsevarmuuden ja itsetietoisuuden, joka lisää heidän suosiotaan, koska eleet ja ilmeet sekä liikkuminen kertovat ihmisestä paljon.

      Myöhemminkin aloitettu monipuolinen pitkäaikainen kuntoilu joka sisältää sekä kestävyys-, että voimaharjoittelua ja liikkuvuus/venyttelyharjoittelua auttaa kyllä hyvän ruokavalion kanssa saavuttamaan vähärasvainen lihaksikas symmetrinen keho, joka pelkästäänkin lisää miehen suosiota. Toki kasvojenkin ulkonäköä liikunnan ja toimivan kehon metabolia sekä alhainen rasvaprosentti komistaa, ja korostaa symmetrisiä piirteitä mm. kulmia. Ei siis koskaan ole liian myöhäistä saada itsestään suositumpi naismaailmassa, vaikka parhaat paikat on jo geeneissä saatu.

      • Melkein Pillua Saanu

        "Eiköhän ole niin että miehen kasvojen ulkonäkö on tärkein tekijä joka määrittää miehen mielekkyyden naisille, siis jos kroppa ei ole muotopuoli."

        Ei ole. Siis jos kasvot ei ole kuin huolimattoman pihavarasto. Tietenkin kasvoillakin on merkitystä, sillä ne ovat ensimmäinen "mainos". Kasvot kertoo geenipoolistamme paljon. Epämuodostuneet kasvot ovat aina lähes aina turn-off. Siis lähes. Tässä kaksi esimerkkiä, joilla on epämuodostuneet kasvot, ja saa varmasti enemmän pesää kuin koko suomen pelimies-skenre yhteensä:

        http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/sylvester-stallone/sylvester-stallone-20070520-258482.jpg

        http://4.bp.blogspot.com/-dtv-4JoDabU/T-_onzjcwHI/AAAAAAAAAbU/TuG902lIGME/s1600/mick-jagger-old_pic4_us1.jpg

        Miehen ei siis tarvitse olla komea saadakseen naiset kuumenemaan. Muut avut paikkaavat miehellä kasvoja, ja lähes poikkeuksetta se on raha, toki muitakin voi olla, esimerkiksi status muiden miesten keskuudessa.

        Tätä on tutkitukin mm. testillä, jossa komeita miehiä puettiin hampurilaisravintolan työasuihin ja kuvia näytettiin naisille, useimmat naiset eivät olisi halunneet tutustua miehiin. Toisessa sarjassa taas rumia miehiä puettiin kalliisiin asusteisiin ja rolex-kelloon, ja useimmat naiset olisi halunneet tutustua miehiin, vaikka naama oli kuin rautakaupan rappuralli.

        Entä naisilla? Asia ei suinkaan ole niin yksinkertainen, tai tässä tapauksessa monimutkainen. Rikas ruma nainen tuskin sytyttää montaakaan miestä.

        http://www.ilikepics.com/wp-content/uploads/2013/12/parents-ugly-couples-pictures-fugly-people-funny-photos.jpg

        Ei varmaan sytytä, vaikka miten olisi kuuluisa ja miljoonia tilillä. Lähinnä aiheuttaa jonkinlaisen etovan reaktion. Ja syy on juuri siinä, että kasvot ovat genettinen mainoksemme. Jokin sisällämme sanoo, että tuon kanssa ei tule geneettisesti vahvoja jälkeläisiä ja ajatuskin seksistä aiheuttaa jonkinlaisen välittömän vastareaktion.

        Muuten tuo kirjoituksesi olikin aika hyvin tiivistettyä ja yksinkertaistettua seksuaalikäyttäytymistä, suunnilleen noin se menee. Yhtä asiaa viilaan vielä hieman:
        "Sen sijaan miehillä ja naisilla runsas sukupuolihormonien määrä korreloi kasvojen (ja vartalon) symmetrian kanssa."

        Ei runsas, vaan optimaalinen. Itse asiassa miehillä esimerkiksi runsas testosteroni aiheuttaa runsasta lihasten kasvua, ja tällaiset miehet eivät ole naisten suosiossa (kuten useat tutkimukset ovat todistaneet). Selitystä on haettu mm. siitä, että runsas testosteronin määrä korreloi epävakaan persoonan, impulsiivisuuden ja pettämisherkkyyden kanssa. Myös naisilla on todettu, että vyötärölantio-suhde korreloi sukupulihormonien määrän kanssa. Ja ideaali 0,7 WH-ration omaavat naiset omaavat myös ideaalimäärän sukupuolihormoneja optimaalisen raskaaksitulemisen potentiaalin suhteen. Tästä syystä ns. tiimalasivartalo viehättää miehiä.

        Mutta nämä ovat hyvin monimutkaisia asioita, joissa yhdestä muuttujasta ei voida tehdä kovinkaan pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Vaikka mies olisi miten komea ja ihannevartaloinen, mutta käytös ja sosiaaliset taidot kömpelöitä, ei naismarkkinoilla varmasti olisi kovinkaan paljon eloa. Lisäksi seksuaalisissa mieltymyksissä on myös suurta varianssa ja kulttuurisidonnaisuutta. Toki vahvoja suuntalinjoja voidaan tehdä tietyistä ominaisuuksista.


      • totuuden nimessä
        Melkein Pillua Saanu kirjoitti:

        "Eiköhän ole niin että miehen kasvojen ulkonäkö on tärkein tekijä joka määrittää miehen mielekkyyden naisille, siis jos kroppa ei ole muotopuoli."

        Ei ole. Siis jos kasvot ei ole kuin huolimattoman pihavarasto. Tietenkin kasvoillakin on merkitystä, sillä ne ovat ensimmäinen "mainos". Kasvot kertoo geenipoolistamme paljon. Epämuodostuneet kasvot ovat aina lähes aina turn-off. Siis lähes. Tässä kaksi esimerkkiä, joilla on epämuodostuneet kasvot, ja saa varmasti enemmän pesää kuin koko suomen pelimies-skenre yhteensä:

        http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/sylvester-stallone/sylvester-stallone-20070520-258482.jpg

        http://4.bp.blogspot.com/-dtv-4JoDabU/T-_onzjcwHI/AAAAAAAAAbU/TuG902lIGME/s1600/mick-jagger-old_pic4_us1.jpg

        Miehen ei siis tarvitse olla komea saadakseen naiset kuumenemaan. Muut avut paikkaavat miehellä kasvoja, ja lähes poikkeuksetta se on raha, toki muitakin voi olla, esimerkiksi status muiden miesten keskuudessa.

        Tätä on tutkitukin mm. testillä, jossa komeita miehiä puettiin hampurilaisravintolan työasuihin ja kuvia näytettiin naisille, useimmat naiset eivät olisi halunneet tutustua miehiin. Toisessa sarjassa taas rumia miehiä puettiin kalliisiin asusteisiin ja rolex-kelloon, ja useimmat naiset olisi halunneet tutustua miehiin, vaikka naama oli kuin rautakaupan rappuralli.

        Entä naisilla? Asia ei suinkaan ole niin yksinkertainen, tai tässä tapauksessa monimutkainen. Rikas ruma nainen tuskin sytyttää montaakaan miestä.

        http://www.ilikepics.com/wp-content/uploads/2013/12/parents-ugly-couples-pictures-fugly-people-funny-photos.jpg

        Ei varmaan sytytä, vaikka miten olisi kuuluisa ja miljoonia tilillä. Lähinnä aiheuttaa jonkinlaisen etovan reaktion. Ja syy on juuri siinä, että kasvot ovat genettinen mainoksemme. Jokin sisällämme sanoo, että tuon kanssa ei tule geneettisesti vahvoja jälkeläisiä ja ajatuskin seksistä aiheuttaa jonkinlaisen välittömän vastareaktion.

        Muuten tuo kirjoituksesi olikin aika hyvin tiivistettyä ja yksinkertaistettua seksuaalikäyttäytymistä, suunnilleen noin se menee. Yhtä asiaa viilaan vielä hieman:
        "Sen sijaan miehillä ja naisilla runsas sukupuolihormonien määrä korreloi kasvojen (ja vartalon) symmetrian kanssa."

        Ei runsas, vaan optimaalinen. Itse asiassa miehillä esimerkiksi runsas testosteroni aiheuttaa runsasta lihasten kasvua, ja tällaiset miehet eivät ole naisten suosiossa (kuten useat tutkimukset ovat todistaneet). Selitystä on haettu mm. siitä, että runsas testosteronin määrä korreloi epävakaan persoonan, impulsiivisuuden ja pettämisherkkyyden kanssa. Myös naisilla on todettu, että vyötärölantio-suhde korreloi sukupulihormonien määrän kanssa. Ja ideaali 0,7 WH-ration omaavat naiset omaavat myös ideaalimäärän sukupuolihormoneja optimaalisen raskaaksitulemisen potentiaalin suhteen. Tästä syystä ns. tiimalasivartalo viehättää miehiä.

        Mutta nämä ovat hyvin monimutkaisia asioita, joissa yhdestä muuttujasta ei voida tehdä kovinkaan pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Vaikka mies olisi miten komea ja ihannevartaloinen, mutta käytös ja sosiaaliset taidot kömpelöitä, ei naismarkkinoilla varmasti olisi kovinkaan paljon eloa. Lisäksi seksuaalisissa mieltymyksissä on myös suurta varianssa ja kulttuurisidonnaisuutta. Toki vahvoja suuntalinjoja voidaan tehdä tietyistä ominaisuuksista.

        MIehen kasvot hakkaavat tietyn symmetrisyysrajan jälkeen jopa ulkoiset ominaisuudet siis jos puhutaan naisen oikeasta kiimasta. Esim. Johnny Depp tai vaikka Dressmanin alkkareita tv:ssä esittelevä miesmalli http://3.bp.blogspot.com/-YOjBcj1Qkxg/UQJwk28i0nI/AAAAAAAAAoI/UpMTN_-qlZ0/s1600/guys.jpg saavat aivan varmaan suurimman osan naissita käymään kuumina, vaikka käsipuolessa olis maailman rikkaimmat miehet. Kyllä statuksellakin saa naista, mutta jos nainen vois valita miehen ilman näitä talouspuolia, niin aivan varmasti mainitsemani tyliset komeat ja symmetriset miehet olisivat suosiossa aivan toislla lukemilla. Nainen voio käydä kuumana miehen rahoihin tai statukseen, mutta jos nainen käy kuumana itse mieheen, niin se on usein näitä komeankauniskasvoisia renttumiehiä, urheilijoita jne.


      • machomies
        Melkein Pillua Saanu kirjoitti:

        "Eiköhän ole niin että miehen kasvojen ulkonäkö on tärkein tekijä joka määrittää miehen mielekkyyden naisille, siis jos kroppa ei ole muotopuoli."

        Ei ole. Siis jos kasvot ei ole kuin huolimattoman pihavarasto. Tietenkin kasvoillakin on merkitystä, sillä ne ovat ensimmäinen "mainos". Kasvot kertoo geenipoolistamme paljon. Epämuodostuneet kasvot ovat aina lähes aina turn-off. Siis lähes. Tässä kaksi esimerkkiä, joilla on epämuodostuneet kasvot, ja saa varmasti enemmän pesää kuin koko suomen pelimies-skenre yhteensä:

        http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/sylvester-stallone/sylvester-stallone-20070520-258482.jpg

        http://4.bp.blogspot.com/-dtv-4JoDabU/T-_onzjcwHI/AAAAAAAAAbU/TuG902lIGME/s1600/mick-jagger-old_pic4_us1.jpg

        Miehen ei siis tarvitse olla komea saadakseen naiset kuumenemaan. Muut avut paikkaavat miehellä kasvoja, ja lähes poikkeuksetta se on raha, toki muitakin voi olla, esimerkiksi status muiden miesten keskuudessa.

        Tätä on tutkitukin mm. testillä, jossa komeita miehiä puettiin hampurilaisravintolan työasuihin ja kuvia näytettiin naisille, useimmat naiset eivät olisi halunneet tutustua miehiin. Toisessa sarjassa taas rumia miehiä puettiin kalliisiin asusteisiin ja rolex-kelloon, ja useimmat naiset olisi halunneet tutustua miehiin, vaikka naama oli kuin rautakaupan rappuralli.

        Entä naisilla? Asia ei suinkaan ole niin yksinkertainen, tai tässä tapauksessa monimutkainen. Rikas ruma nainen tuskin sytyttää montaakaan miestä.

        http://www.ilikepics.com/wp-content/uploads/2013/12/parents-ugly-couples-pictures-fugly-people-funny-photos.jpg

        Ei varmaan sytytä, vaikka miten olisi kuuluisa ja miljoonia tilillä. Lähinnä aiheuttaa jonkinlaisen etovan reaktion. Ja syy on juuri siinä, että kasvot ovat genettinen mainoksemme. Jokin sisällämme sanoo, että tuon kanssa ei tule geneettisesti vahvoja jälkeläisiä ja ajatuskin seksistä aiheuttaa jonkinlaisen välittömän vastareaktion.

        Muuten tuo kirjoituksesi olikin aika hyvin tiivistettyä ja yksinkertaistettua seksuaalikäyttäytymistä, suunnilleen noin se menee. Yhtä asiaa viilaan vielä hieman:
        "Sen sijaan miehillä ja naisilla runsas sukupuolihormonien määrä korreloi kasvojen (ja vartalon) symmetrian kanssa."

        Ei runsas, vaan optimaalinen. Itse asiassa miehillä esimerkiksi runsas testosteroni aiheuttaa runsasta lihasten kasvua, ja tällaiset miehet eivät ole naisten suosiossa (kuten useat tutkimukset ovat todistaneet). Selitystä on haettu mm. siitä, että runsas testosteronin määrä korreloi epävakaan persoonan, impulsiivisuuden ja pettämisherkkyyden kanssa. Myös naisilla on todettu, että vyötärölantio-suhde korreloi sukupulihormonien määrän kanssa. Ja ideaali 0,7 WH-ration omaavat naiset omaavat myös ideaalimäärän sukupuolihormoneja optimaalisen raskaaksitulemisen potentiaalin suhteen. Tästä syystä ns. tiimalasivartalo viehättää miehiä.

        Mutta nämä ovat hyvin monimutkaisia asioita, joissa yhdestä muuttujasta ei voida tehdä kovinkaan pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Vaikka mies olisi miten komea ja ihannevartaloinen, mutta käytös ja sosiaaliset taidot kömpelöitä, ei naismarkkinoilla varmasti olisi kovinkaan paljon eloa. Lisäksi seksuaalisissa mieltymyksissä on myös suurta varianssa ja kulttuurisidonnaisuutta. Toki vahvoja suuntalinjoja voidaan tehdä tietyistä ominaisuuksista.

        "Muuten tuo kirjoituksesi olikin aika hyvin tiivistettyä ja yksinkertaistettua seksuaalikäyttäytymistä, suunnilleen noin se menee. Yhtä asiaa viilaan vielä hieman:
        "Sen sijaan miehillä ja naisilla runsas sukupuolihormonien määrä korreloi kasvojen (ja vartalon) symmetrian kanssa."

        Ei runsas, vaan optimaalinen. Itse asiassa miehillä esimerkiksi runsas testosteroni aiheuttaa runsasta lihasten kasvua, ja tällaiset miehet eivät ole naisten suosiossa (kuten useat tutkimukset ovat todistaneet). Selitystä on haettu mm. siitä, että runsas testosteronin määrä korreloi epävakaan persoonan, impulsiivisuuden ja pettämisherkkyyden kanssa. Myös naisilla on todettu, että vyötärölantio-suhde korreloi sukupulihormonien määrän kanssa. Ja ideaali 0,7 WH-ration omaavat naiset omaavat myös ideaalimäärän sukupuolihormoneja optimaalisen raskaaksitulemisen potentiaalin suhteen. Tästä syystä ns. tiimalasivartalo viehättää miehiä."

        Naiset etsivät kuitenkin esim. ovulaatiovaiheessa ja hormoniehkäisyä käyttäessään juuri noita kulmikkaita "vaarallisia" testosteronimiehiä, kuten myös yhden illan suhteisiin. Jopa toisten miesten silmissä karikatyyrisillä piirteillä varustetut ylitestosteroniset möreä-ääniset miehet ovat naisten mieleen ovulaatiossa, hormoniehkäisyä käytettäessä sekä yhden illan suhteiden partnerin haussa. Eli naisen kiimassa ykköskohteena ovat runsaalla testosteronilla siunatut naistenmiehet, joiden kasvonpiirteisiin miessukuhormonit ovat jättäneet kulmikkaat ja symmetriset jälkensä, ja jotka usein ovat koko vartaloltaan tavallista maskuliinisempia. Korkea testosteronitasohan korreloi yleensä hyvin myös hyvien geenien, voiman, älykkyyden, kilpailullisuuden, itsevarmuuden(sosiaaliset taidot) ja johtamistaitojen(alfa-uros) sekä seksuaalisen kehityksen kanssa. Vaikka harva nainen kuvittelee voivansa pystyä pitämään tällaisen saaliin, niin suosio ja vällyjen alle haluaminen on kovaa kyseisen miestyypin kanssa.


      • Melkein Pillua Saanu
        totuuden nimessä kirjoitti:

        MIehen kasvot hakkaavat tietyn symmetrisyysrajan jälkeen jopa ulkoiset ominaisuudet siis jos puhutaan naisen oikeasta kiimasta. Esim. Johnny Depp tai vaikka Dressmanin alkkareita tv:ssä esittelevä miesmalli http://3.bp.blogspot.com/-YOjBcj1Qkxg/UQJwk28i0nI/AAAAAAAAAoI/UpMTN_-qlZ0/s1600/guys.jpg saavat aivan varmaan suurimman osan naissita käymään kuumina, vaikka käsipuolessa olis maailman rikkaimmat miehet. Kyllä statuksellakin saa naista, mutta jos nainen vois valita miehen ilman näitä talouspuolia, niin aivan varmasti mainitsemani tyliset komeat ja symmetriset miehet olisivat suosiossa aivan toislla lukemilla. Nainen voio käydä kuumana miehen rahoihin tai statukseen, mutta jos nainen käy kuumana itse mieheen, niin se on usein näitä komeankauniskasvoisia renttumiehiä, urheilijoita jne.

        Johonny Depp tai Dressmanin alkkarimalli kuuluvat kyllä siihen ryhmään, jotka omaavat normaali miestä enemmän seksuaalisia resursseja ja pystyvät valikoimaan seksikumppaninsa suuremmasta joukosta naisia. Mutta väitteesi siitä, että he omaisivat enemmän seksuaalisia ominaisuuksia kuin vaikkapa Flavio Briatore

        http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/07/29/article-0-021A8FAB00000578-579_468x554.jpg

        kuulostaa lähinnä anekdootilta. Flavio on kuitenkin maannut useiden huippumallinen kanssa. Lähtökohtaisesti en usko, että dressmannin alkkarimalli pystyisi samaan.

        Joka tapauksessa liikehdintää tapahtuu molempiin suuntiin, rikkaiden möhömahojen kainalosta symmetristen alkkarimallien kainaloon, sekä symmetristen alkkarimallien kainalosta rikkaisiin möhömahoihin. Joten mitään kovin pitkiä päätelmiä emme pysty näiden ominaisuuksien nojalla tekemään.

        "jos nainen vois valita..."

        Tällaiseen debaattin ei kuulu jossittelu. Se johtaa vaan täysin perseelliseen ja tyhjään väittelyyn. Pysytään tunnetuissa faktoissa.

        "jos nainen käy kuumana itse mieheen, niin se on usein näitä komeankauniskasvoisia renttumiehiä, urheilijoita jne."

        Niin, tämäkin on hieman anekdootilta kuulostava väite. Nainen käy kuumana siihen ominaisuuteen miehessä, minkä luonto on valinnut naiselle. Toki tuohon vaikuttaa moni muukin tekijä, kuten kulttuuri ja naisen resurssit. Pystytään vain matemaattisesti todentamaan tiettyjä ominaisuuksia ja ominaisuusyhdistelmiä jotka YLEENSÄ kiinnostavat naisia. Kuten jo sanoin aikaisemmin, mitään kovin pitkälle meneviä faktoja emme silti pysty määrittelemään.


      • Melkein Pillua Saanu
        machomies kirjoitti:

        "Muuten tuo kirjoituksesi olikin aika hyvin tiivistettyä ja yksinkertaistettua seksuaalikäyttäytymistä, suunnilleen noin se menee. Yhtä asiaa viilaan vielä hieman:
        "Sen sijaan miehillä ja naisilla runsas sukupuolihormonien määrä korreloi kasvojen (ja vartalon) symmetrian kanssa."

        Ei runsas, vaan optimaalinen. Itse asiassa miehillä esimerkiksi runsas testosteroni aiheuttaa runsasta lihasten kasvua, ja tällaiset miehet eivät ole naisten suosiossa (kuten useat tutkimukset ovat todistaneet). Selitystä on haettu mm. siitä, että runsas testosteronin määrä korreloi epävakaan persoonan, impulsiivisuuden ja pettämisherkkyyden kanssa. Myös naisilla on todettu, että vyötärölantio-suhde korreloi sukupulihormonien määrän kanssa. Ja ideaali 0,7 WH-ration omaavat naiset omaavat myös ideaalimäärän sukupuolihormoneja optimaalisen raskaaksitulemisen potentiaalin suhteen. Tästä syystä ns. tiimalasivartalo viehättää miehiä."

        Naiset etsivät kuitenkin esim. ovulaatiovaiheessa ja hormoniehkäisyä käyttäessään juuri noita kulmikkaita "vaarallisia" testosteronimiehiä, kuten myös yhden illan suhteisiin. Jopa toisten miesten silmissä karikatyyrisillä piirteillä varustetut ylitestosteroniset möreä-ääniset miehet ovat naisten mieleen ovulaatiossa, hormoniehkäisyä käytettäessä sekä yhden illan suhteiden partnerin haussa. Eli naisen kiimassa ykköskohteena ovat runsaalla testosteronilla siunatut naistenmiehet, joiden kasvonpiirteisiin miessukuhormonit ovat jättäneet kulmikkaat ja symmetriset jälkensä, ja jotka usein ovat koko vartaloltaan tavallista maskuliinisempia. Korkea testosteronitasohan korreloi yleensä hyvin myös hyvien geenien, voiman, älykkyyden, kilpailullisuuden, itsevarmuuden(sosiaaliset taidot) ja johtamistaitojen(alfa-uros) sekä seksuaalisen kehityksen kanssa. Vaikka harva nainen kuvittelee voivansa pystyä pitämään tällaisen saaliin, niin suosio ja vällyjen alle haluaminen on kovaa kyseisen miestyypin kanssa.

        Niin. Naisten parinvalintastrategiat ei ole kovin yksinkertaisia ja niistä pystytään tekemään monta erilaista mallia. Ei ole olemassa mitään yhtä ja ainoaa mallia. Koska näidenkin mallien välissä tapahtuu tiettyä matemaattista heluriliikettä monien eri parametrien vaikuttaessa niihin.

        Naisilla kun on useita erilaisia tarpeita. Turvallisuus, ruoan saanti, kyky puolustautua, jälkeläisen kasvatus... Naiselle parasta olisi tietysti se, että nämä kaikki olisi yhdessä paketissa. Möreä ääninen testosteronimacho, joka on luonteeltaan tasainen, sitoutuva ja vielä päälle rikas. Mutta kun luonnossa tällaista täydellisyyden harmoniaa harvemmin esiintyy. Siksi naisella on useita eri pariutumisstrategioita. Nainen voi valita itselleen kumppaniksi tuollaisen testo-egoilijan ja siittättää sillä jälkeläisia ottaen riskin petetyksi ja jätetyksi tulemisesta. Tai vaihtoehtoisesti nainen voi ottaa itselleen vakaan nörttipojan joka suuremmalla todennäköisyydellä pystyy luomaan vakaat olot ja samalla hyväksyä sen, että jälkeläinen ei ole mikään testo-egon jälkeläinen. Tai nainen voi ottaa elättäjäksi nörtin ja siitättää itsensä tuollaisella testo-ego-laatikkoleualla, samalla ottaen riskin menettää vakaamman nörttipojan ja vakaamman tulevaisuuden. Kyse on vain siitä, millaiseen strategiaan nainen päätyy. Kun sitä täydellistä ei vain ole olemassa.

        Eikä kaikki naiset syty siitä laatikkoleuka-testo-egosta. Luonnossa esiintyy aina tiettyä varianssia, joka takaa parhaan mahdollisen lajisäilyvyyden. Tänään vallalla olevat ominaisuudet voi olla huomenna tuhoisia. On luonnolle edullisempaa tehdä mahdollisimman monimuotoista populaatiota, koska silloin kaikki ei ole yhden kortin varasssa.

        "Korkea testosteronitasohan korreloi yleensä hyvin myös hyvien geenien, voiman, älykkyyden, kilpailullisuuden, itsevarmuuden(sosiaaliset taidot) ja johtamistaitojen(alfa-uros) sekä seksuaalisen kehityksen kanssa."

        Kuten myös impulsiivisuuden, pettämisherkkyyden ja epävakauden kanssa. Ja nämä ei ole toivottuja ominaisuuksia ihmiselle, koska tuollainen ei pysty takaamaan luotettavaa tulevaisuutta jälkeläisen kasvatukseen.

        Nainen pystyy tuottamaan teoriassakin vain maksimissaan 10 jälkeläistä 7,5 vuodessa. Mies pystyy tekemään teoriassa tuon saman vaikka yhdessä yössä. Siksi naiselle on tärkeämpää valita se jälkeläisten tuottaja oikein kerralla. Miehelle se ei ole niin justiinsa. Jos yksi menee, toinen tulee.

        "Vaikka harva nainen kuvittelee voivansa pystyä pitämään tällaisen saaliin, niin suosio ja vällyjen alle haluaminen on kovaa kyseisen miestyypin kanssa."

        Tietenkin se on, koska tuollainen jälkeläinen muinaishistorian olosuhteissa on ollut todennäköisin selviytyjä kovemmassakin paikassa. Ja mitä paremmat mahdollisuuden jälkeläisellä on säilyä hengissä, sitä suuremmat todennäköisyydet sillä on myös tehdä jälkeläisiä ja jatkaa geenejä.

        Geenien tehtävä on pyrkiä monistamaan itseään mahdollisimman paljon ja pitkään. Ja jokainen geenipooli on valinnut itselleen tietyn strategian siinä ja joutuu tekemään useiden eri ominaisuuksien suhteen kompromisseja. On täysin idioottimaista väittää, että juuri yksi ominaisuus voittaisi KAIKKI muut ominaisuudet, koska näin ei suinkaan ole. Jotkut ominaisuudet ovat vain halutumpia kuin muut.


      • Pyllykäsi
        Melkein Pillua Saanu kirjoitti:

        Niin. Naisten parinvalintastrategiat ei ole kovin yksinkertaisia ja niistä pystytään tekemään monta erilaista mallia. Ei ole olemassa mitään yhtä ja ainoaa mallia. Koska näidenkin mallien välissä tapahtuu tiettyä matemaattista heluriliikettä monien eri parametrien vaikuttaessa niihin.

        Naisilla kun on useita erilaisia tarpeita. Turvallisuus, ruoan saanti, kyky puolustautua, jälkeläisen kasvatus... Naiselle parasta olisi tietysti se, että nämä kaikki olisi yhdessä paketissa. Möreä ääninen testosteronimacho, joka on luonteeltaan tasainen, sitoutuva ja vielä päälle rikas. Mutta kun luonnossa tällaista täydellisyyden harmoniaa harvemmin esiintyy. Siksi naisella on useita eri pariutumisstrategioita. Nainen voi valita itselleen kumppaniksi tuollaisen testo-egoilijan ja siittättää sillä jälkeläisia ottaen riskin petetyksi ja jätetyksi tulemisesta. Tai vaihtoehtoisesti nainen voi ottaa itselleen vakaan nörttipojan joka suuremmalla todennäköisyydellä pystyy luomaan vakaat olot ja samalla hyväksyä sen, että jälkeläinen ei ole mikään testo-egon jälkeläinen. Tai nainen voi ottaa elättäjäksi nörtin ja siitättää itsensä tuollaisella testo-ego-laatikkoleualla, samalla ottaen riskin menettää vakaamman nörttipojan ja vakaamman tulevaisuuden. Kyse on vain siitä, millaiseen strategiaan nainen päätyy. Kun sitä täydellistä ei vain ole olemassa.

        Eikä kaikki naiset syty siitä laatikkoleuka-testo-egosta. Luonnossa esiintyy aina tiettyä varianssia, joka takaa parhaan mahdollisen lajisäilyvyyden. Tänään vallalla olevat ominaisuudet voi olla huomenna tuhoisia. On luonnolle edullisempaa tehdä mahdollisimman monimuotoista populaatiota, koska silloin kaikki ei ole yhden kortin varasssa.

        "Korkea testosteronitasohan korreloi yleensä hyvin myös hyvien geenien, voiman, älykkyyden, kilpailullisuuden, itsevarmuuden(sosiaaliset taidot) ja johtamistaitojen(alfa-uros) sekä seksuaalisen kehityksen kanssa."

        Kuten myös impulsiivisuuden, pettämisherkkyyden ja epävakauden kanssa. Ja nämä ei ole toivottuja ominaisuuksia ihmiselle, koska tuollainen ei pysty takaamaan luotettavaa tulevaisuutta jälkeläisen kasvatukseen.

        Nainen pystyy tuottamaan teoriassakin vain maksimissaan 10 jälkeläistä 7,5 vuodessa. Mies pystyy tekemään teoriassa tuon saman vaikka yhdessä yössä. Siksi naiselle on tärkeämpää valita se jälkeläisten tuottaja oikein kerralla. Miehelle se ei ole niin justiinsa. Jos yksi menee, toinen tulee.

        "Vaikka harva nainen kuvittelee voivansa pystyä pitämään tällaisen saaliin, niin suosio ja vällyjen alle haluaminen on kovaa kyseisen miestyypin kanssa."

        Tietenkin se on, koska tuollainen jälkeläinen muinaishistorian olosuhteissa on ollut todennäköisin selviytyjä kovemmassakin paikassa. Ja mitä paremmat mahdollisuuden jälkeläisellä on säilyä hengissä, sitä suuremmat todennäköisyydet sillä on myös tehdä jälkeläisiä ja jatkaa geenejä.

        Geenien tehtävä on pyrkiä monistamaan itseään mahdollisimman paljon ja pitkään. Ja jokainen geenipooli on valinnut itselleen tietyn strategian siinä ja joutuu tekemään useiden eri ominaisuuksien suhteen kompromisseja. On täysin idioottimaista väittää, että juuri yksi ominaisuus voittaisi KAIKKI muut ominaisuudet, koska näin ei suinkaan ole. Jotkut ominaisuudet ovat vain halutumpia kuin muut.

        Voi peppu:

        Two new papers suggest that testosterone may depress IQ. One team found that salivary testosterone levels were lower for preadolescent boys with IQs above 130 and below 70. (the same two groups most likely to be virgins in adolescence)

        Another paper suggests that a gene responsible for androgen sensitivity and higher sperm counts may also create a tradeoff for intelligence.

        Teston puolesta on tutkimusta myös.

        Ensinnäkin älykkyyden mittaaminen on täysin mahdotonta, toiseksi raakata pois kaikki muut muuttujat ja jättää vain testosteroni jäljelle on mahdotonta. Lienee tasapaino kaikessa olla se edullisin vaihtoehto.


      • Melkein Pillua Saanu
        Pyllykäsi kirjoitti:

        Voi peppu:

        Two new papers suggest that testosterone may depress IQ. One team found that salivary testosterone levels were lower for preadolescent boys with IQs above 130 and below 70. (the same two groups most likely to be virgins in adolescence)

        Another paper suggests that a gene responsible for androgen sensitivity and higher sperm counts may also create a tradeoff for intelligence.

        Teston puolesta on tutkimusta myös.

        Ensinnäkin älykkyyden mittaaminen on täysin mahdotonta, toiseksi raakata pois kaikki muut muuttujat ja jättää vain testosteroni jäljelle on mahdotonta. Lienee tasapaino kaikessa olla se edullisin vaihtoehto.

        Totta. Tällä hetkellä on valloilla sellainen vahva käsitys, että ylimääräinen testosteroni vähentää "älykkyyttä". Tuo olisi sinällään luonnon kannalta edullistakin, että ne yksilöt, jotka ovat olleet yhteisöissä niitä testo-egoja, ovat myös olleet yhteisön puolustajia/sotureita. Kun testosteroni himmentää parhaan ajattelukyvyn, niin impulssiherkkyys kasvaa. Kynnys hyökätä uhkaavan vihollisen tai vaihtoehtoisesti reviirinlaajentamisessa vieraan yhteisön kimppuun laskee. Korkeammalla älykkyydellä varustettu ihminen alkaa miettimään, jolloin myös mahdolliset tappiot ehtivät tulla ajatuksiin. Impulsiiviherkkä ihminen ei ehdi ajattelemaan seurauksia.

        "Ensinnäkin älykkyyden mittaaminen on täysin mahdotonta"

        Älykkyyttä on montaa lajia, joten totta, niiden mittaaminen on mahdotonta. Älykkyystestit mittaavat vain hyvin kapeaa sektoria päättelykyvystä.

        "toiseksi raakata pois kaikki muut muuttujat ja jättää vain testosteroni jäljelle on mahdotonta."

        Kyllä, luonnossa on aina niin monta muuttujaa, että yhden ominaisuuden pelkistetty mittaus on typerää.

        "Lienee tasapaino kaikessa olla se edullisin vaihtoehto."

        Yleensä näin, lähes kaikessa.


      • näin menisi
        Melkein Pillua Saanu kirjoitti:

        Johonny Depp tai Dressmanin alkkarimalli kuuluvat kyllä siihen ryhmään, jotka omaavat normaali miestä enemmän seksuaalisia resursseja ja pystyvät valikoimaan seksikumppaninsa suuremmasta joukosta naisia. Mutta väitteesi siitä, että he omaisivat enemmän seksuaalisia ominaisuuksia kuin vaikkapa Flavio Briatore

        http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/07/29/article-0-021A8FAB00000578-579_468x554.jpg

        kuulostaa lähinnä anekdootilta. Flavio on kuitenkin maannut useiden huippumallinen kanssa. Lähtökohtaisesti en usko, että dressmannin alkkarimalli pystyisi samaan.

        Joka tapauksessa liikehdintää tapahtuu molempiin suuntiin, rikkaiden möhömahojen kainalosta symmetristen alkkarimallien kainaloon, sekä symmetristen alkkarimallien kainalosta rikkaisiin möhömahoihin. Joten mitään kovin pitkiä päätelmiä emme pysty näiden ominaisuuksien nojalla tekemään.

        "jos nainen vois valita..."

        Tällaiseen debaattin ei kuulu jossittelu. Se johtaa vaan täysin perseelliseen ja tyhjään väittelyyn. Pysytään tunnetuissa faktoissa.

        "jos nainen käy kuumana itse mieheen, niin se on usein näitä komeankauniskasvoisia renttumiehiä, urheilijoita jne."

        Niin, tämäkin on hieman anekdootilta kuulostava väite. Nainen käy kuumana siihen ominaisuuteen miehessä, minkä luonto on valinnut naiselle. Toki tuohon vaikuttaa moni muukin tekijä, kuten kulttuuri ja naisen resurssit. Pystytään vain matemaattisesti todentamaan tiettyjä ominaisuuksia ja ominaisuusyhdistelmiä jotka YLEENSÄ kiinnostavat naisia. Kuten jo sanoin aikaisemmin, mitään kovin pitkälle meneviä faktoja emme silti pysty määrittelemään.

        "Johonny Depp tai Dressmanin alkkarimalli kuuluvat kyllä siihen ryhmään, jotka omaavat normaali miestä enemmän seksuaalisia resursseja ja pystyvät valikoimaan seksikumppaninsa suuremmasta joukosta naisia. Mutta väitteesi siitä, että he omaisivat enemmän seksuaalisia ominaisuuksia kuin vaikkapa Flavio Briatore
        kuulostaa lähinnä anekdootilta. Flavio on kuitenkin maannut useiden huippumallinen kanssa. Lähtökohtaisesti en usko, että dressmannin alkkarimalli pystyisi samaan."

        Olen hyvin varma siitä että suurin osa Flavion naisista pettäisi tätä heti paikalla kun tilaisuus tulisi Johnny Deppin tai Dressmanin alushousumallin kaltaisen ulkonäön omavan miehen kanssa. Sen sijaan veikkaan että kohtuu harva pettäisi Deppiä jne. Flavio Briatoren tyylisen kaverin kanssa.
        Jos kummallakin olisi pätäkkää yhtä paljon, tai kaikilla miehillä yhtä paljon, Flavion tyyliset kaverit jäisivät ilman naista.


      • kumpi kampi
        machomies kirjoitti:

        "Muuten tuo kirjoituksesi olikin aika hyvin tiivistettyä ja yksinkertaistettua seksuaalikäyttäytymistä, suunnilleen noin se menee. Yhtä asiaa viilaan vielä hieman:
        "Sen sijaan miehillä ja naisilla runsas sukupuolihormonien määrä korreloi kasvojen (ja vartalon) symmetrian kanssa."

        Ei runsas, vaan optimaalinen. Itse asiassa miehillä esimerkiksi runsas testosteroni aiheuttaa runsasta lihasten kasvua, ja tällaiset miehet eivät ole naisten suosiossa (kuten useat tutkimukset ovat todistaneet). Selitystä on haettu mm. siitä, että runsas testosteronin määrä korreloi epävakaan persoonan, impulsiivisuuden ja pettämisherkkyyden kanssa. Myös naisilla on todettu, että vyötärölantio-suhde korreloi sukupulihormonien määrän kanssa. Ja ideaali 0,7 WH-ration omaavat naiset omaavat myös ideaalimäärän sukupuolihormoneja optimaalisen raskaaksitulemisen potentiaalin suhteen. Tästä syystä ns. tiimalasivartalo viehättää miehiä."

        Naiset etsivät kuitenkin esim. ovulaatiovaiheessa ja hormoniehkäisyä käyttäessään juuri noita kulmikkaita "vaarallisia" testosteronimiehiä, kuten myös yhden illan suhteisiin. Jopa toisten miesten silmissä karikatyyrisillä piirteillä varustetut ylitestosteroniset möreä-ääniset miehet ovat naisten mieleen ovulaatiossa, hormoniehkäisyä käytettäessä sekä yhden illan suhteiden partnerin haussa. Eli naisen kiimassa ykköskohteena ovat runsaalla testosteronilla siunatut naistenmiehet, joiden kasvonpiirteisiin miessukuhormonit ovat jättäneet kulmikkaat ja symmetriset jälkensä, ja jotka usein ovat koko vartaloltaan tavallista maskuliinisempia. Korkea testosteronitasohan korreloi yleensä hyvin myös hyvien geenien, voiman, älykkyyden, kilpailullisuuden, itsevarmuuden(sosiaaliset taidot) ja johtamistaitojen(alfa-uros) sekä seksuaalisen kehityksen kanssa. Vaikka harva nainen kuvittelee voivansa pystyä pitämään tällaisen saaliin, niin suosio ja vällyjen alle haluaminen on kovaa kyseisen miestyypin kanssa.

        "Ei runsas, vaan optimaalinen. Itse asiassa miehillä esimerkiksi runsas testosteroni aiheuttaa runsasta lihasten kasvua, ja tällaiset miehet eivät ole naisten suosiossa (kuten useat tutkimukset ovat todistaneet). Selitystä on haettu mm. siitä, että runsas testosteronin määrä korreloi epävakaan persoonan, impulsiivisuuden ja pettämisherkkyyden kanssa."

        Tässä ei voi tehdä suoria johtopäätöksiä että runsas testosteroni aiheuttaa pettämisherkkyyttä (josta seuraa myös impulsiivisuus- ja epävakausefekti).
        Meinaan on kai aika selvää että mies jolla on runsaan testosteronituotannon takia symmetriset ja kulmikkaat piirteet ja lihaksikkuuteen taipuvainen keho, viehettää naisia enemmän. Ja tästä seuraa tietenkin se että naisten lähestymisiä eli houkutuksia on paljon enemmän kuin keskivertomiehellä. Todennäköisesti se tavismies lankeaisi myös huomattavasti useammin, jos saanti tai siis kanssakäymiseen pyrkiminen naisten taholta olisi yhtä runsasta. Ja myös näiden komeaa testosteroniurosta lähestyvien naisten ulkonäkö/muotoluokitus on keskimääräistä parempi, joka entisestään lisää syrjähypyn riskiä.
        Kyse ei siis tarvitse olla testosteronitason tuomasta korkeammasta seksuaalisuustasosta, vaan kyse voi olla puhtaasti siitä että houkutuksia on huomattavan paljon enemmän toisen sukupuolen taholta.


      • että silleen
        Pyllykäsi kirjoitti:

        Voi peppu:

        Two new papers suggest that testosterone may depress IQ. One team found that salivary testosterone levels were lower for preadolescent boys with IQs above 130 and below 70. (the same two groups most likely to be virgins in adolescence)

        Another paper suggests that a gene responsible for androgen sensitivity and higher sperm counts may also create a tradeoff for intelligence.

        Teston puolesta on tutkimusta myös.

        Ensinnäkin älykkyyden mittaaminen on täysin mahdotonta, toiseksi raakata pois kaikki muut muuttujat ja jättää vain testosteroni jäljelle on mahdotonta. Lienee tasapaino kaikessa olla se edullisin vaihtoehto.

        Korkeampi testosteronitaso korreloi myös älykkyyden kanssa, vaikka stereotypia on että symmetriset, kulmikkaat ja lihaksikkaat alfa-uros machomiehet ovat tyhmiä apinoita.


      • Melkein Pillua Saanu
        näin menisi kirjoitti:

        "Johonny Depp tai Dressmanin alkkarimalli kuuluvat kyllä siihen ryhmään, jotka omaavat normaali miestä enemmän seksuaalisia resursseja ja pystyvät valikoimaan seksikumppaninsa suuremmasta joukosta naisia. Mutta väitteesi siitä, että he omaisivat enemmän seksuaalisia ominaisuuksia kuin vaikkapa Flavio Briatore
        kuulostaa lähinnä anekdootilta. Flavio on kuitenkin maannut useiden huippumallinen kanssa. Lähtökohtaisesti en usko, että dressmannin alkkarimalli pystyisi samaan."

        Olen hyvin varma siitä että suurin osa Flavion naisista pettäisi tätä heti paikalla kun tilaisuus tulisi Johnny Deppin tai Dressmanin alushousumallin kaltaisen ulkonäön omavan miehen kanssa. Sen sijaan veikkaan että kohtuu harva pettäisi Deppiä jne. Flavio Briatoren tyylisen kaverin kanssa.
        Jos kummallakin olisi pätäkkää yhtä paljon, tai kaikilla miehillä yhtä paljon, Flavion tyyliset kaverit jäisivät ilman naista.

        "Jos kummallakin olisi pätäkkää yhtä paljon, tai kaikilla miehillä yhtä paljon, Flavion tyyliset kaverit jäisivät ilman naista."

        Varmasti näin. Ja jos kaikki olisi komeita ja rikkaita ja kaikki saisi pillua ja jos kaikilla olisi kivaa. Ja jos tädillä olisi munat, niin se olisi setä.

        Edelleen, jossittelu näissä asioissa on typerää ja tasan kun vaan ei mene nallekarkit.


      • Melkein pillua saanu
        kumpi kampi kirjoitti:

        "Ei runsas, vaan optimaalinen. Itse asiassa miehillä esimerkiksi runsas testosteroni aiheuttaa runsasta lihasten kasvua, ja tällaiset miehet eivät ole naisten suosiossa (kuten useat tutkimukset ovat todistaneet). Selitystä on haettu mm. siitä, että runsas testosteronin määrä korreloi epävakaan persoonan, impulsiivisuuden ja pettämisherkkyyden kanssa."

        Tässä ei voi tehdä suoria johtopäätöksiä että runsas testosteroni aiheuttaa pettämisherkkyyttä (josta seuraa myös impulsiivisuus- ja epävakausefekti).
        Meinaan on kai aika selvää että mies jolla on runsaan testosteronituotannon takia symmetriset ja kulmikkaat piirteet ja lihaksikkuuteen taipuvainen keho, viehettää naisia enemmän. Ja tästä seuraa tietenkin se että naisten lähestymisiä eli houkutuksia on paljon enemmän kuin keskivertomiehellä. Todennäköisesti se tavismies lankeaisi myös huomattavasti useammin, jos saanti tai siis kanssakäymiseen pyrkiminen naisten taholta olisi yhtä runsasta. Ja myös näiden komeaa testosteroniurosta lähestyvien naisten ulkonäkö/muotoluokitus on keskimääräistä parempi, joka entisestään lisää syrjähypyn riskiä.
        Kyse ei siis tarvitse olla testosteronitason tuomasta korkeammasta seksuaalisuustasosta, vaan kyse voi olla puhtaasti siitä että houkutuksia on huomattavan paljon enemmän toisen sukupuolen taholta.

        "Tässä ei voi tehdä suoria johtopäätöksiä että runsas testosteroni aiheuttaa pettämisherkkyyttä (josta seuraa myös impulsiivisuus- ja epävakausefekti)."

        Pettämisherkkyydestä ei seuraa impulsiivisuutta, vaan korkeamman testosteronin omaavat urokset ovat impulsiivisempia lähes läpi eläinkunnan ja tästä löytyy mittaamattomasti tutkimustuloksia. Ja jokainen niistä osoittaa, että korkeampi testosteroni aiheuttaa impulsiivisuutta, eikä yksikään päinvastaista, joten tästä ei tarvitse edes keskustella.

        Totta on myös se, että sopivan korkean testosteronimäärän uroksilla on varmasti tarjontaakin enemmän ja se varmasti aiheuttaa myös riskin naaraalle uroksen menettämiseen. Siksi luonteen vakaus onkin yksi merkittävä ominaisuus naaraan parinvalinnassa. Mutta kuten sanoin, tämä on vain yksi selitys asialle, se ei ole mikään kiveen hakattu fakta.


      • Melkein pillua saanu
        että silleen kirjoitti:

        Korkeampi testosteronitaso korreloi myös älykkyyden kanssa, vaikka stereotypia on että symmetriset, kulmikkaat ja lihaksikkaat alfa-uros machomiehet ovat tyhmiä apinoita.

        Kyllä, tiettyyn tasoon saakka. Sitten taas juuri ne testo-ernot on tosiaan tyhmiä kuin apinat.

        http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9845018

        " IQ tended to increase with T in men, except at very high T levels"


    • 50-luvulta alkaen

      "IHANNEPOIKAYSTÄVÄ: Elokuvissa ja televisiosarjoissa esiintyy aina sama miestyyppi, joka on hoikka, V-muotoinen ja hiukan treenattu, mutta ilman suuria lihaksia. Tällainen mies näyttää hyvältä tiukassa valkoisessa T-paidassa ja farkuissa. Hiukset ovat yleensä tummat ja hyvin leikatut."

      Heh, hyvin paikkansa pitävä kuvaus. Olisiko James Dean tämän Hollywoodin "poikaystävä"-tyypin esikuva?

      http://www.doctormacro.com/Images/Dean, James/Annex/NRFPT/Annex - Dean, James_NRFPT_31.jpg

      • Puttonenn

        Dean ei koskaan miehen ikään ehtinytkään :(


      • dedsksks

        James Dean saattoi joskus hurmata teinejä, ja leffamaineen takia myös muita, mutta mikään naisten suuri ihanne hän tuksin on. Johnny Depp vetoaa ulkonäöllään todella moniin naisiin ikään katsomatta.


      • Melkein pillua saanu
        dedsksks kirjoitti:

        James Dean saattoi joskus hurmata teinejä, ja leffamaineen takia myös muita, mutta mikään naisten suuri ihanne hän tuksin on. Johnny Depp vetoaa ulkonäöllään todella moniin naisiin ikään katsomatta.

        Mistä olet päätellyt, että Depp vetoaa naisiin ulkonäöllään, eikä esimerkiksi menestymisellään tai rahallaan? Onhan muillakin menestyvillä miehillä naisia pilvin pimein, eikä heitä voi kutsua hyvällä tahdollakaan komeaksi. En ainakaan itse pidä Andy McCoyta tai Mick Jaggeria kovin komeana, mutta kyllä molemmilla on ollut naisia enemmän kuin kymmenellä komealla tavisduunarilla.


    • Eatsleeptrain

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1967
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1703
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      15
      1658
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1537
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1495
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1400
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1387
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      650
      1281
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      18
      1233
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      10
      1168
    Aihe