Onko kuoleman jälkeen elämää? Millaista?

lifeafterdeath

Onko?

58

465

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jännää

      On.

    • jännää edessä

      Ei tämä homma kuolemaan pääty.

    • edessä paratiisi

      Rukoile Raamatun Jumalaa Jeesuksen Kristuksen kautta. Se takaa ainakin se onnelisen vaihtoehdon.

    • xbzdgnfgnfhnfhnfdnfn

      Ei oo eka kerta kun täällä fyysisesti elämme ja "kuolema" koskee vain fyysistä kehoamme,ei todellista itseämme.
      Uskontoja ei tarvita ihmisen ja Jumalan välille.

    • elämä jatkuu :)

      Koin juuri läheisen poismenon hyvin läheltä. Tuo jätti todella voimakkaan kokemuksen minulle, kokemuksen siitä että elämä ei jää tähän. En osaa tarkoin tätä tähän laittaa. Jos uskaltaisin niin laittaisin meiliosoitteeni niin voisin jakaa ajatuksia aiheesta.
      Olen entinen täysin epähenkinen ja hyvin skeptinen ihminen jms. Enään en ole.

    • rullakebab

      Itse uskon, että elämä loppuu kuolemaan. Ihminen on pelkkä aivo, joka ohjaa liha kasaa, joka nytkin kirjoittaa tätä viestiä. Kun ihminen kuolee, aivotoiminta lakkaa ja ihminen kuolee lopullisesti.

    • TehDriimMaster

      Kuoleman jälkeinen elämä on kuin uni, jossa oman alintajuntasi syvimmät tunteet pääsevät esiin täten muodostaen unestasi joko henkilökohtaisen taivaan tai -helvetin.

    • Kalju Pitkätukka

      Enpä usko.

      "Sielu" on aivojen sähkökemiaa.

      Kun aivoni sammuvat, sammun minäkin, lopullisesti, peruuttamattomasti.

      Aivosairaudet, aivovauriot, lääkkeet, alkoholi jne. muuttavat tuota toimintaa, siten
      myös "sielua".
      Joko pysyvästi tai tilapäisesti.
      Siinä todiste "sielun" ja aivojen kytköksestä.

      Jos Sinä olet yhtä kuin aivotoimintasi, kuinka voisit jatkaa elämääsi kuoleman jälkeen?

    • Realisti minäkin

      Elämä ei lopu kuolemiseen, muutenhan tässä systeemissä ei olisi mitään järkeä.

      Ihana appiukkoni siirtyi viime pitkänä perjantaina rajan taakse ja kävi unessani kertomassa, että kaikki on nyt hyvin ja elämä jatkuu.

      • Viisassetä

        Kyllä sitä elämää rapakon takanakin on, onhan Ville nieminenkin palannut Tapparan riveihin.


      • huimathoidot.
        Viisassetä kirjoitti:

        Kyllä sitä elämää rapakon takanakin on, onhan Ville nieminenkin palannut Tapparan riveihin.

        Jo pääsiäisen seutu oli hupa hengelle. Miten vapun käyp, sen säät ratkasoo. Sialumme älyttömästi töytäilee ilmakehässä. Se voi tiivistyä kutsuttaessa mm. spiritistien istunnoissa.
        Sitten se palaa hulimaan loputtomalla lomallaan väliin ukkos, väliin poutapilven liepeillä.


      • Kalju Pitkätukka

        Kuinka niin ei järkeä?
        Ihmiset syntyvät, elävät ja kuolevat.
        Monet lisääntyvätkin elämänsä aikana.

        Siinä on järkeä.

        Kuoleman jälkeinen elämä- käsite sisältää kaksi toisensa pois sulkevaa sanaa.
        Siinä sitä ei järkeä olekaan.

        Appiukkoni kuoli 7 vuotta sitten, eipä ole tullut porinoille vaikka mukava olisi
        ukkoa moikata.

        Ainahan unia voi nähdä.


      • Kärpix
        Kalju Pitkätukka kirjoitti:

        Kuinka niin ei järkeä?
        Ihmiset syntyvät, elävät ja kuolevat.
        Monet lisääntyvätkin elämänsä aikana.

        Siinä on järkeä.

        Kuoleman jälkeinen elämä- käsite sisältää kaksi toisensa pois sulkevaa sanaa.
        Siinä sitä ei järkeä olekaan.

        Appiukkoni kuoli 7 vuotta sitten, eipä ole tullut porinoille vaikka mukava olisi
        ukkoa moikata.

        Ainahan unia voi nähdä.

        Heh heh, Kalju PItkätukka. Osuvasti asian ilmaisit jo nimelläsi.


      • mitäs pitäisi olla?

        Mitä järkeä elämässä pitää olla? Siis sellaista, että se edellyttäisi kuoleman jälkeistä elämää? Kukkiihan täällä kukatkin, puut kasvavat, eläimet käyskentelevät ja niiden kuoltua eivät jää sieluna koikkelehtimaan. Ihminen on myös nisäkäs, kädellinen, eläin!

        Ihminen on vieläpä maapallolle tuhoisa eläinlaji, sellaista ei toista ole.

        Koettakaa jo tulla alas sieltä rajan takana on elämä-huuhaastanne.


    • Näin on näppylät

      Ei mitään elämää ole kuoleman jälkeen. Se oli siinä end of story. Pimeys. Laittavat laatikkoon ja hautaavat ja pois ei pääse edes viikonloppuna.

      • 10+9

        Aina kun katselee vainajia sitä tuntuu, että ne on saaneet " vapaudut vankilasta" kortin. Vapaus on kuolemassa.


    • Hindut uskovat

      ainakin jotkut että on olemassa yksi tietoisuus, brahman, joka joutuu elämän vangiksi jonkin syntyessä ja vapautuu tämän kuollessa. Elämän aikana tietoisuus luulee olevansa vain keho koska kokee asiat kehon rajaavien aistien kautta, mutta kuoltuaan, tai psykedeelisissä olotiloissa toisinaan, huomaa olevansa kokonaismieli, kuten aldous huxley asian ilmaisi, maailmansielu joka näkee kaiken ja tietää kaiken. Ajatelkaa kehoa siis tältä pohjalta jonkinlaisen tietouden keskittymänä joka vähän aikaa luulee olevansa hän kehosta syntyneiden signaalien tuottaessa rajatun egon tunteen, ja joka kuollessa ymmärtää palaavansa suurempaan yhteyteensä joka ei ole kehoin rajattu. Jos asiaa haluaisi visuaalisesti ajatella niin voisi kuvitella kuinka avaruus kaareutuu katsomaan ihmiskehon linssin läpi ja palautuu entiseensä kehon poistuttua. Elämä on tiivistettynä kokemus joka tarttuu kaikkeuden magneettinauhaan ja jää elämään siihen kaikuna muiden kaikujen mukana. Kuvitelkaa tällainen tietoisuus joka on kokenut kaiken mitä on koskaan ollut ja voidaan puhua aika melko mittavasta tietouskasasta jota voimme jopa kutsua jumalaksi.

    • Mätiedänkaiken

      Ei oo kuoleman jälkeistä "elämää". Ehkä jotain muuta.

    • Am Universum

      Maailmankaikkeus rakentuu ja hajoaa ikuisesti. Se on jatkuva pulssi, jonka aikana se materialisoituu eläväksi olennoksi. Me olemme Universumi: olemassaolon tajunnallista sielunvirtausta. Peace!

    • Kotimatkalla

      Ihminen on kokonaisuus. Ruumis, henki, sielu. Kun ihminen kuolee jättävät henki ja sielu tämän ruumiin kuoren ja se kuori vain menee ajakseen sinne maahan ylösnousemuspäivään saakka. Henki ja sielu palaavat Jumalan huomaan, sinne kotiinsa, mistä ne on meille annettukin. Jumala on Isä ja me olemme Hänen lapsiaan ja täällä aikamme oppimassa. Tärkein oppi on se, kuinka suhtaudumme lähimmäisiimme ja rakastamme kanssaihmisiämme, sillä Jumala on Rakkaus. Taivaskoti on ihana paikka ja siellä vasta pääsemme kunnolla olemaan sitä, mitä Jumala on meidän tarkoittanut olla. Taivas ei ole pilven päällä lillumista vaan paljon paljon muuta, mistä emme edes ole osanneet uneksiakaan. Siellä sanoinkuvaamattoman kauniit ja värikkäät kukatkin laulavat ja soivat. Siellä on kauniit kodit puutarhoineen varattuna meille kaikille, jotka vaan sinne haluamme mennä. Tärkeintä on usko Jeesukseen ja Hänen sovitustyöhönsä. Ihminen rikkoi Jumalaa kohtaan paratiisissa, mutta Jumala poikansa ristintyön avulla varmisti meille pääsyn takaisin Hänen yhteyteensä eli siis sinne taivaskotiin. Mitään ei menetä, jos uskoo, mutta kaiken menettää, jos jättää uskomatta, sillä se pahakin paikka on olemassa.

    • Tsiisus

      Minä uskon Ukko ylijumalaan. Usko sinäkin! USKO NYT!!

    • joopajp

      Ei meistä kukaan oikeasti sitä tiedä.

    • neuvoni

      jos on kuoleman jäkeistä elämää, niin todennäköisesti tässä elämässä masentuneet ovat masentuneita siellä seuraavassa elämässäkin. Elämä ei vaan sovi kaikille..

      • Trinig

        Tämä nimimerkki 'neuvoni' on sairain kaikista... oikea psykopaatti. Käy pilkkaamassa ihmisiä, jotka keskustelevat masennuksesta... Vain oikea psykopaatti tekee näin.


      • neuvoni
        Trinig kirjoitti:

        Tämä nimimerkki 'neuvoni' on sairain kaikista... oikea psykopaatti. Käy pilkkaamassa ihmisiä, jotka keskustelevat masennuksesta... Vain oikea psykopaatti tekee näin.

        tuossa se nyt taas nähdään miten joku heikko yksilö ei kestä toisen ihmisen eriävää näkökantaa. Ei täällä missään ole huomautettu, että tähän ketjuun saa kommentoida AINOASTAAN masentuneet. Kyllä tänne saavat muutkin kommentoida, kuin "masentuneet". Tässä juuri kiteytyy se homman ydin, eli heikko yksilö ei kestä mitään omaan pirtaan epäsopivaa, vaan toivoo kaiken ympärillään tapahtuvan pysyvän oman mukavuusalueensa rajojen sisällä. Ja näinhän mailma ei toimi, jota se heikko yksilö ei tahdo kestää. Kun hyvälle yksilölle tulee vastoinkäymisiä, niin se ei lannistu niistä, tai jos lannistuu väliaikaisesti, niin omaa kyvyn toipua. Heikkopäinen yksilö tarvitsee lannistumisesta toipuakseen lääkäreitä, lääkkeitä, sängyssä omissa paskoissaan makaamista kuukausitolkulla ja ympäristön jatkuvaa positiivista buustaamista. Siltikään heikkopään toipuminen ei ole varmaa ja syy tähän on alkujaan vain se, että kyseinen yksilö on heikko ja hauras tapaus, joka ei osaa/ pysty elämään tässä mailmassa.


        Kun nyt on tutkittu, että "masennusta" on kahta päätyyppiä, eli aivojen välittäjäaineiden epäbalanssista johtuvaa ja ns. olosuhdemasennusta, niin näistä on todettava, että alkujaan heikkojen ja tyhmien vaivoja ovat. Alkujaan huono yksilö ei tajua omaa parastaan, eikä osaa kuunella omaan kehoaan. Aivojen välittäjäaineet menee epätasapainoon, kun typerä ihminen ei liiku tarpeeksi, syö oikein ja stimuloi itse mieltään ja kehoaan sopivasti. Synnynäinen paskahousumasentuja, ei tajua mennä välillä lenkille, vaan makaa vaikka vuoden putkeen sohvalla, jos siihen tarjoutuu mahdollisuus. Kyllähän siinä menee aivokemiat solmuu! Hyvällä yksilöllä jo terve maalaisjärki käskee välillä menemään kävelylle, jos on esim. joku pitkä joutenoloaika. Hyvän yksilön luontaiset vaistot antavat käskyn keholle luonnostaa, kun taas paskan yksilön keho tai järki ei anna mitään singaalia.

        Ns. olosuhde "masennus" taas johtuu esim. siitä että on kovia vastoinkäymisiä elämässä ja elämä ylipäätään on ollut "helvettiä". Tuokin asia on vaan niin, että alkujaan huonolla yksilöllä tuppaa se elämä olemaan "helvettiä" , syystä että itse on niin kyvytön esim. hoitamaan omia asioitaan, tekemään töitä, löytämään puolisioa ja ylipäätään tekemään kaikkea mitä normaalissa yhteiskunnassa pidetään tärkeänä esim. pärjäämisen kannalta. Eli turha luulla, että kaikkia olosuhde"masentujia" olisi pidetty lapsuuden ajan kellarissa seksiorjana tai olis joku läheinen kuollut hirveällä tavalla tai muuta yhtä traagista. Ei, heille suurimalle osalle on vain elämän vaatimukset olleet liikaa, johon syynä on vain ja ainoastaan se että pas_ka yksilö alkujaan.

        Minä itse henkilökohtaisesti toivon, että kaikki "masentuneet" muuttuisivat/ paranisivat hyviksi ja yhteiskuntakepoisiksi yksilöiksi, koska enemmän iloa ja hyötyä heistä olisi silloin minullekin, kuin nyt kun syövät verovaroja ja ajelevat tuolla lääketokkurassa rekkoja päin.


      • Mätiedänkaiken
        neuvoni kirjoitti:

        tuossa se nyt taas nähdään miten joku heikko yksilö ei kestä toisen ihmisen eriävää näkökantaa. Ei täällä missään ole huomautettu, että tähän ketjuun saa kommentoida AINOASTAAN masentuneet. Kyllä tänne saavat muutkin kommentoida, kuin "masentuneet". Tässä juuri kiteytyy se homman ydin, eli heikko yksilö ei kestä mitään omaan pirtaan epäsopivaa, vaan toivoo kaiken ympärillään tapahtuvan pysyvän oman mukavuusalueensa rajojen sisällä. Ja näinhän mailma ei toimi, jota se heikko yksilö ei tahdo kestää. Kun hyvälle yksilölle tulee vastoinkäymisiä, niin se ei lannistu niistä, tai jos lannistuu väliaikaisesti, niin omaa kyvyn toipua. Heikkopäinen yksilö tarvitsee lannistumisesta toipuakseen lääkäreitä, lääkkeitä, sängyssä omissa paskoissaan makaamista kuukausitolkulla ja ympäristön jatkuvaa positiivista buustaamista. Siltikään heikkopään toipuminen ei ole varmaa ja syy tähän on alkujaan vain se, että kyseinen yksilö on heikko ja hauras tapaus, joka ei osaa/ pysty elämään tässä mailmassa.


        Kun nyt on tutkittu, että "masennusta" on kahta päätyyppiä, eli aivojen välittäjäaineiden epäbalanssista johtuvaa ja ns. olosuhdemasennusta, niin näistä on todettava, että alkujaan heikkojen ja tyhmien vaivoja ovat. Alkujaan huono yksilö ei tajua omaa parastaan, eikä osaa kuunella omaan kehoaan. Aivojen välittäjäaineet menee epätasapainoon, kun typerä ihminen ei liiku tarpeeksi, syö oikein ja stimuloi itse mieltään ja kehoaan sopivasti. Synnynäinen paskahousumasentuja, ei tajua mennä välillä lenkille, vaan makaa vaikka vuoden putkeen sohvalla, jos siihen tarjoutuu mahdollisuus. Kyllähän siinä menee aivokemiat solmuu! Hyvällä yksilöllä jo terve maalaisjärki käskee välillä menemään kävelylle, jos on esim. joku pitkä joutenoloaika. Hyvän yksilön luontaiset vaistot antavat käskyn keholle luonnostaa, kun taas paskan yksilön keho tai järki ei anna mitään singaalia.

        Ns. olosuhde "masennus" taas johtuu esim. siitä että on kovia vastoinkäymisiä elämässä ja elämä ylipäätään on ollut "helvettiä". Tuokin asia on vaan niin, että alkujaan huonolla yksilöllä tuppaa se elämä olemaan "helvettiä" , syystä että itse on niin kyvytön esim. hoitamaan omia asioitaan, tekemään töitä, löytämään puolisioa ja ylipäätään tekemään kaikkea mitä normaalissa yhteiskunnassa pidetään tärkeänä esim. pärjäämisen kannalta. Eli turha luulla, että kaikkia olosuhde"masentujia" olisi pidetty lapsuuden ajan kellarissa seksiorjana tai olis joku läheinen kuollut hirveällä tavalla tai muuta yhtä traagista. Ei, heille suurimalle osalle on vain elämän vaatimukset olleet liikaa, johon syynä on vain ja ainoastaan se että pas_ka yksilö alkujaan.

        Minä itse henkilökohtaisesti toivon, että kaikki "masentuneet" muuttuisivat/ paranisivat hyviksi ja yhteiskuntakepoisiksi yksilöiksi, koska enemmän iloa ja hyötyä heistä olisi silloin minullekin, kuin nyt kun syövät verovaroja ja ajelevat tuolla lääketokkurassa rekkoja päin.

        'Neuvoni' nimimerkki puhuu asiaa. Onhan se ihmisestä itsestä kiinni millä tavalla ottaa vastaan elämän vastoinkäymiset. Täytyy kylläkin sanoa, että ihminen, jolla on elämänsä alku ollut suhteellisen helppo moniin masentuneisiin verrattuna (ei välttämättä tuota kellarihumppaa, mutta vaikkapa vain syrjintää ja kotona taloudellisia ongelmia), ei tajua yhtään mistä puhuu vaikka kuinka niin luulisi.


      • 1932
        Trinig kirjoitti:

        Tämä nimimerkki 'neuvoni' on sairain kaikista... oikea psykopaatti. Käy pilkkaamassa ihmisiä, jotka keskustelevat masennuksesta... Vain oikea psykopaatti tekee näin.

        Tämä psykopaatti on niitä heikkoja, jotka vaan sanoo "en välitä vittuakaan" ja jatkaa elämäänsä. Todella negatiivisia ja törkeitä. Myös niin välinpitämättömiä, että koska ei välitä huonoista asioista, ei välitä myöskään hyvistä, jonka takia ei tule oppimaan asioista, eikä tule myöskään saavuttamaan elämässä sen enempää, vaan tyytyy yksinkertaiseen "vitutko sil välii" elämään.
        Mutta niinhän se on, että mitä huonompi ihminen, sen paremmin pärjää maailmassa.


      • Yks paskayksilö
        neuvoni kirjoitti:

        tuossa se nyt taas nähdään miten joku heikko yksilö ei kestä toisen ihmisen eriävää näkökantaa. Ei täällä missään ole huomautettu, että tähän ketjuun saa kommentoida AINOASTAAN masentuneet. Kyllä tänne saavat muutkin kommentoida, kuin "masentuneet". Tässä juuri kiteytyy se homman ydin, eli heikko yksilö ei kestä mitään omaan pirtaan epäsopivaa, vaan toivoo kaiken ympärillään tapahtuvan pysyvän oman mukavuusalueensa rajojen sisällä. Ja näinhän mailma ei toimi, jota se heikko yksilö ei tahdo kestää. Kun hyvälle yksilölle tulee vastoinkäymisiä, niin se ei lannistu niistä, tai jos lannistuu väliaikaisesti, niin omaa kyvyn toipua. Heikkopäinen yksilö tarvitsee lannistumisesta toipuakseen lääkäreitä, lääkkeitä, sängyssä omissa paskoissaan makaamista kuukausitolkulla ja ympäristön jatkuvaa positiivista buustaamista. Siltikään heikkopään toipuminen ei ole varmaa ja syy tähän on alkujaan vain se, että kyseinen yksilö on heikko ja hauras tapaus, joka ei osaa/ pysty elämään tässä mailmassa.


        Kun nyt on tutkittu, että "masennusta" on kahta päätyyppiä, eli aivojen välittäjäaineiden epäbalanssista johtuvaa ja ns. olosuhdemasennusta, niin näistä on todettava, että alkujaan heikkojen ja tyhmien vaivoja ovat. Alkujaan huono yksilö ei tajua omaa parastaan, eikä osaa kuunella omaan kehoaan. Aivojen välittäjäaineet menee epätasapainoon, kun typerä ihminen ei liiku tarpeeksi, syö oikein ja stimuloi itse mieltään ja kehoaan sopivasti. Synnynäinen paskahousumasentuja, ei tajua mennä välillä lenkille, vaan makaa vaikka vuoden putkeen sohvalla, jos siihen tarjoutuu mahdollisuus. Kyllähän siinä menee aivokemiat solmuu! Hyvällä yksilöllä jo terve maalaisjärki käskee välillä menemään kävelylle, jos on esim. joku pitkä joutenoloaika. Hyvän yksilön luontaiset vaistot antavat käskyn keholle luonnostaa, kun taas paskan yksilön keho tai järki ei anna mitään singaalia.

        Ns. olosuhde "masennus" taas johtuu esim. siitä että on kovia vastoinkäymisiä elämässä ja elämä ylipäätään on ollut "helvettiä". Tuokin asia on vaan niin, että alkujaan huonolla yksilöllä tuppaa se elämä olemaan "helvettiä" , syystä että itse on niin kyvytön esim. hoitamaan omia asioitaan, tekemään töitä, löytämään puolisioa ja ylipäätään tekemään kaikkea mitä normaalissa yhteiskunnassa pidetään tärkeänä esim. pärjäämisen kannalta. Eli turha luulla, että kaikkia olosuhde"masentujia" olisi pidetty lapsuuden ajan kellarissa seksiorjana tai olis joku läheinen kuollut hirveällä tavalla tai muuta yhtä traagista. Ei, heille suurimalle osalle on vain elämän vaatimukset olleet liikaa, johon syynä on vain ja ainoastaan se että pas_ka yksilö alkujaan.

        Minä itse henkilökohtaisesti toivon, että kaikki "masentuneet" muuttuisivat/ paranisivat hyviksi ja yhteiskuntakepoisiksi yksilöiksi, koska enemmän iloa ja hyötyä heistä olisi silloin minullekin, kuin nyt kun syövät verovaroja ja ajelevat tuolla lääketokkurassa rekkoja päin.

        ...Ei, heille suurimalle osalle on vain elämän vaatimukset olleet liikaa, johon syynä on vain ja ainoastaan se että pas_ka yksilö alkujaan...

        Jostain syystä nuo paskageenit ovat säilyneet syystä että erilaisina aikoina kysytään erilaisia geenejä. Nyt olet vahva loistoyksilö geeneinesi mutta entäs kun olosuhteet muuttuvat? Useat masentuneet tahtoisivat kauniimman, lempeämmän maailman mutta tietysti on myös turhautuneita jotka eivät todella kykene kilpailemaan tai ovat masennettuja (loistoyksilöiden toimesta?).


      • ei neuvoa
        Yks paskayksilö kirjoitti:

        ...Ei, heille suurimalle osalle on vain elämän vaatimukset olleet liikaa, johon syynä on vain ja ainoastaan se että pas_ka yksilö alkujaan...

        Jostain syystä nuo paskageenit ovat säilyneet syystä että erilaisina aikoina kysytään erilaisia geenejä. Nyt olet vahva loistoyksilö geeneinesi mutta entäs kun olosuhteet muuttuvat? Useat masentuneet tahtoisivat kauniimman, lempeämmän maailman mutta tietysti on myös turhautuneita jotka eivät todella kykene kilpailemaan tai ovat masennettuja (loistoyksilöiden toimesta?).

        entäs kun olosuhteet muuttuvat?... No tuskin ne nyt ainakaan siihen suuntaan muuttuvat, että masennusta tarvitaan tai että masentuneet nyt alkaisivat jotenkin olemaan jotakin kunkkuja tällä. Eikö ne vahvat yksilöt juuri sopeudu parhaiten mailman muutoksiin, johon taas vastaavasti heikot/ masentuneet eivät sopeudu?


      • Voimamies Tomukasa
        neuvoni kirjoitti:

        tuossa se nyt taas nähdään miten joku heikko yksilö ei kestä toisen ihmisen eriävää näkökantaa. Ei täällä missään ole huomautettu, että tähän ketjuun saa kommentoida AINOASTAAN masentuneet. Kyllä tänne saavat muutkin kommentoida, kuin "masentuneet". Tässä juuri kiteytyy se homman ydin, eli heikko yksilö ei kestä mitään omaan pirtaan epäsopivaa, vaan toivoo kaiken ympärillään tapahtuvan pysyvän oman mukavuusalueensa rajojen sisällä. Ja näinhän mailma ei toimi, jota se heikko yksilö ei tahdo kestää. Kun hyvälle yksilölle tulee vastoinkäymisiä, niin se ei lannistu niistä, tai jos lannistuu väliaikaisesti, niin omaa kyvyn toipua. Heikkopäinen yksilö tarvitsee lannistumisesta toipuakseen lääkäreitä, lääkkeitä, sängyssä omissa paskoissaan makaamista kuukausitolkulla ja ympäristön jatkuvaa positiivista buustaamista. Siltikään heikkopään toipuminen ei ole varmaa ja syy tähän on alkujaan vain se, että kyseinen yksilö on heikko ja hauras tapaus, joka ei osaa/ pysty elämään tässä mailmassa.


        Kun nyt on tutkittu, että "masennusta" on kahta päätyyppiä, eli aivojen välittäjäaineiden epäbalanssista johtuvaa ja ns. olosuhdemasennusta, niin näistä on todettava, että alkujaan heikkojen ja tyhmien vaivoja ovat. Alkujaan huono yksilö ei tajua omaa parastaan, eikä osaa kuunella omaan kehoaan. Aivojen välittäjäaineet menee epätasapainoon, kun typerä ihminen ei liiku tarpeeksi, syö oikein ja stimuloi itse mieltään ja kehoaan sopivasti. Synnynäinen paskahousumasentuja, ei tajua mennä välillä lenkille, vaan makaa vaikka vuoden putkeen sohvalla, jos siihen tarjoutuu mahdollisuus. Kyllähän siinä menee aivokemiat solmuu! Hyvällä yksilöllä jo terve maalaisjärki käskee välillä menemään kävelylle, jos on esim. joku pitkä joutenoloaika. Hyvän yksilön luontaiset vaistot antavat käskyn keholle luonnostaa, kun taas paskan yksilön keho tai järki ei anna mitään singaalia.

        Ns. olosuhde "masennus" taas johtuu esim. siitä että on kovia vastoinkäymisiä elämässä ja elämä ylipäätään on ollut "helvettiä". Tuokin asia on vaan niin, että alkujaan huonolla yksilöllä tuppaa se elämä olemaan "helvettiä" , syystä että itse on niin kyvytön esim. hoitamaan omia asioitaan, tekemään töitä, löytämään puolisioa ja ylipäätään tekemään kaikkea mitä normaalissa yhteiskunnassa pidetään tärkeänä esim. pärjäämisen kannalta. Eli turha luulla, että kaikkia olosuhde"masentujia" olisi pidetty lapsuuden ajan kellarissa seksiorjana tai olis joku läheinen kuollut hirveällä tavalla tai muuta yhtä traagista. Ei, heille suurimalle osalle on vain elämän vaatimukset olleet liikaa, johon syynä on vain ja ainoastaan se että pas_ka yksilö alkujaan.

        Minä itse henkilökohtaisesti toivon, että kaikki "masentuneet" muuttuisivat/ paranisivat hyviksi ja yhteiskuntakepoisiksi yksilöiksi, koska enemmän iloa ja hyötyä heistä olisi silloin minullekin, kuin nyt kun syövät verovaroja ja ajelevat tuolla lääketokkurassa rekkoja päin.

        Jo tuo höpinä "hyvistä" ja "heikoista" "yksilöistä" on jotain niin pinnallisen lyhytnäköistä shaibaa, ettei viitsi edes lukea loppuun koko kommenttia.

        Heikonlaista tekstiä. Cheers.


      • mentori
        Voimamies Tomukasa kirjoitti:

        Jo tuo höpinä "hyvistä" ja "heikoista" "yksilöistä" on jotain niin pinnallisen lyhytnäköistä shaibaa, ettei viitsi edes lukea loppuun koko kommenttia.

        Heikonlaista tekstiä. Cheers.

        no kirjoita parempaa, senkin paskahousumasentuja!


    • Jooh

      No ateismi kuulemma ainakin elää ikuisesti jossan Esko Valtaöjan tähdistöissä, raah...

      • Mätiedänenemmänkuinmuut

        Juu. Saahan sitä kuvitella mitä haluaa ja siitä vaikkapa perustaa uuden uskonnon ja saa koko maapallon asukit seuraajikseen. Kuvitelmaa se silti on.


      • Jooh
        Mätiedänenemmänkuinmuut kirjoitti:

        Juu. Saahan sitä kuvitella mitä haluaa ja siitä vaikkapa perustaa uuden uskonnon ja saa koko maapallon asukit seuraajikseen. Kuvitelmaa se silti on.

        Ai kuten vaikka katoava länsimainen tieteellinen maailmankuvakin, jota "uskonnottomat" (sic!) seuraten kuvitellen absolutisoiden palvovat?


      • Mätiedäkaiken
        Jooh kirjoitti:

        Ai kuten vaikka katoava länsimainen tieteellinen maailmankuvakin, jota "uskonnottomat" (sic!) seuraten kuvitellen absolutisoiden palvovat?

        Tieteenhaara onkin se sellainen "uskonto" joka kehittyy koko ajan aikakaudelle sopivaan suuntaan; vähän niin kuin muoti-ilmiö, mutta hitaampaa. Voihan se maapallo vaikkapa pian olla taas litteä, kun katsotaan uudestaan tuhannennnesta ulottuvuudesta. Sitä joko uskoo siihen mitä näkee ja materiaalisesti eri suureilla määritetään, tai sitten palvoo... vaikkapa kengänpohjallisia ja ulvoo... ihan ulvomisen vuoksi. Minä uskon että uusi puhelinmalli on parempi kuin nykyinen. Voin olla väärässä.


    • ennenkin elänyt

      tottakai kuolemanjälkeinen elämä on olemassa ,mutta vaan toisessa olomuodossa. Jos suvussa kuolee mies on samaan sukuun syntyvä aina poika ja naisen kuolemasta tyttö. ja sitten on nämä erikseen jotka lähtevät oman kädenkautta, sehän voi olla että syntyy sitten vaikka sellaiseksi eläimeksi jolle ei ole tarkoitettu pitkää elämää. kaikille annetaan oma uusi keho johon henki tulee

    • vahvempi usko

      Kuoleman jälkeen on käytännössä kaksi vaihtoehtoa jokaisen yksilön kohdalla: kadotus tai iankaikkinen elämä Jumalan pyhässä valtakunnassa.

      Yksikään syntinen ei voi astua Jumalan pyhään valtakuntaan. Mutta koska Jumala haluasi rakkaudesta syntiin langenneet ihmiset luokseen iankaikkisuuteen, Hän tuli itse ihmiseksi Pojassa, Jeesuksessa, ja sovitti ristillä meidän syntimme sekä ikuisen henkensä voimalla voitti kuoleman ja kadotuksen!

      Ottamalla henk.koht. vastaan Jeesuksen omien syntiesi sovittajana ja elämäsi Herrana, pääset 100% varmasti iankaikkiseen elämään, eli taivaaseen, kuolemasi jälkeen. Vain usko Jeesukseen sovittajanaan ja Herranaan vie sinut pelastukseen.

      Kyllä, se on niin helppoa ja yksinkertaista. Koska Jumala rakasti meitä pahoja ja epäonnistuneita ihmisiä niin paljon, Hän ratkaisi asian tällä tavalla ja teki pelastuksen näin helpoksi.

      Rukoilen puolestasi, aloittaja.

      • ghdhngfrn

        Väärin, kuinka voit olettaa että Rakkaus tuomitisisi ketään kärsimykseen? Saati sellaista joka ei jotain kirjaa ole lukenut?
        Todellisuudessa tämä elämä on kuolemaa todellisuudesta. Verhon toisella puolella on se todellinen elämä josta haluamme aina palata tänne takaisin.


    • kuolema on loppu

      Ei. Kuolema on täsmälleen sama kuin eläimillä. Ei eläimetkään täällä hillu missään muodossa kuoleman jälkeen. Miksi ihmiset aina kyselee kuoleman jälkeisestä vaikka asia on ilmeinen. Aivot on kuin tietokone ja kun siitä lähtee virrat pois, ei siitä mitään sielua minnekään erkane sen enempää kuin tietokoneesta.

      tätä ihmiset on vaikea hyväksyä ja siksi uskotaan sieluihin ja jumaliin.

      • Mätiedänkaiken

        Kylmä fakta oli tässä. Oikein! Ihmiskunta on vain omalla tavallansa selviytymisestään kamppaileva orgaaninen lajike (jos jostain syystä ei halua suoraan eläinkuntaan luokitella). Henkimaailmaan uskominen on vain osoitus ihmisen aivon superkyvykkyydestä pyrkiä aina näkemään aistien näyttämän kuoren ulkopuolelle.


    • totuudentietäjä

      Elämme tietokonesimulaatiossa, jossa emme itse oikeasti tee päätöksiämme, vaan galaktiset persoonat ohjailevat meitä pelikonsoliensa välityksellä. Jotkut onnekkaat ovat saaneet ohjaajakseen fiksuja ja järkeviä pelaajia. Joillain taas on sattunut kohdalle rääväsuinen teini. Siksi olemme erilaisia. Elämämme päättyy, kun pelaaja sammuttaa konsolinsa, tai kun hahmo saa liikaa iskuja ja tulee game over.

      • Mätiedänkaiken

        Elämä on surkea peli. Liikaa quick-time-eventtejä. Phyh!


    • Kerro lisää

      Mitä sinä täällä kyselet, me täällä olemme kaikki elossa! :)

      Älä mies ajattele tuollaisia, vaan mieti ja kerro, miksi teet niin.

    • neuvoni

      "paratiisi", kuoleman jälkeinen elämä jne. on tässä elämässä huonosti pärjäävien, lihavien ja masentuneiden haaveilua, jolla lohduttaa itseään. Jos nyt oletetaan, että olis joku "uudestisyntyminen" niin samat ongelmat niillä pas_koilla yksilöillä olis siinä seuraavassakin elämässä, koska ovat pas_koja yksilöitä.

    • 15+15

      Kyllä väittävät että on, omia kokemuksia on sen verran voin todeta että melko varmasti on, kaikesta ei ota selvää mitä siellä on, jos itse saisin valita sovittaisin kai rikokseni jos voisin sen jälkeen häviäisin olemattomiin siis mestaan jossa ei ole mitään, ei aistimuksia, ei tuntemuksia, ei muistoja tai mitään muutakaan, päivääkään en kaipaamaan jäisi eikä mitään muutakaan, jos jotain kaipaan jää on mielestäni aika huonossa mallissa asiat, joten kannattanee pohtia mitä on tekemässä ja mitkä ovat tilanteet, mutta mitään selvyyttä ei siis asiasta ole joten mitään lupaa en menisi antamaan.

      Mentyäni nukkumaan tässä pari kolme yötä takaisin, kun olin käynyt kätkölläni jossa aika moinen määrä niitä .........ä ajatuksissani pyöri vain nukkumaan mentäessä että pian se on tehtävä oli loppu mikä hyvänsä; heräsin siihen kun joku huusi nimeäni täydestä kurkusta täynnä raivoa ja lujaa, sitä tuskin kukaan muu kuuli muuten olisi ollut kokotalo hereillä, meinasi mennä yö päin helvettiä olin tuskallisen hiostava olo, mutta sitten rauhoituin ja sain nukuttua.

      Kuitenkin asia jäi vaivaamaan, koska jäi olo että olisin pääsyt katsomaan jos olisin tahtonut, kuka huutaa ja ehkä nähnyt mitä siellä on odottamassa täältä pois lähdön jälkeen, nyt odotan että asian annettaisiin toistua, menisin kaikesta hyytävästä tuskasta ja kauhusta huolimatta katsomaan kuka siellä huutaa ja minkä kaltaista siellä on, onko se sitten niin kauhistuttava paikka ja jos vielä voisin vaihtaa muutaman sanasen huutajan kanssa.

      Joulun aikoihin tuli MTV fakta kanavalta dokumentti ruumiista irtautumisista sekä jonkin aikaa kuolleena olemisen kokemuksista, oli siinä mielessä erilainen että kaikki kokemuksistaan kertojat, eivät päässeet sinne valoon onneen ja autuuteen käymään, oli myös kävijä joka oli joutunut katkuiseen savuavaan pohjattomaan kuiluun, johon hänet oli kahlittu täysin yksinään, hän pystyi aistimaan kaiken pohjalta oli muistaakseni kuulunut vain tuskallista karmivaa valitusta.

      Täytyy vain todeta omalla kohdallani ei tätä elämää kestä ei jaksa, kaikki on vain turhaa ja tyhjää pelkkää humpuukia.

    • Pskat ole!

      Pah. Ihminen kuvittelee -yhtenä eläjnlajina- että sielu jää kun ruumis kuolee. Pah. Sielu on aivokudoksen ja sähköimpulssien aikaansaama "minuus" joka sammuu kuin kynttilä, kun keho kuolee. Siksi kannattaa elää tämä elämä niin nauttien ja positiivisesti kuin vain osaa, tai sitten elää hukaten se -ihan miten kukin haluaa.

      Ne sydänpysähdyksen tms. aikana väitetyt rajatilakokemukset ovat aivojen aikaansaamaa. Aivokudoshan ei ole tuossa vaiheessa vielä kuollut, vaikka esim sydän olisi ehtinyt olla pysähdyksissä mutta ihminen on saatu elvytettyä.

      Kuoleman jälkeinen elämä on käsite: kuollut säilyy elävien läheisten muistoissa -ja jotkut julkkikset (etenkin diktaattorit jne) satoja tai tuhansia vuosia ihmisten mielissä historiankirjoitusten kautta. Pahimmillaan täysin yksinäisenä kuollutta ei taas muista kukaan; hautakivi tai ristikin nuhjautuu tai sitä ei edes tule.

      Itse olen masentunut ja itsemurha käy usein mielessä. Masennuslääkkeitä en aio enää popsia, itseni tappaminen askarruttaa koska elämä loppuu sitten siihen. Koetan elätellä vaan toiveita että masennus lakkaisi joskus ja osaisin nauttia tästä ainutlaatuisesta yhdenkertaisesta elämästä.

    • 15+15

      Jos homma olisi niin yksinkertaisen helvetin selvää, ettei kuoleman jälkeen ole mitään, täällä ei ole mitään niin nautinnollista miksi kannattasi elää joten miksi edes syntyä tänne paskaakin paskempaan maailmaan.

      Juu meinaat varmaan jotain vitun evoluutiota, miksi jollakin helvetin evoluutiolla olisi taito, käsitys ja ymmärrys tehdä tätä kaikkea ihminen, eläimet, koko maa, vuodenajat jolloin viljellään korjataan satoa, talvi lumi, kevät joka alkaa antaa uudenkasvukauden, napajäätiköt, vesistöt makea, suolainen, karvas, poutapilvet, sadepilvet, ukkospilvet, valo, pimeys, aurinko, kuu, muut planeetat tähdet taivaalla, toiset aurinkokunnat, ja tässä on vasta pieni osa maailman kaikkeutta ym., miten se evoluutio kykenee tällaiseen, sen haluan aukottomasti tietää ja olla asiasta 100% varma, enkä kuulla, että ensi viikolla selvisi ettei määrätyt asiat olleetkaan niin kun oli väitetty olevan, ne ovatkin nyt täysin päälaellaan se mikä arvioitu oleva 500 000 000 v. vanha ei ollutkaan todellisuudessa kun 5000 v. vanha.

      Mistä helvetistä se evoluutio on sitten syntyisin miten joku evoluutio jolla ei ole mitään järkeä eikä tarkoitusperää saa tämän kaiken aikaan, miksei se evoluutio jos sillä kuitenkin on näinkin paljon ollut kaikkea tieto, taitoa ja ymmärrystä sekä viisautta tehdä tämä kaikki järjestys ihminen ym. siinä mukana miksi se vitun evoluutio ei ole antanut myös täyttä tietoisuutta kun kuolet sinusta ei jää mitään olemaan eikä sen jälkeen ole mitään?

      Miksi se joku evoluutio ei vain tehnyt suolakurkkua, sekin kyllä vaatii jo jotakin järjellistä ja järjestelmällisyyttä, niissäkin asioissa kun ihmiset ovat erilaisia ja eripuraisia, mistä tuo evoluutio keksi riidan ja kaiken sen tuoman aiheuttamat, sodat, hirmuteot ja tuskan, sekä pahoinvoinnin?

      Miksi pitää olla risti tai hauta kivi jos on kerran evoluutio, miksi yleensäkään pitää olla mitään muistoa ja tunteita tms. kun on evoluutio?

      Miksi uskonnot ja ihminen olisi pystynyt sumentamaan tällaisen mahdin antaman tiedon, niin että toiset olisivat asiasta varmoja toiset taas eivät, sekä että jos väität ettei kuoleman jälkeen ole mitään, se on jo uskon asia ja sinun väitteeseesi en usko edes tieteen näyttämänä, ennen kun pääsen asiasta itse varmaan selvyyteen, varmaan se evoluutio yhtä yksikertaista selittää kun Jumalan ja paholaisen olemassa oleminen sekä taivaan ja helvetin tai täydellisen katoavaisuuden jollakin vitun aivojensähköimpulsseilla, juu just varmaan se fuking evoluutio!

      Tuo huuto jonka yöllä kuulin tuli jostakin todella syvältä, jos joku olisi kerrostalossa tai pihalla sitä huutanut tuohon aikaan yöstä varmaan olisi ollut vilskettä rapussa ja poliisit paikalla, kaiken lisäksi huuto jatkui vaikka olin jo hereillä talossa oli aivan hiljaista varmasti seinänaapurin lapsi olisi parkunut tuon kuullessaan lähes yhtä lujaa, sen tajusin jostakin syystä siinä hetkessä että ilman nukkumista en pääse sinne katsomaan, kuka siellä minua huutaa ja vähän helvetin lujaa.

    • älä tapa itseäsi!

      Youtubessa on monia kertomuksia ihmisltä jotka jäi eloon yritettyään tappaa itsensä, moni kertoi karmaisevasta kokemuksesta kuoleman rajan toisella puolella. En suosittele. Nimittäin jos on pahoja ahdistuksia täällä ajassa, niin ne voi olla sielunvihollisen aikaansaannoksia, jotka jatkuu rajan takana pahempina. Ei se kuolema sitä tuskaa poista. Tuskan poistaa vain Jeesus, Hän tuo levon ja rauhan jossa sielu lepää. kun on saanut synnit anteeksi. Rukoilkaa nyt heti: "auta Jeesus, ota syntini pois, ja tule sydämeeni asmaan. Pelasta minut ja vie taivaaseen luoksesi, annan nyt elämäni kokonaan sinulle Jeesus. Aamen."
      Hakeudu uskovien yhteyteen ja ala lukemaan Raamattua joka päivä. Käy ehtoollisella, ja pyydä uskovilta esirukousta. Saat avun!

      • bterbnrtn

        ...niin ja pyydä Jeesukselta "anna kaikki syntini anteeksi, puhdista sydämeni puhtaaksi ".
        Jeesus sanoi: Tulkaa mInun luokseni kaikki te raskautetut ja työtä tekevät, niin Minä annan teille levon. Katsokaa minuun, ottakaa minun ikeeni yllenne. Minun ikeeni on kevyt. Näin teidän sielunne löytää levon.
        Jos tapat itsesi ennen kuin olet saanut synnit anteeksi et päädy levon paikkaan, koska se taivas on vain uskoville, jotka ovat antaneet elämänsä Jeesukselle. Joten anna nyt heti elämäsi Jeesukselle.


    • miukug

      Ei toivon mukaan.. Sittenhän se olisi yhdestä helvetistä toiseen siirtymistä ja pitäisi yrittää kuoleman jälkeenkin jotenkin lopettaa oleminen/eläminen.. Aika karmeata ajateltavaa. Ajattele, jos tekisi itsemurhan ja sama paska jatkuu sitten kuolemankin jälkeen, ilmeisesti kuitenkin eri tavalla.. Jos edes syntyisi uudelleen, niin olisihan siinä edes mahdollisuus uuteen, parempaan alkuun.

      • 15+15

        Sepä tuskin ketään todellisuudessa kiinnostaa kun täältä pois haluaa, samoihin paskoihin vieläkin rankempina, tuota juuri tarkoitin että pitää olla 100% josko pääsee tilaan missä ei ole mitään, et edes siis tiedä koko tilastasi mitään, et minkään olevaisen olemassa olosta jne.

        Samoin ei enää mitään jälleen syntymää tänne, ei todellakaan edes kiinnosta tulla tänne enää toista kertaa tässä kerrassakin on lähes kaikki liikaa, enpä muistoja jäisi kaipailemaan.


    • vnm,.-

      Tämä elämä on yhden kuoleman jälkeistä seuraava elämä.

    • kelloista loppuu aik

      En usko että on. Se juuri antaa kaikelle merkityksen: mitä jätät jälkipolvelle? Miten kohtelet muita? Tiesittekös että myös meidän aurinko sammuu, ensin se syö maapallon. Avaruuskin kuolee aikanaan.

    • kiihko usko

      Eipä tässä olla muita kun biologisia vempaimia jossa sinä olet yhtä kuin muistisi, muistin ja ympäristön mukaan syntyy minä kuva sekä kuva maailmasta ihmisistä uskonmoista jne... Ajatus leikkinä ajattele alku asukkaita jotka ei ole kytköksissä ulkomaailmaan täten on tietämätön uskonnoista, jos,olet uskovainen tiedät tälläisen henkilön saavan ikuisen kärsimyksen, kuullostaa aikasen härskiltä meiningiltä.

    • ihminen=hiiltä+vettä

      Tuskin

    • Mätiedänyhäkaiken

      Kuoleman jälkeen jatkuu elämä, orgaaninen elämä, aluksi tuholaisissa yms.

      Tuohon liittyen voi ihan kysyä sellaista, että oletko "elossa", jos kaikki aistisi ovat tuhoutuneita ja olet tajuttomana?

      Tai, jos sydämesi pysähtyy tuossa tilassa hetkeksi, jonka uudelleenkäynnistyksessä heräät yllättäen kaikki aistit takaisin toiminnassa, luuletko olleesi tuonpuoleisessa ja höpötät ties mitä houruja?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe