Onkos kenon pelaaminen vähentynyt melkoisesti

adeck

Eilen iltakenossa (ja jo jonkin aikaa sama suunta) voittojen palautusten määrä on vain 75848 kpl, joista pelkkiä palautuksia (1 euro) 58394 kpl eli 76.98% ilman kunkkua ja kunkulla voitot palautukset olivat 16706 kpl, joista pelkkiä palautuksia oli 13169 kpl eli 7n. 78%. Katselin tuossa helmikuun voitonjakoja ja siellä voitot palautukset olivat yli 100000:kin kappaleen ja prosentit olivat suurinpiirtein samat eli tämä kertoo jotain siitä että pelaaminen on vähentynyt. Sama myös päiväkenossa.

Eiköhän aleta ymmärtää, miten siellä toimitaan. 7-tason päävoittojakin oli vain 1 kappale. Eikä paljon kannata kehua 6-tason ja 5-tason voitoillakaan kun ottaa huomioon koko maan. Noilla luvuilla ei se voi kovin usein kenenkään kohdalle osua.

Olihan se pakko keksiä uusi peli. Toivottavasti kaikki ovat niin viisaita etteivät mene lankaan ja rupea sill "lahjoittamaan" Veikkaukselle rahojaan. Jostain luin että pitäisi kerralla maksaa 20 euroa tilille. (no sehän on varmaa rahaa veikkaukselle). Ei hemmetti. Pitääkö paikkansa, en ole vielä moiseen perehtynyt, lukenut vaan.

11

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sama linja

      Sama linja näkyy myös kunkkukertoimella - no sitähän vaan tosi harvat mitä ilmeisemmin pelaavat. Senkin näkee voittojen määrästä.

    • 23432

      20 euroa kerralla pelistä, jossa ''arvotaan'' sopiva kotiosoite! ja rahaa tulee ikkunoista ja ovista.. geniaali idea. nyt voi ihan suoralta kädeltä lahjoittaa sopiville tahoille vähän vaalirahaa ja muutakin voitelurahaa?

      tauno tavis jää taas lahjoittajan osaan tai saa sen vitosen, kun lähistöllä on joku suurvoittaja. nyt veikka yrittää todistaa, että kyllä sinunkin naapurissa voi olla suurvoittaja. . :D

    • pakkopelaamistako?

      No jos johonkin paikkaan kerran tulee se päävoitto (eikös sekin oo tosi pieni) niin tuskin tulee heti kohta samalle paikkakunnalle eli sinne jää nekin 5 eurot. Ja jos vielä kerralla pitää maksaa 20 euroa niin sehän on melkein kuin pakkopelaamista vaikka satavarmasti lähistölle ei toista kertaa heti eikä saman viikon aikana tule. Ei kai nyt ihmiset mee lankaan vaan!!

    • viisastuuko kansa

      2 päivässä pelataan keno. Eilen 7-tason päävoittoja illalla 1 kpl, päivällä 2 kpl,
      6-tason päävoittoja illalla 19 kpl, päivällä vaan 2 kpl, 5-tason illalla 16 kpl. päivällä 46 kpl.

      Montakos paikkakuntaa Suomessa on? Eli ompa hauska seurata, miten monta kertaa millekkin paikkakunnalle sattuu se päävoitto. Menee rahat varmaan kun kankkulan kaivoon.

    • 354353

      naurettava peli-idea

      ketä sinne veikkauksen mainostiimiin oikein palkataan? teini-ikäisiä?

      • 14+18

        ketä sinne veikkauksen mainostiimiin oikein palkataan? teini-ikäisiä?

        Ei kun kutsutaan tältä palstalta hörhöjä.


    • huijausta vain

      Hyvä vaan kun järkkäävät entistä tyhmempiä pelejä ja voittoluokkia....ei kiinnosta pelaaminen.....kun ei aiemmin ideoiduista peleistäkään ole tullut minkäänlaista voittoa. Vain hullu lappaa rahaa peleihin joista ei tule saamaan mitään suurempaa voittoa. Korkeintaan 50c ja sekin silloin kun kenossa ei ole yhtään osumaa.
      Velkaisen valtion pyörittämä pelitouhu on vain ja ainoastaan rahankeruuta varten.

    • 64656464

      Olisi tosiaan mielenkiinoista tavata edes YKSI suurvoittaja. Mutta kun ei heistä ole kuullut edes huhupuheita koskaan. Jos voittoja ropisee, niin tarkoin kohdennetusti, väittävät jotkut. Tiedä sitten.

      Ei ole osunut jättipottia.. pelkkää huiputusta taitaa olla.

      • Tyrkkypelit

        Ei seitsemään vuoteen satasta kummempaa, rivejä pahimmillaan 20 mutta ei onneksi enää. Nyt voi olla iloinen, jos saa yhden 50 senttisen takaisin viittä euroa kohti.
        Taitavat kenolla kerätä jo voittorahoja tuohon uuteen höpöhöpöpeliin. Mitä enemmän veikkaus työntää noita uusia pelejä tyrkylle, sitä vähemmän kiinnostaa enää nuo entisetkään pelit.


    • yleisökato......

      joo, huijauksen makua vaan kaikissa peleissä.. paitsi ehkä vakiossa.
      kaikki mainostarinatkin jotenkin niin syvältä.

    • huijattu...

      Pelasin Kenoa 10 vuotta lähes joka päivä. Voitot: pari kertaa 10e ja muulloin 50s tai euro. Siirryin Toto-peleihin. Siinä tullut sentään vuoden aikana jo noin tuhat euroa. Lotossa sillointällöin 4 oikein...Keno on kaikkien aikojen huijauspeli!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      360
      4175
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1779
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      63
      1520
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1306
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe