Ravintola Savanni

Outo Lumo

Haluaisin tietää miksi Monikulttuurikeskus Saagan työharjoittelijat tekevät töitä Ravintola Savannissa, joka käsittäkseni on yksityinen ravintola: http://www.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=1934975&kielikoodi=1&tarkiste=1CDCC8B5242FCC21FF81ED883B343B66DE3E5779&path=1547;1631;1678
Ravintolan postiosoitteen kanssa samassa osoitteessa asuu: http://kouvola.vas.fi/ehdokkaat-kunnallisvaaleissa/elmi-muhamud/

37

557

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • shunin

      No käy kysymässä Persuilta ne pää märkänä vaahtoaa mamuista. Kyllä Suninen tietää.
      Mitä täällä itket, ääliö??

    • Siksi että monikulttuuri piireissä se on suomessa täysin hyväksyttyä, mutta ei sitä saa harjoittaa kantasuomalaiset.

      • antti5

        Miksi maahanmuuttajien ylläpitämät ravintolat loistaa Kouvolassa yksi toisensa jälkeen laittomuuksilla: orjia kellarissa, lainrikkomista ja verojen kiertämistä? Miksi tätä touhua katsotaan läpi sormien? Kuinka paljon kantasuomalaisten täytyy oikein sietää?


      • antti5
        antti5 kirjoitti:

        Miksi maahanmuuttajien ylläpitämät ravintolat loistaa Kouvolassa yksi toisensa jälkeen laittomuuksilla: orjia kellarissa, lainrikkomista ja verojen kiertämistä? Miksi tätä touhua katsotaan läpi sormien? Kuinka paljon kantasuomalaisten täytyy oikein sietää?

        Yritin etsiä Kouvolasta suomalaisen ylläpitämää pizzeriaa. Ei ollut kuin Kotipizza Veturissa, joka silloin oli kiinni. Mistä tämä kertoo?


      • pisa
        antti5 kirjoitti:

        Yritin etsiä Kouvolasta suomalaisen ylläpitämää pizzeriaa. Ei ollut kuin Kotipizza Veturissa, joka silloin oli kiinni. Mistä tämä kertoo?

        Kertoo siitä, että nämä ns. maahanmuuttajat tekee paremmat pitsat ja kohtuu hintaiset.


      • antti5
        pisa kirjoitti:

        Kertoo siitä, että nämä ns. maahanmuuttajat tekee paremmat pitsat ja kohtuu hintaiset.

        Entä laatu? Joskus on kyllä näkynyt salaattipöydässä reunoiltaan ruskeaa salaattia, jollaiseksi oma salaatti jääkaapissa menee parin kolmen päivän aikana. Väitän, että viiden euron pizzalla ei ole varaa heittää huonoksikaan menneitä elintarvikkeita roskikseen.

        Itse kyllä olisin valmis maksamaan hieman enemmän laadusta ja hygieniasta.


    • T.A.

      Ehkäpä jotkut näist mamuist on niin iisait et ne paiskii useampaa duunii samaa aikaa teinatakseekkii paremmi ku sossu rahoil elelevät

      • Sonnin Timppa

        Totta, nää kotimaiset Persut elää sossurahoilla, tiedän monta, ja arvostelee mamuja päivät pitkät kun ei ole muuta tekemistä.


      • HH12

        Ehkäpä ei ole niin fiksui


      • Blah.
        Sonnin Timppa kirjoitti:

        Totta, nää kotimaiset Persut elää sossurahoilla, tiedän monta, ja arvostelee mamuja päivät pitkät kun ei ole muuta tekemistä.

        Olen akateeminen ja hyvin toimeentuleva kantasuomalainen. Olen entisenä suvaitsevaiston edustajana täysin kyllästynyt nykyiseen vihervasemmistolaiseen meininkiin, jossa kaikkinainen keskustelu ja arvostelu on kiellettyä, kun kyseessä on pyhät lehmät. Tällaisia pyhiä lehmiä ei saa olla, vaan kaikesta on voitava käydä avointa debattia!

        Rasisti en ole, mutta faktat ja tosiasiat tiedostan, vaikka media syytäisi totuutena mitä vaan.

        Halveksin kyllä rasistisia "isänmaanystäviä", joiden meriiteiksi tässä yhteiskunnassa on jäänyt kaljan kittaus ja korvausrahojen nosto, aivan samaa roskasakkia eri väreissä.


    • Outo Lumo

      Laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta
      28.12.2012/916

      7 §
      Työkokeilua koskevat rajoitukset
      3) työkokeilusta aiheutuisi sen järjestäjälle sellaista etua, joka vääristäisi yritysten tai yksityisten elinkeinonharjoittajien välistä kilpailua;


      Työnantajaan liittyvät palkkatuen edellytykset
      3) tuki vääristäisi muiden samoja tuotteita tai palveluja tarjoavien tahojen välistä kilpailua;

    • hyi fittan

      Teuvo of Finland, eli Hakkarainen, kuvaa hyvin Persupopulaatiota. Äijä vaahtoaa postimerkin takia ja lähettelee omia mulkkunsakuvia ympäri valtakuntaa!! On nää Persut kyllä ääliöitä!!

    • Hohhoijaa taas

      On se kumma, kun joku vasemmisto/vihreä suunta hyväksyy näitten "tulijoiden" laittomuudet! Ymmärrän tottakai nuo älyttömät tempaukset, esim persuilta, jotka julkisuuteen päätyvät. Jotenkin tuntuu, että perussuomalaisten vastustajat on näitä viherpiipertäjä osastoa. :)

    • Muistettakoon

      Saagan tukemista verorahoilla sen harjoittaman ravintolatoiminnan takia vastusti Pekka Korpivaara persuista, muut kannatti kaupunginhallituksessa Saagan tukea!

      • Outo Lumo

        En koe olevani koskaan olleeni rasisti. Mutta pikku hiljaa alkaa ärsyttämään tämä sormien lävitse katsominen. Miksi maahanmuuttajan ylläpitämässä ravintolassa tuntuu olevan joskus koko suku tekemässä töitä? Ovat aika rikkaita, jos jokainen heistä saa palkkaa. Jos eivät saa, niin onko se sitten ilmaistyötä vai pimeää työtä vai mitä. Katsopa, kun menet mamun ylläpitämään ravintolaan ja maksat käteisellä, lyödäänkö kassaan. Missä ne on ne suomalaiset, joiden koko suku on kerralla töissä yhden sukulaisen firmassa ja jättää kuitit antamatta? Miksi niin monet mamuravintolat ostavat tuotteet Lidlistä, eivätkä tukusta. Miksi firma siirtyy toiselta sukulaiselta toiselle ja millä summalla? Starttirahaa saa reilu 700 euroa kuukaudessa tietyn ajan. Miksi mamuravintoloiden vessat niin usein on ihan saakelin paskaisia? Hyvä, että vessapaperia löytyy.


    • Pekka Korpivaara ps

      Olen vastustanut Saagalle ANNETTAVIA tukia ja avustuksia. Valitettavasti kukaan toinen ei ole kaupunginhallituksessa yhtynyt näkemyykseeni siitä, että on väärin tukea yhtä yksittäistä toimijaa! Alla lyhykäisesti oikaisuvaatimukseni!

      Oikaisuvaatimus:
      Kaupunginhallitus 20.5.2013 §21. Tilapäislainan myöntäminen Kouvolan kansainvälinen kohtauspaikka ry:lle

      Vaatimus:
      Kaupunginhallituksen päätös on kumottava, koska päätös on
      lainvastainen, kaupunginhallitus on ylittänyt toimi- ja harkintavaltansa

      Persutelut:
      Kulttuurikeskus Saaga harjoittaa ravintolatoimintaa sekä tilavuokrausta ja pitopalvelutoimintaa eli kilpailee suoraa muiden ravintola-alan yritysten kanssa. Tuki Saagalle vääristää kilpailua ja heikentää Kouvolan yrittäjäimagoa, jos toista liiketoimintaa harjoittavaa toimijaa tuetaan taloudellisesti, mutta toisia yrityksiä ei tueta samalla tavalla.

      Kunnan tehtäviin ei kuulu laittaa julkisia varoja yksityisiin yrityksiin, jonka seurauksena kilpailu vääristyy. Päätös vääristää tai ainakin uhkaa vääristää kilpailua. Tuki on valikoivaa ja se kohdistuu käytännössä vain tiettyyn uskonnolliseen yhteisön yritykseen!

      http://saaga.org/ravintola-savanni-express/
      http://saaga.org/tilat-ja-vuokraus/
      Kilpaileva yritystoiminta ilmenee mm suoraan Saagan sivuilta olevista mainoksista!

      • Tämän on loputtava.

        Niin, entinen pizzeria siitä potkittiinkin pois, jotta saatiin tilalle vielä etuoikeutetumpien vastaava laitos. Se on katujen laki, joka täällä kohta puhuu, ellei huutaville vääryyksille saada pistettä!

        Kaikkein "hauskinta" asiassa on vielä pisteenä iin päälle se, että varsinaisina kärsijöinä tässä tulevat olemaan ne naiset, jotka ovat uittaneet kyseisen joukkion tänne. Ranskan vallankumouksesta alkanut länsimainen vapaus, veljeys ja tasa-arvo ei ole mikään itsestään selvyys maailmassa eikä varsinkaan mikään staattinen olotila, joka jatkuu vuosikymmenestä toiseen sitä vaalimatta.

        ***keri ei paljoa naisia, homoja, kristittyjä tai ateisteja arvosta, vaan se tulee ja ottaa. Stat.fi, sieltä voitte lukea itse.


      • Outo Lumo

        Hyvä Pekka Korpivaara!

        Tuo on siinä suhteessa virheellinen, että Saaga ja Savanni ovat erillisiä toimijoita. Saaga ei siis käsittääkseni omista Savannia. Korjatkaa, jos olen väärässä. Sen sijaan, kun Saaga antaa Savannille ilmaistyöntekijöitä, tapahtuu vääryys. Työharjoittelijan, joka on palkattu Saagaan, ei tulisi tehdä ilmaistyötä Savannille. Kuulemma tällä hetkellä Savannin keittiössä on huseeraamassa ties kuka. Mulla on tuttava siellä tällä hetkellä työharjoittelussa. Tässä asiassa tulisi kääntyä TE-keskuksen eli valtion puoleen, ei kaupungin. Myös yritystukien osalta.


      • jenkkarekka pekka

        Persu-pelle Korpivaara vastustaa kait jo itteensäkin. Kuka näitä vitunääliöitä oikeen äänestää?? Äijä vaahtoaa asiasta kuin asiasta mitään ei saa aikaiseksi!!


      • ääliöitä tosiaan
        jenkkarekka pekka kirjoitti:

        Persu-pelle Korpivaara vastustaa kait jo itteensäkin. Kuka näitä vitunääliöitä oikeen äänestää?? Äijä vaahtoaa asiasta kuin asiasta mitään ei saa aikaiseksi!!

        jenkkarekka ei taida ymmärtää luottamustehtävistä mitään. Luottamushenkilöt eli poliitikot päättävät puitteista ja periaatteista ja virkamiehet toteuttavat.

        Vaikea siellä on saada mitään aikaiseksi, kun vitunääliöt kansalaiset äänestävät niin paljon ääliöitä. Yhdeksän kahdestatoista kaupunginhallituksen jäsenestä ei tajunnut edes sitä, että 5057 metriä on yli viisikilometriä. Yksi ei ymmärtänyt asiasta yhtään mitään ja äänesti tyhjää. Korpivaaran lisäksi Hietanen ymmärsi, että 5057m on yli viisi kilometriä.

        Jos ei joku usko, niin lukee vaan kaupunginhallituksen pöytäkirjan tai kirjoituksen
        http://www.pekkakorpivaara.fi/2014/03/koulukyytivalitus.html


      • kille 3
        Outo Lumo kirjoitti:

        Hyvä Pekka Korpivaara!

        Tuo on siinä suhteessa virheellinen, että Saaga ja Savanni ovat erillisiä toimijoita. Saaga ei siis käsittääkseni omista Savannia. Korjatkaa, jos olen väärässä. Sen sijaan, kun Saaga antaa Savannille ilmaistyöntekijöitä, tapahtuu vääryys. Työharjoittelijan, joka on palkattu Saagaan, ei tulisi tehdä ilmaistyötä Savannille. Kuulemma tällä hetkellä Savannin keittiössä on huseeraamassa ties kuka. Mulla on tuttava siellä tällä hetkellä työharjoittelussa. Tässä asiassa tulisi kääntyä TE-keskuksen eli valtion puoleen, ei kaupungin. Myös yritystukien osalta.

        Kuulemma on Saagaa pyörittämässä vuorollaan kaksi henkilöä. Kumpikin 10 kk kerrallaan. Mitä 10 kk ehtii? Noh, kerryttämään ansiosidonnaisen, jotta voi sitten loikoilla seuraavat 10 kk. Saagassa pyörivän "ison miehen" mukaan toinen heistä on ryppisratsastelija ja toinen joku latvasta laho. Nimiä ei kyllä ole tiedossa.


    • valtiokielteinen.

      "verojen kiertämistä?"

      Kannattaahan niitä kiertääkin, koska miksi kukaan olisi valtiolle mitään velkaa mistään? Kai sitä nyt saa rahaa tienata ilman että pitäisi valtiolle mitään maksaa.
      Tuskin satoja vuosia takaperinkään oli mitään organisaatiota jotka vaativat massia linnalla uhaten jos jotkut teki tienestiä kivillä ja puuesineillä.

      sitten yhtäkkiä 1900 luvulla päätti suomeksi nimetty maankolkka pidättää itsellään oikeuden omistaa maatilkat ja päättää mitä niihin saa kukin rakennella.

      periaatteessa täällä ei omista kukaan mitään. ulosotto ja muut vie maat ja autot jos ei ole varaa maksaa.

      sisällissota tänne pitäisi saada panemaan valtio kuriin.

      • NoFear.

        "Halveksin kyllä rasistisia "isänmaanystäviä", joiden meriiteiksi tässä yhteiskunnassa on jäänyt kaljan kittaus ja korvausrahojen nosto, aivan samaa roskasakkia eri väreissä. "


        Minusta se on ihan reilua että maksavat korvausrahojaan kun kerta pidättävät itsellään vallan kaikella mitä tässä maankolkassa onkaan.
        milläs muuten täällä pystyisi maksamaan vuokrat ja niiden määräämät kiinteistöverot.
        omaa taloakaan ei kymenlaaksosta halvalla saa vaan maisemat maksaa kymppitonneja. naurettavaa..


    • ..................

      "Yritin etsiä Kouvolasta suomalaisen ylläpitämää pizzeriaa. Ei ollut kuin Kotipizza Veturissa, joka silloin oli kiinni. Mistä tämä kertoo? "

      Mistä sen pitäisi kertoa? Mitä niinkun väliä ?
      Perusta oma pizzeria ?
      Kotipizzan sikahinnat laittaa ainakin minut käymään rosellassa..

    • Savannin Sonni

      Savannis on Kouvolan parhaat eväät!

      • Savannin sieni

        Koko päivän ku paastoaa, niin mutsin hikivarpaatkin maistuu HYVÄLLE.


    • Oikea yrittäjä.
      • Outo Lumo

        Kaveri jakoi Facebookissa tuollaisen linkin, josta voi myös tarkistaa hygieniatietoja:
        https://www.oivahymy.fi/portal/fi/tunnethan oivan-/
        Hakusanoiksi voi laittaa esim. kouvola pizza tai kouvola kebab
        Kyllä loppu multa tietyissä ravintoloissa syöminen. Harmi, ettei Veturin Kotipizza oo pidempään auki. On saanut hyvät arvosanat.


      • Ala-arvoista meinink

        Nämä ei-kantasuomalaiset yrittäjät eivät tajua laeista yhtään mitään. Saagassa toimivassa parturi-kampaamossa on eri hinnat naisille ja miehille. Suomen lain mukaan hinnoittelu sukupuolen mukaan on laissa kielletty ja määritellään sukupuolisyrjinnäksi. Eli kuka nyt on rasisti?

        Sen lisäksi monien maahanmuuttajien asenne on monia kantasuomalaisia kohtaan syrjivä.


      • Aiiivan
        Ala-arvoista meinink kirjoitti:

        Nämä ei-kantasuomalaiset yrittäjät eivät tajua laeista yhtään mitään. Saagassa toimivassa parturi-kampaamossa on eri hinnat naisille ja miehille. Suomen lain mukaan hinnoittelu sukupuolen mukaan on laissa kielletty ja määritellään sukupuolisyrjinnäksi. Eli kuka nyt on rasisti?

        Sen lisäksi monien maahanmuuttajien asenne on monia kantasuomalaisia kohtaan syrjivä.

        Kyllä, nimenomaan. Ei ole kuluttajan etu epähygienia ja sukupuolihinnoittelu.


    • antti5

      Pitääkö paikkansa, että Satu-tädin mies on laamanni?

      Tuleepa mieleen eräs kotkalainen joka poispotkittiin kaupungin työstä ja oikeus päätti, ettei vääryyttä tapahtunut. Tällaisia ovat nämä sosiaalidemokraatit, potkivat oman pois, jos on väärää puoluetta ja järjestelevät maahanmuuttajille oleskelulupia, työpaikkoja ja palveluja. Sosiaalidemokraateista on tullut maahanmuuttajien sosiaalipuolue. Väittävät olevansa heikompien asialla. Ainoat heikot, joita sosiaalidemokraatit näkevät ovat maahanmuuttajat. Suomessa on paljon suomalaisiakin heikossa asemassa olevia, mutta ei heitä kukaan muista, paitsi Perussuomalaiset. Olen joka vaaleissa äänestänyt sosiaalidemokraatteja koko elämäni ajan. Enää en äänestä. En koskaan. Tätä ääntä ei heille takaisin saa. Tästä lähtien ääneni menee sille puolueelle, joka asettaa omat ensin.

      • höpö höpö

        PerusSuomalaisilla ei ole valitettavasti mitään muuta päämäärää kuin saada Timo Soini pääministeriksi. Lueppas Soinin kirja niin ymmärrät mitä tarkoitan. Ei ne mitään köyhiä puollusta!
        Persut on sama kuin Timo Soini. Kun Soini häippäsee, loppuu koko Persusatu, samoin kävi jo SMP:lle!


      • ville5
        höpö höpö kirjoitti:

        PerusSuomalaisilla ei ole valitettavasti mitään muuta päämäärää kuin saada Timo Soini pääministeriksi. Lueppas Soinin kirja niin ymmärrät mitä tarkoitan. Ei ne mitään köyhiä puollusta!
        Persut on sama kuin Timo Soini. Kun Soini häippäsee, loppuu koko Persusatu, samoin kävi jo SMP:lle!

        Mieluummin äänestän Perussuomalaisia, joka vastustaa maahanmuuttoa. Maahanmuutto on yhtä kuin suomalaisten työpaikkojen varastamista ja halpatyövoiman Suomeen laskemista. Kaikki muut puolueet kannattavat maahanmuuttoa ja ovat saaneet päähän, että hyvän ihmisen tunnusmerkki on maahanmuttajien puolustaminen. Sitä se ei ole, jos samalla unohtaa kaikki muut heikot ihmisryhmät tai samaan aikaan kohtelee heitä epätasa-arvoisesti tai jopa haukkuu esim. työttömiä. Sosiaalidemokraatit Kouvolassa ovat erikoistuneet auttamaan vain ja ainoastaan mamuja. Kuvittelevat, että tekevät itsestään parempaa, kun heitä auttavat. Mutta aiheuttavat vain vihaa. Jos ihminen auttaa mamua perustamaan oman yrityksen, joka kiertää lakeja, vetää hinnat alas ja ottaa koko suvun pyörittämään lafkaa, niin ettei ihmisille voi maksaa enää asianmukaisia palkkoja, niin kysee sosiaalidemokratia omaan nilkkaan. Jatkakaa samaan malliin, niin saadaan se demareiden kannatus vähän vielä alemma. Kun ei demarit idiootit tajua, ettei kyse ole puolueen puheenjohtajasta, vaan linjasta, jonka Martti Ahtisaari on aloittanut. Rauhanpuolustaminen Afrikassa ei tarkoita sitä, että suomalaisten taistelemat edut pitäis vetää vessan pytystä alas omalla toiminnalla. Miettikäähän.


      • Kalle 6
        ville5 kirjoitti:

        Mieluummin äänestän Perussuomalaisia, joka vastustaa maahanmuuttoa. Maahanmuutto on yhtä kuin suomalaisten työpaikkojen varastamista ja halpatyövoiman Suomeen laskemista. Kaikki muut puolueet kannattavat maahanmuuttoa ja ovat saaneet päähän, että hyvän ihmisen tunnusmerkki on maahanmuttajien puolustaminen. Sitä se ei ole, jos samalla unohtaa kaikki muut heikot ihmisryhmät tai samaan aikaan kohtelee heitä epätasa-arvoisesti tai jopa haukkuu esim. työttömiä. Sosiaalidemokraatit Kouvolassa ovat erikoistuneet auttamaan vain ja ainoastaan mamuja. Kuvittelevat, että tekevät itsestään parempaa, kun heitä auttavat. Mutta aiheuttavat vain vihaa. Jos ihminen auttaa mamua perustamaan oman yrityksen, joka kiertää lakeja, vetää hinnat alas ja ottaa koko suvun pyörittämään lafkaa, niin ettei ihmisille voi maksaa enää asianmukaisia palkkoja, niin kysee sosiaalidemokratia omaan nilkkaan. Jatkakaa samaan malliin, niin saadaan se demareiden kannatus vähän vielä alemma. Kun ei demarit idiootit tajua, ettei kyse ole puolueen puheenjohtajasta, vaan linjasta, jonka Martti Ahtisaari on aloittanut. Rauhanpuolustaminen Afrikassa ei tarkoita sitä, että suomalaisten taistelemat edut pitäis vetää vessan pytystä alas omalla toiminnalla. Miettikäähän.

        No, ei kyllä Mara haali niitä mamuja tänne, vaan menee sinne rakentamaan heille parempaa yhteiskuntaa. Ja niin sen kuuluu ollakin. Jos joku demari on Marasta tuollaista esikuvaa ottanut, että kaikki mamut täytyy pelastaa tänne, niin väärässä on!


      • kille 3
        höpö höpö kirjoitti:

        PerusSuomalaisilla ei ole valitettavasti mitään muuta päämäärää kuin saada Timo Soini pääministeriksi. Lueppas Soinin kirja niin ymmärrät mitä tarkoitan. Ei ne mitään köyhiä puollusta!
        Persut on sama kuin Timo Soini. Kun Soini häippäsee, loppuu koko Persusatu, samoin kävi jo SMP:lle!

        No, olipa typerä kommentti. Ihan kuin ei muilla puolueilla olisi tavoitteena saada omansa pääministeriksi. Kertoo ihan just muiden puolueiden sivistystasosta tämä tokaisu.


      • Pyykkipoju

        Vai laamanni? No sehän selittääkin, että miksi kaikki Kouvolan pyrkyrit käy Saagassa osoittamassa vähän hyväntekeväisyyttä ev.lut.srk:n johtoa myöten. Ja Kouvolan Sanomien vetäjät mielistelee minkä ikinä ehtivät. Pelkkää perseen nuolentaa. Mutta miksi? Onko näillä käsimerkeillä asian kanssa jotakin tekemistä, joista täällä on puhuttu? Kummallekohan vuoden valottaja oli osoitettu: tädille vai vai tädin ukolle?


    • Mustalla pidempää

      Tulee mieleen, että on näillä muslimien asioita ajavilla naisilla suhde jonkun muslimimiehen kanssa, kun niin kovasti näiden asioita ajavat. Ovat ressukat saaneet oikein kunnolla kyytiä ja mustaa isoa munaa, niin on menny tunteet ja järki sekaisin. Naisethan tunnetusti harjoittavat seksiturismiakin miehiä enemmän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe