Kysymys trolleja vastustaville ja trollaukseen kyllästyneille

juria

Tälläkin palstalla on nyt moneen otteeseen surkuteltu sitä, että palstan täyttävät yhden tai muutaman kirjoittajan enemmän tai vähemmän trollaukselta vaikuttavat viestit. Viestejä esitetään poistettavaksi, ja trollaajalle heitetään kitkeriä kommentteja yms.

Minulla on teille kaikille tuota asiaa pohtineille muutama kysymys:

Miksi ihmeessä kiinnitätte tuollaiseen yhtään mitään huomiota?

Onko sitä trollia ihan pakko ruokkia? Miksi alatte vastailemaan trollille - haluatteko sittenkin sisimmässänne riidellä ja heittää lokaa, vaikka pinnalla esitättekin paheksuvaa ja oikeamielistä uskovaa?

On ikivanha tosiasia, että huomionkipeät lapset ja häiriintyneet aikuiset vain saavat lisää vettä myllyynsä, mikäli heidän toimintaansa lähtee puuttumaan. Me tavalliset kirjoittajat emme voi asettaa näille täällä rajoja, joten parasta olisi, että emme reagoisi noihin kirjoituksiin lainkaan. Laittakaa ylläpidolle poistopyyntöjä, jos haluatte, mutta älkää sortuko retostelemaan asioita palstalla, sillä se vain ruokkii trollia.

Eiköhän se inhottavinkin trolli lopulta ota opikseen, kun kukaan ei reagoi sen huomionhaluun mitenkään.

16

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • O .

      _¨¨_

    • j.t.p.

      Olet aivan oikeassa.

    • ++++

      Hyvä!

    • ++++

    • HelluntaiPerkeleille

      Hah. Te itse kirjoittelette kirjautumatta "KTS ei-kirj"-nikeillä, samaten kirjauduitte kaikilla mahdollisissa "Soffiina", "Soffixiina"-nikeilläni, levititte sontaa foorumin täydeltä ja kun me OIKEAT KTS ja myöskin minä, OIKEA Soffiina valitimme siitä ylläpidolle, sekä nettipoliisille, te nauroitte ja pilkkasitte meitä. Nauroitte ja neuvoitte toisillenne, kuinka varastaa toisen nicki ja sitten hävittää rikoksen jäljet.

      Nyt te teeskentelette hirmu loukkaantunutta kun me oikeat KTS ja minä Soffixiina vastaamme teille pelkästään omien ansioidenne mukaan. Teidän omien tekojenne mukaan. Te olette syyllisiä. Te olette rikollisia. Te olette väärentäjiä. Te. Helluntaisatanistit.

      Isänne HuijariKirkossa ja MessiaanisAntikristillisessäLahkoPuljussa nauravat nyt kanssanne katketakseen.
      .
      .

      • Soffixiina on oikees.

        Ja nyt ne heiluu ees taas. Välillä kehoittaa lähtemään pois kauheelta foorumilta ja heti perään taas että ei saa lähteä ei saa lähteä...

        Keskittyisivät olennaisiin asioihin niin ei tarttis kälättää ja kohkata nuin kauhiasti...


      • Puljun Uhri

        Muistakaa näiden foorumeiden lukijat: ei S24Ylläpito, eikä Nettipoliisi ole halunnut puuttua näiden ammattirikollisten toimintaan. Heiltä on tuhannesti pyydetty apua, mutta he eivät auttaneet.

        Kuten ei auttanut HelluntaiRikosPulju, vaikka näkivät pienten lasten hädän. Myös he hylkäsivät uhrinsa. Syytäen syytöksensä lapsiuhriensa päälle. Nuo saa'tanat.

        Siksi meidän uhrien on itse kostettava.
        .


    • Palstaterrorille EI

      >>>Eiköhän se inhottavinkin trolli lopulta ota opikseen, kun kukaan ei reagoi sen huomionhaluun mitenkään>>>

      Ikävä kyllä tuo ei aina ole totta. Ihmisen itserakkaus ja -tehostus voivat saada yhä uhkaavampia ja agressiivisempiä muotoja, jos hän jää vaille sairastuneen mielensä vaatimaa huomiota ja sen tarvitsemaa ruokintaa.

      Palstaterrorismia harjoittavien mieli on pirstoutunut. He ovat yksinäisiä susia, laumasta eronneita, oman tiensä kulkijoita, aina mielestään oikeassa olevia.

      Siinä olet joka tapauksessa oikeassa, että noille palstaterroristeille ei pitäisi vastata mitään, koska jokainen vastaus vain ruokkii heidän sairasta mieltään ja tuottaa heille mielihyvää.

      • Soffiina Ite

        Ihan puhut kuin itsestäs. Sinäkö kirjauduit nickeilläni ja huutelit täällä nimissäni herjauksiasi? Onneksi satuin näkemään KTS:n Soffiina-ketjun etusivulla ja tulin vilkaisemaan mitä te paholaiset taas puuhailette. Täällähän te täysiään kirjoittelitte käyttämilläni nickeillä, jotka olitte kirjauttaneet itsellenne.

        Tässä olen. Se ihan Oikea Soffiina. Ne "sinisellä kirjautuneet" mulkeroiset eivät olleet minä. Mutta tehän asian parhaiten tiedättekin.

        Nyt esitätte taas viatonta. Loukkaantunutta, Marttyyriä.
        Puhutte "Palstaterroristeista", joita ITSE OLETTE.
        .


    • tosi1

      Näin se on !

      • Palstaterrorille EI

        Huomasit ehkä jo, kuinka nämä palstaterroristit toimivat. Heidän vuodatuksiinsa ei pidä vastata. Siihen he tosin pyrkivät, että niihin vastattaisiin.

        Viite:
        Soffiina Ite
        24.4.2014 17:01


      • Nemesis*
        Palstaterrorille EI kirjoitti:

        Huomasit ehkä jo, kuinka nämä palstaterroristit toimivat. Heidän vuodatuksiinsa ei pidä vastata. Siihen he tosin pyrkivät, että niihin vastattaisiin.

        Viite:
        Soffiina Ite
        24.4.2014 17:01

        Älä yritä. Itse kirjoittelitte, ilmeisesti päiväkausia täällä nickeilläni, levititte herjauksia. Luin sattumalta Kooteen viestin ja tulin katsomaan mitä puuhailette. Te helluntaisatanistit täällä kirjoittelitte nickeilläni. Te itse terrorisoitte niillä. Samoinhan te olette ennenkin tehneet, mutta nyt todellakin kirjauduitte niillä. KTS:n nimissähän te olette vuosia kirjoitelleet herjauksianne.

        Teidän rikoksistanne on jo vuosia valitettu niin ylläpidolle kuin poliisille, mutta teillä on ilmeiset suojelijanne. Olette niin valheisiinne eksyneitä, kadotuksen lapsia, ettette näe mitään syntiä omissa rikoksissanne vaan luette toisillenne armahdukset ja nauratte päälle. Ilmeisesti puoli poliisilaitosta suojelee teitä ja huijarivanhempianne, helluntai-messiaanisten huijaripuljujen johtajia.

        Koska tapoitte viimeksi? Oletteko ollenkaan pitäneet kirjaa uhreistanne? Vai eikö meillä ole väliä?

        Minä kostan teille.
        .


    • ++++

    • 000000+++++

    • ++++

    • Silminnäkijä

      Monet näitä lukevat saattavat luulla minun kirjoittelevan pehmoisia. "Montako olette tappaneet?" ym. Kirjoitukseni eivät ole ollenkaan niin pehmoisia kuin asioita tuntematon saattaisi luulla. Näiden rikollisten jäljiltä todella löytyy ruumiita ja ruumiinkappaleita. Mikäli poliisi tulisi itseltäni asiasta tiedustelemaan, voin suoralta kädeltä ilmoittaa ajan ja paikan, erään vainajan nimenkin, sekä paljon muuta. Ajan ja paikan, jonka häpeällisestä historiasta HuijariPulju itse visusti on vaiennut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6353
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4086
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2506
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1478
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe