Mikään ei ole helpompaa kuin laihtuminen!

Laihduttaja

Mikä siinä on niin vaikeaa? Syö vähemmän kuin kuluttaa niin laihtuu, pikkulapsikin tajuaa sen.

Itse olen laihduttanut reilun kolmen kuukauden aikana 9 kiloa ja laihdutus on helpottanut elämääni huomattavasti kun ei tarvitse olla koko ajan tekemässä ruokaa. Laihdutuksessa kun tuloksia saa tekemättä jättämisellä. Myös rahaa säästyy mukavasti kun ruoka on nykyään niin törkeän kallista

Dieetillä ollessani olen syönyt grillillä, mäkkärissä, hesessä, kotipitzassa, kebabeissa jne. Myös karkkia ja jäätelöä olen syönyt ja ryyppäämässäkin käynyt

Olen kuitenkin koko ajan pitänyt kalorit hieman miinuksella. Sillä kun ei ole mitään väliä mitä syö vaan miten paljon syö.

Aion vielä laihduttaa arviolta 6 kiloa ja sitten alkaa olemaan kireä kesäkunto kohdallaan

11

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 18+14

      No jaa, mulla laihdutus on taas tarkottanut sitä, että nimenomaan pitää olla koko ajan laittamassa ruokaa. Tosin en kyllä käy mäkissä, hesessä, grillillä, pizzalla tms. enää kuin satunnaisesti. Koska sehän se vasta kallista onkin.

      "Olen kuitenkin koko ajan pitänyt kalorit hieman miinuksella. Sillä kun ei ole mitään väliä mitä syö vaan miten paljon syö."

      Aika iso harhaluulo on tuo. Paitsi jos merkitystä on vaan laihtumisella, eikä terveydellä.

      • Laihduttaja

        Tarkoitin siis nimenomaan laihtumista. Tottakai sillä on erittäin suuri merkitys terveyteen mitä syö, mutta jos syö roskaruokaa vain hyvin vähän niin siitä ei ole juurikaan haittaa.


    • Vai miksi laihdutat

      Jos laihduttaminen helppoa niin miksei myös painon normaalina / alhaalla pito. Eli ei se aina sinullakaan ole tuntunut olevan helppoa jos on kerran kertynyt ylipainoa 15 kiloa.

      • Laihduttaja

        Sitä on kertynyt koska harrastan bodausta ja massakaudella täytyy syödä kunnolla, niin että kalorit ovat plussalla, ei se lihas muuten kasva.

        Tottakai siinä kertyy lihaksen lisäksi myös läskiä, jota olen tässä nyt laihdutellut pois kesää varten eikä ole ollut vaikeaa ollenkaan tämä laihduttaminen koska kuten jo sanoin niin tässähän saa tuloksia tekemättä jättämisellä.


    • iwasfatty

      olet kyllä ihan oikeassa mutta alku on aina vaikein, on todella hankalaa päästä alkuun mutta sitten kun tottuu syömään vähän niin sitten on niin ihana katsoa vaan kun kilot karisee. Mä laihduin 15 kiloa puolessa vuodessa pelkästään kun rupesin syömään vähemmän, söin herkkuja ja kaikkea paskaa mutta en syönyt niin usein ja pienensin vain annoskokoja niin johan pomppas.

      ja ihmiset jotka väittää että on pakko syödä salaattia ja liikkua paljon; paskan marjat. riittää kun vaan ei syö kuin sika kannattaa juoda kahvia ja vettä ku se pistää aineenvaihdunnan pelaa

      • Laihduttaja

        Totta. Laihtuminen tapahtuu myös ilman liikuntaa ja liikunta polttaa muutenkin kaloreita todella vähän. Esim, yhden pienen suklaapatukan polttamiseen vaaditaan ainakin tunnin rääkki.

        Ja sitäpaitsi jos liikkuu niin nälkäkin on kovempi.

        Eräs kaverini valitti sitä, että hän käy lenkillä monta kertaa viikossa ja paino sen kun nousee koska lenkin jälkeen on niin kova nälkä, että hän syö reilusti enemmän kuin mitä se lenkkeily on kuluttanut.


    • treenaaja.

      Vielä helpompaa on että syö aina terveellisesti ja urheilee niin ei lihoa lainkaan joten ei tarvitse laihduttaa ikinä.

      • diplomiliikkuja

        Jep, on helppoo olla lihomatta kun urheilee paljon. itse en kyllä syö mitenkään superterveellisesti, mutta ei kyllä ylipainokaan enään vaivaa kun tulee sen verran paljon kilometrejä päivässä.


    • piirikela

      Se on helppoa silloin kun muut asiat elämässä on suht kohdillaan. Mutt sitten jos elämänhallinta horjuu, ei mikään ole helppoa. Kaikki tietää et rakkaus laihduttaa ja masennnus tai stressi lihottaa. Masennus saa syömään väärin ja kun paino nousee se taas masentaa jne jne...

      • jees

        Niin, on helppoa laihdutus silloin kun sille voi omistaa aikaa. Mut raskas työelämä ja heikko psyyke ja raskas perhe-elämä... siihen kun vielä joku keksisi keinot.


    • Fuckingwannabe

      '' Tottakai massakaudella kertyy myös läskiä. ''

      Voi vittu näitä ketkä kuvittelee olevansa massakaudella ja bodareita kun massakaudella urheilija syö terveellisesti. vitut sinä mikään bodari ole jos otat nks. massakaudellasi ylimääräistä rasvaa sekä paskaa itseesi. Vitun Wannabe.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4894
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3217
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1365
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1196
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      868
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      63
      865
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      837
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      708
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe