Kansanedustajattaren ulosottoasiat taas esillä..

omatvaivieraat

http://www.hymy.fi/uutiset/poliitikon-raju-ulosottokierre-linnanjuhlien-pukukin-maksamatta

Kuka on tämä röyhkeä kansanedustajanainen, joka istuu eduskunnassa jo toista kauttaan ja joka jättää laskunsa törkeällä tavalla ja toistuvasti maksamatta - myös pienyrittäjille? Kuka on edustaja, joka hoitaa toisten asioita kaiketi niin hyvin, että omat jäävät hoitamatta. Hymy kertoo hänen tarinansa painetussa lehdessä.

Ja nyt pyrkii Euroopan rahavirroille, jotta saisi lisää tuhlattavaa....

Ei ihme, että Suomen ja Euroopan asiat ovat päin /settä, kun tuollaiset luikurit asioitamme hoitaa.

49

1643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VirpiMa

      Älä kateellinen valita

      • sossutädille

        valivalivalivalivalivalivalvalivalivalivalivalivalivalivalivalivalivalvalivalivalivalivalivalivalivalivalivalivalvalivalivalivalivalivalivalivalivalivalivalvalivalivalivalivalivalivalivalivalivalivalvalivalivalivalivalivalivalivalivalivalivalvalivalivalivalivalivalivalivalivalivalivalvalivalivalivalivalivalivalivalivalivalivalvalivalivalivali

        Sossuedustajatar voisi yrittää elää niin kuin muutkin ihmiset ja maksaa laskunsa.


    • Kyllä jämti on niin

      Sen ensimmäisen negajulkisuuden olisi vielä voinut anteeksi antaa, jos olisi kiireimmän kaupalla hoitanut asiansa kuntoon. Mutta kun tyyli näyttää olevan pysyvä, niin minun ääntäni ei saa enää minkäänlaisissa vaaleissa.

    • persaukinen 2

      Peltosen Tuulahan se on Jämsästä.

    • uskottu mies

      Kyllä sille on hommattava edunvalvoja. On se niin noloa kun oman kylän kansanedustaja antaa varsinkin nuorisolle vuodesta toiseen oikeaa "malli" esimerkkiä kuinka laskut ja velvoitteet voidaan surutta jättää maksamatta, vaikka tuloja on yllin kyllin.

      • pienyrittäjä kärsii

        Varmaankin tinkii alennukset ja lupaa mainosarvon käynnistään. Ja pienyrittäjä tekee kaikkensa hyvän palvelun eteen ja sitten hyvätuloinen julkkiskansanedustaja jättää laskun maksamatta.

        Ei voi muuta todeta, kun että tuollainen vedättäjä on alinta sakkaa minun silmissäni.

        Yök, menen oksentamaan.


    • Rolf Runkenberg

      Olihan näitä ulosottosia jo viime vaalien alla...Siltikin Jämsäläinen vaan uskollisesti äänestää tämän edustajan kaiketi taaskin eduskuntaan.Tyhmempikin ymmärtää että jos omien maksujen hoito ei ota sujuakseen niin kannattaa katsella joku muu ehdokas.Vahinkona ja unohduksena tämä ei mene enää läpi!

      • Hoitoon ja huoltoon

    • sopii hyvin jämsälle

      Niinkuin tuossa jutussa kävi ilmi, on tuokin yrittäjä 6 vuotta odottanut ennen kuin asian teki ulosotonkautta viralliseksi, kun kuulemma tämä kansanedustaja on velkaa joka suuntaa mutta asiaa ei kaikki halua julkiseksi. Vuosia on puhuttu että monikaan yrittäjä ei jaksa lähteä perimään pienempiä summia kun tyyliin kohtalona on olla maksuvuorossa numero 60. Lisäksi on liikkunut pitkään huhua että velkojia olisi painostettu jättämään asia sikseen koska kansanedustajan "vainoaminen" voisi johtaa asiakkaiden katoamiseen ja kaikkien pitää olla oman kylän kansanedustajan takana.

      • Yrittäjä maksaa aina

        Yrittäjä on maksanut noistakin lumpuista alvit ja materiaalit omasta pussistaan. Ja tehnyt varmaan ilmaista työtä hyvää hyvyyttään.

        Ja sitten jos joku vielä painostaa, ettei saisi periä omiaan pois, niin kyllä pistää vihaksi.

        Vain tyhmä myy tuolle tapaukselle mitään muuten kuin cashilla ja tuplahintaan.


    • Minäkin luovutan

      Ei siitä enää mihinkään pääse, ettei tämä ihminen edusta Jämsää sillä tavalla kuin kansanedustajalta olisi kohtuullista odottaa. Seuraavissa vaaleissa pitäisi löytää parempi ehdokas, joka pystyisi keräämään ääniä yli puoluerajojen.

      • yäk.

        Lukekaapas tämäpäiväivästä Keskisuomalaista,siellä velkanero antaa ohjeita ja vaatii kansalle oikeuksia,niinpä,taitaa tietää moisista seikoista.


    • Ei kiitos
    • Ei hyvin mene

      "- Niin no joo, mutta aina mainitaan vain tämä puoli, mutta ei sitä toista puolta. Onhan sitä toistakin puolta aika paljon, Peltonen viittaa kansanedustajan suuriin menoihin."
      Outoa puhetta ihmiseltä jonka kuukausitulot liikkuu 8000€ paikkeilla ja perheen tulot yhteensä reippaasti yli 10,000€/kk. Onko tälläinen hminen sitten oikea edustamaan ihmisiä jotka pienillä kuukausituloilla hoitaa laskut ajallaan ja saa näinä ankeina aikoina jopa vähän säästöönkin.

      "Peltonen ei lähde arvioimaan, miten paljon hänellä on velkoja ulosotossa.
      - En lähde tällaisia kertomaan. Ne ovat yksityisasioita. Jokainen saa, vaikka on minkälainen julkisuuden henkilö, pitää omaa yksityisyyttäkin jonkin verran."

      Nyt taitaa mennä peltoskalla viidakontähtönen ja kansanedustaja sekaisin.
      Kätevästi tuo Peltonen laittaa yksityisyyden piikkiin nuo velka-asiat. Oikeusoppineet on jatkuvasti linjanneet että kansanedustajan asema huomioon ottaen on kansanedustajan "yksityisiä" asioita pystyttävä avoimesti käsittelemään kun kyseessä on edustajan luotettavuuteen liittyvä asia..

    • nöyryytys

      Miksi te jämsäläiset äänestätte tuommoista "edustajaa" Seuraavissa vaaleissa ulos. Miksi eduskunta ei puutu asiaan?

    • EI hävetä

      Miten ilkeää liikkua vielä ihmisten ilmoilla? Jo on tosi kovapäinen?

    • E.N. Ruuth

      Jokohan olisi aika valita sellaisia kansanedustajia jotka osaavat hoitaa omat asiansa ja käyttäytyä asianmukaisella tavalla. On siellä arkadianmäellä nykyäänkin monta henkilöä jotka ei sinne kuuluisi. Jos ja kun ei kykene hoitamaan omia asioitaan, kuinka voisi hoitaa koko valtakunnan asiaa?

    • ekjefkii0398753´42+

      Tuula, tule vippaamaan multa. Nääs on sitä rahnaa. Eikä sun tarvi ikinä maksaa takaisin. Autan mielelläni kaltaistasi luikuria.

    • Vaalit tuloo

      Euroopan parlamentti on oiva paikka." Brysselistä" anotaan jos jonkinlaista avustusta.

      • 7+4=X

        Hoitoon ja holhoukseen moisen käytöksen johdosta joutaisi.


    • ojassa ollaan

      Ja ammatti on OPETTAJA ajatelkaa.

      • lopetin lehden tilau

        Mutta ihmeellsintä on se että jämpsänseutu ei uutisoi tätä ollenkaan,ainaskaan verkkolehti. oikeita amatööri toimittajia.


      • Tilausloppuu
        lopetin lehden tilau kirjoitti:

        Mutta ihmeellsintä on se että jämpsänseutu ei uutisoi tätä ollenkaan,ainaskaan verkkolehti. oikeita amatööri toimittajia.

        Oisko Persaukinen Peltonen uhannut lopettaa lehden tilaamisen, jos tuollaisia kirjoitetaan ?
        Tarkoitan, että peruuttaa tilauksen, jota ei ole tarvinnut maksaa......


      • joukunen
        Tilausloppuu kirjoitti:

        Oisko Persaukinen Peltonen uhannut lopettaa lehden tilaamisen, jos tuollaisia kirjoitetaan ?
        Tarkoitan, että peruuttaa tilauksen, jota ei ole tarvinnut maksaa......

        Jämsän Seudun toimittajia on aina syytetytty tuosta että uutisia tarkoituksella valikoidaan ja piiri pieni pyörii päätoimittajan ympärillä. Kyllä kaikki peltosen "taistelen jämsän puolesta" sepustukset saa automaattisesti palstatilaa.

        Onkohan taas tänä vuonna Peltonen höpisemässä valmistuneille. Vuosi sitten myllymäessä olin kuuntelemassa kun Peltonen tarinoi ammattiin valmistuneille. Vartin puheesta 10min käsitteli Peltosen omaa vankkaa koulutustaan ja työkokemusta pankkivirkailijana sekä opettajana. Loppu 5 minuuttia menikin sitten sen hokemiseen että nuorten tulisi saada töitä ja pitäisi säästää tulevaisuuttaan varten. Mielestäni kertoo ihmisen ajatuksenjuoksusta jotain.


    • sääli

      Milloinkohan velka peltonen tarjoaa vaalikampanja kahvia? Voisi huvikseen käydä juomassa presidentti kahvia, sekin varmaan menee suoraan ulosottoon, koska voihan laskuja maksaa ulosoton kauttakin..

    • Sosialismiin

      Ja tämä neropatti pyrkii nyt EU-parlamenttiin. No, ainahan pyrkyri johonkin pyrkii. Lieneekö kuitenkaan oikea paikka ihmiselle joka ei kykene edes omista henkilökohtaisista asioistaan huolehtimaan?

      • Velka-peltoska

        Patologinen valehtelija tämä outo
        tapaus on: ei muka tiedä velkojaan.
        Hoitoon, ja velkakoulutukseen, hyi!


    • "peltosenosamaksu"

      No tuskin kukaan yrittäjä Keski-Suomessa myy sille enää mitään velaksi?

    • Entinen äänestäjä

      Kyllä tyriäkin saa, mutta siitä pitää ottaa opiksi. Peltonen ei ole näköjään ottanut. Vaikuttaa vähän siltä, ettei ole ollut minkäänlaista haluakaan siihen suuntaan.

    • otto ulos

      Hienoa, on mennyt äänestäjille perille, sama laskusuunta myös eduskuntavaaleissa?

      • Näin kävi

        Tuhosi itse uransa ja taustaryhmien tekemän työn.


    • Iina pajuposki

      Peltoselle koko Suomesta vain 220 ääntä. Saavat Brysselin ulosottomiehet olla rauhassa.

    • paperitiikeri

      Ei riittänyt paperimiesten äänet viemään Tuhlaaja-Tuulaa Euroopan lihapatojen ääreen.

      • Varas-Peltonen

        Varashan se on joka ottaa toisen omaisuutta maksamatta. Kleptomaani, puhuu läpiä päähän, sairas, hoitoon vaan...!


      • Jorma Saario

        Joo, on sangen omituista, että Paperiliiton maksumiehet saavat verotusvähennystä ja rahoja ohjataan SDP-puolueen mainoksiin. Sangen omituista ja hävytöntä maksaa vaalien mainoksia veroista vähentäen.


    • työ

      Eihän ko edusta viihdy edes työpaikallaan.

    • Valiokunnassako

      Eipä näy istuntosalissa ainakaan tv-lähetysten aikana.

      • teemme velkaa

        Jospa se on laulamassa karaokea? Toivotavasti sossutkin viisastuvat sen verran ettei ehdolle mihinkään vaaleihin?


      • NähtyOn

        Tähän pitänee sanoa että kyllä se ihan tv-lähetyksissäkin näkyy ja areenasta seuratessa. Paikalla siis on, mutta mitä tekemässä? Puheenvuoroja en ole kylläkään tältä kuullut ja näyttää aina touhuavan jotain aivan muuta kuin keskittyvän parhaillaan käsiteltävään asiaan, oli se sitten mikä tahansa.


      • Nuijapää
        NähtyOn kirjoitti:

        Tähän pitänee sanoa että kyllä se ihan tv-lähetyksissäkin näkyy ja areenasta seuratessa. Paikalla siis on, mutta mitä tekemässä? Puheenvuoroja en ole kylläkään tältä kuullut ja näyttää aina touhuavan jotain aivan muuta kuin keskittyvän parhaillaan käsiteltävään asiaan, oli se sitten mikä tahansa.

        Ei ole ainakaan minun telkustani kovin usein näkynyt, eikä ainuttakaan puhetta pitänyt. Turha sanoa, että puhemies ei ole puheenvuoroa myöntänyt. Kyllä asiaa puhuville ja vakavasti otettaville edustajille sananvuoro annetaan.


      • huipulla
        NähtyOn kirjoitti:

        Tähän pitänee sanoa että kyllä se ihan tv-lähetyksissäkin näkyy ja areenasta seuratessa. Paikalla siis on, mutta mitä tekemässä? Puheenvuoroja en ole kylläkään tältä kuullut ja näyttää aina touhuavan jotain aivan muuta kuin keskittyvän parhaillaan käsiteltävään asiaan, oli se sitten mikä tahansa.

        Jospa se lukee ipadistä Taloussanomien listoja Keski-Suomen osalta.


    • Siru Sabotage

      kansanedustaja Peltonen ja rullatuoli Jani Mäkinen, molemmat Jämsänkoskelta. Ei halua maksaa eli molemmilla sama ongelma.

    • N-K-P

      Tuula Peltoselle on opetettu suomalais-neuvostoliittolaisen koulukirjain tarkastamon hyväksymää ideologista matematiikkaa/joukko-oppia. Se on hieman erilaista kuin normaalin matematiikka joihin länsimainen matematiikka perustuu. Sen takia Tuulan on vaikea laskea ostoksiaan ja velkojaan kun Tuulan oppimassa matematiikassa yhdessä maksamme kaiken mitä arvoisa kansanedustajamme tuhlaa ja yksityisille yrityksielle ei luonnollisesti pidäkään maksaa mitään. Sehän olisi kapitalismia. Pienyrittäjät kyykkyyn vaan Tuulan mallin mukaan.

    • että-juu-tuota

      Ihmettelisin kovasti jos Tuula Pelonen olisi kotoisin jostain muualta kuin Jämsänjokilaakson taajamisa. Vielä enemmän ihmetelisin jos puolue olisi joku muu kuin sdp...

      • En ihmettele mitään

        Eiköhän se ole suurimmalle osalle tämän palstan lukijoista ihan sama mitä sinä ihmettelet.


    • veli velka

      10% kansasta on samanlaisessa kierteessä.

    • Joko hurrataan

      Joko se on lopullisesti ulkona ehdokkuudesta?

    • kuitti

      tuskin istuu seuraavassa parlamentissä tulee välivuodet.

    • typerää

      Ei voi olla totta että on ehdokkaana? No nyt vaihtui meikäläisellä puolue.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2606
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1179
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1143
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe