Happypancake

minävai

Happypancake on 100% ilmainen treffisivu. tonne kaivataan lisää väkeä, jotka etsivät rakkautta :) sen takia tässä mainostan, kun on liian vähän porukkaa happyp...

11

410

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minävai

      ainakin nuorisoa.

    • jee jee

      Taidat olla perustaja tän häppypancaken.Täysin toimimaton sivusto.

    • asgsdg

      Mitä se nyt auttaa jos sama s24-porukka sinne menee. Voin sanoa että se ei ole mikään maaginen sivusto missä heti saa seuraa, sama nirppanokkainen vastaamaton meno jatkuu kuten täällä s24 treffeissäkin eikä sitä voi enää edes selitellä millään rajoituksilla. Ainut ero että voit maksamatta katsoa v*tutuksissasi miten toinen on lukenut viestisi ja jättänyt vastaamatta.

      • ....................

        Entäs jos se vastaamaton meno ei jatku koska ei ole rajoituksia?

        Happy olisi ihan hyvä sivusto, jos siellä tosiaan olisi enemmän väkeä. Nyt tilanne on sama kuin monella muullakin saitilla: kun menet sinne niin jonkin aikaa kuhina käy, mutta sen jälkeen saa sitten olla aivan omassa ylhäisessä yksinäisyydessään kun jokainen sopivan ikäinen jne. on tullut käytyä läpi.


      • sdvava
        .................... kirjoitti:

        Entäs jos se vastaamaton meno ei jatku koska ei ole rajoituksia?

        Happy olisi ihan hyvä sivusto, jos siellä tosiaan olisi enemmän väkeä. Nyt tilanne on sama kuin monella muullakin saitilla: kun menet sinne niin jonkin aikaa kuhina käy, mutta sen jälkeen saa sitten olla aivan omassa ylhäisessä yksinäisyydessään kun jokainen sopivan ikäinen jne. on tullut käytyä läpi.

        Onko sulla luetun ymmärtämisen vaikeuksia?
        Pidin happypancakessa asiallista kuvallista (lärvissä ei pitäis olla suurempaa vikaa) profiilia ja lähettelin panostettuja viestejä naisille. Tulos: Viestit käydään avaamassa vaan vastauksia ei kuulu. Alkaa tuntumaan siltä että nää nettinaiset saa pitää tunkkinsa, enemmän kiinnostusta saa vaikka työpaikalla.


    • Pannukakkuhan se on. Väkeä ei ole eikä tuolla menolla ole tulossakaan.

      Kukaan ei rekisteröidy, jos palvelussa ei jo ole mielenkiintoista seuraa. Etusivulla pitää olla haku, eikä rekisteröityminen. Se tulee vasta viestiä lähetettäessä.

      Koska väkeä on vähän, ei heitä kannata lokeroida hirveän tarkkaan. Paikkakunta ja millaista seuraa ovat ainakin liikaa. Jälkimmäisen ongelma on se, ettei siihen kannata vastata rehellisesti.

      Kohderyhmä voisi auttaa hajallaan olevan väen ongelmaan. On jo olemassa sportti, uskonnollisten, 50 , pettäjien, nakujen ja luxusihmisten erityispalvelut. Olikohan peräkamarien pojille ja tytöille tarkoitetussa palvelussa ideaa. He ainakin pysyisivät asiakkaana pitkään. Tai sitten yksityisyyden suojaa korostava palvelu, jossa tietoja luovutetaan vain tarvittaessa. Eikä tietenkään mitään kuvia.

    • 8+10

      Pannukakun viat: huono haku, ärsyttävän alkeelliset suomennosvirheet ja se että sivusto spämmää käyttäjiään aivan turhilla 'muistutuksilla'. Ja sieltäkin taitaa puuttua yksi deittisivuston tärkeimmistä ominaisuuksista, eli se että voisi merkitä katsomansa profiilit katsotuiksi, etteivät ne jatkossa enää näkyisi hakutuloksissa.

      • Eka Deittaaja

        Jos kerran naisilta ei juurikaan saa vastauksia viesteihin S24-treffeillä, niin Pancake ei ole yhtään sen parempi tässä suhteessa.


    • Prinsessa2

      Ite tykkään edate.fi -palvelusta, kun siellä matchmaking - ominaisuus, eli sivusto ehdottaa sopivia profiileita. Porukkaa tulee tasaiseen tahtiin ja ainakin naiset saa siellä vielä tänä vuonna 12 kk ilmaisen jäsenyyden. Spämmit siellä saa estettyä, kun vaan ilmoittaa, ettei halua enää spämmiä. Ja jos joutuis maksamaan, hinta ei todellakaan oo kallis. Aika vähän porukkaa tuollakin, mutta oon huomannut, että joka päivä tulee tasaiseen tahtiin lisää. Voin omasta puolestani suositella, kun ei sisällä mainoksiakaan eikä mitään muutakaan ihme härpäkettä.

    • ihmetouhua

      Pancake syvältä ja 24 muuttunu ihme sivustoksi. Pari vuotta sitten viestejä sateli kun sieniä sateella ja ulkonäköni pysyny suunnilleen ennallaan, joten siitä ei ole kyse. Mikä ihme miehiä riivaa ku eivät viestejä enää uskalla lähetellä...

      • 17+10

        Suomi24:ssä naisten vaihtuvuus ja profiilien taso romahti, kun sivusto uudistettiin. Ennen hakuuni osui n. 100 naista, joista 10 viikossa uusia; puolet profiileista asiallisesti täyetty. Nykyään olen joutunut väljentämään kriteereitäni, jotta osumia löytyisi yhtä paljon, vaihtuvuus on selvästi pienempää ja asiallisia profiileita korkeintaan kolmasosa. Ja suurin osa on samaa copy-pastea: iloinen, sporttinen kaunis neito, jolle kaverit on tärkeitä ja tykkää olla aktiivinen mutta toisaalta myös viettää koti-iltaa komean, rennon, huumorintajuisen miehen kainalossa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe